kız mine görüyom seni altta bende sana soracaktım
söyle dolapta patlıcan var bozulacak bana etsiz kıymasız bi tarifin varmı geçen patlıcanlı yemek diyordun sen ama sanırım ondada kıyma vardı:26::26:
akşamada ne yapcam bilmiom
patlacanlari alaca soydukdan sonra biraz büyük küp seklinde dogra canimcim
sonra tencereye koy üzerine yarim ay seklinde bol sogan dogra
bol sarimsak koy
ve üzerine kücük kücük dogradigin domatesleri koy
tuzunu ilave ett ve elinle hafiften karistir
zeytin yagi gezdir üzerinden
kisik ateste yavas yavas hic karistirmadan pisir
hem kolay hem lezetli hemde hafif bir yemek
afiyet olsun
o eltilere dayak
kızo ablayaküs sen konuşma bir süre böylelikle bişi almasın sana
istemem sana başka koltukta yapsın ne bilim sırtımı dinlesin boğazımakasık sokup öksür desin
patlacanlari alaca soydukdan sonra biraz büyük küp seklinde dogra canimcim
sonra tencereye koy üzerine yarim ay seklinde bol sogan dogra
bol sarimsak koy
ve üzerine kücük kücük dogradigin domatesleri koy
tuzunu ilave ett ve elinle hafiften karistir
zeytin yagi gezdir üzerinden
kisik ateste yavas yavas hic karistirmadan pisir
hem kolay hem lezetli hemde hafif bir yemek
afiyet olsun
kendileri bilir canimkız olmayınca olmayana benimde sözümyok hetrkesin işi olabülür amaben 3 aydır burdayım 3 aydırde hep aynı insanlart
ne için gel dion sarılmak içinmi
yoksam serinlemek içinmi
ayy esramiiiay esranın kiyafetinden istiom ben o tarz giyinmek istiom öle kiyafet off
olur canim ama patetesler altta kalsinaabu güzele benziyo pattizde koysamolurmu bunun içine:44:
nasil yani normal yemek yaparkendemi tarife bakiyon :26:
2 dakkada nasıl aklına geldide yazdın canım ya ben hiç aklımda tutamıyorum o yemek malzemelerını hep yazıyorumda yapıcagım zaman bakıyorum unutkanım cok unutkan
he esra elbisesini beyendimöel dar elbise istiom bendekendileri bilir canim
hayir ben senin bildigin kizlardan degilim
hem bugün olmaz basim agriyo
ayy esramiii
olur canim ama patetesler altta kalsin
yenimi evliisn :44:
içime doğmuş herhal kuzumdimi yakankalarimiz kacti biz gecmislen bogusurken
benim kolum yoruldu senin neren yoruldu yavrum
kiz yüzük taksaydim keske belki parmaklarim zayiflamisdir
deli ya
neslimnerden bildin benimkinin kel oldugunu
kiz sen beni dinlemeiyon kisana kücükken demedilermi baskalarindan birsey alma diye
birde bugün cok is var hic susmuyorlardimi betülüm kiz balliya kizmasin bana evet bundan sonra sen bizim komutanimizin sen nedersen o olur yarin hemen basliyom komutanim
cok tatli cok temiz kalpli kiz olmussun hayirli evlat olmussun daha neolcan tatlimbana gülün siz gülün bi keresinde annem anlatiyor annem activia yiyor arada gaz ciksin diye babam duymus kiz ayse kadinlarin osurdugunu ilk sende gördüm demis oda niye demis sizin totosnuz varda bizim yokmu demis
kiz o kadini aratartim bozuldu hamileyim tepemin tasini attirma cabuk bana tarti al de
ayyy bu eltiler hep kıskanırlar kuzum yaaaayyyy kıskanç eltim diyetısyene başlamış, 3,5 aylık oldu kızı yenı dogum yaptı; ne yapsam taklıt edıyor yaaa kırık mıdır nedır.. Instagram rumuzumuz koydugumuz fotolar, altına yazdıgımız yorumlar hep aynı.. dun de yenı aldıgım elbıseyı gıyıp dolandım kudurdueşim bıle gormus bakışları.. kusura bakma eltıcım de o töt nah erir
güzel bilgiymiş tatlımmetabolizmanın belli bir hızı var zaten. karaciğer belli bi süre alınan besinleri işlemekle uğraşıyor. daha depoları yıkmaya izin vermeden biz sürekli yeni besinler yolladıkça bi de onlarla uğraşıyor. asıl işlevine bir türlü geçemiyor. boş bırakmıyoruz ki ağzımızı. günün belli bir bölümünde 12-16 saat aç kalmak gerektiğinden bahsediyorlar. akşam yemeği ile sabah arası gibi. acıkmadığımız sürece ara öğüne filan gerek yok yani. bu sıralarda sıvı alımı yeterli oluyor. uzun süre aç kalmak insülin direnci gibi sorunlar ortaya çıkmasını da engelliyor. yeni araştırmalar bunlar. ben okumuştum geçen gün hocam sunumunu yaptı ve doğruluğuna daha çok inandım. kendi nacizane inancım
kıslar hepinizin üzerine çikolata döküp yerim:120:
yoksa yoksaaaaaaaaay yapiyo yapiyo o merak etme amca var felan demiyo sali veriyo
birsey degil canim
kacamakmi :26:
ay suzim ben lazimlik almayi düsünüyom
hayranlarimiz icin yapmalisin suzim
vallahi bennimde kaliyo bazen isler hep sizin yüzünüzden
iyide ihtiyaci varsa gitsin diyetisyene :26: vermek isteyen herkes versin kilolarini insallahh
sagol canimgelse bi dert gelmese bi dert iste
tikkat tikkat herkeşler can yeleklerini koltukların altından çıkartsın
acil çıkışlarımız 1 ilk kapı,2 yan kapı,1 arka kapı olacaktır
koridor boyunca alt kısımda acil çıkış lambaları yanmaktadır
kimse ses seda etmeden bağrışmadan sakince topiği terketsin
suzim bu anons sana pırt yapman haline karşı oturduklarınız koltukların üst kısımlarından bir gaz maskesi çıkacak en yakın maskeyi kendinize doğruçekip takınız
ikinci bir emrekadar topiğe teker teker giriş olacaktır
hepimizin selameti açısından topiğimiz çok ağrılaşmıştır
Eki Görüntüle 718856
Toplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 5 ziyaretçi)
handelevent, sekerlemeyasak, BenSuzi+, abababa+, gulanne+, zerra, balkaymakim+, superisi33, BHR84+
Benzer Konular
akşam gel yıvrımmmmm adeleli kollarimaaaaaaaaaya nerde ya :84::84::84::84::84::84: yapistirdim biliyom eminim bakiyom bakiyom yokyazdigim seyler nereye gitti ya cikmam lazim birde ya off bak bozuldum kk ya kk yi sikayet ettcem off ya iste gecmise gitmeyen bilemez simdi benim neler cektigimi ama bilen biliyor benim kiymetimi zaten buda yeter bana hande kiz senin gibi lafi veriyorum a acildim bende
betüle yazdim gülanne ye yazdim balkaymagima yazdim mine ye yazdim handeye yazdim bahara yazdim yazdimda yazdim gitti
aksam gelcem insallah sizi seviyorum kuzularim
ya eger benim alitniyi gören olduysa su 5-10 dakika icinde bana süylesin belkide sayfalari karistirmis da olabilirim
ay esranın kiyafetinden istiom ben o tarz giyinmek istiom öle kiyafet off
hosgeldin ama ben seni hatirlayamadim :26:kizlar ben geldim cok yoruldum ya turkiyeden doneli bir hafta olcak daha tam bavullari bile yerlestirememistim bugun hepsini yaptim oh rahatladim cocuklarla is yapmak ne zormus siz neler yaptiniz ben yokken
yok bacim fantezi olsun diye töbeeehe esra elbisesini beyendimöel dar elbise istiom bende
ben biliyomsen nası bir kızsın anam
he birdeöle deniyim nie pattizler altta yanmıcakmı öle
kız gene ekmek çorbadünkü menumu paylasıcaktım unutmusum
SABAH
1 Tabak salata
5-6 çatal salça
1 dilim peynir
2 dilim tamtahıllı ekmek
ARA
2si 1 arada nescafe 1 kivi
ÖĞLEN
3-4 çatal patatesli bezelye
1 kepçe domates çorbası
salata
1 dilim tam tahıllı ekmek
ARA
3 ceviz(cevizler yarım 1,5 ediyo ) 6 fındık şekersiz çay
AKŞAM
6-7 çatal menemen 1 kase cacık
ARA
1 bardak süt
olur canim ama patetesler altta kalsin
yenimi evliisn :44:
kizlar ben geldim cok yoruldum ya turkiyeden doneli bir hafta olcak daha tam bavullari bile yerlestirememistim bugun hepsini yaptim oh rahatladim cocuklarla is yapmak ne zormus siz neler yaptiniz ben yokken
handelevent kullanıcısından alıntı
hey alldım hemen havalara uçmuş kendini beyenmiş
he ona katılıyom benim annem tıs yapıyor maskede taksan bayılacak gibi oluyorsun
seninkigül kokulu
anam netten tartı buldum ucuza kocişe dedim alacaz
kiz dalga gecme benim ozurukla kiz cuma yedisirmi
abababa kullanıcısından alıntı
komutan olaraktaann ballıya kızabilirim sanırsam ay ben kıyamam ki kimseye benden komutan mı olur
annen doğru demiş bizde toto yok mu sadece kibarlıktan insan içinde yapmıyoruz o kadar
kız hiç belli olmuyor insan hamileyken normalde yemediği şeylere aş erebiliyormuş
canım tartı çekti de kocişe
aman söylese zaten odun olmazdı
o ne anlar hatundan
ben de sabah bi girdim 56 beğeni aman dedim neler oluyor buraya
ardında 22
sonra 15 filan
bööyyle kaldım
tamam tamam çiçekleri odama gönderebilirsiniz
gulanne kullanıcısından alıntı
kııı ne çok konuşoyonuz yaaa
bi gittim geldim biriktirmişiniz yine sayfaları
iyi kalplisinde ondan betülüm seviyoruz seni tatlum
yasemen90 kullanıcısından alıntı
Ayy kızlar yazıcım bozuk ne ka fatura varsa elimde kestim,kafam davul gibi,işlenmesi gereken onca fatura-irsaliye var,bu arada o kadar bunladım ki öğlen kızartma,az önce de pasta yedim çok pişamnım ya ,yemesem nolcaktı dünde cıstırı cısstak yaptım iki gündür diyet yerlerde
yarin ben sana cisstak ki göstercem cirak
he benimbi tanıdığımyeşil sabuna aş ermiş kadıncağız yazık yalamış sabunu
o eltilere
ay bende sabahtan beri uğraştım ölecektim ev işleriduruyor
oh iyi yapsın aferin sefan olsun
sabunmu
yok artık
yok artik dedim bende
umay0110 kullanıcısından alıntı
tam yetiştim diyorum bakıyorum 1 sayfa daha var
sanırım bu sefer oldu ama benimde sürem doldu kociş gelir şimdi beni almaya
aynı canım yaa bazen bende yetişemediğimi düşünüyorum ama bizi yoran insanlarda iyiki varlar hayatımızda onalrsızda olmazdı valla
dün çişsiz hallettik bugüne allah kerim
benimkide inat yaaa ama oyunla falan yaptırıyoruz bişekilde
ama 4-5 saat tutuyor çocuk yaaa
thank bacım
su içiyor meyve suyu içiyor ama yinede tutuyor
inat ediyor bide
tuvalete oyunla falan götüremez oldum
ama dün çiş yapmadı hiç altına
gerçi hoş günümüz wcde geçiyor
aynen semizotu paklar beni bugün
uuuuf zor valla
kreşler alıyor bezli
anaokulları almıyor
yurt dışına satış yokmukiiii
bende yeşilçay içmiştim bunu alıntıladığımda ama ancak yazdım
arada kaçamak lazım sanırım
ayy hadi bakalım inşallah
evet başladık bakalım inşallah yormaz bizi
1 aylık işim varda dikkaet edecek ruh yok bende
kıskanmadımkiiiii
deşifre et kız kim o seni kızdıranlar
nasıl olsa okumazlar
ben çok sevmiyorum semizotunu ama yiyom işte
sağol canım 2 sene sonra darısı başına çiş öğretmeye
yetişemedim yaaaaa
evet canim iyiki varlar bize destek oluyorlar onlar da olmazsa isimiz zor yetisememis canim ya
geçen seneden beri uğraşıyoruz sıkıldık artık düzenli gitmiyor napalım
canim 1-2 kilon kalmis zaten ondan nolcak sankim
yoooh bacım minem yoohhrüşvetlermi vermediiiimm,oyunlarmı yapmadım
neyse bu öğlen gittim baktım annem müjdee diyo dedim anne hayırdır çişini yaptı diyo
bizim oğlan pek bi mutluydu bi görseniz anne çiş yaptım diyo,salonun bi başından diğer başına koşturuyor hopluyor zıplıyor yavrum beniminşallah devamı gelir minecimm
bizim burada bezli almıyolar,hatta 36 aydan öncede almıyolar
ayyy ne sevinmis oglisin canim ya
he bende bu tepkiyi verdimama inanıyıorum bi yandansa küçükken annem şeftalili kremalmıştı yilimi değdirmişdim şeftalili yoğurt gibi geliyordu banahalada arkonun meyve özlükremlerine bayılıyorum yutacakmşım gibi geliyıor
he aynen böle oluyor işte.merak etme o yeni gelenlere alıntılarımda cvp verdim okusalar iyiolur amaokumazlarbendesinir oldumla kalırım.yarın tartı günü vallah diyecem listede görim milletine buya biz koca hafta heycanla bekliyelim geçmişten çıkamayalım.o gelsin 2 satır ona buna yazsın gitsin.biz safmıyız sabahtan beri 3 saat pc başında kafam döndü valla.bide nedense tartı gününe yakın geliniyor koca haftakimse yok
diğer topiklerde hergün geçmişe gididp cvp verme zorunluluğu var haftalık msj sayısı 49 altına düşeni almıyorlar listeye çokta iyi yapıyorlar diğerlenin hakkı geçmemiş oluyor bence
bizede lazim böyle kural madem öyle iste böyle diyelim eger böyle devam ederse
kız handee bende ilk çocuğa hamileyken bi gün böyle namazdaydım tamammı,namazı bitirdim burnuma bi şeftali kokusu geldi,mev simde kış,ocak ayı ne şeftalisi 2005 ocak,benim kocaya söyledim odun bulmadı bana
sonracımaikincisine hamileykene biz babam ve oğlumu izliyoduk şu fikret kuşkanın filmi,orda hani üzüm bağına gidiyolardıa,bi kadın vardı üzümü aldı ayağıyla ezdi ay ben deli oldu koruk üzümü derler ekşi bi canım çekti bi canım çekti günlerce üzüm dedim,ekşi üzüm dedim başkada bişey demedim,benimkine söyledim tınlamadı yine,saolsun babacım bulduda rahatladım oooohhh
seninkide benim ki gibi odunmus benimde annem sagolsun karpuz bulmusdun kisin ortasinda
yukrdaki suzinin kaybolan msjıdır haberiniz ola
kiz nerden bulduunhandelevent kullanıcısından alıntı
hey alldım hemen havalara uçmuş kendini beyenmiş
he ona katılıyom benim annem tıs yapıyor maskede taksan bayılacak gibi oluyorsun
seninkigül kokulu
anam netten tartı buldum ucuza kocişe dedim alacaz
kiz dalga gecme benim ozurukla kiz cuma yedisirmi
komutan olaraktaann ballıya kızabilirim sanırsam ay ben kıyamam ki kimseye benden komutan mı olur
annen doğru demiş bizde toto yok mu sadece kibarlıktan insan içinde yapmıyoruz o kadar
kız hiç belli olmuyor insan hamileyken normalde yemediği şeylere aş erebiliyormuş
canım tartı çekti de kocişe
aman söylese zaten odun olmazdı
o ne anlar hatundan
ben de sabah bi girdim 56 beğeni aman dedim neler oluyor buraya
ardında 22
sonra 15 filan
bööyyle kaldım
tamam tamam çiçekleri odama gönderebilirsiniz
kııı ne çok konuşoyonuz yaaa
bi gittim geldim biriktirmişiniz yine sayfaları
iyi kalplisinde ondan betülüm seviyoruz seni tatlum
yasemen90 kullanıcısından alıntı
Ayy kızlar yazıcım bozuk ne ka fatura varsa elimde kestim,kafam davul gibi,işlenmesi gereken onca fatura-irsaliye var,bu arada o kadar bunladım ki öğlen kızartma,az önce de pasta yedim çok pişamnım ya ,yemesem nolcaktı dünde cıstırı cısstak yaptım iki gündür diyet yerlerde
yarin ben sana cisstak ki göstercem cirak
he benimbi tanıdığımyeşil sabuna aş ermiş kadıncağız yazık yalamış sabunu
o eltilere
ay bende sabahtan beri uğraştım ölecektim ev işleriduruyor
oh iyi yapsın aferin sefan olsun
sabunmu
yok artık
yok artik dedim bende
umay0110 kullanıcısından alıntı
tam yetiştim diyorum bakıyorum 1 sayfa daha var
sanırım bu sefer oldu ama benimde sürem doldu kociş gelir şimdi beni almaya
aynı canım yaa bazen bende yetişemediğimi düşünüyorum ama bizi yoran insanlarda iyiki varlar hayatımızda onalrsızda olmazdı valla
dün çişsiz hallettik bugüne allah kerim
benimkide inat yaaa ama oyunla falan yaptırıyoruz bişekilde
ama 4-5 saat tutuyor çocuk yaaa
thank bacım
su içiyor meyve suyu içiyor ama yinede tutuyor
inat ediyor bide
tuvalete oyunla falan götüremez oldum
ama dün çiş yapmadı hiç altına
gerçi hoş günümüz wcde geçiyor
aynen semizotu paklar beni bugün
uuuuf zor valla
kreşler alıyor bezli
anaokulları almıyor
yurt dışına satış yokmukiiii
bende yeşilçay içmiştim bunu alıntıladığımda ama ancak yazdım
arada kaçamak lazım sanırım
ayy hadi bakalım inşallah
evet başladık bakalım inşallah yormaz bizi
1 aylık işim varda dikkaet edecek ruh yok bende
kıskanmadımkiiiii
deşifre et kız kim o seni kızdıranlar
nasıl olsa okumazlar
ben çok sevmiyorum semizotunu ama yiyom işte
sağol canım 2 sene sonra darısı başına çiş öğretmeye
yetişemedim yaaaaa
evet canim iyiki varlar bize destek oluyorlar onlar da olmazsa isimiz zor yetisememis canim ya
geçen seneden beri uğraşıyoruz sıkıldık artık düzenli gitmiyor napalım
canim 1-2 kilon kalmis zaten ondan nolcak sankim
yoooh bacım minem yoohhrüşvetlermi vermediiiimm,oyunlarmı yapmadım
neyse bu öğlen gittim baktım annem müjdee diyo dedim anne hayırdır çişini yaptı diyo
bizim oğlan pek bi mutluydu bi görseniz anne çiş yaptım diyo,salonun bi başından diğer başına koşturuyor hopluyor zıplıyor yavrum beniminşallah devamı gelir minecimm
ayyy ne sevinmis oglisin canim ya
he bende bu tepkiyi verdimama inanıyıorum bi yandansa küçükken annem şeftalili kremalmıştı yilimi değdirmişdim şeftalili yoğurt gibi geliyordu banahalada arkonun meyve özlükremlerine bayılıyorum yutacakmşım gibi geliyıor
he aynen böle oluyor işte.merak etme o yeni gelenlere alıntılarımda cvp verdim okusalar iyiolur amaokumazlarbendesinir oldumla kalırım.yarın tartı günü vallah diyecem listede görim milletine buya biz koca hafta heycanla bekliyelim geçmişten çıkamayalım.o gelsin 2 satır ona buna yazsın gitsin.biz safmıyız sabahtan beri 3 saat pc başında kafam döndü valla.bide nedense tartı gününe yakın geliniyor koca haftakimse yok
diğer topiklerde hergün geçmişe gididp cvp verme zorunluluğu var haftalık msj sayısı 49 altına düşeni almıyorlar listeye çokta iyi yapıyorlar diğerlenin hakkı geçmemiş oluyor bence
bizede lazim böyle kural madem öyle iste böyle diyelim eger böyle devam ederse
kız handee bende ilk çocuğa hamileyken bi gün böyle namazdaydım tamammı,namazı bitirdim burnuma bi şeftali kokusu geldi,mev simde kış,ocak ayı ne şeftalisi 2005 ocak,benim kocaya söyledim odun bulmadı bana
sonracımaikincisine hamileykene biz babam ve oğlumu izliyoduk şu fikret kuşkanın filmi,orda hani üzüm bağına gidiyolardıa,bi kadın vardı üzümü aldı ayağıyla ezdi ay ben deli oldu koruk üzümü derler ekşi bi canım çekti bi canım çekti günlerce üzüm dedim,ekşi üzüm dedim başkada bişey demedim,benimkine söyledim tınlamadı yine,saolsun babacım bulduda rahatladım oooohhh
seninkide benim ki gibi odunmus benimde annem sagolsun karpuz bulmusdun kisin ortasinda
yukrdaki suzinin kaybolan msjıdır haberiniz ola
ayy nesliim gelmissssssssssssssiçime doğmuş herhal kuzum
ne bilem ölesine attım tuttumukine
heheheheh kel kocişşşş
benim eskiden çıktığım biri vardı oda keldiayyy pist kafalıydı
ayyy bu eltiler hep kıskanırlar kuzum yaaa
boşver oku üfle herbiyerini
bide nazara gelirsin gözüyle deler seni yıvrımmmm
güzel bilgiymiş tatlım
ben bekarken böyle beslenirdim öğlen yedikden sonra
akşam pek bişey yemzdim
oyüzden inceydim herhal
şimdi koca boğaz durmuyorrrr
yakında kociş evi ye eviiiiii dicekkkk korkuyommmmm
önce bendenmi başlıcannnnn:18:
yoksa yoksaaaaaaaa
akşam gel yıvrımmmmm adeleli kollarimaaaaaaaaa
bi sussss ulaeyyynnnnn bi sussssssssssssssssss motorda su kaynatmadımı halennnnnn
sustum :26::26::26::26:içime doğmuş herhal kuzum
ne bilem ölesine attım tuttumukine
heheheheh kel kocişşşş
benim eskiden çıktığım biri vardı oda keldiayyy pist kafalıydı
ayyy bu eltiler hep kıskanırlar kuzum yaaa
boşver oku üfle herbiyerini
bide nazara gelirsin gözüyle deler seni yıvrımmmm
güzel bilgiymiş tatlım
ben bekarken böyle beslenirdim öğlen yedikden sonra
akşam pek bişey yemzdim
oyüzden inceydim herhal
şimdi koca boğaz durmuyorrrr
yakında kociş evi ye eviiiiii dicekkkk korkuyommmmm
önce bendenmi başlıcannnnn:18:
yoksa yoksaaaaaaaa
akşam gel yıvrımmmmm adeleli kollarimaaaaaaaaa
bi sussss ulaeyyynnnnn bi sussssssssssssssssss motorda su kaynatmadımı halennnnnn
ne bilim bcım gene tecrübeli ev kadını başka biz bişi bilmiozki saolhosgeldin ama ben seni hatirlayamadim :26:
yok bacim fantezi olsun diye töbeee
kiz patetes patlicandan acik daha gec piser ondan
kız gene ekmek çorba
canım anaokuludur o halk arasında kreş diyorlar orayadayoooh bacım minem yoohhrüşvetlermi vermediiiimm,oyunlarmı yapmadım
anladım canımhe aynen böle oluyor işte.merak etme o yeni gelenlere alıntılarımda cvp verdim okusalar iyiolur amaokumazlarbendesinir oldumla kalırım.yarın tartı günü vallah diyecem listede görim milletine buya biz koca hafta heycanla bekliyelim geçmişten çıkamayalım.o gelsin 2 satır ona buna yazsın gitsin.biz safmıyız sabahtan beri 3 saat pc başında kafam döndü valla.bide nedense tartı gününe yakın geliniyor koca haftakimse yok
kız dur bidahaki haftaya görcez dokturda emin olamadı olmayada bilir dedi tam sınırdaymışımişte şu hcg değeri
ödül falan koysan seninkine belki daha kolay alışır
ben kahvaltıdan 2 saat sonra acıkıyorumacıktıkca yıyeceksek ben sabah 8de kahvaltıdan sonra 3'e kadar acıkmıyorum kipeki metabolızma nasıl hızlanacak o şekıldekı beslenmeyle??
pantolon ölçüt değil benceiyidirler sağolsunlar
bu arada ben pant.38 giyiyorum boyum 163 falan:44:
sen o kiloyla nası 40 giyiyosun bacım?
canım balkaymağın tarifi güzelkız mine görüyom seni altta bende sana soracaktım
söyle dolapta patlıcan var bozulacak bana etsiz kıymasız bi tarifin varmı geçen patlıcanlı yemek diyordun sen ama sanırım ondada kıyma vardı:26::26:
akşamada ne yapcam bilmiom
yani fasulyedir mercimektir klişe yemeklere bakmıyorum da bole yenı yenı gördüysem bakmam lazım 1 senelik evliyim
Bitirmişsin işleri hoşgeldin
kayıp mesaj bulunmuş bekçi tarafından
hosgeldin ama ben seni hatirlayamadim :26:
yok bacim fantezi olsun diye töbeee
kiz patetes patlicandan acik daha gec piser ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?