70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

[video=youtube;wqu2GPjIJuk]http://www.youtube.com/watch?v=wqu2GPjIJuk&feature=share&list=ALNb4maWNoT6Tozsy_K-A2juYZtlRUbpeq[/video]

ehheeeemmmmm, eee daha daha nasılsınız,çocuklar iyimi
iyi bacım çoluk cocuk nası
[video=youtube;wqu2GPjIJuk]http://www.youtube.com/watch?v=wqu2GPjIJuk&feature=share&list=ALNb4maWNoT6Tozsy_K-A2juYZtlRUbpeq[/video]
kocampek sever bu adamı
Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 4 ziyaretçi)
handelevent, berenerva2, neskuik, BHR84+, ALpMer, ssecemm, gulanne
Benzer Konular

oh hepinizi yazdım buraya adınızı hepiniz okuyorsunuz sadece şu anda

Kimse tınlamadı bende 8 dilim çukulatanın hepsini yedim küstüm size hani motive edicektiniz beniiii ühü ühü ühüüüüüüüü

Kimse tınlamadı bende 8 dilim çukulatanın hepsini yedim küstüm size hani motive edicektiniz beniiii ühü ühü ühüüüüüüüü
kız biz seni motive ederizde ağzındakinide cd sürücüsünden elimi uzatıpmı alayım.i
lk zmanlar olr böle şey sıkma canını
bizde bakıyoz ama bulanmıyoz kız hande

ben sabahtan beri hep burdayım sabit bakıyom ama

kız biz seni motive ederizde ağzındakinide cd sürücüsünden elimi uzatıpmı alayım.i
lk zmanlar olr böle şey sıkma canını

ben sabahtan beri hep burdayım sabit bakıyom ama

Yeme deseydiniz yemicektim ama neyse zaten dayandım sadece 2dlimini yedim nefsimi bastırsın diye

of sıkıldım yav sıcakta boğulacam şimdik her yer açık durduğum yerde terliyom
ilk defa sıkıldım topikten
accık siz yazında ben okuyayım

yazicamda firsat bulamiyorum kizim ayagimda sallanarak uyudu oglum araba koltugunda arada mizmizlaniyo onuda onda salliyorum

sicak derken burasi soguk Hemde baya soguk hava durumunda kar beklediklerini soyluyolar bizede gondersene biraz sicak

Yeme deseydiniz yemicektim ama neyse zaten dayandım sadece 2dlimini yedim nefsimi bastırsın diye

ye sen ye
burda senden önce bi heykelci vardı
dopiç sanat heykelleri resimleri koyup kızları korkutmuştu
onun gibi olda gör
şimdi numarayı girip şeyederdim sanada ayıp kacar

içinden biber çıkacak kız bu ne biber sevgisi 4 lt suyu nası içtin böbrekleri fazla yoracan

biliyon ağzının tadını
Ustacımm benmm işe al beni tekrarrr

İş yerinde işlerim accıkın yoğun da ondan fazla şettiremeiyorum ya Ara yapmamamın ndeni karatay yapıyorum ve alıştım acıkmıyorum 1 ayda 4 kg gitti
ben duramam sinirleniyorum kan şekerim düşüyo sanırım:44:
dambılla
yazsanıza uleynnnnnnnnnnnnnnnn
aşağıda okadarrrrrr kalabalık vat
napıyonuz öyle kös kösssss
bak birazdan çıkcam dışarı
konuşuuuuunnnnnnnn leyynnnnn
anca yazılanları okumaya çalışıyorum ben malum iş yerinden şeediyom
of sıkıldım yav sıcakta boğulacam şimdik her yer açık durduğum yerde terliyom
ilk defa sıkıldım topikten
accık siz yazında ben okuyayım
klima satayım kız sana bi tane buz gibi oturursun evde
:99::99: biz yedikten sonra dövüyozki bidaha yeme die 1 dilimini yiyeydin bari

bacım ben öncedende biber severdim ama okudumki yağ yakıyomuş daha çok koyuyom şimdik
suyuda farkında olmadan çok içtim ev çok sıcak içimyanıyo ateşim var 2 gündür gelemiom sıcağa normalde içemezdim pek su
istemem senin robota küsüm ben

yazicamda firsat bulamiyorum kizim ayagimda sallanarak uyudu oglum araba koltugunda arada mizmizlaniyo onuda onda salliyorum

sicak derken burasi soguk Hemde baya soguk hava durumunda kar beklediklerini soyluyolar bizede gondersene biraz sicak

Bebişlerin sana kilo verdiricek bu gidişle sen birşey yapamasanda kıyamam nasıl yoruyorlar seni

ye sen ye
burda senden önce bi heykelci vardı
dopiç sanat heykelleri resimleri koyup kızları korkutmuştu
onun gibi olda gör
şimdi numarayı girip şeyederdim sanada ayıp kacar

Neymiş o kız merak ettim heykelci meykelci özelden mesajla at bakıyımm bi

Ama ama yemeden önce dövsenize de yemiyim kilo almıyım anladım ben rekabet var bu topikte sizden cok kilo veririm diye korkuyosunuz görürsünüz bak nasıl kilo vericem bu hafta sollıcam sizi dermişim

dadlum ben yorum atmıştım dambil ile ilgili..altına yazacaktım unutuwermişim..biyandan kışlıkları kaldırıyorumda..yorumlarıda okuyamıyorum yazamıyorum bakıyorum sadece hızlıca..akşama dikkat edersin canım..bak ben 2 gündür çikolata yiyorum..moralim bozulmuştu ama şuan motiwe olmuş durumdayım ne kadar az önce yine çikolata yemiş olsamda..dewam canımm dewam..

Sintigrafi damardan ilaç verip nodüllerin filmini çekiyorlar canım, konuştum doktorla da sen uygun olduğun zaman gel, yaptıralım dedi artık.

Bir daha olmasın, sen önce kendin için motive olmaya çalış canım, burdan cevap gelmese bile önce kendini kendin inandır ki, devamı gelsin. çok istediğin yiyeceklerle konuş seni yersem ne kazanıcam yemezsem ne kazanıcam diye, 38 beden mi yoksa sen mi diye, işe yarıyor emin ol.

ya kizlar kasimda ben tekrar trye gitmeyi dusunuyorum Allah nasip ederse ve ozamana Kadar 60a inmem lazim okadar cok kisi tepki verdiki kiloma herkese bidahaki geldigimde goruselim dedim birazda kizimda vermistim ona guvendim herhalde veririm diye ama zorlaniyorum biraz sizle birlikte yardimlarinizla bu kilolardanda kurtulmayi umuyorum

Kilo bildirimi bu hafta yaparsam haftaya listede olurmuyum bide kime Kilo bildirimi yapiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…