70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende saırdım cnm hepınız ustume gelmıssınız
sonucta geceye kadar bende sohbet ettım burda vaktım olsa hala edecem ama gelemıyom ıste ben hepımız ıcın menu paylasma teklıfınde bulundum buda cok dogal bısı
gecmısı okuyunca cnm sıkıldı işte

kız kim üstüne geldi bi ben yazdım sana
menü paylaşalım tabi bizde bişi demiyok

gurbetcim ben dün sabah önceki günün menüsünü paylasdim aksamda o gününkini
hem sohbetimi yapiyor hem menümü paylasiyorum
balli betül paylasmiyor ama o kizceler zaten ta nezamandan beri bu topikde neyin dogru neyin yanlis oldugunu biliyorlar bende biliyorum ama yinede kendimi kontrol altinda tutmak icin paylasiyorum
ama zorlanan kisiler yapsinlar tabii yeni gelen oldumu diyorum zaten hep menü paylasin bizde görelim nerde dogru nerde yanlisiniz var diye sohbete katilmiyor menü paylasmiyorsa biz napalim dobic kalsinlar ozaman
bosver artik canimizi sIkmayalim konu zaten baska yerlere cekildi

ya dur sen gün sayiyom su carsamba bi gelsin
dur diyeyim

:18::18::18::18h bacım geçirmişin üstüne pembiş kürkü yanmıyoda yeşil lamban gözükmüyon

kız kim üstüne geldi bi ben yazdım sana
menü paylaşalım tabi bizde bişi demiyok
sen suzı ballı sankı ben sohbet etmıyek sadece menu paylasak der gıbı yansıtıldım üzüldüm

tamam cnm bende karısmıyorum o zaman bu işi bilenler menu paylasmasın isteyen yazsın daha dogru olur bastan demeseydım zaten ısteyen menusunu paylasır hata bende

öyle yansıtılmadın canım sen sadece öle yazınca ben öle anladım yanlış anladıysam özür dilerimzaten birazda o yüzden şaşırdım çünkü daha öncedende ne güzel muhabbet ediyorduk

kiz üzülme ya benim sinir oldugum konu carptirildi baska yere cekildi bizim muhabette laf edildi okada
tabii ki güzel olur daha cok menü paylasan olursa
ben aklima geldikce yapacam yapimmi bacim

öyle yansıtılmadın canım sen sadece öle yazınca ben öle anladım yanlış anladıysam özür dilerimzaten birazda o yüzden şaşırdım çünkü daha öncedende ne güzel muhabbet ediyorduk

kiz üzülme ya benim sinir oldugum konu carptirildi baska yere cekildi bizim muhabette laf edildi okada
tabii ki güzel olur daha cok menü paylasan olursa
ben aklima geldikce yapacam yapimmi bacim

tamam gelın barısak sarılak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…