70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim ben senin yerinde olsam o biberonu agzina bile sokmam

amaan öylesinden allah korusun
benimki iyi o konuda bişey yap demez ebnde yapmam gerçi
diğer gelini ev hanımı bazen anlatır geldi şurayı sildi şurayı süpürdü diye
amaaan çokta tınnnn
haftasonu cozutan cozutana canım boşver
yarın tekrar dikkat edersin

inşallah canım
canım çok erkenmiş daha
öğrenir belki ama zorla öğrenir
hem çocuğa yazık hem sana
seneye yaza bırak bence canım
3 yaşa yakın daha kolay öğreniyorlar
kolay gelsin canım yarından itibaren düzeltirsin
sağol canımmmmm
çok geçmiş olsun canım
bende fenayım ama benim günün değişik saatlerinde geiyor sonra geçiyor sonra geri geliyor
anlamadım bu işi :44:
slm seker kolay gelsın
kolaysa başına gelsin

ben de buzdolabına gırcem bırazdan amma velakın belım cok agrıyorrrr
buzdolabınada girilcek daha
iyi hatırlattın canım gece gece
yatiliya mi gelmisler :26:
evet canım
amin canim allah onlarin acisini göstermesin bos bos konusuyoruz bazen minem gel biz sana özet geceriz

toparlanalim
toparlanmalıyız suzimmmm
canımm afiyet olsun
benimki biraz farklıydı ama olsun bende deneyeceğim senin tarifini
Toplam 60 kullanıcı konuyu okuyor. (37 üye ve 23 ziyaretçi)
bence mama verme canım
öyle öyle alışır
doymamış olsa 15 ml sütlemi doyacak canım
sen ara ara su ver ek gıdaya geçtiyseniz meyve suyu ver bibberonada alıştır ilerde süt içmesi gerekirse falan biberona alışma sorunu yaşamazsınız ama anne sütü alırken mama verme canım doktorunuz önermediyse

Son düzenleme:
sorma canim adamin silahidami varmis ne ay cok kötüyüm ben

biraktik canim seneye kaldi ogrenmesi hic anlamiyo cunku cis felan demiyo ama baska herseyi soyluyo nerdeyse masaallah
yok canim dune Kadar sutten baska hic bisey almadi bende biraz daha dayansa diye umut ediyorum 4aylik daha 6aylik olsun istiyorum oyle ek gidaya geceriz

kızlar selam
hem yorgunum hemde canım sıkkın hemde bisürü iş var daha
çamaşır var katlanacak
çamaşır var serilecek

kayınvalidemler 9 buçuk gibi gidelim dediler
festival var yaa arabayla gitmeyelim bizde dolaşalım dedik
10:30a kadar onlara otobüs bekledik
bu saatte araç olmaz dediler
yarına kalın dedik yok otogara yürüyelim
neyse yürüdük araba kalmamış
biz gidelim, araba bekleyelim siz dönün dediler
çocukta olunca döndük bizde
ne dolaşabildik ne eve gelip dinlenebildik 2 saatimiz boşa gitti
eşim bile kızdı kendi ailesine yani bu insalr hiçmi düşünmez bihaftasonları var biraz erken kalkalım
belki dinlenirler belki duşa girerler belki biişleri vardır
yaa tamam herzaman gelmiyorlar ama bütün haftasonumuzu gecesine kadar aldılar yaa
ayaklarım sızlıyor valla
üüüüüüüüffffff

iyi geceler kızlar bebişi uyutup ancak girebildim iki gündür giremiyorum. malesef yeni başlayan biri olarak biraz kaçamaklı ve bol cıssssslı bi haftasonu oldu ama umarım bu hafta toparlarım durumu. sarmalar,kekler,mangal,kola bol bol cıssssss :26::26::26::26::26::26:

tugbis cocuklari yarim gün krese göndersen tatlim hem sende biraz nefes almis olursun ablan halen alt kattami ondan yardim istesen canim benim
veremem daha çok küçükleerrhem ben taşındımya kız unuttunmu,ablam öteki evde kaldı artık altımda başkaları yaşıyo,onlarda meraba meraba komşular,zor yani benim işim oooyyy oyyy

akşamları bile dikkat etsen verirsin tatlım ya sen iyi kilo veriyorsun çünkü :26:
suyunu arttır gider bi şekilde
canını sıkma çok bi kilon yok zaten şok diyetlere gerek kalmaz
yok canım yaa zaten yapamadım,dediğin gibi akşamları hafif geçiricem bol suu bu iş olucak inş...
hoşgeeldin tuğba
normal beslen sebzeyle spor yap gider
nekadar fazlan var canım
63 64 civarlarında yuvarlanıyorum yaa,,59a inmem lazım sen hesap et artık ne kadar fazlam var

bencede sakın altta kalma,,çok kızdım köpürdüm burdan okuyunca bile,,artık seni düşünemiyorum bilee,allah sabır versin canımyaaa çok zor

Son düzenleme:
günaaydın herkese...
güzel bir hafta olsun inşallah hepimiz için... aminnnnnnnn

geçmişe gideyim dedim o nası bi geçmiş öyle yavvvv

vazgeçtim.....

betüş eline sağlık canım liste için....

secemm tebrikler canım ...

sonuncular üzülmeyin dikkat ederseniz bu hf 1. sizsiniz...

menü paylaşalım denmiş olabilir güzel olur bencede..
motive ediyor..
güzel menüleri görünce kendimden utanıyorum..
tabi benim ortaya çıkacak menüö yok ama bu sebeple biraz düzeltiriz

mine oluyor canım öyle şeyler..
maalesef krşımızda herzaman bizi anlayacak anlayışta olmayabiliyor insanlar..
bunlar ana baba oluncada yapacak bişey yok..

mayısın son haftasınıda bitiriyoruz....
hepimize mutluluk getirsin,üzüntüler sıkıntılar geride kalsın anacımmmm...
herkese kolay gelsin...

Canım çok abartılı değil evet sabah kek ve öğleden sonra muhallebi var, onlar sadece olmamış, makarnayı da akşamları yememeye çalış mümkünse, öğle yemeye çalış kilo verme sürecinde.

Senin işin de zormuş beya, yokken de sileceksin temizleyeceksin çok saçma.

Kız ben neyden korkcam anlamadım, benim zaten 2 kızım var, başkasıyla mı karıştırdın ki:26::26:

Canım ne diyeyim o zaman ben diyet namına da bişeyler yapalım diye şeyettim, herkes nasıl uygun görürse öyle olsun, ama bu konu çok uzadı kendi adıma sıkıldım her açtığımda aynı konu, :26::26::26:

Herkese günaydınlarrr,
Güzel bir hafta diliyorum, kaçamaklı bir hafta sonundan sonra, toparlamaya çalışcam,
Herkesler iyidir umarım.
19 sayfa birikmiş yine çene çene işiniz gücünüz, fırsat buldukça okumaya çalışcam.

:18::18::18:

kizlar benim ayaklarimda cok kalinya incelsin istiyorum onun icin ne yapabilirim bilen varmi
dun itibariyle jilliana basladim ama baska ne yapabilirim
Leslie var bir de, 5 tane videosu var, yürüme hareketlerinin olduğu videolar.

Kadayıf tatlısı hariç güzel canım.

Öğlen yemek yemeni tavsiye ederim, sebze yemeği+salata+yoğurt mideni çalıştırır, metabolizmanı da hızlandırır.

ay müzeyyenin arkadaşı gelmişti
hoşgeldin demeyi unuttum
hoşgeldin canım ben betül
sizin gelin
Müzeyyen kim gııı:26::26:

Allah gelmiş geçmiş etsin canım, çok problem yaşamışsın, bundan sonrası için Rabiim hakkında hayırlsı ne ise onu nasip etsin, üzme canını.

bende berbat menumu paylasayım
sabah
1 yumura
bıraz peynır
maydonoz
salatalık
1 dılım ekmek
yesıl cay
ara
kucuk 1 kare bıtter
aksam
3 tane kare borek
cay
3 lıre su
Börek

Akşam hariç güzel, akşam sebze yemeği yersen de güzel çalışır metabolizman, yemek de doğru değil.

makarna ve ekmek aynı anda olmamış, semizotunun yanına da yoğurt eklesen daha iyi olur.

günaydın kızlarrrrrr,

9 gün sonra işe dönmenin o psikolojik yıkımıyla savaşırken kahvaltımı resimle ekliyim dedim :)

kahvaltımı saat 7bucukta yaptım, malum mesaim 8de başlıyo benim, şimdide türk kahvemi yudumluyorum

herkese hayırlı güzel bi pazartesi olsun inşallah

Eklentiler

• $IMG00276-20130527-0746.webp
    19 KB · Görüntüleme: 34

bacaklarıma bakmayın piliiizzz

günaydııınnn,

bugün kendime bi söz verdim kaçamak yapmıycam ,bakalım sözümde durabilecekmiyim,,
cumaya en azında 1 kilo vermiş görünmek istiyorum,geçen cuma 64.6'yı görmüştüm çünkü,,

ben takıldım burlarda diycem ama değil,çünkü haladaha akşamları geç ve çok yiyorum,neyseki eşim 1hafta boyunca paşa vardiyesine gidicek yani (16.00-00.00)akşamları olmıycak ve ben erken yiyip az beslenebilicem,bakalım fark olucakmı bir hafta sonunda

neyse evde ekmek kalmadı,eşimide kaldırabilene aşk olsungidipte su dökeyim bari kafasına

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…