Yani şimdi bzim cocuk yok zaten olsada sıkıntı yok ama biraz birbirimize zaman verip iyice hazır olmak istedik yakında bebiş için hazırlıklara başlarız zaten :)) o yüzden yoksa bizde garantili bir sonuç ararız tabi ki bu konuda...
Ya bide ben yazılarımı renklendirmek ve yanına hoplayan zıplayan smileylerden koymak istiyorum ama nerden oldugunu bulamadım yada yeniyim diyemi izin yok acaba bilemedim kiiii....
ben cvp yazacaktımamabahar yazmış ismininmerve olduğu çok anlaşılıyor canımİsmim Merve
Valla işyerindeyim bugün sabah yanıma bişiler alamadım aceleden iş yerinde cubuk krakerim varmış onun yarısını yedim yeşilçayla akşamda hafif geçirebilirsem ne ala :)) yarım cubuk kraker çokmudur acaba ara için bilemedim ama bişilerde yemesem akşam homuni gırtlak tıkınıcaktım gene :))
karma kutudan beyenmiom renkli karıştırıyorlar içinekarma kutular var bacım hepsinden ortaya karışık
meyva ye diet bisküvilerden yarım paket öneriliyor
sonracıma herşeyin arkasında kalori değeri yazar ara öğünler 100 kaloriyi geçmemeliymiş
o kadar doğallık bizi kasar istemiyoz çünkü şimdilik
ay ben öle sanatlara soyunamambizdede oyle dogal yollardi ama 2.bebek oldu canim bende gittim spiral taktirdim en kesin cozum
Yani şimdi bzim cocuk yok zaten olsada sıkıntı yok ama biraz birbirimize zaman verip iyice hazır olmak istedik yakında bebiş için hazırlıklara başlarız zaten :)) o yüzden yoksa bizde garantili bir sonuç ararız tabi ki bu konuda...
Ya bide ben yazılarımı renklendirmek ve yanına hoplayan zıplayan smileylerden koymak istiyorum ama nerden oldugunu bulamadım yada yeniyim diyemi izin yok acaba bilemedim kiiii....
Kizlar slm tel.dn giriyorum dsardayim.cok basim donuyo ya napcam ben bole simdi biyerde dusmeyeyim.esimi aradim ye biseyler dio.ama cok uzulurum yersem ozsutteyim kahve iciyrum.sekersiz ins.beni toparlar .canimda hic bisey cekmiyo bi basdonmesi icinde bozmak istemiyorum.canimin cektigi gunler olsa bidakka durmam tikinirim .ama simdi emegime aciyorum.
meyve falan atsan ağzına yada soda falan içsen
ay yiyesim var atıştırasım var en sonunda bitirdim o kavanozdki çikolatayı kurtuldum
Kizlar slm tel.dn giriyorum dsardayim.cok basim donuyo ya napcam ben bole simdi biyerde dusmeyeyim.esimi aradim ye biseyler dio.ama cok uzulurum yersem ozsutteyim kahve iciyrum.sekersiz ins.beni toparlar .canimda hic bisey cekmiyo bi basdonmesi icinde bozmak istemiyorum.canimin cektigi gunler olsa bidakka durmam tikinirim .ama simdi emegime aciyorum.
Nasil burda buliyim meyveyi kiz
Avm deyim.markete gidip yemeye utanirim ben ya ....
ben bugün hiç cıslı bişey yemedim
şimdide elma yiyom
sen gittinmi bu baş dönmesi için dra ?
benimde olmuştu hatta istifra edecek kadar
uykudan uyandıracak kadar
kkb ye gitçen ilaç veriolar
vertigo falan olmayasın kız sen inş deilsindir
gerçi oda geçiyo ilaçla
ihmal etme bacım yaa sağlık bu bişeye benzemez
ben yedim ya bir kaçgündür kaçt ıipin ucu gene gecen hafta çok azimliydimben bugün hiç cıslı bişey yemedim
şimdide elma yiyom
sen gittinmi bu baş dönmesi için dra ?
benimde olmuştu hatta istifra edecek kadar
uykudan uyandıracak kadar
kkb ye gitçen ilaç veriolar
vertigo falan olmayasın kız sen inş deilsindir
gerçi oda geçiyo ilaçla
ihmal etme bacım yaa sağlık bu bişeye benzemez
valla canım sade sodanın içine limon sıkılıncaiyi gelio die biliyom ama tansiyonun düşükse nolur bilemem bi tansiyonuna baktırssana oranın hemşiresi vardır olmazsa tuzlu ayran içSoda ise yararmi ki
Kahveyi bitrdim.biraz i geldi sanki
Hande ozaman yarim saat sonra gb bide soda mi iciyim.
Maalesef cnm vertigom var.kansizligimda var bide asiri d vitamini eksikligim var.dr ilacverdi birsuru ama zamaninda intihar etmeye calistigimdan allahin bi cezasi sanirim midem problemli ilac icemiyorum.
Totosum igne yemekten mosmor oldu yaw yine igne vericekler
kız in aşağıya markete alıver 10 tane kadar meyve ye yada meyveli yogurt al tatlı girmiş olsun ağzına
Maalesef cnm vertigom var.kansizligimda var bide asiri d vitamini eksikligim var.dr ilacverdi birsuru ama zamaninda intihar etmeye calistigimdan allahin bi cezasi sanirim midem problemli ilac icemiyorum.
Tamam cnm saol iniyorum ben simdi.ya meyve ya meyveli yogurt ilk ne gorursem artik.ya nedense basim donunce kafam da calismiyo.gulucuk koyamiyom neyse optm szi .ben kaciyorum.markete
canım çok sağolbirsey degil canim insallah faydasini görürsün minemkizinin fotograflarina da bagildim masallah cimcime cok tatli
canım bence o ayna kırıktı zatenkizlar dün basima ne geldi
canim cok sikildi kocisede kizdim
bir yere gittik gezdik tozduk
neyse bitti isimiz arabanin yanina geldik baktim sol tarafa yasak yere bir araba park etmis sagda zaten arabalar var park yeri
bir tanede büyük araba gecemiyo kornaya felan basdi araba sahibi gelsin diye ama yok
adam geri geri cikmak zorunda kaldi o yoldan
benim araba biraz daha kücük esim dedi ki sigarsin cikarsin burdan
bende o yasak yerde duran arabanin sag aynasini katlayayimda gecerken degerim felan kirilir diye gittim arabanin yanina
ay katlamaya calistim ayna elimde kal düs yere
kaldim yol ortasin da
kocis kizdi tabi bana ne yapiyon her ayna katlanmaz diye
araba zaten eski görmüyonmu diye
neyse bana kal geldi
ben oturdum arabaya ne yapicam diye düsünüyom bir yandan kocise kiziyom
tel numarasini yazayim camina koyayimda adam arasin diye düsünürken
o arada yine bir araba geldi gecemiyo felan tam o sirada arabanin sahibi geldi adam aynayi yerine takmaya calisti
hihh dedim adam geldi ama kocislede tartisiyoz o arada ay ortadaki araba gecsinde ben ineyim adama söyliyeyim derken(kapiyi acamiyom cünkü)
adam sen araba gecemiyo diye bin arabaya hareket et
önce sok oldum yine kal geldi
sonra hemen bende gittim arkasindan ama araya arabalar girdi kirmizi lambaya felan takildik derken bulamadim
kac kere döndüm dolandim oralarda arabayi aradim ama yookk
eve geldim basima agrilar girdi adamin hakki bana gecti diye
vicdan azabi cekiyorumm
ne yapicam simdi ben :26::26:
kiyamam kizimda beni rahatlatmak icin diyoki anne yardim edersin birine kuzummm
kocislede konusmuyom kizmasa belki o kadar dagilmaz hemen yapmam gerekeni yapardim yaaa
üstüme alınmlaımıyım bilemedim :26:bende gidiyom bacım sen git bak kocana ne istiyor
kız başkalarıolsada topikte hep sen yazacan ben yazacam ballı yazacak vss...millette okuyacak canı isterse alıntı yapacak yada menü yazacak bildirim yazacak gidecek.bazen çok kızıyorum kendime yazmıcam saf saf tek başıma diyorum
haklısın canım ama anne olmak çok farklı bişeyelbet alışacak canım bi kaç günlük tatilden bir şey olmaz ki..
ayrı kalıversin o kadar
arada sen de gez..
liste için eline sağlık canımHaftanın birincisi nzo olmuştur
kendisini tebrik ederiz
bu hafta aramıza yeni katılan arkadaşlarımız nesijj, kedikız81 ve zerra
hoşgeldiniz
listenin gecikmesinden dolayı özür dilerim
bir eksik kusur olmamıştır inşallah
daha güzel listelerle görüşmek ümidiyle
tatlı rüyalaaarrr
çok sevindim canım senin adınabu arada kızlar size haberlerim var
ev arkadaşlarım bana çok iyi davranmaya başladılar
babam da iyi işte yola getirmişsin daha ne istiyorsun dedi
ay hoş bi yorum değil ama işte..
düzeldik kısacası
ben de küslüğü uzatmak istemiyorum
ayrı eve çıkmayı çok istiyordum ama korkuyordum da biliyorsunuz
etrafımdakiler de çıkmamı istemiyorlar
kısacası 1 sene daha sabredicem sanırım
inşallah bir sorun çıkmaz
inşallah kullanırım canımminecim senin içinde sevindim canım ne güzel ehliyet alıyormuşsun
hemen sıcağı sıcağına arabayıda kullanırsın
müthiş özgürlük rahaatlık
canım çok haklısınay evet ballı sağolsun hem korkuttu hemde meraktan ölecekti
döverim ben olmadı yatırıp üstene çıkarız sanat heykeli olur
kız bende ona kızdım ya zaten geldiğinden beri liste yapmasıda en son baardağımı taşırdık bi insan kendi kendine nası takılır ki
hem tabikiherkez gelsin zayıflasın hepimiz destek olalım birbirimize faydamız olsun
tabiki her zman özelliklede son zmanlarda diyetle alakalı paylaşımlardan çok günlük muhabbet ettik ama inan bunun bile faydası oldu
kendiadıma söylüyeyim topiğe yeni geldim sayılır.ama il kgeldiğimde herkez listesini paylaşır geyiğinide yapar yorumuda yapardı
fakat özelliklede şu son zmanlarda öle rahatsız olduğum şeyler oluyıor ki gerçekten sinirim bozuluyor.
çoğu arkadaşımı burda tanıdığıma çokçok mutlu oldum ve içimdeki sıkıntılarımı sevinçlerimi üzüntülerimi paylaştım destek olanlardan allah razı olsun
fakat son zmanlarda bazıları resmen cöö deyip kaçıyor.topiğin eski halini bilmiyorum.ama öle zman geliyor ki millet aşağıda ölece bakıp okuyor sadece.bazılarıda hande hadi bişey yazda gülelim diyebiliyorlar.ben bu durumdan çok rahatsızım.tabiki gülüncek makara yapılcak şeye hepimiz yapıyoruz.ama dalga geçer gibi yazda gülelim demek ne demek.benim yaptığım paylaşımlar kafa dağırtmak biraz olsun diyet stresinden kurtulmak için.
bazılarımız kendilerini tehlikeye atıp iş yerinden kaçaktaolsa yada teldende olsa takip edip birşeyleri alıntı yapıp katkıda bulunmaya çalışıyorlşar ellerine sağlık birlikten kuvvet doğar
ama nie bazılarımızda işine geldiğini alıntı yapıp yada cumaya yakın menü paylaşıp ne bilim bişiler yazıp sonra listeye giriyor anlamış değilim.tabiki herkesin işi olabilir.kimseye sözüm yok.ama sizce bu durum topiği stres altında kaçak takip etmeye çalışanlara haksızlık olmuyormu.
herkez elini vicdanına koyup bir sorsun bugun burdayım ama topik için yararlı ne yapıyorum.yada diyetle ilgili bişi paylaşmasada en azından günde yarım saatini ayırıp bi merhaba desin.sonra siz yazında biz bakalım gülelim demesin kimse...
ben sıkıntımı dile getirdim herkez okusun kendine bişey çıkartsın die.sonuçta bura babamızın topiği değil.ortak bi amaç içinde burdayız ve ölede hareket edilmeli bence ki kimseye haksızlık olmasın
alemsin kızay bu arada ben sonunda regli oldum
hamile değilmişim
intiharmııMaalesef cnm vertigom var.kansizligimda var bide asiri d vitamini eksikligim var.dr ilacverdi birsuru ama zamaninda intihar etmeye calistigimdan allahin bi cezasi sanirim midem problemli ilac icemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?