70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

önceki sayfalarda kocise ceza ver dediydim

anam anca foto koymusun bacim bak bak bitmedi :111:

kiz o kurabiyeler nee bende istiyoommm

dalgınlığıma geldi sanırım canım..aman o cezadan ne anlıcak..dinlemez takmaz çeker gider..kurabiyeler sana suziye handeye yok...onlarda 70in altına insin onlarada yapcam..burdan yemekpasta börek gönderme yeri olsada atıwersek ne güzel olurdu ..

ay ne bileyim bacim seninkide ayri bir cins desene :26:
he onlara verme ban verrr
ay bayilirim un kurabiyesine
de yapmiyom uzun zamandir öyle seyler yemeyim diye

ay ne bileyim bacim seninkide ayri bir cins desene :26:
he onlara verme ban verrr
ay bayilirim un kurabiyesine
de yapmiyom uzun zamandir öyle seyler yemeyim diye

bende yapmıyorum ya..ama elmalı kurabiye falan yemek istiyorum..yarın yapsam mı?acaba..yerim dayanamam ama..helede bi pişi yiyesim geldi sorma gitsinn..

Gözünü sevdiğimin teli valla suzi gibi wcden bilem bağlanacam ballı kurabiyeye sattın bizi küstüm suziye diyecem seni ben alttan izleyici katılıyom keşke suzi gibi kürküm olsa bastırıp parayı alacam

midem açlıktan kazınıyor..we bişey almazsam ağzıma kötü olcam midem bulanmaya başladı..

Son düzenleme:
kızlar kansızlığımdan dolayı her sabah 10 tane kuru erik yemeye karar werdim.2 gündür yiyorum..gün içinde atıştırmayı düşünüyorum..bakalım neye faydalmış dedim..sizle de paylaşayım dedim..bu arada 1 tane kuru erikte 100 kalori warmış..

KURU ERİK :Bol miktarda B vitaminleri, A vitamini ve E vitamini içerir. Bağırsakları çalıştırır, içerdiği zengin potasyum ve magnezyum sayesinde metabolizmayı hızlandırma özelliğine sahiptir. Ayrıca tansiyon, karaciğer rahatsızlıkları ve romatizma rahatsızlığına iyi gelmektedir. Kansere ve yaşlanmaya karşı koruyucu etkisi de vardır. Kansızlık tedavisinde de etkilidir. Diğer taraftan kuru eriğin regl düzenleyici etkisi de vardır. Kuru eriğin besin değeri taze eriğe göre daha yüksektir. Ara öğününüzde günde 10-15 adet kuru erik yemenizi öneriyorum

ben doktora gideceğim..görüşürüz kızlar..kendinize iyi bakın..unutmayın siz önemlisiniz..haydin ben kaçar...sewiyom uleyynnn sizleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…