70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canımm yaabak herşey nasılda yoluna giriyorgiden kilon içinde
neslim neler yapıyon nerelerdesinçok geçmiş olsun canımeski arkadaşlar hep özeldir zaten değilmi ahhh ahhhh

suzim azcık bi makarnadan bu kadar olmaza..sen bu hafta kaçamaklar yapmışmıydın..önceden yaptıysan yan etkileri artık..haziranın 14nde seni 69 kilo görmek istiyorum..

aslında yakınız beaa..ben aksuda oturuyorum.....çocuklarla zor oluyor temizlemek..bugün fazlaca dalmam lazım temizliğe..kaynanaya sinir oldum yine zaten..çöp indirmiştim akşam..kadına pasta çay yetiştircem diyeçöpü dökmeyi unuttum..sabah dökerdim yani..sabah 6da zile bastı noldu dedim..çöpü dök dedi..ya ben bu kadının çöpünü döküyorum çok mu?zor bu kadar bu çöpü dökmek..neyse zaten dökcemde ben zaten gece nefesim kesildi ölüyordum 4 de falan ayaktaydım..sonra döndüm içeri yattım..çocuklarıda uyandırıyor her sabah sinir..ha bağırır aşağıdan ha laf sayar..duymamazlıktan geldim yattım uyudum ohhh sefam olsun..sonra kalkıp döktüm..benim ewin köşesinde duran çöpüm nerene battı ki!akşam pastayı götürürken çok iyiydi..bide ben o pastayı yan komşumuzla yiyelim diye hazırladım .bahçeye hazırlarım odunlu semawerde çay yaptım..komşuyu çağırdım..bu gitmiş ewe çıkmış nüfus müdürünün karını çağırmış kocasıyla..komşularda gelmediler onlar geldi diye..ya ben komşularımla keyf yapmak istiyorum..o istediğini çağırıyor..45 yaşında daha..anlıyacağınız benim bu ewdee hiç bi rahatım keyfim yok..neyse durmadan dert anlatırım bende..kusura kalmayın artıkın[/QUOTE]
aaayyyy gıcık olurum öyle tiplereyaşıda gençmiş,hem senin iki küçük çocuğun var,o atsa çöpü ne olur sanki illa çirkeflik yapcaklarya
seninde kaynanan kayıpmı oldu kızz
haftaya eksi görcem handeee
günaydin kizlaaar
hayirli cumalar
kilo verenleri tebrik ediyorum
alanlar haftaya insallah
ben daha tartilmadim wc yi bekliyorum gecen haftaki gibi olmasin diye :26:
gerci dünde bütün gün disaridaydik bakalim ne olucak :26:
hoş geldin kaymaklı sanada hayırlı cumalar
kızlar merhabalar ... ben merve grubunuza yeni katıldım.. cx
hoş geldin aaaa bi mervemiz daha oldu
tebrikler azimli bacııı
oooyyy yaparsııın sennkı senin çocuklardamı yaramaz benimkiler gibibence senin elinde çabuk dimi kııı

yaparsın sen

aman Allahım:26:Allaha havale et napcan başka,Allah yardımcın olsun canım bernim

ewet aksuda ısparta yolu üzerinde oturuyorum..eşim 27 yaşında ben 25..bigün yakından tanışmayı isterim..zayıflayıpta şöyle bi pasta keyfi ne güzel olur bu aradabaşka yeri silcem diye düzenleme yaparken serik kalkmış ordan hiç farkında değilim
en azından almamışsınya tatlım o bile güzel..bende günlük elbise arıyorum sade olcak rahat..ama bulamıyorum düzgün bişey..kayradan falan war benim ama kayra zaten günlük yapmıyor çok klasik..

bende bildirim yapam barii
başlangıç:84.5
geçen hafta:77.3
bu hafta:76
giden:1.3
toplam giden:8.5
hedef:65

ay kız ben de 1 ayım var tatile ...ve vermem gereken 7 kilo nasıl?yaparım dimi?

ben de boy da var anam 1.70 im aslında şu an herkes iyisin dio etim sıkı da ondan ama tartıda 71.800

herkes 65 falansın diyo

65 kende 58 falansın diyolardı?

kızlar merhabalar ... ben merve grubunuza yeni katıldım.. cx
hosgeldin
en iyisi wc den sonra canim

aaayyyy gıcık olurum öyle tiplereyaşıda gençmiş,hem senin iki küçük çocuğun var,o atsa çöpü ne olur sanki illa çirkeflik yapcaklarya

seninde kaynanan kayıpmı oldu kızz
haftaya eksi görcem handeee

hoş geldin kaymaklı sanada hayırlı cumalar

hoş geldin aaaa bi mervemiz daha oldu

tebrikler azimli bacııı

oooyyy yaparsııın sennkı senin çocuklardamı yaramaz benimkiler gibibence senin elinde çabuk dimi kııı

yaparsın sen[/QUOTE]

Herkese günaydınnnnn... Ben merve topiğinize dün komik bi şekilde katılmış bulunmaktayımm.. Bende 1 hafta önce 76 kiloyla diyete başladım bu sabah tartıldım 74.400 cıktım.. Haftaya daha ayrınlılı yazarım bende kilo bildirimimi. :)

gulanne kız alıntı yapmaya gitmeden buradan yazıwereyimm..oğlum biraz laf dinlerde ama işte ben olmayıca yanında herşeyi yapabiliyor.kaynanada rabbime hawale ettim artık..kiloda gizel wermişsin tebrik ederim

ya kızlar siz nerdeydiniz yahu .. ben daha önceden bulmalıymışım sizi.. valla süpersiniz .. acayip hoşuma gitti :)

saol canım ya ...ewet tessettür gyimler genelde çok klasik... yani tessettürlüyüz diye genç gibi giyinemeyecek miyiz..
ben şöle efil efil yazlıklar arıyorum rahat etcem türden şık-spor..boydan elbise olabilir ?

tartildim kizlar

70.5

ay öyle kizginimki kendime bu ne ya bi 69 bi 70 nerdeyse bir aydir

yani gercekden biktim

azmin a si bile yok bende iste

sinir oluyorum kendime ya pa mi yoo ruuuuuuuummmmmmmmmmmmmm

ay cok moralim bozuldu

arami versem ne yapsma

niye böyleyim ben niye

ben wcye gidemicem herhalde.o yüzden bildirimimi yapayım
başlangıç:87
geçen hafta :65.20
bu hafta:64.40
giden:800 gr
toplam giden:22.60
hedef:58
okadar yedimbu hafta halleyler çikolatalar neler neler..ama son 2 gün sonuç wedi..ben yine bozarım çarşamba diyete başlarım huy olmuş artık bende..

suzim üzülme haftaya gitcek inşallah..ben kaçar kızlar walla işim çooookkkk...we ben hala oturuyorum..

kizlar gunaydin herkese

Kilo bildirimim

baslangic 75.2

gecen hafta 73.4

buhafta 71.7

giden 1.7

toplamda giden 3.5
hedef 59

cok mutluyum kizlar gidicek bu kilolar

bence yapabilirsin
gulanne kız alıntı yapmaya gitmeden buradan yazıwereyimm..oğlum biraz laf dinlerde ama işte ben olmayıca yanında herşeyi yapabiliyor.kaynanada rabbime hawale ettim artık..kiloda gizel wermişsin tebrik ederim
teşekkürler canımAllah bağışlasın benimki neredeyse 3 yaşında onla hiçbişey yapamıyom,çok yaramaz 1 saniye durmaz herşeyi karıştırır döker saçar
bu hafta daha azimliol canım, menülerini yaz, burdan ayrılınca insan bırakıyor yapamıyor

kızlar bitki çayı içeniniz var mı
evet ben içerim

tebrikler

canım aynısı bendede olmuştu geri döndüm kilo vermeye
yani 2 sey yapabilirsin

haftanın iki günü şok diyet (pirinç lapası -lahana corbası gibi ödem attırıcı ve vucudu şaşrtıcı)

veya fazla cozutmadan beslenme şeklini ve saatini değiştir vucudunu şaşırt -sporu artır.

AMA KOYVERMEK YOK ÖLE

bende azmin a si bile yoookkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…