70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de sana öle dicektim zayıfta çatlat o kaynananı malesef bazen gelinlerini kısklanıyorlar ne garip insanlar kendileride zmanında gelin oldular.takmamaya çalış dicemde nereye kadar hep zülüm aynı babanem gibi

afiyet olsun canım küsme kız yeni evli bal oda senin gibi
allah kurtarsın canım yaasinir oldum nebiçim insanmış o insan kendi evladına yapmaz ki başkasının evladına ne hakla eşinin senin yanında durması çok önemli öyle olmasa zaten ızdırap olur iyice:26:
he gidip accık uzanayım görüşürük kızlar
geçmiş olsun bacım tansiyon düşüklüğü halsizlik ve uyku yapıyor tuzlu bi ayran içsen:44:
Sanat mevzusu nedir ya bi ben cahil kaldım bu konuda Çok sanatçı bi diyet topluluğuyuz galiba
hemde nasıl

sendeki cevheri hocada görmüş demekki betülcüm
bende geçen sene aldım ehliyetimi ara sokaklarda güzel sürüyorum ama akan trafiğe çıkmaya cesaret edemedim daha

banane evlenecem die kötü yapmış eşyaları öenmsememiş
ya ne bilim yemeklere 1 çay kaşığı tuzun yarısını koyuyopm yemek yerkende tabağıma hiç tuz koymuyom belkide tuzum azaldı vücütümde

bu günkü menümgüzel deilamapaylaşıyım yine
sabah:1 bardak su,domates,salatalık naneyle hazırlanmış salata bir parça peynir,3 fincançay,1 dilimçavdar

ara:1 tükkahvesi,3 kurabiye

öğle:2 kaşık bezelye,1kaşık pilav 1 kase yoğurt (yemek bozulmuş heral yiyemedim)

ara:1 elma

akşam:canım hiç bişey istemio midem kötü

2litre su o kaa zorladım kendimi ama içemiom:26:

karısı başka markanın robotuynan aldatıyo diolar ondan heral kafa dalgınsa olabilü
ben 1 tatlı kaşığı koyuyorum tuz:44:
kurabiyeler olmamış akşamda kocana söle çorba yapsın sana iç güzelce midene iyi gelir

bende biliyom olmadığını ama napıyım canım tatlı istedi kız ben acep o kurabiyelerdenmi böle oluyom
hazır kurabiye dünde yedim akşam üstü midem bozuldu
aa gerçekten öle aldatma varmıymış ben gene duyduydum çinden parça alıyorlarmış
aman herkez bişi dio

olabilir yeme bidaha kurabiye güççük ev aletleri çindeki fabrikasında yapılıyo diğerleri büyük beyaz eşyalar yerli malı yurdun malı

günaydın kızlar

allah iyiğini versin ödün kopmuş adana yiyemicem diye

kıskanmış adam öle demeni demekki baklava yapacak kas yapacak
sorma bacim aklim cikti
he bacim sorma baklava yapcak
ay iyiki bunu görmedim
eger gitmeseydin daha neler göstericektim
canim kurufasulyeyle ekmek tavsiye edilmiyor biliyorsun dimi

ay ben senin yerinde olsam bir daha geldiginde yaramazlik yapinca annesine söylerdim yada bakmiyorsa annesinin yaninda kizardim sahip ciksin cocuguna yada otursun evinde ay sinir oldum

hoshgeldin canim kuzundada gecmis olsun

sagol canimm sükür kosusturdum bende bugün
otelde yatilimi kalicaniz ki :26:gecmis olsun
imm yorum yok :26:

tek sebebi var bogaz
aa efendi kiz hilmide pek havali bi oyun kazaniyo maymun gibi zipliyo ortalikda
ay keske hamile olsam yok bacim geldi gelicek benimki
afferim sana
kurabiye

hosgeldin findiklar azdir umarim
öglenin neden yok :26:

salatami yedim sistim geldim gaz oluyor bende ne yersem ya bu aralar gaz i da sIkIyorum sIkIyorum icimde kaliyor
tutuyon tutuyon bigün bi birakcaan

ay çok baktımheral topiğe baktıkça içim bulanmaya başladı :26:

canim süpersin
burdada direk trafige cikiyoruz

of kafam sersem gibi uyudum ama geçmedi yüzümyanıyo midem bulanıyo ates basıyo

ana gene hamile dedi baktık işte bacım yok bişi
kurabiyeynin kötü olduğunu bende biliyom
yok bundan sonra karar aldım anasına diyecem çocuguna baksın gerçi çocuk önünde oynuyor gözü görmüyormu ama yapmada demiyor
kız nerden buluyon o resimleri çok güldüm dur suziye diyeyim ballır esimkoymuş die

ballı sana suzinin msjı var
selam söyle gözüm üzerinde bi koku falan gelirse ben degilim benimki kokmaz de :)))))

resim için şeyetmiş

Son düzenleme:
kiz ne bileyim bütün belirtiler var benimde idrar testinde negatif cikmisti
söyle tabi cani bu ne böyle her geldiginde birseyinimi kirip dökücek kirilirsada gelmesin olur biter ayip ama

hoşgeldin ama ben çıkacam şimdi gezmeye gidecem suziye dedimo takip edecek seni
ay ne dedikoducusuuunn
hemen yetistirdinmi
her an takip ediorr olabülür

gelecegi varsa görecegide var
göstercem ona kararliyim

ballı sana suzinin msjı var
selam söyle gözüm üzerinde bi koku falan gelirse ben degilim benimki kokmaz de :)))))

resim için şeyetmiş

niye filitremi taktirmis o
ayrica onun önünde sey ettigi amca vardi ya
gecen ailesi müge anliya cikti amcadan haber alamiyolarmis
canimiz tehlikde sana diyim bacim

he yetiştirdim bacım oda hasta gibiydide sordumbakimnapıyo die sen denk geldin işte
sanat gösterecek bu bacı niyeti bozmuş suzi
ay aman gelmesinler zaten çok memnun olurum keşke soksaydıda o çocuk ağzına sabunları ses çıkartmasaydım
ay ölemi dersin e ne biçimtest bunlar böle 3buçuğa aldım pahalısındamı alsam:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…