Saolasın gülannem bende sizi sevdim hepicinizzii
Fena olmaz tabi süper olur süper
ohhh öp anam öp bende öpemne güzel motive ediyon kız insanı Mervee gel öpem seni
gel gel bi daha öpcemm
Mervee,Hande gelmedi ya bu gün kontrolu elden bırakmayalım,ben bi taraftan çalışıp bi tarftan bakıyorum kaçırdğm oluyor sen menü yazmışmıydın
ohhh öp anam öp bende öpemgel motive olalım hep birlikte zayıflıcaz kıı salmak yok öle neymiş o cıtır olcez biz annneeemmm
bende bidaa öpemmm
Tamam cnm öyle yapalım ben menu paylastım senden önce sabah 9 falandı
dimi bende ilk baktigimdakıız suzi kalorilerini öğrenince insan zaten vazgeçiyor,birdilim pasta 1 saat yürü oehh,yemem daha iyi
tesekkür ederim canimKalırsın kalırsın sen dikkat et ben cok adapte gördüm seni bu bile birşey yani bırakmıyorsun ucun takdir ettim
Girersin Suzim ben güveniyorum sana
Tesekkur ederim iltifatların için ama keyif alıyorum inanın almasam ugramazdım bidaha sağolun sizde hiç dıslamadınız aranızdaymsıım uzun zamandır gibi geliyo
Buna da bakıyım bakalım
Menun cok iyi canım sporda yapıyorsun ee tabi Hande gibi bi baskan var basında ee mecbur bi yerde ne cektin bee yasemennn
Evet artık doktora gitmesi sart bencede hiç normal degıl belırtıler
İşte buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Bakalım bakalımmm
Hm bir bilgi daha buldum sanki nerde benim not defterim
Evet mecbur gitsin gitmessee
suziimm,bir iki saat erken yatmayı dene bide akşamları çay kahve içme,ozaman sabahları daha rahat uyanırsın,dediğin gibi yürürsün harika olur
günaydın...Günaydın kızlar akşam bol bol kaynatmıssınız bakıyorum
Ben hiç yapmadım cok dinledim
Ne güzel canım bende cok severim araba kullanmayı ama heyecan yapıyorum trafıge cıkınca ısıklarda fln stop ettırıyorum heyecandan onun haricinde iyi ama
Benimde ısıklarda kaldıramıyorum heyecandan
Canım sen doktora cık artık bence bu belirtiler pek iyi değil doktora görünmende fayda var
Ya yemekte yememişsin pek zaten rahatsızsın bence bişiler yemeye calıs vücud direnc toplasın kendıne hastalıkla savasmaya
Kiz 4 ay nasıl anlamadın adetin falan gelmeyince doktora gitmedinmi kiii
Evet verelim kiloları düğünlerde cıtır olalım
günaydın canımGünaydın kızlarrr,
günaydın canımgünaydın kızaaar
günaydın canımDÜN Kİ YEDİKLERİM
SABAH KELOGS
ÖĞLEN ISPANAK YOGURTLU
AKŞAM YEMEK YEMEDİM AMA KARDEŞİM DONDURMA KOYDU ONA DAYANAMADIM :d
ARADA 2 KAYISI 1 AVUÇ NOHUT :d
BU SABAHTA KELOGSUMU YEDİM TAVSİYE EDERİM TOK TUTUYOR VE BENİM GİBİ TATLI İSTEĞİ OLAN BİRİNİN BİLE TATLI İSTEĞİ GİDİYOR BAHANE İLE SÜTTE İÇMİŞ OLUYORSUNUZ
BU HAFTA TARTILMICAM ÖZEL GÜNÜMDEYİM DOĞRU KİLOM DEĞİL HAFTAYA İNŞALLAH GÜZEL SONUÇLAR ÇIKAR
günaydın canımGünayyyyydddııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :119::119::119::119::119::119::122::122::122::122::118::118::118::118:
menün güzelmiş exortim..Soğuk muuuu, yaz fena geldi bizim buralara kız.
Ben de sabah tam diyetlik yaptım kahvaltımı,
Tam buğday ekmeği 2 dilim
2 dilim peynir-5 zeytin
domates-salatalık-biber
öğlene de et sote ve pilav var işyerinde, akşam da evde barbunya, bugünü de böyle kapatıcam.
Yürüyüş konusunda ben de çok tembelim, kızım akşam dedi parka gidelim anne diye, kılımı kıpırdatcak halim yoktu, mayıştım kaldım evde, keşke çıkıp yürüseydim, ne zaman geçcek bu uyuşukluk bilmiyom
günaydınnnnn
pek enerjikiz bu sabah, daim olsun inşallah.
başkan yardımcısı hoşgeldin
günaydın kuzular nasılsınız bakalım bugün
sağlıklı beslenme nasıl gidiyor diakkat ediyormusunuz yediklerinize
cıs mıs yok bak ona göre cumaya son 2 gün
sporda yapıyorsunuz boş durmak yok önümüzde ramazan var bayram var düğünlerimiz var
pörtlek pörtlek yağlarımızla çıkmayalım ortalığa
asılın küreklere bakalım sıkalım dişimizi
yolumuza devam edelim
Mervee,Hande gelmedi ya bu gün kontrolu elden bırakmayalım,ben bi taraftan çalışıp bi tarftan bakıyorum kaçırdğm oluyor sen menü yazmışmıydın
günaydin zerramgünaydınnn herkese
gerçi ben boşluk bulup yazana kadar öğlen oluyor ama affola
gel tatlimgeçmişteyimmmmmm
gelemiyooooommmmmmmmmmmmmm
inşallah kurtulcaz kilolardan
dimi bende ilk baktigimdaböyle oldum simdi favorilerimde :18:
tesekkür ederim canimiltifat degil gercekler tatlim ben eskiden kimse kirilmasin diye herkesi alintilardim ama benim sorularima cevaplarima karsilik gelmeyince bende sogudum kirildim kara liste tutuyom sevdigim deger verdigim arkadaslarim var burda yoksa cokdan gücenip gitmisdim belkim hefesi kiriliyor insanin ama olsun bende öyle yapiyorum artik yazana yaziyorum zorlaniyorum tabii öyle alismissim kimseyi kiramam ama hersey karsilikli hep ben olmaz sende zamanla kim nasil farkina varirsin zaten oh be icimde kalmisdin yazdim senin msjina denk geldi patladi hadi bak baklim
öyle yapim tatlimyarin sana söylerim gelismelerimi
günaydın...
ben stop ettirmiyeyim diye otomatik aldım
günaydın canım
günaydın canım
günaydın canım
menün arada böyle oluyorsa olabilir ama bence güzel bir menü değil canım.umarım kusura bakmazsın.
günaydın canım
menün güzelmiş exortim..
aynene benimde akşam hiç bişeye halim kalmıyor...
günaydın canım..
herkesein enerjisi yerinde bugün maşallah...
durmak yıkılmak yok devammmmmm
günaydınnn herkese
geçmişteyimmmmmm
gelemiyooooommmmmmmmmmmmmm
ohh ohhh hande bekci basi yasemen yardimcisi mervede onun yardimcisi
bende baskan obamanin karisinin yardimcisi olayim bari
Günaydın hepinize kıslar
Okudum gözüm üstünüzde aklıma takılanlar var telden giriyom çıkıcam
Kız merve ilk sarıykene altta ben seni suziye demisin bi sen benle böle ilgilendin die yolarım yazdım bi kenara ;-)
Sayın yasemin çırak yerine spoil merveyi alacam haberin ola geçmişe gitmemişsin sorularımı cvpsız bırakıyon bu nası çıraklık bak merveye alttan hemen topik sayısını bildirmiş gözetliyor kızçe bi sen koca topikte benlen ilgilenion öle olmazki geleni gideni altta kaçak zayıfşayanı bilecen gözüme çok batıyım bilesin he birde gurbette o sarı kafaları kullanırdı gelirken çok şüpheleniom senden B-)
Bu arada pembe kürklü bayan seni seviyorum bu çıraklar sana emanet en ufak falsoda çek iplerini
suziimm,bir iki saat erken yatmayı dene bide akşamları çay kahve içme,ozaman sabahları daha rahat uyanırsın,dediğin gibi yürürsün harika olur
dimi bende ilk baktigimdaböyle oldum simdi favorilerimde :18:
tesekkür ederim canimiltifat degil gercekler tatlim ben eskiden kimse kirilmasin diye herkesi alintilardim ama benim sorularima cevaplarima karsilik gelmeyince bende sogudum kirildim kara liste tutuyom sevdigim deger verdigim arkadaslarim var burda yoksa cokdan gücenip gitmisdim belkim hefesi kiriliyor insanin ama olsun bende öyle yapiyorum artik yazana yaziyorum zorlaniyorum tabii öyle alismissim kimseyi kiramam ama hersey karsilikli hep ben olmaz sende zamanla kim nasil farkina varirsin zaten oh be icimde kalmisdin yazdim senin msjina denk geldi patladi hadi bak baklim
öyle yapim tatlimyarin sana söylerim gelismelerimi
Günaydın sen doktora gittinmi onu söyle sayın bekçi ihmal etme bak
haklısın valla günahına gırdım dedıydın öle aklımdan kaçmış :18::18:yolabilirsin müsade verdim hakkın çek saçımı basımı
İşi yogunmuş kızın didikleme hemen çıragını yazık kıza
süpersin bacımdireksiyon dersinden geldim az önce
normalde ilk derste sadece pistte sürülecekti
adam baktı ben iyi sürüyorum yola çıkarttı beni
sınav yapılan yol orasıymış
sonra gayet iyi devam edince kursa kadar ben getirdim
normal trafiğe çıktım yani
90 ile filan gittim süperdi
okudum sonunda suzimmmmgünaydin zerram
gel tatlimalzheimerim tutmaza becere bildiim kadar özet gecerim sana
sen zaten güzelsin canımya ben kilo aldım sankim :26:
göbeğim kocaman geliyor
bi de bi kaç kıyafet denedim arkadaşlarımın düğünü var yazın
böyle yanlarım filan çok çıktı sanki
elbise sıktı gibi geldi :26:
adetim belki ondandır ama sinirlendim
dikkat ediyorum artık bu cuma tartılıp ben de listeye katılıyorum tekrar
ne olur ne olmaz ramazan bayramına kadar dikkat edeyim de
düğünlerde güzel olayım
burdayım canımmine nerdesin kuzum
hoşgeldin canım sendegünaydın kuzular nasılsınız bakalım bugün
sağlıklı beslenme nasıl gidiyor diakkat ediyormusunuz yediklerinize
cıs mıs yok bak ona göre cumaya son 2 gün
sporda yapıyorsunuz boş durmak yok önümüzde ramazan var bayram var düğünlerimiz var
pörtlek pörtlek yağlarımızla çıkmayalım ortalığa
asılın küreklere bakalım sıkalım dişimizi
yolumuza devam edelim
günaydıngünaydınnn herkese
kızzzz ne o hala 70lerdesın?? nazara mı geldın gül annem??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?