olabilir kizi okula götürüyor sabahlari gelir belki
iyi diyelim iyi olalim tatlimdün cok keyifsizdim isden eve giderken migdem bulandi kafam agridi migränmi var dedim yattim biraz burda hava cok bozuk havadan da etkileniyorum herhalde ama bugün cok sükür iyiyim
dü 74.3 gördüm tartida bugün 73.673.4 gecen haftaki bildirimim yani su 2 gün dikkat etsem eksi bile cikabilirim
sen nasilsin tatlim
DÜN Kİ YEDİKLERİM
SABAH KELOGS
ÖĞLEN ISPANAK YOGURTLU
AKŞAM YEMEK YEMEDİM AMA KARDEŞİM DONDURMA KOYDU ONA DAYANAMADIM :d
ARADA 2 KAYISI 1 AVUÇ NOHUT :d
BU SABAHTA KELOGSUMU YEDİM TAVSİYE EDERİM TOK TUTUYOR VE BENİM GİBİ TATLI İSTEĞİ OLAN BİRİNİN BİLE TATLI İSTEĞİ GİDİYOR BAHANE İLE SÜTTE İÇMİŞ OLUYORSUNUZ
BU HAFTA TARTILMICAM ÖZEL GÜNÜMDEYİM DOĞRU KİLOM DEĞİL HAFTAYA İNŞALLAH GÜZEL SONUÇLAR ÇIKAR
ilk geldiginde anladim senin hande gibi dikkatli oldugunu senden iyi cikar olurdun aslinda(3 üye ve 7 ziyaretçi) biri bizi gözetliyor
menün olmamis kuzum günaydinDÜN Kİ YEDİKLERİM
SABAH KELOGS
ÖĞLEN ISPANAK YOGURTLU
BU SABAHTA KELOGSUMU YEDİM TAVSİYE EDERİM TOK TUTUYOR VE BENİM GİBİ TATLI İSTEĞİ OLAN BİRİNİN BİLE TATLI İSTEĞİ GİDİYOR BAHANE İLE SÜTTE İÇMİŞ OLUYORSUNUZ
BU HAFTA TARTILMICAM ÖZEL GÜNÜMDEYİM DOĞRU KİLOM DEĞİL HAFTAYA İNŞALLAH GÜZEL SONUÇLAR ÇIKAR
dün burda yagmur yagdi simsek cakti bugün yine sogukkapalı havalar benimde moralimi bozar canımiyi olduğuna sevindim inşallah istediğin gibi eksi çıkarsın,ben artı bile çıkabilirim:18:
ya ben çikolatayı sewiyorum canımda böyle yemem aslında..ama ne bileyim diyete başlayınca yiyesim geliyor.çocuklara abur cubur pek yedirmiyorum eşim sarelle getirmiş yesinler diye..normalde almıyorum.çocuklar gördü bikere onlara yedirirken bi baktım ağzıma giriwermiş :44::44:günaydın canım,
kahvaltı iyide çikolata ne olaki:26:
dünm akşam dayandım 1 awuç çekirdek1 awuç fıstıkla atlattım..normalde son 2 gündür çikolata yiyordum..çok fazla hastası değilim ama regl dönemindeyim sanırım ondan..yada diyete başladım diye nefsim ye diyor ..:44::44:Canım sende benim gibi çuku hastasısın anlıyorum ama yemememiz lazım yaaa
ilk geldiginde anladim senin hande gibi dikkatli oldugunu senden iyi cikar olurdun aslinda
menün olmamis kuzum günaydinbirde bu hafta bildirimde bulunursan zaten liste alti olacaksin listeye bidahaki bildirimde giriyorsun yap bence
dün burda yagmur yagdi simsek cakti bugün yine sogukniye kuzum artik ne yediginide yazmiyorsun herhalde tatlim :26:
Geçmiş olsun Suziim, dikkat et kendine. Bende de yorgunluk var fena halde, sabahları hiç uykumu alamamışım gibi kalkıyorum yataktan, havalardan diyorum ben de, mayıştık kaldık. Neyse hayırlısı olsun inşallah.olabilir kizi okula götürüyor sabahlari gelir belki
iyi diyelim iyi olalim tatlimdün cok keyifsizdim isden eve giderken migdem bulandi kafam agridi migränmi var dedim yattim biraz burda hava cok bozuk havadan da etkileniyorum herhalde ama bugün cok sükür iyiyim
dü 74.3 gördüm tartida bugün 73.673.4 gecen haftaki bildirimim yani su 2 gün dikkat etsem eksi bile cikabilirim
sen nasilsin tatlim
wuuwww süper bebeğim maşallah sen kaptın bu işidireksiyon dersinden geldim az önce
normalde ilk derste sadece pistte sürülecekti
adam baktı ben iyi sürüyorum yola çıkarttı beni
sınav yapılan yol orasıymış
sonra gayet iyi devam edince kursa kadar ben getirdim
normal trafiğe çıktım yani
90 ile filan gittim süperdi
saol canımsorma bacim aklim cikti
he bacim sorma baklava yapcak
eger gitmeseydin daha neler göstericektim
canim kurufasulyeyle ekmek tavsiye edilmiyor biliyorsun dimi
ay ben senin yerinde olsam bir daha geldiginde yaramazlik yapinca annesine söylerdim yada bakmiyorsa annesinin yaninda kizardimsahip ciksin cocuguna yada otursun evinde ay sinir oldum
hoshgeldin canim kuzundada gecmis olsun
sagol canimmsükür kosusturdum bende bugün
otelde yatilimi kalicaniz ki :26:gecmis olsun
imm yorum yok :26:
tek sebebi var bogaz
aa efendi kiz hilmide pek havalibi oyun kazaniyo maymun gibi zipliyo ortalikda
ay keske hamile olsamyok bacim geldi gelicek benimki
afferim sana
kurabiye
hosgeldinfindiklar azdir umarim
öglenin neden yok :26:
tutuyon tutuyon bigün bi birakcaan Eki Görüntüle 717210
canim süpersin
burdada direk trafige cikiyoruz
hoşbulduk bebişimmboşver her şeyi çok takmamak lazım
kız benden de bişey beklemiyordun herhalde
çatlaksın hatun
yedin rahatladın herhal
kıskandırmışsın adamı
oy bebişim hoşgeldin
gitme artık buralardan
düşük tabii ki
yani herkesin kendi normali vardır
ama genelde 12-8 olur
seninki düşük şu anda :26:
ben vites değiştirmeyi çok seviyorum
ay ben bu işe bayıldım cidden çok eğlenceli
beni çıkarttı hoca da işte yanımda o olduğu için rahattım
yapmam gerekenleri filan söylüyor sonuçta
bi şekilde gittim çok şükür
ama çok güzelmiş
türkçe çeviri de yapılır
ay evet
ya ben kilo aldım sankim :26:
göbeğim kocaman geliyor
bi de bi kaç kıyafet denedim arkadaşlarımın düğünü var yazın
böyle yanlarım filan çok çıktı sanki
elbise sıktı gibi geldi :26:
adetim belki ondandır ama sinirlendim
dikkat ediyorum artık bu cuma tartılıp ben de listeye katılıyorum tekrar
ne olur ne olmaz ramazan bayramına kadar dikkat edeyim de
düğünlerde güzel olayım
bizim buralarda hala soğuk be bacim,yağmurlu şimşekli,neler yediğimi bilsen:18:,nezamdır bahar temizliğiydi,boya badanaydı iş güçtü derken yürüyüşte yapamıyorum,diyet miyet hak getire buraya takılıyomki biraz motive olam diye ama dediğin gibi ne yediğimi yaptığımı yazmam lazım,bir yürüyüşe başlasam yine
bizim buralarda hala soğuk be bacim,yağmurlu şimşekli,neler yediğimi bilsen:18:,nezamdır bahar temizliğiydi,boya badanaydı iş güçtü derken yürüyüşte yapamıyorum,diyet miyet hak getire buraya takılıyomki biraz motive olam diye ama dediğin gibi ne yediğimi yaptığımı yazmam lazım,bir yürüyüşe başlasam yine
Günayyyyydddııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :119::119::119::119::119::119::122::122::122::122::118::118::118::118:
olabilir kizi okula götürüyor sabahlari gelir belki
sen nasilsin tatlim
DÜN Kİ YEDİKLERİM
SABAH KELOGS
ÖĞLEN ISPANAK YOGURTLU
kapalı havalar benimde moralimi bozar canımiyi olduğuna sevindim inşallah istediğin gibi eksi çıkarsın,ben artı bile çıkabilirim:18:
ya ben çikolatayı sewiyorum canımda böyle yemem aslında..ama ne bileyim diyete başlayınca yiyesim geliyor.çocuklara abur cubur pek yedirmiyorum eşim sarelle getirmiş yesinler diye..normalde almıyorum.çocuklar gördü bikere onlara yedirirken bi baktım ağzıma giriwermiş :44::44:
dünm akşam dayandım 1 awuç çekirdek1 awuç fıstıkla atlattım..normalde son 2 gündür çikolata yiyordum..çok fazla hastası değilim ama regl dönemindeyim sanırım ondan..yada diyete başladım diye nefsim ye diyor ..:44::44:
günaydın kuzular nasılsınız bakalım bugün
sağlıklı beslenme nasıl gidiyor diakkat ediyormusunuz yediklerinize
cıs mıs yok bak ona göre cumaya son 2 gün
sporda yapıyorsunuz boş durmak yok önümüzde ramazan var bayram var düğünlerimiz var
pörtlek pörtlek yağlarımızla çıkmayalım ortalığa
asılın küreklere bakalım sıkalım dişimizi
yolumuza devam edelim
ilk geldiginde anladim senin hande gibi dikkatli oldugunu senden iyi cikar olurdun aslinda
menün olmamis kuzum günaydinbirde bu hafta bildirimde bulunursan zaten liste alti olacaksin listeye bidahaki bildirimde giriyorsun yap bence
dün burda yagmur yagdi simsek cakti bugün yine sogukniye kuzum artik ne yediginide yazmiyorsun herhalde tatlim :26:
Soğuk muuuu, yaz fena geldi bizim buralara kız.
Ben de sabah tam diyetlik yaptım kahvaltımı,
Tam buğday ekmeği 2 dilim
2 dilim peynir-5 zeytin
domates-salatalık-biber
öğlene de et sote ve pilav var işyerinde, akşam da evde barbunya, bugünü de böyle kapatıcam.
Yürüyüş konusunda ben de çok tembelim, kızım akşam dedi parka gidelim anne diye, kılımı kıpırdatcak halim yoktu, mayıştım kaldım evde, keşke çıkıp yürüseydim, ne zaman geçcek bu uyuşukluk bilmiyom
sagol fadimecim gecti cok sükür ama tembellik duruyor eve gidince cikasim gelmiyor bidaha disariyaGeçmiş olsun Suziim, dikkat et kendine. Bende de yorgunluk var fena halde, sabahları hiç uykumu alamamışım gibi kalkıyorum yataktan, havalardan diyorum ben de, mayıştık kaldık. Neyse hayırlısı olsun inşallah.
günaydin canimGünayyyyydddııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :119::119::119::119::119::119::122::122::122::122::118::118::118::118:
beynen ruhen yorgunuz herhalde tatlim yaSoğuk muuuu, yaz fena geldi bizim buralara kız.
2 dilim peynir-5 zeytin
domates-salatalık-biber
öğlene de et sote ve pilav var işyerinde, akşam da evde barbunya, bugünü de böyle kapatıcam.
Yürüyüş konusunda ben de çok tembelim, kızım akşam dedi parka gidelim anne diye, kılımı kıpırdatcak halim yoktu, mayıştım kaldım evde, keşke çıkıp yürüseydim, ne zaman geçcek bu uyuşukluk bilmiyom
günaydin neslimmmgünaydın kuzular nasılsınız bakalım bugün
sporda yapıyorsunuz boş durmak yok önümüzde ramazan var bayram var düğünlerimiz var
yolumuza devam edelim
kacamak yapsan bile yaz tatlim bende yazcam diyorum sonra unuttuyorum ama kacamaklari cogunlukla yaziyorum ki utanayimda bidaha yapmim diyespor yapamiyorum ne bileyim eve geleyim diyene kadar saat kac oluyor biraz benim oglanlan ilgileniyorum sonra aksam olmus oluyor bile sabahlari erken kalkip biraz mekik ceksem sabahlarida bi miymiylik üzerimde oluyor
havalar düzelseydin gecen sene oglumla kaydirakdan kaymisdim aksamlari
Günayyyyydddııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :119::119::119::119::119::119::122::122::122::122::118::118::118::118:
Soğuk muuuu, yaz fena geldi bizim buralara kız.
2 dilim peynir-5 zeytin
domates-salatalık-biber
kacamak yapsan bile yaz tatlim bende yazcam diyorum sonra unuttuyorum ama kacamaklari cogunlukla yaziyorum ki utanayimda bidaha yapmim diyespor yapamiyorum ne bileyim eve geleyim diyene kadar saat kac oluyor biraz benim oglanlan ilgileniyorum sonra aksam olmus oluyor bile sabahlari erken kalkip biraz mekik ceksem sabahlarida bi miymiylik üzerimde oluyor
havalar düzelseydin gecen sene oglumla kaydirakdan kaymisdim aksamlari
günaydın kuzular nasılsınız bakalım bugün
yolumuza devam edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?