- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 373
seninde fadime bala
bu resimleri ballı koyardı genelde
ay herkeşler ballı derdine düşmüşSuzim gördüm yaramazlık yapmışsın ama cok değil 2 dilim kızarmıs ekmekten bişi olmaz... evde meyve falan vardır sen yemekten sonra meyve yesen belkim bastırır abur cubur ıstedıgını tok hıssettırdıgı için saldırmassın baska seylere hem kalorısıde daha düşük olur en azından
Kadına oh olmus iyi yapmıssın canımcım ama bunu bahane ederek kızarmıs ekmek olmamısss
Canım alıntı yapmak için yazdıgımız cevapların altında
"Alıntı ile cevapla ve yanında bir artı" işareti var
coklu alıntı yapmak için artıyı
tek kişiye cevap vericeksen "Alıntı ile Cevapla" yı tıkla
bizim yazdıgımız cevap yazma sayfasına otomatık gelıcek
onun altına sende ıstedıgını yazarsın sonra
:13::13:
Canım öğle yemeğinde meyveyle geçiştirme hiç iyi değil bi çorba içsen yanına salata yada yogurt daha iyi olur
Birde meyve ye bak faydası olucaktır abur cubur isteğini bastırır tokluk hissi verir ben aksam yedim meyve 1 2 tane sabah eksı cıktım hemde mıdemın kazıntısı geçti
Öğleni geçiştirme bak dinle bizi bi çorba içsen yanına salata yada koay olsun diye yogurt daha sağlıklı ve dayanılabilir olur
Zorlanmıssın ama biraz rahatlamıstr cocuk cok sıkıldı dıyordun ustunu bosver nasılsa makına yıkayacak onun keyfı yerıne gelsın onemlı olan o biraz daha büyüse seni bu kadar hırpalamaz ama oda kucuk annesı aklı ermıyo dahaa
Balllıııı aranıyorrrr
ballıyı görenler acilen 70-79 arasındakiler topigine bildirimde bulunsunlar lütfen...
Basına para ödülüde mi koysak acep :26:
Yada agırlıgınca altın falan yok cok eder bulan kacırır ballımızı cok kıymetli diye bide
Ay gene albenisiz duramamış bu kızcanım oruç tutmussun allah kabul etsin yemen normal ama keske hem makarna hem pilav yemeseydin sadece birini yeseydin bide albeni için
Günaydın Fadime abla seninde kandilin mübarek olsun resimler de maşallahlık
saol canımgünaydınlaaarrrr
kandiliniz mübarek olsun
Kızlar sabah cok acayip birşey oldu uyandıgımda elimde kına vardı...
biyerden bulasmıstır diye yatagı arastırdım ama birşey yok...
Kokusuda var bildiğin kına kokuyor...
Burdaki abla bazı insanlara gece uyurken meleklerin kına yaktıgını söylüyor ama ben hiç duymadım
Çok duygulandım birsey yapmam gerekıyormu bu durumda acaba bilemiyorum...
seninde canmım bizde seni özledim çokçok çok
ben geldiimmm
özledimmm
nasilsini kizlarr anca gelebildim aslinda dün gelicektim ama yogunlukdan dünde gelemedim
bugün attim hemen kendimi ise dalarsam yine gelemem dyee
kandiliniz mübarek olsun
bendeimde öle vala iyiki bura varbende özlerim kızzz..
gerginliğimi alıyorsunuz....
benim smile lar neden çıkmıyorki
smile:düşünen surat
görünce sinir oluyorumEki Görüntüle 728744
Eki Görüntüle 728745
internetde gezinirken buldum ne güzel degisime ugrayan insanlar var
seninde canımselamlar nasılsınız hatunlar
kandiliniz mübarek olsun
ballliii neredesin kuzum sen terketme bizi
hiç diyet modunda değilim regl olcam herhalde
öyle ışte bende bi değişiklik yok
bulamazsın canım numara gizlendiyse malesef bulunmuyorkizlar birsey sorucam numarayi gizleyip birini aradiginiz zaman o kisi sizin numaranizi nasil bulur ?
yani böyle birsey varmi Türkiyede :44:
cepden cebi arayiyorum numara gizli ..
gene kutubari posta kutunu bosaltsaydin ballimunutturum simdi yazdiklarimi
birde bidikim vardinyakinda benimkide azcik bidikim demeye baslar dogru söylüyon annem ben güldümmü diyo sende yozgatlilar gibi gülmeye basladin gülmem degismis yani dedigin gibi sanat yapa yapa ona baka baka noldum simdi karardimmi
he bacım iş görüşmem vardı ona gittim bugunKızlar ben kaçtım kendinize iyi bakın iyi akşamlar... Bu arada Handecik yok sabahtan beri nerde ki acaba kaynanası mı esir aldı
ay makarnasabah tartıda baktımki,haftalık hedefimi tutturmuşum ,,dedim daha 2gün var akşama ödül yap kendine,spagetti yedim yoğurtlu ketçaplı
pişmanmıyım evet öküz gibi yedim,,biliyodum böyle olucanı,salak ben şişkinlikten ölücektyim az daha
neyse bidaha yapmam aman diyim allahtan biş tabakcık ye dedim kendime hıhh koca tencereyi bitiyodum az daha