70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cok kötüsü n :) peki anladim.. ben duzenli gelmezmiyim bu aralar cok zayiflayasim var :)
ay ne güzel keşke bendede o azimolsa bu aralar hiç yok
yeme ben yerim hıh

kız millet kapış kapış yedi bana kalmadı..

ayy yiyemedim yawww..amma bi lezzetliolmuş sorma..ahududu sosla harikaydı..ellerime sağlık
iyikikalmamış
ben olsam hepsini yerdim
ay tarifinimialsam:44:
adaçayı getirir diye duyduydum ama emin değilim :26:
kızne biçim doktursun sen hem dokturolacan hem herbalist

ayölecem açlıktan içmediğimşey kalmadı bu adamda daha gelmedi onun yüzünden saldıracamşimdi dolaba:26:

ben hastaliklara bitkilerle tedavi bölümü mezunuyum. .bitkilerle alakali ilac yapioruz aile sirketi diyebiliriz dedemin meslegi. benim hakkimda biraz bilginiz olsun diye yaziorum. civan percemini bi bardak kaynamis suya bi tatli kasigi ayip demliosun . sonra iceceksin adeti duzene sokmakla beraber kadin hastaliklarina birebir hicbir yan etkisi de olmaz

ay ben buldum herbalisti
kız gel öpecem seni
nerdensin yaaşın kaç

bende öptüm seni :) yasim 25 .. ilerleyen zamanlarda bi cok konuda yaardimci olmaya calisirim size otuz yildir dedem bu meslegi yapio bende yaklasik 7 senedir bu isin icindeyim. senin yasin kac calisiomusu n

yarim kase yogurt kesmez mi seni icine varsa çörek otu at. diyet cubuk varsa bu tane de ye. bisey yapmaz.

bende öptüm seni :) yasim 25 .. ilerleyen zamanlarda bi cok konuda yaardimci olmaya calisirim size otuz yildir dedem bu meslegi yapio bende yaklasik 7 senedir bu isin icindeyim. senin yasin kac calisiomusu n
yok iş bakıyorum bulamadımkaç aydır
evlilik için çıkmıştım işten 8 buçuk aydır evliyim
bende 25 yaşındayım
ay ne iyi olur bide senden olsun topikte ne güzel
yok senin hakkını yemiyorumaz muayene etmedin bizi
yarın cuma tabii ki bu saatte bir şey yenmez

meyvedemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…