- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 373
he benimbi tanıdığımyeşil sabuna aş ermiş kadıncağız yazık yalamış sabunukomutan olaraktaann ballıya kızabilirim sanırsam :26: ay ben kıyamam ki kimseye benden komutan mı olur
annen doğru demiş bizde toto yok mu sadece kibarlıktan insan içinde yapmıyoruz o kadar
kız hiç belli olmuyor insan hamileyken normalde yemediği şeylere aş erebiliyormuş
canım tartı çekti de kocişe
aman söylese zaten odun olmazdı
o ne anlar hatundan
ben de sabah bi girdim 56 beğeni aman dedim neler oluyor buraya
ardında 22
sonra 15 filan
bööyyle kaldım
tamam tamam çiçekleri odama gönderebilirsiniz
o eltilereayyyy kıskanç eltim diyetısyene başlamış, 3,5 aylık oldu kızı yenı dogum yaptı; ne yapsam taklıt edıyor yaaa kırık mıdır nedır.. Instagram rumuzumuz koydugumuz fotolar, altına yazdıgımız yorumlar hep aynı.. dun de yenı aldıgım elbıseyı gıyıp dolandım kudurdueşim bıle gormus bakışları.. kusura bakma eltıcım de o töt nah erir
ay bende sabahtan beri uğraştım ölecektim ev işleriduruyorkııı ne çok konuşoyonuz yaaa
bi gittim geldim biriktirmişiniz yine sayfaları
Ayy kızlar yazıcım bozuk ne ka fatura varsa elimde kestim,kafam davul gibi,işlenmesi gereken onca fatura-irsaliye var,bu arada o kadar bunladım ki öğlen kızartma,az önce de pasta yedimçok pişamnım ya ,yemesem nolcaktı dünde cıstırı cısstak yaptım iki gündür diyet yerlerde
he benimbi tanıdığımyeşil sabuna aş ermiş kadıncağız yazık yalamış sabunu
aynı canım yaa bazen bende yetişemediğimi düşünüyorum ama bizi yoran insanlarda iyiki varlar hayatımızda onalrsızda olmazdı vallazor biliyorum ama napcan cabuk alisir insallahoda zorlaniyor tabii cimcime alisacak merak etme
gördümdünkü menünde bulamayanca bunadim sandim
önemli birsey degildin canim özel birseyler konusduk
bu gün yine biraz daha iyiyim sagol tatlimnebileyim minem cok sIkILiyorum ev is es cocuk bazen hepsine yetisemiyorum
ufu minemnesli görmesin tantuni var baklava var pet kola var aksam da nohut dengelemz
dün çişsiz hallettik bugüne allah kerimminecim yaa bizimki çok inat,epeyy zaman oldu oturuyor lazımlıkta ama yapmıyor sonra altına yapıyo ne yapıcam bilmiyom,maşallah seninki daha uysal galiba benim oğlan çok yaramaz ve mızmız
thank bacımgüzel canım menün, afiyet olsun.
su içiyor meyve suyu içiyor ama yinede tutuyorgeç uyanıyormuş..aşırı sıvı tüketimide yoksa normal canım..
tabi biraz stresli çocuk şimdi birazda tutuyordur
ama günden güne çok farkedecek..
büyüğünüde söylüyormu..
bende pantolanda 42 giyorum etek 40 beden oluyoda
biraz genişledik heralde 3 doğumdan sonraçç
nazarmı ettik önceki günün güzeldi canım..
seni ancak semizotu paklar
sana diyene bak..
bende akşam fırında makarna yapmıştım yarısını götürdüm..
bugün çizelgeminde üstündeyim.
uuuuf zor vallasıkma canınıherşey olacağına varır canınız sağolsun,tatiline git güzelce eğlen dinlen,herşey yoluna girer güzel olur inş.
bende durumlar bi acayip,diyet ruhu kayboldu bulamıyomartılardayım,yiyom yiyom doymuyom çocuk bi türlü tuvalete alışmıyor ,anneme sabahları bırakıca çok ağlıyor anne gitme içim parçalanıyor yarım saat ağlıyor çocuk nerdeyse ,temizlikti badanaydı diyetimi bozdum,halada aynıyım,misafir gelen giden işte oeeehhh
kreşler alıyor bezlievet stresten yiyorum:18::18:geç oldu tuvalete alışması her gören aaaaa bunu daha alıştırmadınmı demiyomusinir oluyom ama çocuğa yansıtmıyorum,çok zorlamıyorum artık zamanı geldi eylülde kreşe vermem lazım bezli almıyolar,6 aylıktan beri annem bakıyor alışmış lazım benim yokluğuma aslında
yurt dışına satış yokmukiiiiay minee senide kiskanmiyom hic
ay su netten kiyafet spris vernleri hiic kiskanmiyooomm
Türkiyede cok güzel seyler var yaaa
Maşallah ne kkaaa bol kalorılı yıyecek var yemişsin
bende yeşilçay içmiştim bunu alıntıladığımda ama ancak yazdımben üsenmedim portakalli yesil cay yaptim kizlar
arada kaçamak lazım sanırım[
Oh ne güzel dün onca baklava tantunu ye kola iç bugün -400 cık nasıl oldu oyle bacım bizede ver sırrını
ayy hadi bakalım inşallahasagimdaki ev bos temizlemeye geldiler sesleri geliyor ve sanki tükce konusuyorlar :26:
ay iyi hayirli bir komsu arkadas gelse banaAllahim insallahhhhhhhhh
evet başladık bakalım inşallah yormaz bizislm kızlar nasılsınız
kız handem bebısmı gelıyo kız
mıne sende baslamıssın wc egıtımın kolay gelsın
suzım napıyon tatlım
ababam doktor cıvanımm pantolonun hayırlı olsun gule gule gıy
kız ballı sen napıyon sesın cıkmıyo
1 aylık işim varda dikkaet edecek ruh yok bendegirersin girersin..
dikkat etmedik diye şiştik biz biraz dikkat etsek gider onlar
günaydın tatlım
kıskanmadımkiiiiiKızlar ben bugun sabah 62.5 tum fazlam kalmadı gıbı sankı sporta yapıyomya baya ınceldım acaba dıyetı bıraksammıkı yoksa 59da gorımmı
deşifre et kız kim o seni kızdıranlarevet sinir oluyorum bende işte bir kaç tanesinin yolacam saçını en sonundasonuç noldu gene aynı gene cumaya yakın gelip iki mıymıy edip gidiyorlar
evet semiz otu aldımgene dün 2 demet yogurtluyom onu oh mis vallah
evet okumuyorlar gıcık oluyorum
doğru dion bunuda okumayacaklar
bende açken düşünemiom
ay tuvalet eğitimi ne zordru tahmin edebiliyorumallah kolaylık versin her ikinizede
ay accık gelimburaya anam aradı yarımsaatten fazla konuştuk geçmişede takıldım kaçırdım herkezi öğleden sonra devam edecem nassınız kızlar
canım beya eşşek davası darıcaya gitmiştikte
ordaki beyaz eşşekden bahsettim
çok tatlıydı o yani
görmüşsündür facede belki
süpersin bebeğim devam et
evet canım ilk başlarda çok zor oluyor
bir haftanı alır ondan sonra yavaş yavaş söyliyecek
ilk 1 hafta gece 2 kez kaldır
kalksınki bilsin çişini tutmayı
yoksa geceyide öğrenmez
ben hala gece yatarken bez bağlıyorum
şimdi bi kez kalkıyorum
kuru oluyor
ama bazende yaş olabiliyor normal bunlar
sabırla olacak canım
ayrıca çokda yüz verme çiş konusunda
ciddiyetini öğrensin bu durumun tatlım
hadi bakalım çişsiz kakasız günler
kuzum nerelerdesin sen
kolay gelsin
afiyet olsun menün güzelmiş canım
bu süs biberi bendede 2 gündür var canım
ne hikmetse ağzım yana yana yiyorum çok istedi canım bu aralar
selam cancağızlarım
nasılsınız cumaya bir kala bugün kaçamak yapmayın ona göre
geçmişten çıkamadım kızlar oğlanı uyutup tekrardan gelecem
az yazın uleynnnnnnnnnnnnnnn
çeneniz düşmüşşşşşşş
aman exten next oılmaz üzmeyin kendinizi verin kiloları olun çıtır içlerine otursun
size alacam büyük buzdolabı kutusu anca paklar belkim
kız bu muzu gece gördümhiçte iyi şeye benzetemedim
daha belli deil ya ücret önemli deil bizde 55 verdik.hep şifaya gidiyoz tanıdık çok orda die oraya gittik
bunların ikiside beyendimöle pant bende istiomama neten alışverişede güvenemiom olmazsa die
ben süremiom
işallah fadime bala sağ ol
anam gazozzz
semiz otuna bayılıyorumya ogh iyi yapmıssın
oh yeme aferin
kız adam nerden bulsun gece 8 buçukta çıkıyor tartıyı
du bakim belkim akşama gelince tamir ettiririm
kesecem eleerini of insan bakar çocuğuna
ayyyy kıskanç eltim diyetısyene başlamış, 3,5 aylık oldu kızı yenı dogum yaptı; ne yapsam taklıt edıyor yaaa kırık mıdır nedır.. Instagram rumuzumuz koydugumuz fotolar, altına yazdıgımız yorumlar hep aynı.. dun de yenı aldıgım elbıseyı gıyıp dolandım kudurdueşim bıle gormus bakışları.. kusura bakma eltıcım de o töt nah erir
1 aylık işim varda dikkaet edecek ruh yok bende
tam yetiştim diyorum bakıyorum 1 sayfa daha var
sanırım bu sefer oldu ama benimde sürem doldu kociş gelir şimdi beni almaya
aynı canım yaa bazen bende yetişemediğimi düşünüyorum ama bizi yoran insanlarda iyiki varlar hayatımızda onalrsızda olmazdı valla
dün çişsiz hallettik bugüne allah kerim
benimkide inat yaaa ama oyunla falan yaptırıyoruz bişekilde
ama 4-5 saat tutuyor çocuk yaaa
thank bacım
su içiyor meyve suyu içiyor ama yinede tutuyor
inat ediyor bide
tuvalete oyunla falan götüremez oldum
ama dün çiş yapmadı hiç altına
gerçi hoş günümüz wcde geçiyor
aynen semizotu paklar beni bugün
uuuuf zor valla
kreşler alıyor bezli
anaokulları almıyor
yurt dışına satış yokmukiiii
bende yeşilçay içmiştim bunu alıntıladığımda ama ancak yazdım
arada kaçamak lazım sanırım
ayy hadi bakalım inşallah
evet başladık bakalım inşallah yormaz bizi
kıskanmadımkiiiii
deşifre et kız kim o seni kızdıranlar
nasıl olsa okumazlar
ben çok sevmiyorum semizotunu ama yiyom işte
sağol canım 2 sene sonra darısı başına çiş öğretmeye
yetişemedim yaaaaa
he bende bu tepkiyi verdimama inanıyıorum bi yandansa küçükken annem şeftalili kremalmıştı yilimi değdirmişdim şeftalili yoğurt gibi geliyordu banayok artık
tam yetiştim diyorum bakıyorum 1 sayfa daha var
sanırım bu sefer oldu ama benimde sürem doldu kociş gelir şimdi beni almaya
aynı canım yaa bazen bende yetişemediğimi düşünüyorum ama bizi yoran insanlarda iyiki varlar hayatımızda onalrsızda olmazdı valla
dün çişsiz hallettik bugüne allah kerim
benimkide inat yaaa ama oyunla falan yaptırıyoruz bişekilde
ama 4-5 saat tutuyor çocuk yaaa
thank bacım
su içiyor meyve suyu içiyor ama yinede tutuyor
inat ediyor bide
tuvalete oyunla falan götüremez oldum
ama dün çiş yapmadı hiç altına
gerçi hoş günümüz wcde geçiyor
aynen semizotu paklar beni bugün
uuuuf zor valla
kreşler alıyor bezli
anaokulları almıyor
yurt dışına satış yokmukiiii
bende yeşilçay içmiştim bunu alıntıladığımda ama ancak yazdım
arada kaçamak lazım sanırım
ayy hadi bakalım inşallah
evet başladık bakalım inşallah yormaz bizi
kıskanmadımkiiiii
deşifre et kız kim o seni kızdıranlar
nasıl olsa okumazlar
ben çok sevmiyorum semizotunu ama yiyom işte
sağol canım 2 sene sonra darısı başına çiş öğretmeye
yetişemedim yaaaaa
yoooh bacım minem yoohhrüşvetlermi vermediiiimm,oyunlarmı yapmadım
neyse bu öğlen gittim baktım annem müjdee diyo dedim anne hayırdır çişini yaptı diyo
bizim oğlan pek bi mutluydu bi görseniz anne çiş yaptım diyo,salonun bi başından diğer başına koşturuyor hopluyor zıplıyor yavrum beniminşallah devamı gelir minecimm
bizim burada bezli almıyolar,hatta 36 aydan öncede almıyolar
geçen seneden beri uğraşıyoruz sıkıldık artık düzenli gitmiyor napalım
kız seni okudum dün alıntı yaptımmı bilmiom çok karıştı kafam dün merveye demişin senin içinde gelecem topiğe bundan sonram çok üzüldüm alındım kırıldım darıldım
he bende bu tepkiyi verdimama inanıyıorum bi yandansa küçükken annem şeftalili kremalmıştı yilimi değdirmişdim şeftalili yoğurt gibi geliyordu banahalada arkonun meyve özlükremlerine bayılıyorum yutacakmşım gibi geliyıor
beslenme bir alışkanlıktır sen daha iyi bilirsin doktor oldugun ıcın.. ben artık öğrendım saglıklı beslenmeyı, hıc aksatmıyorum duzenımı.. dısarıda gezmekte hep ara ogunlerım yanımda.. mısafırde pılav mı 4 kaşık yıyıp ayırıyorum, doydum deyıp.. yaglı yemek mı var 10 kaşık alıp her zamankı gıbı ertesı gun salatama yag koymadan tuketıyorum.. bu bır beslenme alışkanlıgı ve bunu ogrendıgım ıcın cok mutluyum.. o nedenle bunu edınmek onemlı..
he bende bu tepkiyi verdimama inanıyıorum bi yandansa küçükken annem şeftalili kremalmıştı yilimi değdirmişdim şeftalili yoğurt gibi geliyordu banahalada arkonun meyve özlükremlerine bayılıyorum yutacakmşım gibi geliyıor
he aynen böle oluyor işte.merak etme o yeni gelenlere alıntılarımda cvp verdim okusalar iyiolur amaokumazlarbendesinir oldumla kalırım.yarın tartı günü vallah diyecem listede görim milletine buya biz koca hafta heycanla bekliyelim geçmişten çıkamayalım.o gelsin 2 satır ona buna yazsın gitsin.biz safmıyız sabahtan beri 3 saat pc başında kafam döndü valla.bide nedense tartı gününe yakın geliniyor koca haftakimse yok
diğer topiklerde hergün geçmişe gididp cvp verme zorunluluğu var haftalık msj sayısı 49 altına düşeni almıyorlar listeye çokta iyi yapıyorlar diğerlenin hakkı geçmemiş oluyor bence
kız dur bidahaki haftaya görcez dokturda emin olamadı olmayada bilir dedi tam sınırdaymışımişte şu hcg değeri
ödül falan koysan seninkine belki daha kolay alışır
o kremleri ben de çok severim de sabun yalamak ilginçmiş gerçekten
neyse büyük konuşmamak gerek belli olmaz ben nelere aşercem bakalım
ben ara öğün mantığına inanmıyorum. acıktıkça ve az yemek gerekiyor. diğer türlü karaciğere zararlı olduğunu biliyorum. dediğin gibi bu durumu yaşam biçimi haline getirmek önemli tabii.
acıktıkca yıyeceksek ben sabah 8de kahvaltıdan sonra 3'e kadar acıkmıyorum kipeki metabolızma nasıl hızlanacak o şekıldekı beslenmeyle??
kız seni dün alıntıladım başka şeylerini çok iyi biliyom baktıysan görürsünde o nu alıntılamayı unutmuşum napım bacım çok yoruldumkaçsaat basım döndüalıntı yapmadın bacım yapmadın
bundan sonra senin içinde gelcem hande kız çok seviyom seni gel gel senide öpemdur kaçma kız gel bidaha öpemmm
anam sen aş erene kadar daha ohoyyyy oyo kremleri ben de çok severim de sabun yalamak ilginçmiş gerçekten
neyse büyük konuşmamak gerek belli olmaz ben nelere aşercem bakalım
ben ara öğün mantığına inanmıyorum. acıktıkça ve az yemek gerekiyor. diğer türlü karaciğere zararlı olduğunu biliyorum. dediğin gibi bu durumu yaşam biçimi haline getirmek önemli tabii.
ay vallah şimdik onlar için site kurmuşlar neye canın çekerse dünyanın her yerine 24 saat içinde kargoluyolar hiç aramıyon boşuna accık pahalı ama isteyince napcan mecburrrrkız handee bende ilk çocuğa hamileyken bi gün böyle namazdaydım tamammı,namazı bitirdim burnuma bi şeftali kokusu geldi,mev simde kış,ocak ayı ne şeftalisi 2005 ocak,benim kocaya söyledim odun bulmadı bana
sonracımaikincisine hamileykene biz babam ve oğlumu izliyoduk şu fikret kuşkanın filmi,orda hani üzüm bağına gidiyolardıa,bi kadın vardı üzümü aldı ayağıyla ezdi ay ben deli oldu koruk üzümü derler ekşi bi canım çekti bi canım çekti günlerce üzüm dedim,ekşi üzüm dedim başkada bişey demedim,benimkine söyledim tınlamadı yine ,saolsun babacım bulduda rahatladım oooohhh
kız seni dün alıntıladım başka şeylerini çok iyi biliyom baktıysan görürsünde o nu alıntılamayı unutmuşum napım bacım çok yoruldumkaçsaat basım döndü
anam sen aş erene kadar daha ohoyyyy oy
ay vallah şimdik onlar için site kurmuşlar neye canın çekerse dünyanın her yerine 24 saat içinde kargoluyolar hiç aramıyon boşuna accık pahalı ama isteyince napcan mecburrrr
anam sen aş erene kadar daha ohoyyyy oy
ozaman öyle bişey yoktubelki vardıda ben bilmiyomm:26:
yazılarını okudum,ben hep geçmişi okurum herkesi alıntılamamıştın bacm
hoşgeldinmerhaba arkadaşlar,
öncelikle hepinize başarılar diliyorum..
ben 2 sene önce bu topikte 5 ayda 77 kilodan 60 kiloya inmiştim, hatta kendi başarı öykümü bile yayınlamıştım..
şu an 78-79 kiloyum
son 1 senede 15 kilo aldım, antidepresan türevi ilaçlar kullandım, ve ürtiker olduğum için defalarca kortizon iğneleri yedim, şimdide polikistik over sendromu teşhisi kondu gün geçtikçe daha çok kilo alıyorum. bir kısır döngü gibi tekrar depresyona giriyorum sanırım, hayattan soğudum, günlerdir ağlama krizlerine giriyorum bedenimden nefret eder hale geldim, daha 26 yaşındaym bekarım ve insan içine dahi çıkmak istemiyorum, sanki burada 2 sene önce o azimle kilo veren insan, deneyimlerini paylaşan insan ben değilim, hiç gücüm yok gibi hissediyorum, beni kollarınızla sarın nolur, bu topikle ben kendimi bulmştum şimdi yine kendimi kaybettim
hayatımda çok olumsuz değişiklikler oldu ve ben kendimi hep yemeğe verdim, şu anda da gün geçtikçe psikolojim daha çok bozuluyo kilo yüzünden, beni aranıza alır mısınızz :26:
yataydın de tam öğreneydik ya kız nasıl beklicez şimdi bi haftakız nerden bildin vallah aynen öle oldu
doktur dedi yat
dedim no no no
ama böle daha çabuk sonuç alırık dedi
dedim oh noooo
sonra
şaka bi yana
dedimo sanat koltuğuna yatamam ben ağzım alışmış kadında tuhaf tuhaf baktı yüzüme
korkma canım hayırlısı neyse o olsunkız hangi kutuya şeyettin gene gül kokulum ellettirmeyede ne meraklı
ay valla öleyimgalba çok korkuyom haftaya kesin belli olcakdeğerler düşük dedi yokta demedi sanatada ben soyunmadım
hatırlamıyomkşi numarayı bacım
sen şey etsen biz şimdik meyve yiyecez olmayan çocuga don biçiyoz kız şimdiden böle ağza beslenmek güzelmiş
kız handeyi merak ettim gece girmiom ben normaldeohh gül gül git baharcim:92:
iyidirler sağolsunlar
ben öyle rahat biride değilim
başkalarının yanında samimi olamam
belki sarılmışım yatıyorum yani o şekilde görülmekte istemem
düşüncesiz işte aman ne olacak der
seninkiler iyiymiş valla
benimde pantolon geldi bugün kargoyla
40 beden almıştım düğmesi kapanmadı
dar kalıpmış yahu
inşallah girecem onun içine
40 bedende etek almıştım bakalım onlar nasıl olacak heyecanla bekliyorum
senin adlığında çok hoş canım güle güle kullan
kızlar bugün yediklerim hiç paylaşılcak durumda değil
ama öğlen yediklerimi yazacam dedim diye yazıyorum
canınız çekmez umarım
sabah
1 yumurta
domates, salatalık
4 zeytin
ara
1 elma
öğlen
yarım porsiyon ekmek arası tantuni
ayran
ara
1 sade soda
ara
3 tane baklava (yuhh dediğinizi duyar gibiyim)
1 pet kola
akşam
1 tabak bulgur pilavu üzerine nohut yemeği
salata
1 dilim karpuz
böle işte
yarın öğlene semizotu götürcem ancak temizler içimdekileri
pilav gazozHerkese günaydınlarrr,
Keyifli bir gün diliyorum herkese,
Dünkü yediklerimi yazayım,
Sabah:
2 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim peynir-5 zeytin
domates-salatalık-biber
Öğle:1 kepçe et sote
1 kepçe pirinç pilavı(fazla oldu:18::18:)
salata-yoğurt
ara:1 bardak gazoz18::18::18:)
1 avuç sarı leblebi
akşam:1 tbk.semizotu
yoğurt
sütlü-şekerli kahve18::18:)
yazınca ne çok kaçamak yapmışım dedim, kaçamaksız geçirdim gibiydi ama
geçmiş olsun balım bende bekliyorum gelmiyor:26:helloo
belimm
karnimm
moralim
sizden ne haber
malesef canım yapçak bişey yok evli olunca öle ..tek başına yenmiyo yemek eşim sevmez öle. bende mecbur çorba salatada olsa onla beraber yiyorumEvet haklısın canım ama belki yanına alıp 6 7 gibi yiyebilirsin yemeğini müsait olursan tabi sadece bir fikir olmuyorsa da yapacak bişi yok tabi
sadece sarki söylemekle kalmicam
yakinda müzik aletide kullanmayi düsünüyorum
meselaaEki Görüntüle 718481
gerci bir yanlislik var gibi geldi bana :26: ama neyse
hem icimdeki kötü enerciden de kurtulmus olurum böylece
suziden ders alicam
Kızlar ben bugun sabah 62.5 tum fazlam kalmadı gıbı sankı sporta yapıyomya baya ınceldım acaba dıyetı bıraksammıkı yoksa 59da gorımmı
süpersin bebeğim devam et
kızlar sanırım geldim güya zayıflama topiği 3 saattir burda hareketsiz oturuyom kilo aldım daha çok bu en biçim tezat
bu arada arada unuttuklarım varsa özür dilerim çünkümçok sayfa vardı bu kaa gelebildiğime şükğr gözlerim kaymaya başladı
ben sabah geldiğimde bi dünya insan vardı ben gelen kadar 5 kişikalmış
şimdik gidim tuvaletimi yapayım ev işlerini saymıyom berbat durumda heryer laf yetiştirecem die
ayyyy kıskanç eltim diyetısyene başlamış, 3,5 aylık oldu kızı yenı dogum yaptı; ne yapsam taklıt edıyor yaaa kırık mıdır nedır.. Instagram rumuzumuz koydugumuz fotolar, altına yazdıgımız yorumlar hep aynı.. dun de yenı aldıgım elbıseyı gıyıp dolandım kudurdueşim bıle gormus bakışları.. kusura bakma eltıcım de o töt nah erir
ah yasemen nettin senAyy kızlar yazıcım bozuk ne ka fatura varsa elimde kestim,kafam davul gibi,işlenmesi gereken onca fatura-irsaliye var,bu arada o kadar bunladım ki öğlen kızartma,az önce de pasta yedimçok pişamnım ya ,yemesem nolcaktı dünde cıstırı cısstak yaptım iki gündür diyet yerlerde
ben aşerene kadar aşerecek yeni şeyler çıkar
ay saol canımya bilmiyordum bu kaa sevildiğimi öpecem hepinizine yazmışsınız be kızlar ne yazmışsınız
bi girdim çıkmadadım beynim döndü hee:111:
hoşgeldin
yataydın de tam öğreneydik ya kız nasıl beklicez şimdi bi hafta
korkma canım hayırlısı neyse o olsun
kız handeyi merak ettim gece girmiom ben normalde
iyidirler sağolsunlar
bu arada ben pant.38 giyiyorum boyum 163 falan:44:
sen o kiloyla nası 40 giyiyosun bacım?
tantuni baklava kola nettin gülüm sen?
pilav gazoz
geçmiş olsun balım bende bekliyorum gelmiyor:26:
malesef canım yapçak bişey yok evli olunca öle ..tek başına yenmiyo yemek eşim sevmez öle. bende mecbur çorba salatada olsa onla beraber yiyorum
hiç kıskanmadımki
yorma kendini fazla bacım malumtatlıya mı aşeriyon sen ne demişler
ye tatlıyı doğur atlıyı
bizimde nişan vardı cumartesi elbisemi ascaktı kayınvalidem elinde görünce anne senin elbisenmi o dedi salak yaa duymamazlıktan geldim dantelli siyah kısa elbise giycek çünkü kadın
ah yasemen nettin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?