neyyse iki dilimle kurtarmışın,dikkat etmek lazım tabii
bacım ben öncedende biber severdim ama okudumki yağ yakıyomuş daha çok koyuyom şimdik
suyuda farkında olmadan çok içtim ev çok sıcak içimyanıyo ateşim var 2 gündür gelemiom sıcağa normalde içemezdim pek su
istemem senin robota küsüm ben
kız gecen haftalarda bi arkadaş vardı memelişömine diyodum ben ona kayboldu oda anam giden gelmiyor acep ne iştir
Burası Muştur Yolu Yokuştur - YouTube
yok özeldende şey edilmez o vallah çok vahimBebişlerin sana kilo verdiricek bu gidişle sen birşey yapamasanda kıyamam nasıl yoruyorlar seni
Neymiş o kız merak ettim heykelci meykelci özelden mesajla at bakıyımm bi
Ama ama yemeden önce dövsenize de yemiyim kilo almıyım anladım ben rekabet var bu topikte sizden cok kilo veririm diye korkuyosunuz görürsünüz bak nasıl kilo vericem bu hafta sollıcam sizi dermişim
ababaya yapıyon cuma sabahoı canım o söyler zaten perşembe günü yine hatırtama yaparya kizlar kasimda ben tekrar trye gitmeyi dusunuyorum Allah nasip ederse ve ozamana Kadar 60a inmem lazim okadar cok kisi tepki verdiki kiloma herkese bidahaki geldigimde goruselim dedim birazda kizimda vermistim ona guvendim herhalde veririm diye ama zorlaniyorum biraz sizle birlikte yardimlarinizla bu kilolardanda kurtulmayi umuyorum
Kilo bildirimi bu hafta yaparsam haftaya listede olurmuyum bide kime Kilo bildirimi yapiyoruz
Evet kurtardıkta bu abla burdayken nasıl iradeli olucam bılmıyorum saolsun tatlıları pastaları cukuları dayıyo her molada burnumun dıbıne dibine
Biber yağmı yaktırıyomus kı bılmıyodum bak bundan sonra daha fazla tuketıyım barii
Memeli şömine mii nerden buluyosun bu lakapları yaahuu neye istinaden böyle bi lakap taktın çok merak ettim valla
dadlum ben yorum atmıştım dambil ile ilgili..altına yazacaktım unutuwermişim..biyandan kışlıkları kaldırıyorumda..yorumlarıda okuyamıyorum yazamıyorum bakıyorum sadece hızlıca..akşama dikkat edersin canım..bak ben 2 gündür çikolata yiyorum..moralim bozulmuştu ama şuan motiwe olmuş durumdayım ne kadar az önce yine çikolata yemiş olsamda..dewam canımm dewam..
Sintigrafi damardan ilaç verip nodüllerin filmini çekiyorlar canım, konuştum doktorla da sen uygun olduğun zaman gel, yaptıralım dedi artık.
Bir daha olmasın, sen önce kendin için motive olmaya çalış canım, burdan cevap gelmese bile önce kendini kendin inandır ki, devamı gelsin. çok istediğin yiyeceklerle konuş seni yersem ne kazanıcam yemezsem ne kazanıcam diye, 38 beden mi yoksa sen mi diye, işe yarıyor emin ol.
ya kizlar kasimda ben tekrar trye gitmeyi dusunuyorum Allah nasip ederse ve ozamana Kadar 60a inmem lazim okadar cok kisi tepki verdiki kiloma herkese bidahaki geldigimde goruselim dedim birazda kizimda vermistim ona guvendim herhalde veririm diye ama zorlaniyorum biraz sizle birlikte yardimlarinizla bu kilolardanda kurtulmayi umuyorum
Kilo bildirimi bu hafta yaparsam haftaya listede olurmuyum bide kime Kilo bildirimi yapiyoruz
sıkıp sıkıp bırakırsannolur bilemem suzim..salatami yedim sistim geldimgaz oluyor bende ne yersem ya bu aralar gaz i da sIkIyorum sIkIyorum icimde kaliyor
eksik var ama sizi geri geldiginizi görünce cok seviniyorumzerram da döndü kelebk tugbis de geldi
anam tek kalma dedim 2 cikarin oldu yedekde tut kayboluyorlargurbet de ce dedi gitti geri :26:cise bile gitmedin kacacak diye
yapma canim ya artilarini vermedin daha bidaha arti cikma
kiz öyle degilbeni al benim 10 parmagimda 10 marifet var de
:80: kolay gelsin
cikrak nerdeydin niye gelmedin nasil verdin biziz veremesin
kiz nerden bilek bi geldin geri kayboldun
sintigrafi ne fadimecim annemde guatirdan ameliyat oldu senin gibi hap kulaniyor her gün ömür boyu kulanacakmis her 6ayda da kontrollere gidiyor :26:
sagol fadimecim beni düsündügün icin insallah bu sefer 6inci ayin 15 ine hedef koydum 69.9 da olsam 6lilari görmek istiyorum
hayirli günler zerram
kiz birse yememissin ki
bitane daha istesek kutu verirlermi kikiz bizi ne gözetliyon gizli gizli ceee diye ciksaydin ya icimdende gecti aslinda acaba hande midir diye
he napim sarisin yasli sisko dedin bana unutmamher yeni gelene süyliycem seni
masaj var isteyen kilosuna göre gelebülür Eki Görüntüle 716919
gözlerim sasi bes oldu kiz hangisi bana hangisi kime karistirdim :111:
sisireyim ozaman aksam :86:
bendede var aynı sıkıntı..bişey sorcam..ya ben bu kollarımdan çok şikayetçiyim yaaa..acaib sarkık..kolumu birleştirince şi we kalın gibi duruyor.halbuki okadar değil.o sarkı yüzünden çok kalın duruyor kollarım..kendimi çok kötühissediyorum.bunları nasıl sıkılaştırırım..
sağol canım..Allah kabul etsin..anneciğininde mekanı cennet olsun..güzel menün beğendim..
bakliyatların ve etin öğle menüsüde olması iyidir
anneme okuttum canım bu arada sende tekrardan hoş geldin yuvaya
umahh bende sizi
dilek napıyor geliyormu topiğe canım
uçan balon
ay kızlar alemsiniz yııııaaaaa
canım bendede var onların aynından dambıl birebir benimkiler biraz gitti
1kg dambıl aldım 2 tane
gir nete kol hareketlerini sıkılaştırma bak dambıllarla çalışl
of sıkıldım yav sıcakta boğulacam şimdik her yer açık durduğum yerde terliyom
ilk defa sıkıldım topikten
accık siz yazında ben okuyayım
neredesinki sen o kadar sıcak..
burada hava gayet kıvamında
herkes aynisini soyluyo baya yorucu kahvaltiyi 11den once pek yapamiyorum o dereceBebişlerin sana kilo verdiricek bu gidişle sen birşey yapamasanda kıyamam nasıl yoruyorlar seni
Neymiş o kız merak ettim heykelci meykelci özelden mesajla at bakıyımm bi
Ama ama yemeden önce dövsenize de yemiyim kilo almıyım anladım ben rekabet var bu topikte sizden cok kilo veririm diye korkuyosunuz görürsünüz bak nasıl kilo vericem bu hafta sollıcam sizi dermişim
almanyadayimyok özeldende şey edilmez o vallah çok vahim
berenerva2 kullanıcısından alıntı
yazicamda firsat bulamiyorum kizim ayagimda sallanarak uyudu oglum araba koltugunda arada mizmizlaniyo onuda onda salliyorum
sicak derken burasi soguk Hemde baya soguk hava durumunda kar beklediklerini soyluyolar bizede gondersene biraz sicak
sen nerdensin ki yeni gördüm yazdığını
ababaya yapıyon cuma sabahoı canım o söyler zaten perşembe günü yine hatırtama yapar
tesekkurler canim
yok onun ona benzer binici vardıda ben ilk öle okumuştum ölede kaldı
dadlum ben yorum atmıştım dambil ile ilgili..altına yazacaktım unutuwermişim..biyandan kışlıkları kaldırıyorumda..yorumlarıda okuyamıyorum yazamıyorum bakıyorum sadece hızlıca..akşama dikkat edersin canım..bak ben 2 gündür çikolata yiyorum..moralim bozulmuştu ama şuan motiwe olmuş durumdayım ne kadar az önce yine çikolata yemiş olsamda..dewam canımm dewam..
yazicamda firsat bulamiyorum kizim ayagimda sallanarak uyudu oglum araba koltugunda arada mizmizlaniyo onuda onda salliyorum
sicak derken burasi soguk Hemde baya soguk hava durumunda kar beklediklerini soyluyolar bizede gondersene biraz sicak
sıkıp sıkıp bırakırsannolur bilemem suzim..
inşallah bebeğim bu sefer düzgün beslende şu 69 u gör artık...
bendede var aynı sıkıntı..
damblılm var totoyu kaldırıp çalışmam lazım..
izmi rcanım burasağol canım..Allah kabul etsin..anneciğininde mekanı cennet olsun..
neredesinki sen o kadar sıcak..
burada hava gayet kıvamında
herkes aynisini soyluyo baya yorucu kahvaltiyi 11den once pek yapamiyorum o derece
almanyadayim
anaa bir alaman gacısı daha kız ballıkaymak var tanıyonmu hiç yolda karşılaşıynuzmu
canım diyette olduğunu söyle kibarca kabul etme,yoğurtla kırmızıbiber güzel yaktırır canımEvet kurtardıkta bu abla burdayken nasıl iradeli olucam bılmıyorum saolsun tatlıları pastaları cukuları dayıyo her molada burnumun dıbıne dibine
Biber yağmı yaktırıyomus kı bılmıyodum bak bundan sonra daha fazla tuketıyım barii
Memeli şömine mii nerden buluyosun bu lakapları yaahuu neye istinaden böyle bi lakap taktın çok merak ettim valla
Kar mıııı, neredesin canım sen??
Yemedim zaten hepsini sadece 2 dilim yedim şaka yaptım benlen ilgilenin accık diye
ben bu üşşengeçlikle zor yaparım :18:bendede var aynı sıkıntı..
yeşilçayı içemiyorum asla yaa..portakallısını aldım..yok bacım yokHaydin saat 16:00 benim yeşilçay saatim kaçırmayın sizde beraber içelim
Eski dobiç günlerine mi özendin kız, hem yiyon hem pişman oluyon, canını sıkan her ne olursa olsun, sen pozitif ol canım, muhakkak gün gelecek bu günler de geçecek, sıkma canını, kendinden kötü durumda olanları düşünüp mutlu olmaya bak, kaynanan canını sıkıyor biliyorum ama, idare etmeye çalış, bakarsın bir gün hiç ummadığın anda o sorun kendiliğinden hallolur, taşınırlar ya da siz taşınırsınız veya başka bişey olur, takma kafana ve bugünü yaşamaya bak
sıkıp sıkıp bırakırsannolur bilemem suzim..
inşallah bebeğim bu sefer düzgün beslende şu 69 u gör artık...
bendede var aynı sıkıntı..
izmi rcanım bura
anaa bir alaman gacısı daha kız ballıkaymak var tanıyonmu hiç yolda karşılaşıynuzmu
yok canim tanimiyorum Burda tanisiriz artik
ben bu üşşengeçlikle zor yaparım :18:
yeşilçayı içemiyorum asla yaa..portakallısını aldım..yok bacım yok
hatırmalak bile istemiyorum o günleri..ama şuan kendimi resmen ozamanlardaki gibi hissediyorum..4 yıldır idare ediyorum bakalım ya nasip..eşim zaten dedi sen ağzınla kuş tutsan bile annem asla seni sewmez dedi..kadına herşeyinde yardım ediyorum temiz kalpliyimdir.o ne ederse etsin yine yapıweriyorum..arkadaşlarım nasıl dayanıyorsun diye şaşırıyorlar bile..ama napcam başa geleni çekicem çekiyorum arrtık..saol canım..bi zayıflasam yaza çatlatacağım çoooookk insan war..beni eleştirenleri çatlatmam lazımmmm
ya bacım öle işte şimdik topikteki kızlar korkuyorlar sanat olacaz dieHandeee şimdi anlıyorum gerçeklerianladın sen onu
ay buda tanımıyor ballıyı gördünmüyok canim tanimiyorum Burda tanisiriz artik
bacım artık kendini nası gizlediyse
anam kaynana ne isticek köle gibi çalıştıracakBende yeşilçaydan nefret ederim ama sogutuyorum içebileceğim kadar sonra hoopp bi dikişte bitiriyorum sakız atıyorum sonrada agzıma tadı değişsin diye anca oyle sırf kilo vermek için hersey yoksa para verseler içmem
Ya ayıptır soylemesi derdi neymiş o kaynananın allahtan belasınımı istiyomus senin gibi gelin bulmus her dediğini yaptırtıyo kusura bakma cok kızdım birden okuyunca
gelin hiç birşeye ses çıkarmayacak
genizip duracak
evde yemekhazırolacak
hizmette kusur etmeyecek
Handeee şimdi anlıyorum gerçeklerianladın sen onu
Sanat resmiyle tanıştın galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?