70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

balliya sikayet edecem sizi yetisemedim

koy ver gitsin acıma elin avusturyalısına

içimde öyle bi canavar varki regl olcam ondan evet evet regl canavarı
dimi bu avusturyalilarin ki zaten bi tuhaf kokuyor benim ki kokmuyor bile
canavara hayir

kız hande siz hangi kutuyu alıyonuz hamile kalmak isteyenlere söyleyelim o kutudan alsınlar
ben biliyom süylimmi :86:
kiz ben yazana kadar yutmussun bile
ben sirkenin kokusuna dayanamiyorum ki sabahlari güzel kahvalti yapsan salatalik domates has yumurta hem gün boyu tok tutar canim hergün yediklerini paylas canim bakalim inceleyelim bi
he işte onu kullanıyok

ben avusturyayla avusturalyanın ayrı yerler olduğunu suzi sayesinde öğrendim teşekkürler suzi

bacım dalaga geçme benlen gıcık oluyomzati bu bebk konusu stres yaratıyo
avustralya da kangurular var bizde at arabalari birsey degil canim cogu kisi karistiriyor :111: alistim
nası yapcaz onu elma yesek olmuyomu
pazarlik mi ediyon kiz
güzel menün beğendim..
bakliyatların ve etin öğle menüsüde olması iyidir

anneme okuttum canım bu arada sende tekrardan hoş geldin yuvaya

umahh bende sizi

dilek napıyor geliyormu topiğe canım
yok gelmiyor neslim bugün göründü kayboldu

ay bende annem iyice gicik kapmis diyo savci sey ettikden sonra bayiliyor ne bayiliyon gecti gitti barlara gitmeyi biliyordun diyo
kızlar bu handeeeeee

sagol handem
ayyynen bende nesli çok gıcık oluyom o kıza,ha birde küçük nazif var ağzına ağzına terlikle vurasım var haa

yazsanıza uleynnnnnnnnnnnnnnnn
aşağıda okadarrrrrr kalabalık vat
napıyonuz öyle kös kösssss
bak birazdan çıkcam dışarı
konuşuuuuunnnnnnnn leyynnnnn
bugün cok is vardin neslim ya
yukkk küçük nafizi ısıra ısıra yirimde
ama okadını saçını başını yolasım hatta o ağzını ayırasım var gıcık oluyorum tipine filmdeki
ıhhaaahh ıhaaahhhh ıhahahhhhh :2:

bilmem barışsammı kigidecem hamile topiğine bak

hadi dövelim o kadını
bende gelimmi dövmeye :86:

[video=youtube;wqu2GPjIJuk]http://www.youtube.com/watch?v=wqu2GPjIJuk&feature=share&list=ALNb4maWNoT6Tozsy_K-A2juYZtlRUbpeq[/video]

ay çok baktımheral topiğe baktıkça içim bulanmaya başladı :26:
git yat tatlim sen biraz :26:

yazicamda firsat bulamiyorum kizim ayagimda sallanarak uyudu oglum araba koltugunda arada mizmizlaniyo onuda onda salliyorum

sicak derken burasi soguk Hemde baya soguk hava durumunda kar beklediklerini soyluyolar bizede gondersene biraz sicak
uyy kiyamam
ye sen ye
burda senden önce bi heykelci vardı
dopiç sanat heykelleri resimleri koyup kızları korkutmuştu
onun gibi olda gör
şimdi numarayı girip şeyederdim sanada ayıp kacar

kız gecen haftalarda bi arkadaş vardı memelişömine diyodum ben ona kayboldu oda anam giden gelmiyor acep ne iştir
Burası Muştur Yolu Yokuştur - YouTube
memelisömine
tamam fadimecim anneme de yapiyorlar radyasyon veriyorlar damardan film cekiyorlar insallah güzel sonuclar cikar canim ya

hande bu yeni ciraginda herseyi biliyor baksana
bu sefer insallah lafda kalmaz zerrram
Haydin saat 16:00 benim yeşilçay saatim kaçırmayın sizde beraber içelim
afferim mervecigime
pişşttt alttaki kürkünü yesinler anam
bana mi laf ettin ben senin bildigin kizlardan degilim

kız betüş gelince bakbakim benim tansiyonum düşükmü
böle ellerime bi baktımdamarlarım şişmiş çok bellioluyoı
biölçtüm 8-5 kalp 78 bunun normali ne de bakim bana açıkla ama gelince

bi ara öyle yaptım bende ılık olunca löpletiyordum..sonra bıraktım..derdi manyaklık..bana dün diyorki insanın komşusuna eziyet etmesi günahmış diyor..içimden sen napıyorsun dedim durdum..ewlendiğim ilk ay mutfakta bulaşığını yıkarken elimden cezwe tezgaha düştü diye geldi kafama omzuma yumruk indirdi..bayıldım..2 yıl eşim ewde yokken kapıma dayanıp köpek bilmem ne warsa sayıp söwdüler.eşimle bi sabah 9 a kadar falan yattığımızolmaz..kapıya dayanırlar napıyorsunuz bu wakte yatılmaz derler..gündüz ewde eşim olsa kapıya dayanır napıyorsunuz ewde diye bağırır çağıırr.sana ne ne yapıyorsak..eskiden gündüz banyo yapsam kapıya gelir bu wakitte ne banyo yapıyorsun diye kızardı..banyo yapmak için illa bişey mi?yapmak lazım..merdiwen halıları çeker bozar..halısı kirlenir aşağı inmediğim halde sen kirlettin der.hamileyken geldi ewe tekme attı gitti.gitmiş kocasına tekme attı demiş..toplanıp geldiler gece beni kowmaya çalışıyorlar.ewlendiğimizde ben 20 eşim 22 yaşındaydı.ozamanlar eşim bişeyh demezdi.ama şimdi diyor biraz.ondan önceki kadar değilim en azından wuramaz..lafı rahat kondururyorum artık..ah ah bunlar bişey değil..anlatsam anlatılmaz..offoff..neyse özel mewzularımla kafanızıda şişirdim..
aticek köle gibi çalıştıracak
gelin hiç birşeye ses çıkarmayacak
genizip duracak
evde yemekhazırolacak
hizmette kusur etmeyecek

aynen öyle..benimki bambaşka..bu zamanda böylesi yok

dimibacım takıyonuz tüylü şapkaları biniyonuz ata arabasına
ay vayananın zarttttınaçok güldüm
he sana laf ettim kürkünü çok beyendimbi gece versene takılak:115::115:

İşyerinde spor hareketleri söyliyim size

Karnınızı içinize çekip 3e kadar sayın 25er tane 2 set yapın

Ellerinizi masaya koyarak bacaklarınızı yukarı cekin bunuda 25er 2 set yapın

Bende yeni basladım işe yararmı bilmiyorum ama hareketsiz durmaktan iyidir

he çikolata yedimdiyince motive olsun die kutusuna şşeyettim
Afferim sana senden kaçmaz.

Ay ne diyeceğimi bilemiyorum, Allah yardımcın olsun da, gerçekten zormuş durumun.

Hiiii bi tek ben varım forumda
Hande bak görevimin başındayım

Ne tatlı uyumuşum telden girdim
kız sen ilk gün geldiğinde 6 ya kadar burdayım dedin ne dedin bak saat kaç

Bugün çalışır oldun birden sende ne ayak ;-)
Buraya gelmeden önce maşllah hepimizin her şeyini biliyodun üye olduktan sonramı işlerin yoğun oldu B-)

Kız çırak soracam unutuyom kaç yaşındaydın sen canım hitap ederken bileyimde yanlış olmasın birde nerden katılıyon yarışmaya

direksiyon dersinden geldim az önce
normalde ilk derste sadece pistte sürülecekti
adam baktı ben iyi sürüyorum yola çıkarttı beni
sınav yapılan yol orasıymış
sonra gayet iyi devam edince kursa kadar ben getirdim
normal trafiğe çıktım yani
90 ile filan gittim süperdi

ay canım çok sevindim bende seviyom kullanmayı ama trafiğe çıkamıyom vites değiştiriken zorlanıyomaraba duruyohep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…