70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

DÜN Kİ YEDİKLERİM
SABAH KELOGS
ÖĞLEN ISPANAK YOGURTLU
AKŞAM YEMEK YEMEDİM AMA KARDEŞİM DONDURMA KOYDU ONA DAYANAMADIM :d
ARADA 2 KAYISI 1 AVUÇ NOHUT :d

BU SABAHTA KELOGSUMU YEDİM TAVSİYE EDERİM TOK TUTUYOR VE BENİM GİBİ TATLI İSTEĞİ OLAN BİRİNİN BİLE TATLI İSTEĞİ GİDİYOR BAHANE İLE SÜTTE İÇMİŞ OLUYORSUNUZ
BU HAFTA TARTILMICAM ÖZEL GÜNÜMDEYİM DOĞRU KİLOM DEĞİL HAFTAYA İNŞALLAH GÜZEL SONUÇLAR ÇIKAR

kapalı havalar benimde moralimi bozar canımiyi olduğuna sevindiminşallah istediğin gibi eksi çıkarsın,ben artı bile çıkabilirim:18:

günaydın canım
bu hafta ilk haftansa zaten liste altı olucan bence bildirim yap,yok değilse senbilirsin

(3 üye ve 7 ziyaretçi) biri bizi gözetliyor
ilk geldiginde anladim senin hande gibi dikkatli oldugunu senden iyi cikar olurdun aslinda
menün olmamis kuzum günaydin birde bu hafta bildirimde bulunursan zaten liste alti olacaksin listeye bidahaki bildirimde giriyorsun yap bence
kapalı havalar benimde moralimi bozar canımiyi olduğuna sevindiminşallah istediğin gibi eksi çıkarsın,ben artı bile çıkabilirim:18:
dün burda yagmur yagdi simsek cakti bugün yine soguk niye kuzum artik ne yediginide yazmiyorsun herhalde tatlim :26:

günaydın canım,
kahvaltı iyide çikolata ne olaki:26:
ya ben çikolatayı sewiyorum canımda böyle yemem aslında..ama ne bileyim diyete başlayınca yiyesim geliyor.çocuklara abur cubur pek yedirmiyorum eşim sarelle getirmiş yesinler diye..normalde almıyorum.çocuklar gördü bikere onlara yedirirken bi baktım ağzıma giriwermiş :44::44:
Canım sende benim gibi çuku hastasısın anlıyorum ama yemememiz lazım yaaa
dünm akşam dayandım 1 awuç çekirdek1 awuç fıstıkla atlattım..normalde son 2 gündür çikolata yiyordum..çok fazla hastası değilim ama regl dönemindeyim sanırım ondan..yada diyete başladım diye nefsim ye diyor ..:44::44:

bizim buralarda hala soğuk be bacim,yağmurlu şimşekli,neler yediğimi bilsen:18:,nezamdır bahar temizliğiydi,boya badanaydı iş güçtü derken yürüyüşte yapamıyorum,diyet miyet hak getireburaya takılıyomki biraz motive olam diye amadediğin gibi ne yediğimi yaptığımı yazmam lazım,bir yürüyüşe başlasam yine

Geçmiş olsun Suziim, dikkat et kendine. Bende de yorgunluk var fena halde, sabahları hiç uykumu alamamışım gibi kalkıyorum yataktan, havalardan diyorum ben de, mayıştık kaldık. Neyse hayırlısı olsun inşallah.

wuuwww süper bebeğim maşallah sen kaptın bu işi
saol canım

hoşbulduk bebişimm

aynen kuzum ya benimde yanlardan sanki pörtledi kıyafetlerim sıkıyor gibi
zaten tam istediğim kiloya inemedim
biraz çıktığımda hemen farkediyor

Soğuk muuuu, yaz fena geldi bizim buralara kız.
Ben de sabah tam diyetlik yaptım kahvaltımı,

Tam buğday ekmeği 2 dilim
2 dilim peynir-5 zeytin
domates-salatalık-biber

öğlene de et sote ve pilav var işyerinde, akşam da evde barbunya, bugünü de böyle kapatıcam.
Yürüyüş konusunda ben de çok tembelim, kızım akşam dedi parka gidelim anne diye, kılımı kıpırdatcak halim yoktu, mayıştım kaldım evde, keşke çıkıp yürüseydim, ne zaman geçcek bu uyuşukluk bilmiyom

kacamak yapsan bile yaz tatlim bende yazcam diyorum sonra unuttuyorum ama kacamaklari cogunlukla yaziyorum ki utanayimda bidaha yapmim diye spor yapamiyorum ne bileyim eve geleyim diyene kadar saat kac oluyor biraz benim oglanlan ilgileniyorum sonra aksam olmus oluyor bile sabahlari erken kalkip biraz mekik ceksem sabahlarida bi miymiylik üzerimde oluyor
havalar düzelseydin gecen sene oglumla kaydirakdan kaymisdim aksamlari

günaydın kuzular nasılsınız bakalım bugün
sağlıklı beslenme nasıl gidiyor diakkat ediyormusunuz yediklerinize
cıs mıs yok bak ona göre cumaya son 2 gün
sporda yapıyorsunuz boş durmak yok önümüzde ramazan var bayram var düğünlerimiz var
pörtlek pörtlek yağlarımızla çıkmayalım ortalığa
asılın küreklere bakalım sıkalım dişimizi
yolumuza devam edelim

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine... 2 gün dikkat edersin suzicim nolcakki hadi gayret seni listede baslarda görelim bu hafta

Canım beni yanlıs anlama ama sadece kellogs yemekle hiç birşey olmuyor aksine kilo alırsın bende cok denedim o yontemlerı sabah mısır gevregı yerdım bı daha aklıma ne gelırse onu yerdim sanırdım kı kılo verıcem ama bak sonuc hala kılo vermeye calısıyorum :26::26::26:

Bence sen sabah kahvaltını güzel yap öglen et yada sebze yemegını salata yada yogurt eslıgınde aksamda et yememeye özen göster bide menulerını azcık azalt bak nasıl fark olucak ben öyle buldum yani kolayını

olsun bu hafta artı haftaya eksı cıkarsın moral bozmak yokk

çocuklar gördü bikere onlara yedirirken bi baktım ağzıma giriwermiş :44::44: ayne güldüm cok yasa emı nasıl girivermiş o oyle agzına acaba neyse atlat su özel günüde toparlarsın o günlerde iplerin ucu kacabılıyo bayaa

Günaydın canım,
Spor yok canım yaa, başlasak iyi olacak, ben de artı çıkcam sanırım bu hafta

fadimemmm soğukki ne soğuk,işyerinde ocağı takmadan oturamıyoz,evde halen yorgan örtüyoz hırka kazakla dolanıyoz evde,
menün
sabah çok güzel
öğlen pilavı iki kaşık ye,yada yeme:26:
akşam iyiymiş
bende yürüyemedim ne zamandır,totoları kaldırmanın vakti geldi galiba

sagol fadimecim gecti cok sükür ama tembellik duruyor eve gidince cikasim gelmiyor bidaha disariya
hayirlisi olsun dedigin gibi belki düzellirik
Günayyyyydddııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :119::119::119::119::119::119::122::122::122::122::118::118::118::118:
günaydin canim seninki yani hande gelmeden gelmissin afferim
beynen ruhen yorgunuz herhalde tatlim ya
günaydin neslimmm firca cekmeni bile özlemisim

doğru söylüyon,aslında sizden utanıyom diye yazmıyodum ama yazmak lazım dediğin gibi,bende akşam yorgun oluyom işten gelince,yemek yap ortalığı toparla,sofra ko kaldır bulaşık,küçük oğlan mızmız 3 saat onu yedirmeye çalış iştahsız halım olmuyo,bu saatler ileri alınmayaydı ne güzel sabahları 1,5 saat yürüyodum şimdi yetişemiyom ama artık akşam erken yatmaya çalışıp sabah erken kalkıp yürüycemm

Bi Sen biliyon geldiğimden beri benim kıymetimi Suzicim saolasın

Motive olursun canım biraz zaman ver kendine ufak ufak basla aklında olsunda baslarsın en azından cısslara dikkat etsen kardır

Günayyyyydddııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :119::119::119::119::119::119::122::122::122::122::118::118::118::118:

Sanada günaydddııııınnnnnnnnnnn :119::119::119::119::119::119::122::122::122::122::118::118::118::118:

Çok güzel olmus kahvaltın kalanına da uyup az yersen bugünü de atlattın bende yürüyüş yapamıyorum ama sabah aksam mekık cekıyorum göbiş gitsin die

Yazmak cok onemlı yedıklerınzı mutlaka yazın bencede ınsanın aklında daha cok kalıyo kalmassa acıp bakıyosun aa ben cok yemısım bu ogun az yıyım dıye kendını motıve edıyosun en azından

Çok haklısın valla yola devam spora devam kılo vermeye devam hep destek tam destek ( benden de ne şakşakcı olurmus bee )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…