70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

he benimbi tanıdığımyeşil sabuna aş ermiş kadıncağız yazık yalamış sabunu
o eltilere
kııı ne çok konuşoyonuz yaaa
bi gittim geldim biriktirmişiniz yine sayfaları
ay bende sabahtan beri uğraştım ölecektim ev işleriduruyor

oh iyi yapsın aferin sefan olsun

tam yetiştim diyorum bakıyorum 1 sayfa daha var
sanırım bu sefer oldu ama benimde sürem doldu kociş gelir şimdi beni almaya

aynı canım yaa bazen bende yetişemediğimi düşünüyorum ama bizi yoran insanlarda iyiki varlar hayatımızda onalrsızda olmazdı valla
minecim yaa bizimki çok inat,epeyy zaman oldu oturuyor lazımlıkta ama yapmıyor sonra altına yapıyo ne yapıcam bilmiyom,maşallah seninki daha uysal galiba benim oğlan çok yaramaz ve mızmız
dün çişsiz hallettik bugüne allah kerim
benimkide inat yaaa ama oyunla falan yaptırıyoruz bişekilde
ama 4-5 saat tutuyor çocuk yaaa
güzel canım menün, afiyet olsun.
thank bacım
su içiyor meyve suyu içiyor ama yinede tutuyor
inat ediyor bide
tuvalete oyunla falan götüremez oldum
ama dün çiş yapmadı hiç altına
gerçi hoş günümüz wcde geçiyor
aynen semizotu paklar beni bugün
uuuuf zor valla
kreşler alıyor bezli
anaokulları almıyor
ay minee senide kiskanmiyom hic
ay su netten kiyafet spris vernleri hiic kiskanmiyooomm
Türkiyede cok güzel seyler var yaaa
yurt dışına satış yokmukiiii
Maşallah ne kkaaa bol kalorılı yıyecek var yemişsin

ben üsenmedim portakalli yesil cay yaptim kizlar
bende yeşilçay içmiştim bunu alıntıladığımda ama ancak yazdım
[
Oh ne güzel dün onca baklava tantunu ye kola iç bugün -400 cık nasıl oldu oyle bacım bizede ver sırrını
arada kaçamak lazım sanırım
asagimdaki ev bos temizlemeye geldiler sesleri geliyor ve sanki tükce konusuyorlar :26:

ay iyi hayirli bir komsu arkadas gelse bana Allahim insallahhhhhhhhh
ayy hadi bakalım inşallah
evet başladık bakalım inşallah yormaz bizi
girersin girersin..
dikkat etmedik diye şiştik biz biraz dikkat etsek gider onlar
günaydın tatlım
1 aylık işim varda dikkaet edecek ruh yok bende
Kızlar ben bugun sabah 62.5 tum fazlam kalmadı gıbı sankı sporta yapıyomya baya ınceldım acaba dıyetı bıraksammıkı yoksa 59da gorımmı
kıskanmadımkiiiii
deşifre et kız kim o seni kızdıranlar
nasıl olsa okumazlar

ben çok sevmiyorum semizotunu ama yiyom işte
sağol canım 2 sene sonra darısı başına çiş öğretmeye

yetişemedim yaaaaa

ay accık gelimburaya anam aradı yarımsaatten fazla konuştuk geçmişede takıldım kaçırdım herkezi öğleden sonra devam edecem nassınız kızlar

oh yeme aferin

kız adam nerden bulsun gece 8 buçukta çıkıyor tartıyı
du bakim belkim akşama gelince tamir ettiririm
kesecem eleerini of insan bakar çocuğuna

yoooh bacım minem yoohhrüşvetlermi vermediiiimm,oyunlarmı yapmadım
neyse bu öğlen gittim baktım annem müjdee diyo dedim anne hayırdır çişini yaptı diyo
bizim oğlan pek bi mutluydu bi görseniz anne çiş yaptım diyo,salonun bi başından diğer başına koşturuyor hopluyor zıplıyor yavrum beniminşallah devamı gelir minecimm
bizim burada bezli almıyolar,hatta 36 aydan öncede almıyolar

he bende bu tepkiyi verdimama inanıyıorum bi yandansa küçükken annem şeftalili kremalmıştı yilimi değdirmişdim şeftalili yoğurt gibi geliyordu banahalada arkonun meyve özlükremlerine bayılıyorum yutacakmşım gibi geliyıor

he aynen böle oluyor işte.merak etme o yeni gelenlere alıntılarımda cvp verdim okusalar iyiolur amaokumazlarbendesinir oldumla kalırım.yarın tartı günü vallah diyecem listede görim milletine buya biz koca hafta heycanla bekliyelim geçmişten çıkamayalım.o gelsin 2 satır ona buna yazsın gitsin.biz safmıyız sabahtan beri 3 saat pc başında kafam döndü valla.bide nedense tartı gününe yakın geliniyor koca haftakimse yok
diğer topiklerde hergün geçmişe gididp cvp verme zorunluluğu var haftalık msj sayısı 49 altına düşeni almıyorlar listeye çokta iyi yapıyorlar diğerlenin hakkı geçmemiş oluyor bence
kız dur bidahaki haftaya görcez dokturda emin olamadı olmayada bilir dedi tam sınırdaymışımişte şu hcg değeri
ödül falan koysan seninkine belki daha kolay alışır

kız seni okudum dün alıntı yaptımmı bilmiom çok karıştı kafam dün merveye demişin senin içinde gelecem topiğe bundan sonram çok üzüldüm alındım kırıldım darıldım

geçen seneden beri uğraşıyoruz sıkıldık artık düzenli gitmiyor napalım

beslenme bir alışkanlıktır sen daha iyi bilirsin doktor oldugun ıcın.. ben artık öğrendım saglıklı beslenmeyı, hıc aksatmıyorum duzenımı.. dısarıda gezmekte hep ara ogunlerım yanımda.. mısafırde pılav mı 4 kaşık yıyıp ayırıyorum, doydum deyıp.. yaglı yemek mı var 10 kaşık alıp her zamankı gıbı ertesı gun salatama yag koymadan tuketıyorum.. bu bır beslenme alışkanlıgı ve bunu ogrendıgım ıcın cok mutluyum.. o nedenle bunu edınmek onemlı..

kız seni okudum dün alıntı yaptımmı bilmiom çok karıştı kafam dün merveye demişin senin içinde gelecem topiğe bundan sonram çok üzüldüm alındım kırıldım darıldım

alıntı yapmadın bacım yapmadın
bundan sonra senin içinde gelcem hande kız çok seviyom seni gel gel senide öpemdur kaçma kız gel bidaha öpemmm

o kremleri ben de çok severim de sabun yalamak ilginçmiş gerçekten
neyse büyük konuşmamak gerek belli olmaz ben nelere aşercem bakalım

ben ara öğün mantığına inanmıyorum. acıktıkça ve az yemek gerekiyor. diğer türlü karaciğere zararlı olduğunu biliyorum. dediğin gibi bu durumu yaşam biçimi haline getirmek önemli tabii.

kız handee bende ilk çocuğa hamileyken bi gün böyle namazdaydım tamammı,namazı bitirdim burnuma bi şeftali kokusu geldi,mev simde kış,ocak ayı ne şeftalisi 2005 ocak,benim kocaya söyledim odun bulmadı bana
sonracımaikincisine hamileykene biz babam ve oğlumu izliyoduk şu fikret kuşkanın filmi,orda hani üzüm bağına gidiyolardıa,bi kadın vardı üzümü aldı ayağıyla ezdi ay ben deli oldu koruk üzümü derler ekşi bi canım çekti bi canım çekti günlerce üzüm dedim,ekşi üzüm dedim başkada bişey demedim,benimkine söyledim tınlamadı yine,saolsun babacım bulduda rahatladım oooohhh

acıktıkca yıyeceksek ben sabah 8de kahvaltıdan sonra 3'e kadar acıkmıyorum ki peki metabolızma nasıl hızlanacak o şekıldekı beslenmeyle??

acıktıkca yıyeceksek ben sabah 8de kahvaltıdan sonra 3'e kadar acıkmıyorum ki peki metabolızma nasıl hızlanacak o şekıldekı beslenmeyle??

metabolizmanın belli bir hızı var zaten. karaciğer belli bi süre alınan besinleri işlemekle uğraşıyor. daha depoları yıkmaya izin vermeden biz sürekli yeni besinler yolladıkça bi de onlarla uğraşıyor. asıl işlevine bir türlü geçemiyor. boş bırakmıyoruz ki ağzımızı. günün belli bir bölümünde 12-16 saat aç kalmak gerektiğinden bahsediyorlar. akşam yemeği ile sabah arası gibi. acıkmadığımız sürece ara öğüne filan gerek yok yani. bu sıralarda sıvı alımı yeterli oluyor. uzun süre aç kalmak insülin direnci gibi sorunlar ortaya çıkmasını da engelliyor. yeni araştırmalar bunlar. ben okumuştum geçen gün hocam sunumunu yaptı ve doğruluğuna daha çok inandım. kendi nacizane inancım

alıntı yapmadın bacım yapmadın
bundan sonra senin içinde gelcem hande kız çok seviyom seni gel gel senide öpemdur kaçma kız gel bidaha öpemmm
kız seni dün alıntıladım başka şeylerini çok iyi biliyom baktıysan görürsünde o nu alıntılamayı unutmuşum napım bacım çok yoruldumkaçsaat basım döndü
anam sen aş erene kadar daha ohoyyyy oy
ay vallah şimdik onlar için site kurmuşlar neye canın çekerse dünyanın her yerine 24 saat içinde kargoluyolar hiç aramıyon boşuna accık pahalı ama isteyince napcan mecburrrr

ozaman öyle bişey yoktu belki vardıda ben bilmiyomm:26:
yazılarını okudum,ben hep geçmişi okurum herkesi alıntılamamıştın bacm

ne yazmışsınız be kızlar ne yazmışsınız
bi girdim çıkmadadım beynim döndü hee :111:
hoşgeldin
yataydın de tam öğreneydik ya kız nasıl beklicez şimdi bi hafta
korkma canım hayırlısı neyse o olsun
ohh gül gül git baharcim :92:
kız handeyi merak ettim gece girmiom ben normalde
iyidirler sağolsunlar
bu arada ben pant.38 giyiyorum boyum 163 falan:44:
sen o kiloyla nası 40 giyiyosun bacım?
tantunibaklavakola nettin gülüm sen?
pilav gazoz
helloo

belimm
karnimm
moralim
sizden ne haber
geçmiş olsun balım bende bekliyorum gelmiyor:26:
Evet haklısın canım ama belki yanına alıp 6 7 gibi yiyebilirsin yemeğini müsait olursan tabi sadece bir fikir olmuyorsa da yapacak bişi yok tabi
malesef canım yapçak bişey yok evli olunca öle ..tek başına yenmiyo yemek eşim sevmez öle. bende mecbur çorba salatada olsa onla beraber yiyorum

Kızlar ben bugun sabah 62.5 tum fazlam kalmadı gıbı sankı sporta yapıyomya baya ınceldım acaba dıyetı bıraksammıkı yoksa 59da gorımmı
hiç kıskanmadımki
süpersin bebeğim devam et

yorma kendini fazla bacım malum tatlıya mı aşeriyon sen ne demişler
ye tatlıyı doğur atlıyı

bizimde nişan vardı cumartesi elbisemi ascaktı kayınvalidem elinde görünce anne senin elbisenmi o dedi salak yaa duymamazlıktan geldim dantelli siyah kısa elbise giycek çünkü kadın
ah yasemen nettin sen

ay saol canımya bilmiyordum bu kaa sevildiğimi öpecem hepinizi
kız tatlıyamı aş eriyom daha aş erilmez sanırım belkide hastalancam canım tatlı istiyor gidecem reçelyiyecem şimdi
o sanat koltuğuna yatıramaz beni kimse:13:uğraşsın o doktur işine .
doktur dedinmi bi bakışta 2metre öteneden anlayacak derdini
bizimki yok illa sanat yapıp mıncıklayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…