70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Oncelikle gunaydin arkadaslar... Daha once buraya takiliyodum bivarda dort kilo vermistim sonra bi biraktim diyeti falan hepsi gitti simdi dahada bir kilo daha eklemis vaziyetteyim.. Bana yardimci olun lutfen..
1,73 boy 73 kg yum bazen.kusuratida oluyo onu yazmiyorum bile.. Bugunden.itibaren tekrar baslamak istiyorum destek olur musunuz ???
Bu sabah bir yumurta iki.dilim.ekmek.domates.salatalik zeytin iki bardakda cay ? Nasil

günaydın kızlar lütfen yardım eden bana

çok moralim bozuk.kardeşim 2 yıllık evli.ama eşiyle anlaşamıyo .yaşları küçük.karısı çok tatminsiz,çok memnunuiyetsiz.. hiç bişeyi beğenmiyo mızmız.her ay kavga ediyolar bıktık.dün de son damla oldu.

annem gelecekti gelini adanaya evine götürecekti. gezelim diye. 2-3 aya bi ankaraya gidiyoo sıkılıyorum diye. annem de sakın gitme kızım ben gelcem dedi. annesi gil gelmiş .gitcem demiş .almış götürmüşler. kardeşimde bişey diyeyememiş. annemgilde çok sinirlendi.bizi kale almıyolar diye.çünkü dünürlerine de ddi bi hafta önce götürmeyin ben gelcem gitcez diye.dayımda çok kızmış bu olaya gidip almayın burnu sürksün .kendi gelene kadar aramayın dedi. evinin kocasının kıymetini anlasın dedi.
ya inanın ben 2 maaşlıyım ama onun kadar güzel evim yok. annem dört dört ev kurdu ONA.2 senedir kendi kurban etinide ona bırakıyo. kışlığını adan z ye koyup gidiyo yazın . bana yapmıyo inanaın yani bunları.onlar 1 maaşlı diye.

anlamadım ki . kardeşime sürekli sıkıldım ,bunaldım diyip kavaga çıkartıyomuş.
ben olayların dışındayım hiç karışmıyorum

ama çok huzursuzum uyumadım...dün oruçtum bişey yemedim 1 kilo vermişim dünden...

Uzulme bosver her evlilikte oluyo boyle seyler.. Gittigibgibi.birakin madem.. Bazen bu sekildeki ayriliklar insanin aklini.basina getirir.. O arayana kadar aramamak.en.iyi.cozum.bence bizim.basimizada.bu gelmisti.. Simdi.bi.kac ay auri.kaldilar hatta bosanma davalari.bile acilmisken baristilar ve bes senedir tek kavgalari.olmadi.. Uzulme hersey olacagona varir zaten.. Hakkinizda hayirlisi.ne.ise.o olsun.. Dua et sadece...

ayyy üzülmeyim di mi ağlıcam nerdeyse..

düzelir dimi? ya inanın ben annemide çok eleştirim ama
annem ona özellikle akrabamn kızı diye çok ii davranıyo ama o
küçük bi ilçeye gelin geldi ankaradan ama zaten oturdukları yer gecekondu yani öle çankayada oturmuyodu.sürekli sıkıldınm burası küçük bunaldım ben gitcem ankaraya.2-3 aya gidiyo sonra gelip kardeşimle takışıyo bıktık valla aynı şeylerden ... burnu sürter mi akıllanır mı?

Canım maalesef tüm evliliklerde hep bir iyi bir de kötü oluyo, senin kardeşine de iyi olmak düşmüş sanırım. Yüz verdikçe bunlar şımarmış anladığım kadarıyla, sorun ne ki kavga çıkarıyo, annenler de herşeyini alıyomuş, biraz zamana bırakın, bakalım ne yapacak? Sen sıkma canını herşey olacağına varır, ama taviz verdikçe inan ki ezilen taraf oluyorsun bunu da anladım. Herkes görevini sorumluluğunu bilecek, ne kadar ayıp etmiş annen geleceğim dediği halde çekmiş gitmiş.

Hoşgeldin canım, elimizden geldiğince oluruz tabii ki.

Günaydın Suzimmm

canim bence onlarin yasi kücük diye hem onun ailesi hem sizin aile evliligin icindesiniz kardesin nediyor peki :26:
bence kendileri dogru yolu bulsunlar fazla da girmeyin onlarin evliligine sonra arayi bozan siz olmus olursunuz
bence o kavgalarda ailesinin doldurusuna gelipde oluyor aileler karisinca ortalik da karisiyor yanlismiyim :26:

ya işte bi de yetiştiriş meselesi canım
annem diyo ki kardeşim bizim evde kavga gürültü görmediğinden beceremiyo üste çıkmayı eziliyo diyoo

adanaya gitceksin annemle diyince ağlamış ben ankaraya gitcem diye .sonra ikan oldu ama yinede gitti ankaraya diyomuş ki 15 gün sonra döncem adanayada giderim diyomuş amacı dediğini yaptırmak.
annemin memleketteki dairesinde oturuyolar .annemgilin öbür evin kirasını alıyola.babam yıllık yakıtlarını da ödüyo.kışlıkları etleri.her şeyi var ..insan biraz minnet duyar dimi?yok hala anası gile gidecek .inana biz annemler adanadalar oraya 2 kere geldi.ankaraya 6 kere gitti.yani daha martta gitti 1 ay kaldı.

annem ondan gel temizliğimi yap demiyo,kızmıyo araya girmiyo..hep kardeşime diyo karına ii davran diye ben şahidim yani.

Günaydın Suzimmm
günaydin canim
günaydıııııın
günaydin gülannem
günaydin canim tekrar hosgeldin aramiza kahvaltin güzel canim tabiiki destek oluruz

ya canım kavgalaı annem yüzünden olsa derim ki anne sen karışma

kavgaları hiç annem yüzünden olamamış. hep ben sıkıldım .sen beni gezdirmiyosun .anneme diyomuş ki siz beni balayına gönder mediniz?anladınız mı?ya inanın ev kirası vermiyo,yakıt vermiyo ,üstüne annemgilin kirayı alıyo,2 senedir annemin kuraban etini yiyo.
sürekli ankaraya gitcem ,sen beni gezdirmiyon sıkıldım buradn gidelim taşınalım büyük şehre.falan . ya kardeşimde anca geçiniyo zaten ama evini hiç eksiği yok inanın ...
arkaşları kardeşime saray gibi evin var diyolarmış.iki oturma odası ,tam takım salonu,köşe takımı mutfakta,derin dondurucusu... falan ya 2 senelik evli kimin var bunlar....kardeşim gitsinde kafamı dinleyim diye bişey dememdim diyo...

yazik kardesine ya yüz verilmis simdide astarini istiyor simariklik onunki allah kardesine sabir versin canim

yazik kardesine ya yüz verilmis simdide astarini istiyor simariklik onunki allah kardesine sabir versin canim

ya canım öle benim eşim bile ona rahatlık batıyo diyo..
ben ayrılsınlar istemem bebekleri var ama
aklını başına alıp dönsün ordan ...

ailesi de sürekli gel buraya diyo ona güvenip gidio

aileside vicdan azabı duysun işte bak biz götürdük kızı yuvası yıkılacak falan desinler istiyorum azcık....

Kızlar günaydınnn...Nasılsınız bakalım bugün keyifler yerindedir umarım.. Herkese hayırlı günler diliyorum ve alıntılarımla günü açıyorum

karaböcük olamam ki ben sarışınım bi kerem yok o değilim ben ama bu beni kendine yakın hissettiğini gösterir cok sevindim sağol canım

Noldu iş görüşmen nasıl geçti başlıyomusun çalışmaya yoksam

off enerjimi alıyon ama sen ki bu topiğin enejik hatunusun spor yapasımgeliyordu onu görünce ne bu böle

hande oldumu bacim bu resmim nasil ama cok güzel cikmisim demi
tükür nazar degmesin

he bu arada beklediğim şey geldi bugun

Haydin gözün aydın sonunda doğal yollarla getirttin diye diye

bişey de diyemiyorum ki artık sana suzim

durduramadı yine kendini

kusuruma bakmayın kızlar
bu hafta son haftam biliyorsunuz
3 hafta tatilim var sonra
sınav, arkadaşlarla zaman geçirme derken buraya pek gelemiyorum
beni affedin

Canım sen sınavlarına bak keyfine bak biz burdayız arada ugra böyle işlerin bitince tamamen gelirsin

Karbonhidrata fazla yüklenmişsin suzicim yaa biraz su ekmeklerden cek elini ayağını özellikle akşam bari 1 dilim ye

oyy canım benim

ben de kaçıyorum artık işlerim var :26:

bu arada kandiliniz mübarek olsun canlarım
bana da dua edin
hepinizi seviyorum
görüşmek üzere..

Seninde geçmiş kandilin mübarek olsun canım görüşürüz

sağol canım mezun olamadık daha biz de öyle arkadaşların mezuniyetinde kep takıp mutlu oluyoruz işte garibanlık

Sende olursun canım hayırlısıyla öyle karamsar bakma

Ne kadar iyi ve duyarlı bir insanmış başkası olsa banane der geçerdi

ama ama ama aamaaaaaaa yaz sen boşver onları

Günaydın hoşgeldin canım tabiki hepimiz destek olmak ve destek görmek için buradayız kahvaltın cok iyi sen zaten bı 4 vermişsin ne yapman gerektiğini biliyorsundur uygulayabılırsende ne ala bol azim ve iradeler

Bence hiç üzülmeyin canım herşey olacagına varır kendini hırpalama bak üzüntüden 1 kilo verdim diyorsun iyi birsey değil böyle ani kilo kayıpları
bir ailenin yıkılmasını istemem ama madem durunamıyo kardeşine de baskasımı yok
kardeşinde sorun olsa cek kulagını dicem ama elin kızına laf anlatılmaz...
ailesi madem kıymetli evlenmeyeymiş...
Bence kardeşine söyleyin tavrını koysun ailesini bu kadar dinlemeye devam ederse gelininiz istenmeyen sonucların olması kacınılmaz gibi geliyor bana...
Artık onun ailesi sadece kardeşiniz ve olacak cocukları bence basta bunu anlaması gerekıyor yoksa düzelmesi cok zor gibi geldi bana

Haklısın Suzicim

Kaç yasında bahsettiğin kardeşin ve eşi :26:
Valla eşim bana gitmiceksin dedimi ben ağlarım sızlarım ama git diyene kadar gidemem sırf aramız bozulmasın diye ya ikna ederim yada baska bir yolunu bulup rızasını gönlünü alırım öyle giderim o eşi gitme dediği halde gidiyorsa gözden cıkarmıs bazı seylerı herhalde

onu demek istedim bende canim onun ailesi de kizlarina karisiyor bilemedim canim ama yazik yani kendi kendilerine hayatlarini zorlastiriyorlar

eh iste bol su icseydin bari

bende biliyorum canim ya

olurmu canim tabii gezeceksin derslerine vereceksin biz burdayiz seni hep bekliycez

ufak ufak kaciyorum bende benimki heran gelebilir bilgisayar basinda görmesin simdi :80:
ballim kusura bakmasin dimi kuzum :26:
ayy ben öbür tarafdan sey deyince burayi seyetmedim suzim :26: kusura bakma :26:

sağol canımcım
tatil dönüşü yine bol bol görüşürüz inşallah

insallahh

canim eger kardesin gercekden bunu yapicaksa
ne arasin ne sorsun birakin kalsinda akli basina gelsin bencede
simarmis o biraz anlattigina göre
ama eger kardesin yine arar sorarsa yada gider alirsa sizin gelin bu huyundan biraz zor vazgecer

günaydin mervecim ama ya ben seni karaböcük istiyordum olsun cok cana yakinsin geldiginden beri sevdim seni
normalde aksam ekmek yemek istemiyorum ama dün coh istahim vardin
kacak kucak yazmaya calisiyorum zaten kuzum
canim bende öyle düsünüyorum gelinleri ailenin dediklerine daha cok yatkin onlari ilk planda tutuyor dinliyor ondan problemler cikiyor

kizlar konuşmak biraz rahatlattı saolun
canim tabii ki birbirimizi her kkonuda dinliycez biz artik bi aile gibi arkadas olduk
sen sey etmedin bende yenileyip durdum sayfayi günayidn ballim kaymagim
günaydiiinnn güzel birgün olsun insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…