handeninki yasliymis suzim
anladimsaol bacım
kız dede değil tete bizim orda tete demek eskiden teyze demekmiş o yüzden
ben kaçıyom kızlar öptüm hepinizi
anladimiyi eglenceler tatlim
aay sagol müzik ziyafeti var bugün desene
[video=youtube;WCm_s1_c4nU]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=WCm_s1_c4nU[/video]
buda benden bütün topige
oglan uyudu ohhpc ye gectim cepden takildi internet faceden hande ye yazdim oda takildi bilgisayar gibisi yok
benim adam yarim saate gelcek kacarim sonrayine ben yokum bilgisayardan kalkmiyon der sonra bana :18:
ama sen geldin aklimayarim litre su ictim sonra bi yarim litre daha ictim isyerindede 1 sülahi icmisdim bidaha icecekdim sonra tuvaleten cikamam diye icmedim
a
ba
ba
ba
ba
bababababababammm gelmiss
bişey de diyemiyorum ki artık sana suzim
durduramadı yine kendini
kusuruma bakmayın kızlar
bu hafta son haftam biliyorsunuz
3 hafta tatilim var sonra
sınav, arkadaşlarla zaman geçirme derken buraya pek gelemiyorum
beni affedin
bende biliyorum canim yabişey de diyemiyorum ki artık sana suzim
durduramadı yine kendini
olurmu canim tabii gezeceksin derslerine vereceksin biz burdayiz seni hep bekliycezkusuruma bakmayın kızlar
bu hafta son haftam biliyorsunuz
3 hafta tatilim var sonra
sınav, arkadaşlarla zaman geçirme derken buraya pek gelemiyorum
beni affedin
keyfine bak kuzummm
yediklerimi de yazayim unutmadan
sabah: 1 Eki Görüntüle 729056 icine 2 dilim kasar peynir salatalik tatli biber koydum yedim
isyeriyle beraberlik icin kahvalti yaptik1 dilim Eki Görüntüle 729058
öglen: Eki Görüntüle 729059 makarna salatasi
aksam: 2dilim ekmek salata ve patlican ezmesi cok da kötü degil dimi kizlar
bizim müstakbel gelin geldi annemde oruc tutuyor döktürdübörek falan vardin manti vs hic birinden yemedim
bende biliyorum canim ya
olurmu canim tabii gezeceksin derslerine vereceksin biz burdayiz seni hep bekliycez
ufak ufak kaciyorum bende benimki heran gelebilir bilgisayar basinda görmesin simdi:80:
ballim kusura bakmasin dimi kuzum :26:
sağol canımcım
tatil dönüşü yine bol bol görüşürüz inşallah
seninde kandilin mubarek olsun tatlim allah bütün dualarimizi kabul etsin insallahoyy canım benim
ben de kaçıyorum artık işlerim var :26:
bu arada kandiliniz mübarek olsun canlarım
bana da dua edin
hepinizi seviyorum
görüşmek üzere..
seninde kandilin mubarek olsun tatlim allah bütün dualarimizi kabul etsin insallah
ay birde okul üniformasiyla resmini gördüm betülümcok tatli cikmissin cok hosuma gitti gitmeden söylim
ne yani 4 günde 1,5 kilomu verdin
yok artık nasıl veriyorsunuz yaaa
bende kaldim bacim böyle
hay masallah
ay makarna
niye garibanlik olsun tatlim cok hos cok güzelsağol canımmezun olamadık daha biz de öyle arkadaşların mezuniyetinde kep takıp mutlu oluyoruz işte garibanlık
kızlarrrr hepinize iyi kandillerrr....
kizlar herkesin kandili mubarek olsun
birz once jilliani yapiyorum kapi caldi bu saatte ne oluya dedim bide korktum tabi esimde cocuklarda uyuyo kostum esimi uyandirdim oda uyanmiyo zil calmaya devam ediyo buarada esim uyandi kapi caliyo bak dedim bitane Adam arabanin camini acik unutmussunuz kapatin diyo cok guldum ya ben gunduz acmistimne insanlar var ya dedim Adam bizim apartmandan bile degil sormus arabanin bizim oldugunu ogrenmis bizede haber Verdi
günaydin fadimemGünaydın kızlarrr,
Geçmiş kandiliniz mübarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?