malesef söylencek bişey yokKötü bir durum canım ne diyeceğimi bilemedim :26::26:
evet göz göre göreAy canım çok üzüldüm, Allah doğru yola eriştirsin inşallah, göz göre göre şahit olmak tabii ki zordur.
çıksa keşkeyazik ya kandirilan eslereayip ahlak denen birsey kalmamis eninde sonunda cikar onun kokusu
ben olsam hepsini değiştirirdim canımKızlar bişey sorcam size, ben 17 yıllık evliyim ve de kaçarak evlendim, o yüzden çeyizim falan yarım yamalak oldu, o yüzden evim dört dörtlük olmadı hiçbir zaman. Şimdiye kadar para biriktirdik, ev aldık, araba aldık, kısmetse aralıkta araba borcumuz da bitecek. Bir yanım diyor ki, sil baştan evi döşeyeyim gönlüme göre diyorum, bir yandan da diyorum ki, sadece salonu yenile, diğer yerler idare et, çocuklar büyüyor, yaşım ilerledi, çalışmayı bırakasım var, ama çocukların eğitim masrafları olacakKarışık duygular içerisindeyim kızlar yanii.
ilginç yaaagünaydın kızlar berbat durumdayım düzensiz yiyorumbazen yemiyorum reglde oldum canımsıkkın buda bana kilo olarak geri döndü toparlıyamıyorum kendimi battıkça batıyorum çok mutsuzum
kilo bildirimi
başlangıç:76.5
hedef:65
geçen hafta:73.400
bu hafta:74.400
gelen:1
giden yok
toplam giden:2.100
ikinci görüşmeye gidecem bugun ama bitik durumdayım.eltim kızmış o face koyduğum resmi görünce hastalanmış güya tansiyonları düşmüş doktora gitmiş
gitmesemde hep gözümüzün önündeler canımbencede gitme canım ne tuhaf insanlar var mideleri kaldırabiliyor valla sinir bozucu
bende aynen öylene yaıkki öyle insanlar vr ve tiksiniyorum evli ola ola böyle şeyler yapanlardan minecim
selam kızlar
ancak girebildim
bildirimimi yapayım
dün akşam yemek yiyemedim sanırım o yüzden eksi çıktım
gece 12de yediğim profiteroller işe yaradı yada
başlangıç: 70,2
geçen hafta: 63.7
bu hafta : 63.5
giden: 200
toplamda giden: 6,7
hedef: 58
cok az dencek kadar az cis varay lafa bak güzel canim affiyet olsun
kutumada sey edebilirsinburayada sey edebilirsin istedigin yere sey edebülürsün
ask olsun olurmu öyleben herzaman emrine amadeyim
tünaydin günaydin merhaba hosgeldin iyiki geldinay ben bugün niye böyleyim :86:
evet tatlim cuma günü rapor veriyoruz :18: ay bugün persembeamanen napcam ben simdi :44: nerelere gidem nereye kacem
aksam formüllümü uygulamam lazim acilen
gecmis olsunOf gelemiyorum gelemiyorumçok hastayım yarın ikinci görüşmeye çağırdılar
ay ne oluyor bu insanlara yaakızlar
buaralar şoklardayım hazmedemediğim bişey var
rüyama bile girdi o derece
okuldan iki arkadaşın arasında bişeyler olduğunu farkettik
evliler tabiki hazmedememin sebebi bu ve ikisininde eşini tanıyorum
hatta kadının eşiyle önceki okulumda çalışmıştık
kimseye anlatamıyorum okul kaynıyorda okul dışında birine
nasıl yaparlar diyorum gözümüzün önünde dönüyor herşey
yani öğrendikten sonra şekillendi kafamızda evet yaaa şu zaman şöyle olmuştu diye
yaaa şeytan diyor eşlerine at mesaj
evli bir insan nasıl yapar böyle bişeyi yaaaaa
bide görseniz giyimine kuşamına dikkat eder gören çok mutaassıb sanar
üüüüüüüüüüüf çok canım sıkılıyor
yani duyduğumuz şeylere gözümle şahit olunca bide çoluk çocuk sahibi insanlar
birde bunlar eşlerinide tanıyor yani aynı ortamda denk geliyorlar
haftasonu kahvaltıya gidilecek eşlerle
nasıl midesi alacak
o sahneyi görmemek için gitmeyecem
gecmis olsun canimgünaydın dün çok kotuydum hasta oldum usutmusum herhalde bugün daha iyiyim bakalım
o na kuzum demeehayirlisi olsun kuzum is le ilgiliregl yüzündenmi :26:
bende seviyom seni kuzumaz yedim
hosgeldiinslm canlar aranıza katılabılırmıyım
canimmmmballi kaymak da gelmedi dün yine gelirim dedim dünde gelmemis bugünde yok :26:
dün aradı kaynanamı eltim konuşuyorlar
hastaneyemi gittin kızım neyin var falan diyor kaynanam
aha dedim kesin eltim hamile kaldı
ay beni bir telaş kapladı
önce benim doğurmam lazım çünkü
sonra anladımki fesatlıktan hastalanmış numaracı
:
aksam gelicenmiiiöyle canim aslinda sadece iradene bagli zaten nefsine yenik düsmiycensen bunun adimlarini atmissin devami da gelir artik
esin seni sürücü kurs alanlarina götürsün ögretsin canimondan sonra o bus sen araba
ben birazdan cikacam kizlar oglumun etkinlikleri var kresde gösteri yapcaklar
ama aksam kesin gelirim olmadi gece gelirim ama gelirim yani
İyiyim canım, sağol sen nasılsın?
Sen de bendensin
Geçmiş olsun canım.
Günaydın Suzim, kısmet artık.
Kızlar bişey sorcam size, ben 17 yıllık evliyim ve de kaçarak evlendim, o yüzden çeyizim falan yarım yamalak oldu, o yüzden evim dört dörtlük olmadı hiçbir zaman. Şimdiye kadar para biriktirdik, ev aldık, araba aldık, kısmetse aralıkta araba borcumuz da bitecek. Bir yanım diyor ki, sil baştan evi döşeyeyim gönlüme göre diyorum, bir yandan da diyorum ki, sadece salonu yenile, diğer yerler idare et, çocuklar büyüyor, yaşım ilerledi, çalışmayı bırakasım var, ama çocukların eğitim masrafları olacakKarışık duygular içerisindeyim kızlar yanii.
merhaba topikcikimm
ben gelene kadaar kimseler kalmamis
kilo veren herkesi tzebrik ediyoruum
veremeyener haftaya insallah
e bende bildirim yapayim bari
malum gecen hafta 70 lerdeydim bu hafta 60 larda olmam lazim
cünkü malumunuzvechile 70 -69-70 -69- 70 seklinde devam ediyorum
ve cok akllliyim sirayi bozmadim bu hafta 69,4
simdi oynuyom haftaya 70 oldum diye zirlarim burda
aman iyi ol tugbisimsağol canım geçti şükür ilaçlarımı almaya çalışıyorum ogünden sonraki 2gün ara ara karnıma feci ağrılar girdi durdu,ama neyseki iyiyim şimdilerde
ekle bakalimya valla bi fotoğrafımı paylaşayım dedim 1 saattir uğraşıyorumkimisi yüklenmedi yazıyo kimisi bilmem ne sinir oldum sıkıldım akşama uğraşayım artık netten kaynaklıyodur belki,
ben kaçtımhava çok rüzgarlı ama yinede gidicem parkta azcık yürücem görüşürüz
bizim arabada el freni yok dugmeyle calisiyo oyuzden onunla ogretemem dedi bide trde ogretirken ben audiyle uctum araba pert oldu simdi yeni arabayida vermez bisey yaparim diye
zaten dobip canimhala goturuyo sen trden geldiginden beri 5kilo verdin bende almisimdir diyo baskule cikmaya korkuyomus yakinda zaten baskul olcmiycek Kantar lazim gelicek
tebriklar tubacim birincilik bu hafta sendebende artik ikincilikle idare edeyim bu hafta ama haftaya kimseye birakmam birincilik benim
yapsaydin keske canimMerhaba kizlar okuyabildim anca yazdiklarinizi.. Ben evdeyim ve telefondan giriyorum nete ve pc ye gore cok.daha yavas aviliyo sayfalar takiliyo falan.. Aslinda.bi cok yaziyi alintilayip yorum yazmak istesemde olmuyo velhasil.. Oncelikle bu yuzden sadece bildirimini yapiyo gidiyo gibi dusunmenizi istemiyorum..
:-\
bildirimimi.bende simdi yapsam olur mu ki. Sabah ac karna mi tartilacaktik ?
hadi ya ne bicim kadin
malesef söylencek bişey yok
evet göz göre göre
bide eşleri tanıyınca daha zor
nasıl nasıl diye sorup duruyorum kendi kendime
çıksa keşke
duyulsa
ama bayan olan arkadaşın 2. vukuatıymış zaten
ben olsam hepsini değiştirirdim canım
yaşlandıktan sonra değiştirmenin bianlamı kalmıyorkiii
birde okulu var eğitimi var düğünü var geleceği var dersen zaten hiç eşyan olmaz
onlar üniversiteyi kazanana kadar zaten borcunuz biter
liseyi okutmakta zor değil canım
ilginç yaaa
o fotoyu takmış kafayada hastalanmış haaa
ne insanlar var varya
gitmesemde hep gözümüzün önündeler canım
bende aynen öyle
hem tiksiniyorum hemde sevdiğim insanlar yaaa
bayanla muhabbetimiz baya iyi
ama o açıdan düşününce uzaklaşıyorum
kararsızım nasıl davranacağımı bilemiyorum
selam kızlar
ancak girebildim
bildirimimi yapayım
dün akşam yemek yiyemedim sanırım o yüzden eksi çıktım
gece 12de yediğim profiteroller işe yaradı yada
başlangıç: 70,2
geçen hafta: 63.7
bu hafta : 63.5
giden: 200
toplamda giden: 6,7
hedef: 58
canim biz destek oluruz sana elimizden geldigi kadarbenim hedefimde 55 dilerim hedefine ulaşırdın ama benim cok yolum varrrrrrr
ben yazdim canim gönderirim betüle iyi eglenceler insallah düzelir yakinda netinkızlar elektrik yok geceden beri.artı zaten net yok.telden sabahtan beri uğraşıyorum ama tel kapatıyor neti.inşallah bu gider.acele yazayım başlangıç 87 geçen hafta 64.40 bu hafta 64.40 gelen giden yok..toplam giden 22.60 hedef 58..betülüm burdan alıwer..we alt alta yazamadım canım kusura bakma.yemeğe gitcez arkadaşa ben çıkmasamda tel netten şimdi geri atar kendini...bugüne kadar 63buçuklarda durdum ama bugün nasıl bu hale geldim.akşam 3tane alpella yemiş olmamdan kaynaklanıyor sanırım.ewe çiko almıyorum ama eşim inat mı?ne getiriyor..daha dikkatli olmaya çalışcam..temmuza kadar 3kilo falan wermeliyim.öpüldünüz canlarım..
gecmis olsun cnm :26:2 kilo gitti bile :) 20 Mayısta başlamıştım ama açıkcası diyete pek uyamadım yapmadım desem yeridir. İp atladım birkaç gün ve bileğimi sakatladım , tüm motivasyonum gitti. Ama demek ki aşırı yiyormusum ki diyete başlar gibi yapmam bile 2 kilo vermeme yardımcı oldu :) Şimdi şekeri hayatımdan nasıl çıkarabilirim onu düşünüyorum. Bileğim de iyileşti, tekrar spora dönmek lazım.
kizlar mayis 13 diyete basladigim gun suana Kadar 5kilo gitti bakalim 13ne Kadar kac Kilo gidicek
ayy sen benim ballim petegimsin zaten tatlimo na kuzum demee
senin kuzun , kelebegin , inegin , danan , öküzün benim
canimmmm
dün evi temizledim sonra kocis geldi alisverise gittik
bugün de hadi camlari mutfak dolaplarini sileyim dedim bitmedi bir türlü
aksam gelicenmiii
merhaba topikcikimm
ben gelene kadaar kimseler kalmamis
kilo veren herkesi tzebrik ediyoruum
veremeyener haftaya insallah
e bende bildirim yapayim bari
malum gecen hafta 70 lerdeydim bu hafta 60 larda olmam lazim
cünkü malumunuzvechile 70 -69-70 -69- 70 seklinde devam ediyorum
ve cok akllliyim sirayi bozmadim bu hafta 69,4
simdi oynuyom haftaya 70 oldum diye zirlarim burda
kac Saat olmus kizlar nerdesiniz
korkmammi canim Cuma evlendik carsamba ben kaza yaptim ve cok korktum simdi her oturdugumda korkuyorum arabaya surmek icin ama tabi surmekte istiyorumaman iyi ol tugbisim
ekle bakalimbizi gaza getir
adamin korkmasini birak kendinde korkmadinmi aman allah korumus sen en iyisi tekrardan gir bi hocayla derse
yapsaydin keske canim
hadi ya ne bicim kadinnekdar ayip madem bosan kocanla mutsuzsan adama boynuz takmaya ne gerek var zaman kötülesdi minem ne diyeyim bu olaylar malesef cok var benim kocamin kizkardesi bile yapti yani iki cocugu var 3-4 senedir cocuklarini görmüyor eski kocasinda kaldi adam öylede kabul edecekdin ama o istemedi resmi de evli degillerdin ayrildi olan iki yavruya oldu
tebrikler minem
canim biz destek oluruz sana elimizden geldigi kadar
ben yazdim canim gönderirim betüle iyi eglenceler insallah düzelir yakinda netin
gecmis olsun cnm :26:
ayy sen benim ballim petegimsin zaten tatlimbende bugün dana gibi yedim
hadi bakalimbak haftaya sakin 7lileri görme bidaha
kizlar benimki bugün evde gicigima gidiyorcikiyorum geri öptüm
dimi canim kimse gelmiyor artikbende cikacam canim betül tatile gitti burda olan bildirimleri topladim zorlanmasin diye onu gönderip cikacam :13:
öptüm iyi geceler
ay insallahhhhbelki canim haftaya dahada asagida olursun belki 68leri gorursun pozitif dusunelim pozitif olsun
anama su bu derken saatler nasil gecti bugün anlamadimkac Saat olmus kizlar nerdesiniz
amaa amaaaman iyi ol tugbisim
ekle bakalimbizi gaza getir
adamin korkmasini birak kendinde korkmadinmi aman allah korumus sen en iyisi tekrardan gir bi hocayla derse
yapsaydin keske canim
hadi ya ne bicim kadinnekdar ayip madem bosan kocanla mutsuzsan adama boynuz takmaya ne gerek var zaman kötülesdi minem ne diyeyim bu olaylar malesef cok var benim kocamin kizkardesi bile yapti yani iki cocugu var 3-4 senedir cocuklarini görmüyor eski kocasinda kaldi adam öylede kabul edecekdin ama o istemedi resmi de evli degillerdin ayrildi olan iki yavruya oldu
tebrikler minem
canim biz destek oluruz sana elimizden geldigi kadar
ben yazdim canim gönderirim betüle iyi eglenceler insallah düzelir yakinda netin
gecmis olsun cnm :26:
ayy sen benim ballim petegimsin zaten tatlimbende bugün dana gibi yedim
hadi bakalimbak haftaya sakin 7lileri görme bidaha
kizlar benimki bugün evde gicigima gidiyorcikiyorum geri öptüm
biraz daha büyüselerdin sende rahatlardin canimkorkmammi canim Cuma evlendik carsamba ben kaza yaptim ve cok korktum simdi her oturdugumda korkuyorum arabaya surmek icin ama tabi surmekte istiyorum
bende canim iyi geceler benim iki kuzuda Uyanik birini salliyorum biri oyun oynamak istiyo zor zorr
bende yoruldum cocugun kresde sommerfest i vardin tatlimay insallahhhh
anama su bu derken saatler nasil gecti bugün anlamadim
amaa amaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?