70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

güzelmiş canım güle güle kullan da, yatak kapıya çok mu yakın, bana mı öyle geldi? Dolaplarını falan da çekip koyar mısın, merak ettim?

Antalya Varsak ta oturuyom canım, yaşım 36 ama sen bana Fadime de yine de, ablaya gerek yok Öyle geniş balkonlu evleri ben de sevmem, eziyet valla ama 180 metrekare ev de zor beyav, temizle temizle biter mi? Allah kolaylık versin, işin zormuş.

Güzel canım kıyafetin güle güle kullan.

Canım hiç doktora gitmedim fıtıkla ilgili, hep erteledim ihmal ettim, ağrı geçti gibi şimdilik bakalım.

Eki Görüntüle 724868 Eki Görüntüle 724902 Eki Görüntüle 724911
kız hande bak bugün bunları yaptım ..gel yiyek ben sadece 2 3 çatal yedim..
Ay ne süper şey bu canım, hazır gibi olmuş, çok güzel eline sağlık, bir ara bize de yapar mısın, tüm topik toplanıp yeriz

günaydın kızllaaaarrr
hayırlı cumalar hayırlı işler hepicinize

başlangıç:82
geçen hafta:79.5
bu hafta:78.1
giden:1.400
toplamda giden:3.900
hedef:65

çok şaşırdım bu kadar beklemiyordum

günaydınlaarr
hayırlı cumalarr
Günaydın canım,
Sana da hayırlı cumalar

Haftaya artık ümidimiz canım bırakmak yok.

Az yiyince de vücut stok yapmaya başlayabilir.

Kız daha geçen sen değil miydin sucuk ekmek yedim gece geç saatte diyen, el kadar pide bir daha el kadar pide yedim diyen, kızacağım ama sana, gece geç vakitte yemeleri bırak, akşamları sadece sebze yemeği ye, gidecek onlar

Git git de gel 80 le bakalım o zaman napcan? Yok öyle gitmek falan

yaramzlık şovu ne zaman dizi izlicek olsak boyle yapıo gıcık oglan
ben 1 ay kendıme gelemdım; annem rahatlıım dıye karşıdakı kafeye gonderdı 5. gün dikişim patlıcak sanıp gerı dönmüştüm..
günaydın kızllaaaarrr

tebrıkler cnm
Günaydın kızlarr;
Kilo bildirimim;
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo: 62,4 kg
bu hafta kilo :62,6 kg
gelen:200 gr.
toplamda giden :200
hedef kilo : 55 kg
ahhhhh, olmadı şimdi.. bıraz yaşantına dıkkat et sıkıntın falan varsa geç yatıyorsan ödem yapmışsındır..
Günaydınlarrrrr.....
Kilo bildirimim
başlangıç kilo: 73,4 kg
geçen hafta kilo: 71,7 kg
bu hafta kilo :71,3 kg
Giden:400 gr.
toplamda giden :2,1 kg
hedef kilo : 60 kg
tebrıkler 300-500 gıdıyor işte..
az yemekle kılo vermek aynı şey degıl; alman gereken enerjı mıktarından az alıyorsan vucudun onu korumaya odaklanmıştır canım.. ben hıc yememezlık yapmıyorum ama hep de verıyorum..

canım 1 günlük dıye bır sey degıl bu dıyet olayı; haftanın bır gunu bozsan yapabana gıdıyor.. şimdi bu hafta sıkı sıkıya dıkkat et bakalım nolceekk..

kk'nın en güzel bayanlarına merhabalar olsun

ben dün terfi aldımmmmm
taze iş hayatımın ilk terfisiydi allahıma şükürler olsun
bugün de mutluluğum tartıya çıkınca ikiye katlandı

Kilo bildirimim

başlangıç kilo: 78.5 kg
geçen hafta kilo: 76.6 kg
bu hafta kilo :75.5 kg
Giden:1100 gr
toplamda giden : 3 kg
hedef kilo : 58 kg

günaydın hayırlı cumalar kızlar bu yazı stilini ayarlayamadım gitti şimdide enter yapınca aşağı inmiyor pefff böyle uzun uzadıya yazıcam artık kendi insin kızlar hala geçmedi nezlem öksürük aksırık boğuşuyoz. Bu arada ingiltereden arkadaşım geldi çocukluk arkadaşım 17 yaşında evlendirilip ing gitmişti çok deişmiş çok kilo almış çok özlemişim onu ayrılırken çok kötü oldum resmen halada ağlıyorum çarşamba günü gitti bende kilo kontrolü yapamadım çok almışım hastayım diye önemsemedim biran önce iyileşeyim diye kuvvetli şeyler yiyom genede tık yok geçmedi inşallah geçer artık sizler neler yapıyorsunuz alıntılamadıklarım olduysa offola kızlar mazur görün artık kilo bildirimimi yapmasam çok almışım sabah elbiseli 65.5du 300gr elbise olsa 65.2 olmuşum aynen böle oldum burdada yazılmıyorki entera basıyom alta atlatmıyor ne oldu bu yazıya ya öffff başlangıç 74 geçen hafta 64.1 bu hafta 65.2 gelen1.100kg yolun beni

başlangıç:82.9
geçen hafta:66
bu hafta:65,7
giden/gelen:300 gram
toplamda giden:17,2

Büyük ihtimalle kahvaltılarımı yamulttugum ıcın oldu bu, dereotu maydonoz kalmayınca olmadı bu iş.. 3 demet aldım şimdi bu hafta ıcın..

Sabah 9:00 yağsız kızarmış yumurta, 1 domatess, yarım demet dereotu, 1 avuc maydonoz, bır kutu labne peynırı (peynırım yoktu tolganınkını arakladım ), çay

ara 11:00 2 kuru kayısı ve 1 cevız

öğlen 13:30 semızotu ve yogurt salata

ara 15:30 2 kıvı 2 cevız

ara 17:30 bır kutu bıskuvı ve emzırme çayı

akşam 18:30-19:00 taze fasulye ve yogurt ve salataa

ara 20:30 1 porsıyon meyve ne gelırse artıkın..

diyetısyenıme dun gıttım yedıklerımı goturdum.. 19 kılo yag oranım yıne, kızdı yemıosun kı yag yakasın dedı bu hafta tam yapcam bakalım yağ 18 olcak mı.. 18 olunca korumaya geccez artık

ben o pastayı yapacamda yemeyecem ay heralde çok şuursuz bi halde olmam lazım
walla bende anlamadım nasıl dayandım..
12 temmuzda beklerim
emrin olur tatlım..
günaydın kızllaaaarrr

günaydın canım.woowww harika

Günaydın kızlarr;
Kilo bildirimim;

günaydınlaarr
hayırlı cumalarr
hayırlı cumalar canım..
Günaydınlarrrrr.....
Kilo bildirimim
günaydın canım..
eğer sabreder we aynen dikkat ederek dewam edersen mükafatı haftaya..

Kız gecenin o saatinde alpellamı yedin cık cık cıkk
[/QUOTE]

suzim azcık bi makarnadan bu kadar olmaza..sen bu hafta kaçamaklar yapmışmıydın..önceden yaptıysan yan etkileri artık..haziranın 14nde seni 69 kilo görmek istiyorum..
aslında yakınız beaa..ben aksuda oturuyorum.....çocuklarla zor oluyor temizlemek..bugün fazlaca dalmam lazım temizliğe..kaynanaya sinir oldum yine zaten..çöp indirmiştim akşam..kadına pasta çay yetiştircem diyeçöpü dökmeyi unuttum..sabah dökerdim yani..sabah 6da zile bastı noldu dedim..çöpü dök dedi..ya ben bu kadının çöpünü döküyorum çok mu?zor bu kadar bu çöpü dökmek..neyse zaten dökcemde ben zaten gece nefesim kesildi ölüyordum 4 de falan ayaktaydım..sonra döndüm içeri yattım..çocuklarıda uyandırıyor her sabah sinir..ha bağırır aşağıdan ha laf sayar..duymamazlıktan geldim yattım uyudum ohhh sefam olsun..sonra kalkıp döktüm..benim ewin köşesinde duran çöpüm nerene battı ki!akşam pastayı götürürken çok iyiydi..bide ben o pastayı yan komşumuzla yiyelim diye hazırladım .bahçeye hazırlarım odunlu semawerde çay yaptım..komşuyu çağırdım..bu gitmiş ewe çıkmış nüfus müdürünün karını çağırmış kocasıyla..komşularda gelmediler onlar geldi diye..ya ben komşularımla keyf yapmak istiyorum..o istediğini çağırıyor..45 yaşında daha..anlıyacağınız benim bu ewdee hiç bi rahatım keyfim yok..neyse durmadan dert anlatırım bende..kusura kalmayın artıkın

Son düzenleme:
hepinize günaydınlar
kızlr bende geldim ama gidecem.kaynanam yok nereye gitti bilmiyok.
başlandıç:76.5
geçen hafta:73
bu hafta:73.4
gelen:400
toplamda giden:ay kafam karıştı hesaplayamadım

bu gelene şükrediyorum.dün sabah tartıldığımda 74 tüm 1 kilo almışım fazladan yani.neyseki dün ot yedim şoka girdimm bende
hergün dün yaptığımgibi yapsam 1ayda tığ olurumda işte
bide tuvalete çıkamıyom kaç gündür ne denediysem olmadı

bol bol yeşil çay iç limonlu,su iç sakın vazgeçme

mobilyaların hayırlı olsun hande
ballının kadının banını kaldırmışlar normal diğer topiklere yazıyo yine hani bu kadın madurdu noldu
hande takipte
bende 74 kiloyum .. bende varim
hoş geldin canım
başta topiğimi açtım uykulu acep

canim yanlis yapiyorsun. ben 84 kilodan 74 e dustum.kahvalti sart ve aksam yedim sekizden sonra yemedim bu yani on kilo gitti. kahvalti yaptiginda acikmiyorsu n ve halssiz kalmiyorsun

bacım sen kimlen konuşujyon korkuyom ben

:) ya arkadasim ben eski mesajlara cevap yazmisim. dun kayit oldumda tarihe dikkat etmemisim

bacım senin o alıntıladığın hatun o yazıyı 13-01-2009, 09:24 yazmış yanişimdiye çoktan zayıflamıştır gel sona ne işin var başta böle yapacaksan yanzık topiği yeni baştan kuracaz

olamazben bu saate kadar aç geçirdim heba edemem şimdilk o pisçikoyla ögggk:120::120::120:
aferin hande yemeeeee
benimle kim ilgilenecek.. :)

evet anladım çok heveslisin hoşgeldin hayırlısı olsun güle güle kullan

danışmanla diyetisyen sabah erken burda olur canım onlar senlen ilgilenir bu saatte mesai bitti sabahı beklicen
biz kaldık nöbetçi bize de istersen

Eki Görüntüle 724868 Eki Görüntüle 724902 Eki Görüntüle 724911
kız hande bak bugün bunları yaptım ..gel yiyek ben sadece 2 3 çatal yedim..
ooooyyy kızz seni çok kıskanıyom haaa hem hamarat hem beceriklikııı bidilimde bize göndereydin yaa
tamam anladim bana da bilgi verin. bu topik te kac kisi var simdi bilio musun.

he şöyle de valla ilk topikteki kişi sayısını soran sensin korkutun bizi

ya kusura bakmayin kizlaar sohbetinizi boluyorum ama. diyetisyen de mi var ya.. ben cok cahil mi kalmisim ne

ya tatlı deme bana neden böle tatlı istiyorum hep

kız zordeğil bacım kişi sayısını soruyon hepimize yemek mi ısmarlayacan

yeme ben yerim hıh

kız millet kapış kapış yedi bana kalmadı..

ayy yiyemedim yawww..amma bi lezzetliolmuş sorma..ahududu sosla harikaydı..ellerime sağlık
kııı o sosun tarifini istiyom ona göre
benimde ilk oğlan olduğunda adetim gecikmişti sağolsun anam civan perçemi kaynatmıştı ertesi gün regl oldum
ben o pastayı yapacamda yemeyecem ay heralde çok şuursuz bi halde olmam lazım

yok normalde yerdimde yarın tartılacaz zaten +dayım bu hafta hepten batırmak istemiyorum
aferin hande yemmeeeeee
KIZLAR HEPİNİZİ ÖPTÜM GERÇİ KİMSEDEKALMADI AMA
neyse boş topiği öptüm
iyi geceler

günaydın kızllaaaarrr

niye şaşırıyon kız bişey yemiyodun zatentebrikler
Günaydın kızlarr;
Kilo bildirimim;
haftaya inşallah
Günaydınlarrrrr.....
Kilo bildirimim
tebrikler mervoşş
vazgeçmek yok diyete devambol bol yeşilçay,bolsu iç canım
sıkma canını stresten olabilirinş. haftaya suzimm

hayıııırr,hiçbiryere gitmiyosun

kıyamam canım benim, gerçekten zayıf olduğumuz gün de gelir inşallah
yani zayif degilsin sevinme diyon

Ay kızmadım havaya girip bırakma diyeti miyeti diye şeyettimmm

yok kiz o öyle yapinca ben gaza geliyorum

off benimkide göbeklendi iyice

hosgeldin canim bence hic öyle seylerle ugrasma
kizz suzaan daha dugrurmadinmi bacim sen kacsene oldu kiz
Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahh

güle güle sey et bacim güzelmis

ohh ohh kocisinden iltifat da almis ballim kaymagim yarin ekside cikacak bize süpriz yapacak dimi
dün bütün gün disarlardaydik suzim ve yedik dur bakalim daha tartilmadim ne cikicak :26:

bende 74 kiloyum .. bende varim
hos geldin

danışmanla diyetisyen sabah erken burda olur canım onlar senlen ilgilenir bu saatte mesai bitti sabahı beklicen
biz kaldık nöbetçi bize de istersen
handeeeeeeeeee

ballı olaydı kafama vurudu şimdi
aman apıyım ballı ya aha işte :78::78::78::84::84:

ballı valla suçum yok
görüyon işte ne kabahatim var benim
bu dopiç napsın

ay ne oldu böyle suzim yaa
canim bak o kara ekmekler varya hangisini yiyorsun sen :26:
volkohrntoast ye bence digerinin kalorisi cook fazla

ay kiyamam canim ya ne güzel arkadasina deger veriyosun
bos ver canim iyilesmene bak sen bayada uzun sürdü hastaligin :26:

tebrik ederim canım Allah başarını daim etsin..güzelde kilo wermişsin

geçmiş olsun canım..

günaydin kizlaaar
hayirli cumalar
kilo verenleri tebrik ediyorum
alanlar haftaya insallah
ben daha tartilmadim wc yi bekliyorum gecen haftaki gibi olmasin diye :26:
gerci dünde bütün gün disaridaydik bakalim ne olucak :26:

başlangıç:79.8
geçen hafta:64.6
bu hafta:63
giden:1.600
toplamda giden:16.800
hedef:59

dün akşamdan sabaha 400gr vermişim sadece 62yi göremedim dolaştım dolaştım çıktım tartıya yok anam göstermedi 62yi bana,takıldı 63e..

Son düzenleme:
form çayı iç bi dene gıı..nefret ediyorum form çayından yaaa..ben eskiden gidemezdim ama artık sabah büyük bardakta su içiyorum arkasına kahwaltı yapınca gidiyorum..

ooooyyy kızz seni çok kıskanıyom haaa hem hamarat hem beceriklikııı bidilimde bize göndereydin yaa

kııı o sosun tarifini istiyom ona göre

toplaşın gelin topikcek çocuk war falan demem herşeyi yapar donatırım yaww...yeter ki!isteyin canlarım..herkes şaşırıyor bana zaten ramazanı şerifte falan bu çocuklar hiç durmuyor nasıl bu kadar çeşit yapıp ewi temizledin diye kız o sos dr.oether in toz şeklinde ahududsu..suyla karıştırıp kaynatıp yapıyorsun okadar

a ol tatlım bu yazı stili bende değişmiş bir türlü ayarlayamadım
g
geçmiş olsun kuzum geçer stresden olabilir geçmezse doktora git

saol canım sanada geçmiş olsun

iyisin canım sen verirsin
baktim neslim yazi stili tahoma yaziyor bu mevsimde hasta oldunmu zor gidiyor ben bi hasta olmusdum 1-2 ay öksürük gitmedi pekmez falan ic bal ic:26: gecer insallah tatlim
sende benim gibisin fadimecim mecbur kalmadikca doktora gitmiyoruz
ama ama ozaman arti cikmamisdim okada :26: aksamlari kökten sileyim diyorum 4 e kadar calisiyorum 4 e kadar yiyeyim sonrada kapatayim diyorum deneyimmi ki :26: ceza verecekdim kendime utaniyorum artik valla ayni yerde durmakdan
sagol canim ben suyu pek icemiyorum eskisi gibi asiriya kacmiyorum ama bazen su icmeyi unutuyorum iste :26:
tebrikler tatlim
bende artiyim neslim yap bildirimini bende yaptim ayni kiloyu almissiz yinede hasret gidermissiniz tatlim arkadasinla
tebrikler canim negüzel cabuk cana hamilelik kilolarindan kurtulun duygucum ben daha halen vercem oglan 5 6 yasina girecek
yapmissim ben unutsamda kizlar unutmuyor 2 haftada yapabilirmiyim ki
ay senin kaynanana bi sinir oldum tam gicik ya mahsuz mu yapiyor sana gicikligina esin ne diyor oda biliyordur annesini huyunu
allah yardimcin olsun ne diyeyim canim zor bu kadinlan bi arada yasamak

günaydin kizlaaar
hayirli cumalar
kilo verenleri tebrik ediyorum
alanlar haftaya insallah
ben daha tartilmadim wc yi bekliyorum gecen haftaki gibi olmasin diye :26:
gerci dünde bütün gün disaridaydik bakalim ne olucak :26:
günaydın kaymağım..bende wc bekliyorum.herzaman wcye girmeden tartılıyorum..bugün girip tartılcam..

kızlar merhabalar ... ben merve grubunuza yeni katıldım.. cx
hoşgeldin ben müzeyyen tanıştığıma memnun oldum..
ben o 63 ü görünce direk yemeye başlıyorum ne hikmetse.ama temmuza kadar waktim war.ozaman eşimin işleri bitecek..gezme wakti gelecek..1 ayım war..beni döwün durun şu 60ı bi göreyim..

kaçamak yapma sıkıntım var canım, dondurma falan yedim akşamları da ondan öyle oldu bide şeyyyy (pişmaniye)

Çok sevindim canım senin adına tebrik ederim hem kilo hem de terfi için

Günaydın sana da hayırlı cumalar
Geçmiş olsun Allah şifa versin
Ne güzel hasret gidermişin arkadaşınla.
Kiloyu da verirsin canım üzülme

suzim azcık bi makarnadan bu kadar olmaza..sen bu hafta kaçamaklar yapmışmıydın..önceden yaptıysan yan etkileri artık..haziranın 14nde seni 69 kilo görmek istiyorum..

aslında yakınız beaa..ben aksuda oturuyorum.....çocuklarla zor oluyor temizlemek..bugün fazlaca dalmam lazım temizliğe..kaynanaya sinir oldum yine zaten..çöp indirmiştim akşam..kadına pasta çay yetiştircem diyeçöpü dökmeyi unuttum..sabah dökerdim yani..sabah 6da zile bastı noldu dedim..çöpü dök dedi..ya ben bu kadının çöpünü döküyorum çok mu?zor bu kadar bu çöpü dökmek..neyse zaten dökcemde ben zaten gece nefesim kesildi ölüyordum 4 de falan ayaktaydım..sonra döndüm içeri yattım..çocuklarıda uyandırıyor her sabah sinir..ha bağırır aşağıdan ha laf sayar..duymamazlıktan geldim yattım uyudum ohhh sefam olsun..sonra kalkıp döktüm..benim ewin köşesinde duran çöpüm nerene battı ki!akşam pastayı götürürken çok iyiydi..bide ben o pastayı yan komşumuzla yiyelim diye hazırladım .bahçeye hazırlarım odunlu semawerde çay yaptım..komşuyu çağırdım..bu gitmiş ewe çıkmış nüfus müdürünün karını çağırmış kocasıyla..komşularda gelmediler onlar geldi diye..ya ben komşularımla keyf yapmak istiyorum..o istediğini çağırıyor..45 yaşında daha..anlıyacağınız benim bu ewdee hiç bi rahatım keyfim yok..neyse durmadan dert anlatırım bende..kusura kalmayın artıkın[/QUOTE]Evet yakınmışız, eşim de Serik li canım, sık sık gider geliriz, Aksu nun içinde mi oturuyosun pastadan yemeye gelirim heh heh, kaynanan bırakmamış gerçi de, sıkma canını biz nedesek boş gerçi de Allah 'a dua et canım, birgün bunlar da geçecek, yaşı da gençmiş, kocan kaç yaşinda ki??

Haftaya gidecek o kilolar inşallah.

Yakınmışız ne de olsa ben gelirim topiğin yerine

günaydın kızlar

başlangıç :80
geçen hafta:72
bu hafta:71.800
giden 200
toplam giden:8.200

dünde bi dondurma kaçamağım olduydu?

neysa haftaya kilo vermem şiş olcam galiba çünkü regl olcam şimdiden şiş gibiyim zaten...

kızlar tessettür giyimde önerebileceğiniz yazlık kıyafet alabileceğim markaları var mı ?

bende unutkanım kansızlıktan dolayı hemde acaib..bilerek yapıyor canım..eziyet etmek için..eşim ewlendiğimiz zamanlar bana kızıyordu.kadın geçip bi köşeye yalandan ağlardı yemin ederim ben görürdüm normal otururdu oğlu kocası gelince karına bişey de diye başlar ağlar numarası yapardı eşim çıkınca normale dönerdi..şimdileri eşim biraz daha anlıyor onun eziyet etmek istediğini..başka yerde oturmayı eşimde istiyor çaktırmıyor aslındada babasıyla iş yapıyor babası izin wermiyor ben hizmetçiyimya..kadın bana ewlendiğimizde dedi ki milletin ağzından baba derken 2 baba çıkıyor nasıl çıkıyorsa artık..sen niye çok sessiz söylüyorsun diye.babam yeni ölmüş kolay mı öyle hemen demesi..we kayınpeder ewe geldi çoraplarımı çıkar dedi bende çıkarmadım elimi yok..kaynana dedi milletin gelini kayınpederinin iç öçamaşırını bile yıkıyor dedi.bende onlar yıkasın ne kadar ayıp dedim..utanmaz arlanmaz..neyse benim sinirlerim hoplamaya başladı yine..benim kaynananın yaptıkları bitmez..anla artık canım çoookkk geri kafalı artı eziyet etmeye meraklı we gelini hizmetçi olarak görüyor..utanmasa biyerinide yıkatmaya kalkacak..rabbim o kadını bana muhtaç etmesin..çenesini çekemem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…