70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hmm anladım neyse kahve bu seferlik içebilirsin ama bidaha yeşilcay iç kahve sinir yapar stres yapar streste kılo yapar aman haa iç sen yeşil çayını yağlarını eritsin

canim sIkILIyor icimde bi huzursuzluk var uykum var uyusuk birsey oldum ciktim hic birsey canim istemiyor
yağ çözücümü içsem napsam
o ne kiz
nasıl kendini gizli yapıyon suzi bana öğretsene kııı
tatlim pro üye olmusdum ben bi ara para verdim kürk aldim gizlenmek icin onuda normalde kulanmiyorum ama demin bi konu gördüm kocasi kizkancmis kadinin elbisesini falan yirtmis dövmüs bende birseyler yazdim ama birsey okurken seslenirler diye gizleniyorum heran kacabileyim diye

Yok canım daha neler o kadar abartma

hımm pro üyelik haa
Bak bak gizlenecek bizden hainn

Bende merak ediyorum hastaydı bişimi oldu acaba

arada bi gizleneyim bakimm arkamdan ne konuşuyosunuz
kızz mervoş yağ çözücü olsa yesek yesek kilo almasak

dimi ondan sonra pat diye cikip ce de bizde korkak :83::83::83: bi gün gece balliyi yakalarsam öyle yapacam o beni hep korkutuyor
he kız bende çok merak ettim inşallah iyidir:18:
faceden de yazdim ama msjimi okumamis demek doktorda diye tahmin ediyorum :26:
iyi akşamlar kızlar paydos

iyi aksamlar tatlim

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar paydos

İyi akşamlar canım görüşürüz

İİ olurdu valla :13:
dimi ondan sonra pat diye cikip ce de bizde korkak :83::83::83: bi gün gece balliyi yakalarsam öyle yapacam o beni hep korkutuyor

faceden de yazdim ama msjimi okumamis demek doktorda diye tahmin ediyorum :26:

iyi aksamlar tatlim

İnşallah doktordadır muayeneye gitmiştir hastalanıp falan dahaa kötü bişi olmasında :26::26:

Son düzenleme:
İyi akşamlar canım görüşürüz

İnşallah doktordadır muayeneye gitmiştir hastalanıp falan dahaa kötü bişi olmasında :26::26:

aman allah korusun ay cok merak ettim simdi güzel düsünelim güzel olsun belki doktor sanat koltuguna otur dedi onlan kavga ediyordur oturmam diye

dünkü yediklerimi yazayim bugün daha gün bitmedi nolur nolmaz

sabah: 2 kurabiye ama seyli kurabiyeler bunlar yulaf ezmesi hah aklima geldi tok tutanlardan diyete uygun yani
ara: elma
öglen: ton balikli salata
aksamda: karnibahar 1 dilim ekmek oglumdan kalan 2 kasik pilav
ara:biriki kracker aslinda bütün tabagi önüme cekesim vardin ama sonradan vazgectim

ha dün birde isyerinde suyumu iciyordum evde hic icmesdim 1 litre su sisesi doldurup onuda bi güzel ictim aksam
bence ondan da tartida bugün güzel eksi gördüm önceki güne rahmen

kizlar ben cikiyorum birazdan su günlerde biraz keyifsizim kusura bakmayin kendinize iyi bakin tartiya iki gün kaldi unutmayin
ak kara belli olcak öptüm cok behlül ay ben kacar

Bende bugün yediklerimi yazayim

sabah
1 dilim çavdar ekmeği peynir 1 çatal reçel
ara
yaseminli yeşilçay 3 kayisi
ve cissss lokma dokuyolardi minik minik 4-5 lokma
öğle
4 kasık kabak yemeği yoğurt 1 dilim çavdar ekmeği
ara
soda kellogs kraker
akşam
3 kasık kabak yemeği yoğurt yarım dilim çavdar ekmeği

kizlar ben cikiyorum birazdan su günlerde biraz keyifsizim kusura bakmayin kendinize iyi bakin tartiya iki gün kaldi unutmayin
ak kara belli olcak öptüm cok behlül ay ben kacar
İyi aksamlar Suzicim bende cıkıyorum birazdan herkese iyi aksamlar kaçamaksız akçam yemekleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…