- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 373
alla alla bu ne anlamadım şimdi...sen bana daha dün sadece cumaları geliyosun 2 satır kimseye yazmıyosun diye senden rahatsız oldum demedin mi? bende sana haklısın ama mazeretim bu dedim..daha sık gelmeye calısıcam dedim..sabah geldim bana uygun gelen iki yoruma yorum yaptım...ne sizin muhabbetinizden rahatsızım dedim..ne muhabbetinize eften püften dedim...daha zevkli olur takip etmek dedim..neden ben cogu zaman gece telden okuyorum sizi arkadaşım su an odaklandığım seyde diyetim yani diğer seylerin yanı sıra..2 ayda 14 kilo verdim ben..bana daha ne faydalı olabilir onun derdindeyken..su sayfaları açtığımda işime yarayacak bişey bulmak beni keyiflendirir dedim...ben sen fikrini yüzüme karsı beyan ettiğinde bu tarzla mı cevap yazdım..yada muhabbetinize laf mı ettim...burası üye olunmadan da takip edilebilecek bi site burdaki muhabbetten rahatsızlık duysam üye olmazdım...muhabbet ederken o anlar için birebir yasadığınız için konuşulan seyler gerçekten keyif vericidir..ama sonra okuyan ben için eğer tek sayfa kaçırdıysan anlamazsın..bide anlamak için kafa patlatırsın...kimsenin ortamına sonradan gelip muhabbetine laf edecek insan değilim ben..sadece evet listeler menüler ön planda olsa iyi olur dedim bu da benim fikrimdi...
neyse lafı cok uzatmayada gerek yok...abababa hakkın geçtiyse helal et benimde ismim gecen listeler için uğraştın...dostane yaklaşan diğer arkadaslarada cok teşekkürler...çıktığınız diyet yolundada allah yardımcınız olsun.gönlünüze göre versin arkadaşlar...
yaaa yeme hamile değilsen nolcak yiyip durma
ahhh o okullarr.. canım ıstedıgını ye öğlen okulda kokorec falan fılan bunlar da sonucta menudur; yanına mutlaka yogurt grubunu ve salata grubunu ekle, ben de okulda oldugumda mesela doner durum ayran yıyıp durumun ıcıne de salata ekletıyorum aynı oluyor ıste..Ya öyle çok canımım çektiği bişey değil aslında canım ama mesela şey oluyo genelde okulda öğle arası haftada bi iki gün biyerlere gidiyoruz,okulda olduğumuzda zaten sıkıntı yok düzgün besleniyorum,ama dediğim gibi böyle sırf fast food satan yerlere gidincede en az şekilde yemeye çalışıyorum.Mesela öğlenleri bazen kokoreç yemeye falan gidiliyo hani oyle yerlere gidince ben sadece köft ekmek alıp köftelerini yiyorum da bazı yerler oluyo ''illa o fat food yenecek başka çaren yok'' gibiama o zamanlarda akşam yemiyorum dengelemeye çalışıyorum.
canım nesfıt ara ogun degıl normal bır ana ogundur onu bır daha gormeyelım..gelmişken menüöüde paylaşıyım kızlar
Sabah:1 kase nesfit
ara:100 kcal değerinde kuru kayısı kuru vişne ceviz
Öğle:1kepçe mantar çorbası 1,5 parça kadar ızgara tavuk ve yoğurt
ara:1 kase nesfit
Akşam:2 kaşık taze fasulye,1 parça ızgara tavuk ve yoğurtlu semizotu salatası.
Ara:Yeşilçay içerim 2 bardak
kıymasız karnıyarık nasıl oluyor ki? sebzeli mi, canım cektı cokben yidiklerimi paylaşayım
sabah:1 bardak su 1 parçapeynir,1 tutam maydonoz,1dilimçavdar,1 domatizüzerine limon,3 fincan çay
ara:türk kahvesi
öğle:2 milföy 1 kase yogurt biberli
işte bundan sonrasını yazmaya gerenk yok ama
ara:1 paket tutku,1 paket karemellli eti çikolata:18:
akşam:1 kıymasız karnıyarık,1 kase cacık,2kaşık pilav:18:
işte senin anlayamadığın kısım bu. benim de çok uzun zaman girmediğim oluyor. ama en son yazdığım yere gidip hızlı hızlı sayfalara bakıyorum beni alıntılayan olmuş mu, biri cevap vermiş mi filan diye. şu senin dediğin "bok kokusu" muhabbetine filan katılmanı kimse söylemiyor zaten. ama son yazdığın yerden bi kaç sayfa bakman çok da zor olmasa gerek. bu tabii ki bi zorunluluk değil ama dışarda biriyle konuşurken nasıl bir şey söyleyip cevap alamazsan hoş olmuyorsa burdaki de aynı şey. suzi sana bunu söylemeye çalıştı ama anlaşılamadı belli ki.
canım sanırım hamılesın sen, belırtılerın benımkıne benzıyor; bır sure bırak dıyetı de haftaya kdr nıye beklıosun Buca Tıp Merkezinde Can postacı var benım dogumumu yapan doktor, istersen gıt hemen ultrasona alsın senı, rahatlarsın..anam çayla tutku yedim
ayıptır soylemesı haftaya Çeşmeye gıdıyorum daçok cozutmamışın ama
niye öyle bişey yapılıyoki anlamadım:44:
oyyy kıyamam gel kız senide götüreyim hamişim
Umarım başarıya ulaşırsın; unutma ki her çıktığın yolda tek başınasın..alla alla bu ne anlamadım şimdi...sen bana daha dün sadece cumaları geliyosun 2 satır kimseye yazmıyosun diye senden rahatsız oldum demedin mi? bende sana haklısın ama mazeretim bu dedim..daha sık gelmeye calısıcam dedim..sabah geldim bana uygun gelen iki yoruma yorum yaptım...ne sizin muhabbetinizden rahatsızım dedim..ne muhabbetinize eften püften dedim...daha zevkli olur takip etmek dedim..neden ben cogu zaman gece telden okuyorum sizi arkadaşım su an odaklandığım seyde diyetim yani diğer seylerin yanı sıra..2 ayda 14 kilo verdim ben..bana daha ne faydalı olabilir onun derdindeyken..su sayfaları açtığımda işime yarayacak bişey bulmak beni keyiflendirir dedim...ben sen fikrini yüzüme karsı beyan ettiğinde bu tarzla mı cevap yazdım..yada muhabbetinize laf mı ettim...burası üye olunmadan da takip edilebilecek bi site burdaki muhabbetten rahatsızlık duysam üye olmazdım...muhabbet ederken o anlar için birebir yasadığınız için konuşulan seyler gerçekten keyif vericidir..ama sonra okuyan ben için eğer tek sayfa kaçırdıysan anlamazsın..bide anlamak için kafa patlatırsın...kimsenin ortamına sonradan gelip muhabbetine laf edecek insan değilim ben..sadece evet listeler menüler ön planda olsa iyi olur dedim bu da benim fikrimdi...
neyse lafı cok uzatmayada gerek yok...abababa hakkın geçtiyse helal et benimde ismim gecen listeler için uğraştın...dostane yaklaşan diğer arkadaslarada cok teşekkürler...çıktığınız diyet yolundada allah yardımcınız olsun.gönlünüze göre versin arkadaşlar...
yok bacımondan yemiom bu hafta canım diyette olmak istemio canım sıkkın o yüzden yiyom haftaya başlıcamişallah en azından şu bebek işi kesin sonuçlanana kadar canım sıkkın çok
günaydın kızlar tükkanı açtım hadi bakalım çalışanlara hayırlı işler tatilcilere dicek bişey yok biz calisalim siz yatın
fadimecim herkesi menü yazak icin zorlayamayiz zorlanan insan yazin menüsünü mesela önceden charm vardin menü paylasiyordun ama o farkli birsey uyguluyordun kendince herkes sen yeme böyle etme bunu falan yazdi oda ondan yazmiyorum artik ben böyle beslenmek istiyorum diye cevap vermisdin tabii menü yazilmasini bende isterim ama kimseyide zorliyamayiz herkes kendi bilecek dogruyu yanlisi koskaca kadinlar zorla birsey yaptiramayiz kiGünaydın kızlarrr,
Herkesler iyidir umarım geçmişi okumaya çalıştım ama bitiremedim.
Bence geçmişi okumak da önemli de olsa öncelik menü yazmak olsun arkadaşlar.
Bundan sonra herkes bir standart getirelim, şu kadar gün menü yazmak zorunlu diye, mesela haftada en az 3 gün herkes menüsünü yazsın, yorumlayalım, amacımıza geri dönelim, burda amaç zayıflamak ama menü yazılmıyor artık, böyle ilerleyemeyiz.
Herkes fikrini belirtsin, ona göre bir yol çizelim.
nereye kaboldun kocan kuzumgünaydın kızlar..ben hemen işe dalcam..kocişi merak ettim çoktan gelmiş olması lazımdı ama gelmedi.telide kapalı merak etttim.haydin görüşürüz
yanlis okumussun gurbetcim gecmisi oku okuma tartismasi olmadi sana verilen cevaplari görmezden gelme konusuydungunaydın kızlar nasılsınız
dun gecmısı okuyup okumama tarısması olmus gecmısı okumamız gerekıyo tabı ama nerdeyse 15 sayfa gıttım dıyetle ılgılı hıç bırsey bulamadım dolayısıyla alıntılayacak bıseyımde yok
bende cvb yazdıgım kısıler cvb yazmayınca bozuluyorum ama dıyete bıraz daha yönelmeye davet edıyorum mesala kımse menu paylasmıyo dıyetle ılgılı yenı seyler onermıyo ilk amacımız dıyet 2.amacımız sohbet olsun saygılarımla
dürtseydik keskeüfffff bune yaaaaa gözlerim pörtledi uyumamışlar gece
insan bizide bi dürter dimi hain kısçeler
maalesef canım insanlar okumaya değil milleti dikizlemeye geliyorlar
suzim ben sana sağdan sağdan bir yapıştırırım bune leynnnn
bak kuzum busene zayıflıyacaksınnnister zorla ister keyifle
ayyy birden hamile kalasın geldi
böyle ne güzel yazmışsınız
aama çok sıkıntı çektim ilkinde bakıcak kimsem olmadığından korkuyorum kızlar
diğer türlüde yaşımda geldi peffff bilemedim ne yapıcam bana bi akıl verinnnn
çok korkuyorum gene aynı şeyleri yaşarım diye
evet suzim 6 ayda bir kontrole gitmekde çok iyi asıl sağlık açısından
günaydın kızlar iyi hafta sonları dilerim
fadimecim katılıyorum menü konusuna canım
yqzmamız lazım aslında
bizifrenleyen o menüleri yazmak asıl
ins senin istedigin gibi bi sonuç çıkar hamileysende üzülme hiç sevin yapcak bişey yok sonuçta keşke başka yere gitseydi ultrason için bu kadar ywmezdin kendiniyok bacımondan yemiom bu hafta canım diyette olmak istemio canım sıkkın o yüzden yiyom haftaya başlıcamişallah en azından şu bebek işi kesin sonuçlanana kadar canım sıkkın çok
dün evet rahatsızlığımı dile getirdim uygun bir dille merakettim ki dünkü problemi çzödüğümüzü sanıyordum bende ta ki bu sabahki msjını görene kadar.üzüldüm cidden ben orta yol bulduk sanıyordum dün.
bak arkadaşım sabah geliyorsun öyle bir yazıyorsun ki sizin tavsiyeniz üzerine geçmişe baktım birşey bulamadım
ne demek bizim tavsiyemiz üzerine sanki zorla illa geçmişe bakıyorsun gibi yazmıssın zorla bakıpta sizin tavsiyeniz üzerine baktım die yazdığın için gerçekten üzüldümben kimseyi silah zoruyla okuyunda bizim muhabbetimize alıntı yapın demedim.dememde.ama anlatamıyorum:95:
eften püsten muhabbetleride sen dedin demedim kimse demedi ama yazdıklarınız o demeye getiriyor gibi olmuş yanlış anladıysam özür dilerim bir zahmet doğrusunu anlatında bende bileyim yanlışımı bunda alınacak birşey yok
bizden rahatsızsında demedim.rahatsız oluyorsanız dedim.ki rahatsız olanlar var ki bize böle tepki veriliyor diyet konusunda bir şey paylaşılmıyor die.
kimsenin ortamına gelemem öle biirideğilim demişsin dün ben ne dedim herkez gelsin ki daha iyi motive olalım.zaten dünkü konulara hiç dönüş yapmayacam yukardaki msj bu sabah yazdıkların içindi.direkte nzo sana yazdım demedim.
tamam fikrin çok güzel menüler listeler ön planda olsun o zman bize diyetle ilgili faydalı bir şeyler paylaş telden okuma en azından 5 dakkikanı ayır menünü yaz buna bende kimsede bişi diyemez.
ama buda yapılmıyorsa ve halada ben bu sizin muhabbetlerinizi okumaktan zevk almıyorum derseniz kusura bakma yapacak birşeyim yok
he birde ben diyete odaklıyım 14 kilo verdim demişsin ne güzel tebrik ederim.ama burda bizlen çene yapıpta kilo verende çok arkadaşım var haberin olsun.eğer burdaki herkez kendi kendine kilo verebilseydi sıkılmadan kimse topiğe gelmezdi
keyifli hafta sonları
olurdu canim kanunlar burdaki gibi olsa zorla yaptiriyolar esim isteydi ben hamileyim 9aylik kar kurudum mecburen Sabah esim ise giderken yapiyodu sonra ben oyle cok yagiyodu eger yapmazsan biri duserse iste kolu bacagi kirilirsa felan sen sorumlu oluyomussun ve tum hastane masraflari felan sen oduyomussunhm güzel bir şeymiş burda olsa kimse yapmaz
çok cozutmamışın ama
niye öyle bişey yapılıyoki anlamadım:44:
oyyy kıyamam gel kız senide götüreyim hamişim
aman buda hamilesin yazmışahhh o okullarr.. canım ıstedıgını ye öğlen okulda kokorec falan fılan bunlar da sonucta menudur; yanına mutlaka yogurt grubunu ve salata grubunu ekle, ben de okulda oldugumda mesela doner durum ayran yıyıp durumun ıcıne de salata ekletıyorum aynı oluyor ıste..
canım nesfıt ara ogun degıl normal bır ana ogundur onu bır daha gormeyelım..
kıymasız karnıyarık nasıl oluyor ki? sebzeli mi, canım cektı coksütlü kadına da yapılır mı bu tutkular falan fılan.. zaten dun dıbıne vurdum yemenın..
Biz bu konuyu kapattık canım; artık uzamasa temcıt pılavı gıbı.. onceden sadece menuler paylaşılırdı, yorumlar yapılırdı sayfa cok ılerlemıyordu; bır de sorun şu ben son kaldıgım yerı bulamıom bır de, bır yolu varsa anlatın.. şimdi mesela son kaldıgım yerı MİNE beğenmış oyle buldum, sonrasında 7 sayfa gıttım, baktım bıtmıyor sona gelıp son 3 sayfada ordan okudum napayım cok gıtmışşyoksa katiyyen aman ben yazayım kacayım dıye bır amacım yok yanı, yazsam nolcak yazmasan ne tamamen yalnış anlaşıldıgımı dusunuyorum zaten yazılı iletişimde boyle sorunlar oluyor; ne çektiysem bu teknolojının ıletısımı bozmasından çektim zaten..
canım sanırım hamılesın sen, belırtılerın benımkıne benzıyor; bır sure bırak dıyetı de haftaya kdr nıye beklıosun Buca Tıp Merkezinde Can postacı var benım dogumumu yapan doktor, istersen gıt hemen ultrasona alsın senı, rahatlarsın..
ayıptır soylemesı haftaya Çeşmeye gıdıyorum da
Umarım başarıya ulaşırsın; unutma ki her çıktığın yolda tek başınasın..
afiyet olsun; ne istıosan ye nasılsa verirsin yine..
allah razı olsun kolay gelsin öptümalıntı yapamıcam canlar kociş geliduyuyor..uyanırsa kızar işine bak diye..hemen yazııwereyim bir iki şeyler..betülcüm ellerine sağlık canım..birinci olmuşum sewindim..ama hala yiyorum mutsuzum..ftemiz canım hiç korkma..bak ben kaynanamla beraber oturuyorum alt üst ama hiç yardımı olmadı 2 çocuğumdada.hala yardımı yok.daha bir tane çorap bile almış değil çocuklarıma.ihtiyacım yok ama onun sewgisini göstermesi gerekir yani..doktora biyere gitcek olsam bile bakmıyor bazen zorla oda nadir..düşün 2 çocukla gidiyorum 2side küçük üstelik..ama rabbime şükür..bakabiliyorum rabbim kolaylık weriyor.ew işi o bu zorlanıyorum ama olsun..sen düşün yap bacım..
ballım we handem size fazlasıyla katılıyorum canlar..sonuçta burada derdimizi sıkıntımızıda paylaşıyoruz..
menü paylaşan canlar beğendim.fazla kaçırmayın bakem bana çekmeyine..
handem we suzim saolun canım kızım için iyi dilekleriniz için..geldi kız kocişşş..uyuyor bende yemek yapıyorum..bikaç bişeyler yazıwereyim dedim..
berenerva2 kolay gelsin canım..
haydin ben kaçar ..eğer unuttuğum biri olduysa affola..burada ki herkesi ayrı ayrı sewiyorum..kendinize göbüşlerinize iyi bakın..bakınki ne kadar kötügözüktüklerini farkına warın..
kız o oğlanı ver babasına yolla parka 2sindende kurtul 1 saatçik
fadimecim herkesi menü yazak icin zorlayamayiz zorlanan insan yazin menüsünü mesela önceden charm vardin menü paylasiyordun ama o farkli birsey uyguluyordun kendince herkes sen yeme böyle etme bunu falan yazdi oda ondan yazmiyorum artik ben böyle beslenmek istiyorum diye cevap vermisdin tabii menü yazilmasini bende isterim ama kimseyide zorliyamayiz herkes kendi bilecek dogruyu yanlisi koskaca kadinlar zorla birsey yaptiramayiz ki
nereye kaboldun kocan kuzum
yanlis okumussun gurbetcim gecmisi oku okuma tartismasi olmadi sana verilen cevaplari görmezden gelme konusuydun
hem senlen az konusup gülüsmedik burda sende dahil cogu kisi dertini de anlatiyor hastaligini cocugunu tasinmasini dertini ozaman hastalanan hastaliklar bölümüne gitsin cocugu olan anneler topigene sorsun dertini bi derdim var bölümüne vs hos mu
benim menü vardin hic birsey yok denmez
senden beklemiyordum cidden
dürtseydik keskezorla severim zorla zayiflat beni neslimmm yirim seni
alintilarim yarida kaldi oglan durmuyor gelirim geri
hamilemialtınlar senin olsun o zaman suzim ben huzurlu bi hayat istiyorum sadece
yok bebeğim burdakiler şaka. öyle bi amacım yok şükür daha bitirmem gereken okulum var
anaaa bi de kısmetime sarkıyor
bi tane bulmuşsun daha ne istiyon kız
olan var olmayan var
doğru diyosun
ne yapalım o zaman 3 gün menü yazmayan topikten atılacak mı :26:
o elbiseyi beğendim de satılmıyor ki :26:
iyi bi yer bulursam diktirebilirim belki yırtmaçsız ve uzun kollusunu
bulamazsam hazır alcam artık..
bence artık hamile kalmalısın canım
senin pötüş çok büyüdü bi kardeş lazım
dimi bu zamana kadar kimseyi beğenmeyen adam beni mi beğenecek
canım dün ben girmeden önce geçmiş olsun diyenler olmuş.
onlara toplu bi şekilde yazdım teşekkür ederim diye
onları da alıntılamadım beğendim geçtim toplu teşekkür ettim
eğer ondan sonra yazdıysan eminim beğenmişimdir
orada teşekkür ettiğim için tekrar alıntılamamışımdır
yoksa niye cevap vermek istemeyeyim benim öyle şeylerim olmaz bunu beni tanıyanlar bilir
kırdıysam özür dilerim yine
ama menü yazıp ya da bi derdinden bahsedip de çıkanlar oluyor
burdakiler onlara cevap yazıyor ama geri cevap alamıyorlar.
bu hoş değil bence. hızlıca şöyle bi bakılabilir diye düşünüyorum.
:26::26::26::26::26:bilemedim peki hortlarlar ne olcaktıay bizim hortlaklar bile sisko kiz
yanaklara bak
bence buda menü paylassin suzim
yok bacim bee evin isi bitiyomu ki
menü paylasmada haklisin canim
ama ben genelde cis yaptigim ve düzensiz yedigim icin paylasmiyorum
ama paylasanda olursa yorum yapiyorum
ay hayir olsun insallah :26:
keske burda olsaydin neskuikim
günadin canim
kiz ögleni ne ara yedin saat daha kac :44:
sohbette olmazsa çekilmez be bebeğim burası insanlar sıkılır bu sefer kaçarbiz kendimize gırgır şamata topiği mi açsak
orayı muhabbet için kullanırız burayı zayıflama
böylece kimse rahatsız olmamış olur
sonuçta herkes bunları okumak zorunda değil, haklılar
haklısın kuzum aynen katılıyorummmm10 defa anlatmaya calisdim Tükcemde kötü degil ama anlatamiyorum bende bir sorun var galiba
diyorum ki soru soruluyo yada birsey yaziliyo cevap yaziyoruz
sonra yazan kisi cikiyor tekrar girdiginde
benim onun bunun her kimse yazdigina cevap yazmiyo
cünkü direk son syafaya geliyo ve yazilani görmüyo
eger en azindan son kaldigi sayfadan bir iki sayfa bakar kendine yazanlara yazarsa
iyi oluur
yoksa insan kendini enayi gibi hissediyo
ben kimseye bütün gecmise bak tek tek oku alinti yap demiyorum
dün iki saat yazistik burda kim okuyacak onlarida alinti ypacak
kimsenin kimseden bunu bekledigi yook
gelelim sohbetlerimize
ben sohbet etmeyi ,insalari gülümsetmeyi ,moralini düzeltmeyi, dert anlatmayi ,dert dinlemeyi severim
burada simdi yapilmiyor bu sohbetler biz öncedende uzuun uzuun sohbetler ederdik
kimse burada amacini unutmus degil
ama menü paylasanada yorum yapiyorum
diyette morali bozulana destek vermeye gaza getirmeye calisiyorum
yeni gelenlerede yardimci oluyoruz
yani biz burada sadece sohbet etmiyoruz
iyi kötü verdigim 9 kilodanda bellidir bu umarim
ben menü yorumlarima , elimden geldigince diyet konusunda yardimci olmaya ve de
oradan buradan SOHBET etmeye eglenmeye ve eglendirmeyede devam edicem
saygilar
kiz bana bak bide sana mi laf anlatayim
ay ben rahatsiz olunacak kadinmiyim kiz
beni ne doktor mühendis heykeltras topikleri istedide varmadim
eline sağlık bebekimmmmm24 MAYIS 2013
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NICK [/TD] [TD] BAŞLANGIÇ [/TD] [TD] GEÇEN HAFTA [/TD] [TD] BU HAFTA [/TD] [TD] GİDEN [/TD] [TD] TOPLAM GİDEN [/TD] [TD] HEDEF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] ssecemm [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] 65,2 [/TD] [TD] 1,800 [/TD] [TD] 21,8 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] tolga_dyg [/TD] [TD] 82,9 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] 66 [/TD] [TD] 1,000 [/TD] [TD] 16,9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] gurbet [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD] 62,1 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 6,9 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] neskuik [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 64,9 [/TD] [TD] 64,1 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 9,9 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] nzo [/TD] [TD] 82,7 [/TD] [TD] 69,3 [/TD] [TD] 68,6 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 14,1 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 65,5 [/TD] [TD] 64,1 [/TD] [TD] 63,6 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 1,9 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 63,1 [/TD] [TD] 63,1 [/TD] [TD] 62,7 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] geveze9292 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 69,7 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 7,3 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 70,1 [/TD] [TD] 69,9 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 9,1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] oslew [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 79,6 [/TD] [TD] 79,5 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 2,5 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62,8 [/TD] [TD] 62,3 [/TD] [TD] 62,4 [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] handelevent [/TD] [TD] 76,5 [/TD] [TD] 72,8 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 3,5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] gulanne [/TD] [TD] 84,5 [/TD] [TD] 76,9 [/TD] [TD] 77,3 [/TD] [TD] +400 [/TD] [TD] 7,2 [/TD] [TD] [/TD] [T [/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 77,1 [/TD] [TD] 73,4 [/TD] [TD] 73,9 [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] 3,2 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] BHR84 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 68,9 [/TD] [TD] 69,6 [/TD] [TD] +700 [/TD] [TD] 3,4 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[/TABLE]
Haftanın birincisi ssecemm'i tebrik ediyoruz
Bu hafta aramıza katılan arkadaşlarımız buzdanmadam, ALpMer, berenerva2, lequim, havva1906, naz8, yasemen90, abababa
hoşgeldiniz
bir kusurumuz olduysa affola
haftaya daha güzel bir listeyle görüşmek ümidiyle hoşçakalıınn
omamış kuzum biber dolması ve pilavvvvvBalkaymak öğle yemeğimi yemeden menü belli olduğu iiçin yazmıştım ama demişti öğle yemeğim,
2 biber dolma
yoğurt-salata
1 kepçe de bulgur pilavı
Biraz alakasız bir menü oldu ama kuru fasulye vardı etli, et kokmuş yiyemedim, 2 dolmayla da kesmedi, 1 kepçe de pilav yedim üstüne.
ayyy benimde cok canim sikildi
niye biliyonmu kocis bugün erken gitti ise 5:30
isigi kapatmadan kapica cikmis ayakkabisini giymis
bagiriyo kapidan balkaymaaakkk balkaymaaakkk
hihh diye bi sicradim
lambayi acik unuttum kapatsana diyo
ay bende sizi alintiliyodum tam cevap yazicaktim alintilarim yarim kaldi diye nasil üzüldüm ama
baya bi kal geldi sonra ay kendime nerde geldim biliyonmu
cöpe muz kabugu atarken
kiz ne ara kalkdim alintilar nereye gitti muzu kim verdi elime ne ara yuttum
ay hic birsey hatirlamiyom
gecmise gidemedim kusura bakmayin artik
hahahaaayy catlakk
yokk yoook o ne cingiraktir ooo yemez bu numaralari
tünaydin beybeehee cene yaptik öldük gülmekden dün
ah o sanat koltuğundan oldu bunlar işte bacımins senin istedigin gibi bi sonuç çıkar hamileysende üzülme hiç sevin yapcak bişey yok sonuçta keşke başka yere gitseydi ultrason için bu kadar ywmezdin kendini
kizlar eskiler bilirler yaz oldumu topikde in cin top oynardin
dogru dürüst gelen olmazdin
simdide sayfalar illerliyor diye sikayet ediliyor
burasi hep böyleydin
ben 2 senedir burdayim bazen cok bazen az konusuldu benim icin cok keyifli bir topik biz kisi limiti yapmiyoruz diger topikdekiler gibi zorla kural koymuyoruz bence bu topigin degerini bilelim
öptüm görüsürüz
ah o sanat koltuğundan oldu bunlar işte bacım
ay ne bülüm sevinemiom işte dışardaki çocuk seslerine bile sinirolmaya başladım artıkın
nokta
selamlar...günaydınlar...öneriniz üzerine kaldığım yere baktım ama tüm geçmişi okumadım maalesef...güzel bi gün olsun inşallah herkese..alla alla bu ne anlamadım şimdi...sen bana daha dün sadece cumaları geliyosun 2 satır kimseye yazmıyosun diye senden rahatsız oldum demedin mi? bende sana haklısın ama mazeretim bu dedim..daha sık gelmeye calısıcam dedim..sabah geldim bana uygun gelen iki yoruma yorum yaptım...ne sizin muhabbetinizden rahatsızım dedim..ne muhabbetinize eften püften dedim...daha zevkli olur takip etmek dedim..neden ben cogu zaman gece telden okuyorum sizi arkadaşım su an odaklandığım seyde diyetim yani diğer seylerin yanı sıra..2 ayda 14 kilo verdim ben..bana daha ne faydalı olabilir onun derdindeyken..su sayfaları açtığımda işime yarayacak bişey bulmak beni keyiflendirir dedim...ben sen fikrini yüzüme karsı beyan ettiğinde bu tarzla mı cevap yazdım..yada muhabbetinize laf mı ettim...burası üye olunmadan da takip edilebilecek bi site burdaki muhabbetten rahatsızlık duysam üye olmazdım...muhabbet ederken o anlar için birebir yasadığınız için konuşulan seyler gerçekten keyif vericidir..ama sonra okuyan ben için eğer tek sayfa kaçırdıysan anlamazsın..bide anlamak için kafa patlatırsın...kimsenin ortamına sonradan gelip muhabbetine laf edecek insan değilim ben..sadece evet listeler menüler ön planda olsa iyi olur dedim bu da benim fikrimdi...
hande ya ben seni anlamıyorum ya da sen beni...sizin tavsiyeniz üzerine dedim..herkes aynı seyi söylediya dün kaldığı yerden baksın kendine itafen yazılmısmı ona bari cvp versin.diğer tarafta kendini saf gibi hissetmesin denmedi...yani ben böyle anladım...kaldığım yere baktım bana bişey yazılmamış bulamadım dedim...sabah kızı ilk uykusuna yatırdım aldım listeleri elime yaptıklarımı buraya yazıcam bi katkım olsun senin msjı gördüm...kimsenin ortamına gelemem demedim...kimsenin ortamına sonradan gelip muhabbetine laf edecek biri değilim dedim...sizinle neden vakit geçiremediğimi zaten daha önce yazmıştım...ayrıca cene çalınıp kilo verilmez diye düşünen biri olsam burada da olmazdım...ben sizin muhabbetinizi okumaktan zevk almıyorum sadece diyet konusun nasıl derim..burası benim babamın yerimi???
ben kimseyi kırmak helede surda hiç tanımadığım insanları kırayım üzeyim hırsımı onlardan alayım diyecek yapıda biri değilim..kırdıysam afola...ama şu da var hayatta...herkes aynı seyi düşünmek zorunda değil,aynı seylerden zevk almak zorunda değil..sen nasıl rahatsızlığını dile getirebiliyorsan..bende söyleyebilmeyim dimi...ki benim rahatsızlığım yoktu..hah bu hatunda benim gibi düşünmüş iki liste fazla olsun demiş dedim yorum yaptım..sen yine cok iyisin..direkt olay ne ise söylüyosun kime takıldıysan..üstü kapalı mesajlarla dolu bikaç sayfa öncesi..kimseye sıkıntı vermek istemem ben...yazdıklarımlada sıkıntı yarattıysam kusura bakmayın arkadaşlar...
hoşçakalın...
bu konunun noktası bitemedi anacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?