70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım biz de öle yapcaz zaten arayıp sormayacak telefonunun bakmayacak ... gelip alın gelinizi diyene kadar onlar..

Dünkü menüm

SABAH
1 domates salatalık,
1 dilim peynir,
5 zeytin,
sade şekersiz nescafe

ARA
3 erik
8 kiraz

ÖĞLEN
1 kepçe çorba
1 adet köfte
2 kepçe yoğurt

ARA
1 adet kandil simidi
tek şekerli çay

AKŞAM
1 kase çorba
1 kase yoğurtlu semizotu salatası

ve abur cuburlarıma geliyoruz
2 tek tane cips
1 küçük yudum kola
1 adet ciğer yemeğinin ciğeri

2 ltden fazla su jilian yaptım lwl1/7 oldu 2.lwl geçicem az kaldı cok heyecanlıyım
yatarken elam sirkesi bal yaptım içtim

ay suzim ben kutuna sey ettim diye burdan sey etmedim :26:

ben birazdan molaya cikiyorum sonra görüsürüz kizlar
bende evimi temizliyim bari

canım biz de öle yapcaz zaten arayıp sormayacak telefonunun bakmayacak ... gelip alın gelinizi diyene kadar onlar..
aslinda almaya bile gitmiyeceksiniz ararlarsada nasil götürdüyseniz öyle getirin diyeceksiniz iyi bir ders olsun onlara

güzle canim cislar var ama az

kizlar bende kacayim evimi temizleyeyim

suziyide kacirdim cenemle hazir o gitmisken bende gideyimde o gelince geleyim kafasini sisirmeye devam edeyim

menün çok güzel canım ama bence her öğününe 1 dilim esmer ekmek eklemelisin..ekmekte yemek gerekli vucud için..

oyle canim ya bende hayret ettim

cok guzelmis menun
bende jillianda lewel 2de 4.gunumdeyim ikinci birinciden daha az yoruyo sanki

Hoşgeldin canım, elimizden geldiğince oluruz tabii ki.
hosbuldum tesekkur edrrim ;-);-)

günaydin canim

günaydin gülannem

günaydin canim tekrar hosgeldin aramiza kahvaltin güzel canim tabiiki destek oluruz
tesekkur ederim arkadaslar ;-);-) yekrardan zayiflicam tekrardan derken zaten hedefime falan ulasmis degildim ama dort kilo dort kilodur.. Cuma gunleri tartiliyomusuniz yine ?

Bu arada jiliian ne ?

cok az dencek kadar az cis var ay lafa bak güzel canim affiyet olsun
kutumada sey edebilirsin burayada sey edebilirsin istedigin yere sey edebülürsün

kizlar bende kacayim evimi temizleyeyim

suziyide kacirdim cenemle hazir o gitmisken bende gideyimde o gelince geleyim kafasini sisirmeye devam edeyim

ask olsun olurmu öyle ben herzaman emrine amadeyim
tunaydin kizlar nasilsiniz
tünaydin günaydin merhaba hosgeldin iyiki geldin ay ben bugün niye böyleyim :86:

tesekkur ederim arkadaslar ;-);-) yekrardan zayiflicam tekrardan derken zaten hedefime falan ulasmis degildim ama dort kilo dort kilodur.. Cuma gunleri tartiliyomusuniz yine ?

Bu arada jiliian ne ?
evet tatlim cuma günü rapor veriyoruz :18: ay bugün persembe amanen napcam ben simdi :44: nerelere gidem nereye kacem
aksam formüllümü uygulamam lazim acilen

DİKKAT DİKKAT
canlarım malumunuz yarın bildirim günü
ya bana mesaj olarak gönderebilirsiniz
ya da buraya düzgün bi şekilde bildirimleri yapın suzi bana onları toplu bi şekilde gönderir
yine tekrar edelim

başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
giden/gelen:
toplamda giden:
hedef:

şeklinde bildirim yapıyoruz.

yeni katılan arkadaşlarımızın

başlangıç:
bu hafta:
hedef:

şeklinde bildirim yapmaları yeterli

dikkatli olursak çok memnun olurum canlarım
öpüldünüz

niye garibanlik olsun tatlim cok hos cok güzel keske burda da öyle olsa
burda bi okul uniformasi bile yok herkes istedigini giyiyor

bizde de öyle tatlım okula giderken istediğimizi giyiyoruz, mezuniyette sadece kıyafetin üzerine bunlar giyiliyor. yoksa ayrı bi üniformamız yok..
bi biz beyaz önlük giyiyoruz okulda ekstradan o kadar.

inşallah canım

yok karamsar değilim sadece pek uzun oku oku bitmiyor ondan dedim :26:
seneye son zaten artık kendi mezuniyetim olcak inşallah

hosbulduk canim

Mersi canım aynı performansı senden de bekliyoruz

menün çok güzel canım ama bence her öğününe 1 dilim esmer ekmek eklemelisin..ekmekte yemek gerekli vucud için..

Haklısın canım ekmek var sabah 2 dlim tam bugday ekmeği yemiştim ama yazmayı unutmusum

oyle canim ya bende hayret ettim

cok guzelmis menun
bende jillianda lewel 2de 4.gunumdeyim ikinci birinciden daha az yoruyo sanki

aman daha az yoruyosa iyi yaa benim bacaklarım cok agrıyor bunu yaparken son mekıke gelınce bı ohh cekıyorum mekık versın hep razıyım da hoplamaca zıplamaca benı bozuyo ama sıkıp dişimi onlarıda eksıksız yapıyorum sadece şınavları cekemıyorum bastakı cunku sağ kolum catlamıstı 1 ay once

tunaydin kizlar nasilsiniz

Bu arada jiliian ne ?

Evet canım cuma tartılıp buraya bıldırım yapıyoruz abababa bize tablo yapıyo kım ne kadar vermıs yada almış goruyoruz
Jİlian da spor yaptıran bir hatun videosu var ona bakıp spor yapıyoruz bizde o hatunun ismi Jilian Michaels

Evet az ama cumaya az kaldı yememem lazımdı

ben cok siskoyum ohh ohhh sisko olmak istemiyom ohhh ohhh napcam simdi ohh ohh

Bende çok şişkoyu bende zayıf olmak istiyorum

Tişkür ederiz bebemmm hatırlatma için

İnşallah canım allah kolaylık versin tüm okuyanlara zor iştir bilirim

Son düzenleme:

GECMIS OLSUN canim kolunu catlattiysan ikincide daha cok yorulursun ozaman bu sefer yerde mekik pozisyonunda hoplatip ziplatiyo malesef canim

pardon canim mekik pozisyonunda yazmisim sinav posizyonunda yaptiriyo

komutanim merak etmeyin ben hepsini yolarim ay yollarim
olsun kuzum birak beni kendi halime :86:ben sizin beyaz önlügünüzüde seviyom :86:
selam kızlar nabersiniz

gelemiyorum buara :26:
dün aklimdan gectin minem ama unutkanlik oldugundan sabah seni sormayi unuttum niye gelmiyon ki tatlim :26:

merve beni seviyonmu :86: her halimle ay kafayi yedim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…