- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 373
kiz kizce onu normal yemekler icin yapabiliyorum ama hani benim söyledigim yemekler gibi yemekleri kafadan yapamiyorum dedi ay anlatamadim :26:
gıı ondan sanat hayatımızda istikrarı yakalayamıyok heral adam hep klişe yiyor
he bu sanatsal şekli
he biliyom bacimhe biliyom ama yakalayınca dayanamıyom işte tutamıyomkoca çenemi:26:
benim bir zamanlar nasıl olduğumdan bahsetmiştim ya size, 15 kilo fln verdim bu topikte ve sonra kendi başarı öykümü hyayınladım demiştim ya..işte linki.. o halimden eser yok şimdi.. sivilceli ve koca göbekli bişi oldm çıktım..
sizlerin desteğiyle yeni bi başarı öyküsü yazabilirim inşallah..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/456066-lequimin-basari-oykusu-resimli.html
kız sen kilo verde sonra öykü yazmaya vaktin olur banada yaz bende verririm belkim bazen veremicem sanıyombenim bir zamanlar nasıl olduğumdan bahsetmiştim ya size, 15 kilo fln verdim bu topikte ve sonra kendi başarı öykümü hyayınladım demiştim ya..işte linki.. o halimden eser yok şimdi.. sivilceli ve koca göbekli bişi oldm çıktım..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/456066-lequimin-basari-oykusu-resimli.html
ay o laf döncek dolescek illa sanata gelcek
aklin fikrin sanatta hande
kız sen kilo verde sonra öykü yazmaya vaktin olur banada yaz bende verririm belkim bazen veremicem sanıyom
he öle
aman makara yapmayınca sıkılıyom
bacım illa şakalaşcam sizlen
buraya gelince mutlu oluyom
zaten yanlızım evde koca gün kocamı bekliom oda uyuyo gelince
oyyyyy kiyamam kizz
gel buraya öpceemm Eki Görüntüle 718901
anımsadım seni canım geçen seneden resimlerini görüncebenim bir zamanlar nasıl olduğumdan bahsetmiştim ya size, 15 kilo fln verdim bu topikte ve sonra kendi başarı öykümü hyayınladım demiştim ya..işte linki.. o halimden eser yok şimdi.. sivilceli ve koca göbekli bişi oldm çıktım..
kız sen kilo verde sonra öykü yazmaya vaktin olur banada yaz bende verririm belkim bazen veremicem sanıyom
he öle
aman makara yapmayınca sıkılıyom
bacım illa şakalaşcam sizlen
buraya gelince mutlu oluyom
zaten yanlızım evde koca gün kocamı bekliom oda uyuyo gelince
kızz ne kaa güzel bayansın sen beyendim seni bence dopiçkende güzelmişin
anımsadım seni canım geçen seneden resimlerini görünce
ama tekrardan başa dönmene üzüldüm
şu anda dopdopçiğim hemide
güzellik de kalmadı ki cnm ya pcodan heryanımı sivilceler sardı zaten kilodan yüz hatlarm belli bile olmuyo artık şu an resmimi görseniz korkarsınız vallaama tatlı iltifatın için de teşekkür ederim cicim
o benim evet
başa dönmek ne kelime, en çok 75i görmüştüm ben, bu ay iiçinde 79.8i gördüm yaa
daha bile aldım ama kortizon ignesi yedim yaklaşık 15 kere, bide bisürü ilaç fln kullandım antidepresan gibi, e bide yemege verince kendini bu halime geri döndüm :18::18:
ama azmettim yapıcam ilk hedefim 14 haziranda 73 kilo olmak
suzi bizi dikizliyor dikkatli ol
engüzeli uzun donlaroff millettin aklına uydumbeyazları 70 e attım dantelleri lastikleri bozulmuş çamaşırlarımın sinir oldum bide 90 a atsam nolcek bilmem
suziiii handeye uydum :26: beni kandirdi gel sevisek dedi daynamadimyoksa seni seviyom aslinda ben
engüzeli uzun donlar
yakalandikvallah hatun uzatmış koltuga bacakları bizi dikizliyor telden iş bitti artık ne desen faydasız
of çok kötü olmuşya danteller büzüşmüş bide onlar gibin 90 a atsam hiç çamaşır çıkmayacak makineden
Bende gurbetlen sevisirim partnertausch yaparik de ona :)))
ballı suzinin msjı bu sana
çok terbiyesiz olduk vallah doğru topiktesin canımnapıyonuz canlarım kım kımle sevısıyo kım kımı opu yanlıs topiğemı gırdım yoksa
yakalandik
hemen hazirmissin suzi bakiyomda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?