o nie kız ben şimdi günün ilerleyen saatlerinde atarımsenin yorgunluğunu
sakin bir müzük açarım
masaj yaparım gevşersin
selam cancağızlarım nasılsınız
uzun zamandır giremedim
temizlikti mevlitti misafirlerdi telaşım anca bitti
şimdide miskin miskin habire yiyorum
bugün dur diyebildim kendime ancak
sabah kalktığımda sporumuda yaptım
sizler ne yapıyorsunuz bebişlerim çok özledim sizi
umarım herkes iyidir
saol suzim hadi bakalımdün biraz tepindim pilates topunun üstünde çok eğlenceliymiş
sabah akşam çiko neki kız
güzel yemişin de bi atasözümüz var
tatlı tatlı yemenin acı acı ...........vermesi oluyo bizdede
ben geldim okudum hepinizi yeşillambam yanmasada telden giriyom okuyom
bakimne varmışnolmuş
kimne demeiş
kim kiminle nerde basılmış
dedikodu yapmayın hakkımda yakarım ona göre
hepinize sıcak bunaltıcı güneşliizmir sabahından günaydınlar sevgili zayıf arkidaşlarım
hepinizi dopiç göbişlernizden öptüm
bu sabah saati kurudmişi şansa bırakmadım 10da uyandım çamaşır attım kahvaltı etiim şimdik çay içiyom oh oh sizi okudumyataktan
uzun zamandır giremedim
umarım herkes iyidir
sagol tatlim handecim ben birazdan molaya cikiyorum ondan sonra masaj a gecebülürük senin cirak kayip gurbet de kayboldu sana cirak buldum bi gözden gecir bakim 27 yasinda adi merve 163 boy 73 kiloydun sanirsam
hosgeldin neslim tekrardanözledin kendini beyaz esekden sonra kayboldun gittin
seni yine aramizda gördügüme cok sevindim tatlim ya
bebebişimmmmm gel öpicem seniiiiiiohhhh
özledim yaaa bacılarım sizi
Fadime abla burda gülannem burda
handecik burda
takım taklavat iyidirrrrr
çııık biyenmedim çok dopiç bu
kızo benimçırağı tutacamkulaklarından çekecem
o geliyor gurbet geliyor
o gidiyor gurbette gidiyorna
nası iş anlamadım
neyse napalımartık dopiç mobiç alacaz bir çırak olsun bare
hepimiz iyik seni merak ettik
dedik beyaz eşekle kaçtı gittiheral
hoşgeldin canım
çııık biyenmedim çok dopiç bu
kızo benimçırağı tutacamkulaklarından çekecem
o geliyor gurbet geliyor
o gidiyor gurbette gidiyorna
nası iş anlamadım
neyse napalımartık dopiç mobiç alacaz bir çırak olsun bare
hoş geldin ortişimm nerelerdesin özettin kendini
Allah kabul etsin geçmiş olsun yorgunluğun
fadimecim sen napiyon canim isler yogunmu
bebebişimmmmm gel öpicem seniiiiiiohhhh
özledim yaaa bacılarım sizi
Fadime abla burda gülannem burda
handecik burda
takım taklavat iyidirrrrr
hoşbulduk tatlım sende yeni katıldın sanırsam aramıza çıkaramadım:44:Hakkaten öyle oluyomus canım denedim test ettim onayladım hala 72 göremedim 2 gün oldu
Günaydın hande çok hamaratsın bu sabah hadi bakalım verirsin bi kaç kilo iş yaparken
Hoşgeldin tekrardan olur oyle işleri cıkabilir insanın
Evet beni layık gördü Suzi sana Hande tabi sadece bir öneri yani
Allaha şükür çok iyiyiz sende iyisin inş.yerin çok görünüyodu kıız gel,gel kaçma öpcemm seni
geçmiş olsun canım sanadaGünaydın kızlar,
Sabah guatr kontrollerim için doktoıra gittim de, anca geldim. 2 ayda bir kontrol yaptırıyorum, 1 seneyi geçti, tahlillerim bir düzelmedi, doktor da sintigrafi verdi, onu da yaptırmadan 3 hafta önce iyotsuz tuz kullanmaya başlayacakmışım, 5 temmuza gün verdiler, 20 haziranda da bizim şirketcek otel toplantımız vardı, ne yapıcam şaşırdım kaldım, doktora danışcam olmazsa, sintigrafiyi sonra yaptırıcam, otelde iyotsuz tuzu nasıl bulup perhiz yapacağım ki işte canım sıkıldı bu olaya, bakalım öğleden sonra kan tahlil sınucunu almaya gittiğimde soracağım.
Ben de böyle işte hayat, geçip gidiyor.
Nesli sana da geçmiş olsun canım, mevlüdünü ve bahar temizliğini bitirmişin, darısı bizim başımıza.
Suzi canım çok kaçırma, yeniden vermeye başlamışken bozma lütfen.
Yeni kızlar gelmişler hoşgeldiniz.
Mine tatildeyim diye yemiş içmiş yine, bugünden itibaren toplamaya çalış canım.
Ballı sen nasılsın bacım, iyi misin??
Hande sen nasılsın şekerim, canın sıkılmış topiktekilerin bazıları, hiç sıkma canını, her zaman vardı böyleleri, bizim gittiğimiz yoldan git canım, takma sen onları.
Unuttuklarım kusura kalmasınlar, herkesler 3 gece boğazını tutsun, cumaya az kaldı
seni korkutmayayımda benim bir arkadaşımın idrarda 20. günde pozitif çıkmıştı. şok olduk..canım sen anlıyorsun biz anlıyouz onlar anlamıyor ki
he beni ballıkorkuttu ama bugunde gelmedi
anam test yaparken öldümkorkudan
sırf ballıya söz verdim die koşakoşagittim kalktığım gibi
geçen eşimin arkadaşının karısınında 3 gün geçmiş test yapmış çıkmamış oda adama şaka yapsın die kırmızı kalemle öteki çizgiyidekoymuş adam 3. çocugu duyunca fenalık geçirmiş panik atak var ondada
dedim benimkine yapsam çizdiğim ianlar
bırakma canım..kızlar ben yapamıcam sanırım.al akşama kadar diyet yaptım akşam oturup ekmeğe çikolata sürüp yedim durdum..benden bişey olmıcak sanırım bu wakitten sonra..17 hazirana 60 olmalıyım ama sanırım 70 olcam .çok üzgünüm motiwe olamıyorum..
Herkese günaydın bastan aksam konuşulanlara baktım kim ne yapmış diye şimdi menümü paylaşayım izninizle kızın azcık bana kendime geleyim :))
SABAH
2 adet haşlanmış yumurta
ARA
1/2 yeşil elma, kiraz saplı form çay
ÖĞLEN
1 kase mercimek çorbası, 1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek
ARA
yarım paket çubuk kraker 72,5 kcal, yeşilçay
AKŞAM
5 adet köfte, kk peynir, 4-5 kaşık yoğurt, 5-6 adet kiraz :26:
Toplamda 3 lt su
of diğer alıntılarım gitmiş.öyle gereksiz durumlarda antibiyotik kullanmayın ya çok zararlı
kendi kendine geçermiş işte canım.. normal yeme düzenini bozma yakında geçer inşallah
kız merak etmeben hamile kaldığımdada gelirim buraya tanımam hamileler topiğie alışana kadar zaten doğuracamgüzel menü cnm
nzo tebrikler cnm
kilo veren herkesitebrik ederim.veremeyen arkadaşlar pes etmeyin derim...
inşallah sorun çıkmaz cnm 1yıl sabret bi sorun olmazsa
yek kelimeyle katılıyorum
amiiiin..
amiiin cnm inşallah ya
hoşgeldin cnm yenimi başlıyosun ilkgünler öle oluyor
leslie ve pilates ten dolayıdır cnm şu pilatesi bende yapcam
hayal gücünüze güveniyom ben dedimki bakalım tahmin edebilecekmisiniz
hoşgeldin cnm
bol su günde 2bardak çay (yeşil cay veya 7 otlu veya 9otlu çay)
çok merak etmiştim ya ben sevindim valla ne bilem seni şimdiden yollamak istemiyom hamileler topiğine
nil karaibrahimgil-gitme yoksa | İzlesene.com Video
hoşgeldin...inşallah cnm hepbirlikte motive oluruz
................................
ah şu kadınlar hep aynı korkudayız :18:
hoşgeldin cnm canan ben ....zor değilmi öle küçük 2bebişle
çok su böbreğe zarar verebiliyo die biliyorum bi doktor demişti....yanlışmı ki
tuzlu ayran aldım oğlum içti
içmeme izin vermedi
biaz kilo veriyimde artık öle başlıyım korkuyorum demir eksikliği için kullanırsam kilo veremem die
yok geçen yıl oldu bu olay maalesef cahillik
ne çektim ben be die vasfiye teyzeye bağlarsam görürsün
çok sinir bozucu bişey basit ama uyuz ediyo
uff aynen ya önüm arkam terledi ya
önce motive ol snra devam et yoluna tatlım zor olabilir tabiki:26:
iyigb ya akşam düzeltmişsin en azından
az önce ender saraç dedi semiz otu çok faydalıymış 100 gramında 32 kalori varmış zaten yiyemezsin 100 gram bi kerede hafif çekiyor çünkü idrar söktürüyormuş bideçok uzun alıntı yapmışım idare edin artık çok yorgunum bikereden çıkarayım dedim geçişibi
bugünkü menümü yazayım hemen
sabah=yeşil çay+2bardak su
kahvaltı=2dilim peynir+3zeytin+domates +salatalık+kırmızı biber+2dilim çavdar ekmeği
ara=activia yoğurt
öğlen=soslu tavuk+salata+2kaşık makarna
ara=şekersiz latte
akşam=semiz otu yemeği 8kaşık+2çatal pilav+1çaybardaği ayran+salata
ara=2ceviz+7otlu çay
2lt su tahmini
ay ne iyiolur böle yorgunken kahve içmeye bayılıyom amaşekerlikızlar ben kaçıyorum temizlik yaptım busabahta ...halılar koltuklarda... bana yer yok tekli koltukta da buraya kadar ...
k.bakmayın keşke yanımda olsanız da şöyle sabaha kadar sohbet etsek
şöle bi türk kahvesi yapardım size
i gecelr
ay ne bileyim niye üzüldüm ki ben sanki cocuk benden
hosgeldin
ordanda yetiyon yani
alinti yapanlari alintiliyorum artik söyle söyle bana gina geldi
bosu bosuna bir saat okuyum cevap yaziyoruz bakmaya bile tenezzür etmiyorlar
ay buda bos cikti
hosgeldiin
ay baolon dedinde
benim saftirik ablam kücükken sen onu bul balon diye sisir :120:
aslinda yedilerinde az degil ama neden basin dönüyor :26:
ablamla konustuk o da yaniyoruz diyo
canim araba gecicekti adam o yüzden acele etti :26:
anlayamadimki hersey öyle cabuk oldu ki :26:
ama acele etsem belki böyle olmazdi :26:
güzel menün beğendim..dünki menüüm
sabah
9lu çay
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1 domates
2 dilim tahıllı ekmek
krem peynir
3-4 zeytin
ara
az şekerli t.kahvesi
1 elma
öğlen
1 tabak kuru fasülye
2 kaşık yoğurt
1 tabak yağzsız yeşil salata
1 dilim tahıllı ekmek
ara
yeşil çay
1 elma daha
akşam
1 kepçe çorba
6 kaşık z.yağlı taze fasülye
1 kaşık yoğurt
bol limonlu yeşil salata
1 az şekerli t.kahvesi
yanında 2 küçük kare çikolata:26:
pazartesi 1.3 artıdaydım cumaya göre.800 gr mı gitmiş +500 üm inşallah cumaya kadar eksiye geçebilirim
uzun zamandır giremedim
umarım herkes iyidir[/QUOTEhoş geldin nesli bende döndüm...
biz iyiyiz..
ne mevlüdü yaptın canım..
Günaydın kızlar,
Sabah guatr kontrollerim için doktoıra gittim de, anca geldim. 2 ayda bir kontrol yaptırıyorum, 1 seneyi geçti, tahlillerim bir düzelmedi, doktor da sintigrafi verdi, onu da yaptırmadan 3 hafta önce iyotsuz tuz kullanmaya başlayacakmışım, 5 temmuza gün verdiler, 20 haziranda da bizim şirketcek otel toplantımız vardı, ne yapıcam şaşırdım kaldım, doktora danışcam olmazsa, sintigrafiyi sonra yaptırıcam, otelde iyotsuz tuzu nasıl bulup perhiz yapacağım ki işte canım sıkıldı bu olaya, bakalım öğleden sonra kan tahlil sınucunu almaya gittiğimde soracağım.
Nesli sana da geçmiş olsun canım, mevlüdünü ve bahar temizliğini bitirmişin, darısı bizim başımıza.
Hande sen nasılsın şekerim, canın sıkılmış topiktekilerin bazıları, hiç sıkma canını, her zaman vardı böyleleri, bizim gittiğimiz yoldan git canım, takma sen onları.
Unuttuklarım kusura kalmasınlar, herkesler 3 gece boğazını tutsun, cumaya az kaldı
bencede konuş dr la canım..
oyel olayı varsa olmaz zaten..
her yeöeğe tuz önceden konuyor.
kız siz kendinize büyükçene bi kutu alın yetmio bunlar sizesaplak vurcakdim kutunu niye dolduruyon diye unuttumneyse sonradan vurmim
bende çarbambaları öle oluyomballim ya ben sisdikce sistim bana haftasonu tatil iyi gelmii
ay kız kesin biz senle kardeşiz bak bende öle dayanamıyıom canım çikolatalı pasta istioben evde, iste karada , havada heryerde cozutabiliyom öyle bir özelligim var
heheh biri bendimballim bu saatde bile bizi 3 kisi gözetliyoama ben senin arkandayim korkma yavrum
kız ballı anlamadım ben şimdikbeni yak kendini yak
herseyi yak
ay cumartesi gittik kermese
baktim sira cok kermesde carsi ortasinda
kocise dedim sen sirda bekle biz gezelim biraz
adanayi kapinca hemen alo de ben aninda burdayim
tamam dedi neyse ben agzim acik aklim adanada geziyom kulagimda telefonda
anaam bekle bekle calmaz
cantama bakarim kitel yok
ay benim bi kosturusum var sanki gec kalsam adanalar kacicak
vardim nefes nefese kocisin yanina diyomki
ne oldu ,ne yaptn ,aldinmi ,cok oldumu ,sogudmu kactane aldin , icecek aldinmi
ay bi telas bi telas sormaa
ne cektigimi bi ben bi Allah bilir kos kos yolda bitmiyo
ara yap bence canımmeton hep çalışsıniyi geceler kızlarrr
bugün yediklerim
sabah:domates,salatalık,yumurta,2d.kepek ekmeği
öğlen:nesfit
akşam:ızgara et,iki kaşık bulgur pilavı,ayran
yemekten sonra türk kahvesi,birde şu 60 kcal lik dondurmadan yedim
ay o cengizi gören adam sanıyo dion ne yakışıkuanam o benden berbat
o yavrum dayamiyacak korkusuyla kendine iki adana almis
ay dün survivor u izliyoruz dedimki cengiz icin
adama bak bee adam ac acina spor yapiyo tabi öyle vücudu olur
baktim benimki gece 12 de almis agirliklarini yerlerde yuvarlaniyo
sabahda ayni kalkar kalkmaz aldi agirliklari atti kendini yerlere
senindemi gelmedi kızhamilemisin yoksam ballı şeyetsin seniay ne bileyim benim reglde tam gelmedi :26:
suzim hadi yat sonra konusuruz
aa bide ben yarin gelemiyebilirim isim cok ama bakalim
evet bizimtopiğede böle şart koycan artık gıcık olmaya başladım çünkü yeter yani altta isimleri görüyom ama yazmıyorlar bende yazmayacam yazık parmaklarıma bideokunmuyo sonra haberim yoktu deniyoaslinda bu sefer yaparim diyordum da bi yerde takiliyorum tugbis insallah 6inci aya az kalmis oglumun dogum gününde diyeyim ozaman6lilari görecem diye bi hedef koyayim bakalim :18: 15.6. yani olurmu ki :26:
oda refleks yapar bana yapistirisa
betül liste yapmis ondan sey ettim burdan ona tesekkür edeyim ellerine saglik BETÜLÜM
hande zaten yazmis bende zaten artik secip alinti yapiyorum söylüyoruz söylüyoruz anlamiyorlar kafalarina göre ya yazip ya yazmiyorlar bazen yazdigimiz cevaplari görmüyorlar baska topiklerde bunu sart kostuklarini gördüm ballim yani paylasimda bulunacaksin hergün menü paylasacaksin gecmise gideceksin diye kurallar koymuslar kati kuralar bizde o yok ne güzel illa zorla mi olmazi lazim neyse bende yazmis oldum burdan
minecim sende seninde kizin olsun demissinhayirlisi olsun diyorum ama cocuk büyüdükce bidaha düsünmemeye basladim tatlim sen düsünmüyormusun kizina bir kardes
baska varmi ballim ya unuttugum :44:
kız onu alma bunu alma topikte insan kalmayacak die korkuyombence en güzeli o canim alinti yapani alintilamak
he var var hande test yapti bugün bos cikti bacim
ve ben niyeyse bu duruma cok üzüldümcocuk benden sanki
ay baskaa :44: hihh iki yeni citir adayi geldi aramiza
baska aklima gelmiyo suzim :26:
yok bacım bugun işi şansa bırakmadım saati kurudmay suziyide yolladim
simdi bende gideyimde yatayim rahat rahat
hande sabah tükkana göz kulak ol yavrum
gerci handeye kim göz kulak olsun biyerlerini kaldiramiyoki yatakdan
Geçmiş olsun canım acil şifalar inşalaahhh...
handecim biran önce toparlan kilo vercez kızz senın motiven kacarsa kim motive edecek bizi :))
Nerdesin canım buralar pek sıcak değil henüz
Dikkat et canım sonra tatil dönüşü moralmen çökmeyesin..
Yaparsın canım ya ödül de onun adını bidaha da yapmamaya çalışırsın :)
Akşam toparlamıssın canım daha ne olsun benim gibi akşam cozutmamıssın en azından :)
Güzel menü canım afiyet olsun :)
günaydın canımgünaydınlaaarr
nasısınızkimse yok galiba accık geçmişe gidemde gelem işler yoğunlaşmadan
canım yumurta 2 tane yiyecene yanına yeşillik peynir falanda kat ki vücütün dengeli olsun tek yumurtayla olmazHerkese günaydın bastan aksam konuşulanlara baktım kim ne yapmış diye şimdi menümü paylaşayım izninizle kızın azcık bana kendime geleyim :))
SABAH
2 adet haşlanmış yumurta
ARA
1/2 yeşil elma, kiraz saplı form çay
ÖĞLEN
1 kase mercimek çorbası, 1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek
ARA
yarım paket çubuk kraker 72,5 kcal, yeşilçay
AKŞAM
5 adet köfte, kk peynir, 4-5 kaşık yoğurt, 5-6 adet kiraz :26:
Toplamda 3 lt su
kız bir tabak fasülye çok hem fasülye yerken yemeğin yağınıda almış oluyorsun ebnce çok kalorilidünki menüüm
sabah
9lu çay
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1 domates
2 dilim tahıllı ekmek
krem peynir
3-4 zeytin
ara
az şekerli t.kahvesi
1 elma
öğlen
1 tabak kuru fasülye
2 kaşık yoğurt
1 tabak yağzsız yeşil salata
1 dilim tahıllı ekmek
ara
yeşil çay
1 elma daha
akşam
1 kepçe çorba
6 kaşık z.yağlı taze fasülye
1 kaşık yoğurt
bol limonlu yeşil salata
1 az şekerli t.kahvesi
yanında 2 küçük kare çikolata:26:
pazartesi 1.3 artıdaydım cumaya göre.800 gr mı gitmiş +500 üm inşallah cumaya kadar eksiye geçebilirim
neyse her ne kadar altta bizi gizli gizli gözetsende en azından burda olupta okumamamzlık etmemişin biyendimGünaydın sanadaa...
Sağol canım ben bunları sizleri takip ederek öğrendim hocalarım üstadlarım saolsun hepinizin katkısı var :)
Menün güzel ama sankim kuru 1 tabak fazla bide çikolata kaçamağı öglen yada sabah olsa daha ii gibi geliyo bana :)) yinede yanlısım varsa düzeltin yeniyim ben acemiyim ben
anam buda benden büyükYaşım 27 canım boyumda 1.63 çizelgem yok biliyorum nasıl yapıldıgını ama geçmişten siteyi bulup yapmaya üşendim bi zatı muhterem sitesini yazarsa yaparım müsait zamanımda
illa kendinin yaşlı olmadığını belirtecek benden ağzı yandıgüzel canim affiyet olsuniki kare cikodan da birsey olmaz nefsini kapatmis oldun hadi insallah cuma eksi cikariz
seni gözüm tuttu mervehandenin ciraki vardin kayboldu seni cirak olarak önerebilirim
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
al canim yapistirayim aramamenun oldum tekrardan bende suzan 31 yasindayim 5 yasinda oglum var vayanadan katiliyorum
aslen ispartaliyim genc duruyorum yasli degilimhe boyum senden kücük 160 diyorum ama yas ilerledikce kücülüyorum herhalde bugün tartildim 74.4 ciktim 1 kilo arti ile basladim haftaya
seni taktir ettim düzenli takip çok önemli burdaki olan arkadaşlara örnek olAnladım canım 1 tabak görünce bende tepeleme 1 tabak diye gözümün önunde canlandı bi antabi ben oturdumu oyle yedıgım için normalde dikkat etmezken çukudan da bişi olmaz ztn arada olur o kadar görmedim ben
Sağol canım ben üye olmadan önce de hep takipte oldugum için yabancı gibi gelmiyorsunuz artık bari dedim giriyim aralarına da azcık muhabbet kaynaşma olsun sizde kabullendiniz saolasınız
Hande beni çıraklıga kabul ederse olurum tabe nolcek
Çizelge adresi içinde teşekkürler canım zahmet oldu sana :44::44:
bi arkadasım vardı saolsun 35 yasındaydı ama yasını sorana sadece 25 gösteriyorum derdi kmse yasını söylettiremezdi o geldi aklıma sen oyle yazınca oglusunu da allah bagıslasın hayırlı evlat olsun inşallah
bende gecen hafta 72 cıkıyodum pazar piknige gittik pazartesi bi cıktım tartıya 73.4 düşün yani ne yemişim
kız erken kalktım bu sabah sırf dilinize düşmeyeyyim diedamlar zaten birazdanbu aralar 12 ye kadar uyuyo nöbetini aksatiyo
cocuklugumdan beri gittigim mahalle doktor bana dedisen simdi 22 yasindasin dimi dedi pek bi hosuma gitti
hem simdi bacaklarim agrimi artik hande beni yasli sisko sarisin hayal etmisdin o yüzden diyeyim dedim basdan
insallah hayirli bi evlat olur canim cok sagol
fazlaliklarimiz da gidecek insallah
ay bende istiom o toptan gene gittim oraya yok gene yok gene yoksaol suzim hadi bakalımdün biraz tepindim pilates topunun üstünde çok eğlenceliymiş
sabah akşam çiko neki kız
güzel yemişin de bi atasözümüz var
tatlı tatlı yemenin acı acı ...........vermesi oluyo bizdede
bende yeni evliyim banada öle diyip sinirimi bozuyorlardı zorla hamile çıkartacaklarAy ne güzel küçük görünmek benim yasımla ilgili bişi yokta yeni evliyim ya benim göbeği gören bebek zannediyo hamilemisin diye soruyo cok canım sıkılıyo yaa
tamma bacımebn anladım sen gençsin her ne kadar hayal kırıklığına uğratsanda benibenimde var aldim sis sis duruyordun orda ilk baslarda üstünde yuvarlandim sonra ugur böcegi gibi takla attim yerde yata kaldimbacaklar havada söndürdüm sonra yine sisirsem mi ama korkuyorum ben üstünde zipliyom :122:top gibi üstüne yativeriyorum kendi icat plates yapiyorum
bilmiyorum canim gercekden öyle mi duruyorum ama kardesimin okuluna gitmisdim 22 yaslarindaydim ögretmen yasiniz resit degil vekil gelsin demisdinbende göbege sinir oluyorum ya bi keresinde metroya bindim kizin deki yer verdi bana hamile sandi herhal :95:
sana da yapabülürüm masj canımdakız handeee bi masajda bana yapsanaaa
kız ben perşembeleri hep genel temzlik yaparım eve cuma az çıkayım die.Hakkaten öyle oluyomus canım denedim test ettim onayladım hala 72 göremedim 2 gün oldu
Günaydın hande çok hamaratsın bu sabah hadi bakalım verirsin bi kaç kilo iş yaparken
Hoşgeldin tekrardan olur oyle işleri cıkabilir insanın
Evet beni layık gördü Suzi sana Hande tabi sadece bir öneri yani
kızlaar acil çıkmam lazımm,öğleden sonra bir aksilik olmazsa burdayım öptüm en biçoğundan
MErhabayııınnnnn ben geldimmm, bi kaç gün mecburi sebelerden ötürü forma giremedm noludu kim kilo vermiş haftanın birincisi kimmmm,ben taam 1 kg verdimm,zamanla öğrencem bu işer nası ilerliyor
kız çırak sen sus seni işe aldım hemen ilk günden kaytardın yok oldunHiiiiiiiiiiiiiiiiiiibenim yerine başkasını mı düşündün aşk olsun ben geldim ki burdayımmmm
geçmiş olsun abla yav.bu guatr zor bişi tanıdığımdan biliyom.iyotlu tuz alsan bi poşet öle kenarda dursa sen oteldemi çalışıyon desen aşçıya sana ayırsa olmazmıGünaydın kızlar,
Menümü de paylaşayım
Kahvaltı :1 elma (midem aşıtı bulanıyordu bişey yiyemedm)
Ara :yok
Öğle :menemen,ayran ekmek yok
Ara :yine yok
Akşam :1 tabak sebze yemeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?