canim sIkILIyor icimde bi huzursuzluk var uykum var uyusuk birsey oldum ciktim hic birsey canim istemiyorHmm anladım neyse kahve bu seferlik içebilirsin ama bidaha yeşilcay iç kahve sinir yapar stres yapar streste kılo yapar aman haa iç sen yeşil çayını yağlarını eritsin
o ne kizyağ çözücümü içsem napsam
tatlim pro üye olmusdum ben bi ara para verdim kürk aldim gizlenmek icinnasıl kendini gizli yapıyon suzi bana öğretsene kııı
yağ çözücümü içsem napsam
nasıl kendini gizli yapıyon suzi bana öğretsene kııı
Hande nerde ya hayırdır okuyama dıgim sayfalarda işe mi başladı
Hande nerde ya hayırdır okuyama dıgim sayfalarda işe mi başladı
canim sIkILIyor icimde bi huzursuzluk var uykum var uyusuk birsey oldum ciktim hic birsey canim istemiyor
o ne kiz
tatlim pro üye olmusdum ben bi ara para verdim kürk aldim gizlenmek icinonuda normalde kulanmiyorum ama demin bi konu gördüm kocasi kizkancmis kadinin elbisesini falan yirtmis dövmüs bende birseyler yazdim ama birsey okurken seslenirler diye gizleniyorum heran kacabileyim diye
Yok canım daha neler o kadar abartma
hımm pro üyelik haa
Bak bak gizlenecek bizden hainn
Bende merak ediyorum hastaydı bişimi oldu acaba
yok tatlim ya doktora gitcekdin sesi solugu cikmiyor bende merak ettim
arada bi gizleneyim bakimm arkamdan ne konuşuyosunuz
kızz mervoş yağ çözücü olsa yesek yesek kilo almasak
faceden de yazdim ama msjimi okumamis demek doktorda diye tahmin ediyorum :26:he kız bende çok merak ettim inşallah iyidir:18:
iyi akşamlar kızlar paydos
iyi akşamlar kızlar paydos
arada bi gizleneyim bakimm arkamdan ne konuşuyosunuz
kızz mervoş yağ çözücü olsa yesek yesek kilo almasak
dimi ondan sonra pat diye cikip ce de bizde korkak :83::83::83: bi gün gece balliyi yakalarsam öyle yapacam o beni hep korkutuyor
faceden de yazdim ama msjimi okumamis demek doktorda diye tahmin ediyorum :26:
iyi aksamlar tatlim
İyi akşamlar canım görüşürüz
İnşallah doktordadır muayeneye gitmiştir hastalanıp falan dahaa kötü bişi olmasında :26::26:
aman allah korusunay cok merak ettim simdi güzel düsünelim güzel olsun belki doktor sanat koltuguna otur dedi onlan kavga ediyordur oturmam diye
Vala hande sanat yapar o doktoru yolar saçını başını
jilian mi yapcan merve yakaladim seni
handeye söz verdimEvet tam topike yazıcaktım bu jilian hatununun videosu kimsede varmi ben nerden bulcam onu diye... derken sen beni yakalamıssın
İyi aksamlar Suzicim bende cıkıyorum birazdan herkese iyi aksamlar kaçamaksız akçam yemeklerikizlar ben cikiyorum birazdan su günlerde biraz keyifsizim kusura bakmayinkendinize iyi bakin tartiya iki gün kaldi unutmayin
ak kara belli olcaköptüm cok behlül ay ben kacar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?