70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

handeninki yasliymis suzim

saol bacım

kız dede değil tete bizim orda tete demek eskiden teyze demekmiş o yüzden

ben kaçıyom kızlar öptüm hepinizi
anladim iyi eglenceler tatlim
Ziynet Sali - A-Ba-Ba - YouTube

:6 4::124::124::124::124::124::124::124::124::124::11 6:

aay sagol müzik ziyafeti var bugün desene

[video=youtube;WCm_s1_c4nU]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=WCm_s1_c4nU[/video]
buda benden bütün topige

oglan uyudu ohh pc ye gectim cepden takildi internet faceden hande ye yazdim oda takildi bilgisayar gibisi yok

benim adam yarim saate gelcek kacarim sonra yine ben yokum bilgisayardan kalkmiyon der sonra bana :18:

anladim iyi eglenceler tatlim

aay sagol müzik ziyafeti var bugün desene

[video=youtube;WCm_s1_c4nU]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=WCm_s1_c4nU[/video]
buda benden bütün topige

oglan uyudu ohh pc ye gectim cepden takildi internet faceden hande ye yazdim oda takildi bilgisayar gibisi yok

benim adam yarim saate gelcek kacarim sonra yine ben yokum bilgisayardan kalkmiyon der sonra bana :18:

kiz hande aradim aradim bi handeyle müzik bulamadim bende bunu sana armagan edeyim

[video=youtube;LQdtoUAq2o8]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=LQdtoUAq2o8[/video]

kusuruma bakmayın kızlar
bu hafta son haftam biliyorsunuz
3 hafta tatilim var sonra
sınav, arkadaşlarla zaman geçirme derken buraya pek gelemiyorum
beni affedin

yediklerimi de yazayim unutmadan

sabah: 1 icine 2 dilim kasar peynir salatalik tatli biber koydum yedim
isyeriyle beraberlik icin kahvalti yaptik 1 dilim

öglen: makarna salatasi

aksam: 2dilim ekmek salata ve patlican ezmesi cok da kötü degil dimi kizlar

bizim müstakbel gelin geldi annemde oruc tutuyor döktürdü börek falan vardin manti vs hic birinden yemedim

bişey de diyemiyorum ki artık sana suzim

durduramadı yine kendini
bende biliyorum canim ya
kusuruma bakmayın kızlar
bu hafta son haftam biliyorsunuz
3 hafta tatilim var sonra
sınav, arkadaşlarla zaman geçirme derken buraya pek gelemiyorum
beni affedin
olurmu canim tabii gezeceksin derslerine vereceksin biz burdayiz seni hep bekliycez

ufak ufak kaciyorum bende benimki heran gelebilir bilgisayar basinda görmesin simdi :80:
ballim kusura bakmasin dimi kuzum :26:

keyfine bak kuzummm

sağol canımcım
tatil dönüşü yine bol bol görüşürüz inşallah

bende biliyorum canim ya

olurmu canim tabii gezeceksin derslerine vereceksin biz burdayiz seni hep bekliycez

ufak ufak kaciyorum bende benimki heran gelebilir bilgisayar basinda görmesin simdi :80:
ballim kusura bakmasin dimi kuzum :26:

oyy canım benim

ben de kaçıyorum artık işlerim var :26:

bu arada kandiliniz mübarek olsun canlarım
bana da dua edin
hepinizi seviyorum
görüşmek üzere..

sağol canımcım
tatil dönüşü yine bol bol görüşürüz inşallah

oyy canım benim

ben de kaçıyorum artık işlerim var :26:

bu arada kandiliniz mübarek olsun canlarım
bana da dua edin
hepinizi seviyorum
görüşmek üzere..
seninde kandilin mubarek olsun tatlim allah bütün dualarimizi kabul etsin insallah
ay birde okul üniformasiyla resmini gördüm betülüm cok tatli cikmissin cok hosuma gitti gitmeden söylim

seninde kandilin mubarek olsun tatlim allah bütün dualarimizi kabul etsin insallah
ay birde okul üniformasiyla resmini gördüm betülüm cok tatli cikmissin cok hosuma gitti gitmeden söylim

sağol canım mezun olamadık daha biz de öyle arkadaşların mezuniyetinde kep takıp mutlu oluyoruz işte garibanlık

kizlar herkesin kandili mubarek olsun
birz once jilliani yapiyorum kapi caldi bu saatte ne oluya dedim bide korktum tabi esimde cocuklarda uyuyo kostum esimi uyandirdim oda uyanmiyo zil calmaya devam ediyo buarada esim uyandi kapi caliyo bak dedim bitane Adam arabanin camini acik unutmussunuz kapatin diyo cok guldum ya ben gunduz acmistim ne insanlar var ya dedim Adam bizim apartmandan bile degil sormus arabanin bizim oldugunu ogrenmis bizede haber Verdi

Son düzenleme:
sağol canım mezun olamadık daha biz de öyle arkadaşların mezuniyetinde kep takıp mutlu oluyoruz işte garibanlık
niye garibanlik olsun tatlim cok hos cok güzel keske burda da öyle olsa
burda bi okul uniformasi bile yok herkes istedigini giyiyor
kızlarrrr hepinize iyi kandillerrr....

iyi insanlarda var demek
Günaydın kızlarrr,
Geçmiş kandiliniz mübarek olsun
günaydin fadimem

günaydin kizlar bugün ben fazla yazamiycam isarkadasinin yanina kadin otuturdular oda bizim isi ögretiyor genelde okuma modunda olurum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…