70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yani fasulyedir mercimektir klişe yemeklere bakmıyorum da bole yenı yenı gördüysem bakmam lazım 1 senelik evliyim

Bitirmişsin işleri hoşgeldin

kayıp mesaj bulunmuş bekçi tarafından
klişe yemek mikızsiz ne yiyonuz ya insan yemeği yemiyonuzmu çalışıyon bide nası yetiştiriyon öle değişik yemek
ballı kız sen bana klişe tarif verdin şu senin
makaron şakaron del ponteylen marine edilmiş organik sebze eşliğinde risottulu pirinç yatağında şato du büryani istakozun tarifini ver bacımda klişe yemeyek gece

kiz nerden bulduun

ayy nesliim gelmissssssssssssss
amanda amaaaaaaaannnn canimmmmmmmmmmm
hanimis nesiiimm nerdemis nesliimm
:26:
vallah suzimle online çalışıyoz o faceten telden resimini çekmiş ben gittim buldum yapıştırdım

Ben cıkıyorum hepicinize iyi akşamlar kaçamaksız yiyin aksam yemeğini yarın tartı günü hadi çav bav miyav öpüldünüz

sustum :26::26::26::26:

ne bilim bcım gene tecrübeli ev kadını başka biz bişi bilmiozki saol
canim domatesini 2 yada 3 tane koy yemegine göre hatta 4
est. elimden geldigince yardimci olurum

yapiyo yapiyo zavalli suzimin üstüne atiyo
ama benim karnim agriyo :26:

daha yeniyim ondandandir almanyadan olan
gelmemle gitmem bir oluyo ama simdide kizim uyandi ona bakicam
anladim canim hosgeldin
bende almanyadayim

Evet ben onu unuttum hatta bugün gene yedim

ana ben mi osurmuşum olabülür

ay saol mine dur bide buna bakim of böle herşeyi yemeyince pişircek bişi bulamıyom

Kizlaaaarrrr napiyonuzzz çok sıkıldım çok yoruldum ve hala isim var neyse ki yarın izinliyım :))))

ay catlak yaa

merhaba çıtırlarrrr

bi kaç saat önce geldim, geçmişe gittim, bana hoşgeldin diyen saran tüm arkadaşlarıma kocaman bir tşekkür mesajı atiiim dedim ama log out olunca yazdıklarımın hepsi uçtu

yarın ben de bildirim yapıcaaamm holeyyy ilk hafta çömezz sonra sizlerden biri olucam yeniden

dünden beri aklımda bu topik ve zayıflama var, hırslanıyorum yavaş yavaş

dün akşam tok karnına 78.5 tartılmıştım, oyüzden başlangıç kilomu 78 olarak alıcam hedefim de 58 kilo bayaa bi yolum var hadi bakalm

20 kilo verebilcek miyim çok merak ediyorum

şu ana kadar yediklerimi yazıyım bari, öğlen 1de kalktm o yzden bu haftalık düzenim bozuldu biraz, izindeym pazartesiden itibaren sabah 6bucukta çakı giibi kalkmalarıma devam ediciim :)

kalkınca
1 bardak soğuk su ( ılık içemiyorum ne yazıkki, yaz kış böyle :) )
2 tane gün kurusu

kahvaltı
1 dilim buğday ekmeği
2 minik küp kaşar
1 domates
3 tane zeytin
biraz da ekmeğimi hakiki zyagna bandım hazmı kolaylaştırsın diye

ara öğün
1 dilim taze ananas

--------

akşam yemeğini saat 8 gibi yeriz ne varsa yerim az az yatmam gece 3ü bulcak o zmna kadar da bi ara ögün daaha yaparım meyve fln, önümüzde ki haftadan itibaren düzene girerim söz

Kizlaaaarrrr napiyonuzzz çok sıkıldım çok yoruldum ve hala isim var neyse ki yarın izinliyım :))))
hiç çene yapıyok
yoksa suşimi yesem klişe olmasınlaman mutfağından öner bişi bacım yabancı yiyek
iyi ne olsun yavrum yuvarlaniyok
sen ne yapiyon
o kaaa dopiççiz ki yuvarlanıyok

işallah canım düzene girince daha iyi sonuç alırsın

merhaba kızlar bende bu gruba katılabilir miyim siteye yeni üye oldum yavaş yavaş çözmeye çalışıyorum
77 kiloyum
boyum 154 cm
çalııyorum
4 yaşında bi kızım var

merhabaa

bos ver bacim sen ye patlicanini soganini otur

merhaba kızlar bende bu gruba katılabilir miyim siteye yeni üye oldum yavaş yavaş çözmeye çalışıyorum
77 kiloyum
boyum 154 cm
çalııyorum
4 yaşında bi kızım var

gel
ne olursan gel
yinede gel
sende gel
odagelsin
bütün dopiçler
hoşgeldin

şu yandaki deterjan reklamına siniroldum alttaki anne kız eltime benziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…