70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

biraz daha büyüselerdin sende rahatlardin canim

bende yoruldum cocugun kresde sommerfest i vardin tatlim yedim ictim pastalardan falan sonrada eve geldim devam yedim yemek yemekden yoruldum herhalde
suzim eksidesin bak aman dikkat et

hem saat 23 olmus gidelim yatalim ne isimiz var gece gece hirlisi var hirsizi var

kiz ne zamandir cene yapmiyok acik cene yapak handede gelse hani diger kizlar nerdeler minede burda

suzim eksidesin bak aman dikkat et

kiz ne zamandir cene yapmiyok acik cene yapak handede gelse hani diger kizlar nerdeler minede burda

kiz nenem geldi diyom türtüyor diyom nenemi kacircan simdi yarin benimki isde olacak erken gelmeze yarina randevulasak ama bak söz de veremem simdi kalkar anneme misafir gelir :18: sen yaz ben yarin geldigimde okurum
ballim bende isterdim ama benimki arkamda televizyona bakiyor zaten gicik oldum gideyim yatayim elimden kaza gelmeden

yok ballim kaymagim cigerim bugün öyle saldim ama yarin tekrardan dikkat edecem haftasonu diye salmiycam bugün yedim zaten haftaya kadar bozmiycam artik vermek istiyorum rahatsiz oldum kilolardan

nenenmi geldi :26: anlamadim ki :44:
yarin bende disarida olucam bakalim kacda gelicem
tamam suzim sen git

nenenmi geldi :26: anlamadim ki :44:
yarin bende disarida olucam bakalim kacda gelicem
tamam suzim sen git

ay siz öyle demiyormussunuz :26: uyku bastigi zaman nenem geldi derler bizim oralarda
biz yine buluruz birbirimizi ballim ama burdan hic gitme olurmu beni hic birakma tamammi
iyi geceler ay olsada yesek
beni kovalamadan ben gideyim :83:

Eki Görüntüle 730679

ay ballim sen topik topik geziyorsun baktim topikde mune kazen yorum yazmislar korktum kactim kiz gel buraya oralarda ne cikacak karsina ne bilcen :18:

yok ballim kaymagim cigerim bugün öyle saldim ama yarin tekrardan dikkat edecem haftasonu diye salmiycam bugün yedim zaten haftaya kadar bozmiycam artik vermek istiyorum rahatsiz oldum kilolardan
et suzim et

haa simdi anladiim
oyyy yerim kizz

ay ballim sen topik topik geziyorsun baktim topikde mune kazen yorum yazmislar korktum kactim kiz gel buraya oralarda ne cikacak karsina ne bilcen :18:
ya munenin esi kazene yazmis kazende burda paylasmis ona bi baktim komik

bu sefer gercekden kactim su adamin karin agrisi neymis ögreneyim
ay ögren bi bacim arada tutuyor bunlarinda adet dönemi

Ben dunki menumu yazayim size..
Sabah iki dilim ekmek
elma sirkeli su
birazcik.biber kizartmasi
Salatalik
zeytin 5-6 tane
cay

Ara bi dondurma

Oglen bi tabak sebze corbasi bi kac buskivi bi bardak biberiye cayi

aksam bir bardak elma.sirkeli su yarim ekmek arasi kofte bu yenmezdi ama acil.cikmamiz.gerekti yemekde yoktu ondan :-\

Ara kiraz ve uc kayisi

ek olarak.bir saat yuruyus
yirmi.dakikada.su jillian dan yaptim

Kısmet artık bakalım, yavaş yavaş yapcaz bişeyler. Bence o kadına da tavrını bişekilde koy, yavaş yavaş uzaklaş.

Dikkat et canım yine de, yedikçe insanın daha fazla açılıyo.

Zamanla çıkarmaya çalış, birden zorlanırsın, ben de çayı 3 yıldır şekersiz içiyorum önce tek şeker, sonra yarım şeker, soınra hiç atmamaya başladım.

kizlar mayis 13 diyete basladigim gun suana Kadar 5kilo gitti bakalim 13ne Kadar kac Kilo gidicek
Çok iyi canım maşallah.
canim madem ev kendinin yapabildigin kadar birseyler yapabilirsin
eger esinin geliri iyiyse yetistirebiliyorsaniz birakirsin canim insallah
nekadar geirse o kadarda gidiyor bazen
herseyin hayirlisi olsun insallah
Kısmet artık canım.

Burayı bırakma canım, inşallah bir gün 60 ı da görürsün.

kızlar hepinize iyi akşamlar taminim doğru çıktı

başlangıç: 74
gecen hafta:72.5
bu hafta:74.2
fark.gelen:2.300gr
insallah verebilirim

biraz daha büyüselerdin sende rahatlardin canim

bende yoruldum cocugun kresde sommerfest i vardin tatlim yedim ictim pastalardan falan sonrada eve geldim devam yedim yemek yemekden yoruldum herhalde
oyle canim oglan ablasi Kadar olsa ablasida biraz daha buyuse ablasi kindergartene bir sene sonrada ahmet bende kahatim biraz daha
et suzim et

haa simdi anladiim
oyyy yerim kizz

ya munenin esi kazene yazmis kazende burda paylasmis ona bi baktim komik

ay ögren bi bacim arada tutuyor bunlarinda adet dönemi
evet ya cok romantikbi mektup olmus
Günaydın kızlarr,
Herkese iyi tatiller, çok cozutmayın

sanada canim

ben yazdim canim gönderirim betüle iyi eglenceler insallah düzelir yakinda netin

saol suzim.net geldi..ama moralim sıfır.yemeğe gittiğimiz yerde ne warsa yedim bide regli dönemine girdim 3 haftada werdiğim kiloyu 1 günde aldım..

Son düzenleme:
Kızlar çok önemli bir bilgi diyet yapanlara;

Hangisini tercih ediyorsunuz bilmem ama ekmek tüketirken en sağlıklı olan Ruşeymli Ekmeğe yönelin. İstanbulda Halk ekmek büfelerinde var. Ayrıca fırınlarda da satılıyor. Ben tadını çok seviyorum. Hangi fırıncıya kime sorduysam ekmeklerin içinde en sağlıklısı bu dediler. Zaten netten de araştırın faydalarını göreceksiniz.

nasıl yani profetorol yiyerek zayıfladın mı ???
:)) yok canım akşam yemek yemediğim için eksi çıktım büyük ihtimalle
bide regl bitmişti şişkinlik gitmiştir
profiterol çekti canım:26:
tebrikler minecim gelmemşş gitmiş
evet canım bunada şükür
ay ne oluyor bu insanlara yaa
Allah islah etsin
ben olsam o kahvaltiya giderim canim ve lafta sokustururum eslerine caktirmadan anlasinlar
ay ne kötü birsey :26:
canım gittik kahvaltıya
30 kişi falandık bazı masalar ayrı oturdu
ve onlar 4 kişi 2 çift birlikte oturdu
mideye bakarmısın
birde mutlu aile havası vermeye çalışıyorlar
biz aslında ailece görüşüyoruz resmi çizdiler ama biz yemedik gizli gizli boş sınıflarda telle konuşuyorlar
allah ıslah etsin bizi ilgilendiriyor ama işte insanın midesi almıyor
68ii görürsün bence
500grcık kalmışşşşş

öyle canım malesef ama insan huy haline getirdiyse bunu kiminle evlenirse evlensin aldatır yine

Kısmet artık bakalım, yavaş yavaş yapcaz bişeyler. Bence o kadına da tavrını bişekilde koy, yavaş yavaş uzaklaş.
yaa kendi kendimi eleştiriyorum aslında
hem için almıyor hemde konuşuyorsun bu insanlarla diyorum
bayan olanla iyiyiz
erkek olanda idareci ve benim günde 3-4 kere karşılaştığım birisi yani muhabbetimiz olan insanlar
özel hayatları diyorum boşver düşünme diyorum ama okadar etkilendimki rüyama girdi
Günaydın kızlarr,
Herkese iyi tatiller, çok cozutmayın
selam canım
ben feci durumdayım
sabah öğlen akşam fix tatlı yiyorum

selam kızlar
kimse yok sanırım
1 sayfa ilerlemiş sadece

nabersiniz? ben sadece yiyorum

kizlar moralim cok bozuk jillian yaparken kizim bi anda nasil olduysa kosarken yuzunu tv unitesinin tamda kenarina vurdu gozunun ustunu ve anlini Moratti cok kotu oldu esimde uyuyodu uyandirdim napalim diye nereye vurdu dedi bende tv unitesine dedim sen napiyodun dedi spor dedim agirliklari cocuga vurmus olmiyasin dedi cok bozuldum yalanmi soyluyorum dedim eger onu vursaydim soylerdim dedim o vursaydi Boyle olurmuydu dedim haiften acti cizik gibi kasinin altini yapmazmi dedi cok bozuldum ya neden yalan soyliyeyimki hicmi tanimadi bu Adam beni neden inanmadiki kizima cok uzuldum bide ustune yikildim cok zoruma gitti agliyorum simdi

insallah canim

gunaydin kizlar nasilsiniz

bu Sabah itibariyle 69.6yi gordum cok mutluyum cok
daha insaallah 70i gormemmm
süpersin
Allahim ne kötü bir durum :26:
insallah canim

selam kızlar
kimse yok sanırım
1 sayfa ilerlemiş sadece

nabersiniz? ben sadece yiyorum
bugün bende bi ara öyle oldumda tuttum kendimi :26:
canim gecmis olsun önce :26:
esinde belki üzüntüden düsünmeden konusmusdur üzülme :26:

7 HAZİRAN 2013
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NICK [/TD] [TD] BAŞLANGIÇ [/TD] [TD] GEÇEN HAFTA [/TD] [TD] BU HAFTA [/TD] [TD] GİDEN [/TD] [TD] TOPLAM GİDEN [/TD] [TD] HEDEF [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] triendy21 [/TD] [TD] 79,8 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD] 61,1 [/TD] [TD] 1,900 [/TD] [TD] 18,7 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] berenerva2 [/TD] [TD] 75,2 [/TD] [TD] 71,7 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 1,700 [/TD] [TD] 5 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 70,5 [/TD] [TD] 69,4 [/TD] [TD] 1,100 [/TD] [TD] 9,6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] simurgmina [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 70,3 [/TD] [TD] 69,4 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 16,6 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] ALpMer [/TD] [TD] 73,4 [/TD] [TD] 71,3 [/TD] [TD] 70,5 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 2,9 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] tuhana_01 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 71,8 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 77,1 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 74,4 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 2,7 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 63,1 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD] 61,8 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 1,3 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 70,2 [/TD] [TD] 63,7 [/TD] [TD] 63,5 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 6,7 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] ssecemm [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 64,4 [/TD] [TD] 64,4 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 22,6 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62,8 [/TD] [TD] 62,6 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD] +400 [/TD] [TD] 0,2 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] gulanne [/TD] [TD] 84,5 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 76,9 [/TD] [TD] +900 [/TD] [TD] 7,6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] handelevent [/TD] [TD] 76,5 [/TD] [TD] 73,4 [/TD] [TD] 74,4 [/TD] [TD] +1,000 [/TD] [TD] 2,1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] havva1906 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 72,5 [/TD] [TD] 74,2 [/TD] [TD] +2,300 [/TD] [TD] +0,2 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[/TABLE]

Haftanın birincisi triendy21'i tebrik ediyoruz
Bu hafta aramıza katılan arkadaşımız BHR84 hoşgeldin

suzim sana da çok teşekkür ederim benim yerime bildirimleri topladığın için
bir kusurum olduysa affedin canlarım
haftaya daha güzel bi listeyle buluşmak ümidiyle
hoşçakalııınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…