70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada
tuhana_01 canım geçen haftaki bildirimde kilon 71,8 olarak görünüyordu
bir önceki hafta 72'miş
karıştırdın sanırım :26:
o yüzden 800 gram giden olarak yaptım listeyi
umarım yanlış yapmamışımdır kusuruma bakma haksızlık olmasın diye öyle yaptım :26:

Kaynanam dün arkadaşlarını oturmaya çağırdı ama kalkıp ne alışveriş yapıyor ne yardım ediyor bende kahvaltıyı kurdum bekliom o okey başından kılını kıpırdatana kadar bişi yapmıcam misafirlerine ne ikram edecek bakalım

süpersin
Allahim ne kötü bir durum :26:
insallah canim

bugün bende bi ara öyle oldumda tuttum kendimi :26:

ne dediğini bilmiyor bazen erkekler
seni tanımadığı için değil aslında çocuğa bişeyolduğunda anneyi suçlayan babalar var
üzülme bence senin suçun yok sonuçta

bencede yapma canım
senin evine kendi arkadaşlarını çağırıyorsa o düşünsün
yapmasa bile en azından sana kızım kek yapalım falan diyebilirdi

günaydın kızlar
kahvaltı sofrasında çay keyfi yaparken sizi okuyayım dedim
ama maşallah sayfalara yetişemedim
nerelerdesiniz hu huuuuuuuu

betülcüm eline sağlık canım
kilo veren herkesi tebrik ederim
veremeyenleride öperim üzülmeyin canlar haftaya daha güzel olacak

sagol canim aksam hic konusmadim Sabah konustuk uykuluymusta belki ben carpmisimdir zannetimis mis mis iste
tugba tebrikler canim haftaya sakin birinci olayim deme ben olucam
eline saglik betulcum cok guzelbi liste olmus
Bu arada çarşamba işe başlıyorum
hayirli olsun canim

seni tanımadığı için değil aslında çocuğa bişeyolduğunda anneyi suçlayan babalar var

oyle canim hic bakmiyo yorgunum diyip her Saniye uyuyo suc benim oluyo nekadar ugrastigimi gormuyo sanki cocuklarla

oyle canim hic bakmiyo yorgunum diyip her Saniye uyuyo suc benim oluyo nekadar ugrastigimi gormuyo sanki cocuklarla

sıkma canını canım
gerçekten yoruluyordur belki, bide dediği gibi uykudan uyandıysa canı sıkılmıştır uyku sersemliğiyle söylemiştir
çocukta bişey yok değilmi, oğlunmuydu kızınmıydı unuttum

Ay kızlar bugum kaynanamın arkadaşları geldi şok geçirdim halada şoktayım kaynanamın yakın arkadaşı eşinden boşandı kadına bizimkiler yapay sanat eseri aldırmışlar kaynanam soruyor bide arkadaşına nası oluyo die dondum kaldım ne desem bilemiyorum hala şoktayım utanmıyor bide gelinin yanında konuşuyor bunu

bencede yapma canım
senin evine kendi arkadaşlarını çağırıyorsa o düşünsün
yapmasa bile en azından sana kızım kek yapalım falan diyebilirdi
ay evet ma nerde delirtti beni sıkıdlım bunaldımiyice misafirler aradı gelio bana dioki napcaz şimdi
o saate kadar okey oynadı bişi yapmadı
kıyma almıştım dün dolaptaydı
eşim yalancı iskender istio canım dedi süpriz yapıyıom dedim
evde her zman et pişmio kokusu etkiliyo:26:
kaynanamda dioki bugun o kıymayla yemek yapalımda misafirletre koyalım
dedimkısır yapıyom onu yesinler

saol canımü

bu arada betüş eline sağlık liste içincanım işallah veririz killo

ay kimse yok mu birine anlatmam lazım bunu çatlayacam içim daraldı şimdi ben bu kadına nası saygı göstereyim hala gözümün önüne gelio

gercekten yoruluyo isi zor oyuzden cocuklara bak felan demem zaten ama zoruma gitti ben onu kastetmedim diyo belkicarpmissindir oda gidip carpmistir diyo
yok canim allaha sukur onemli bisey sadecebiraz sisti ve cizilmis birazda ama bugun disarida belli olmasin diye sacini onune getirdim

sok oldum bende sakami yapmislar yoksa ciddi ciddimi almislar ben arrkadasliktan silerdim onlari ya

ay birinci görmek ne güzel kendimi,,ellerine sağlık canımlistede ismimi aramak zornda kalmadım valla direk gözüme çarptı

tugba tebrikler canim haftaya sakin birinci olayim deme ben olucam
eline saglik betulcum cok guzelbi liste olmus

valla pek emin değilim bu hafta kendimden,hasta oluyoum yine karnım feci vuruyo,ilaclar geçirmiyomu ne gaz var bide,noluyosa artık üşüttüm yine sanırsam keyfimde yok,canım sıkkın,1.ciliği sana devredebilirim

selamlar çok kötü 2-3 gün geçirdim midem çok fena sırtıma vuruyo ağrısı naptıysam geçmedi dün gece acile gittim iğne vurdular banamısın demedi uyumuyorum gece nerdeyse hiç hala daha geçmedi gelemedim o yüzden

bildirimde yapamadım -300 çıktım ama haftaya artık kısmet

iyi geceler kızlarr

ay hala beynimden ateşlr fışkırıyo sanki çok bozuldum kötü oldum kozkaca kadın aklı fikri nerde
demekki kocasıyla sanat yapmıyorlar canım merak ettiğine göre
töbe yaaa yaşlandıkça öylemi olunuyor acaba
okey oynayacağına yapsaydın deseydin
allahım yeee
kısır yesinler daha ne demi ama

yok kız ciddi ciddi almışlar bide kadına diolar ki şişme bebede al
geçmiş olsun canım:26:

he delirtti beni dün hazır kek vardı dedim onuda koyarız gülüp dalga geçti o kek konurmuymuş
zaten bugun duyduklarımdn sonra soğudum .
ay ne bilim hiç beklemezdim dulkadına aldırmışlar bide oturup incelemişler nası bişi die
dondum kaldım koskoca kadınları
bizimki diok io daha iyi tüysüz olur
arkadaşıda dio ki ben yapay şeyleri sevmiom:26:
eşime anlattım dedimben iyice soğudum
oda bozuldu
dioki napıyım açıp telefonu ne dicemki dio
oda haklı
iyi dio sırayla denememişler:26:

sağol handecim valla bu saat oldu hala uyucam ins safra kesesi de olabilir diyo annem bakalım yarın gecmezse işten sonra gitcem acile tekrar
hayırlı olsun işin canım nerde başlıcan ins iyi olur

Bu arada çarşamba işe başlıyorum
Hadi gözünaydın, hayırlı uğurlu olsun canım

Bence de, takma kafana kızın iyi olsun da, gerisini boşver.

Ayyyy sabah bi tartıldım +1 kg. daha çıktım, fena durumdayım.

Eline sağlık Betülcüm, kilo veren tüm kızlara da tebriklerrr.

Ay inanmıyom kız onlar kafayı mı yemiş, hiç utanmadan senin yanında, aaaaa???

Geçmiş olsun canım kızına.

Geçmiş olsun canım, inşallah önemli bişey değildir.

Hu hu hu topik sakinleri aranıyor, nerdesiniz millet, hafta sonundan beri sadece 1 sayfa ilerlemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…