70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dün evet rahatsızlığımı dile getirdim uygun bir dille merakettim ki dünkü problemi çzödüğümüzü sanıyordum bende ta ki bu sabahki msjını görene kadar.üzüldüm cidden ben orta yol bulduk sanıyordum dün.
bak arkadaşım sabah geliyorsun öyle bir yazıyorsun ki sizin tavsiyeniz üzerine geçmişe baktım birşey bulamadım
ne demek bizim tavsiyemiz üzerine sanki zorla illa geçmişe bakıyorsun gibi yazmıssın zorla bakıpta sizin tavsiyeniz üzerine baktım die yazdığın için gerçekten üzüldümben kimseyi silah zoruyla okuyunda bizim muhabbetimize alıntı yapın demedim.dememde.ama anlatamıyorum:95:
eften püsten muhabbetleride sen dedin demedim kimse demedi ama yazdıklarınız o demeye getiriyor gibi olmuş yanlış anladıysam özür dilerim bir zahmet doğrusunu anlatında bende bileyim yanlışımı bunda alınacak birşey yok
bizden rahatsızsında demedim.rahatsız oluyorsanız dedim.ki rahatsız olanlar var ki bize böle tepki veriliyor diyet konusunda bir şey paylaşılmıyor die.
kimsenin ortamına gelemem öle biirideğilim demişsin dün ben ne dedim herkez gelsin ki daha iyi motive olalım.zaten dünkü konulara hiç dönüş yapmayacam yukardaki msj bu sabah yazdıkların içindi.direkte nzo sana yazdım demedim.
tamam fikrin çok güzel menüler listeler ön planda olsun o zman bize diyetle ilgili faydalı bir şeyler paylaş telden okuma en azından 5 dakkikanı ayır menünü yaz buna bende kimsede bişi diyemez.
ama buda yapılmıyorsa ve halada ben bu sizin muhabbetlerinizi okumaktan zevk almıyorum derseniz kusura bakma yapacak birşeyim yok
he birde ben diyete odaklıyım 14 kilo verdim demişsin ne güzel tebrik ederim.ama burda bizlen çene yapıpta kilo verende çok arkadaşım var haberin olsun.eğer burdaki herkez kendi kendine kilo verebilseydi sıkılmadan kimse topiğe gelmezdi

keyifli hafta sonları

ahhh o okullarr.. canım ıstedıgını ye öğlen okulda kokorec falan fılan bunlar da sonucta menudur; yanına mutlaka yogurt grubunu ve salata grubunu ekle, ben de okulda oldugumda mesela doner durum ayran yıyıp durumun ıcıne de salata ekletıyorum aynı oluyor ıste..
canım nesfıt ara ogun degıl normal bır ana ogundur onu bır daha gormeyelım..
kıymasız karnıyarık nasıl oluyor ki? sebzeli mi, canım cektı cok sütlü kadına da yapılır mı bu tutkular falan fılan.. zaten dun dıbıne vurdum yemenın..

Biz bu konuyu kapattık canım; artık uzamasa temcıt pılavı gıbı.. onceden sadece menuler paylaşılırdı, yorumlar yapılırdı sayfa cok ılerlemıyordu; bır de sorun şu ben son kaldıgım yerı bulamıom bır de, bır yolu varsa anlatın.. şimdi mesela son kaldıgım yerı MİNE beğenmış oyle buldum, sonrasında 7 sayfa gıttım, baktım bıtmıyor sona gelıp son 3 sayfada ordan okudum napayım cok gıtmışş yoksa katiyyen aman ben yazayım kacayım dıye bır amacım yok yanı, yazsam nolcak yazmasan ne tamamen yalnış anlaşıldıgımı dusunuyorum zaten yazılı iletişimde boyle sorunlar oluyor; ne çektiysem bu teknolojının ıletısımı bozmasından çektim zaten..

anam çayla tutku yedim
canım sanırım hamılesın sen, belırtılerın benımkıne benzıyor; bır sure bırak dıyetı de haftaya kdr nıye beklıosun Buca Tıp Merkezinde Can postacı var benım dogumumu yapan doktor, istersen gıt hemen ultrasona alsın senı, rahatlarsın..
çok cozutmamışın ama

niye öyle bişey yapılıyoki anlamadım:44:

oyyy kıyamam gel kız senide götüreyim hamişim
ayıptır soylemesı haftaya Çeşmeye gıdıyorum da
Umarım başarıya ulaşırsın; unutma ki her çıktığın yolda tek başınasın..
yok bacımondan yemiom bu hafta canım diyette olmak istemio canım sıkkın o yüzden yiyom haftaya başlıcamişallah en azından şu bebek işi kesin sonuçlanana kadar canım sıkkın çok

afiyet olsun; ne istıosan ye nasılsa verirsin yine..

alıntı yapamıcam canlar kociş geliduyuyor..uyanırsa kızar işine bak diye..hemen yazııwereyim bir iki şeyler..betülcüm ellerine sağlık canım..birinci olmuşum sewindim..ama hala yiyorum mutsuzum..ftemiz canım hiç korkma..bak ben kaynanamla beraber oturuyorum alt üst ama hiç yardımı olmadı 2 çocuğumdada.hala yardımı yok.daha bir tane çorap bile almış değil çocuklarıma.ihtiyacım yok ama onun sewgisini göstermesi gerekir yani..doktora biyere gitcek olsam bile bakmıyor bazen zorla oda nadir..düşün 2 çocukla gidiyorum 2side küçük üstelik..ama rabbime şükür..bakabiliyorum rabbim kolaylık weriyor.ew işi o bu zorlanıyorum ama olsun..sen düşün yap bacım..

ballım we handem size fazlasıyla katılıyorum canlar..sonuçta burada derdimizi sıkıntımızıda paylaşıyoruz..

menü paylaşan canlar beğendim.fazla kaçırmayın bakem bana çekmeyine..

handem we suzim saolun canım kızım için iyi dilekleriniz için..geldi kız kocişşş..uyuyor bende yemek yapıyorum..bikaç bişeyler yazıwereyim dedim..

berenerva2 kolay gelsin canım..

haydin ben kaçar ..eğer unuttuğum biri olduysa affola..burada ki herkesi ayrı ayrı sewiyorum..kendinize göbüşlerinize iyi bakın..bakınki ne kadar kötügözüktüklerini farkına warın..

günaydın kızlar tükkanı açtım hadi bakalım çalışanlara hayırlı işler tatilcilere dicek bişey yok biz calisalim siz yatın

fadimecim herkesi menü yazak icin zorlayamayiz zorlanan insan yazin menüsünü mesela önceden charm vardin menü paylasiyordun ama o farkli birsey uyguluyordun kendince herkes sen yeme böyle etme bunu falan yazdi oda ondan yazmiyorum artik ben böyle beslenmek istiyorum diye cevap vermisdin tabii menü yazilmasini bende isterim ama kimseyide zorliyamayiz herkes kendi bilecek dogruyu yanlisi koskaca kadinlar zorla birsey yaptiramayiz ki
günaydın kızlar..ben hemen işe dalcam..kocişi merak ettim çoktan gelmiş olması lazımdı ama gelmedi.telide kapalı merak etttim.haydin görüşürüz
nereye kaboldun kocan kuzum
yanlis okumussun gurbetcim gecmisi oku okuma tartismasi olmadi sana verilen cevaplari görmezden gelme konusuydun
hem senlen az konusup gülüsmedik burda sende dahil cogu kisi dertini de anlatiyor hastaligini cocugunu tasinmasini dertini ozaman hastalanan hastaliklar bölümüne gitsin cocugu olan anneler topigene sorsun dertini bi derdim var bölümüne vs hos mu
benim menü vardin hic birsey yok denmez
senden beklemiyordum cidden
dürtseydik keske zorla severim zorla zayiflat beni neslimmm yirim seni

alintilarim yarida kaldi oglan durmuyor gelirim geri

yok bacımondan yemiom bu hafta canım diyette olmak istemio canım sıkkın o yüzden yiyom haftaya başlıcamişallah en azından şu bebek işi kesin sonuçlanana kadar canım sıkkın çok
ins senin istedigin gibi bi sonuç çıkar hamileysende üzülme hiç sevin yapcak bişey yok sonuçta keşke başka yere gitseydi ultrason için bu kadar ywmezdin kendini

hande ya ben seni anlamıyorum ya da sen beni...sizin tavsiyeniz üzerine dedim..herkes aynı seyi söylediya dün kaldığı yerden baksın kendine itafen yazılmısmı ona bari cvp versin.diğer tarafta kendini saf gibi hissetmesin denmedi...yani ben böyle anladım...kaldığım yere baktım bana bişey yazılmamış bulamadım dedim...sabah kızı ilk uykusuna yatırdım aldım listeleri elime yaptıklarımı buraya yazıcam bi katkım olsun senin msjı gördüm...kimsenin ortamına gelemem demedim...kimsenin ortamına sonradan gelip muhabbetine laf edecek biri değilim dedim...sizinle neden vakit geçiremediğimi zaten daha önce yazmıştım...ayrıca cene çalınıp kilo verilmez diye düşünen biri olsam burada da olmazdım...ben sizin muhabbetinizi okumaktan zevk almıyorum sadece diyet konusun nasıl derim..burası benim babamın yerimi???

ben kimseyi kırmak helede surda hiç tanımadığım insanları kırayım üzeyim hırsımı onlardan alayım diyecek yapıda biri değilim..kırdıysam afola...ama şu da var hayatta...herkes aynı seyi düşünmek zorunda değil,aynı seylerden zevk almak zorunda değil..sen nasıl rahatsızlığını dile getirebiliyorsan..bende söyleyebilmeyim dimi...ki benim rahatsızlığım yoktu..hah bu hatunda benim gibi düşünmüş iki liste fazla olsun demiş dedim yorum yaptım..sen yine cok iyisin..direkt olay ne ise söylüyosun kime takıldıysan..üstü kapalı mesajlarla dolu bikaç sayfa öncesi..kimseye sıkıntı vermek istemem ben...yazdıklarımlada sıkıntı yarattıysam kusura bakmayın arkadaşlar...

hoşçakalın...

kizlar eskiler bilirler yaz oldumu topikde in cin top oynardin
dogru dürüst gelen olmazdin
simdide sayfalar illerliyor diye sikayet ediliyor

burasi hep böyleydin

ben 2 senedir burdayim bazen cok bazen az konusuldu benim icin cok keyifli bir topik biz kisi limiti yapmiyoruz diger topikdekiler gibi zorla kural koymuyoruz bence bu topigin degerini bilelim

öptüm görüsürüz

hm güzel bir şeymiş burda olsa kimse yapmaz
olurdu canim kanunlar burdaki gibi olsa zorla yaptiriyolar esim isteydi ben hamileyim 9aylik kar kurudum mecburen Sabah esim ise giderken yapiyodu sonra ben oyle cok yagiyodu eger yapmazsan biri duserse iste kolu bacagi kirilirsa felan sen sorumlu oluyomussun ve tum hastane masraflari felan sen oduyomussun
çok cozutmamışın ama

niye öyle bişey yapılıyoki anlamadım:44:

oyyy kıyamam gel kız senide götüreyim hamişim

bende anlamadim bastan ama kanun bu yapicaksin mecbursun diyolar diyorum Burda degilim onemi yok yerine baskasi yapicak birini bulcaksin diyolar

aman buda hamilesin yazmış
yav canımtatlıda istiyor regl olurkende böle olurdu hep diyorum bazen gelecek heral koşuyorum tuvalete yok :26:
ne bülüm hep şifaya gidiyoz tanıdık var die çabuk oluyor işimiz.ama bizdede kabahat geç çıktık evden yoldada oyalandık.
ay hala nasıoldu anlamıyorum aklım almıyor bir türlü
ne bilim ben içine sebzeli pirinçli bişiler yapıyom dolma gibi kıymasız oluyo karnınıda yarıp doldurunca karnıyarık oluyo
allah razı olsun kolay gelsin öptüm
kız o oğlanı ver babasına yolla parka 2sindende kurtul 1 saatçik

kizlar disarlari bitirdim namazimi kildim 2kupa birden cayimi aldim geldim biraz bakayim size sonra mutfaga gecicem

suan nane ve isirgan cayi birden iciyorum

hamilemi betüşüm biara bunları konuşalım
yazıcaktımda şuan içerden anne anne diye ses geliyor pötüş uyandı

:26::26::26::26::26:bilemedim peki hortlarlar ne olcaktı

biz kendimize gırgır şamata topiği mi açsak
orayı muhabbet için kullanırız burayı zayıflama
böylece kimse rahatsız olmamış olur
sonuçta herkes bunları okumak zorunda değil, haklılar
sohbette olmazsa çekilmez be bebeğim burası insanlar sıkılır bu sefer kaçar

haklısın kuzum aynen katılıyorummmm şak şuk şakkkk

kiz bana bak bide sana mi laf anlatayim
ay ben rahatsiz olunacak kadinmiyim kiz

beni ne doktor mühendis heykeltras topikleri istedide varmadim

eline sağlık bebekimmmmm ayyy birinci olmuşummmm
pardon secem olmuş çok pis kıskandummmmm görümceniiiii
secemcim tebrik ederim haftaya liste altı ol lütfen bebeğimmmmmm

omamış kuzum biber dolması ve pilavvvvv

:26::26::26::26: kafam karıştı

ins senin istedigin gibi bi sonuç çıkar hamileysende üzülme hiç sevin yapcak bişey yok sonuçta keşke başka yere gitseydi ultrason için bu kadar ywmezdin kendini
ah o sanat koltuğundan oldu bunlar işte bacım

ay ne bülüm sevinemiom işte dışardaki çocuk seslerine bile sinirolmaya başladım artıkın

nokta

abababa tablo için teşekkür ederiz bacım, şunu nasıl yaptıgını bana da öğretsene yaz tatılınde ben de yapabılırım..

selamlar...günaydınlar...öneriniz üzerine kaldığım yere baktım ama tüm geçmişi okumadım maalesef...güzel bi gün olsun inşallah herkese..

Günaydın kızlarrr,
Herkesler iyidir umarım geçmişi okumaya çalıştım ama bitiremedim.
Bence geçmişi okumak da önemli de olsa öncelik menü yazmak olsun arkadaşlar.
Bundan sonra herkes bir standart getirelim, şu kadar gün menü yazmak zorunlu diye, mesela haftada en az 3 gün herkes menüsünü yazsın, yorumlayalım, amacımıza geri dönelim, burda amaç zayıflamak ama menü yazılmıyor artık, böyle ilerleyemeyiz.
Herkes fikrini belirtsin, ona göre bir yol çizelim.
cok güzel fikir..topiğin amacına uygun...takip etmesi daha zevkli olur en azından benim için...

bende cvb yazdıgım kısıler cvb yazmayınca bozuluyorum ama dıyete bıraz daha yönelmeye davet edıyorum mesala kımse menu paylasmıyo dıyetle ılgılı yenı seyler onermıyo ilk amacımız dıyet 2.amacımız sohbet olsun saygılarımla
kesinlikle katılıyorum..ben geçmişle mücadele ederken diyet için cok bişey bulamadan kimseye cvp veremeden çıkıyorum kısıtlı zamanlarda..menü paylaşımı daha cok olursa su dönemlerde yani takip ettiğim süreçte cok süper olur...

canım yuıkarda kırmızıladığım şeyler senin yazdıkların hayır bende anlamıyor olabilirim yani.ama eğer varsa yanlış anlamadıysam kelime oyununada gelemeyen bi insanım
açıkçda söylerim lafıda dolandırmam çünkü banada öle davranılmasını isterim
sıkıntıda yaratmadın ayrıca tartışacaz ki çözümde bulalım
kimse üstü kapalıda söylemedi bence herkesin gayet açık olduğunu zannediyorum
buda yazdığım son cvptır bu konuda çünkü bende senin gibi gerildim
allah yolunu açık etsin herkesin mutlu huzurlu uzun bir ömür yaşam nasip etsin

kizlar benim ayaklarimda cok kalinya incelsin istiyorum onun icin ne yapabilirim bilen varmi
dun itibariyle jilliana basladim ama baska ne yapabilirim

kızlar menülerimizi yazalım artık bundan sonra doğru yada yanlış
herkes menülerini paylaşmaya çalışsın
ve birbirimizin menülerine yorum yapıp doğru yanlışı bulmaya çalışalım
görüyorum kimse menü paylaşmıyor bende dahil
ve amacımıza bu şekilde ulaşamayız
hem sohbet hemde menülerimizi yorumlayalım
hadin bakalım pamuk eller klavyeye marş marşşşşş

sabah 9.00 kahvaltım
2 dilim t.b.ekmeği
1 tk çikom
3-4 çatal peynir
2 zeytin
1 yımırta omlet

öğlen 13.30
4 halep burma kadayıf serçe parmağı kadar 1 tanesi
1 kase yoğurt

15.00 1 sütlü kahve 2 tane mısır pirinç patlağı

akşam 19.30
1 tabak semiz otu
1 kase çorba
yemeyi düşünüyorum
2 lt su
sporda yapabilirsem iyi olacak aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…