70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kötü bir durum canım ne diyeceğimi bilemedim :26::26:
malesef söylencek bişey yok
Ay canım çok üzüldüm, Allah doğru yola eriştirsin inşallah, göz göre göre şahit olmak tabii ki zordur.
evet göz göre göre
bide eşleri tanıyınca daha zor
nasıl nasıl diye sorup duruyorum kendi kendime
yazik ya kandirilan eslere ayip ahlak denen birsey kalmamis eninde sonunda cikar onun kokusu
çıksa keşke
duyulsa
ama bayan olan arkadaşın 2. vukuatıymış zaten
ben olsam hepsini değiştirirdim canım
yaşlandıktan sonra değiştirmenin bianlamı kalmıyorkiii
birde okulu var eğitimi var düğünü var geleceği var dersen zaten hiç eşyan olmaz
onlar üniversiteyi kazanana kadar zaten borcunuz biter
liseyi okutmakta zor değil canım
ilginç yaaa
o fotoyu takmış kafayada hastalanmış haaa
ne insanlar var varya

bencede gitme canım ne tuhaf insanlar var mideleri kaldırabiliyor valla sinir bozucu
gitmesemde hep gözümüzün önündeler canım
ne yaıkki öyle insanlar vr ve tiksiniyorum evli ola ola böyle şeyler yapanlardan minecim
bende aynen öyle
hem tiksiniyorum hemde sevdiğim insanlar yaaa
bayanla muhabbetimiz baya iyi
ama o açıdan düşününce uzaklaşıyorum
kararsızım nasıl davranacağımı bilemiyorum

selam kızlar
ancak girebildim
bildirimimi yapayım
dün akşam yemek yiyemedim sanırım o yüzden eksi çıktım
gece 12de yediğim profiteroller işe yaradı yada

başlangıç: 70,2
geçen hafta: 63.7
bu hafta : 63.5
giden: 200
toplamda giden: 6,7
hedef: 58

kızlar elektrik yok geceden beri.artı zaten net yok.telden sabahtan beri uğraşıyorum ama tel kapatıyor neti.inşallah bu gider.acele yazayım başlangıç 87 geçen hafta 64.40 bu hafta 64.40 gelen giden yok..toplam giden 22.60 hedef 58..betülüm burdan alıwer..we alt alta yazamadım canım kusura bakma.yemeğe gitcez arkadaşa ben çıkmasamda tel netten şimdi geri atar kendini...bugüne kadar 63buçuklarda durdum ama bugün nasıl bu hale geldim.akşam 3tane alpella yemiş olmamdan kaynaklanıyor sanırım.ewe çiko almıyorum ama eşim inat mı?ne getiriyor..daha dikkatli olmaya çalışcam..temmuza kadar 3kilo falan wermeliyim.öpüldünüz canlarım..

2 kilo gitti bile :) 20 Mayısta başlamıştım ama açıkcası diyete pek uyamadım yapmadım desem yeridir. İp atladım birkaç gün ve bileğimi sakatladım , tüm motivasyonum gitti. Ama demek ki aşırı yiyormusum ki diyete başlar gibi yapmam bile 2 kilo vermeme yardımcı oldu :) Şimdi şekeri hayatımdan nasıl çıkarabilirim onu düşünüyorum. Bileğim de iyileşti, tekrar spora dönmek lazım.

profiterol çekti canım:26:
tebrikler minecim gelmemşş gitmiş

Of gelemiyorum gelemiyorum çok hastayım yarın ikinci görüşmeye çağırdılar
gecmis olsun

ay ne oluyor bu insanlara yaa
Allah islah etsin
ben olsam o kahvaltiya giderim canim ve lafta sokustururum eslerine caktirmadan anlasinlar
ay ne kötü birsey :26:

günaydın dün çok kotuydum hasta oldum usutmusum herhalde bugün daha iyiyim bakalım
gecmis olsun canim

hayirlisi olsun kuzum is le ilgili regl yüzündenmi :26:

bende seviyom seni kuzum az yedim
o na kuzum demee
senin kuzun , kelebegin , inegin , danan , öküzün benim

slm canlar aranıza katılabılırmıyım
hosgeldiin

balli kaymak da gelmedi dün yine gelirim dedim dünde gelmemis bugünde yok :26:
canimmmm
dün evi temizledim sonra kocis geldi alisverise gittik
bugün de hadi camlari mutfak dolaplarini sileyim dedim bitmedi bir türlü

aksam gelicenmiii

canim madem ev kendinin yapabildigin kadar birseyler yapabilirsin
eger esinin geliri iyiyse yetistirebiliyorsaniz birakirsin canim insallah
nekadar geirse o kadarda gidiyor bazen
herseyin hayirlisi olsun insallah

merhaba topikcikimm

ben gelene kadaar kimseler kalmamis

kilo veren herkesi tzebrik ediyoruum

veremeyener haftaya insallah

e bende bildirim yapayim bari

malum gecen hafta 70 lerdeydim bu hafta 60 larda olmam lazim

cünkü malumunuzvechile 70 -69-70 -69- 70 seklinde devam ediyorum

ve cok akllliyim sirayi bozmadim bu hafta 69,4

simdi oynuyom haftaya 70 oldum diye zirlarim burda

kızlar hepinize iyi akşamlar taminim doğru çıktı

başlangıç: 74
gecen hafta:72.5
bu hafta:74.2
fark.gelen:2.300gr
insallah verebilirim

belki canim haftaya dahada asagida olursun belki 68leri gorursun pozitif dusunelim pozitif olsun

sağol canım geçti şükür ilaçlarımı almaya çalışıyorum ogünden sonraki 2gün ara ara karnıma feci ağrılar girdi durdu,ama neyseki iyiyim şimdilerde
aman iyi ol tugbisim
ekle bakalim bizi gaza getir
adamin korkmasini birak kendinde korkmadinmi aman allah korumus sen en iyisi tekrardan gir bi hocayla derse
yapsaydin keske canim
hadi ya ne bicim kadin nekdar ayip madem bosan kocanla mutsuzsan adama boynuz takmaya ne gerek var zaman kötülesdi minem ne diyeyim bu olaylar malesef cok var benim kocamin kizkardesi bile yapti yani iki cocugu var 3-4 senedir cocuklarini görmüyor eski kocasinda kaldi adam öylede kabul edecekdin ama o istemedi resmi de evli degillerdin ayrildi olan iki yavruya oldu
tebrikler minem
benim hedefimde 55 dilerim hedefine ulaşırdın ama benim cok yolum varrrrrrr
canim biz destek oluruz sana elimizden geldigi kadar
ben yazdim canim gönderirim betüle iyi eglenceler insallah düzelir yakinda netin
gecmis olsun cnm :26:
kizlar mayis 13 diyete basladigim gun suana Kadar 5kilo gitti bakalim 13ne Kadar kac Kilo gidicek

ayy sen benim ballim petegimsin zaten tatlim bende bugün dana gibi yedim

hadi bakalim bak haftaya sakin 7lileri görme bidaha

kizlar benimki bugün evde gicigima gidiyor cikiyorum geri öptüm

korkmammi canim Cuma evlendik carsamba ben kaza yaptim ve cok korktum simdi her oturdugumda korkuyorum arabaya surmek icin ama tabi surmekte istiyorum
dimi canim kimse gelmiyor artik bende cikacam canim betül tatile gitti burda olan bildirimleri topladim zorlanmasin diye onu gönderip cikacam :13:
öptüm iyi geceler

bende canim iyi geceler benim iki kuzuda Uyanik birini salliyorum biri oyun oynamak istiyo zor zorr

belki canim haftaya dahada asagida olursun belki 68leri gorursun pozitif dusunelim pozitif olsun
ay insallahhhh

kac Saat olmus kizlar nerdesiniz
anama su bu derken saatler nasil gecti bugün anlamadim
amaa amaa

biraz daha büyüselerdin sende rahatlardin canim
ay insallahhhh

anama su bu derken saatler nasil gecti bugün anlamadim
amaa amaa
bende yoruldum cocugun kresde sommerfest i vardin tatlim yedim ictim pastalardan falan sonrada eve geldim devam yedim yemek yemekden yoruldum herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…