- 7 Aralık 2011
- 11.173
- 7.225
- 448
güzelmiş canım güle güle kullan da, yatak kapıya çok mu yakın, bana mı öyle geldi? Dolaplarını falan da çekip koyar mısın, merak ettim?slm kızlar
gelemedim bir türlü yav
iş güç demiştim yatak odam ve mobilyalarımın bazıkısımları evlenirken eksik geldi die.onlar yapıldı yeniden gerçi bir kısmı hala eksik.
dolap yerleştir yıka sil vaşllah bu sıcakta bunaldım
ballı en son salı gecesi ezan için cvp yazmıssın canım bende çok istiyorum kaçkez denedim.ama sabah kalkamıyorum bir türlü olmuyor.
merve gülanne duygu falan yiyerek zayıflamanın formulünü aramışlar canım bulursanız bizede gönderin bir zahmet
topikte genel gördüğüm kadarıyla oslew dışında hepiniz homini gırtlak
betüş daha gelememiş.
yarın tartı günü kızlar ve ben 1kilo almış bulunuyorum.ayrıca kaynanam gelecek memleketten
neyse bugün hep semizotu yedim şoklanırım belkiyarına die ama nası olcak anlamadım hala feci tatlı arayışındayım.
hepinizi öptüm.
çıkmadan sanat eserimi göstereyim size tertemiz yumoş kokuyor mis gibi herşeyini yıkadım.yeniden çeyiz seriliyor gibi hissettim bian :123::123:
Eki Görüntüle 724724 Eki Görüntüle 724723
Antalya Varsak ta oturuyom canım, yaşım 36 ama sen bana Fadime de yine de, ablaya gerek yokhoşgeldin canım.inşallah hedefine ulaşırsın..
yok kız ne sarayı.balkonla dahil.yol kenarındayım acaib toz..hergün sabah akşam balkon yıka..180i falan ewin kendi gerisi balkon.maşallah 3 oda edecek bi balkonum war.kayınpeder bi yaptırmış nasıl yıkancak diye düşünmemiş..ileride mutfakla birleştireceğim yarısını mutfağı küçültmüş..öyle yani..kız senkaç yaşındasın.fadime abla diyorlarya bileyimde bende abla diyem ona göre..bide hemşeri olcaz gııı...sen antalyanın neresinde oturuyorsun dadlum..
:
Güzel canım kıyafetin güle güle kullan.hatırlatmamı yapayım
başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
giden/gelen:
toplamda giden:
hedef:
şeklinde bildirimler yapılacak yarın canlarım
yeni gelenler de
başlangıç:
bu hafta:
hedef:
şeklinde yapabilirler
resim ekledim
biraz şebelek çıkmışım ama olsun sizden mi çekincem
ben kaçayım artık
Canım hiç doktora gitmedim fıtıkla ilgili, hep erteledim ihmal ettim, ağrı geçti gibi şimdilik bakalım.fadimecim sende fitik mi var gözüme carpti da gecmis olsun canim ben ortopedik e gitmisdim adam birde bellimi düzeltmisdin acaba ondan da gecmis olabilir bi baktir canim
sen yazinca bende simdi su kaynattim form cayi belki fayda eder gecen haftada icmisdim en son
Ay ne süper şey bu canım, hazır gibi olmuş, çok güzel eline sağlık, bir ara bize de yapar mısın, tüm topik toplanıp yerizEki Görüntüle 724868 Eki Görüntüle 724902 Eki Görüntüle 724911
kız hande bak bugün bunları yaptım ..gel yiyek ben sadece 2 3 çatal yedim..
günaydın kızllaaaarrr
hayırlı cumalar hayırlı işler hepicinize
başlangıç:82
geçen hafta:79.5
bu hafta:78.1
giden:1.400
toplamda giden:3.900
hedef:65
çok şaşırdım bu kadar beklemiyordum
Günaydın canım,günaydınlaarr
hayırlı cumalarr
Sana da hayırlı cumalar
Haftaya artık ümidimiz canım bırakmak yok.olmazsa bende yapiveririm canim bildirimini hem buraya hem özeleiyi eglenceler gidin gezin alisveris yapin ciciler alin
nediyeyim fadimecim ben senden cok daha kötü durumdayimgünaydin canim
günaydin tatlim
tebrikler mervecimgünaydin canim
Az yiyince de vücut stok yapmaya başlayabilir.başlangıç:77
geçen hafta:69,7
bu hafta:69,7
giden: 0
toplamda giden:7,3
spor yapıyorum yediklerime dikkatt ediyorum gerçekten az bile yiyorum diyebilirim hafif şeyler yiyorum hep ama neden vermem bu kadar yavaşladı anlamıyorum
Kız daha geçen sen değil miydin sucuk ekmek yedim gece geç saatte diyen, el kadar pide bir daha el kadar pide yedim diyen, kızacağım ama sana, gece geç vakitte yemeleri bırak, akşamları sadece sebze yemeği ye, gidecek onlargünaydin kizlar
ben eksi cikarim derken tarti bana bugün tokat vurdu yüzümedünkü menümü paylasayim
sabah: 2 dilim kara ekmek 2-3 parca peynir 5 zeytin domates salatalik
ara: 1 kaysi
öglen: nesfit yedim sütle
ara: 1 seftali
aksam: makarna yedim ama doymadan kalktim yani yarim tabak ancak yemissimdir ondan bu kadar artimi cikilir
sonra makarna pismanli ile 2 litre suyu aksam üstü bitirdim su mu tuttum acaba :26:
ay delirecem cok morelim bozuldu tatli yemedim cekirdek citlemedim morelim bozuk oldugu halde dikkat ettim yemedim ben bi süre ara mi versem acaba sIkILdim döngü gibi ayni yerde gezinmekden
bildirim:
baslangic:77.1
gecen hafta:73.9
bu hafta: 75.0
gelen: 1.100
toplam giden: 2.1
Git git de gel 80 le bakalım o zaman napcan? Yok öyle gitmek falanbelki duraklamisdir bosma canim
bilmiyorum canim cok sIkILdim gideyim bi süre sonra geleyim belki ya 80 senle dönerimyada kendi kendime ceza vereyim 69 olmadan topige ugrama yazagi koyayim kendime sizi özler hirz yaparim belki
dün takildim zaten sarkiya bir kac gere dinlendim
hanimeller N**** (Siyahi) deyince nebileyim geldi birden aklima yaninada cay
dolapin varsa oraya koyarsin canim fazla da kacmaz ayirdigin zaman
dayanamam zaten canim kardesime rüsvet verdim barisdir bizi diyesonra baristik zaten
sayfalar hizli gectimi yetisemiyoruz sayfalar ilerlemedimmi de sIkILiyoruzbende metroda falan giderken telden acip okuyorum ilerlemeyince yenileyip duruyorum kizlar yazdimi acaba diye herkes kitap okur ben topigi