70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

pardon ya akşam yemeğine yoğurt yerine çorba yazmışım
yoğurttur anacığım o

anam kadayıf olmamış.ne bu böle ay ben yumurta yiyim dedimöğle yemeğinde koktu zten pek sevmem yumurtayı atttım
akşamgüzel ama su az bence

anam kadayıf olmamış.ne bu böle ay ben yumurta yiyim dedimöğle yemeğinde koktu zten pek sevmem yumurtayı atttım
akşamgüzel ama su az bence

evet tatlım öğlen kötü ama canım çekti
dolapta olunca yüz kere yoklarım o dolabı
yidim ama yoğurtla
aklınızda bulunsun kızlar şerbetli tatlıları yoğurtla yiyin yağ yapmıyormuş
suyuda ancak içebiliyorum okadar

kizlar benim ayaklarimda cok kalinya incelsin istiyorum onun icin ne yapabilirim bilen varmi
dun itibariyle jilliana basladim ama baska ne yapabilirim

burayı biraz oku istersen nettende resimli hareketlere bakabilirsin

Kadınların büyük bir kısmı bacaklarından yakınıyor. Hoş ve ince bacaklara sahip olmak için ameliyatlara boyun eğmeniz veya el yakan egzersiz aletleriyle uğraşmanız gerekmiyor. Daha düzgün bacaklara sahip olmanın yolu, iyi bir diyet ve klasik egzersizlerden geçiyor.

Uzmanlara göre, alt butlarınızı inceltmek için o bölgeye yönelik egzersizler yapmak gerekiyor. Sadece yürüyüş yapmak, merdiven çıkmak ve aerobik yapmak bu sorunlu bölgeyi şekile sokmaya yetmiyor.

Yağlı ve yumuşak bölgeyi sıkılaştırmak için bölgesel egzersiz sağlayan spesifik hareketler yapmak gerekiyor. Doğru noktaya doğru çeşitte ve yeterli miktarda egzersizle odaklanmak gerekiyor. Aynı hareketi fazla yapmak vücudunuzu şekle sokmak yerine zarar verir.

Size önereceğimiz egzersizleri her bacak için 15 kez tekrarlayın ve dinlenmeden bütün egzersizleri tamamlayın. 3 egzersizi de yaptıktan sonra 15 dakika dinlenin ve bu kombinasyonu iki kez daha tekrarlayın.

Bir ayak havada olacak şekilde yatarak iç butları sıkıştırmak :

Omuzlarınız yere temas edecek şekilde sırt üstü yatın. Bacaklarınızı ileriye doğru iyice gerin ve dizlerinizi kırmadan düz tutmaya çalışın. Sağ topuğunuzu yerden 15 cm kadar yukarıya kaldırın ve sol bacağınız gergin haliyle dururken sağ topuğunuzu diğer ayağınızın soluna kilitleyin. Sağ topuğunuz sol topuğunuza kavuşturana kadar bu yönde bacaklarınızı gererek hareket ettirmeye devam edin. Hareket ettirdiğiniz bacak üzerindeki basıncı kaldırmadan başlangıç pozisyonuna dönün. Aynı hareketi sol bacağınızda tekrarlayın.

Tek ayak üzerinde ayakta durmak :

Sırtınız dik bir şekilde ayakta durun. Bacaklarınız arasında biraz mesafe olmasına dikkat edin. Dizleriniz gergin bir şekildeyken sağ bacağınızla 15 cm çapta bir daire çizmeye çalışın. Diziniz ve kaslarınız olabildiğince gergin bir şekildeyken sağ ayağınızı sol ayak parmaklarınızın üzerinden geçirin. Harekete sağ topuğunuz sol topuğunuza değişene kadar devam edin. Bacaklarınızın gerginliğini bozmadan başlangıç pozisyonuna geri dönün ve hareketi sol bacağınızda tekrarlayın.

Makas şeklinde uzanarak :

Sırt üstü yatın ve bacaklarınızı öne doğru gerin. Topuklarınız temas halindeyken ayak parmaklarınızı uzanabildiğiniz kadar uzak bir mesafeye gerin. Ayak parmaklarınızın ve bacak kaslarınızın gerginliğini bozmadan bacaklarınızı makas şeklinde açabildiğiniz kadar çok açın. Dinlenmeden başlangıç pozisyonuna dönün ve hareketi tekrarlayın

benimde dolapta Yas basta var ama donup bakmiyorum

hatta ablamada dedim dolapta Yas Pasta var diye ne soyluyon kizim canim cekti dedi bendeki cevap aynen su
varda benim isime yaramiyoki orda duruyo sadece ben yemiyorum
once zayifliycam sonra Pasta borek yeriz 70in altina inene Kadar ciko Pasta borek hicbisey yokk

tesekkur ettim canim yapmaya calisicam

merhaba kızlar..aranıza katılmak istiyorum..artık kilolu olmak istemiyorum..benide aranıza alırmısınız..ismim nazmiye 23 yaşındayım 2 yaşında bir kızım war antalyada yaşıyorum..65 kiloyum..

Son düzenleme:
worde e kayit etmekde ne iyi fikirmis tekrar gecmise gerek kalmadi

öglene kadar güzel fadimecim ama köyde köy yemeklerini yemede yaninda yat
altınlar senin olsun o zaman suzim ben huzurlu bi hayat istiyorum sadece
yok bebeğim burdakiler şaka. öyle bi amacım yok şükür daha bitirmem gereken okulum var
isin sakasi betülüm tabiiiki de benimde gözüm yok altinda parada bulda allah olmayanlara versin yirim seni
ay bizim hortlaklar bile sisko kiz
yanaklara bak
bence buda menü paylassin suzim

menü paylasmada haklisin canim
ama ben genelde cis yaptigim ve düzensiz yedigim icin paylasmiyorum
ama paylasanda olursa yorum yapiyorum
he onu konu disina cikmayalim diye özelikle dombis sectim ballim
biz kendimize gırgır şamata topiği mi açsak
orayı muhabbet için kullanırız burayı zayıflama
böylece kimse rahatsız olmamış olur
sonuçta herkes bunları okumak zorunda değil, haklılar
yok tatlim biz hep böyledik zaten rahatsiz olan okumasin es gecsin o kismi cok mu zor
ay suziyi eklememişim hemen düzeltiyorum
olsun
yanlis yere cekildi bence
kiz bana bak bide sana mi laf anlatayim
ay ben rahatsiz olunacak kadinmiyim kiz

beni ne doktor mühendis heykeltras topikleri istedide varmadim
yok yavrum sen gel benim yamacima
ellerine saglik betülüm secemmm 1inci olmussun dedim ben sana dimi tebrikler canim

sIkma canini betülüm benim anlamadigim simdiye kadar problem degildin birsey dedik diye baska konuya saptirilmis olmasi
görümceye torpil yaptım
benim kardesim 19 yasinda ama yas bizim icin fark etmez kuzum senin icinde problem olmaz dimi
suzim kusura bakma canım seninle muhabbet ettik ya bildirimini kaydetmeyi unutmuşum
hemen hallettim
sagol betülüm olabilir ugrasiyorsun okada problem degil

hem talibime sarkıyosun hem görümcemlen arama giriyosun çok ayıııppp
haftaya listede nerede olmak ister acaba bi konuşayım ben onunla
olmaz onu alma beni al
katiliyorum sana
sende benim gibi aksamdan sonra cozutmussun mervecim
hem buraya ara sıra gelip hemde bos muhabbet yapılıyor falan demek olmamışş

:128:

yok bence sana suzi cuk oturmuş
ismail türüt-suzan - YouTube
vayana kızı suzan
yat kollarıma uzan
betüşten sonra bu şarkı senin

cikmam lazim kizlar kizimi camiden alip insallah ordan alisverisee

firsat bulursam gelrim hemencik

öpüyoruuuuuummm

beni özleyin anacimm
bende oglani dedesiylen göndercem insallah kolay gelsin tatlim
aaahhh suzi sen unutulcak kadinmiydin :)
dimi

yinede elimden geldigi kadar anlattim kirildim ama gecti cünkü türkcemlen alakasi oldugunu sanmiyorum sIkma canini kötü niyetle söylememissin

anam çayla tutku yedim
iyi ettin bi hamile olma dur ben sana napiyom

anamm:18::18::18::18:

slm kızlar abowwww neler olmus bura ben kötu bısey demedımkı :18::18::18:
sohbette olmasın dıye bıseyde demedım zaten onu dersem ben kendıme ters duserım bura sohbet edenlerden bırısıde benım sızlerı kırdıysam özur dılerım ben sadece sızı kendıme yakın gördugum ıcın soyledım cunku ben gecmısı her satırına kadar okuyom ama alıntılayacak bısey bulamayınca gecmısı okumamıs gıbı yansıyo onu anlatmaya calıstım
ve bende dahıl artık hıç bırımız menu paylasmıyoz ılk önce menulerımızı paylasıp sonra sohbet edelım demek ıstedım bunda yanlıs olan ne varkı:18::18:
ababacım sana ozel atmayı unutmusum ama yınede lısteye almıssın teskler cıcım

konu baska yerlere saptirildi ondan böyle gereksiz seyler cikti bence üzüldüm
fazla kacirma görümce adayi kolay gelsin
kiz sana havadurumunu yoladim 6 derecede parka nasil göndereyim yavrumu :18:benimkini tekmi göndersem acep
kizlar disarlari bitirdim namazimi kildim 2kupa birden cayimi aldim geldim biraz bakayim size sonra mutfaga gecicem

suan nane ve isirgan cayi birden iciyorum
bende tekrardan isirgan otu cayi almam lazim bana iyi geliyordun
bi kadayfi göze patiyor neslimm menün güzel affiyet olsun
sagol tekrar hatirladigin icin neslim
naber canlar size yeni akidiş getircem şimdi hesap alcaz görüşürük...
gelsin bakim neyin nesi kimin fesi
afferim yeme senlen kutlama yapcaz 6lilari görünce
merhaba kızlar..aranıza katılmak istiyorum..artık kilolu olmak istemiyorum..benide aranıza alırmısınız..ismim nazmiye 23 yaşındayım 2 yaşında bir kızım war antalyada yaşıyorum..65 kiloyum..
hosgeldin canim aramiza
anamm:18::18::18::18:
benden niye korkuyorsun kiz

canım sabah öle yzılınca burda bende haklı olarak burda makara yapılmamıza tepki var sandımelbette hepimiz paylaşıyoz.bende paylaşmıyorum.öle anladımki sanki biz hep diyet dışı konularda yazıyomuşuzda sizde rahatsız oluyormuşunuz gibi olmuş.bende biliyorumsenin benim hep muhabbet ettiğimizi en çokta senin yazmana şaşırdımzati neyse artık bişiyazmıcam dedimyazmıyom sıkıldımartık çünküm.
napıyon bacım

tehtit etmişin beni hamile değilsen die:18:
de kiseninkine kaanın canı park çekmiş hava çok soğuk git sen tekbaşına biraz oyna gelince oğlana anlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…