güzel canim affiyet olsundünki menüüm
sabah
9lu çay
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1 domates
2 dilim tahıllı ekmek
krem peynir
3-4 zeytin
ara
az şekerli t.kahvesi
1 elma
öğlen
1 tabak kuru fasülye
2 kaşık yoğurt
1 tabak yağzsız yeşil salata
1 dilim tahıllı ekmek
ara
yeşil çay
1 elma daha
akşam
1 kepçe çorba
6 kaşık z.yağlı taze fasülye
1 kaşık yoğurt
bol limonlu yeşil salata
1 az şekerli t.kahvesi
yanında 2 küçük kare çikolata:26:
pazartesi 1.3 artıdaydım cumaya göre.800 gr mı gitmiş +500 üm inşallah cumaya kadar eksiye geçebilirim
seni gözüm tuttu merveCanım öncelikle kendine inan vericem bu kiloları de motive ol bizde destek oluruz burdan günlük yediklerini yaz burdan bilenler yanlısını dogrunu soylesın ona göre ye yemeklerını, geçmişi takip et kim ne yemiş ne içmiş ne zaman ne kadar bunları iyice yaz aklına aklına yazamıyosan bi kagıt kalem al ona yaz ben oyle yapıyorumcanın tatlı istediğinde gel buraya soyle sana dıcekler süt iç içine cubuk koy mesela yardımcı olunca ınan verebilirsin...
Hoşgeldin bu arada çok uzun yazıyorum ben yaa
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.htmlYaşım 27 canım boyumda 1.63 çizelgem yok biliyorum nasıl yapıldıgını ama geçmişten siteyi bulup yapmaya üşendim bi zatı muhterem sitesini yazarsa yaparım müsait zamanımda
günaydın suzimm
1 tabak dediğim 6-7 kaşik ancadır ki oda diyetisyenin verdiği listelerde bakliyat o kadar veriliyor canım
çiko konusunda haklısın arkadaşa gitmiştik kahvenin yanında çıkarınca dayanamadım
ona rağmen düne göre 800 gr gitmiş
güzel canim affiyet olsuniki kare cikodan da birsey olmaz nefsini kapatmis oldun hadi insallah cuma eksi cikariz
seni gözüm tuttu mervehandenin ciraki vardin kayboldu seni cirak olarak önerebilirim
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
al canim yapistirayim aramamenun oldum tekrardan bende suzan 31 yasindayim 5 yasinda oglum var vayanadan katiliyorum
aslen ispartaliyim genc duruyorum yasli degilimhe boyum senden kücük 160 diyorum ama yas ilerledikce kücülüyorum herhalde bugün tartildim 74.4 ciktim 1 kilo arti ile basladim haftaya
günaydın kızlar..her ne kadar dün akşam yarım kepekli ekmek eşliğinde çikolata yesemde,yine sabah kepekli ekmekle çikolata yediysemde şu andan itibaren hızla dewam ediyorum.pişmanlıklar geri bişey getirmiyor aksine daha da çok yedirtiyor ..kendimi işe wericem..herşey beni bekler..bol muhabbetler canlarım.. b en kaçar
günaydın kızlar..her ne kadar dün akşam yarım kepekli ekmek eşliğinde çikolata yesemde,yine sabah kepekli ekmekle çikolata yediysemde şu andan itibaren hızla dewam ediyorum.pişmanlıklar geri bişey getirmiyor aksine daha da çok yedirtiyor ..kendimi işe wericem..herşey beni bekler..bol muhabbetler canlarım.. b en kaçar
damlar zaten birazdanAnladım canım 1 tabak görünce bende tepeleme 1 tabak diye gözümün önunde canlandı bi antabi ben oturdumu oyle yedıgım için normalde dikkat etmezken çukudan da bişi olmaz ztn arada olur o kadar görmedim ben
Sağol canım ben üye olmadan önce de hep takipte oldugum için yabancı gibi gelmiyorsunuz artık bari dedim giriyim aralarına da azcık muhabbet kaynaşma olsun sizde kabullendiniz saolasınız
Hande beni çıraklıga kabul ederse olurum tabe nolcek
Çizelge adresi içinde teşekkürler canım zahmet oldu sana :44::44:
bi arkadasım vardı saolsun 35 yasındaydı ama yasını sorana sadece 25 gösteriyorum derdi kmse yasını söylettiremezdi o geldi aklıma sen oyle yazınca oglusunu da allah bagıslasın hayırlı evlat olsun inşallah
bende gecen hafta 72 cıkıyodum pazar piknige gittik pazartesi bi cıktım tartıya 73.4 düşün yani ne yemişim
saol suzim hadi bakalımgüzel canim affiyet olsuniki kare cikodan da birsey olmaz nefsini kapatmis oldun hadi insallah cuma eksi cikariz
seni gözüm tuttu mervehandenin ciraki vardin kayboldu seni cirak olarak önerebilirim
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
al canim yapistirayim aramamenun oldum tekrardan bende suzan 31 yasindayim 5 yasinda oglum var vayanadan katiliyorum
aslen ispartaliyim genc duruyorum yasli degilimhe boyum senden kücük 160 diyorum ama yas ilerledikce kücülüyorum herhalde bugün tartildim 74.4 ciktim 1 kilo arti ile basladim haftaya
sabah akşam çiko neki kızgünaydın kızlar..her ne kadar dün akşam yarım kepekli ekmek eşliğinde çikolata yesemde,yine sabah kepekli ekmekle çikolata yediysemde şu andan itibaren hızla dewam ediyorum.pişmanlıklar geri bişey getirmiyor aksine daha da çok yedirtiyor ..kendimi işe wericem..herşey beni bekler..bol muhabbetler canlarım.. b en kaçar
güzel yemişin de bi atasözümüz varAnladım canım 1 tabak görünce bende tepeleme 1 tabak diye gözümün önunde canlandı bi antabi ben oturdumu oyle yedıgım için normalde dikkat etmezken çukudan da bişi olmaz ztn arada olur o kadar görmedim ben
5-6 kaşık kız kuş yemi kadar
Sağol canım ben üye olmadan önce de hep takipte oldugum için yabancı gibi gelmiyorsunuz artık bari dedim giriyim aralarına da azcık muhabbet kaynaşma olsun sizde kabullendiniz saolasınız
Hande beni çıraklıga kabul ederse olurum tabe nolcek
Çizelge adresi içinde teşekkürler canım zahmet oldu sana :44::44:
bi arkadasım vardı saolsun 35 yasındaydı ama yasını sorana sadece 25 gösteriyorum derdi kmse yasını söylettiremezdi o geldi aklıma sen oyle yazınca oglusunu da allah bagıslasın hayırlı evlat olsun inşallah
bende gecen hafta 72 cıkıyodum pazar piknige gittik pazartesi bi cıktım tartıya 73.4 düşün yani ne yemişim
damlar zaten birazdanbu aralar 12 ye kadar uyuyo nöbetini aksatiyo
cocuklugumdan beri gittigim mahalle doktor bana dedisen simdi 22 yasindasin dimi dedi pek bi hosuma gitti
hem simdi bacaklarim agrimi artik hande beni yasli sisko sarisin hayal etmisdin o yüzden diyeyim dedim basdan
insallah hayirli bi evlat olur canim cok sagol
fazlaliklarimiz da gidecek insallah
benimde var aldim sis sis duruyordun orda ilk baslarda üstünde yuvarlandim sonra ugur böcegi gibi takla attim yerde yata kaldimsaol suzim hadi bakalımdün biraz tepindim pilates topunun üstünde çok eğlenceliymiş
sabah akşam çiko neki kız
güzel yemişin de bi atasözümüz var
tatlı tatlı yemenin acı acı ...........vermesi oluyo bizdede
bilmiyorum canim gercekden öyle mi duruyorum ama kardesimin okuluna gitmisdim 22 yaslarindaydim ögretmen yasiniz resit degil vekil gelsin demisdinAy ne güzel küçük görünmek benim yasımla ilgili bişi yokta yeni evliyim ya benim göbeği gören bebek zannediyo hamilemisin diye soruyo cok canım sıkılıyo yaa
ben geldim okudum hepinizi yeşillambam yanmasada telden giriyom okuyom
bakimne varmışnolmuş
kimne demeiş
kim kiminle nerde basılmış
dedikodu yapmayın hakkımda yakarım ona göre
hepinize sıcak bunaltıcı güneşliizmir sabahından günaydınlar sevgili zayıf arkidaşlarım
hepinizi dopiç göbişlernizden öptüm
bu sabah saati kurudmişi şansa bırakmadım 10da uyandım çamaşır attım kahvaltı etiim şimdik çay içiyom oh oh sizi okudumyataktan
biz yapmayiz kim ne yapmis günaydin handecim oh oh keyfin yerinde ben bugün aslinda dersimden kalktim gerci ben tersimden kalkmadimda etrafimdakiler cok negativ insallah böyle devam etmez
o nie kız ben şimdi günün ilerleyen saatlerinde atarımsenin yorgunluğunu
sakin bir müzük açarım
masaj yaparım gevşersin
selam cancağızlarım nasılsınız
uzun zamandır giremedim
temizlikti mevlitti misafirlerdi telaşım anca bitti
şimdide miskin miskin habire yiyorum
bugün dur diyebildim kendime ancak
sabah kalktığımda sporumuda yaptım
sizler ne yapıyorsunuz bebişlerim çok özledim sizi
umarım herkes iyidir
bebebişimmmmm gel öpicem seniiiiiigözlerim neler görüyor dilek nesligeldinizmi geri kizlar
sagol tatlim handecim ben birazdan molaya cikiyorum ondan sonra masaj a gecebülürük senin cirak kayip gurbet de kayboldu sana cirak buldum bi gözden gecir bakim 27 yasinda adi merve 163 boy 73 kiloydun sanirsam
hosgeldin neslim tekrardanözledin kendini beyaz esekden sonra kayboldun gittin
seni yine aramizda gördügüme cok sevindim tatlim ya
hepimiz iyik seni merak ettikselam cancağızlarım nasılsınız
uzun zamandır giremedim
temizlikti mevlitti misafirlerdi telaşım anca bitti
şimdide miskin miskin habire yiyorum
bugün dur diyebildim kendime ancak
sabah kalktığımda sporumuda yaptım
sizler ne yapıyorsunuz bebişlerim çok özledim sizi
umarım herkes iyidir
sagol tatlim handecim ben birazdan molaya cikiyorum ondan sonra masaj a gecebülürük senin cirak kayip gurbet de kayboldu sana cirak buldum bi gözden gecir bakim 27 yasinda adi merve 163 boy 73 kiloydun sanirsam
hosgeldin neslim tekrardanözledin kendini beyaz esekden sonra kayboldun gittin
seni yine aramizda gördügüme cok sevindim tatlim ya
inşallah veririm canım yine artı çıkmasam iyi yine çok cısslar yediml:18:aaaadogru ya ben onu unuttum napim ben seni simdi rekor girmisdin sen topikde öyle canim sIkma canini haftaya daha verirsen geri aldigini düzeltmis olursun
ay birinde görmüsdüm ben o dedigin avatariama kimidin ya :44:
hosgeldin canim tekrar aramiza
bunlarin cogu büyük boyut :44: canim kacinci sayfadaydin :26: kulitta o sayfanin sahibi canim ona kisaca yazarsan hangi avatari istedigini o uygun boyuta getiriyor
ikindin kızı uyuttum ewin işini yapayım dedim biraz..biri zile durmadan basıyor hiçte aralık wermiyor..Allahım ne oldu diye camdan baktım kaynana..noldu dedim acilen aşağı gei dedi gittim..benim telden kocasını arıcakmışta..indim baktım gelme ben hallettim dedi..çocukta kalktı benim işlerde kaldı..dalga geçiyor benimle gülüyor bide..dün akşam eşimle yufka yollamış börek yapsın yicem demiş..akupuntura götürdük cuma günü 120 kilo..ewe gelid bi yandan pişi yiyor bi yandan salatayı ekmeğiğn içine sarmış yiyor..nasılsa akupuntur yapıldı yesemde almam diye düşünüyor..neyse eee yufkayıda yaptır ye sen..durmadan börek yap çörek yap pasta yap..gel yemekleri yap.inanaın kendi ewimde kocama yemek yapamıyorum onla uğraşmaktan..bu yüzden stres artı kilo geliyor bana.aşağı indiğimde aldım yufkayı gittim dolabına koydum..geldim ew zilide söktüm..ne derse desin yeter yani..4 yıl etmediğini bırakmadı bana.ona rağmen ne işi warsa görüyorum bide başkasının yanında yapmaz etmez diyor ozaman benim şarteller iniyor..offfff size anlatayımda rahatlayayım beaaa...
Allah yardımcın olsun canım çok üzüldümeşin görmuyor tabı degıl mı bunları?* ayrı eve cıkma durumu yok sanırım, altlı ustlu zor anam
hoş geldin canımKızlar merhaba 71 kiloyum sanırımsanırım çünkü artık 70 li rakam görmek istemediğim için tartılmıyorum kendimi iyi hissedene kadar Her seferinde başlıyorum diyete 3-5 gün gidiyo sonra bi bakmışım hoop salıvermişim bi tutturamadım hedefim 59 olmak artık bırakmak istemiyorum Eylüle kadar spor yapmyada başladım 30 day shred yapıyorum.Artık burda birbirimize destek olup verelim şu kilolarıııı
eline sağlık betülcüm,nzo tebrikler17 MAYIS 2013
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NICK [/TD] [TD] BAŞLANGIÇ [/TD] [TD] GEÇEN HAFTA [/TD] [TD] BU HAFTA [/TD] [TD] GİDEN [/TD] [TD] TOPLAM GİDEN [/TD] [TD] HEDEF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] nzo [/TD] [TD] 82,7 [/TD] [TD] 70,9 [/TD] [TD] 69,3 [/TD] [TD] 1,600 [/TD] [TD] 13,4 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] gulanne [/TD] [TD] 84,5 [/TD] [TD] 78,2 [/TD] [TD] 76,9 [/TD] [TD] 1,300 [/TD] [TD] 7,6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] handelevent [/TD] [TD] 76,5 [/TD] [TD] 73,9 [/TD] [TD] 72,8 [/TD] [TD] 1,100 [/TD] [TD] 3,6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] gurbet [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 64,1 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD] 1,100 [/TD] [TD] 6 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] geveze9292 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 1,000 [/TD] [TD] 7 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] superisi33 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 1,000 [/TD] [TD] 12 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] oslew [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 80,5 [/TD] [TD] 79,6 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 2,4 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 77,1 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 73,4 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 3,7 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] tolga_dyg [/TD] [TD] 82,9 [/TD] [TD] 67,3 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 15,9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62,8 [/TD] [TD] 62,5 [/TD] [TD] 62,3 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 70,2 [/TD] [TD] 70,1 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 8,9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 65,5 [/TD] [TD] 63,9 [/TD] [TD] 64,1 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 1,4 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] BHR84 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 68,6 [/TD] [TD] 68,9 [/TD] [TD] +300 [/TD] [TD] 4,1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] rosewind [/TD] [TD] 72,2 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 70,5 [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] 1,7 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] neskuik [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 63,9 [/TD] [TD] 64,8 [/TD] [TD] +900 [/TD] [TD] 9,2 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] ssecemm [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 65,5 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] +1,500 [/TD] [TD] 20 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[/TABLE]
Haftanın birincisi nzo olmuştur
kendisini tebrik ederiz
bu hafta aramıza yeni katılan arkadaşlarımız nesijj, kedikız81 ve zerra
hoşgeldiniz
listenin gecikmesinden dolayı özür dilerim
bir eksik kusur olmamıştır inşallah
daha güzel listelerle görüşmek ümidiyle
tatlı rüyalaaarrr
hoş geldin canımSlm ben de geldim aranıza. 10 ay önce doğum yaptım. Şu an 74 kiloyum. Hedefim 50 kilo. Boyum 1.68 Henüz yeniyim diyet konusunda, 2 gün oldu. Önce ısınma esneme hareketleriyle başlayıp ardından ip atlıyorum. Ne yazık ki bugun doktorum demir eksikliğimin olduğunu söyledi ve ilaç verdi. Sanırım kilo aldırıyormuş, iradeli olmalısın dedi. Elimden geleni yapıcam bakalım.
hoş geldin canımkızlar bende yeni katıldım aranıza bende kilolarımdan şikayetçiyim ve zayıflamak istiyorum lütfen yardım edin önerisi olan var mı ?
hoş geldin canımSelam kızlar bende takip ediyordum sizi izleyici olarak ama artık sizinle paylasımlarda bulunmak ve cıss yaptıgımda bana kızın ıstıyorum yanlız olmuyo bu işler motive olmak lazım sizi okuyunca bile motive oluyorum birde aranızda olursam daha faydalı olacagını düşündüm...
bu cuma bende bildirimde bulunurum müsadeniz olursa bu sabah tartıldım 73.4 kilocukum( 1 yıllık evliyim daha cocuk yok bişi yok ne olacak benım bu halım bilemiyorum ( iradesizim benim irademi yerine getirin lütfeeenn....
hoş geldin canımmerhaba arkadaslar benide araniza Kabul edin
kisaca kendimi ve Kilo gecmisimi anlatayim
evliyim 2 kuzum var biri kiz biri erkek kizim ve oglumun arasinda 18ay var kizim 22 oglum 4 aylik
normalde hep zayif sayilirdim ama hamileliklerimde cok Kilo aldim kizimda 20kilo aldim ve daha once sizi takip ederek kilolarimdan kurtuldum oglumda 20kilodanda fazla aldim malesef ve veremedim suan 75.2kiloyum emzirdigim icin agir diyetler yapamam ama spor ve emzirme diyetiyle kilolarimdan kurtulcam tabi sizin tavsiyelerinizle simdiden tesekkurler
geçmişteydim canım seni görmemişim kusura bakma,ne çok konuşmuşsunuz yahuuuGünaydın Gülanne ben varımmm
günaydıngünaydın kızlar
allah iyiğini versin ödün kopmuş adana yiyemicem diye
kıskanmış adam öle demeni demekkibaklava yapacak kas yapacak
hoş geldin canımŞuan 76 kiloyum 5 ağustosa kadar hedefim 60 kilo olmak kendime doğum günü hediyesi vermek istiyorum .Eskiye oranla az yiyorum abur cuburu kestim ama spor yapamıyorumiş yerindede malum oturuyorum ne yapıcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?