eh istebol su icseydin bari
ayy ben öbür tarafdan sey deyince burayi seyetmedim suzim :26: kusura bakma :26:
insallahh
canim eger kardesin gercekden bunu yapicaksa
ne arasin ne sorsun birakin kalsinda akli basina gelsin bencede
simarmis o biraz anlattigina göre
ama eger kardesin yine arar sorarsa yada gider alirsa sizin gelin bu huyundan biraz zor vazgecer
ay suzim ben kutuna sey ettim diye burdan sey etmedim :26:günaydin mervecimama ya ben seni karaböcük istiyordum olsun cok cana yakinsin geldiginden beri sevdim seni
normalde aksam ekmek yemek istemiyorum ama dün coh istahim vardin
kacak kucak yazmaya calisiyorum zaten kuzum
canim bende öyle düsünüyorum gelinleri ailenin dediklerine daha cok yatkin onlari ilk planda tutuyor dinliyor ondan problemler cikiyor
canim tabii ki birbirimizi her kkonuda dinliycez biz artik bi aile gibi arkadas olduk
sen sey etmedin bende yenileyip durdum sayfayigünayidn ballim kaymagim
bende evimi temizliyim bariben birazdan molaya cikiyorum sonra görüsürüz kizlar
aslinda almaya bile gitmiyeceksiniz ararlarsada nasil götürdüyseniz öyle getirin diyeceksiniz iyi bir ders olsun onlaracanım biz de öle yapcaz zaten arayıp sormayacak telefonunun bakmayacak ... gelip alın gelinizi diyene kadar onlar..
güzle canim cislar var ama azDünkü menüm
SABAH
1 domates salatalık,
1 dilim peynir,
5 zeytin,
sade şekersiz nescafe
ARA
3 erik
8 kiraz
ÖĞLEN
1 kepçe çorba
1 adet köfte
2 kepçe yoğurt
ARA
1 adet kandil simidi
tek şekerli çay
AKŞAM
1 kase çorba
1 kase yoğurtlu semizotu salatası
ve abur cuburlarıma geliyoruz
2 tek tane cips
1 küçük yudum kola
1 adet ciğer yemeğinin ciğeri
2 ltden fazla su jilian yaptım lwl1/7 oldu 2.lwl geçicem az kaldı cok heyecanlıyım
yatarken elam sirkesi bal yaptım içtim
Dünkü menüm
SABAH
1 domates salatalık,
1 dilim peynir,
5 zeytin,
sade şekersiz nescafe
ARA
3 erik
8 kiraz
ÖĞLEN
1 kepçe çorba
1 adet köfte
2 kepçe yoğurt
ARA
1 adet kandil simidi
tek şekerli çay
AKŞAM
1 kase çorba
2 tek tane cips
1 küçük yudum kola
2 ltden fazla su jilian yaptım lwl1/7 oldu 2.lwl geçicem az kaldı cok heyecanlıyım
oyle canim ya bende hayret ettimKızlar günaydınnn...Nasılsınız bakalım bugün keyifler yerindedir umarım.. Herkese hayırlı günler diliyorum ve alıntılarımla günü açıyorum
karaböcük olamam ki ben sarışınım bi kerem yok o değilim ben ama bu beni kendine yakın hissettiğini gösterir cok sevindim sağol canım
Noldu iş görüşmen nasıl geçti başlıyomusun çalışmaya yoksam
Haydin gözün aydın sonunda doğal yollarla getirttin diye diye
Canım sen sınavlarına bak keyfine bak biz burdayız arada ugra böyle işlerin bitince tamamen gelirsin
Karbonhidrata fazla yüklenmişsin suzicim yaa biraz su ekmeklerden cek elini ayağını özellikle akşam bari 1 dilim ye
Seninde geçmiş kandilin mübarek olsun canım görüşürüz
Sende olursun canım hayırlısıyla öyle karamsar bakma
Ne kadar iyi ve duyarlı bir insanmış başkası olsa banane der geçerdi
ama ama ama aamaaaaaaa yaz sen boşver onları
Günaydın hoşgeldin canım tabiki hepimiz destek olmak ve destek görmek için buradayız kahvaltın cok iyi sen zaten bı 4 vermişsin ne yapman gerektiğini biliyorsundur uygulayabılırsende ne ala bol azim ve iradeler
Bence hiç üzülmeyin canım herşey olacagına varır kendini hırpalama bak üzüntüden 1 kilo verdim diyorsun iyi birsey değil böyle ani kilo kayıpları
bir ailenin yıkılmasını istemem ama madem durunamıyo kardeşine de baskasımı yok
kardeşinde sorun olsa cek kulagını dicem ama elin kızına laf anlatılmaz...
ailesi madem kıymetli evlenmeyeymiş...
Bence kardeşine söyleyin tavrını koysun ailesini bu kadar dinlemeye devam ederse gelininiz istenmeyen sonucların olması kacınılmaz gibi geliyor bana...
Artık onun ailesi sadece kardeşiniz ve olacak cocukları bence basta bunu anlaması gerekıyor yoksa düzelmesi cok zor gibi geldi bana
Haklısın Suzicim
Kaç yasında bahsettiğin kardeşin ve eşi :26:
Valla eşim bana gitmiceksin dedimi ben ağlarım sızlarım ama git diyene kadar gidemem sırf aramız bozulmasın diye ya ikna ederim yada baska bir yolunu bulup rızasını gönlünü alırım öyle giderim o eşi gitme dediği halde gidiyorsa gözden cıkarmıs bazı seylerı herhalde
Dünkü menüm
SABAH
1 domates salatalık,
1 dilim peynir,
5 zeytin,
sade şekersiz nescafe
ARA
3 erik
8 kiraz
ÖĞLEN
1 kepçe çorba
1 adet köfte
2 kepçe yoğurt
ARA
1 adet kandil simidi
tek şekerli çay
AKŞAM
1 kase çorba
2 tek tane cips
1 küçük yudum kola
hosbuldum tesekkur edrrim ;-);-)Hoşgeldin canım, elimizden geldiğince oluruz tabii ki.
tesekkur ederim arkadaslar ;-);-) yekrardan zayiflicam tekrardan derken zaten hedefime falan ulasmis degildim ama dort kilo dort kilodur.. Cuma gunleri tartiliyomusuniz yine ?günaydin canim
günaydin gülannem
günaydin canim tekrar hosgeldin aramizakahvaltin güzel canim tabiiki destek oluruz
Bu arada jiliian ne ?Kızlar günaydınnn...Nasılsınız bakalım bugün keyifler yerindedir umarım.. Herkese hayırlı günler diliyorum ve alıntılarımla günü açıyorum
karaböcük olamam ki ben sarışınım bi kerem yok o değilim ben ama bu beni kendine yakın hissettiğini gösterir cok sevindim sağol canım
Noldu iş görüşmen nasıl geçti başlıyomusun çalışmaya yoksam
Haydin gözün aydın sonunda doğal yollarla getirttin diye diye
Canım sen sınavlarına bak keyfine bak biz burdayız arada ugra böyle işlerin bitince tamamen gelirsin
Karbonhidrata fazla yüklenmişsin suzicim yaa biraz su ekmeklerden cek elini ayağını özellikle akşam bari 1 dilim ye
Ne kadar iyi ve duyarlı bir insanmış başkası olsa banane der geçerdi
ama ama ama aamaaaaaaa yaz sen boşver onları
Günaydın hoşgeldin canım tabiki hepimiz destek olmak ve destek görmek için buradayız kahvaltın cok iyi sen zaten bı 4 vermişsin ne yapman gerektiğini biliyorsundur uygulayabılırsende ne ala bol azim ve iradeler
Tesekkur ederim sagolun.. Bu seger ins Allah jedefime ulasabilirim..
Bence hiç üzülmeyin canım herşey olacagına varır kendini hırpalama bak üzüntüden 1 kilo verdim diyorsun iyi birsey değil böyle ani kilo kayıpları
bir ailenin yıkılmasını istemem ama madem durunamıyo kardeşine de baskasımı yok
kardeşinde sorun olsa cek kulagını dicem ama elin kızına laf anlatılmaz...
ailesi madem kıymetli evlenmeyeymiş...
Bence kardeşine söyleyin tavrını koysun ailesini bu kadar dinlemeye devam ederse gelininiz istenmeyen sonucların olması kacınılmaz gibi geliyor bana...
Artık onun ailesi sadece kardeşiniz ve olacak cocukları bence basta bunu anlaması gerekıyor yoksa düzelmesi cok zor gibi geldi bana
Haklısın Suzicim
Kaç yasında bahsettiğin kardeşin ve eşi :26:
Valla eşim bana gitmiceksin dedimi ben ağlarım sızlarım ama git diyene kadar gidemem sırf aramız bozulmasın diye ya ikna ederim yada baska bir yolunu bulup rızasını gönlünü alırım öyle giderim o eşi gitme dediği halde gidiyorsa gözden cıkarmıs bazı seylerı herhalde
cok az dencek kadar az cis varDünkü menüm
SABAH
1 domates salatalık,
1 dilim peynir,
5 zeytin,
sade şekersiz nescafe
ARA
3 erik
8 kiraz
ÖĞLEN
1 kepçe çorba
1 adet köfte
2 kepçe yoğurt
ARA
1 adet kandil simidi
tek şekerli çay
AKŞAM
1 kase çorba
2 tek tane cips
1 küçük yudum kola
kutumada sey edebilirsinay suzim ben kutuna sey ettim diye burdan sey etmedim :26:
bende evimi temizliyim bari
aslinda almaya bile gitmiyeceksiniz ararlarsada nasil götürdüyseniz öyle getirin diyeceksiniz iyi bir ders olsun onlara
güzle canim cislar var ama az
ask olsun olurmu öylekizlar bende kacayim evimi temizleyeyim
suziyide kacirdim cenemle hazir o gitmisken bende gideyimde o gelince geleyim kafasini sisirmeye devam edeyim
tünaydin günaydin merhaba hosgeldin iyiki geldintunaydin kizlar nasilsiniz
evet tatlim cuma günü rapor veriyoruz :18: ay bugün persembehosbuldum tesekkur edrrim ;-);-)
tesekkur ederim arkadaslar ;-);-) yekrardan zayiflicam tekrardan derken zaten hedefime falan ulasmis degildim ama dort kilo dort kilodur.. Cuma gunleri tartiliyomusuniz yine ?
Bu arada jiliian ne ?
niye garibanlik olsun tatlim cok hos cok güzelkeske burda da öyle olsa
burda bi okul uniformasi bile yok herkes istedigini giyiyor
cok az dencek kadar az cis varay lafa bak güzel canim affiyet olsun
kutumada sey edebilirsinburayada sey edebilirsin istedigin yere sey edebülürsün
ask olsun olurmu öyleben herzaman emrine amadeyim
tünaydin günaydin merhaba hosgeldin iyiki geldinay ben bugün niye böyleyim :86:
evet tatlim cuma günü rapor veriyoruz :18: ay bugün persembeamanen napcam ben simdi :44: nerelere gidem nereye kacem
aksam formüllümü uygulamam lazim acilen
ay suzim ben kutuna sey ettim diye burdan sey etmedim :26:
bende evimi temizliyim bari
aslinda almaya bile gitmiyeceksiniz ararlarsada nasil götürdüyseniz öyle getirin diyeceksiniz iyi bir ders olsun onlara
güzle canim cislar var ama az
menün çok güzel canım ama bence her öğününe 1 dilim esmer ekmek eklemelisin..ekmekte yemek gerekli vucud için..
oyle canim ya bende hayret ettim
cok guzelmis menun
bende jillianda lewel 2de 4.gunumdeyim ikinci birinciden daha az yoruyo sanki
tunaydin kizlar nasilsiniz
hosbuldum tesekkur edrrim ;-);-)
tesekkur ederim arkadaslar ;-);-) yekrardan zayiflicam tekrardan derken zaten hedefime falan ulasmis degildim ama dort kilo dort kilodur.. Cuma gunleri tartiliyomusuniz yine ?
Bu arada jiliian ne ?
cok az dencek kadar az cis varay lafa bak güzel canim affiyet olsun
kutumada sey edebilirsinburayada sey edebilirsin istedigin yere sey edebülürsün
ask olsun olurmu öyleben herzaman emrine amadeyim
tünaydin günaydin merhaba hosgeldin iyiki geldinay ben bugün niye böyleyim :86:
evet tatlim cuma günü rapor veriyoruz :18: ay bugün persembeamanen napcam ben simdi :44: nerelere gidem nereye kacem
aksam formüllümü uygulamam lazim acilen
ben cok siskoyum ohh ohhhsisko olmak istemiyom ohhh ohhh napcam simdi ohh ohh
DİKKAT DİKKAT
canlarım malumunuz yarın bildirim günü
ya bana mesaj olarak gönderebilirsiniz
ya da buraya düzgün bi şekilde bildirimleri yapın suzi bana onları toplu bi şekilde gönderir
yine tekrar edelim
başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
giden/gelen:
toplamda giden:
hedef:
şeklinde bildirim yapıyoruz.
yeni katılan arkadaşlarımızın
başlangıç:
bu hafta:
hedef:
şeklinde bildirim yapmaları yeterli
dikkatli olursak çok memnun olurum canlarım
öpüldünüz
bizde de öyle tatlım okula giderken istediğimizi giyiyoruz, mezuniyette sadece kıyafetin üzerine bunlar giyiliyor. yoksa ayrı bi üniformamız yok..
bi biz beyaz önlük giyiyoruz okulda ekstradan o kadar.
inşallah canım
yok karamsar değilim sadece pek uzun oku oku bitmiyor ondan dedim :26:
seneye son zaten artık kendi mezuniyetim olcak inşallah
selam kızlar nabersiniz
gelemiyorum buara :26:
Mersi canım aynı performansı senden de bekliyoruz
Haklısın canım ekmek var sabah 2 dlim tam bugday ekmeği yemiştim ama yazmayı unutmusum
aman daha az yoruyosa iyi yaa benim bacaklarım cok agrıyor bunu yaparken son mekıke gelınce bı ohh cekıyorum mekık versın hep razıyım da hoplamaca zıplamaca benı bozuyo ama sıkıp dişimi onlarıda eksıksız yapıyorum sadece şınavları cekemıyorum bastakı cunku sağ kolum catlamıstı 1 ay once
Evet canım cuma tartılıp buraya bıldırım yapıyoruz abababa bize tablo yapıyo kım ne kadar vermıs yada almış goruyoruz
Jİlian da spor yaptıran bir hatun videosu var ona bakıp spor yapıyoruz bizde o hatunun ismi Jilian Michaels
Evet az ama cumaya az kaldı yememem lazımdı
Bende çok şişkoyu bende zayıf olmak istiyorum
Tişkür ederiz bebemmm hatırlatma için
İnşallah canım allah kolaylık versin tüm okuyanlara zor iştir bilirim
Mersi canım aynı performansı senden de bekliyoruz
Haklısın canım ekmek var sabah 2 dlim tam bugday ekmeği yemiştim ama yazmayı unutmusum
aman daha az yoruyosa iyi yaa benim bacaklarım cok agrıyor bunu yaparken son mekıke gelınce bı ohh cekıyorum mekık versın hep razıyım da hoplamaca zıplamaca benı bozuyo ama sıkıp dişimi onlarıda eksıksız yapıyorum sadece şınavları cekemıyorum bastakı cunku sağ kolum catlamıstı 1 ay once
Evet canım cuma tartılıp buraya bıldırım yapıyoruz abababa bize tablo yapıyo kım ne kadar vermıs yada almış goruyoruz
Jİlian da spor yaptıran bir hatun videosu var ona bakıp spor yapıyoruz bizde o hatunun ismi Jilian Michaels
komutanimDİKKAT DİKKAT
canlarım malumunuz yarın bildirim günü
ya bana mesaj olarak gönderebilirsiniz
ya da buraya düzgün bi şekilde bildirimleri yapın suzi bana onları toplu bi şekilde gönderir
yine tekrar edelim
başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
giden/gelen:
toplamda giden:
hedef:
şeklinde bildirim yapıyoruz.
yeni katılan arkadaşlarımızın
başlangıç:
bu hafta:
hedef:
şeklinde bildirim yapmaları yeterli
dikkatli olursak çok memnun olurum canlarım
öpüldünüz
olsun kuzum birak beni kendi halime :86:ben sizin beyaz önlügünüzüde seviyom :86:bizde de öyle tatlım okula giderken istediğimizi giyiyoruz, mezuniyette sadece kıyafetin üzerine bunlar giyiliyor. yoksa ayrı bi üniformamız yok..
bi biz beyaz önlük giyiyoruz okulda ekstradan o kadar.
inşallah canım
yok karamsar değilim sadece pek uzun oku oku bitmiyor ondan dedim :26:
seneye son zaten artık kendi mezuniyetim olcak inşallah
dün aklimdan gectin minem ama unutkanlik oldugundan sabah seni sormayi unuttum niye gelmiyon ki tatlim :26:selam kızlar nabersiniz
gelemiyorum buara :26:
hosbulduk canim
merve beni seviyonmu :86: her halimleMersi canım aynı performansı senden de bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?