70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

neyyse iki dilimle kurtarmışın,dikkat etmek lazım tabii

Evet kurtardıkta bu abla burdayken nasıl iradeli olucam bılmıyorum saolsun tatlıları pastaları cukuları dayıyo her molada burnumun dıbıne dibine

Biber yağmı yaktırıyomus kı bılmıyodum bak bundan sonra daha fazla tuketıyım barii

kız gecen haftalarda bi arkadaş vardı memelişömine diyodum ben ona kayboldu oda anam giden gelmiyor acep ne iştir
Burası Muştur Yolu Yokuştur - YouTube

Memeli şömine mii nerden buluyosun bu lakapları yaahuu neye istinaden böyle bi lakap taktın çok merak ettim valla

yok özeldende şey edilmez o vallah çok vahim
berenerva2 kullanıcısından alıntı
yazicamda firsat bulamiyorum kizim ayagimda sallanarak uyudu oglum araba koltugunda arada mizmizlaniyo onuda onda salliyorum

sicak derken burasi soguk Hemde baya soguk hava durumunda kar beklediklerini soyluyolar bizede gondersene biraz sicak

sen nerdensin ki yeni gördüm yazdığını

ababaya yapıyon cuma sabahoı canım o söyler zaten perşembe günü yine hatırtama yapar

yok onun ona benzer binici vardıda ben ilk öle okumuştum ölede kaldı

Yemedim zaten hepsini sadece 2 dilim yedim şaka yaptım benlen ilgilenin accık diye

Yemedim hepsini 2 dilim yedim sadece ama bu yiyeceklerle konusma işini denicem bi arkadasım vardı oda canı ıstedıgı seylerı koklardı nefsını bastırsın dıye sonrada yemezdi nasıl dayanırdı bilmiyorum ama ben dayanamam sahsen denedim onayladım bu konusma işinide denicem bakalım dayanabilicemmi

ababa var ismi betüldü yanlıs hatırlamıyorsam o çizelgeyi düzenliyor ona bildirim yapılır buyuk ıhtımalle bu hafta geldık bız anca haftaya gireriz listeye canım bak hangi yiyecekleri yiyor millet iyi gözetle rekabet var kilo vericez

sıkıp sıkıp bırakırsannolur bilemem suzim..
inşallah bebeğim bu sefer düzgün beslende şu 69 u gör artık...
bendede var aynı sıkıntı..
damblılm var totoyu kaldırıp çalışmam lazım..

herkes aynisini soyluyo baya yorucu kahvaltiyi 11den once pek yapamiyorum o derece
almanyadayim
ababaya yapıyon cuma sabahoı canım o söyler zaten perşembe günü yine hatırtama yapar

tesekkurler canim
yok onun ona benzer binici vardıda ben ilk öle okumuştum ölede kaldı

Eski dobiç günlerine mi özendin kız, hem yiyon hem pişman oluyon, canını sıkan her ne olursa olsun, sen pozitif ol canım, muhakkak gün gelecek bu günler de geçecek, sıkma canını, kendinden kötü durumda olanları düşünüp mutlu olmaya bak, kaynanan canını sıkıyor biliyorum ama, idare etmeye çalış, bakarsın bir gün hiç ummadığın anda o sorun kendiliğinden hallolur, taşınırlar ya da siz taşınırsınız veya başka bişey olur, takma kafana ve bugünü yaşamaya bak

yazicamda firsat bulamiyorum kizim ayagimda sallanarak uyudu oglum araba koltugunda arada mizmizlaniyo onuda onda salliyorum

sicak derken burasi soguk Hemde baya soguk hava durumunda kar beklediklerini soyluyolar bizede gondersene biraz sicak

Kar mıııı, neredesin canım sen??

canım diyette olduğunu söyle kibarca kabul etme,yoğurtla kırmızıbiber güzel yaktırır canım

Yemedim zaten hepsini sadece 2 dilim yedim şaka yaptım benlen ilgilenin accık diye

bendede var aynı sıkıntı..
damblılm var totoyu kaldırıp çalışmam lazım..
ben bu üşşengeçlikle zor yaparım :18:
Haydin saat 16:00 benim yeşilçay saatim kaçırmayın sizde beraber içelim
yeşilçayı içemiyorum asla yaa..portakallısını aldım..yok bacım yok

hatırmalak bile istemiyorum o günleri..ama şuan kendimi resmen ozamanlardaki gibi hissediyorum..4 yıldır idare ediyorum bakalım ya nasip..eşim zaten dedi sen ağzınla kuş tutsan bile annem asla seni sewmez dedi..kadına herşeyinde yardım ediyorum temiz kalpliyimdir.o ne ederse etsin yine yapıweriyorum..arkadaşlarım nasıl dayanıyorsun diye şaşırıyorlar bile..ama napcam başa geleni çekicem çekiyorum arrtık..saol canım..bi zayıflasam yaza çatlatacağım çoooookk insan war..beni eleştirenleri çatlatmam lazımmmm

Bende yeşilçaydan nefret ederim ama sogutuyorum içebileceğim kadar sonra hoopp bi dikişte bitiriyorum sakız atıyorum sonrada agzıma tadı değişsin diye anca oyle sırf kilo vermek için hersey yoksa para verseler içmem

Ya ayıptır soylemesi derdi neymiş o kaynananın allahtan belasınımı istiyomus senin gibi gelin bulmus her dediğini yaptırtıyo kusura bakma cok kızdım birden okuyunca

Son düzenleme:
Handeee şimdi anlıyorum gerçekleri anladın sen onu
ya bacım öle işte şimdik topikteki kızlar korkuyorlar sanat olacaz die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…