ondan haberim var okudum sizisen baslamissin saymaya hamile topigine gidersin sonra cocugum oldu topige gidersin falan diye hem hande ye yazmisdim ilk benim haberim olsun diye sms gibi msjlasiyoruz onlan
onuda okudumbendende kacmiyor aslinda birsey ama arada unutkanligim oluyor tekinin adi merve aklimda kaldi bizim müstakbel gelinin adi hosuma gitti mervemisde oldu
hosgeldiniz diyorum yeni gelen kizlara
sagol ballim hadi yatalim tatlim sende uykunu al kizi okula götürcen dimi
Maalesef cnm vertigom var.kansizligimda var bide asiri d vitamini eksikligim var.dr ilacverdi birsuru ama zamaninda intihar etmeye calistigimdan allahin bi cezasi sanirim midem problemli ilac icemiyorum.
Totosum igne yemekten mosmor oldu yaw yine igne vericekler
ben yedim ya bir kaçgündür kaçt ıipin ucu gene gecen hafta çok azimliydim
valla canım sade sodanın içine limon sıkılıncaiyi gelio die biliyom ama tansiyonun düşükse nolur bilemem bi tansiyonuna baktırssana oranın hemşiresi vardır olmazsa tuzlu ayran iç
of ya ne biçim sıkıntılı bi hava her yer esiyor ama fırın gibi sıcak esiyor camları açsam perdeler uçuşuyor ama hiç bir serinlik yok oturduğum yerde totom terliyor
selam kızlar
tatil bana yine yaramadı
öğlene kadar uyuyoruz ailecek
sonrada kahvaltı ve gezme faslı
burda festival başladı konserler falan oluyor
ye,iç, gez modundayız yaneee
yemeği bekliyorum şuan
öpüldünüz canlar
kızlar ben yapamıcam sanırım.al akşama kadar diyet yaptım akşam oturup ekmeğe çikolata sürüp yedim durdum..benden bişey olmıcak sanırım bu wakitten sonra..17 hazirana 60 olmalıyım ama sanırım 70 olcam .çok üzgünüm motiwe olamıyorum..
Biri bana kızabilir mi
Sabah:1 kase nesfit
Öğlen:Karışık pide+sprite
Akşam:4 kaşık barbunya 3 kaşık makarna:26:
Şimdi sporumu yapıcam kızlar
Yarından itibarende 14 gün nesfit programın başlıyım diyorum deneyen var mı:26: Çünkü eylüle kadar 10 kilo vermem lazım artık
çok uzun alıntı yapmışım idare edin artık çok yorgunum bikereden çıkarayım dedim geçişibi
bugünkü menümü yazayım hemen
sabah=yeşil çay+2bardak su
kahvaltı=2dilim peynir+3zeytin+domates +salatalık+kırmızı biber+2dilim çavdar ekmeği
ara=activia yoğurt
öğlen=soslu tavuk+salata+2kaşık makarna
ara=şekersiz latte
akşam=semiz otu yemeği 8kaşık+2çatal pilav+1çaybardaği ayran+salata
ara=2ceviz+7otlu çay
2lt su tahmini
tamam.bende bakalım hamile kalıncaya (Allah nasip ederse) kadar vermeye çalışıcam
ondan haberim var okudum sizisen baslamissin saymaya hamile topigine gidersin sonra cocugum oldu topige gidersin falan diye hem hande ye yazmisdim ilk benim haberim olsun diye sms gibi msjlasiyoruz onlan
onuda okudumbendende kacmiyor aslinda birsey ama arada unutkanligim oluyor tekinin adi merve aklimda kaldi bizim müstakbel gelinin adi hosuma gitti mervemisde oldu
hosgeldiniz diyorum yeni gelen kizlara
sagol ballim hadi yatalim tatlim sende uykunu al kizi okula götürcen dimi
günaydınlaaarr
nasısınızkimse yok galiba accık geçmişe gidemde gelem işler yoğunlaşmadan
aslinda bu sefer yaparim diyordum da bi yerde takiliyorum tugbis insallah 6inci aya az kalmis oglumun dogum gününde diyeyim ozaman6lilari görecem diye bi hedef koyayim bakalim :18: 15.6. yani olurmu ki :26:
beni yak kendini yak
herseyi yak
ay cumartesi gittik kermese
baktim sira cok kermesde carsi ortasinda
kocise dedim sen sirda bekle biz gezelim biraz
adanayi kapinca hemen alo de ben aninda burdayim
tamam dedi neyse ben agzim acik aklim adanada geziyom kulagimda telefonda
anaam bekle bekle calmaz
cantama bakarim kitel yok
ay benim bi kosturusum var sanki gec kalsam adanalar kacicak
vardim nefes nefese kocisin yanina diyomki
ne oldu ,ne yaptn ,aldinmi ,cok oldumu ,sogudmu kactane aldin , icecek aldinmi
ay bi telas bi telas sormaa
ne cektigimi bi ben bi Allah bilir kos kos yolda bitmiyo
kıskanmış adam öle demeni demekkianam o benden berbat
o yavrum dayamiyacak korkusuyla kendine iki adana almis
ay dün survivor u izliyoruz dedimki cengiz icin
adama bak bee adam ac acina spor yapiyo tabi öyle vücudu olur
baktim benimki gece 12 de almis agirliklarini yerlerde yuvarlaniyo
sabahda ayni kalkar kalkmaz aldi agirliklari atti kendini yerlere
ay hala konusuyo kapa gözünüüüüüüüüüü Eki Görüntüle 716704
Bende aynı dertteyim canım allah kolaylık versin ikimize de :)
Hoşbulduk Suzii Merve olan benim :))
günaydin canimgünaydınlaaarr
nasısınızkimse yok galiba accık geçmişe gidemde gelem işler yoğunlaşmadan
güzel canim menünHerkese günaydın bastan aksam konuşulanlara baktım kim ne yapmış diye şimdi menümü paylaşayım izninizle kızın azcık bana kendime geleyim :))
SABAH
2 adet haşlanmış yumurta
ARA
1/2 yeşil elma, kiraz saplı form çay
ÖĞLEN
1 kase mercimek çorbası, 1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek
ARA
yarım paket çubuk kraker 72,5 kcal, yeşilçay
AKŞAM
5 adet köfte, kk peynir, 4-5 kaşık yoğurt, 5-6 adet kiraz :26:
Toplamda 3 lt su
olur tabi nerden baksan 25 günün var,benim oğlanında 8 haziran doğum günü,ozamana hedef koyucam 61 falan,,malum eşim 1hafta akşam yemeğinde işte oluyo,1haftada akşam evde oluyo,o evde olmadığı akşam yemeklerinde çok güzel kapatıyorum günü,ama o olduğu hafta verdiklerimide geri alıyorum ye anam ye durumları oluşuyo
baktım olmadı 61 kilo yapamadım o tarihe kadar,kızın doğum gününe hedef koyucam kararlı olucam 13 temmuza kadar 59u görücem okadddaaarrr kızdırmayın leeyynn kafamıııı
günaydin tugbis
günaydın kızlar
allah iyiğini versin ödün kopmuş adana yiyemicem diye
kıskanmış adam öle demeni demekkibaklava yapacak kas yapacak
ay iyiki bunu görmedim
günaydin canim
güzel canim menünyenilerde aliskin degiliz aslinda böyle güzel menüler
ohh iyimis teki olmaza öbürü benim bitane olunca kaldim 15 inehadi bakalim tugbis gerci sen yaparsin
dünki menüüm
sabah
9lu çay
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1 domates
2 dilim tahıllı ekmek
krem peynir
3-4 zeytin
ara
az şekerli t.kahvesi
1 elma
öğlen
1 tabak kuru fasülye
2 kaşık yoğurt
1 tabak yağzsız yeşil salata
1 dilim tahıllı ekmek
ara
yeşil çay
1 elma daha
akşam
1 kepçe çorba
6 kaşık z.yağlı taze fasülye
1 kaşık yoğurt
bol limonlu yeşil salata
1 az şekerli t.kahvesi
yanında 2 küçük kare çikolata:26:
pazartesi 1.3 artıdaydım cumaya göre.800 gr mı gitmiş +500 üm inşallah cumaya kadar eksiye geçebilirim
bende masa basinda calisiyorum eve gidincede spor düsünmeye vaktim olmuyorŞuan 76 kiloyum 5 ağustosa kadar hedefim 60 kilo olmak kendime doğum günü hediyesi vermek istiyorum .Eskiye oranla az yiyorum abur cuburu kestim ama spor yapamıyorumiş yerindede malum oturuyorum ne yapıcam bilmiyorum
afferimGünaydın sanadaa...
Sağol canım ben bunları sizleri takip ederek öğrendim hocalarım üstadlarım saolsun hepinizin katkısı var :)
Menün güzel ama sankim kuru 1 tabak fazla bide çikolata kaçamağı öglen yada sabah olsa daha ii gibi geliyo bana :)) yinede yanlısım varsa düzeltin yeniyim ben acemiyim ben
Şuan 76 kiloyum 5 ağustosa kadar hedefim 60 kilo olmak kendime doğum günü hediyesi vermek istiyorum .Eskiye oranla az yiyorum abur cuburu kestim ama spor yapamıyorumiş yerindede malum oturuyorum ne yapıcam bilmiyorum
bende masa basinda calisiyorum eve gidincede spor düsünmeye vaktim olmuyoro yüzden bizim daha cok dikkat etmemiz lazim ney yiyip ne iciyoruz diye
afferimörenmis gelmissin yasin kac boyun kac mervecim dur cizelgen varmi birde ona bakim
günaydın suzimmgünaydin tugbisben üstün bi altindaki basamakdayim
günaydin baharcim
Günaydın sanadaa...
Sağol canım ben bunları sizleri takip ederek öğrendim hocalarım üstadlarım saolsun hepinizin katkısı var :)
Menün güzel ama sankim kuru 1 tabak fazla bide çikolata kaçamağı öglen yada sabah olsa daha ii gibi geliyo bana :)) yinede yanlısım varsa düzeltin yeniyim ben acemiyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?