70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

güzel canim affiyet olsun iki kare cikodan da birsey olmaz nefsini kapatmis oldun hadi insallah cuma eksi cikariz
seni gözüm tuttu merve handenin ciraki vardin kayboldu seni cirak olarak önerebilirim
Yaşım 27 canım boyumda 1.63 çizelgem yok biliyorum nasıl yapıldıgını ama geçmişten siteyi bulup yapmaya üşendim bi zatı muhterem sitesini yazarsa yaparım müsait zamanımda
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
al canim yapistirayim arama menun oldum tekrardan bende suzan 31 yasindayim 5 yasinda oglum var vayanadan katiliyorum
aslen ispartaliyim genc duruyorum yasli degilim he boyum senden kücük 160 diyorum ama yas ilerledikce kücülüyorum herhalde bugün tartildim 74.4 ciktim 1 kilo arti ile basladim haftaya

günaydın kızlar..her ne kadar dün akşam yarım kepekli ekmek eşliğinde çikolata yesemde,yine sabah kepekli ekmekle çikolata yediysemde şu andan itibaren hızla dewam ediyorum.pişmanlıklar geri bişey getirmiyor aksine daha da çok yedirtiyor..kendimi işe wericem..herşey beni bekler..bol muhabbetler canlarım.. b en kaçar

Anladım canım 1 tabak görünce bende tepeleme 1 tabak diye gözümün önunde canlandı bi an tabi ben oturdumu oyle yedıgım için normalde dikkat etmezken çukudan da bişi olmaz ztn arada olur o kadar görmedim ben

Sağol canım ben üye olmadan önce de hep takipte oldugum için yabancı gibi gelmiyorsunuz artık bari dedim giriyim aralarına da azcık muhabbet kaynaşma olsun sizde kabullendiniz saolasınız

Hande beni çıraklıga kabul ederse olurum tabe nolcek

Çizelge adresi içinde teşekkürler canım zahmet oldu sana :44::44:

bi arkadasım vardı saolsun 35 yasındaydı ama yasını sorana sadece 25 gösteriyorum derdi kmse yasını söylettiremezdi o geldi aklıma sen oyle yazınca oglusunu da allah bagıslasın hayırlı evlat olsun inşallah

bende gecen hafta 72 cıkıyodum pazar piknige gittik pazartesi bi cıktım tartıya 73.4 düşün yani ne yemişim

Son düzenleme:

OLsun canım ya 1 2 gün dikkat edersin ne cuku kalır ne yağ bozma sen içini devammm

Hayırlı işler iyi calısmalar

damlar zaten birazdan bu aralar 12 ye kadar uyuyo nöbetini aksatiyo
cocuklugumdan beri gittigim mahalle doktor bana dedi sen simdi 22 yasindasin dimi dedi pek bi hosuma gitti
hem simdi bacaklarim agrimi artik hande beni yasli sisko sarisin hayal etmisdin o yüzden diyeyim dedim basdan
insallah hayirli bi evlat olur canim cok sagol
fazlaliklarimiz da gidecek insallah

saol suzim hadi bakalım dün biraz tepindim pilates topunun üstünde çok eğlenceliymiş
sabah akşam çiko neki kız
güzel yemişin de bi atasözümüz var
tatlı tatlı yemenin acı acı ...........vermesi oluyo bizdede

Son düzenleme:

Ay ne güzel küçük görünmek benim yasımla ilgili bişi yokta yeni evliyim ya benim göbeği gören bebek zannediyo hamilemisin diye soruyo cok canım sıkılıyo yaa

benimde var aldim sis sis duruyordun orda ilk baslarda üstünde yuvarlandim sonra ugur böcegi gibi takla attim yerde yata kaldim bacaklar havada söndürdüm sonra yine sisirsem mi ama korkuyorum ben üstünde zipliyom :122:top gibi üstüne yativeriyorum kendi icat plates yapiyorum
Ay ne güzel küçük görünmek benim yasımla ilgili bişi yokta yeni evliyim ya benim göbeği gören bebek zannediyo hamilemisin diye soruyo cok canım sıkılıyo yaa
bilmiyorum canim gercekden öyle mi duruyorum ama kardesimin okuluna gitmisdim 22 yaslarindaydim ögretmen yasiniz resit degil vekil gelsin demisdin bende göbege sinir oluyorum ya bi keresinde metroya bindim kizin deki yer verdi bana hamile sandi herhal :95:

ben geldim okudum hepinizi yeşillambam yanmasada telden giriyom okuyom
bakimne varmışnolmuş
kimne demeiş
kim kiminle nerde basılmış

dedikodu yapmayın hakkımda yakarım ona göre
hepinize sıcak bunaltıcı güneşliizmir sabahından günaydınlar sevgili zayıf arkidaşlarım
hepinizi dopiç göbişlernizden öptüm

bu sabah saati kurudmişi şansa bırakmadım 10da uyandım çamaşır attım kahvaltı etiim şimdik çay içiyom oh oh sizi okudumyataktan

şimdi hepinizlen muhabbet edeyimtopik boşalınca geçmişe cvp yazcam

bu lafların sonuna onlan bunlan gibi lafıda suzimden öğrendim
oyyyy dopiç kuzummmm benim yerim seinin oyroo diyen dillerini

bu sabah tartılayımdedim önce 83.4 çıktı öle kalakaldım
sonra 68.7 çıktı sevindim
sonra allahın hakkı 3tür dedim bidaha tartıya bindim 79.1 çıktı ayo an bayılacaktım
meğerse bana gelen yaramaz çocujklar onuda bozmuş üzerinde zıplaşıyorlardı

biz yapmayiz kim ne yapmis günaydin handecim oh oh keyfin yerinde ben bugün aslinda dersimden kalktim gerci ben tersimden kalkmadimda etrafimdakiler cok negativ insallah böyle devam etmez

biz yapmayiz kim ne yapmis günaydin handecim oh oh keyfin yerinde ben bugün aslinda dersimden kalktim gerci ben tersimden kalkmadimda etrafimdakiler cok negativ insallah böyle devam etmez

o nie kız ben şimdi günün ilerleyen saatlerinde atarımsenin yorgunluğunu
sakin bir müzük açarım
masaj yaparım gevşersin

selam cancağızlarım nasılsınız
uzun zamandır giremedim
temizlikti mevlitti misafirlerdi telaşım anca bitti
şimdide miskin miskin habire yiyorum
bugün dur diyebildim kendime ancak
sabah kalktığımda sporumuda yaptım
sizler ne yapıyorsunuz bebişlerim çok özledim sizi
umarım herkes iyidir

o nie kız ben şimdi günün ilerleyen saatlerinde atarımsenin yorgunluğunu
sakin bir müzük açarım
masaj yaparım gevşersin
sagol tatlim handecim ben birazdan molaya cikiyorum ondan sonra masaj a gecebülürük senin cirak kayip gurbet de kayboldu sana cirak buldum bi gözden gecir bakim 27 yasinda adi merve 163 boy 73 kiloydun sanirsam

hosgeldin neslim tekrardan özledin kendini beyaz esekden sonra kayboldun gittin
seni yine aramizda gördügüme cok sevindim tatlim ya

bende seni bebişim
herkescikler geliyormu
bi ben eksiktim sanırsam

hepimiz iyik seni merak ettik
dedik beyaz eşekle kaçtı gittiheral
hoşgeldin canım

çııık biyenmedim çok dopiç bu
kızo benimçırağı tutacamkulaklarından çekecem
o geliyor gurbet geliyor
o gidiyor gurbette gidiyorna
nası iş anlamadım
neyse napalımartık dopiç mobiç alacaz bir çırak olsun bare

inşallah veririm canım yine artı çıkmasam iyi yine çok cısslar yediml:18:

eşin görmuyor tabı degıl mı bunları?* ayrı eve cıkma durumu yok sanırım, altlı ustlu zor anam
Allah yardımcın olsun canım çok üzüldüm
bende 6 sene kaynana görümceyle kaldım çokzordu birde ev akrabaların içindeydi,ilk zamanlar sürekli giren çıkan çok kötüydü,6 seneden sonra altlı üstlü ev yaptık şimdi daha iyi,ama yine birlik gibiyiz

hoş geldin canım
eline sağlık betülcüm,nzo tebrikler
hoş geldin canım

kızlar bende yeni katıldım aranıza bende kilolarımdan şikayetçiyim ve zayıflamak istiyorum lütfen yardım edin önerisi olan var mı ?
hoş geldin canım

hoş geldin canım
hoş geldin canım

Günaydın Gülanne ben varımmm
geçmişteydim canım seni görmemişim kusura bakma,ne çok konuşmuşsunuz yahuuu

günaydın kızlar

allah iyiğini versin ödün kopmuş adana yiyemicem diye

kıskanmış adam öle demeni demekki baklava yapacak kas yapacak
günaydın

Şuan 76 kiloyum 5 ağustosa kadar hedefim 60 kilo olmak kendime doğum günü hediyesi vermek istiyorum .Eskiye oranla az yiyorum abur cuburu kestim ama spor yapamıyorum iş yerindede malum oturuyorum ne yapıcam bilmiyorum
hoş geldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…