iyi bacım çoluk cocuk nasıehheeeemmmmm, eee daha daha nasılsınız,çocuklar iyimi
kocampek sever bu adamı[video=youtube;wqu2GPjIJuk]http://www.youtube.com/watch?v=wqu2GPjIJuk&feature=share&list=ALNb4maWNoT6Tozsy_K-A2juYZtlRUbpeq[/video]
ay çok baktımheral topiğe baktıkça içim bulanmaya başladı :26:
ay çok baktımheral topiğe baktıkça içim bulanmaya başladı :26:
Kimse tınlamadı bende 8 dilim çukulatanın hepsini yedim küstüm size hani motive edicektiniz beniiii ühü ühü ühüüüüüüüü
bizde bakıyoz ama bulanmıyoz kız hande
kız biz seni motive ederizde ağzındakinide cd sürücüsünden elimi uzatıpmı alayım.i
lk zmanlar olr böle şey sıkma canını
ben sabahtan beri hep burdayım sabit bakıyom ama
of sıkıldım yav sıcakta boğulacam şimdik her yer açık durduğum yerde terliyom
ilk defa sıkıldım topikten
accık siz yazında ben okuyayım
Yeme deseydiniz yemicektim amaneyse zaten dayandım sadece 2dlimini yedim nefsimi bastırsın diye
içinden biber çıkacak kız bu ne biber sevgisiGiriş tarihi
Mar 2013
veeeee
1,500 olduuhayırlı uğurlu ola
dur bende dün yediklerimi yazayım güzel değil ama olsun
sabah:1 bardak su,maydonoz,nane bir parça peynir,1 dilimçavdar ekmeği,domates,3 fincan çay
ara:yok
öğle:tefalde biber kızartması bol yoğurtlu kırmızı biberli
ara:3kurabiye 1 fincan türk kahvesi
akşam:4 kaşık bezelye,1 minikkase biberli yoğurt,yarım salatalık
ara:1 tane kırmızı elma
4 litre su biraz fala oldu ama içtim işte
biliyon ağzının tadınıhe dopiç diyeyimmorelin bozulsunda daha çop yeme
evet bende az yedim sanırken meğer çorbalar ekmeğe eşitmiş.aynı anda yeme
of ben yumurta yiyemiyorum ya azcık yağla tavada yiyom anca
et yemiom
kereviz yemiom
lahana yemiom
amaa
pasta yiyom
börek çörek hamur işi yiyom
makarna sarma kısır yiyom
ben duramam sinirleniyorum kan şekerim düşüyo sanırım:44:Ustacımm benmm işe al beni tekrarrr
İş yerinde işlerim accıkın yoğun da ondan fazla şettiremeiyorum yaAra yapmamamın ndeni karatay yapıyorum ve alıştım acıkmıyorum 1 ayda 4 kg gitti
dambıllabişey sorcam..ya ben bu kollarımdan çok şikayetçiyim yaaa..acaib sarkık..kolumu birleştirince şi we kalın gibi duruyor.halbuki okadar değil.o sarkı yüzünden çok kalın duruyor kollarım..kendimi çok kötühissediyorum.bunları nasıl sıkılaştırırım..
anca yazılanları okumaya çalışıyorum ben malum iş yerinden şeediyomyazsanıza uleynnnnnnnnnnnnnnnn
aşağıda okadarrrrrr kalabalık vat
napıyonuz öyle kös kösssss
bak birazdan çıkcam dışarı
konuşuuuuunnnnnnnn leyynnnnn
klima satayım kız sana bi tane buz gibi oturursun evdeof sıkıldım yav sıcakta boğulacam şimdik her yer açık durduğum yerde terliyom
ilk defa sıkıldım topikten
accık siz yazında ben okuyayım
Kimse tınlamadı bende 8 dilim çukulatanın hepsini yedim küstüm size hani motive edicektiniz beniiii ühü ühü ühüüüüüüüü
Yeme deseydiniz yemicektim amaneyse zaten dayandım sadece 2dlimini yedim nefsimi bastırsın diye
içinden biber çıkacak kız bu ne biber sevgisi4 lt suyu nası içtin böbrekleri fazla yoracan
biliyon ağzının tadını
ben duramam sinirleniyorum kan şekerim düşüyo sanırım:44:
dambılla
anca yazılanları okumaya çalışıyorum ben malum iş yerinden şeediyom
klima satayım kız sana bi tane buz gibi oturursun evde
:99::99: biz yedikten sonra dövüyozki bidaha yeme die 1 dilimini yiyeydin bari
yazicamda firsat bulamiyorum kizim ayagimda sallanarak uyudu oglum araba koltugunda arada mizmizlaniyo onuda onda salliyorum
sicak derken burasi soguk Hemde baya soguk hava durumunda kar beklediklerini soyluyolar bizede gondersene biraz sicak
ye sen ye
burda senden önce bi heykelci vardı
dopiç sanat heykelleri resimleri koyup kızları korkutmuştu
onun gibi olda gör
şimdi numarayı girip şeyederdim sanada ayıp kacar
içinden biber çıkacak kız bu ne biber sevgisi4 lt suyu nası içtin böbrekleri fazla yoracan
biliyon ağzının tadını
ben duramam sinirleniyorum kan şekerim düşüyo sanırım:44:
dambılla
anca yazılanları okumaya çalışıyorum ben malum iş yerinden şeediyom
klima satayım kız sana bi tane buz gibi oturursun evde
:99::99: biz yedikten sonra dövüyozki bidaha yeme die 1 dilimini yiyeydin bari
Sintigrafi damardan ilaç verip nodüllerin filmini çekiyorlar canım, konuştum doktorla da sen uygun olduğun zaman gel, yaptıralım dedi artık.salatami yedim sistim geldimgaz oluyor bende ne yersem ya bu aralar gaz i da sIkIyorum sIkIyorum icimde kaliyor
eksik var ama sizi geri geldiginizi görünce cok seviniyorumzerram da döndü kelebk tugbis de geldi
anam tek kalma dedim 2 cikarin oldu yedekde tut kayboluyorlargurbet de ce dedi gitti geri :26:cise bile gitmedin kacacak diye
yapma canim ya artilarini vermedin daha bidaha arti cikma
kiz öyle degilbeni al benim 10 parmagimda 10 marifet var de
:80: kolay gelsin
cikrak nerdeydin niye gelmedin nasil verdin biziz veremesin
kiz nerden bilek bi geldin geri kayboldun
sintigrafi ne fadimecim annemde guatirdan ameliyat oldu senin gibi hap kulaniyor her gün ömür boyu kulanacakmis her 6ayda da kontrollere gidiyor :26:
sagol fadimecim beni düsündügün icin insallah bu sefer 6inci ayin 15 ine hedef koydum 69.9 da olsam 6lilari görmek istiyorum
hayirli günler zerram
kiz birse yememissin ki
bitane daha istesek kutu verirlermi kikiz bizi ne gözetliyon gizli gizli ceee diye ciksaydin ya icimdende gecti aslinda acaba hande midir diye
he napim sarisin yasli sisko dedin bana unutmamher yeni gelene süyliycem seni
masaj var isteyen kilosuna göre gelebülür Eki Görüntüle 716919
gözlerim sasi bes oldu kiz hangisi bana hangisi kime karistirdim :111:
sisireyim ozaman aksam :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?