- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 123
yarim kase yogurt kesmez mi seni icine varsa çörek otu at. diyet cubuk varsa bu tane de ye. bisey yapmaz.
yok iş bakıyorum bulamadımkaç aydır
evlilik için çıkmıştım işten 8 buçuk aydır evliyim
bende 25 yaşındayım
ay ne iyi olur bide senden olsun topikte ne güzel
yok senin hakkını yemiyorumaz muayene etmedin bizi
meyvedemi
o tutkuların acısını çıkarman lazım tabii ki hiç bir şey yememelisin
olmazsa bende yapiveririm canim bildirimini hem buraya hem özeleyok canım yapcam sabah tartılıp gelemezsem akşamyazarım nası olsa betül ertesi gün yayınlıyor ama gelir yazar çıkarım.
kız gelin kaynana gezilmez ben o hatayı bikere yaptım allah korusun hemde başbaşa
eşimin arkadaşının karısı elbise alacakta gezmeye gidecez
tatlı rüyalar canım
okuda yat
keske olsada o cezayi yapmanin yöntemide yapsamyatın uleyynn bakın ben nöbetteyim..burada görürsem 1haftada 5 kilo werme cezası weririm yapamazsınız...
hosgeldin canimbende 74 kiloyum .. bende varim
bacım sen kimlen konuşujyon korkuyom ben
bende acidim yemedim vurdum kafayi yattim ama sonuc noldu hicwalla bildiğin köpüklendi saşlarım uzun 2 defa yıkadım..çocuklardan alışkanlık olmuş sanırım hemencecik bitiriyorum..
şimdi 2 tane beyaz çikolatalı alpella yedim..gözüm 3.cüde sana yollayam onu.benimde canım sarma çekiyor.ağız tadıyla bi sarma yiyemedim.ne zaman diyete başlasam biyerde sarma olur diyetteyim diye yemem.sonra akşam ewe gelir tıka basa bişeyler yerim.a mübarek öğlen sarmayı yiyeydinde akşam tıkınmayaydın..ahhh ahhh handemmmm ahh netcem bilmem..
bacım senin o alıntıladığın hatun o yazıyı 13-01-2009, 09:24 yazmış yanişimdiye çoktan zayıflamıştır gel sona ne işin var başta böle yapacaksan yanzık topiği yeni baştan kuracaz
olamazben bu saate kadar aç geçirdim heba edemem şimdilk o pisçikoyla ögggk:120::120::120:
hay allah iyiligini versin handedanışmanla diyetisyen sabah erken burda olur canım onlar senlen ilgilenir bu saatte mesai bitti sabahı beklicen
biz kaldık nöbetçi bize de istersen
off ne güzel duruyorEki Görüntüle 724868 Eki Görüntüle 724902 Eki Görüntüle 724911
kız hande bak bugün bunları yaptım ..gel yiyek ben sadece 2 3 çatal yedim..
5 günde 3 kilo muteşekkür ler handecim inşallah hayirli olacak cok azimliyim bakalim . bes gunde uc kilomu verdim bile topikle desteklersem daha i y i olur diye düşünüyorum
masallah canim yagünaydın kızllaaaarrr
hayırlı cumalar hayırlı işler hepicinize
başlangıç:82
geçen hafta:79.5
bu hafta:78.1
giden:1.400
toplamda giden:3.900
hedef:65
çok şaşırdım bu kadar beklemiyordum
nediyeyim fadimecim ben senden cok daha kötü durumdayimGünaydın kızlarr;
Kilo bildirimim;
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo: 62,4 kg
bu hafta kilo :62,6 kg
gelen:200 gr.
toplamda giden :200
hedef kilo : 55 kg
günaydin tatlimgünaydınlaarr
hayırlı cumalarr
Günaydınlarrrrr.....
Kilo bildirimim
başlangıç kilo: 73,4 kg
geçen hafta kilo: 71,7 kg
bu hafta kilo :71,3 kg
Giden:400 gr.
toplamda giden :2,1 kg
hedef kilo : 60 kg
bugunku menum
Sabah 2bardak ilik su
kahvalti 1bucuk dilim ekmek surme peynir bi catal yumurta 3zeytin kucucuk bi parca kasar peyniri ve helva
ara 2top dondurma
aksam sogan ve domatesi pisiriyorum menemen gibi ama menemen degil sut icin iyi oluyo bol sogan ve domates ondan yyedim bir Tabak Kadar salata birtane kofte
ara 10 findik
inanmıyorum yaa
şimdi tartıldım ve sonuç beni çok mutlu ettii,sabahki kilom dünkü kilomdan 100 gr fazlaydı demiştim ya,,bide şimdi ne göriyim,sabahki kilomdan tamm 500gr az çıktım,,yarın insallah hedefimi tuttururum
selamlr hanımlar nasılsınız ben sızı hıcc unuturmuyum yahuuuu
cok sukur hepınız ıyısınızdır ınsallahhh
ben ve oglum cok sukur ıyıyız safak sayıyoruz halendee
ee ne var ne yokk bakalımm onlıne kımseyı goremıyorum yarın cuma bak sakın yemeyın heee bol yesıllık ve corba yeter tamammı bak ben corba karpuz hosaf yedım aksam yeegın de o kaaaoglumada bana da yeter tabı yatmadan bırseyler yeriz gene
sız bırsey okumadınız he son yazdıklarımızdann:26:
ınsalalh hepınız ıyısınızdır sımdıden yarınkı tartı ıcın boll sans dılıyorum sunra 3-4 aydan yanınzdayım gene dogumdan kalan kg lerle ınsll..hepsı gıderde 69,5 dan devam ederım ama kısmettt
slm kızlar
gelemedim bir türlü yav
iş güç demiştim yatak odam ve mobilyalarımın bazıkısımları evlenirken eksik geldi die.onlar yapıldı yeniden gerçi bir kısmı hala eksik.
dolap yerleştir yıka sil vaşllah bu sıcakta bunaldım
ballı en son salı gecesi ezan için cvp yazmıssın canım bende çok istiyorum kaçkez denedim.ama sabah kalkamıyorum bir türlü olmuyor.
merve gülanne duygu falan yiyerek zayıflamanın formulünü aramışlar canım bulursanız bizede gönderin bir zahmet
topikte genel gördüğüm kadarıyla oslew dışında hepiniz homini gırtlak
betüş daha gelememiş.
yarın tartı günü kızlar ve ben 1kilo almış bulunuyorum.ayrıca kaynanam gelecek memleketten
neyse bugün hep semizotu yedim şoklanırım belkiyarına die ama nası olcak anlamadım hala feci tatlı arayışındayım.
hepinizi öptüm.
çıkmadan sanat eserimi göstereyim size tertemiz yumoş kokuyor mis gibi herşeyini yıkadım.yeniden çeyiz seriliyor gibi hissettim bian :123::123:
Eki Görüntüle 724724 Eki Görüntüle 724723
vala bende yazim yediklerimi ama utanıyorum sen sık sık tartı günü boz bugün tartıldım -900 çıktım eğer yarın daha çok olmazsa bildirimim budur
sabah
bol roka domates salatalık peynir 1 dilim ekmek
ara
yeşil çay 1 lokmacık çiko
öğlen
2 kaşık bezelye 4 nuget salata yoğurt
ara
yok
akşam 6 gibi yedim sevdiceğim geldi bugün :)
çeyrek ekmek kokoreç ayran
ara
türk kahvesi 2 tatlı kaşığı profiterol
1 bardak çay
vala netsem bilmiyom şimci olmadı bi yeşilçay daha içim eritsin yediklerimi
alıntı yaptım ama tolga şov yapıo yınee.. annemle babamı nasıl bırbırıme sokarım şovu...
selam kızlar
canım sıkkın biraz
herşey üstüste geldi bugün
yatacam şimdi, yada kitap okurum bilemiyorum
iyi geceler ben akşam pizza yedim yarına umudum yok hiç
ben suzi bide ballı bugün sosyete pazarına don almaya gittik
sonra koca totoşlarımıza don bulamadık
bizde uzun basma etek kaldık
Eki Görüntüle 724818
ay beni görseniz 1 kilo fazla çıktım bugun yarın nolcakbilmem açım bugun danalar gibi ot yedim
bide son zmanlarda face sinir olmaya başladım bende ballı gibi.
2 tane arkadaşım doğurdu daha ertesi gün resimlerinin altına yorumyapanlara teşekkğr ediyorlar
anlamıyorumne ara vakit bulup hastaneden çıkıpta yorumyazıyorlar sinir olmaya başladım
Eki Görüntüle 724835
çok kalamıcam canlarım kusuruma bakmayın :26:
yarın bildirim günü biliyorsunuz
feysimi açtım
orda yeni pantolonumla resim var arkadaş ekledi
ben de ekleyeyim buraya bakarsınız
öpüldünüz canlarım
acaba senidemi bekçi alsam gece vardiyası boş
yaw başarı öykülerini okuyom bi kadın emzirmiş spor yapmadan bi sürü kilo vermiş ben bu zayıflama işini hamileliğemi ertelesem acep
hatırlatmamı yapayım
başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
giden/gelen:
toplamda giden:
hedef:
şeklinde bildirimler yapılacak yarın canlarım
yeni gelenler de
başlangıç:
bu hafta:
hedef:
şeklinde yapabilirler
resim ekledim
biraz şebelek çıkmışım ama olsun sizden mi çekincem
ben kaçayım artık
ballının kadının banını kaldırmışlar normal diğer topiklere yazıyo yine hani bu kadın madurdu noldu
onuda yaptim canim bi süre ara vereyim dedim 73-72 arasiydim hic tartilmadim o süre icerisinde normal yedim sonra bi baktim 77 olmusumbilmiyorumki napsam heves de kalmadi gibi hep ayni olunca öylesine iciyoruz iste napalim pismanlik cayi ay biara biri pismanlik cayi baylasmisdin ama mazemelerini burda bulumaiyorum ki
ne güzel sarkiymis
N**** (Siyahi) hanimeller :111: ay benim canim un kurabiyesi istedi
bi ara bende ayarliyordum evden isyerinde falan birakdim geri baslamam lazim hatta bademleri sayip folyeliyordum Eki Görüntüle 724839 Eki Görüntüle 724840
canim gelecekdim de annemlen girdik birbirimizebazen böyle hersey üst üste geliyor bunaliyorum bu seferde annemde üstüme gelince patladim
anlasdik ceneci olmiycezsaka canim nerde bu millet nerde bu devlet
aslında rahatsızım başım dönüyor sol kasığım ağrıyor yüzüm yanıp ateş basarken ayaklarım hep buz uykum hep var of of
biz şimdi gidecez keşke duşada alsaydın laptobu:26:
bacım sen kimlen konuşujyon korkuyom ben
walla bildiğin köpüklendi saşlarım uzun 2 defa yıkadım..çocuklardan alışkanlık olmuş sanırım hemencecik bitiriyorum..
şimdi 2 tane beyaz çikolatalı alpella yedim..gözüm 3.cüde sana yollayam onu.benimde canım sarma çekiyor.ağız tadıyla bi sarma yiyemedim.ne zaman diyete başlasam biyerde sarma olur diyetteyim diye yemem.sonra akşam ewe gelir tıka basa bişeyler yerim.a mübarek öğlen sarmayı yiyeydinde akşam tıkınmayaydın..ahhh ahhh handemmmm ahh netcem bilmem..
danışmanla diyetisyen sabah erken burda olur canım onlar senlen ilgilenir bu saatte mesai bitti sabahı beklicen
biz kaldık nöbetçi bize de istersen
Eki Görüntüle 724868 Eki Görüntüle 724902 Eki Görüntüle 724911
kız hande bak bugün bunları yaptım ..gel yiyek ben sadece 2 3 çatal yedim..
teşekkür ler handecim inşallah hayirli olacak cok azimliyim bakalim . bes gunde uc kilomu verdim bile topikle desteklersem daha i y i olur diye düşünüyorum
ben o pastayı yapacamda yemeyecem ay heralde çok şuursuz bi halde olmam lazım
o tutkuların acısını çıkarman lazım tabii ki hiç bir şey yememelisin
günaydın kızllaaaarrr
hayırlı cumalar hayırlı işler hepicinize
başlangıç:82
geçen hafta:79.5
bu hafta:78.1
giden:1.400
toplamda giden:3.900
hedef:65
çok şaşırdım bu kadar beklemiyordum
Günaydın kızlarr;
Kilo bildirimim;
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo: 62,4 kg
bu hafta kilo :62,6 kg
gelen:200 gr.
toplamda giden :200
hedef kilo : 55 kg
günaydınlaarr
hayırlı cumalarr
geçmişteyim
tebrikler mervecimgünaydin canim
başlangıç:77
geçen hafta:69,7
bu hafta:69,7
giden: 0
toplamda giden:7,3
spor yapıyorum yediklerime dikkatt ediyorum gerçekten az bile yiyorum diyebilirim hafif şeyler yiyorum hep ama neden vermem bu kadar yavaşladı anlamıyorum
günaydin kizlar
ben eksi cikarim derken tarti bana bugün tokat vurdu yüzümedünkü menümü paylasayim
sabah: 2 dilim kara ekmek 2-3 parca peynir 5 zeytin domates salatalik
ara: 1 kaysi
öglen: nesfit yedim sütle
ara: 1 seftali
aksam: makarna yedim ama doymadan kalktim yani yarim tabak ancak yemissimdir ondan bu kadar artimi cikilir
sonra makarna pismanli ile 2 litre suyu aksam üstü bitirdim su mu tuttum acaba :26:
ay delirecem cok morelim bozuldu tatli yemedim cekirdek citlemedim morelim bozuk oldugu halde dikkat ettim yemedim ben bi süre ara mi versem acaba sIkILdim döngü gibi ayni yerde gezinmekden
bildirim:
baslangic:77.1
gecen hafta:73.9
bu hafta: 75.0
gelen: 1.100
toplam giden: 2.1
belki duraklamisdir bosma canimbaşlangıç:77
geçen hafta:69,7
bu hafta:69,7
giden: 0
toplamda giden:7,3
spor yapıyorum yediklerime dikkatt ediyorum gerçekten az bile yiyorum diyebilirim hafif şeyler yiyorum hep ama neden vermem bu kadar yavaşladı anlamıyorum
bilmiyorum canim cok sIkILdim gideyim bi süre sonra geleyim belki ya 80 senle dönerimNeyse vazgeçtim ara verme en iyisi o daha kötüymüş
Şarkıyı bende çok sevdim tam ballıya layık oldu
Un kurabiyesi bende cok severim nerden hatırlattın şmdi
Ben ayarlamıyorum ama yemem gereken kadarını sabah buzdolabı posetıne koyup cantaya atıyorum her sabah zor oluyo aslında seninki daha mantıklıymıs
Anneciğine kızma git öp onu nanaklarından özür dile bi tanecik onlar kıyamammm
aaaa olmaz siz çene yapmassanız ben işyerimde kimle muhabbet etcem canım sıkılıyo o zaman
bencede gitsinde nekadar giderse gitsinGünaydınlar canım sanada hayırlı cumalar tebrikler iyi kilo vermişsin
200gr nedir canım verirsin önümüzdeki hafta
Günaydınlar gülannem bende geçmişi yeni bitirdim bugüne geldim
Teşekkürler canım çok değil ama artıdan iyidir
Suzim makarnadan olmazki suyu birden cok içmişsin ondan olabilir bide hafta içi tatlı türü seyler krakerler minnak pideler sucuklar sosisler yaramıs olabilir bu hafta cıss yapmamaya calıs bakalım ne olacak bide form cayı gun asırı iç bence hafta da birle hiç bişi olmuyo banaa :26::26:
oh demek meto ıyı calısıyo betulun demek dıkkat etse daha cok verecek
oh yarasın yarasın
slm cnm kabızlık bende hep var cnm
ya bende aldım o kayısılı form caylarından bana nıye fayda etmedıkı
ıı bak kocan arkanda cnm çatlasın
oh sefan olsun
slm seker kolay gelsın
anam benım kaynanam ıı valla onlara yatıya gıderız 11 e kadar yatarım kadın kahvaltımı odama getırır bulasık bıle yıkatmaz cok svıyom kaynanamı
gecmıs olsun cnm bendede aynısı var mevsım hastalıgı
Rabbim korusun herkesi canim :26:
ay sorma benim eltide beni sinir etti
kayinvalidemde ayni kücügüz diye tepemize seyettircez
kocis her aradiginda abinle görüsüyonmu diyo
halbuku kaynimda ariyo onu ama yok kocisin agzini ariyo
ay sinirim tepemde actirma agzimi bacim en iyisi
elti sinir etti bugün
ay hala cevap veriyo
gidicez insallah canim bakalim artik :26:
yasadigim yer orasi degilkii :76:
sagol canim
kolay gelsin canim
aman annesi sakin bagirip kizma
ve bence en güzeli kilotlu bezler var ben onu kullandim hem ortalikda batmiyo süper birsey
ay sagol canim
insallah öyledir
ben cok istiyorum kiz insallah hande önümüzdeki ay hamile kalirim
ay ne bülüm bacim kizlara atlamk istiyom diyo neyse betüs düsünsün artik biz pacayi siyirdik
kolay gelsin canim
kiz nasil ocakmiski o :44:
odun yak oturma odasinin bi kösesinde koy tencereyi üstüne
kocanida kapida hosgeldin efendi
fesini verde sofraya gec
de oldu bitti
birsey olmaz Allahin izniyle senin kiz cadiysa demekki cok akilli bir kiz olucak insallah
ilerde olur insallah canim herseyin hayirlisi
bede artik düzene girmek istiyorum neslim bakalim
off kötü olmussun canim ya gecmis olsun :26:
siz de kötü olmuşsunuz canım :26:
çok iyi anlıyorum
bütün gün yataktayım nerdeyse
baş ağrım bile geçmedi
sen diyince de bi çaydanlık ıhlamur içtiydim
geçer inşallah yakında hepimizinki :2:
kızma abla
tamam bıraktım cigarayı
mercimek yemeği et grubundan canım aklında olsun et yemeği olarak geçtiğinden yanına kendın ıcın et koyma yıyeceksen.. kahvaltın da pazar oldugu için azad edıyorum senı..
sen yaptın mı hiç sebze menusunden; ben çok şaşırıyordum ona hemen ertesı gun en az 1 kılo fark ettırıyor tamı tamna yaparsan; bağırsak temızlemesı yapıyormuş meğersem..
eltinin suyu çıkasıca..
çosuk bu ya düşer de kalkar da; ama tabı onların kanunu farklı bızımkınden epey..
saolun kızlar ama halen geçmedi öksürük aksırık çeşme gibi akıyor burnumsana ekmek yasak su yasak düğüne kadar ot yiyecen
ay bu lamborjiniye ne güldümakıllıya bak kuafçrüde bedavaya getirecek
bak bu çok yararşlıymışben bazen acıkınca ağzıma elma atıyordum gece
anam görümceye bak şimdiden zayıflayıp gelinden çıtır olacam diyor
yok beeee, cuma ve ctesının acısı
çocuk yetıstırmek zor zanaatt...
ben de buzdolabına gırcem bırazdan amma velakın belım cok agrıyorrrr
geçmiş olsun cıcım...
ohhhhh afıyet bal şeker ola...
bugün biraz daha iyiyim cozutmadim sayilir
ne hasta olalim bizi doktora muhtac etsin nede bizi doktorsuz birakmasin allahim
eskiden hastanelerde türkiyede kardesim yatti ondan biliyorum hemsireler cok kötü davranirlardin halen öylemi diye merak eddiyorum
dondurma yemissin sonra terlemissin sonra terli terli disariya cikmissin
sen bana kiyamanki dimi :101: yok neslim o kocakariyi görmim korkarim ben
aksam toparlamis gibisin canimben bilmem esim bilir pardon yani kizlar bilir
yatiliya mi gelmisler :26:
insallah degildir benim hic migrenim yokdun bu sene basladi bendede yatmadan da gecmiyor
benimki düldül
alin iste yogun istek üzeri hersey var menüdetoprlayak kuzum ya böyle devam edemez
ay allah korusun ya
pilavi yeme geri kalani gönül rahatliyla yiyebilirsin
bana da cok fayda ediyor o
tabii senin yaptiklarini görmüyor gicik
ay ben yiyemem :100:
tamam ben seni sen beni kontrol et carsamba günü
benide götür :86:
canim korkma ballinin dedigi gibi baska sebeplerde yatiyordun altinda
evet canım türkiyedeki hemşirelerde kompleks var doktorlardan daha çok prof olmuşlar başımızasana ekmek yasak su yasak düğüne kadar ot yiyecen
ay bu lamborjiniye ne güldümakıllıya bak kuafçrüde bedavaya getirecek
bak bu çok yararşlıymışben bazen acıkınca ağzıma elma atıyordum gece
anam görümceye bak şimdiden zayıflayıp gelinden çıtır olacam diyor
sa ol tatlım bu yazı stili bende değişmiş bir türlü ayarlayamadımonun gibi olmak icin 10 ekmek yemem lazim yani yememem lazim kiz kopacak beli baldirlarim kadar
manükürüm pedikürüm kuaförüm o herseyim olacak
okuyom okuyom su abeslan i okuyamiyom o ne kiz
en dogrusunu yapmis yapiyorsun ballim
sen hi hi demeye devam et basina daha neler gelecek
amin canim allah onlarin acisini göstermesinbos bos konusuyoruz bazen minem gel biz sana özet geceriz
toparlanalim
iyi demissin
gecmis olsun tatlim ya insallah cabuk atlatirsin
betül bi dikkat etse hepimizi sollar gecer bosuna lamborcini demiyom ya
gkolum titriyo yayaslandimmi kalirmi böyle :44:gidermi nolcak simdi :18:
geçmiş olsun kuzum geçer stresden olabilir geçmezse doktora git
saol canım sanada geçmiş olsun
amaan öylesinden allah korusun
benimki iyi o konuda bişey yap demez ebnde yapmam gerçi
diğer gelini ev hanımı bazen anlatır geldi şurayı sildi şurayı süpürdü diye
amaaan çokta tınnnn
inşallah canım
canım çok erkenmiş daha
öğrenir belki ama zorla öğrenir
hem çocuğa yazık hem sana
seneye yaza bırak bence canım
3 yaşa yakın daha kolay öğreniyorlar
sağol canımmmmm
çok geçmiş olsun canım
bende fenayım ama benim günün değişik saatlerinde geiyor sonra geçiyor sonra geri geliyor
anlamadım bu işi :44:
kolaysa başına gelsin
buzdolabınada girilcek daha
iyi hatırlattın canım gece gece
evet canım
toparlanmalıyız suzimmmm
canımm afiyet olsun
benimki biraz farklıydı ama olsun bende deneyeceğim senin tarifini
Toplam 60 kullanıcı konuyu okuyor. (37 üye ve 23 ziyaretçi)
bence mama verme canım
öyle öyle alışır
doymamış olsa 15 ml sütlemi doyacak canım
sen ara ara su ver ek gıdaya geçtiyseniz meyve suyu ver bibberonada alıştır ilerde süt içmesi gerekirse falan biberona alışma sorunu yaşamazsınız ama anne sütü alırken mama verme canım doktorunuz önermediyse
veremem daha çok küçükleerrhem ben taşındımya kız unuttunmu,ablam öteki evde kaldı artık altımda başkaları yaşıyo,onlarda meraba meraba komşular,zor yani benim işim oooyyy oyyy
yok canım yaa zaten yapamadım,dediğin gibi akşamları hafif geçiricem bol suu bu iş olucak inş...
63 64 civarlarında yuvarlanıyorum yaa,,59a inmem lazım sen hesap et artık ne kadar fazlam var
bencede sakın altta kalma,,çok kızdım köpürdüm burdan okuyunca bile,,artık seni düşünemiyorum bilee,allah sabır versin canımyaaa çok zor
iyisin canım sen verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?