geçmiş olsun canım hepimize acil tatil gerekiyor sanırım:44:
stresten yiyorsundur canım çocukta tuvalete mecbur alışacak bunaltma kendini birazda senden ayrı durmayı öğrensin canım yoksa büyüyünce zor olur senin için
güle güle kullan canim
buda güzel canim
ay minee senide kiskanmiyom hic
teşekkürler canım
çok seviyorum ben süs biberini
ama kötü yanı iştahımı açıyor
ben tokken yanımda birisi yese canım yemek istiyor
teşekkürler
bugün hiç altına yapmadı
ama wcyede yapmıyor çok tutuyor sanırım
11 gibi uyanıyor akşama kadar 3 kere yaptı normalmiki :44:
bende kızacam zor dayanıyorum suzim yaaa
çocuğun huyu değişti valla
inat söz dinlemez bişey oldu
suzim üzgünüm ama hayaldi gerçek oldu :26:
hmm yaşıtlar bizimkiler
2. günümüzdü bugün şimdilik iyi gidiyoruz ama wcye gitmiycem diye inat ediyor benimki
yinede maşallah nazar değmesin
hayırdır kuzum niye keyifsizsin :26:
ben öyle rahat biride değilim
başkalarının yanında samimi olamam
belki sarılmışım yatıyorum yani o şekilde görülmekte istemem
düşüncesiz işte aman ne olacak der
seninkiler iyiymiş valla
turşuyuda çok severim canım ama evdeki turşu felaket acı yiyemiyoruz normal taze acı biber yiyorum
umarım çalıştırıyordur
hello baby
hoşgeldin aramıza
bende mine
bende 3e alacağım yerde 5 e atıyordum vitesi
nasıl beceriyorsam
ama bugün hep doğru yaptım
bugün daha iyiydim sanki bende :26:
am ama bizde merak ediyossss
benimde pantolon geldi bugün kargoyla
40 beden almıştım düğmesi kapanmadı
dar kalıpmış yahu
inşallah girecem onun içine
40 bedende etek almıştım bakalım onlar nasıl olacak heyecanla bekliyorum
senin adlığında çok hoş canım güle güle kullan
kızlar bugün yediklerim hiç paylaşılcak durumda değil
ama öğlen yediklerimi yazacam dedim diye yazıyorum
canınız çekmez umarım
sabah
1 yumurta
domates, salatalık
4 zeytin
ara
1 elma
öğlen
yarım porsiyon ekmek arası tantuni
ayran
ara
1 sade soda
ara
3 tane baklava (yuhh dediğinizi duyar gibiyim)
1 pet kola
akşam
1 tabak bulgur pilavu üzerine nohut yemeği
salata
1 dilim karpuz
böle işte
yarın öğlene semizotu götürcem ancak temizler içimdekileri
günaydin canimHerkese günaydınlarrr,
Keyifli bir gün diliyorum herkese,
Dünkü yediklerimi yazayım,
Sabah:
2 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim peynir-5 zeytin
domates-salatalık-biber
Öğle:1 kepçe et sote
1 kepçe pirinç pilavı(fazla oldu:18::18:)
salata-yoğurt
ara:1 bardak gazoz18::18::18:)
1 avuç sarı leblebi
akşam:1 tbk.semizotu
yoğurt
sütlü-şekerli kahve18::18:)
yazınca ne çok kaçamak yapmışım dedim, kaçamaksız geçirdim gibiydi ama
insallah nazarda tuzla buz olmustur canim :26:selam kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm bu ay bize hiç yaramadı griptik iyileştik aşırı yorgunluk baş dönmesi var bende onu nedenini araştırıyorlar doğumdan sonra başladı son aylarda çok etkiliyor bu arada bim den aldığım tartı çıtır çıtır kırıltı tuzla buz oldu evi süpürürken hafif değdim ama nazar çıktı diyelim oysa çok severek almıştım üzülmedim desem yalan olur
beni Türkiye paklar anca canimgeçmiş olsun canım hepimize acil tatil gerekiyor sanırım:44:
stresten yiyorsundur canım çocukta tuvalete mecbur alışacak bunaltma kendini birazda senden ayrı durmayı öğrensin canım yoksa büyüyünce zor olur senin için
günaydin gecmis olsun canim yoktun bütün haftaselam kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm bu ay bize hiç yaramadı griptik iyileştik aşırı yorgunluk baş dönmesi var bende onu nedenini araştırıyorlar doğumdan sonra başladı son aylarda çok etkiliyor bu arada bim den aldığım tartı çıtır çıtır kırıltı tuzla buz oldu evi süpürürken hafif değdim ama nazar çıktı diyelim oysa çok severek almıştım üzülmedim desem yalan olur
günaydin zerramcanım inatlaştıysa ara ver biraz..1-2 ay sonra tekrar denersin..
hazır değildir belki..
bide oğlan çocukları danha zor ve geç öğreniyor
hoş geldin canım..
geçmiş sil ve kendine gel..yeni bir başlangıç yap kendin için
geç uyanıyormuş..aşırı sıvı tüketimide yoksa normal canım..
tabi biraz stresli çocuk şimdi birazda tutuyordur
ama günden güne çok farkedecek..
büyüğünüde söylüyormu..
bende pantolanda 42 giyorum etek 40 beden oluyoda
biraz genişledik heralde 3 doğumdan sonraçç
nazarmı ettik önceki günün güzeldi canım..
seni ancak semizotu paklar
sana diyene bak..
bende akşam fırında makarna yapmıştım yarısını götürdüm..
bugün çizelgeminde üstündeyim.
günaydın
sanada canım
günaydın canım..
çok abartılcak bişey yok bence
günaydın mine..
detoks yapacan yani
günaydın canım
günaydın...
günaydın millet.......
abababa cicilerini güle güle giy canım..
ama foto isteriz...
hande sende kendine dikkat et kuzu..
haftayı merakla bekliyoruz..
suziş sen napıyon bebeğim kaçamak yok dimi
gözüm üstünde bak..
hello my darlinghelloo
belimm
karnimm
moralim
sizden ne haber
iste bana da ugriyor arada o canavar bazen izin veriyorum bazende git yoluna benlen ugrasma diyorumbenimde akşama sabaha regl olcam ama benim içimde canavar var suzii doymuyoo
günaydin gecmis olsun canim yoktun bütün hafta
günaydin zerramsen yokken zerram 300-500 suzi gitmisdin insallah devami gelir diyorum ama dün 1 tabak kracker yedim can sIkIntisindan
hello my darlinggünaydin ballim kaymagim hangi ruh halindeyim anliyamadim daha tatlim bu mu bu mu bu mu bilmiyom :26:
iste bana da ugriyor arada o canavar bazen izin veriyorum bazende git yoluna benlen ugrasma diyorumcünkü geldigi zaman morelim daha bozuluyor bi kac gün dikkat edersem farkina vardim ki doyma hisim geri geliyor ama eger bozarsam onu duymazdan gelirsem hep öyle devam ediyor sende nefsine yenilme canavara hayir de tatlim
günaydin zerramsen yokken zerram 300-500 suzi gitmisdin insallah devami gelir diyorum ama dün 1 tabak kracker yedim can sIkIntisindan
hello my darlinggünaydin ballim kaymagim hangi ruh halindeyim anliyamadim daha tatlim bu mu bu mu bu mu bilmiyom :26:
iste bana da ugriyor arada o canavar bazen izin veriyorum bazende git yoluna benlen ugrasma diyorumcünkü geldigi zaman morelim daha bozuluyor bi kac gün dikkat edersem farkina vardim ki doyma hisim geri geliyor ama eger bozarsam onu duymazdan gelirsem hep öyle devam ediyor sende nefsine yenilme canavara hayir de tatlim
20:30 da işten çıkıyorum eve gidiş 21:00 hazırla 21:30 oda evde yemek varsa
sen olsan naparsın??
kracker simdi yiyom desem
olsun tatlim aksam dengelemissin zaten
affiyet olsun canim amcayada rahmet diliyorum kalanlar sagolsun ama öglen fazla yersen aksam protein agirlikli beslendinmi problem olmaz
hello
kracker yiyorum
aman bosver ballimkafana göre takil baskalardan neyin eksik
sen nörüyon niye gelmedin bugünkiz sabah yeni kizce varya merve olan seni sabah görmüs ama sonra kaybolmussun oda simdi bekci basi handenin yardimcisinin yardimcisi oldu ben sevdim kendisini cok tatli kiz sonradan degisirmi bilmem ama
he anlamiyom bacimondan 1 tabak kracker gitti migdeye hep sanat yüzünden
gitmis ballimhande ye kan degerlerin yüksek ama var da diyemem yok da diyemem haftaya tekrar gel demisler yani hamile olabülür topikce kiz istemedi halde hamile biraktiniz tebrik ederim
merhaba arkadaşlar,
öncelikle hepinize başarılar diliyorum..
ben 2 sene önce bu topikte 5 ayda 77 kilodan 60 kiloya inmiştim, hatta kendi başarı öykümü bile yayınlamıştım..
şu an 78-79 kiloyum
son 1 senede 15 kilo aldım, antidepresan türevi ilaçlar kullandım, ve ürtiker olduğum için defalarca kortizon iğneleri yedim, şimdide polikistik over sendromu teşhisi kondu gün geçtikçe daha çok kilo alıyorum. bir kısır döngü gibi tekrar depresyona giriyorum sanırım, hayattan soğudum, günlerdir ağlama krizlerine giriyorum bedenimden nefret eder hale geldim, daha 26 yaşındaym bekarım ve insan içine dahi çıkmak istemiyorum, sanki burada 2 sene önce o azimle kilo veren insan, deneyimlerini paylaşan insan ben değilim, hiç gücüm yok gibi hissediyorum, beni kollarınızla sarın nolur, bu topikle ben kendimi bulmştum şimdi yine kendimi kaybettim
hayatımda çok olumsuz değişiklikler oldu ve ben kendimi hep yemeğe verdim, şu anda da gün geçtikçe psikolojim daha çok bozuluyo kilo yüzünden, beni aranıza alır mısınızz :26:
handeee bugün çok aradım seniii vala hatta kimsenin aklına bile gelmedin ben sormasam :26::26:
ortalığı karıştırayım azxcık
kız nerden bildin vallah aynen öle oldu
doktur dedi yat
dedim no no no
ama böle daha çabuk sonuç alırık dedi
dedim oh noooo
sonra
şaka bi yana
dedimo sanat koltuğuna yatamam ben ağzım alışmış kadında tuhaf tuhaf baktı yüzüme
kız dalga geçme çok üzülüyom ben hemdaha kesin deil yani doktur geç döllenmede olabülür dedi
bhcg değeri sınırdaymış yaniçok yüksek deilmiş ama amanormalinsana göre düşükte deilmiş
yani 1 hafta sonra gel dedi zman geçmes igerek dedi
he okudum bacım allah razı olsun geçmişe gidip alıntı yapamayacam bu gece zor geliyor yarın sakin kafaynan
tüm yazdıklarınızı okuyorum ister istemez gülümsüyorum acaba ben mi fesatım sanat derken
anam bu saatte topikte kaçkişiyiz fırçalamam işe yaradı heral yada benim bilmediğim bişi var herkez burda
anam bende sevenlerimiseviyom beni sizler yaratınız :87::87::89:
benim de 15 haziranda en yakın arkadaşım evleniyor, 13ünde de kınası var. düğüne tam olarak 22 gün var ve ben 78küsür kiloyum o zmna kadar kaç kilo verebilirim ki5 kilo bile versem yine iri olcam yine iri olcam :18::18:
kızlar bugün yediklerim hiç paylaşılcak durumda değil
ama öğlen yediklerimi yazacam dedim diye yazıyorum
canınız çekmez umarım
sabah
1 yumurta
domates, salatalık
4 zeytin
ara
1 elma
öğlen
yarım porsiyon ekmek arası tantuni
ayran
ara
1 sade soda
ara
3 tane baklava (yuhh dediğinizi duyar gibiyim)
1 pet kola
akşam
1 tabak bulgur pilavu üzerine nohut yemeği
salata
1 dilim karpuz
böle işte
yarın öğlene semizotu götürcem ancak temizler içimdekileri
ayni bende öyleyim bi kac gündür birde uyusukluk var bu aralar keyifsizimyok ben ruh halimi biliyorum suzim söyleve son olarak
ay sorma suzim tuhaf bi durumdayim :26: havada nasil kapali sorma
gerci acik olsa ne olacak ki
sIkIntIdan stressden yiyoruz sonra yine mutlu olamiyoruz ki tam tersi bu seferde yedik diye morelimiz bozuluyor canimhaklısın,inş. yapabilirim dur diyebilirim yani
bende hep ayni bahane mervecimEvet haklısın canım ama belki yanına alıp 6 7 gibi yiyebilirsin yemeğini müsait olursan tabi sadece bir fikir olmuyorsa da yapacak bişi yok tabi
Suzi ne güzel salata yemiştin nerden cıktı şimdi o krakerler canım yaa...
Değişmem inşallah canım allah şaşırtmasın :26:
Sanat sanat diye diye yiyosun suzi olsen sanatsalda görcem ben seni
Hoşgeldin canım inşallah hep birlikte güzel kilolar vericez sen kötü şeyleri düşünme moralini yüksek tut neymiş kız bi erkek yüzünden depresyona girmek cıtır ol güzel ol bak o giden gibi kaç tanesi gelicek elini sallasan ellisi annemmmm
Bak bak nasıl kandırıkcı nasıl kandırıkcı yırttık burda kendimizi hande nerde kaldı diye cık cık cıkkkkk
Geliyooo geliyoooooo
Sen anladın onu canım
Seni bekliyodu herkes ben hariç gece giremiyorum ama aklımdasınız vallah kızz telin neti bitmeseydi ordan girecedim ammaaa 28inden sonra inşallah
Ne kadar verebilirsen canım acele etme zaten az zaman var o düğüne bidahaki düğünlere cıtır olcan kısmetse
Maşallah ne kkaaa bol kalorılı yıyecek var yemişsin
bende öyleyim suzimayni bende öyleyim bi kac gündür birde uyusukluk var bu aralar keyifsizimbirde soguklar geri geldi daha yazi göremeden mayisin sonuna geldik günes yok
sIkIntIdan stressden yiyoruz sonra yine mutlu olamiyoruz ki tam tersi bu seferde yedik diye morelimiz bozuluyor canim
bende hep ayni bahane mervecimoglan yemedi 2 gündür duruyordun bitsin diye ben yedim
eve zaten almamaya calisiyorum ama oglan da isteyince yok diyemiyorum
bence degismesin zatenyok bacim okadarinada izin vermem :18:
ohoooo taaaaaaaaa mutfaga gidecem cay yapacaaam mimkinati yokben üsenmedim portakalli yesil cay yaptim kizlar
ayni bende öyleyim bi kac gündür birde uyusukluk var bu aralar keyifsizimbirde soguklar geri geldi daha yazi göremeden mayisin sonuna geldik günes yok
sIkIntIdan stressden yiyoruz sonra yine mutlu olamiyoruz ki tam tersi bu seferde yedik diye morelimiz bozuluyor canim
bende hep ayni bahane mervecimoglan yemedi 2 gündür duruyordun bitsin diye ben yedim
eve zaten almamaya calisiyorum ama oglan da isteyince yok diyemiyorum
bence degismesin zatenyok bacim okadarinada izin vermem :18:
ben üsenmedim portakalli yesil cay yaptim kizlar
Herkese günaydınlarrr,
Keyifli bir gün diliyorum herkese,
Dünkü yediklerimi yazayım,
Sabah:
2 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim peynir-5 zeytin
domates-salatalık-biber
Öğle:1 kepçe et sote
1 kepçe pirinç pilavı(fazla oldu:18::18:)
salata-yoğurt
ara:1 bardak gazoz18::18::18:)
1 avuç sarı leblebi
akşam:1 tbk.semizotu
yoğurt
sütlü-şekerli kahve18::18:)
yazınca ne çok kaçamak yapmışım dedim, kaçamaksız geçirdim gibiydi ama
evet yaaa sabah eşim soruyor pantolonu
olmadı ama 2 hafta sonra girecem içine diyorum
hadi giremezsen fakir fukarayamı dağıtcaz diyor
ama girecem yanii
şimdide günaydın canım
canım önemli olan kilo vermek değil
sağlıklı kilo vermek ve geri almamak
1 haftada verdiğimiz kiloyu 1 günde alabilecek potansiyele sahibiz çoğumuz ve sağlıklı kilo verdiğimiz halde
bide o şekilde sağlıksız beslenirsek hem hastalıklar gelir hemde kilo jet hızıyla yapışır bize
biz uyarıyoruz üzerimize düşeni yapıyoruz tercih senin tabiki
günaydın
enerjiksin bugün
aman nazar değmesin
öyle şeyler beni hiç etkilemezkii :26:
onun için hiç bakmayayım
tatlı görünce gözüm dönüyor
akşam güzel kapatmışsın
günaydın güzel hatunlar
nasılsınız bakalım
ben bugün düne göre -400düm çizelgeme görede -200
sevindirik oldum mutluyum
öğlene semizotu salatası getirdim
akşamada kabak kavurması var
sebze günü yapıciiim bugün
akşam salata yesem daha iyi ama doymuyorum sonra hemen acıkıyorum :26:
günaydınlaaar
bi geçmişe gidemde elem bari
Günaydııınnnnn,güzel,çıtır,fit,mikkemelll hatunlaaarrrrrrrrr
İşlemem gereken onca evrak varkene vallahi gittim geçmişi okudum da geldim
Hande hamiş olmuş
Ababababababab yeni ciciler almış,güle güle giysin( elim bi gidiyo o iki harfe freni çekemiyorum uzuyor abababababababab diye )
Sanat,heykel,kutu mevzusunu yine çakmadım, ama başka sanat mevzu işte onu anladım en azından ,muhabbetin kenarında kalınca kendimi saf hiss ettim
Suzi telefonuna tikat et sayın kurklu bayannnn
Ay valla bi sürü şey okudum aklmda kalmadı ya,benm kız bu gece yine formundaydı
ŞUan bu haldeyimmm
Eki Görüntüle 718381
selam kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm bu ay bize hiç yaramadı griptik iyileştik aşırı yorgunluk baş dönmesi var bende onu nedenini araştırıyorlar doğumdan sonra başladı son aylarda çok etkiliyor bu arada bim den aldığım tartı çıtır çıtır kırıltı tuzla buz oldu evi süpürürken hafif değdim ama nazar çıktı diyelim oysa çok severek almıştım üzülmedim desem yalan olur
ya bende öyleydim dün kurt adama döndüm sankim baktim simdi taklimede benimki 2 sinde gelmis gecen ay daha varmis bende regl gelecekde ondan diyordum bugün bari dikkat edek tatlim ben arti görmek istemiyorum yarin sende dikkat etcem diye söz ver bak oldumu
aksam gelirim belkim firsat bulursam bugün kacamak yaparsam cok üzülürüm yapmadan arti ciksam derim dikkat ettim olmadi ama salmak istemiyorum kendimi az önce menü paylasacakdim inanirmisin yarim saatdir dün sabah kahvaltida ne yedigimi unutmussum deli oldum gelmiyor bir türlü aklima bende yok o sportik ruh hali fadimecim ne yalan söylim hic spor yapamiyorum
helloo
belimm
karnimm
moralim
sizden ne haber
sıkma canınıherşey olacağına varır canınız sağolsun,tatiline git güzelce eğlen dinlen,herşey yoluna girer güzel olur inş.
bende durumlar bi acayip,diyet ruhu kayboldu bulamıyomartılardayım,yiyom yiyom doymuyom çocuk bi türlü tuvalete alışmıyor ,anneme sabahları bırakıca çok ağlıyor anne gitme içim parçalanıyor yarım saat ağlıyor çocuk nerdeyse ,temizlikti badanaydı diyetimi bozdum,halada aynıyım,misafir gelen giden işte oeeehhh
benimde akşama sabaha regl olcam ama benim içimde canavar var suzii doymuyoo
canim benim ya napcaz ki böylebende öyleyim suzim
ohoooo taaaaaaaaa mutfaga gidecem cay yapacaaam mimkinati yok
ben o kadar hareketli olsam wc ye gidicem de ayaga kalkmaya bi cesaret etsem
ozaman birseyler yapacaz kendiliginden gitmiyor ki simdiye kadar yedik yedik sistik bundan sonra yemesekde oluraynen öyle bebişimpörtleyen göbeğime bakıp daha çok moralim bozuluyo
regldasimm gel cakak :13:Tamam canım buldum indiriyorum sağol
Akşam yemeğini az yemişsin ama o bile iyi yani kaçamaklar olsada
Evet enerjikim kıpır kıpırım geçmişteyim okuyom okuyom bitmiyo ne cok cene calmıssınız heeee
Oh ne güzel dün onca baklava tantunu ye kola iç bugün -400 cık nasıl oldu oyle bacım bizede ver sırrını
Günaydın gülannem git gitte gör ben gittim hala gelemiyom
Günaydın sen geçmişi şimdilik bırak git bi lavobaya roparlan bi rujunu sürün rahatla ben öyle yapıyorum cok dagıttıysam iyi hissettiriyo
Geçmiş olsun canım acil şifalar tartına da yazık olmus nazar cıkmıstır
Suzim yeme yaaa bak 1 gün kaldı hani listenin baslarında görücektim seniii öyle anlastık yaaa
Reglnmi geldi yoksam benim bugün geldi karnım çok kötüüüü
Dünden itibaren toparlandın sen de daha haberin yok hani motive olmustuk devam edıyoduk hemen pes hemen
O canavara söyle merve gelirse seni parçalıcak diye kaçar gider o
Ah o canavar geldimi gitmek bilmiyor ki off offf
Tamam canım buldum indiriyorum sağol
Akşam yemeğini az yemişsin ama o bile iyi yani kaçamaklar olsada
Evet enerjikim kıpır kıpırım geçmişteyim okuyom okuyom bitmiyo ne cok cene calmıssınız heeee
Oh ne güzel dün onca baklava tantunu ye kola iç bugün -400 cık nasıl oldu oyle bacım bizede ver sırrını
Günaydın gülannem git gitte gör ben gittim hala gelemiyom
Günaydın sen geçmişi şimdilik bırak git bi lavobaya roparlan bi rujunu sürün rahatla ben öyle yapıyorum cok dagıttıysam iyi hissettiriyo
Geçmiş olsun canım acil şifalar tartına da yazık olmus nazar cıkmıstır
Suzim yeme yaaa bak 1 gün kaldı hani listenin baslarında görücektim seniii öyle anlastık yaaa
Reglnmi geldi yoksam benim bugün geldi karnım çok kötüüüü
Dünden itibaren toparlandın sen de daha haberin yok hani motive olmustuk devam edıyoduk hemen pes hemen
O canavara söyle merve gelirse seni parçalıcak diye kaçar gider o
Ah o canavar geldimi gitmek bilmiyor ki off offf
canim benim ya napcaz ki böylebende üsenirdim de isarkadasi bana telefon acti bi bak lakabi sekerküpü yerinde oturuyormu dedi bende nasil gideyim mitfaga diye düsünürken dedim en iyisi cay yapim o bahaneyle bakmis olurum dedim yoksa bende ayni yapisir kalirdim totomun üzerinde
ozaman birseyler yapacaz kendiliginden gitmiyor ki simdiye kadar yedik yedik sistik bundan sonra yemesekde olur
canim benim ya napcaz ki böylebende üsenirdim de isarkadasi bana telefon acti bi bak lakabi sekerküpü yerinde oturuyormu dedi bende nasil gideyim mitfaga diye düsünürken dedim en iyisi cay yapim o bahaneyle bakmis olurum dedim yoksa bende ayni yapisir kalirdim totomun üzerinde
ozaman birseyler yapacaz kendiliginden gitmiyor ki simdiye kadar yedik yedik sistik bundan sonra yemesekde olur
ben üsenmedim portakalli yesil cay yaptim kizlar
bende öyleyim suzim
ohoooo taaaaaaaaa mutfaga gidecem cay yapacaaam mimkinati yok
ben o kadar hareketli olsam wc ye gidicem de ayaga kalkmaya bi cesaret etsem
aynen öyle bebişimpörtleyen göbeğime bakıp daha çok moralim bozuluyo
afiyet olsuunnn
ben içtim bile
mervooşş tatlımmm
sen neler yapıyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?