ya bacım öle işte şimdik topikteki kızlar korkuyorlar sanat olacaz die
ay buda tanımıyor ballıyı gördünmü
bacım artık kendini nası gizlediyse
anam kaynana ne isticek köle gibi çalıştıracak
gelin hiç birşeye ses çıkarmayacak
genizip duracak
evde yemekhazırolacak
hizmette kusur etmeyecek
aynen öle canım
Bende korkmaya başladım gerçekten
ay buda tanımıyor ballıyı gördünmü
bacım artık kendini nası gizlediyse
anam kaynana ne isticek köle gibi çalıştıracak
genizip duracak
evde yemekhazırolacak
hizmette kusur etmeyecek
su geri kafalı fıkırlerı atamadı kafasında kaynana milleti
Sanat resmiyle tanıştın galiba
Tanıstım evet
he çikolata yedimdiyince motive olsun die kutusuna şşeyettim
Çok motive oldum bi dahamı çikolata aman aman aman
Bende korkmaya başladım gerçekten
su geri kafalı fıkırlerı atamadı kafasında kaynana milleti
Tanıstım evet
Çok motive oldum bi dahamı çikolata aman aman aman
aferin sıkıldıkça açıp açıp bak bişey yutamazsın biadah :)
dimi bu avusturyalilarin ki zaten bi tuhaf kokuyorkoy ver gitsin acıma elin avusturyalısına
içimde öyle bi canavar varki regl olcam ondan evet evet regl canavarı
ben biliyom süylimmi :86:kız hande siz hangi kutuyu alıyonuz hamile kalmak isteyenlere söyleyelim o kutudan alsınlar
kiz ben yazana kadar yutmussun biledambılın varsa onlarla calış yoksa 1ltlık şişelere su doldur onlarla calıs ınternetten bul 1 2 harekette zamanla sarkmaların gecer
Off offf iş yerindeki abla tam 8 dilimi olan bi çuku getirdi biri beni durdursun yememem lazım cekmeceye attım aldıgım gibi görmiyim diye ama aklım onda :2:
ben sirkenin kokusuna dayanamiyorum kibende masa basinda calisiyorum eve gidincede spor düsünmeye vaktim olmuyoro yüzden bizim daha cok dikkat etmemiz lazim ney yiyip ne iciyoruz diye
Artık sabahları 1 kase ülker kellogs yiyorum öğlen evden sebze yemeği egtiriyorum benim pek ara öğünüm yok eskisi gibi iştahımda yok arada yersem meyve yiyorum akşamda sebze yemeği salata yiyorum ama pekde kilo veremiyorum gibime geliyor eskiden aynısını yapıcam dünya kilo verirdim yaştan dolayı galiba bazı şeylerde :d
HERKESE TAVSİYE EDERİM İŞTAHINIZ ÇOK AÇIK İSE ELMA SİRKESİ ILIK SUYLA SABAH AKSAM İÇİYORSUNUZ BENİM MİDEMDE SORUN OLDUĞU İÇİN AKŞAM İÇİYORUM AMA CİDDEN KAN ŞEKERİM DÜŞMESE YEMEK YEMEK BU ARADA ELMA SİRKESİ HAZIR OLMUCAK
avustralya da kangurular var bizde at arabalarihe işte onu kullanıyok
ben avusturyayla avusturalyanın ayrı yerler olduğunu suzi sayesinde öğrendim teşekkürler suzi
bacım dalaga geçme benlen gıcık oluyomzati bu bebk konusu stres yaratıyo
pazarlik mi ediyon kiznası yapcaz onu elma yesek olmuyomu
yok gelmiyor neslimgüzel menün beğendim..
bakliyatların ve etin öğle menüsüde olması iyidir
anneme okuttum canım bu arada sende tekrardan hoş geldin yuvaya
umahh bende sizi
dilek napıyor geliyormu topiğe canım
ay bende annem iyice gicik kapmisAyy o aytene gıcık oluyorum
bir ağlaması var
ıhahh ıhahhh ıhahhhh ay bir tane ağzına yapıştırasın geliyordu kadının
dudaklarını kaldıra kaldıra ıhaha ıhaha ağlaması gerçek hayattada öylemi acaba
kızlar bu handeeeeee
sagol handemheöle yapacam karar verdim hepsini deşifre edecem rahatlayacam bundan sonra alıntılamayanı hele bi görim yada geçmişten haberi olmayanı
aslında gelmeyebilirde bacım dedimya şimdi gelecek die yakalamış gibi oldu
bak şimdik bacım
bu mahir kaçtı biliyon hapisten onao kısa boylu komiser yardımetti
sonram bahara dedi ben ferideyle görüşcem die
feride baştan kabul etmedi sonram aklına plan geldi mahiri ihbar etti polislere bir suçlu benle görüşmek istio die
mahir buluşma yerine gitti o renkli gözlü komiserler baktı her yerde gizli polis var koşarak feridenin kulağına güzel bişiler fısıldadı kaçtı tabi feridede bende bayıldık ekran karşısındaay çok romantikti.
polisler mahiri yakalayamadı.
o saf aytenide tecavüz olduğunu anladımama kim bilmiodum bak senden öğrendim anasının mezarında apladı sonrada mektup yazdıu mahirin annesine intahar etti
sonram o savcı mahirin evindeki herkesi karakola topladı ifedelerini aldı erkek kardeşini dövdü söylesin die mahirin yerini
sonram mahir düşündü yarın duruşma var feride babasını asacak
duruşmadan önce yolda giderken ferideyikaçırdı
aslında çok izlemem ama dün gece izlicem tuttu
ayyynen bende nesli çok gıcık oluyom o kıza,ha birde küçük nazif var ağzına ağzına terlikle vurasım var haa
bugün cok is vardin neslim yayazsanıza uleynnnnnnnnnnnnnnnn
aşağıda okadarrrrrr kalabalık vat
napıyonuz öyle kös kösssss
bak birazdan çıkcam dışarı
konuşuuuuunnnnnnnn leyynnnnn
yukkk küçük nafizi ısıra ısıra yirimde
ama okadını saçını başını yolasım hatta o ağzını ayırasım var gıcık oluyorum tipine filmdeki
ıhhaaahh ıhaaahhhh ıhahahhhhh :2:
bende gelimmi dövmeye :86:bilmem barışsammı kigidecem hamile topiğine bak
hadi dövelim o kadını
[video=youtube;wqu2GPjIJuk]http://www.youtube.com/watch?v=wqu2GPjIJuk&feature=share&list=ALNb4maWNoT6Tozsy_K-A2juYZtlRUbpeq[/video]
git yat tatlim sen biraz :26:ay çok baktımheral topiğe baktıkça içim bulanmaya başladı :26:
uyy kiyamamyazicamda firsat bulamiyorum kizim ayagimda sallanarak uyudu oglum araba koltugunda arada mizmizlaniyo onuda onda salliyorum
sicak derken burasi soguk Hemde baya soguk hava durumunda kar beklediklerini soyluyolar bizede gondersene biraz sicak
ye sen ye
burda senden önce bi heykelci vardı
dopiç sanat heykelleri resimleri koyup kızları korkutmuştu
onun gibi olda gör
şimdi numarayı girip şeyederdim sanada ayıp kacar
memelisöminekız gecen haftalarda bi arkadaş vardı memelişömine diyodum ben ona kayboldu oda anam giden gelmiyor acep ne iştir
Burası Muştur Yolu Yokuştur - YouTube
Sintigrafi damardan ilaç verip nodüllerin filmini çekiyorlar canım, konuştum doktorla da sen uygun olduğun zaman gel, yaptıralım dedi artık.
Bir daha olmasın, sen önce kendin için motive olmaya çalış canım, burdan cevap gelmese bile önce kendini kendin inandır ki, devamı gelsin. çok istediğin yiyeceklerle konuş seni yersem ne kazanıcam yemezsem ne kazanıcam diye, 38 beden mi yoksa sen mi diye, işe yarıyor emin ol.
handeYemedim zaten hepsini sadece 2 dilim yedim şaka yaptım benlen ilgilenin accık diye
Yemedim hepsini 2 dilim yedim sadece ama bu yiyeceklerle konusma işini denicem bi arkadasım vardı oda canı ıstedıgı seylerı koklardı nefsını bastırsın dıye sonrada yemezdi nasıl dayanırdı bilmiyorum ama ben dayanamam sahsen denedim onayladımbu konusma işinide denicem bakalım dayanabilicemmi
ababa var ismi betüldü yanlıs hatırlamıyorsam o çizelgeyi düzenliyor ona bildirim yapılır buyuk ıhtımalle bu hafta geldık bız anca haftaya gireriz listeye canım bak hangi yiyecekleri yiyor millet iyi gözetle rekabet var kilo vericez
bu sefer insallah lafda kalmaz zerrramsıkıp sıkıp bırakırsannolur bilemem suzim..
inşallah bebeğim bu sefer düzgün beslende şu 69 u gör artık...
bendede var aynı sıkıntı..
damblılm var totoyu kaldırıp çalışmam lazım..
sağol canım..Allah kabul etsin..anneciğininde mekanı cennet olsun..
neredesinki sen o kadar sıcak..
burada hava gayet kıvamında
afferim mervecigimeHaydin saat 16:00 benim yeşilçay saatim kaçırmayın sizde beraber içelim
bana mi laf ettinpişşttt alttaki kürkünü yesinler anam
bi ara öyle yaptım bende ılık olunca löpletiyordum..sonra bıraktım..derdi manyaklık..bana dün diyorki insanın komşusuna eziyet etmesi günahmış diyor..içimden sen napıyorsun dedim durdum..ewlendiğim ilk ay mutfakta bulaşığını yıkarken elimden cezwe tezgaha düştü diye geldi kafama omzuma yumruk indirdi..bayıldım..2 yıl eşim ewde yokken kapıma dayanıp köpek bilmem ne warsa sayıp söwdüler.eşimle bi sabah 9 a kadar falan yattığımızolmaz..kapıya dayanırlar napıyorsunuz bu wakte yatılmaz derler..gündüz ewde eşim olsa kapıya dayanır napıyorsunuz ewde diye bağırır çağıırr.sana ne ne yapıyorsak..eskiden gündüz banyo yapsam kapıya gelir bu wakitte ne banyo yapıyorsun diye kızardı..banyo yapmak için illa bişey mi?yapmak lazım..merdiwen halıları çeker bozar..halısı kirlenir aşağı inmediğim halde sen kirlettin der.hamileyken geldi ewe tekme attı gitti.gitmiş kocasına tekme attı demiş..toplanıp geldiler gece beni kowmaya çalışıyorlar.ewlendiğimizde ben 20 eşim 22 yaşındaydı.ozamanlar eşim bişeyh demezdi.ama şimdi diyor biraz.ondan önceki kadar değilim en azından wuramaz..lafı rahat kondururyorum artık..ah ah bunlar bişey değil..anlatsam anlatılmaz..offoff..neyse özel mewzularımla kafanızıda şişirdim..Bende yeşilçaydan nefret ederim ama sogutuyorum içebileceğim kadar sonra hoopp bi dikişte bitiriyorum sakız atıyorum sonrada agzıma tadı değişsin diye anca oyle sırf kilo vermek için hersey yoksa para verseler içmem
Ya ayıptır soylemesi derdi neymiş o kaynananın allahtan belasınımı istiyomus senin gibi gelin bulmus her dediğini yaptırtıyo kusura bakma cok kızdım birden okuyunca
aticek köle gibi çalıştıracak
genizip duracak
evde yemekhazırolacak
hizmette kusur etmeyecek
kız betüş gelince bakbakim benim tansiyonum düşükmü
böle ellerime bi baktımdamarlarım şişmiş çok bellioluyoı
biölçtüm 8-5 kalp 78 bunun normali ne de bakim bana açıkla ama gelince
balliya sikayet edecem siziyetisemedim
dimi bu avusturyalilarin ki zaten bi tuhaf kokuyorbenim ki kokmuyor bile
canavara hayir
ben biliyom süylimmi :86:
kiz ben yazana kadar yutmussun bile
ben sirkenin kokusuna dayanamiyorum kisabahlari güzel kahvalti yapsan salatalik domates has yumurta hem gün boyu tok tutar canim hergün yediklerini paylas canim bakalim inceleyelim bi
avustralya da kangurular var bizde at arabalaribirsey degil canim cogu kisi karistiriyor :111: alistim
pazarlik mi ediyon kiz
yok gelmiyor neslimbugün göründü kayboldu
ay bende annem iyice gicik kapmisdiyo savci sey ettikden sonra bayiliyor ne bayiliyon gecti gitti barlara gitmeyi biliyordun diyo
sagol handem
bugün cok is vardin neslim ya
bende gelimmi dövmeye :86:
git yat tatlim sen biraz :26:
uyy kiyamam
memelisömine
tamam fadimecim anneme de yapiyorlar radyasyon veriyorlar damardan film cekiyorlar insallah güzel sonuclar cikar canim ya
handebu yeni ciraginda herseyi biliyor baksana
bu sefer insallah lafda kalmaz zerrram
afferim mervecigime
bana mi laf ettinben senin bildigin kizlardan degilim
Baya düşük cıkmıs canım dikkat et kendine
Afferim sana senden kaçmaz.he çikolata yedimdiyince motive olsun die kutusuna şşeyettim
Ay ne diyeceğimi bilemiyorum, Allah yardımcın olsun da, gerçekten zormuş durumun.bi ara öyle yaptım bende ılık olunca löpletiyordum..sonra bıraktım..derdi manyaklık..bana dün diyorki insanın komşusuna eziyet etmesi günahmış diyor..içimden sen napıyorsun dedim durdum..ewlendiğim ilk ay mutfakta bulaşığını yıkarken elimden cezwe tezgaha düştü diye geldi kafama omzuma yumruk indirdi..bayıldım..2 yıl eşim ewde yokken kapıma dayanıp köpek bilmem ne warsa sayıp söwdüler.eşimle bi sabah 9 a kadar falan yattığımızolmaz..kapıya dayanırlar napıyorsunuz bu wakte yatılmaz derler..gündüz ewde eşim olsa kapıya dayanır napıyorsunuz ewde diye bağırır çağıırr.sana ne ne yapıyorsak..eskiden gündüz banyo yapsam kapıya gelir bu wakitte ne banyo yapıyorsun diye kızardı..banyo yapmak için illa bişey mi?yapmak lazım..merdiwen halıları çeker bozar..halısı kirlenir aşağı inmediğim halde sen kirlettin der.hamileyken geldi ewe tekme attı gitti.gitmiş kocasına tekme attı demiş..toplanıp geldiler gece beni kowmaya çalışıyorlar.ewlendiğimizde ben 20 eşim 22 yaşındaydı.ozamanlar eşim bişeyh demezdi.ama şimdi diyor biraz.ondan önceki kadar değilim en azından wuramaz..lafı rahat kondururyorum artık..ah ah bunlar bişey değil..anlatsam anlatılmaz..offoff..neyse özel mewzularımla kafanızıda şişirdim..
aynen öyle..benimki bambaşka..bu zamanda böylesi yok
Sanat resmiyle tanıştın galiba
Hiiii bi tek ben varım forumda
Hande bak görevimin başındayım
direksiyon dersinden geldim az önce
normalde ilk derste sadece pistte sürülecekti
adam baktı ben iyi sürüyorum yola çıkarttı beni
sınav yapılan yol orasıymış
sonra gayet iyi devam edince kursa kadar ben getirdim
normal trafiğe çıktım yani
90 ile filan gittim süperdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?