70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet stresten yiyorum:18::18:geç oldu tuvalete alışması her gören aaaaa bunu daha alıştırmadınmı demiyomusinir oluyomama çocuğa yansıtmıyorum,çok zorlamıyorum artık zamanı geldi eylülde kreşe vermem lazım bezli almıyolar,6 aylıktan beri annem bakıyor alışmış lazım benim yokluğuma aslında

güle güle kullan canim
cok seviyorum pantolon etekleri
ah bi gitsem türkiyeye birde zayif olsam varyaaa

üstüne de şöyle bir şey düşünüyorum Eki Görüntüle 718299
buda güzel canim
ayrica kiskanmadim seni

ay minee senide kiskanmiyom hic
ay su netten kiyafet spris vernleri hiic kiskanmiyooomm
Türkiyede cok güzel seyler var yaaa

günaydin canim
pilav ve gazoz

insallah nazarda tuzla buz olmustur canim :26:

beni Türkiye paklar anca canim

günaydin gecmis olsun canim yoktun bütün hafta
günaydin zerram sen yokken zerram 300-500 suzi gitmisdin insallah devami gelir diyorum ama dün 1 tabak kracker yedim can sIkIntisindan
helloo

belimm
karnimm
moralim
sizden ne haber
hello my darling günaydin ballim kaymagim hangi ruh halindeyim anliyamadim daha tatlim bu mu bu mu bu mu bilmiyom :26:
benimde akşama sabaha regl olcam ama benim içimde canavar var suzii doymuyoo
iste bana da ugriyor arada o canavar bazen izin veriyorum bazende git yoluna benlen ugrasma diyorum cünkü geldigi zaman morelim daha bozuluyor bi kac gün dikkat edersem farkina vardim ki doyma hisim geri geliyor ama eger bozarsam onu duymazdan gelirsem hep öyle devam ediyor sende nefsine yenilme canavara hayir de tatlim

yok ben ruh halimi biliyorum suzim söyle ve son olarak

ay sorma suzim tuhaf bi durumdayim :26: havada nasil kapali sorma
gerci acik olsa ne olacak ki

haklısın,inş. yapabilirim dur diyebilirim yani

20:30 da işten çıkıyorum eve gidiş 21:00 hazırla 21:30 oda evde yemek varsa
sen olsan naparsın??

Evet haklısın canım ama belki yanına alıp 6 7 gibi yiyebilirsin yemeğini müsait olursan tabi sadece bir fikir olmuyorsa da yapacak bişi yok tabi

Suzi ne güzel salata yemiştin nerden cıktı şimdi o krakerler canım yaa...
Değişmem inşallah canım allah şaşırtmasın :26:

Sanat sanat diye diye yiyosun suzi olsen sanatsalda görcem ben seni

Hoşgeldin canım inşallah hep birlikte güzel kilolar vericez sen kötü şeyleri düşünme moralini yüksek tut neymiş kız bi erkek yüzünden depresyona girmek cıtır ol güzel ol bak o giden gibi kaç tanesi gelicek elini sallasan ellisi annemmmm

handeee bugün çok aradım seniii vala hatta kimsenin aklına bile gelmedin ben sormasam :26::26:
ortalığı karıştırayım azxcık

Bak bak nasıl kandırıkcı nasıl kandırıkcı yırttık burda kendimizi hande nerde kaldı diye cık cık cıkkkkk

Geliyooo geliyoooooo

tüm yazdıklarınızı okuyorum ister istemez gülümsüyorum acaba ben mi fesatım sanat derken

Sen anladın onu canım

anam bu saatte topikte kaçkişiyiz fırçalamam işe yaradı heral yada benim bilmediğim bişi var herkez burda

Seni bekliyodu herkes ben hariç gece giremiyorum ama aklımdasınız vallah kızz telin neti bitmeseydi ordan girecedim ammaaa 28inden sonra inşallah

anam bende sevenlerimiseviyom beni sizler yaratınız :87::87::89:

Ne kadar verebilirsen canım acele etme zaten az zaman var o düğüne bidahaki düğünlere cıtır olcan kısmetse

Maşallah ne kkaaa bol kalorılı yıyecek var yemişsin

yok ben ruh halimi biliyorum suzim söyle ve son olarak

ay sorma suzim tuhaf bi durumdayim :26: havada nasil kapali sorma
gerci acik olsa ne olacak ki
ayni bende öyleyim bi kac gündür birde uyusukluk var bu aralar keyifsizim birde soguklar geri geldi daha yazi göremeden mayisin sonuna geldik günes yok
haklısın,inş. yapabilirim dur diyebilirim yani
sIkIntIdan stressden yiyoruz sonra yine mutlu olamiyoruz ki tam tersi bu seferde yedik diye morelimiz bozuluyor canim
bende hep ayni bahane mervecim oglan yemedi 2 gündür duruyordun bitsin diye ben yedim
eve zaten almamaya calisiyorum ama oglan da isteyince yok diyemiyorum
bence degismesin zaten yok bacim okadarinada izin vermem :18:

bende öyleyim suzim

ben üsenmedim portakalli yesil cay yaptim kizlar
ohoooo taaaaaaaaa mutfaga gidecem cay yapacaaam mimkinati yok
ben o kadar hareketli olsam wc ye gidicem de ayaga kalkmaya bi cesaret etsem

aynen öyle bebişimpörtleyen göbeğime bakıp daha çok moralim bozuluyo

Tamam canım buldum indiriyorum sağol

Akşam yemeğini az yemişsin ama o bile iyi yani kaçamaklar olsada

Evet enerjikim kıpır kıpırım geçmişteyim okuyom okuyom bitmiyo ne cok cene calmıssınız heeee

Oh ne güzel dün onca baklava tantunu ye kola iç bugün -400 cık nasıl oldu oyle bacım bizede ver sırrını

bi geçmişe gidemde elem bari

Günaydın gülannem git gitte gör ben gittim hala gelemiyom

Günaydın sen geçmişi şimdilik bırak git bi lavobaya roparlan bi rujunu sürün rahatla ben öyle yapıyorum cok dagıttıysam iyi hissettiriyo

Geçmiş olsun canım acil şifalar tartına da yazık olmus nazar cıkmıstır

Suzim yeme yaaa bak 1 gün kaldı hani listenin baslarında görücektim seniii öyle anlastık yaaa

helloo

belimm
karnimm
moralim
sizden ne haber

Reglnmi geldi yoksam benim bugün geldi karnım çok kötüüüü

Dünden itibaren toparlandın sen de daha haberin yok hani motive olmustuk devam edıyoduk hemen pes hemen

benimde akşama sabaha regl olcam ama benim içimde canavar var suzii doymuyoo

O canavara söyle merve gelirse seni parçalıcak diye kaçar gider o

Ah o canavar geldimi gitmek bilmiyor ki off offf

bende öyleyim suzim

canim benim ya napcaz ki böyle bende üsenirdim de isarkadasi bana telefon acti bi bak lakabi sekerküpü yerinde oturuyormu dedi bende nasil gideyim mitfaga diye düsünürken dedim en iyisi cay yapim o bahaneyle bakmis olurum dedim yoksa bende ayni yapisir kalirdim totomun üzerinde
ozaman birseyler yapacaz kendiliginden gitmiyor ki simdiye kadar yedik yedik sistik bundan sonra yemesekde olur

regldasimm gel cakak :13:

tamam mervoş söölerimm

ben ne bahane bulsamki kiz
kendimi kandirmak icin

bencede inşallah düzelirim

ben üsenmedim portakalli yesil cay yaptim kizlar

Afiyet olsun Suzim dogru yolu buldun sen aksam eve gidince cozutuyosun saten benim gibi

bende öyleyim suzim

Bak Suzi yanlız içemiyomus onun hatırına al bi yeşilcay iç tuvaletinide yap su kaynarken hemen gel geri

afiyet olsuunnn
ben içtim bile

mervooşş tatlımmm
sen neler yapıyon

sanada afiyet olsun canım ben naptımmı başlıyım şimcik :)))

Sabah kahvaltı yapıyım derken servis saati geldi apar topar cıktım ne makyaj ne bişi paspal hissediyorum kendimi cok

yeşilcay ve form cay alıcaktım yanıma onlarıda unutmusum bugun ıcemıcem cok uzuluyorum aksama eve gıdınce ıcerım yapıcak bişi yok

Regl olmusum karnım agrıyooo cok bide sabah tartıldım sadece 100gr vermişim onada canım sıkıldı azcık daha ne olsun ki pek iyi bigün sayılmaz anlıyacagın

hepinize günaydın zayıf olan ve kendini zayıf hisseden seksüüü bayanlar

geçmişe gidiyim okumadan çok konuşmayında çabucak gelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…