günaydın kuzular nasılsınız bakalım bugün
sağlıklı beslenme nasıl gidiyor diakkat ediyormusunuz yediklerinize
cıs mıs yok bak ona göre cumaya son 2 gün
sporda yapıyorsunuz boş durmak yok önümüzde ramazan var bayram var düğünlerimiz var
pörtlek pörtlek yağlarımızla çıkmayalım ortalığa
asılın küreklere bakalım sıkalım dişimizi
yolumuza devam edelim
yirim seni buralarda yoktum diye saçların epey bi uzamış suzan suzim gel bakemsagol fadimecim gecti cok sükür ama tembellik duruyor eve gidince cikasim gelmiyor bidaha disariya
hayirlisi olsun dedigin gibi belki düzellirik
günaydin canimseninki yani hande gelmeden gelmissin afferim
beynen ruhen yorgunuz herhalde tatlim ya
günaydin neslimmmfirca cekmeni bile özlemisim
inşallah çıkmazsın canımGünaydın canım,
Spor yok canım yaa, başlasak iyi olacak, ben de artı çıkcam sanırım bu hafta
Bi Sen biliyon geldiğimden beri benim kıymetimi Suzicim saolasın
Motive olursun canım biraz zaman ver kendine ufak ufak basla aklında olsunda baslarsın en azından cısslara dikkat etsen kardır
Sanada günaydddııııınnnnnnnnnnn :119::119::119::119::119::119::122::122::122::122::118::118::118::118:
Çok güzel olmus kahvaltın kalanına da uyup az yersen bugünü de atlattın bende yürüyüş yapamıyorum ama sabah aksam mekık cekıyorum göbiş gitsin die
Yazmak cok onemlı yedıklerınzı mutlaka yazın bencede ınsanın aklında daha cok kalıyo kalmassa acıp bakıyosun aa ben cok yemısım bu ogun az yıyım dıye kendını motıve edıyosun en azından
Çok haklısın valla yola devam spora devam kılo vermeye devam hep destek tam destek ( benden de ne şakşakcı olurmus bee )
hoş geldin neslim,
sağlıklı beslenmemi,spormu:18:
öhhömm öhhöm:26:
sen nasılsın canım
çocuklar gördü bikere onlara yedirirken bi baktım ağzıma giriwermiş :44::44:ayne güldüm cok yasa emı nasıl girivermiş o oyle agzına acaba neyse atlat su özel günüde toparlarsın o günlerde iplerin ucu kacabılıyo bayaa
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine... 2 gün dikkat edersin suzicim nolcakki hadi gayret seni listede baslarda görelim bu hafta
Canım beni yanlıs anlama ama sadece kellogs yemekle hiç birşey olmuyor aksine kilo alırsın bende cok denedim o yontemlerı sabah mısır gevregı yerdım bı daha aklıma ne gelırse onu yerdim sanırdım kı kılo verıcem ama bak sonuc hala kılo vermeye calısıyorum :26::26::26:
Bence sen sabah kahvaltını güzel yap öglen et yada sebze yemegını salata yada yogurt eslıgınde aksamda et yememeye özen göster bide menulerını azcık azalt bak nasıl fark olucak ben öyle buldum yani kolayını
olsun bu hafta artı haftaya eksı cıkarsın moral bozmak yokk
çocuklar gördü bikere onlara yedirirken bi baktım ağzıma giriwermiş :44::44:ayne güldüm cok yasa emı nasıl girivermiş o oyle agzına acaba neyse atlat su özel günüde toparlarsın o günlerde iplerin ucu kacabılıyo bayaa
ay insallah mervecim sagol kuzumGeçmiş olsun canım dikkat et kendine... 2 gün dikkat edersin suzicim nolcakki hadi gayret seni listede baslarda görelim bu hafta
Canım beni yanlıs anlama ama sadece kellogs yemekle hiç birşey olmuyor aksine kilo alırsın bende cok denedim o yontemlerı sabah mısır gevregı yerdım bı daha aklıma ne gelırse onu yerdim sanırdım kı kılo verıcem ama bak sonuc hala kılo vermeye calısıyorum :26::26::26:
Bence sen sabah kahvaltını güzel yap öglen et yada sebze yemegını salata yada yogurt eslıgınde aksamda et yememeye özen göster bide menulerını azcık azalt bak nasıl fark olucak ben öyle buldum yani kolayını
olsun bu hafta artı haftaya eksı cıkarsın moral bozmak yokk
menün iyidin fadimecim :44:kacak kucaklarmi olduGünaydın canım,
Spor yok canım yaa, başlasak iyi olacak, ben de artı çıkcam sanırım bu hafta
ev is cocuk bazen cok geliyor insana gercekdendoğru söylüyon,aslında sizden utanıyom diye yazmıyodum ama yazmak lazım dediğin gibi,bende akşam yorgun oluyom işten gelince,yemek yap ortalığı toparla,sofra ko kaldır bulaşık,küçük oğlan mızmız 3 saat onu yedirmeye çalış iştahsız halım olmuyo,bu saatler ileri alınmayaydı ne güzel sabahları 1,5 saat yürüyodum şimdi yetişemiyom ama artık akşam erken yatmaya çalışıp sabah erken kalkıp yürüycemm
canim lafimi olur
Motive olursun canım biraz zaman ver kendine ufak ufak basla aklında olsunda baslarsın en azından cısslara dikkat etsen kardır
Sanada günaydddııııınnnnnnnnnnn :119::119::119::119::119::119::122::122::122::122::118::118::118::118:
Çok güzel olmus kahvaltın kalanına da uyup az yersen bugünü de atlattın bende yürüyüş yapamıyorum ama sabah aksam mekık cekıyorum göbiş gitsin die
Yazmak cok onemlı yedıklerınzı mutlaka yazın bencede ınsanın aklında daha cok kalıyo kalmassa acıp bakıyosun aa ben cok yemısım bu ogun az yıyım dıye kendını motıve edıyosun en azından
Çok haklısın valla yola devam spora devam kılo vermeye devam hep destek tam destek ( benden de ne şakşakcı olurmus bee )
bende diyorum niye bu kadar uzadi benim saclaryirim seni buralarda yoktum diye saçların epey bi uzamış suzan suzim gel bakem
inşallah çıkmazsın canım
gülannem bak bir ara çok iyiydin devamını getir hedefine epey bi yolun var
bu öhöm öhömleri yolun yarısında yaparsın
yoksa yoksa biliyon dimi
yırtarım o ağzını yolarım o saçlarınıııııı
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...motivasyon-icin-resimlerimizi-paylasalim.html burasida cok motive ediyorDiyet günlüklerini okuyum azcık ben cok hırs yapıyorum kilo vericem diye o zaman
yirim seni buralarda yoktum diye saçların epey bi uzamış suzan suzim gel bakem
inşallah çıkmazsın canım
gülannem bak bir ara çok iyiydin devamını getir hedefine epey bi yolun var
bu öhöm öhömleri yolun yarısında yaparsın
yoksa yoksa biliyon dimi
yırtarım o ağzını yolarım o saçlarınıııııı
ay insallah mervecim sagol kuzumilk 3 e girsem bari :86:
menün iyidin fadimecim :44:kacak kucaklarmi oldu
ev is cocuk bazen cok geliyor insana gercekdenbak iyi fikir erken kalkabilirsem bende evin etrafinda döneyim bari yarin yarin sana sorarim ama ona göre
canim lafimi olurcok hosuma gittin mervecim hemen kaynasdin yazilanlari okuyorsun yazan oldumu cevap veriyorsun birsey dedikmi tamam deyip uyguluyorsun örnek topikcisin
öyle canim bende yine yazcam menülerimi düzgün olsada olmazada
Evet kızlar güne enerjik başlayak, hoplayıp zıplayak,kalori yakak
Ben te sabahın köründe uyanıp işe gelmeden Leslie ve pilates yapıyorum
Menümü de yazayım
Kahvaltı: 1 yumurta,salatlık,domates,2 dilim peynir,şekersiz çay,ekmek yok
Öğle : Çorba,ızgara tavuk,yoğurt
Akşam : Çorba,salata,2-3 tane ceviz -fındık gibi kuru yemiş
Bol su
Evet asıl konuları yazdıktan sonra yan konulara geçiş yapıp sayın başkan Handeyi beklemeye koyuluyorum.Baş dönmesi,uyku hali,kasık ağrısı ve adet gecikmesi devam ederse kalkıp tee İzmire gidip onu hekime götürcemmm
ev is cocuk bazen cok geliyor insana gercekdenbak iyi fikir erken kalkabilirsem bende evin etrafinda döneyim bari yarin yarin sana sorarim ama ona göre
canim lafimi olurcok hosuma gittin mervecim hemen kaynasdin yazilanlari okuyorsun yazan oldumu cevap veriyorsun birsey dedikmi tamam deyip uyguluyorsun örnek topikcisin
evet canım akşamları hep yorgun oluyom,zaten çocuklarda fırsat vermiyolar,ben yürüyüşü aç karnına yapıyom,öyle yapınca yağlardan gidiyomuş,sende öyle yap bitanem
püsküttün actigi bitane daha topik var orasida hosuma gitti kizlar bi göz attin derimyediklerimizi spor olarak hesaplarsak sürekli spor yapmak zorunda kalcaz :18:
http://www.kadinlarkulubu.com/guncel-diyet-haberleri/173138-once-huplet-sonra-guplet.html
canım sabitte kalsam yine iyiama artık dikkat etmem lazım
bende diyorum niye bu kadar uzadi benim saclarama ben eskisi gibi degilim neslim uslandim artik
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...motivasyon-icin-resimlerimizi-paylasalim.html burasida cok motive ediyor
Evet kızlar güne enerjik başlayak, hoplayıp zıplayak,kalori yakak
Ben te sabahın köründe uyanıp işe gelmeden Leslie ve pilates yapıyorum
Menümü de yazayım
Kahvaltı: 1 yumurta,salatlık,domates,2 dilim peynir,şekersiz çay,ekmek yok
Öğle : Çorba,ızgara tavuk,yoğurt
Akşam : Çorba,salata,2-3 tane ceviz -fındık gibi kuru yemiş
Bol su
Evet asıl konuları yazdıktan sonra yan konulara geçiş yapıp sayın başkan Handeyi beklemeye koyuluyorum.Baş dönmesi,uyku hali,kasık ağrısı ve adet gecikmesi devam ederse kalkıp tee İzmire gidip onu hekime götürcemmm
evet tatlım çok gevşemiştim artık kaldığım yerden devam ediicemm
püsküttün actigi bitane daha topik var orasida hosuma gitti kizlar bi göz attin derimyediklerimizi spor olarak hesaplarsak sürekli spor yapmak zorunda kalcaz :18:
http://www.kadinlarkulubu.com/guncel-diyet-haberleri/173138-once-huplet-sonra-guplet.html
evet canım akşamları hep yorgun oluyom,zaten çocuklarda fırsat vermiyolar,ben yürüyüşü aç karnına yapıyom,öyle yapınca yağlardan gidiyomuş,sende öyle yap bitanem
güzel menün canim affiyet olsunbencede hande bugün mecbur gidcek doktora
deniycem uyguma düsgünüm de birazdün benimkiyle girdik zaten birbirimize
ben niye 10 tane saat kuruyormussum onlarida ayaga kaldiriyormussum uyanabilsem kurarmiyim
sonra kalkiyorum hemen bi kahve yapiyom bi 10-15 dakika öyle uyusuk uyusuk kahvemi icim oturuyorumsonra kendim hazirlaniyorum :101: sonra oglani kaldiriyorum falan filan iste rutin bu bende ama bi yarim saat daha önce kalksam kahvaltiyi zaten isyerinde yapiyorum bi yürüsem fena olmaz dimi
bence de Merve örnek topikçimiz,sevdim seni Merve
deniycem uyguma düsgünüm de birazdün benimkiyle girdik zaten birbirimize
ben niye 10 tane saat kuruyormussum onlarida ayaga kaldiriyormussum uyanabilsem kurarmiyim
sonra kalkiyorum hemen bi kahve yapiyom bi 10-15 dakika öyle uyusuk uyusuk kahvemi icim oturuyorumsonra kendim hazirlaniyorum :101: sonra oglani kaldiriyorum falan filan iste rutin bu bende ama bi yarim saat daha önce kalksam kahvaltiyi zaten isyerinde yapiyorum bi yürüsem fena olmaz dimi
Kalırsın kalırsın sen dikkat et ben cok adapte gördüm seni bu bile birşey yani bırakmıyorsun ucun takdir ettim
Girersin Suzim ben güveniyorum sana
Tesekkur ederim iltifatların için ama keyif alıyorum inanın almasam ugramazdım bidaha sağolun sizde hiç dıslamadınız aranızdaymsıım uzun zamandır gibi geliyo
Buna da bakıyım bakalım
Menun cok iyi canım sporda yapıyorsun ee tabi Hande gibi bi baskan var basında ee mecbur bi yerde ne cektin bee yasemennn
Evet artık doktora gitmesi sart bencede hiç normal degıl belırtıler
İşte buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Bakalım bakalımmm
Hm bir bilgi daha buldum sanki nerde benim not defterim
Evet mecbur gitsin gitmessee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?