70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Mervee,Hande gelmedi ya bu gün kontrolu elden bırakmayalım,ben bi taraftan çalışıp bi tarftan bakıyorum kaçırdğm oluyor sen menü yazmışmıydın

ne güzel motive ediyon kız insanı Mervee gel öpem seni
ohhh öp anam öp bende öpem gel motive olalım hep birlikte zayıflıcaz kıı salmak yok öle neymiş o cıtır olcez biz annneeemmm
gel gel bi daha öpcemm

bende bidaa öpemmm

Mervee,Hande gelmedi ya bu gün kontrolu elden bırakmayalım,ben bi taraftan çalışıp bi tarftan bakıyorum kaçırdğm oluyor sen menü yazmışmıydın

Tamam cnm öyle yapalım ben menu paylastım senden önce sabah 9 falandı

inşallah kurtulcaz kilolardan

kıız suzi kalorilerini öğrenince insan zaten vazgeçiyor,birdilim pasta 1 saat yürü oehh,yemem daha iyi
dimi bende ilk baktigimda böyle oldum simdi favorilerimde :18:
tesekkür ederim canim iltifat degil gercekler tatlim ben eskiden kimse kirilmasin diye herkesi alintilardim ama benim sorularima cevaplarima karsilik gelmeyince bende sogudum kirildim kara liste tutuyom sevdigim deger verdigim arkadaslarim var burda yoksa cokdan gücenip gitmisdim belkim hefesi kiriliyor insanin ama olsun bende öyle yapiyorum artik yazana yaziyorum zorlaniyorum tabii öyle alismissim kimseyi kiramam ama hersey karsilikli hep ben olmaz sende zamanla kim nasil farkina varirsin zaten oh be icimde kalmisdin yazdim senin msjina denk geldi patladi hadi bak baklim

suziimm,bir iki saat erken yatmayı dene bide akşamları çay kahve içme,ozaman sabahları daha rahat uyanırsın,dediğin gibi yürürsün harika olur

öyle yapim tatlim yarin sana söylerim gelismelerimi

günaydın...
ben stop ettirmiyeyim diye otomatik aldım
Günaydın kızlarrr,
günaydın canım
günaydın kızaaar
günaydın canım
günaydın canım
menün arada böyle oluyorsa olabilir ama bence güzel bir menü değil canım.umarım kusura bakmazsın.
Günayyyyydddııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :119::119::119::119::119::119::122::122::122::122::118::118::118::118:
günaydın canım
menün güzelmiş exortim..
aynene benimde akşam hiç bişeye halim kalmıyor...
günaydınnnnn
pek enerjikiz bu sabah, daim olsun inşallah.
başkan yardımcısı hoşgeldin

günaydın canım..
herkesein enerjisi yerinde bugün maşallah...
durmak yıkılmak yok devammmmmm

alıntılamadığım varsa kusura bakmayın gözümden kaçıyor
yetişeyim diyede hızlı okuyorum..
suzim sendende bu hafta örnek menüler bekliyorum
kaçamak yok 69 u görecen bacım

Son düzenleme:
günaydınnn herkese
gerçi ben boşluk bulup yazana kadar öğlen oluyor ama affola

inşallah kurtulcaz kilolardan

İnşallah amin

Saol canım ben burda yazana yazarım yorum yaparım gerisi beni pek baglamaz her halde bilmiyorum şimdi ne desem yalan
Valla aynen bi cikolata keyfi yapıp 1.5 saat kosacagıma kalsın ben yemiyim yanii

Evet banada otomatik lazım

günaydınnn herkese

Önce iş tabi canım

geçmişteyimmmmmm
gelemiyooooommmmmmmmmmmmmm

ohh ohhh hande bekci basi yasemen yardimcisi mervede onun yardimcisi
bende baskan obamanin karisinin yardimcisi olayim bari

Ben ortaya karısık bişi oldum ne oldugumu bende anlamadım daha zatiii

Son düzenleme:
Günaydın hepinize kıslar
Okudum gözüm üstünüzde aklıma takılanlar var telden giriyom çıkıcam
Kız merve ilk sarıykene altta ben seni suziye demisin bi sen benle böle ilgilendin die yolarım yazdım bi kenara ;-)
Sayın yasemin çırak yerine spoil merveyi alacam haberin ola geçmişe gitmemişsin sorularımı cvpsız bırakıyon bu nası çıraklık bak merveye alttan hemen topik sayısını bildirmiş gözetliyor kızçe bi sen koca topikte benlen ilgilenion öle olmazki geleni gideni altta kaçak zayıfşayanı bilecen gözüme çok batıyım bilesin he birde gurbette o sarı kafaları kullanırdı gelirken çok şüpheleniom senden B-)
Bu arada pembe kürklü bayan seni seviyorum bu çıraklar sana emanet en ufak falsoda çek iplerini

Günaydın sen doktora gittinmi onu söyle sayın bekçi ihmal etme bak
haklısın valla günahına gırdım dedıydın öle aklımdan kaçmış :18::18: yolabilirsin müsade verdim hakkın çek saçımı basımı
İşi yogunmuş kızın didikleme hemen çıragını yazık kıza

Ben Gurbet'im evet itiraf ediyorum

Dönem dönem yoğun oluyor işimiz ondan şettiremiyorum işte gelme üstüme yoksa her mesajı alıntılayım Nurhayat gibi aralıksız konuşmak istiyorum

Ondan Sonra yaşıma gelince 18 den büyük 30 dan küçüğüm

Başka ne sormuştun kii

evet ilk önce insana bi kal geliyo
insan mesaj yazıp cevap gelmeyince kırılıyor,haklısın ama birbirimize destek olmamız lazım çoğu zaman sırf senin için geliyom suzi

inş. bende yürüyebilirim

Napıonuz be Güzel kızlarr???

Özlendınız haa, bu hafta görevim çok okulda gıremıom fazla.. oğlan da cabası zatii.. ev, iş, ders.. yuvarlanıyorum.. Aklımdasınız hee..

Çırak dayanışmasıı Seviyorum seni Merve

süpersin bacım
ben 2. gün çıktım trafiğe
ama debriyajın yerini bile bilmiyordum ben
günaydin zerram

gel tatlim alzheimerim tutmaza becere bildiim kadar özet gecerim sana
okudum sonunda suzimmmm
uyyyyyh yorumdum haaa
sen zaten güzelsin canım
okadar fazlanda yok
ben gibi olsan napcan
mine nerdesin kuzum
burdayım canım
geçmişi bitiremedim
geçmişi okumadanda gelemiyorum
dünde okudum habire bislm veremedim
hoşgeldin canım sende
bibeyaz eşek mevzuu var ama haftasonu giremedim geçmişede yetişemedim kaçırdım sanırım :26:
günaydınnn herkese
günaydın
bende ancak bitirdim geçmişi
işlerde yoğun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…