70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoş geldin neslim,
sağlıklı beslenmemi,spormu:18:
öhhömm öhhöm:26:
sen nasılsın canım

yirim seni buralarda yoktum diye saçların epey bi uzamış suzan suzim gel bakem
Günaydın canım,
Spor yok canım yaa, başlasak iyi olacak, ben de artı çıkcam sanırım bu hafta
inşallah çıkmazsın canım

hoş geldin neslim,
sağlıklı beslenmemi,spormu:18:
öhhömm öhhöm:26:
sen nasılsın canım

gülannem bak bir ara çok iyiydin devamını getir hedefine epey bi yolun var
bu öhöm öhömleri yolun yarısında yaparsın
yoksa yoksa biliyon dimi
yırtarım o ağzını yolarım o saçlarınıııııı

canım sabitte kalsam yine iyiama artık dikkat etmem lazım

ay insallah mervecim sagol kuzum ilk 3 e girsem bari :86:
Günaydın canım,
Spor yok canım yaa, başlasak iyi olacak, ben de artı çıkcam sanırım bu hafta
menün iyidin fadimecim :44:kacak kucaklarmi oldu
ev is cocuk bazen cok geliyor insana gercekden bak iyi fikir erken kalkabilirsem bende evin etrafinda döneyim bari yarin yarin sana sorarim ama ona göre
canim lafimi olur cok hosuma gittin mervecim hemen kaynasdin yazilanlari okuyorsun yazan oldumu cevap veriyorsun birsey dedikmi tamam deyip uyguluyorsun örnek topikcisin
öyle canim bende yine yazcam menülerimi düzgün olsada olmazada

bende diyorum niye bu kadar uzadi benim saclar ama ben eskisi gibi degilim neslim uslandim artik
Diyet günlüklerini okuyum azcık ben cok hırs yapıyorum kilo vericem diye o zaman
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...motivasyon-icin-resimlerimizi-paylasalim.html burasida cok motive ediyor

Evet kızlar güne enerjik başlayak, hoplayıp zıplayak,kalori yakak

Ben te sabahın köründe uyanıp işe gelmeden Leslie ve pilates yapıyorum
Menümü de yazayım
Kahvaltı: 1 yumurta,salatlık,domates,2 dilim peynir,şekersiz çay,ekmek yok
Öğle : Çorba,ızgara tavuk,yoğurt
Akşam : Çorba,salata,2-3 tane ceviz -fındık gibi kuru yemiş
Bol su
Evet asıl konuları yazdıktan sonra yan konulara geçiş yapıp sayın başkan Handeyi beklemeye koyuluyorum.Baş dönmesi,uyku hali,kasık ağrısı ve adet gecikmesi devam ederse kalkıp tee İzmire gidip onu hekime götürcemmm

ooyy özlemişim seni ortii
yolum uzuntotoyu kaldırmanın vakti geldi

evet tatlım çok gevşemiştim artık kaldığım yerden devam ediicemm

evet canım akşamları hep yorgun oluyom,zaten çocuklarda fırsat vermiyolar,ben yürüyüşü aç karnına yapıyom,öyle yapınca yağlardan gidiyomuş,sende öyle yap bitanem

güzel menün canim affiyet olsun bencede hande bugün mecbur gidcek doktora

bence de Merve örnek topikçimiz,sevdim seni Merve

evet canım akşamları hep yorgun oluyom,zaten çocuklarda fırsat vermiyolar,ben yürüyüşü aç karnına yapıyom,öyle yapınca yağlardan gidiyomuş,sende öyle yap bitanem

deniycem uyguma düsgünüm de biraz dün benimkiyle girdik zaten birbirimize
ben niye 10 tane saat kuruyormussum onlarida ayaga kaldiriyormussum uyanabilsem kurarmiyim
sonra kalkiyorum hemen bi kahve yapiyom bi 10-15 dakika öyle uyusuk uyusuk kahvemi icim oturuyorum sonra kendim hazirlaniyorum :101: sonra oglani kaldiriyorum falan filan iste rutin bu bende ama bi yarim saat daha önce kalksam kahvaltiyi zaten isyerinde yapiyorum bi yürüsem fena olmaz dimi

canım sabitte kalsam yine iyiama artık dikkat etmem lazım

Kalırsın kalırsın sen dikkat et ben cok adapte gördüm seni bu bile birşey yani bırakmıyorsun ucun takdir ettim

Girersin Suzim ben güveniyorum sana
Tesekkur ederim iltifatların için ama keyif alıyorum inanın almasam ugramazdım bidaha sağolun sizde hiç dıslamadınız aranızdaymsıım uzun zamandır gibi geliyo

bende diyorum niye bu kadar uzadi benim saclar ama ben eskisi gibi degilim neslim uslandim artik

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...motivasyon-icin-resimlerimizi-paylasalim.html burasida cok motive ediyor

Buna da bakıyım bakalım

Menun cok iyi canım sporda yapıyorsun ee tabi Hande gibi bi baskan var basında ee mecbur bi yerde ne cektin bee yasemennn

Evet artık doktora gitmesi sart bencede hiç normal degıl belırtıler

evet tatlım çok gevşemiştim artık kaldığım yerden devam ediicemm

İşte buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Bakalım bakalımmm

Hm bir bilgi daha buldum sanki nerde benim not defterim

güzel menün canim affiyet olsun bencede hande bugün mecbur gidcek doktora

Evet mecbur gitsin gitmessee

suziimm,bir iki saat erken yatmayı dene bide akşamları çay kahve içme,ozaman sabahları daha rahat uyanırsın,dediğin gibi yürürsün harika olur

bence de Merve örnek topikçimiz,sevdim seni Merve

Saolasın gülannem bende sizi sevdim hepicinizzii

Fena olmaz tabi süper olur süper

ne güzel motive ediyon kız insanı Mervee gel öpem seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…