70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ah kızlar demediğim laf kalmadı tartıştım bugun eltimi anlatıyor die ama hala olsun o büyük sen ara bi dio dediğim lafları normal insan olsa anlar sürekli okeyde

kizlar moralim cok bozuk ya oglum agla agla susmadi bende en sonunda dayanamadim yaptim mamayi daha bitirmeden icerken uyumaya basladi
benim sutum neden yetmiyo ya herseyi yapiyorum kim sut yapar derse onu yapiyorum sirf sut olsun diye yediklerimden 5kilo aldim ama yok yok neden ya

vala anlasam yardımcı olim da ben bilmem ki senin süt iyidir belki oğlan doymuyodur sıkma canını netcen :26:

vala anlasam yardımcı olim da ben bilmem ki senin süt iyidir belki oğlan doymuyodur sıkma canını netcen :26:

cok moralim bozuldu canim ya aglamamak icin kendimi tutuyorum bazilari hic bisey yapmiyorum diyo bol sutu oluyo ben nedeseler yapiyorum olmuyo hep iki yasina Kadar emzirmek istiyorum ama olmuyo kizimda 7ay emmisti ah ahhh depresyona girdim

Ah kızlar demediğim laf kalmadı tartıştım bugun eltimi anlatıyor die ama hala olsun o büyük sen ara bi dio dediğim lafları normal insan olsa anlar sürekli okeyde
eltinin yanına gitsin..hem başkasını öwerler hemde senin yanında dururlar..

kaç aylıktı bebeğin tatlım.ben oğlumu 3 ay emzirebildim kızımı 5 ay.sütüm stresten hemen kesiliyordu saolsun kaynanam sayesinden..sütüm çok yağlıydı kızım 3 kilo doğdu 1 haftada hemen kilo aldı doktor bile şaşırmıştı.ama gel görki sütüm hemen kesildi..ne yaptıysam fayda etmedi..çok üzülmüştüm bende..inşallah bişeyler fayda eder..bana bişey fayda etmemişti.stres warsa ne yapsan faydasız onu diyeyim..

selam kizlar
misafir vardin anca gelebildim cok yoruldum karnimin agrisindanda öldüm oglum ben ölüyorum dedimde anne saka yapiyorsun ölmiycen demi dedi kuzum benim kiyamam agzimdan cikti üzülceyi hic aklimdan gecmemisdi yok oglum saka yaptim dedim karnim cok agriyo ondan öyle dedim diye anlatim allah kimsenin kuzusunu annasiz birakmasin baba anna gibi olmuyor üvey anne eline hic düsürmesin kendi annesi gibi olmaz off bunalimdayim herhalde
gecmise gidmeden aklimda kalani cevaplim

Mervecim söz verdim ama reglliyim dikkat ettim ama arada cis da kacti su sancilarim gecsin insallah düzene sokcam sözümü unutmadim

yeni gelenlere de hosgeldiniz diyorum ahada unuttum dur devam düsüneyim :44:

duygu sey yazmisdin oglun cubuk falan yemek istiyormus herhalde 7 aylikdin sanirsam tolga bence ver canim herseyden az az benim dayim kizi fransadan burdaydin masallah bebek5 aylikdin ama herseyden tadimlik veriyordun ben oglumda anneme verdirmek istemedim cesit cesit pürelerle mamalarla idare ediyorum diye simdi oglum dogru dürüst birsey yemiyor cok secici annemde senin yüzünden diyor belki kücüklükden alisdirsaydim herseyden böyle olmazmiydin diye düsünüyorum

Betül
aniden kocami bulcan kiz onun sözü var nisani var dügünüde önceden ayarliycaksiniz tatlim yok öyle hemencecik vermeyiz seni

Hande sen bi bebisi yap teyzesi ona alir ne isterse

Gurbet hamilemisin :44:

Balliiim kaymagim gelemiycem yazmis niye diye sorcakdim oglan durmadi aglayinca bende ciktim

sanki mine nesli zerra yok larmiydin yoksa kacirdimmi göremedim gibi :44:

fadimecim bende ciddiyim bulusak eninde sonunda gelecem izine cok sevinirim

betül listeyi yapmis ellerine kollarina saglik tatlim

secemmm deyince de kaynanasi geliyor aklima

berenevra canim ek olarak mama ver istersen canim belki gercekden sütün yeterli gelmiyordur yada bi bomba al bi cikart nekadar cikiyor sen almanyadaydin still tee al bol bol ic baska nediycemi bilmiyorum insallah düzelir canim

aklima gelmeyen kizlar kusura bakmayin canlarim bu seferlik böyle olsun
esimde geldi isden ciktim ben öptüm iyi geceler tatli rüyalar

Son düzenleme:
Akşam rüyamda suziylen ballıyı gördüm kaynanamı anlatıyotdum geçmiş olsun suzim dün yedim de yedim kızartmalar köy ekmekleri reçeller

Faceten okey oynuyor oslew cuma günü çankayadaydım aklıma sen geldin kız benim kaynanada heykelci gibi koltukta yatak yaptım ona gece koltuğun başına sarılmışım baban sandım dio koskoca kadın

Akşam rüyamda suziylen ballıyı gördüm kaynanamı anlatıyotdum geçmiş olsun suzim dün yedim de yedim kızartmalar köy ekmekleri reçeller

Faceten okey oynuyor oslew cuma günü çankayadaydım aklıma sen geldin kız benim kaynanada heykelci gibi koltukta yatak yaptım ona gece koltuğun başına sarılmışım baban sandım dio koskoca kadın

kız beni niye çağırmıyorsun ne okeymiş bu yaww...oyna oyna bitiremedi..herhalde turnuwalara katılacak..

Son düzenleme:
5.ayinin icinde canim 22de bes ayi biticek bende anlamiyorum neden Boyle oldugunu kizim7ay emmisti ilk 2ay 2kilonun ustunde Kilo almisti oglumda ayni canim ilk 2ay yaklasik 2 bucuk Kilo Aldi cok toplu cocuk olcak diyolardi ama sonra Durdu almasi insaallah fayda eder diye umuyorum bizded aynisi oldu canim kizimdada oglumdada kv yuzunden esimle baya kavgalarimiz oldu belki o yuzden azalmistir cok uzulmustum simdi kv trde hic Problem yok iyide anlasiyoruz esimle morawlim yerinde ama giden gelirmi onu bilmiyorum iste

verdim canim dun gece okadar cok ciglik atiyoduki dayanamadim gittim yaptim 80ml icti icerkende uyudu gece boyuda emzirdim cok rahat bi gece gecirdi allaha sukur
iciyorum canim zaten sut yapan butun caylardan iciyorum
dogumdan sonra esim doktora yazdirmisti pompa ozaman gayet guzel geliyodu trye gidicegimiz icin iade ettik simdi esim elle yapilanlardan Aldi ama olmuyo onunla yapamadim doktorda pazartesiye Kadar tatildi yarin esim tekrar yazdircak bende bende eczaneden alicam

ayölecem açlıktan içmediğimşey kalmadı bu adamda daha gelmedi onun yüzünden saldıracamşimdi dolaba:26:
çalışıyormu o saate kadar canım
bende küsmem 1 gün küs kalırız en fazla
küssen ne değişcekki adam değişmiyorsa kendine eziyet
kızım çok duygusal canım ağlarsam hiç kıyamaz
canım benimde öyle arkadaşlarım var
kocası arıyor ne yemek yapayım hayatım diye soruyor benim işimin olduğunu görse saat akşam 9 olsa yaa biz yeme yemedik demez
amaan değişmiyorlar suzim yaaa kavgada etsen bağırsan çağırsanda değişmiyorlar
ev işi falan onların tabiatında yokmuş böyle şeyler beklemek hataymış
çalışmak eve para getirmek bizim tabiatımızda var ama
Canım birşeyler birikmiş sende, akşama patlak vermiş, bazen oluyor öyle, birkaç gün tavrını koydun mu anlar hatasını, sıkma canını, arada bir diş göstermek iyi oluyor.
aynen canım birikim patladı
zaten bekliyordum içime ata ata nezaman patlıycam diye
okulda çok yorucu buara
çocukların sorunları bitmiyor çok başımı ağrıtıyor
evde huzurum var çok şükür ama arada böyle sorunlar oluyor işte
bide dün regl oldum oda etkiledi beni
minecim arada olur öyle küslükler
eşlerin herzamanki odunluklarıda biz heralde bazen daha alıngan oluoruz..
evet onların odunluğu bizim alınganlığımız denk gelince böyle oluyor işte

sanatkar kaynana :)

kız gel vala çankayaya geldinmi herkes buluşalım diyo önce biz görüşelim :)

inşallah çoğalır canım..
tunaydin kizlar nasilsiniz

tünaydın canım..

Kız o okey bağınlısı sürekli faceten okey oynar başından kalkmaz saatlerce valla aklıma geldi canımda orda market neresinde bilemedim gezdik gezdik tuğba yemişçinin ordan 105 e bindim eve geldim

Kız o okey bağınlısı sürekli faceten okey oynar başından kalkmaz saatlerce valla aklıma geldi canımda orda market neresinde bilemedim gezdik gezdik tuğba yemişçinin ordan 105 e bindim eve geldim

montröye doğru yürücen behçet uz çocuk hastanesinin caprazinda hemen

hande böle pısıp susarsa yönetim fena halde eve yerleşcek

handeyi de susturuyorlar ya daha ne diyim

betülüm ellerine sağlık canım...

ne demek canım

temizlik yapıldı hala evine gitmedi mi :26:

olabilir öyle şeyler canım moralini bozma :26:
ben de 1.5 ay emmişim ama bak taş gibiyim
yetmiyorsa mamaya geç

hafızaya bak maaşallah
ay kuzum kıyamam kaana nasıl üzülmüş
okul bitince baktım evde kalıyorum hemen evlenebilirim suzim hiç belli olmaz
ablam tanışıp 2 ay sonra evlendi

ay ne güldüm ya
gelinler kaynana toprağından olurmuş handem nasıl da benziyorsunuz

ellerine sağlık canım,,teşekkür ederim bu arada

çok mutluyum ben yaa,haftanın 2.ci olmak çok güzel ,şimdilik ama,çünkü haftaya birincilik bende kuzucuklarım kaptırmam kimseye,,

yeni hedefimi belirledim haftaya 61.5 olmayı hedefliyorum,bakalım tutturucakmıyım

bu arada kızlarya,2 gecedir eşim evdeydi,gezdik tozduk çok eğlendik dışarda neler yedik neler,akşam geç geldik 21-22 gibi yemek yedik abarttığım halde sabahları dahada az çıktım tartıda, dün gece tartılınca hatta 64.7 çıktım ohaa dedim e yersen okadar çok doğal bu dedim moral bozmadım 62.8i gördüm ya bugün ,dedim eşime yaw ben yedikçe zayıflıyorum heraldee ehuhehehe

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…