70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoş geldin ortişimm nerelerdesin özettin kendini
Allah kabul etsin geçmiş olsun yorgunluğun

Hakkaten öyle oluyomus canım denedim test ettim onayladım hala 72 göremedim 2 gün oldu

Günaydın hande çok hamaratsın bu sabah hadi bakalım verirsin bi kaç kilo iş yaparken

Hoşgeldin tekrardan olur oyle işleri cıkabilir insanın

Evet beni layık gördü Suzi sana Hande tabi sadece bir öneri yani

MErhabayııınnnnn ben geldimmm, bi kaç gün mecburi sebelerden ötürü forma giremedm noludu kim kilo vermiş haftanın birincisi kimmmm,ben taam 1 kg verdimm,zamanla öğrencem bu işer nası ilerliyor

Hiiiiiiiiiiiiiiiiiii benim yerine başkasını mı düşündün aşk olsun ben geldim ki burdayımmmm

hihhh hohhhhhhhh

hoş geldin ortişimm nerelerdesin özettin kendini
Allah kabul etsin geçmiş olsun yorgunluğun

saol ortikimmmmm

fadimecim sen napiyon canim isler yogunmu

bebebişimmmmm gel öpicem seniiiiiiohhhh
özledim yaaa bacılarım sizi
Fadime abla burda gülannem burda
handecik burda
takım taklavat iyidirrrrr

Günaydın kızlar,
Sabah guatr kontrollerim için doktoıra gittim de, anca geldim. 2 ayda bir kontrol yaptırıyorum, 1 seneyi geçti, tahlillerim bir düzelmedi, doktor da sintigrafi verdi, onu da yaptırmadan 3 hafta önce iyotsuz tuz kullanmaya başlayacakmışım, 5 temmuza gün verdiler, 20 haziranda da bizim şirketcek otel toplantımız vardı, ne yapıcam şaşırdım kaldım, doktora danışcam olmazsa, sintigrafiyi sonra yaptırıcam, otelde iyotsuz tuzu nasıl bulup perhiz yapacağım ki işte canım sıkıldı bu olaya, bakalım öğleden sonra kan tahlil sınucunu almaya gittiğimde soracağım.
Ben de böyle işte hayat, geçip gidiyor.
Nesli sana da geçmiş olsun canım, mevlüdünü ve bahar temizliğini bitirmişin, darısı bizim başımıza.
Suzi canım çok kaçırma, yeniden vermeye başlamışken bozma lütfen.
Yeni kızlar gelmişler hoşgeldiniz.
Mine tatildeyim diye yemiş içmiş yine, bugünden itibaren toplamaya çalış canım.
Ballı sen nasılsın bacım, iyi misin??
Hande sen nasılsın şekerim, canın sıkılmış topiktekilerin bazıları, hiç sıkma canını, her zaman vardı böyleleri, bizim gittiğimiz yoldan git canım, takma sen onları.
Unuttuklarım kusura kalmasınlar, herkesler 3 gece boğazını tutsun, cumaya az kaldı

hoşbulduk tatlım sende yeni katıldın sanırsam aramıza çıkaramadım:44:
,sende hoşgelmişsin

Allaha şükür çok iyiyiz sende iyisin inş.yerin çok görünüyodu kıız gel,gel kaçma öpcemm seni

geçmiş olsun canım sanada

seni korkutmayayımda benim bir arkadaşımın idrarda 20. günde pozitif çıkmıştı. şok olduk..
bırakma canım..
hepimizin morali bozuluyor
hepten ipin ucu kaçmasın

sabah kahvaltılarını zenginleştir canım..
aralardada ceviz,fındık,kayısı,hurma,taze meyve vs daha iyi olur
tabi hepsi biarada değil

sabah girdim günaydın dicektim o kdr yoğundumki öğlen oldu
herkese hayırlı günler..

öyle gereksiz durumlarda antibiyotik kullanmayın ya çok zararlı
kendi kendine geçermiş işte canım.. normal yeme düzenini bozma yakında geçer inşallah
of diğer alıntılarım gitmiş.
biri birine doktur bak demiş
ötekide hemen tavsiye etmiş
oslew canım betüş yaşayan hastalarla uğraşmıyor illa ölmüş olacak
betüş sende ne olacan karar ver başımıza bi diyetisyen oluyon bi mezarcı bi jinekolog

kız merak etmeben hamile kaldığımdada gelirim buraya tanımam hamileler topiğie alışana kadar zaten doğuracam
e onlarda doğurunca bebek bakacak geyik yapmaya vakitleri olmayacak giremeyecekler
ama bura ölemi ben kendimi bildim bileli hep diyetteyim
e tıkınmadanda olmuyor
o yüzden burası hep olacak akıl karı değil hamişler topiği
sonuna kadar burdayım burda doğuracam başınıza

az önce ender saraç dedi semiz otu çok faydalıymış 100 gramında 32 kalori varmış zaten yiyemezsin 100 gram bi kerede hafif çekiyor çünkü idrar söktürüyormuş bide
ay ne iyiolur böle yorgunken kahve içmeye bayılıyom amaşekerli

kız üzülme öle ay bu üzüntü olayıda benden geçti bu bacıya
akşam bende gece yarısı yatakta ağlıcam tuttu durup duruken ağlıyom adamda kızıyor
banyo yapacaktı sen gelme saçın uzun geçoluyor yıka kurut dedi
bende başladım sen beni sevmiyon istemion die
evet canım çok sıcak nefes alamıyorum sanki sıcaktan bunaltıyo insanın
ben tekirdağda bu havada yorganla uyurdum

güzel menün beğendim..
bakliyatların ve etin öğle menüsüde olması iyidir

Menümü de paylaşayım

Kahvaltı :1 elma (midem aşıtı bulanıyordu bişey yiyemedm )
Ara :yok
Öğle :menemen,ayran ekmek yok
Ara :yine yok
Akşam :1 tabak sebze yemeği

saplak vurcakdim kutunu niye dolduruyon diye unuttum neyse sonradan vurmim
kız siz kendinize büyükçene bi kutu alın yetmio bunlar size
ballim ya ben sisdikce sistim bana haftasonu tatil iyi gelmii
bende çarbambaları öle oluyom
ben evde, iste karada , havada heryerde cozutabiliyom öyle bir özelligim var
ay kız kesin biz senle kardeşiz bak bende öle dayanamıyıom canım çikolatalı pasta istio
ballim bu saatde bile bizi 3 kisi gözetliyo ama ben senin arkandayim korkma yavrum
heheh biri bendim
kız ballı anlamadım ben şimdik
adanayı çok seviyon diemi bu kadar korktun kalmayacak die
yoksa her zman bulamıyonuzmu
ara yap bence canımmeton hep çalışsın
ay o cengizi gören adam sanıyo dion ne yakışıku
am yarışmaları hilmiye verince bütün soğuyorum
ay ne bileyim benim reglde tam gelmedi :26:

suzim hadi yat sonra konusuruz

aa bide ben yarin gelemiyebilirim isim cok ama bakalim
senindemi gelmedi kızhamilemisin yoksam ballı şeyetsin seni
evet bizimtopiğede böle şart koycan artık gıcık olmaya başladım çünkü yeter yani altta isimleri görüyom ama yazmıyorlar bende yazmayacam yazık parmaklarıma bideokunmuyo sonra haberim yoktu deniyo
kız onu alma bunu alma topikte insan kalmayacak die korkuyom
ay suziyide yolladim

simdi bende gideyimde yatayim rahat rahat

hande sabah tükkana göz kulak ol yavrum

gerci handeye kim göz kulak olsun biyerlerini kaldiramiyoki yatakdan
yok bacım bugun işi şansa bırakmadım saati kurudm

ben sizi motive edecem beni kim ne etsin kız bu hafta bosuldum gene bi hafta yaparsam çarşambadan sonra bozuluyom

günaydınlaaarr
nasısınızkimse yok galiba accık geçmişe gidemde gelem işler yoğunlaşmadan
günaydın canım
canım yumurta 2 tane yiyecene yanına yeşillik peynir falanda kat ki vücütün dengeli olsun tek yumurtayla olmaz
birde bir tas çorba bir dilimekmek yerine o yüzden çorba yersen yanına ekmek yeme
onun sışında güzel
kız bir tabak fasülye çok hem fasülye yerken yemeğin yağınıda almış oluyorsun ebnce çok kalorili
neyse her ne kadar altta bizi gizli gizli gözetsende en azından burda olupta okumamamzlık etmemişin biyendim
Yaşım 27 canım boyumda 1.63 çizelgem yok biliyorum nasıl yapıldıgını ama geçmişten siteyi bulup yapmaya üşendim bi zatı muhterem sitesini yazarsa yaparım müsait zamanımda
anam buda benden büyük
illa kendinin yaşlı olmadığını belirtecek benden ağzı yandı
dersen öle bacaklarım ağrıyor die bende seni yaşlı sanırım
aferin akıllanmışın eklemişin yaşlı değilim die
seni taktir ettim düzenli takip çok önemli burdaki olan arkadaşlara örnek ol
kız erken kalktım bu sabah sırf dilinize düşmeyeyyim die

ay bende istiom o toptan gene gittim oraya yok gene yok gene yok
Ay ne güzel küçük görünmek benim yasımla ilgili bişi yokta yeni evliyim ya benim göbeği gören bebek zannediyo hamilemisin diye soruyo cok canım sıkılıyo yaa
bende yeni evliyim banada öle diyip sinirimi bozuyorlardı zorla hamile çıkartacaklar
nişanlıykende ne zman düğün düğün derlerdi bende davetiye beyenmeye gittiğimde bi söz buldumtam bana uygun onu yazdım insanlar anlasın die yani orda bilem bu çenemi tutamadım
hep soruyordunuz bize
ne zman evleneceksiniz die
evleniyoruz işte
sizide bekleriz düğünümüze

sonunada defolun gidin yazdıraydım iyidi
tamma bacımebn anladım sen gençsin her ne kadar hayal kırıklığına uğratsanda beni

kız handeee bi masajda bana yapsanaaa
sana da yapabülürüm masj canımda
şimdik baktım sen suziden daha dopiçsin
sana 2 kat parayla yaparım
kız ben perşembeleri hep genel temzlik yaparım eve cuma az çıkayım die.
ama son zmanlarda bozdum bu olayı
birde tartımı bozmuş küçükhaşereler
belkimkocam tamirler cumaya kadar
kızlaar acil çıkmam lazımm,öğleden sonra bir aksilik olmazsa burdayım öptüm en biçoğundan

MErhabayııınnnnn ben geldimmm, bi kaç gün mecburi sebelerden ötürü forma giremedm noludu kim kilo vermiş haftanın birincisi kimmmm,ben taam 1 kg verdimm,zamanla öğrencem bu işer nası ilerliyor

Hiiiiiiiiiiiiiiiiiii benim yerine başkasını mı düşündün aşk olsun ben geldim ki burdayımmmm
kız çırak sen sus seni işe aldım hemen ilk günden kaytardın yok oldun
sonram gurbet geldi
bendede böle tuhaf bir his uyandı
acep sen gurbetmisin die
genelde 6. hisssim çok kuvvetlidir diyeyim
boşuna topiğe bekçi olmadım
hafiye gibi bacıyım vesselam

gelsen buraya öğrenirsin tabi bak gittin gene yoksun ben dün boşuna yırttım kendimi geçmişe dönüverde bi oku bu insanlar ne yapmış die
yoksam öle dopiç kalır sant olursun
geçmiş olsun abla yav.bu guatr zor bişi tanıdığımdan biliyom.iyotlu tuz alsan bi poşet öle kenarda dursa sen oteldemi çalışıyon desen aşçıya sana ayırsa olmazmı
ne bilimben öncdende böle olduğunu bileydim hiç sıkmazdımcanımı deli oldum iyice kendimi topiğin maymunu gibi hissettim doğru dion aslında kimseye alıntı yapmazsam geçmişten daha kolay çıkarım işim kolaylaşır.işte tutamıyom bu çenemi illa kızacam gelemicem haksızlığa
Menümü de paylaşayım

Kahvaltı :1 elma (midem aşıtı bulanıyordu bişey yiyemedm )
Ara :yok
Öğle :menemen,ayran ekmek yok
Ara :yine yok
Akşam :1 tabak sebze yemeği

oh maşallah bide söylüyor.kız bu ne berbat bir menü sen gelme gelme burayada kalıver öle dopiç sonra seni 90 -100 topiğide paklamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…