canım sabah öle yzılınca burda bende haklı olarak burda makara yapılmamıza tepki var sandımelbette hepimiz paylaşıyoz.bende paylaşmıyorum.öle anladımki sanki biz hep diyet dışı konularda yazıyomuşuzda sizde rahatsız oluyormuşunuz gibi olmuş.bende biliyorumsenin benim hep muhabbet ettiğimizi en çokta senin yazmana şaşırdımzati neyse artık bişiyazmıcam dedimyazmıyom sıkıldımartık çünküm.
napıyon bacım
bende saırdım cnm hepınız ustume gelmıssınız
sonucta geceye kadar bende sohbet ettım burda vaktım olsa hala edecem ama gelemıyom ıste ben hepımız ıcın menu paylasma teklıfınde bulundum buda cok dogal bısı
gecmısı okuyunca cnm sıkıldı işte
slm kızlar abowwww neler olmus bura ben kötu bısey demedımkı :18::18::18:
sohbette olmasın dıye bıseyde demedım zaten onu dersem ben kendıme ters duserım bura sohbet edenlerden bırısıde benım sızlerı kırdıysam özur dılerım ben sadece sızı kendıme yakın gördugum ıcın soyledım cunku ben gecmısı her satırına kadar okuyom ama alıntılayacak bısey bulamayınca gecmısı okumamıs gıbı yansıyo onu anlatmaya calıstım
ve bende dahıl artık hıç bırımız menu paylasmıyoz ılk önce menulerımızı paylasıp sonra sohbet edelım demek ıstedım bunda yanlıs olan ne varkı:18::18:
ababacım sana ozel atmayı unutmusum ama yınede lısteye almıssın teskler cıcım
tehtit etmişin beni hamile değilsen die:18:
de kiseninkine kaanın canı park çekmiş hava çok soğuk git sen tekbaşına biraz oyna gelince oğlana anlat
gurbetcim ben dün sabah önceki günün menüsünü paylasdim aksamda o gününkini
hem sohbetimi yapiyor hem menümü paylasiyorum
balli betül paylasmiyor ama o kizceler zaten ta nezamandan beri bu topikde neyin dogru neyin yanlis oldugunu biliyorlar bende biliyorum ama yinede kendimi kontrol altinda tutmak icin paylasiyorum
ama zorlanan kisiler yapsinlar tabii yeni gelen oldumu diyorum zaten hep menü paylasin bizde görelim nerde dogru nerde yanlisiniz var diye sohbete katilmiyor menü paylasmiyorsa biz napalim dobic kalsinlar ozaman
bosver artik canimizi sIkmayalim konu zaten baska yerlere cekildi
ya dur sen gün sayiyom su carsamba bi gelsin
dur diyeyim
sen suzı ballı sankı ben sohbet etmıyek sadece menu paylasak der gıbı yansıtıldım üzüldümkız kim üstüne geldi bi ben yazdım sana
menü paylaşalım tabi bizde bişi demiyok
gurbetcim ben dün sabah önceki günün menüsünü paylasdim aksamda o gününkini
hem sohbetimi yapiyor hem menümü paylasiyorum
balli betül paylasmiyor ama o kizceler zaten ta nezamandan beri bu topikde neyin dogru neyin yanlis oldugunu biliyorlar bende biliyorum ama yinede kendimi kontrol altinda tutmak icin paylasiyorum
ama zorlanan kisiler yapsinlar tabii yeni gelen oldumu diyorum zaten hep menü paylasin bizde görelim nerde dogru nerde yanlisiniz var diye sohbete katilmiyor menü paylasmiyorsa biz napalim dobic kalsinlar ozaman
bosver artik canimizi sIkmayalim konu zaten baska yerlere cekildi
:18::18::18::18h bacım geçirmişin üstüne pembiş kürkü yanmıyoda yeşil lamban gözükmüyon
sen suzı ballı sankı ben sohbet etmıyek sadece menu paylasak der gıbı yansıtıldım üzüldüm
tamam cnm bende karısmıyorum o zaman bu işi bilenler menu paylasmasın isteyen yazsın daha dogru olur bastan demeseydım zaten ısteyen menusunu paylasır hata bende
kiz üzülme yasen suzı ballı sankı ben sohbet etmıyek sadece menu paylasak der gıbı yansıtıldım üzüldüm
tamam cnm bende karısmıyorum o zaman bu işi bilenler menu paylasmasın isteyen yazsın daha dogru olur bastan demeseydım zaten ısteyen menusunu paylasır hata bende
öyle yansıtılmadın canım sen sadece öle yazınca ben öle anladım yanlış anladıysam özür dilerimzaten birazda o yüzden şaşırdım çünkü daha öncedende ne güzel muhabbet ediyorduk
kiz üzülme yabenim sinir oldugum konu carptirildi baska yere cekildi bizim muhabette laf edildi okada
tabii ki güzel olur daha cok menü paylasan olursa
ben aklima geldikce yapacamyapimmi bacim
ballı bu yapabülüro dobic kizdan korksun dedimama onuda diyete sokmaya kalkti
tamam gelın barısak sarılak
ballı bu yapabülür
olmz öpen koca dudaklı kuşları koysun suzi
bende sadece bu var
ay hayatımda ilk defa açlıktann koca bi tabak meyve yedim
aş erıyon aş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?