kız Allah hayrını versin
ne diyon neler anlatıyon sen
ben var sizin dili anlamamak
kociş nerde? muz nerden çıktı? 5.30'da neyi alıntılıyon?
neler oluyor orada? ben neredeyim?
hem talibime sarkıyosun hem görümcemlen arama giriyosun çok ayıııppp
haftaya listede nerede olmak ister acaba bi konuşayım ben onunla
hemen hallettim olsun tatlim problem degil :-*
Günaydin bu arada kizlar telden yazilmiyor ben okuma moduna geceyim geri :-*
ay ne bileyim bacim ben patigimdeki böcügü kovaladim sonra yataga gittim geriside öyle oldu iste
onun abisi canli kiz sen onu ne yapcan bosver
bizim evin normal hali kizKıızz neler oluyo sizin evde öyle karısmıs ortalık iyicevalla okurkene bende öldüm gülmekten ne handenin sarhoslugu ne betüşün talibi ssecemin görümceliği kaldı okumadıgım baya güldüm
ay gece uyandimmi o agzima birsey atma huyum yokmuu kendi sacimi yolucammYe ye sen muzları sonra da 60 ı göremiyom deBahane de hazır
böcükmü kurdelayı böcükmü gördün handeye sarhos diodun aksam ama seninde pek farkın yokmus hani
Betüş bunlar seni tam mezarcı yaptı bacım geçmiş ola düştün dillerine
günaydın kızlar
ballınında dediği gibi bende derdimi anlatamıyorum.kimseye örneğin bizimdün yaptığımızgülüç cümbüşü alıntılayın demiyorum.kimsedende böle bişi beklemem.ama kimsede bana gelipte diyemez siz konu dışı şeyler paylaşıyorsunz die.
afedersinizde kaçınız bu güne kadar düzenli menü paylaştı(mazeretiolanlar konu dışındadır)
yada kaçınız paylaşılan menülere yorum yaptınız.
yada konu dışında kaldığımızı düşünüyorsuuz bu durumdan rahatsızsınız belliki kaçınız düzenli olarak topik yararına birşeyler paylaşıyor.
arada gözüme çarpan menü paylaşan insanlara sözümyok tabiki.onlar kendilerini biliyorlar.burası birbirine destekolup zayıflama topiği.ben her allahın günü sıkıntıya giripte burda diyet diyet die 2-3 msj yazıp gidemem.ki bence kimse bunu istemez ölü bir topiğin takım ruhu nereye gider.biz biraz olsun diyet sıkıntısını unutmaya unutturmaya çalışıyoruz.çünkü sürekli aklında diyet diyetle daha çok başarısızlık oluyor bence.betüş güzel düşünmüş kimseyi meşgul etmeyelim makarayı başka yerde yapalımdie.malesef senden benden ve bizden başka yazışan yok.o zaman okonuşmamızdan rahatsız olan bacılarda topiğe gelmez merak etmeyin.fadime ablanında önerisine katılıyorum.bencede bir standart olmalı.böylede arada girip bir merhaba diyip çıkanlarıda engellemiş oluruz.
diyeceğim o ki hala anlatamadıysak ve hala insanlar biz sizin eften püften muhabbetlerinizi okumak istemiyoruza benzer bir cümle kurarsa özür dilerim artık bende herkez gibi sadece slm verip geçeceğim o zman o insanların diyetle alakalı paylaşımlarını seyredeceğim bende aşağıdan böylelikle benimde vaktim topikte geçmişi okumakla geçmemiş olur
bizim evin normal hali kiz
ay gece uyandimmi o agzima birsey atma huyum yokmuu kendi sacimi yolucamm
he bacim cok cene yaptik ondan kendimden gectim
günaydın kızlar
ballınında dediği gibi bende derdimi anlatamıyorum.kimseye örneğin bizimdün yaptığımızgülüç cümbüşü alıntılayın demiyorum.kimsedende böle bişi beklemem.ama kimsede bana gelipte diyemez siz konu dışı şeyler paylaşıyorsunz die.
afedersinizde kaçınız bu güne kadar düzenli menü paylaştı(mazeretiolanlar konu dışındadır)
yada konu dışında kaldığımızı düşünüyorsuuz bu durumdan rahatsızsınız belliki kaçınız düzenli olarak topik yararına birşeyler paylaşıyor.
arada gözüme çarpan menü paylaşan insanlara sözümyok tabiki.onlar kendilerini biliyorlar.burası birbirine destekolup zayıflama topiği.ben her allahın günü sıkıntıya giripte burda diyet diyet die 2-3 msj yazıp gidemem.ki bence kimse bunu istemez ölü bir topiğin takım ruhu nereye gider.biz biraz olsun diyet sıkıntısını unutmaya unutturmaya çalışıyoruz.çünkü sürekli aklında diyet diyetle daha çok başarısızlık oluyor bence.betüş güzel düşünmüş kimseyi meşgul etmeyelim makarayı başka yerde yapalımdie.malesef senden benden ve bizden başka yazışan yok.o zaman okonuşmamızdan rahatsız olan bacılarda topiğe gelmez merak etmeyin.fadime ablanında önerisine katılıyorum.bencede bir standart olmalı.böylede arada girip bir merhaba diyip çıkanlarıda engellemiş oluruz.
diyeceğim o ki hala anlatamadıysak ve hala insanlar biz sizin eften püften muhabbetlerinizi okumak istemiyoruza benzer bir cümle kurarsa özür dilerim artık bende herkez gibi sadece slm verip geçeceğim o zman o insanların diyetle alakalı paylaşımlarını seyredeceğim bende aşağıdan böylelikle benimde vaktim topikte geçmişi okumakla geçmemiş olur
bizim evin normal hali kiz
ay gece uyandimmi o agzima birsey atma huyum yokmuu kendi sacimi yolucamm
he bacim cok cene yaptik ondan kendimden gectim
hic kimse kusura bakmasin bu konuda mütevazide olmicam
biz bu sekilde sohbet etmesek ruh gibi olur burasi
kac kiside söyledi bunu iyiki varsin özelsin diye
niye cünkü ortama nese katiyorum ve bende bundan mutlu oluyorum
birtek bende degil sende öylesin
-patlicanin domatesini yedinmi
-haa yedim sen yedinmi
-ben de yedim
-kac kilo verdin
-1 sen
-ben veremedim
- gel yolayim o zaman seni
bu mu yani sanki bizden baska kimse konusmuyo kimler neler yazdi buraya bi bizmi yani
tek yaptigim menü paylasmiyorum sebbeim var kendimce defalarcada anlatmicam
nerden buluyon bunlrı bir bilsemay yoook ben kocami seviyorum
kahramanim o benimmmmEki Görüntüle 720341
ilk defa duydum güzelmiş allah sağlıklı mutlu büyütsünkısçeler bu arada secem benim kızımın ismi heeee...
sen kurt adamla evlisin heralbeni görünce tirmaniyo duvarlara benimki
yok bence sana suzi cuk oturmuşdeli benimki hic öyle yapmiyor
memnun oldum canim seninde güzel isminin varanlamina baktim süslü demekmis
benimde adim mukkades olacakmis da onuda yarin anlatayim artik
üüüüüüüüüüccccccccccccccc
yatin uleeeeeeeeeeeeennnn Eki Görüntüle 720346
allah iyiliğinizi versin
kocayı buldun bahane et çıkma şimdik kolay gelsingünaydın kızlar..ben hemen işe dalcam..kocişi merak ettim çoktan gelmiş olması lazımdı ama gelmedi.telide kapalı merak etttim.haydin görüşürüz
peki canımgunaydın kızlar nasılsınız
dun gecmısı okuyup okumama tarısması olmus gecmısı okumamız gerekıyo tabı ama nerdeyse 15 sayfa gıttım dıyetle ılgılı hıç bırsey bulamadım dolayısıyla alıntılayacak bıseyımde yok
bende cvb yazdıgım kısıler cvb yazmayınca bozuluyorum ama dıyete bıraz daha yönelmeye davet edıyorum mesala kımse menu paylasmıyo dıyetle ılgılı yenı seyler onermıyo ilk amacımız dıyet 2.amacımız sohbet olsun saygılarımla
ne yani afedersinde sen şimdi takip ediyordunda şimdi zevksizmi olmaya başladı anlamadım.selamlar...günaydınlar...öneriniz üzerine kaldığım yere baktım ama tüm geçmişi okumadım maalesef...güzel bi gün olsun inşallah herkese....
canım mesela daha dün ben sana sen topikteyken geçmiş olsun demiştim.sen tüm geçmiş olsunlara cvp verirken beni es geçtin...ki bu hiç mühim değil görmemiş olabilirsin...yada cvp yazmak istememiş olabilirsin..yani zaman zaman burda herkes bunu yapıyor...
cok güzel fikir..topiğin amacına uygun...takip etmesi daha zevkli olur en azından benim için...
kesinlikle katılıyorum..ben geçmişle mücadele ederken diyet için cok bişey bulamadan kimseye cvp veremeden çıkıyorum kısıtlı zamanlarda..menü paylaşımı daha cok olursa su dönemlerde yani takip ettiğim süreçte cok süper olur...
oww beyaz ekmek fazla sankiİlk menü benden gelsin,
Sabah:2 dilim beyaz ekmek18::18::18:)
patatesli yumurta 1 küçük tabak
5 zeytin
öğle:1 tbk.nohut
3 kaşık pirinç pilavı
salata+yoğurt
akşam da artıkın köye gideceğiz, orda Allah ne verdiyse.
kiz bana bak bide sana mi laf anlatayim
ay ben rahatsiz olunacak kadinmiyim kiz
beni ne doktor mühendis heykeltras topikleri istedide varmadim
ne diyeyim artık ballım inan sıkıldım insanların anlamamasından
yani kimse kimseye bütün geçmişi oku bitir gel bizim muhabbetimize katıl demiyor
ama dediklerimiz de anlaşılmıyor
inan sabah keyifliydim geldim yine canım sıkıldı
öyle işte
suzim kusura bakma canım seninle muhabbet ettik ya bildirimini kaydetmeyi unutmuşum
hemen hallettim
sana katılıyorum sonuna kadaraltınlar senin olsun o zaman suzim ben huzurlu bi hayat istiyorum sadece
yok bebeğim burdakiler şaka. öyle bi amacım yok şükür daha bitirmem gereken okulum var
anaaa bi de kısmetime sarkıyor
bi tane bulmuşsun daha ne istiyon kız
olan var olmayan var
doğru diyosun
ne yapalım o zaman 3 gün menü yazmayan topikten atılacak mı :26:
o elbiseyi beğendim de satılmıyor ki :26:
iyi bi yer bulursam diktirebilirim belki yırtmaçsız ve uzun kollusunu
bulamazsam hazır alcam artık..
bence artık hamile kalmalısın canım
senin pötüş çok büyüdü bi kardeş lazım
dimi bu zamana kadar kimseyi beğenmeyen adam beni mi beğenecek
canım dün ben girmeden önce geçmiş olsun diyenler olmuş.
onlara toplu bi şekilde yazdım teşekkür ederim diye
onları da alıntılamadım beğendim geçtim toplu teşekkür ettim
eğer ondan sonra yazdıysan eminim beğenmişimdir
orada teşekkür ettiğim için tekrar alıntılamamışımdır
yoksa niye cevap vermek istemeyeyim benim öyle şeylerim olmaz bunu beni tanıyanlar bilir
kırdıysam özür dilerim yine
ama menü yazıp ya da bi derdinden bahsedip de çıkanlar oluyor
burdakiler onlara cevap yazıyor ama geri cevap alamıyorlar.
bu hoş değil bence. hızlıca şöyle bi bakılabilir diye düşünüyorum.
ben bi yere gitmiyorum o kumasınlar ozman okusunlar demiyorumkibiz kendimize gırgır şamata topiği mi açsak
orayı muhabbet için kullanırız burayı zayıflama
böylece kimse rahatsız olmamış olur
sonuçta herkes bunları okumak zorunda değil, haklılar
hepsine katılıyorum cvp yazdım zati10 defa anlatmaya calisdim Tükcemde kötü degil ama anlatamiyorum bende bir sorun var galiba
diyorum ki soru soruluyo yada birsey yaziliyo cevap yaziyoruz
sonra yazan kisi cikiyor tekrar girdiginde
benim onun bunun her kimse yazdigina cevap yazmiyo
cünkü direk son syafaya geliyo ve yazilani görmüyo
eger en azindan son kaldigi sayfadan bir iki sayfa bakar kendine yazanlara yazarsa
iyi oluur
yoksa insan kendini enayi gibi hissediyo
ben kimseye bütün gecmise bak tek tek oku alinti yap demiyorum
dün iki saat yazistik burda kim okuyacak onlarida alinti ypacak
kimsenin kimseden bunu bekledigi yook
gelelim sohbetlerimize
ben sohbet etmeyi ,insalari gülümsetmeyi ,moralini düzeltmeyi, dert anlatmayi ,dert dinlemeyi severim
burada simdi yapilmiyor bu sohbetler biz öncedende uzuun uzuun sohbetler ederdik
kimse burada amacini unutmus degil
ama menü paylasanada yorum yapiyorum
diyette morali bozulana destek vermeye gaza getirmeye calisiyorum
yeni gelenlerede yardimci oluyoruz
yani biz burada sadece sohbet etmiyoruz
iyi kötü verdigim 9 kilodanda bellidir bu umarim
ben menü yorumlarima , elimden geldigince diyet konusunda yardimci olmaya ve de
oradan buradan SOHBET etmeye eglenmeye ve eglendirmeyede devam edicem
saygilar
kiz bana bak bide sana mi laf anlatayim
ay ben rahatsiz olunacak kadinmiyim kiz
beni ne doktor mühendis heykeltras topikleri istedide varmadim
24 MAYIS 2013
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NICK [/TD] [TD] BAŞLANGIÇ [/TD] [TD] GEÇEN HAFTA [/TD] [TD] BU HAFTA [/TD] [TD] GİDEN [/TD] [TD] TOPLAM GİDEN [/TD] [TD] HEDEF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] ssecemm [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] 65,2 [/TD] [TD] 1,800 [/TD] [TD] 21,8 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] tolga_dyg [/TD] [TD] 82,9 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] 66 [/TD] [TD] 1,000 [/TD] [TD] 16,9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] gurbet [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD] 62,1 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 6,9 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] neskuik [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 64,9 [/TD] [TD] 64,1 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 9,9 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] nzo [/TD] [TD] 82,7 [/TD] [TD] 69,3 [/TD] [TD] 68,6 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 14,1 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 65,5 [/TD] [TD] 64,1 [/TD] [TD] 63,6 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 1,9 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 63,1 [/TD] [TD] 63,1 [/TD] [TD] 62,7 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] geveze9292 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 69,7 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 7,3 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 70,1 [/TD] [TD] 69,9 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 9,1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] oslew [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 79,6 [/TD] [TD] 79,5 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 2,5 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62,8 [/TD] [TD] 62,3 [/TD] [TD] 62,4 [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] handelevent [/TD] [TD] 76,5 [/TD] [TD] 72,8 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 3,5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] gulanne [/TD] [TD] 84,5 [/TD] [TD] 76,9 [/TD] [TD] 77,3 [/TD] [TD] +400 [/TD] [TD] 7,2 [/TD] [TD] [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 77,1 [/TD] [TD] 73,4 [/TD] [TD] 73,9 [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] 3,2 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] BHR84 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 68,9 [/TD] [TD] 69,6 [/TD] [TD] +700 [/TD] [TD] 3,4 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[/TABLE]
Haftanın birincisi ssecemm'i tebrik ediyoruz
Bu hafta aramıza katılan arkadaşlarımız buzdanmadam, ALpMer, berenerva2, lequim, havva1906, naz8, yasemen90, abababa
hoşgeldiniz
bir kusurumuz olduysa affola
haftaya daha güzel bir listeyle görüşmek ümidiyle hoşçakalıınn
böcükmü kurdelayı böcükmü gördün handeye sarhos diodun aksam ama seninde pek farkın yokmus hani
Betüş bunlar seni tam mezarcı yaptı bacım geçmiş ola düştün dillerine
günaydın kızlar
Dünki menümü aralara sıkıstırayımda görünmesin
Sabah aç karnına elma sirkesi+bal+ılık su içildi
SABAH
2 dilim tamtahıllı ekmek arası karısık tost
5-6 kasık salata
kk peynir
1 dilim kek
kiraz saplı form çay
ARA
4 adet erik, 1 adet kayısı
ÖĞLEN
6-7 kasık patlıcan yemeği
3-4 kasık corba
1 dilim tam tahıllı ekmek
ARA
çilekli muhallebi (cok tatlıydı dayanamadım)
AKSAM
1 tabak makarna yagsız domates soslu
3-4 kaşık yogurt
kk peynir(makarnanın üstüne)
2 çilek
cozuttum dün iyice utanıyorum yazmaya ama bana kızın diye yazıyorum yinede :26:
hic kimse kusura bakmasin bu konuda mütevazide olmicam
biz bu sekilde sohbet etmesek ruh gibi olur burasi
kac kiside söyledi bunu iyiki varsin özelsin diye
niye cünkü ortama nese katiyorum ve bende bundan mutlu oluyorum
birtek bende degil sende öylesin
-patlicanin domatesini yedinmi
-haa yedim sen yedinmi
-ben de yedim
-kac kilo verdin
-1 sen
-ben veremedim
- gel yolayim o zaman seni
bu mu yani sanki bizden baska kimse konusmuyo kimler neler yazdi buraya bi bizmi yani
tek yaptigim menü paylasmiyorum sebbeim var kendimce defalarcada anlatmicam
he demek boş muhabbette bi işe yarıyomuşanaaa dün bizimle iki saat cene yapan scemm birinci olmusss
hayret dimii
tebrik ederim canim cene yapmak iyi geldi kiz
aynen benimdene diyeyim artık ballım inan sıkıldım insanların anlamamasından
yani kimse kimseye bütün geçmişi oku bitir gel bizim muhabbetimize katıl demiyor
ama dediklerimiz de anlaşılmıyor
inan sabah keyifliydim geldim yine canım sıkıldı
öyle işte
bence hala günaydın o akşamdan sonramSsecem tebrikler canım
Ayhh geçmişten gelemedim bu saate artık hepinize tünaydınlar ne konusmussunuz ne konusmussunuz car car car oku oku bitmedi ayolllneyse yemege gıdıyım bırazdan gelıcem dünkü menumu yazarım hadi öptüm çok
ay seninde işin zor kıyamamkız okuyacam die ne zorluklara katylanıyorben menü yazamıyorum ama :26:
okulda ağzımıza ne giriyor belli değil
o zaman ben sürekli cezalı olcam
ballaı ben karar verdimsiizn eve taşınacam böle olmayacakayyy benimde cok canim sikildi
niye biliyonmu kocis bugün erken gitti ise 5:30
isigi kapatmadan kapica cikmis ayakkabisini giymis
bagiriyo kapidan balkaymaaakkk balkaymaaakkk
hihh diye bi sicradim
lambayi acik unuttum kapatsana diyo
ay bende sizi alintiliyodum tam cevap yazicaktim alintilarim yarim kaldi diye nasil üzüldüm ama
baya bi kal geldi sonra ay kendime nerde geldim biliyonmu
cöpe muz kabugu atarken
kiz ne ara kalkdim alintilar nereye gitti muzu kim verdi elime ne ara yuttum
ay hic birsey hatirlamiyom
gecmise gidemedim kusura bakmayin artik
hahahaaayy catlakk
yokk yoook o ne cingiraktir ooo yemez bu numaralari
tünaydin beybeehee cene yaptik öldük gülmekden dün
ya beni görsen akşamkafamı yastığa gömdümgömdüm güldümKıızz neler oluyo sizin evde öyle karısmıs ortalık iyicevalla okurkene bende öldüm gülmekten ne handenin sarhoslugu ne betüşün talibi ssecemin görümceliği kaldı okumadıgım baya güldüm
benden bulaştı heral akşamyazık bacım
ay ne bileyim bacim ben patigimdeki böcügü kovaladim sonra yataga gittim geriside öyle oldu iste
kız seni kahretmesin bu ne makarnalar tostlar
Dünki menümü aralara sıkıstırayımda görünmesin
Sabah aç karnına elma sirkesi+bal+ılık su içildi
SABAH
2 dilim tamtahıllı ekmek arası karısık tost
5-6 kasık salata
kk peynir
1 dilim kek
kiraz saplı form çay
ARA
4 adet erik, 1 adet kayısı
ÖĞLEN
6-7 kasık patlıcan yemeği
3-4 kasık corba
1 dilim tam tahıllı ekmek
ARA
çilekli muhallebi (cok tatlıydı dayanamadım)
AKSAM
1 tabak makarna yagsız domates soslu
3-4 kaşık yogurt
kk peynir(makarnanın üstüne)
2 çilek
cozuttum dün iyice utanıyorum yazmaya ama bana kızın diye yazıyorum yinede :26:
anlamadım canım benim yazdıklarımdamı birkusur var senin fikrinmi varsa bişi de bana alınmam ben
Valla ben mesela akşam yazılanların hepsini okudum 8.30da başladım bitene kadar öğlen oldu zamanı olmayan okumasın ama dediğiniz gibi en azından kendi son yazısından sonra 1 2 sayfa bakıp ona hitapen bişi yazılmısmı ona cevap verse ve düzenli herkes menu paylasıp menulere yorum yapsa sıkıntı kalmıyor bunun anlasılması gerekıyor herkes tarafından ama hem buraya ara sıra gelip hemde bos muhabbet yapılıyor falan demek olmamışş
güzelmiş :34gelmişken menüöüde paylaşıyım kızlar
Sabah:1 kase nesfit
ara:100 kcal değerinde kuru kayısı kuru vişne ceviz
Öğle:1kepçe mantar çorbası 1,5 parça kadar ızgara tavuk ve yoğurt
ara:1 kase nesfit
Akşam:2 kaşık taze fasulye,1 parça ızgara tavuk ve yoğurtlu semizotu salatası.
Ara:Yeşilçay içerim 2 bardak
haklısınız banada oluyo bazen bende kızıyorum tabicanım tabiki senden o kaa biriken sayfaları okumayı bekleyemeyizkimseye diyemem bende yapabilirim çünkü.bizim kızdığımız nokta mazeretsiz 2 -5 sayfa geriye gitmememk şimdi sen yazacaksın biz sana cvp yazmadan gelecez slm verecez sen olsan bir süre sonra kızmazmısın
nie özendiriyon bizi
özenmedimki
ben yidiklerimi paylaşayım
sabah:1 bardak su 1 parçapeynir,1 tutam maydonoz,1dilimçavdar,1 domatizüzerine limon,3 fincan çay
ara:türk kahvesi
öğle:2 milföy 1 kase yogurt biberli
işte bundan sonrasını yazmaya gerenk yok ama
ara:1 paket tutku,1 paket karemellli eti çikolata:18:
akşam:1 kıymasız karnıyarık,1 kase cacık,2kaşık pilav:18:
ayy canim benim yaa güzel günlerde mutluluk huzur icinde kullan insallahhh
ay bugün 69 u gördüm bakalim artik :26:
niye öyle diyosun cani gaz veriyon bana
dayandı derkenanam oda bana dayandı
suzim beni yanlış anlamamışsındır umarım öyle dediğim içinsagolun kizlar hande de anlatmis demek istedigimibenim demekki Baharin dedigi gibi okadar da türkcem bozuk degilmis beni anlayan arkadaslarimda var
menümü yazayim ama sagdan sagdan yazayim belki görmiyen olabilir
sabah: 1 dilim ekmek peynir domates
ara: seftali
öglen: 1 tabak yesil fasulye
ara: 1 armut
aksamkücük yazsam :44:
yumurtali,kabakli,peynirli 3 tane gözleme
1 dilim elmali pasta
1 paket biberli cips yani 150 gramm750 küsür kalori
aksam sofrada esime dedimki sirita sirita
-asagiya Türk tasiniyo
esimde
- hayir ismi yaziyo alex dedi
ay ben oraya bakmayi hic akil edememistim
burda asagiyi dinlicem diye nefes almiyodum
neyse kizimda dedi ki
-ben gördüm adami Türk degil
bende
-nasil biri dedim (belki bunlar yanlis okumustur Türkdür diye hala umutluyum :26:)
kizimin cevap su
-böyle kollari var elleri var normal bildigin insan
ay bu kiz kesin benim kizim
hoş geldin..neler yiyorsun bizimle paylaşırmısın?merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum 22 gündür diyetteyim.. benim diyetim biraz katı bir diyet isveç diyetine yakın bi diyet..
günlük almam gereken kalori miktarı 2300 civarı ben arada bi azıcık kaçırsam günlük 1000 almaya özen gösteriyorum.
1-2 kilo daha verdikten sonra tempolu yürüyüşe başlayacağım.
boyum 168
84 kilo ile başladım
bu sabah tartıldığımda 78.6 gösterdi tartı..
22 günde 5,5 kilo verdim.
ilk zamanlar çok zorlandım ama alıştım artık ilk günler gibi aç hissetmiyorum.
kronik kabızlığım var o yüzden 3 günde bir bitki çayı içip temizlik yapıyorum :)
yazılarınızın altında başlangıç kilonuzu ve hangi kiloya ulaşmak istediğiniz gösteren görsellerden bende eklemek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.
sanada hayırlı işler canımgünaydın kızlar tükkanı açtım hadi bakalım çalışanlara hayırlı işler tatilcilere dicek bişey yok biz calisalim siz yatın
günaydıngünaydın kızlar..ben hemen işe dalcam..kocişi merak ettim çoktan gelmiş olması lazımdı ama gelmedi.telide kapalı merak etttim.haydin görüşürüz
günaydın gurbetgunaydın kızlar nasılsınız
dun gecmısı okuyup okumama tarısması olmus gecmısı okumamız gerekıyo tabı ama nerdeyse 15 sayfa gıttım dıyetle ılgılı hıç bırsey bulamadım dolayısıyla alıntılayacak bıseyımde yok
bende cvb yazdıgım kısıler cvb yazmayınca bozuluyorum ama dıyete bıraz daha yönelmeye davet edıyorum mesala kımse menu paylasmıyo dıyetle ılgılı yenı seyler onermıyo ilk amacımız dıyet 2.amacımız sohbet olsun saygılarımla
ALLAH ÇOK VERSİN SEN AZ YEİlk menü benden gelsin,
Sabah:2 dilim beyaz ekmek18::18::18:)
patatesli yumurta 1 küçük tabak
5 zeytin
öğle:1 tbk.nohut
3 kaşık pirinç pilavı
salata+yoğurt
akşam da artıkın köye gideceğiz, orda Allah ne verdiyse.
24 MAYIS 2013
[TR][TD] [/TD] [TD] NICK [/TD] [TD] BAŞLANGIÇ [/TD] [TD] GEÇEN HAFTA [/TD] [TD] BU HAFTA [/TD] [TD] GİDEN [/TD] [TD] TOPLAM GİDEN [/TD] [TD] HEDEF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] ssecemm [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] 65,2 [/TD] [TD] 1,800 [/TD] [TD] 21,8 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] tolga_dyg [/TD] [TD] 82,9 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] 66 [/TD] [TD] 1,000 [/TD] [TD] 16,9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] gurbet [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD] 62,1 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 6,9 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] neskuik [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 64,9 [/TD] [TD] 64,1 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 9,9 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] nzo [/TD] [TD] 82,7 [/TD] [TD] 69,3 [/TD] [TD] 68,6 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 14,1 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 65,5 [/TD] [TD] 64,1 [/TD] [TD] 63,6 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 1,9 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 63,1 [/TD] [TD] 63,1 [/TD] [TD] 62,7 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] geveze9292 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 69,7 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 7,3 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 70,1 [/TD] [TD] 69,9 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 9,1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] oslew [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 79,6 [/TD] [TD] 79,5 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 2,5 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62,8 [/TD] [TD] 62,3 [/TD] [TD] 62,4 [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] handelevent [/TD] [TD] 76,5 [/TD] [TD] 72,8 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 3,5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] gulanne [/TD] [TD] 84,5 [/TD] [TD] 76,9 [/TD] [TD] 77,3 [/TD] [TD] +400 [/TD] [TD] 7,2 [/TD] [TD] [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 77,1 [/TD] [TD] 73,4 [/TD] [TD] 73,9 [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] 3,2 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] BHR84 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 68,9 [/TD] [TD] 69,6 [/TD] [TD] +700 [/TD] [TD] 3,4 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[/TABLE]
Bu hafta aramıza katılan arkadaşlarımız buzdanmadam, ALpMer, berenerva2, lequim, havva1906, naz8, yasemen90, abababa
hoşgeldiniz
24 MAYIS 2013
[/TABLE]
hoşgeldiniz
hoooyyttt nere kız otur oraya
boşverin sokmayın canınızı
aaahhh suzi sen unutulcak kadinmiydin :)
sana katılıyorum sonuna kadar
bu arada dün elbiseni gördümama telden pekyorumlayaamadım çok güzel bence
aynısının benzerini eşimin arkadası nişanında diktirdi kolları öle uzun kapalı işlemeli çok güzeldi
ama terzi mühim işte
ben bi yere gitmiyorum o kumasınlar ozman okusunlar demiyorumki
hepsine katılıyorum cvp yazdım zati
seni seviyorıum seni sevenleride seviyorum sevdiklerinide seviyorum
anam kızçekendinede hoşgeldin yazmış güldüm bi an
herkezler tebrikler bize dayak:13::13:
tunaydin herkese
aksam benden sonra ne dokturmussunuz ya
ballim gorumce hakkindaki dediklerinden sonra evlenmekten korkar insan
bide bende gorumceyim hic birini yapmadim ya
iyi gorumcelerdenim saniyorum
kizlar bunun inanilmaz cok isim var suan oglumu salliyorum bi makine camasir yikadim astim ikinci yikaniyo yemek yapilcak bu buhafta kerhwoche bizde yarisini yaptim devami yapilcak [oglum uyanip ciglik atinca kalani sonraya kaldi]mutfak toplanicak vel hasil cok isim var daha pasamda hic umrunda olmayarak bu Kadar is aksama Kadar beni salla diyo
sizde neler var
ballim bide bisey sorcam biz simdi trye gittikya 1bucuk ay apartmandakiler diyolarki mecbursunuz kerhwoche ve kleinekerwocheyi yapmaya simdi ben bu hafta kendim icin haftayada bizim yerine yapan icin yapicam sizdede Boylebidurum varmi
ayrica gecen sene 2ay gitmistik gelince ikiay kleinekerwocheyi ben yaptim
alman kanunu mecbursunuz yapmaya yada Burda yokken yerinize baskasini yaptirmaya diyolar dogrumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?