70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hey alldım hemen havalara uçmuş kendini beyenmiş

he ona katılıyom benim annem tıs yapıyor maskede taksan bayılacak gibi oluyorsun
seninkigül kokulu

anam netten tartı buldum ucuza kocişe dedim alacaz
kiz dalga gecme benim ozurukla kiz cuma yedisirmi

kııı ne çok konuşoyonuz yaaa
bi gittim geldim biriktirmişiniz yine sayfaları
iyi kalplisinde ondan betülüm seviyoruz seni tatlum
yarin ben sana cisstak ki göstercem cirak
he benimbi tanıdığımyeşil sabuna aş ermiş kadıncağız yazık yalamış sabunu

o eltilere

ay bende sabahtan beri uğraştım ölecektim ev işleriduruyor

oh iyi yapsın aferin sefan olsun
sabunmu
yok artik dedim bende
evet canim iyiki varlar bize destek oluyorlar onlar da olmazsa isimiz zor yetisememis canim ya
geçen seneden beri uğraşıyoruz sıkıldık artık düzenli gitmiyor napalım
canim 1-2 kilon kalmis zaten ondan nolcak sankim
ayyy ne sevinmis oglisin canim ya
bizede lazim böyle kural madem öyle iste böyle diyelim eger böyle devam ederse

seninkide benim ki gibi odunmus :113: benimde annem sagolsun karpuz bulmusdun kisin ortasinda

he sabun bende duyunca şaşırmıştım
ya evdekini akşam benimkine düzelttirmeye çalışacamoçok biliröle şeyleri işaşşalh yapar
olmadı alacam o nettekinden bitane
ballıyla size ceza veriom elinizi uzataccaız cd sürücüsünden çikolata gönderseniz nutella gönderceniz sonra ben topiğe sığamıcam
kız dün oturma odasına avize aldık
yemek odası kaldı bir tek
dedim onaalalım
bizimkide diyor ki dur haftayı bekle ççcocuk çıkarsa o odayı boşaltacaz

suziye yaptırmadın ki ne zamandır uğraşa uğraşa çıkaramadı tabi biriktirir
burnumuzda mandallar konserinizi beklemekteyiz efendim
ay yapiyo yapiyo o merak etme amca var felan demiyo sali veriyo
Dogru soyluyosunuz kizlar kuruntu yapmayayim sagolun icim rahatladi biraz
birsey degil canim

ay vaz geçtimgeri döneyim muhabbetin ortasına dalınca başı kaçıyo anlamıyom ben yapamıyom öle bazıları gibi onlar nası anlıyoır bilemedim

kacamakmi :26:

bak bacim cisin geldimi wasserkocher e su koycan sen cisini yapana kadar su kaynar sonracima bitane salla ic ben daha bi yudum icmedim
cikita muz muz cikita muz
ben okadar estetik degilim
hic de bile caktirmadan saliyom ben :
ay suzim ben lazimlik almayi düsünüyom
hayranlarimiz icin yapmalisin suzim

vallahi bennimde kaliyo bazen isler hep sizin yüzünüzden

kız bizim tekirdağda dedmin bi arakadaşı vardı küçükken çok osururmuş koskoca adamın lakabı pırt osmandı

iyide ihtiyaci varsa gitsin diyetisyene :26: vermek isteyen herkes versin kilolarini insallahh

sagol canim gelse bi dert gelmese bi dert iste

tikkat tikkat herkeşler can yeleklerini koltukların altından çıkartsın
acil çıkışlarımız 1 ilk kapı,2 yan kapı,1 arka kapı olacaktır
koridor boyunca alt kısımda acil çıkış lambaları yanmaktadır
kimse ses seda etmeden bağrışmadan sakince topiği terketsin
suzim bu anons sana pırt yapman haline karşı oturduklarınız koltukların üst kısımlarından bir gaz maskesi çıkacak en yakın maskeyi kendinize doğruçekip takınız
ikinci bir emrekadar topiğe teker teker giriş olacaktır
hepimizin selameti açısından topiğimiz çok ağrılaşmıştır

Toplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 5 ziyaretçi)
handelevent, sekerlemeyasak, BenSuzi+, abababa+, gulanne+, zerra, balkaymakim+, superisi33, BHR84+
Benzer Konular

hoşgeldin canım çalışmıyon bugun galba

anam bi anons verdimtopik boşaltıkızlar sıraynan teker teker çok dopiçiz hepinşz yğklenince olmuyor
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 4 ziyaretçi)
handelevent, BenSuzi+, abababa+
Benzer Konular

ben geldikden sonra böyle birsey yazman cok manidar geldi alindim, gücendim, kendimi sisko hissettim ,regl geldi ,karnim agriyo, hersey yiyom ,bazilarina sinir oluyom ,hava kapali, yagmur yagdi ,kocis gec gelicek ,makina bitti ,camasir asilcek ,cis yedim, yarin cuma :99::99:

hoşgeldin canım çalışmıyon bugun galba
hos bulduk yavrumun anasi
yok calismiyom bacim

ya nerde ya :84::84::84::84::84::84: yapistirdim biliyom eminim bakiyom bakiyom yok yazdigim seyler nereye gitti ya cikmam lazim birde ya off bak bozuldum kk ya kk yi sikayet ettcem off ya iste gecmise gitmeyen bilemez simdi benim neler cektigimi ama bilen biliyor benim kiymetimi zaten buda yeter bana hande kiz senin gibi lafi veriyorum a acildim bende

betüle yazdim gülanne ye yazdim balkaymagima yazdim mine ye yazdim handeye yazdim bahara yazdim yazdimda yazdim gitti

aksam gelcem insallah sizi seviyorum kuzularim

ya eger benim alitniyi gören olduysa su 5-10 dakika icinde bana süylesin belkide sayfalari karistirmis da olabilirim

böyle gecmise gitmeden gelip rap diye yazanlara sinir oluyom

bosunami yaziyoz o kadar

deme kız öle gene leke gelmiş az önce hastalanacam heral işallah
kız sen geldin die yazmadım ah kuzum sen gel herkez gitsin sen gel yeter öpecem seni
of burasıda sabahtan beri kalkıp kouyor bir rüzgar bir rüzzgar birde sıcak bayılacam cam kapıda açamıyom.gelim katlıyım çamaşırlarını

tamömam bacım iyi açıklamayaptın o zman sanada kızmam alıntı yapmadım die
sen git ben senlen görüşürüm gene
fare deliğine girsen bulurum kız

bosunami yaziyoz o kadar

öle sinir oluyom bir türlü çıkamadım sabah geçmişten boşuna amakarar aldımyarın sabah listeye girip anlıntı yapmayanı ifşa edecem burda son gün gelenleri bizi takmayanları bu insanlar eşek başımı burda uğraşıyor
yoköle 5 köfteye 10 ekmek
herkesin işi olabülür AMA onlar geliyor cart die yazıyor ben geçmişle boğuştuğumla saf gibi hissediom kendimi

kız mine görüyom seni altta bende sana soracaktım
söyle dolapta patlıcan var bozulacak bana etsiz kıymasız bi tarifin varmı geçen patlıcanlı yemek diyordun sen ama sanırım ondada kıyma vardı:26::26:
akşamada ne yapcam bilmiom

Allah bağışlasın canım
küçük kaç doğumluydu benimkinlenmi yaşıt

kız senin abla bakkalmı ne çikoları taşıyo ofise

Valla bizim abla bakkal değilde bakkalı tasıyacak yakında molaya bı gıttım kahve yapmıs bide yanına kakaolu biskuvı koymus ama yıne yemedım cıko yedım zaten o yete bugunluk kacamak bu ablayla işim zor benim evde de kocişş off off

hey alldım hemen havalara uçmuş kendini beyenmiş

he ona katılıyom benim annem tıs yapıyor maskede taksan bayılacak gibi oluyorsun
seninkigül kokulu

anam netten tartı buldum ucuza kocişe dedim alacaz

Senin hamile olabilme olasılıgın bile adama herseyi yaptırtıyo iyi fırsat bak değerlendir canın ne istiyosa 1 hafta içinde aldırt kendine

Benim elticanda aynısı ne kaa iyi davranırsam oda o kaa kıskanclık yapıyo nası iş anlamıyorum ne fesat insanlar var

Kötü olmus canım bende hiç sevmem elde fatura kesmeyi bu pclerde olmasa yanmısık haberimiz yok

kız seni okudum dün alıntı yaptımmı bilmiom çok karıştı kafam dün merveye demişin senin içinde gelecem topiğe bundan sonram çok üzüldüm alındım kırıldım darıldım

Senin içinde gelir canım hatta benim için gelmesin senin için gelsin nolcek senin canın saolsun kızma gülanneme

alıntı yapmadın bacım yapmadın
bundan sonra senin içinde gelcem hande kız çok seviyom seni gel gel senide öpemdur kaçma kız gel bidaha öpemmm

Hande için gel sen topike darılmasın kırılmasın üzülmesin anne adayı o

Ara öğün olayını kimi öneriyo kimi önermiyo o konuda bende çok aradayım aslında ama alısmısım cok acıkıyorum ara olmadan da :18::18::18:

Senin kocişte pek vurdumduymazmıs canım insan aseren kadına istediğini bulup almazmı ben yırtardım ortalıgı herhalde şimdi bile aldırıyom canım cok bişi isterse o zamanı düşünemiyorum

Sanattan anlamıyon sende mıncıklayacakmıs adam sanatını icra edecek orda

kıslar hepinizin üzerine çikolata döküp yerim :120:

Ne tatlı oluruz etli butlu yağlı bide çikolu oldukmu ohh misss

Düşünmüyormuş bide senin kociş cocugu bide düşünse neler yapardı allahbilir

hayirlisi canim
kiz ben üsüyom gel buraya

ay takti gecmise
hay ben senin gecmisiniii
ya bazende olmayinca olmuyor canim bizde cok konusuyoz :26:
ne bileiym iste

o eltilere dayak
kızo ablayaküs sen konuşma bir süre böylelikle bişi almasın sana
istemem sana başka koltukta yapsın ne bilim sırtımı dinlesin boğazımakasık sokup öksür desin

hayirlisi canim
kiz ben üsüyom gel buraya

ay takti gecmise
hay ben senin gecmisiniii
ya bazende olmayinca olmuyor canim bizde cok konusuyoz :26:
ne bileiym iste

kız olmayınca olmayana benimde sözümyok hetrkesin işi olabülür amaben 3 aydır burdayım 3 aydırde hep aynı insanlart

ne için gel dion sarılmak içinmi
yoksam serinlemek içinmi

yapıstırdıysan görür birileri nasıl olssa suzi ne üzülüyon

bosunami yaziyoz o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…