kızlar kansızlığımdan dolayı her sabah 10 tane kuru erik yemeye karar werdim.2 gündür yiyorum..gün içinde atıştırmayı düşünüyorum..bakalım neye faydalmış dedim..sizle de paylaşayım dedim..bu arada 1 tane kuru erikte 100 kalori warmış..
KURU ERİK :Bol miktarda B vitaminleri, A vitamini ve E vitamini içerir. Bağırsakları çalıştırır, içerdiği zengin potasyum ve magnezyum sayesinde metabolizmayı hızlandırma özelliğine sahiptir. Ayrıca tansiyon, karaciğer rahatsızlıkları ve romatizma rahatsızlığına iyi gelmektedir. Kansere ve yaşlanmaya karşı koruyucu etkisi de vardır. Kansızlık tedavisinde de etkilidir. Diğer taraftan kuru eriğin regl düzenleyici etkisi de vardır. Kuru eriğin besin değeri taze eriğe göre daha yüksektir. Ara öğününüzde günde 10-15 adet kuru erik yemenizi öneriyorum
GÜNAYDIN CANIM..günaydın canlarım...
kızlar kansızlığımdan dolayı her sabah 10 tane kuru erik yemeye karar werdim.2 gündür yiyorum..gün içinde atıştırmayı düşünüyorum..bakalım neye faydalmış dedim..sizle de paylaşayım dedim..bu arada 1 tane kuru erikte 100 kalori warmış..
KURU ERİK :Bol miktarda B vitaminleri, A vitamini ve E vitamini içerir. Bağırsakları çalıştırır, içerdiği zengin potasyum ve magnezyum sayesinde metabolizmayı hızlandırma özelliğine sahiptir. Ayrıca tansiyon, karaciğer rahatsızlıkları ve romatizma rahatsızlığına iyi gelmektedir. Kansere ve yaşlanmaya karşı koruyucu etkisi de vardır. Kansızlık tedavisinde de etkilidir. Diğer taraftan kuru eriğin regl düzenleyici etkisi de vardır. Kuru eriğin besin değeri taze eriğe göre daha yüksektir. Ara öğününüzde günde 10-15 adet kuru erik yemenizi öneriyorum
of imza atılcakmış bugun verdiğim belgelere söylemediler şimdi arıyorlar bidaha gel diye yarın gene erkenden gidecem bunaldım valla
ooooooooooooffffffffffffff canım sıkılıyo kaç gündürrr,,net gidiyoooo,,,gelirsede,ne alıntı alıyo ,,beğene basıyorum 1saatttee beğenildi diyo,diğer sayfaya geçince,diğer sayfada beğendiğim şeye hata veriyoo nelerle boğuşuyorumyaaa
bugün 61.4 gördüm sinirliyim yaa,düzenimi bozdum sinir oldum,eşimde bu hafta akşam yemeklerinde evde olucak yandım ben,,neyse çorbayla salatayla doymaya çalışcam,,inşallah hedefimi tuttururum bu haftada başka bişey istemiyorum
ay birazdan sanat doktoruna gitcem :18: insallah bana sanat yaptirmazdaha gecende sanat yaptirdi istemiyom
izmir fuarıda neymiş
bizim perşembe pazarı karıştır karıştır 5lira 10 lira beaaa
kirezz festivali
sahildeki mısırcılar,simitçiler
birde gel izmirin gevreğiymiş yedikçe boğazını tıkıyor insanın
insanların hafta sou tekiraya gitme merakı
ep gene aynı şeyler ama giderler işte gene
napsınlar başka yerde yok
dolgulu parkı
er yer bizim şoparlar
of ağlayacğım
ay sen ne kadar verdin peki simdiye kadar
ay bu nasil soru böyle
bacim yani zayiflama anlaminda sey ettim ben
cook gecmis olsun canim:26:
haklisin canim bütün gün calisinca zor:26:
bende anlamadimhicde sevmem para mevzularini
canim kiskanclik yapiyo belli bence onunla daha fazla ilgilenmelisin
delüü
evet canim gelirken yine vardi parkda oturmuslar bikinilerle zavallilar ayda yilda günes görünce kuduruyolar
hosgeldin canim
ay eltine sinir oldum sanki inadina yapar gibi
ayip denen birsey varkocasidami görmiyo birsey dicem simdi töbeee
hadi suzim :13:
valla olabülü
hosgeldin canim
sen yaparsin canim
kiz bosver firincidan iyidir
izmire laf etme kizz
ahh ahhhh sim Pasta goturuyo ben koca bi kase salata
Pasta yemek istiyorummmmmmmmmmmm
bende kilo vermek istiyorum ve o sizin kilo çizelgenizden yapmak istiyorum benide alın aranıza 78 kiloyum bu arada
2 gündür çok daha kötüydüm..başım dönüyor sanki bayılacak oluyordum..hala öyleyimç..kızıma çorba içiriyordum we bi anda sol gözüm uyuştu sonra aşağıya doğru indi..felç oluyorum sandım..noluyor ya..ben yawaş yawaş gidiyorum herhalde..bu yaşıma kadar doktora gitcek bi hastalığım olmadı..dirençlisağlıklı bi insandım..ewlendim bittim çöktüm..noldu bana böyle...
eşime ben kötüyüm ölüyorum dedim ben gelmicem bu akşam dedi..bu kadar motiwe olamazdım değil mi?yardım isteyebileceğim kim kaldı..hüngür hüngür ağlıyorum işte..fazla değil..çok fazla yaşayabileceğime inanmıyorum..işte bu yüzden weremiyorum kilomu..hayatımdaki herşeyden ümidimi kaybettiğim için..neyse sizinde canınızı sıkmayayım..
kiz kackere dicem
he yapiyok temel atma törenleri basladi cokdanda bi tutturamadik cimentoyu
ay insallahh dua et bacim cooook istiyom coooooookk
günaydın canlarım...
1 üye 10 ziyaretçi..
ben doktora gideceğim..görüşürüz kızlar..kendinize iyi bakın..unutmayın siz önemlisiniz..haydin ben kaçar...sewiyom uleyynnn sizleri..
günaydın kızlarrr..
cumaya 2 gün kaldı cısslara dikkat....
dünkü menüm..
sabah
7:00
1 haş yumurta
3 siyah zeytin
1 iri domates
2 salatalık
2 dilim çavdar ekm
9:00
1 kase kiraz
12:00 öğle
1 kase ıspanak
1 kase yoğurt
17:00 tek şekerli türk kahvesi
akşam 8:00 maalesef geç yiyoruz
3 kaşık barbunya
2 kaşık kdr tavuk döner
koca bi kase salata
1 kase yoğurt
gün içinde 2lt su
günaydınlaaarrr
nasılsınız bakemm
bende menü paylaşam bari
dün
sabah
3 bardak su
70 dakika yürüyüş
ara
limonlu yeşilçay,siyahçay
2 kuru incir
su
öğle
boll sebzeli bulgur pilavı
1 kase cacık
biraz vişne kuru erik hoşafı
ara
yeşilçay,beşi biyerde çay,siyahçay
su
akşam
yarım muz,bir kase yoğurt kürü,1 avuç içi kadar beyaz peynir
su
ara
yok
toplam
4 lt su
10 dakka yürüyüş
geçmişteyim
Herkesi okudum ama alıntı yapacak vaktim yok
Kendinize iyi bakın kızlar, kaçamak yapmayın.
Herkese günaydınlarrr,
güzel bir gün diliyorum, işler yoğun, haftaya da 3 gece otele gidiyoz şirketcek.
Umarım bu hafta artıda olmam.
Kendinize iyi bakın kızlarrr.
Günaydınnnn...
Biri bendim
Oooo 10 kuru erik 1000 kalori sen hiç yemek yeme o zamanbi yanlıs vardır bu işte bence 100 kalori çok
Görüşürüz canım bizde seviyoruz seni kııı
Günaydın ben akşam cok cıss yedim çoookkk
Afiyet olsun canım güzel yemişssin aferim
Günaydınlar gülannemmmm sen nasılsın
Maşallah nasıl içtin kız o kadar suyu ben 2 lt zor içiyorum sabah kahvaltını etmeye calıs atlama bence yürüyüş yapmıssın bol bol ne güzel olmuşşş menünde genel olarak iyi afiyet olsun :13:[/QUOTE
UZUN ZAMANDIR tek cıssız günümdü
Herkese günaydınlarrr,
güzel bir gün diliyorum, işler yoğun, haftaya da 3 gece otele gidiyoz şirketcek.
iyi gezmeler canım....
günaydın canlarım...
ay cokmus ama kalorisi :26:kızlar kansızlığımdan dolayı her sabah 10 tane kuru erik yemeye karar werdim.2 gündür yiyorum..gün içinde atıştırmayı düşünüyorum..bakalım neye faydalmış dedim..sizle de paylaşayım dedim..bu arada 1 tane kuru erikte 100 kalori warmış..
hadi iyi habellerle gel insallah canimben doktora gideceğim..görüşürüz kızlar..kendinize iyi bakın..unutmayın siz önemlisiniz..haydin ben kaçar...sewiyom uleyynnn sizleri..
günaydiingünaydın kızlarrr..
cumaya 2 gün kaldı cısslara dikkat....
günaydin canim vallahi her yerim agriii :26:günaydınlaaarrr
nasılsınız bakemm
günaydin canim aman dikkat etHerkese günaydınlarrr,
kiz tamam menün cisli da ben senin bu eltiye cok pis gicik kaptimDünkü Menüm
Akşam kocişin doğum günüydü kaçtı ipin ucu kayınvalidem güzel mamalar yapmış bende pasta aldım kendi annemde geldi eltimlerde kısa sortu eşliğinde teşrif ettiler yedik içtikbaya koşturdum saolsun elticiğim yine hiç yardımcı olmadı bana servise falan yanlız basıma hizmetlendim kaldırmadı koca totoşunu
SABAH
elma sirkeli ballı ılık su(kötü tadı gitsin diye 2 kiraz )
1 domates ve salatalık
yarım yumurta
avuç içi kadar tb ekmeği (kesmek zor geldi kopardım bende o kadarcık)
1 bardak süt
1 tatlı kaşığı nutella
ARA
10 adet kiraz yeşilçay
ÖĞLEN
1 kase çorba
etli patates yemeği 4-5 kaşık
1 kepçe yoğurt
1 dilim baklava
ARA
1 adet nektarin 5 adet kiraz
AKŞAM
yarım kase çorba
1 kepçe bulgur pilavı
3 adet tavuk köfte
DOĞUM GÜNÜ
2 küçük yudum pasta ve kenarındaki beyaz çikosu
1 bardak çay
1 dilim karpuz
2 adet kiraz
1,5-2 lt kadar su içtim gün içerisinde
yatarken elma sirkeli ballı ılık su içtim bide ama bu sabah unutmusum yıne
sanada pişi yolladım kız..ye ye şiş
bastımkiz ekrani yalicam simdi
hosgeldin bacimmmmmmmm
basildik
çokmuş yaw yemekızlar kansızlığımdan dolayı her sabah 10 tane kuru erik yemeye karar werdim.2 gündür yiyorum..gün içinde atıştırmayı düşünüyorum..bakalım neye faydalmış dedim..sizle de paylaşayım dedim..bu arada 1 tane kuru erikte 100 kalori warmış..
bende müzümben doktora gideceğim..görüşürüz kızlar..kendinize iyi bakın..unutmayın siz önemlisiniz..haydin ben kaçar...sewiyom uleyynnn sizleri..
beyendimmmdünkü menüm..
sabah
7:00
1 haş yumurta
3 siyah zeytin
1 iri domates
2 salatalık
2 dilim çavdar ekm
9:00
1 kase kiraz
12:00 öğle
1 kase ıspanak
1 kase yoğurt
17:00 tek şekerli türk kahvesi
akşam 8:00 maalesef geç yiyoruz
3 kaşık barbunya
2 kaşık kdr tavuk döner
koca bi kase salata
1 kase yoğurt
gün içinde 2lt su
bende menü paylaşam bari
dün
sabah
3 bardak su
70 dakika yürüyüş
ara
limonlu yeşilçay,siyahçay
2 kuru incir
su
öğle
boll sebzeli bulgur pilavı
1 kase cacık
biraz vişne kuru erik hoşafı
ara
yeşilçay,beşi biyerde çay,siyahçay
su
akşam
yarım muz,bir kase yoğurt kürü,1 avuç içi kadar beyaz peynir
su
ara
yok
toplam
4 lt su
10 dakka yürüyüş
oh bol sporlu güzelmiş vallaHerkese günaydınlarrr,
kız yolacam şimdi ne buDünkü Menüm
Akşam kocişin doğum günüydü kaçtı ipin ucu kayınvalidem güzel mamalar yapmış bende pasta aldım kendi annemde geldi eltimlerde kısa sortu eşliğinde teşrif ettiler yedik içtikbaya koşturdum saolsun elticiğim yine hiç yardımcı olmadı bana servise falan yanlız basıma hizmetlendim kaldırmadı koca totoşunu
SABAH
elma sirkeli ballı ılık su(kötü tadı gitsin diye 2 kiraz )
1 domates ve salatalık
yarım yumurta
avuç içi kadar tb ekmeği (kesmek zor geldi kopardım bende o kadarcık)
1 bardak süt
1 tatlı kaşığı nutella
ARA
10 adet kiraz yeşilçay
ÖĞLEN
1 kase çorba
etli patates yemeği 4-5 kaşık
1 kepçe yoğurt
1 dilim baklava
ARA
1 adet nektarin 5 adet kiraz
AKŞAM
yarım kase çorba
1 kepçe bulgur pilavı
3 adet tavuk köfte
DOĞUM GÜNÜ
2 küçük yudum pasta ve kenarındaki beyaz çikosu
1 bardak çay
1 dilim karpuz
2 adet kiraz
1,5-2 lt kadar su içtim gün içerisinde
yatarken elma sirkeli ballı ılık su içtim bide ama bu sabah unutmusum yıne
günaydiiinnn
güzel birgün olsun insallahh
ay dün benim heryerim agriyodu ya :26:
o halde yine spor yaptim simdi dahada berbat oldu
yanlarim , taa sirtimdaki kaslarim bile agriyo
demekki baya bütün kaslari calistiriyo
bu halde yinede yapsammi ki acaba :26:
ay suziyi yenicem diye hastanelik oluyormusum
serum bile yaptirmam cumaya kadar
günaydın canım çok tepişme kız belkim olabülür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?