70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay hala konusuyo kapa gözünüüüüüüüüüü

ay suziyide yolladim

simdi bende gideyimde yatayim rahat rahat

hande sabah tükkana göz kulak ol yavrum

gerci handeye kim göz kulak olsun biyerlerini kaldiramiyoki yatakdan

topikcim hetrkes gitti uyuyo

bende kacayim

sende rahat bir nefes al

kolay degil üzerinde büyüüüüüüük bir yük kalkdi

yarin dolusurlar yine tepene bu saatlerin kiymetini bil

Geçmiş olsun canım acil şifalar inşalaahhh...

handecim biran önce toparlan kilo vercez kızz senın motiven kacarsa kim motive edecek bizi :))

of ya ne biçim sıkıntılı bi hava her yer esiyor ama fırın gibi sıcak esiyor camları açsam perdeler uçuşuyor ama hiç bir serinlik yok oturduğum yerde totom terliyor

Nerdesin canım buralar pek sıcak değil henüz

Dikkat et canım sonra tatil dönüşü moralmen çökmeyesin..

Yaparsın canım ya ödül de onun adını bidaha da yapmamaya çalışırsın :)

Akşam toparlamıssın canım daha ne olsun benim gibi akşam cozutmamıssın en azından :)

Güzel menü canım afiyet olsun :)

tamam.bende bakalım hamile kalıncaya (Allah nasip ederse) kadar vermeye çalışıcam

Bende aynı dertteyim canım allah kolaylık versin ikimize de :)

Hoşbulduk Suzii Merve olan benim :))

Son düzenleme:
Herkese günaydın bastan aksam konuşulanlara baktım kim ne yapmış diye şimdi menümü paylaşayım izninizle kızın azcık bana kendime geleyim :))

SABAH

2 adet haşlanmış yumurta

ARA

1/2 yeşil elma, kiraz saplı form çay

ÖĞLEN

1 kase mercimek çorbası, 1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek

ARA

yarım paket çubuk kraker 72,5 kcal , yeşilçay

AKŞAM

5 adet köfte, kk peynir, 4-5 kaşık yoğurt, 5-6 adet kiraz :26:

Toplamda 3 lt su

aslinda bu sefer yaparim diyordum da bi yerde takiliyorum tugbis insallah 6inci aya az kalmis oglumun dogum gününde diyeyim ozaman 6lilari görecem diye bi hedef koyayim bakalim :18: 15.6. yani olurmu ki :26:

olur tabi nerden baksan 25 günün var,benim oğlanında 8 haziran doğum günü,ozamana hedef koyucam 61 falan,,malum eşim 1hafta akşam yemeğinde işte oluyo,1haftada akşam evde oluyo,o evde olmadığı akşam yemeklerinde çok güzel kapatıyorum günü,ama o olduğu hafta verdiklerimide geri alıyorum ye anam ye durumları oluşuyo
baktım olmadı 61 kilo yapamadım o tarihe kadar,kızın doğum gününe hedef koyucam kararlı olucam 13 temmuza kadar 59u görücem okadddaaarrr kızdırmayın leeyynn kafamıııı

Son düzenleme:
günaydın kızlar

allah iyiğini versin ödün kopmuş adana yiyemicem diye

kıskanmış adam öle demeni demekki baklava yapacak kas yapacak

ay hala konusuyo kapa gözünüüüüüüüüüü Eki Görüntüle 716704
ay iyiki bunu görmedim
Bende aynı dertteyim canım allah kolaylık versin ikimize de :)

Hoşbulduk Suzii Merve olan benim :))

günaydınlaaarr
nasısınızkimse yok galiba accık geçmişe gidemde gelem işler yoğunlaşmadan
günaydin canim
güzel canim menün yenilerde aliskin degiliz aslinda böyle güzel menüler

ohh iyimis teki olmaza öbürü benim bitane olunca kaldim 15 ine hadi bakalim tugbis gerci sen yaparsin

dünki menüüm

sabah
9lu çay
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1 domates
2 dilim tahıllı ekmek
krem peynir
3-4 zeytin

ara

az şekerli t.kahvesi
1 elma

öğlen

1 tabak kuru fasülye
2 kaşık yoğurt
1 tabak yağzsız yeşil salata
1 dilim tahıllı ekmek

ara

yeşil çay
1 elma daha

akşam
1 kepçe çorba
6 kaşık z.yağlı taze fasülye
1 kaşık yoğurt
bol limonlu yeşil salata

1 az şekerli t.kahvesi
yanında 2 küçük kare çikolata:26:
pazartesi 1.3 artıdaydım cumaya göre.800 gr mı gitmiş +500 üm inşallah cumaya kadar eksiye geçebilirim

Şuan 76 kiloyum 5 ağustosa kadar hedefim 60 kilo olmak kendime doğum günü hediyesi vermek istiyorum .Eskiye oranla az yiyorum abur cuburu kestim ama spor yapamıyorum iş yerindede malum oturuyorum ne yapıcam bilmiyorum

Günaydın sanadaa...

Sağol canım ben bunları sizleri takip ederek öğrendim hocalarım üstadlarım saolsun hepinizin katkısı var :)

Menün güzel ama sankim kuru 1 tabak fazla bide çikolata kaçamağı öglen yada sabah olsa daha ii gibi geliyo bana :)) yinede yanlısım varsa düzeltin yeniyim ben acemiyim ben

Son düzenleme:
Şuan 76 kiloyum 5 ağustosa kadar hedefim 60 kilo olmak kendime doğum günü hediyesi vermek istiyorum .Eskiye oranla az yiyorum abur cuburu kestim ama spor yapamıyorum iş yerindede malum oturuyorum ne yapıcam bilmiyorum
bende masa basinda calisiyorum eve gidincede spor düsünmeye vaktim olmuyor o yüzden bizim daha cok dikkat etmemiz lazim ney yiyip ne iciyoruz diye
afferim örenmis gelmissin yasin kac boyun kac mervecim dur cizelgen varmi birde ona bakim

Canım öncelikle kendine inan vericem bu kiloları de motive ol bizde destek oluruz burdan günlük yediklerini yaz burdan bilenler yanlısını dogrunu soylesın ona göre ye yemeklerını, geçmişi takip et kim ne yemiş ne içmiş ne zaman ne kadar bunları iyice yaz aklına aklına yazamıyosan bi kagıt kalem al ona yaz ben oyle yapıyorum canın tatlı istediğinde gel buraya soyle sana dıcekler süt iç içine cubuk koy mesela yardımcı olunca ınan verebilirsin...

Hoşgeldin bu arada çok uzun yazıyorum ben yaa

Yaşım 27 canım boyumda 1.63 çizelgem yok biliyorum nasıl yapıldıgını ama geçmişten siteyi bulup yapmaya üşendim bi zatı muhterem sitesini yazarsa yaparım müsait zamanımda

günaydin tugbis ben üstün bi altindaki basamakdayim

günaydin baharcim
günaydın suzimm

1 tabak dediğim 6-7 kaşik ancadır ki oda diyetisyenin verdiği listelerde bakliyat o kadar veriliyor canım
çiko konusunda haklısın arkadaşa gitmiştik kahvenin yanında çıkarınca dayanamadım
ona rağmen düne göre 800 gr gitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…