70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hadi hayirlisi olsun canim
kiz ne aglayip duruyon sen
adamida biktirican
toparlan canim bence sen evde oturmakdan skildin

Yok kız kalkarmıyım ne yaparsa yapsın o bana nasıl davranırsa bende ona oyle davranıyorum zaten şort giyip oramı buramı acmak dısında tabi annem bile fark etmiş eltin sana yardım etmiyo aranızmı bozuk dıyo yok dedim her zamanki dengesizliği hır gure gerek yok hep oyle o

canım ilk günün agrısıdır o 2 3 gun gıder sen devam et zamanla azalıcak kaslar calıstıkca jiliana basladıgımda benımde 2 3 gun agrı oldu sımdı hıcbısıcık kalmadı

bastım

çokmuş yaw yeme

bende müzüm

beyendimmm

oh bol sporlu güzelmiş valla

kız yolacam şimdi ne bu

Yol valla kaçırdım ipin ucunu basını

Banada olur bazen oyle nefes aldıgım halde alamıyomusum gibi darlanırım çok fena kötü bişi piknik biraz rahatlatır belki canım nazarda okut kendını belkım nazar değmiştir ben nazar okutunca geçiyor genelde :26:

ben kaçtımkızlar öptüm hepinizi tatlı yerleriniziden

Görüşürüz kocişim kızar herkese öptürtmem ben

hadi hayirlisi olsun canim
kiz ne aglayip duruyon sen
adamida biktirican
toparlan canim bence sen evde oturmakdan skildin

Evet evde oturmaktan bencede kimseyide tanımıyor canı sıkılıyor

olmaz basim agriyo

aman ne gerek varsa böyle seylere hic anlamam
dogru düzgün gecinse ne var sanki
bugünde yapayim bari

MERHABA KIZLAR
ben geçmişten gelene kadar öğlen oldu

o kalori yanlış bence o kadar olmaması lazım :44:
Herkese günaydınlarrr,
güzel bir gün diliyorum, işler yoğun, haftaya da 3 gece otele gidiyoz şirketcek.
Umarım bu hafta artıda olmam.
Kendinize iyi bakın kızlarrr.
iyi eğlenceler gezmeler fazla kaçırma yemeği
demekki kaslar çalışıyo bence devam et fazla kendini zorlamadan
kızzzz
depresyona soktun kendini sıkıyom diye diye
açık hava iyi gelir

bi sürü alıntı yapmıştım sistem dışarı atınca gitmiş hepsi
tekrar geçmişe dönemeycem.. dün akşam ateş beni çağırdı burger yedimbüyük bi menüydü 700-800 kalori vardır bu hafta artıyı garantiledimyetmezmiş gibi bide üstüne:131::131: yedim
nerelere vurayım başımı ben şimdi pişmanım
koca hafta dikkat et bi anlık zaaf herşey yerlebir

canim sag üstte kullanici kontrol e tikla
sonrada sag tarafta profil düzenlemeye
asagiya in orda cizelge var oraya canim

bende öyle yaptım olmadı 11) Çizelgenin altında çeşitli biçimlerde adres tipleri yer alır. Bunlardan urlile başlayanı, yani ilk kutucukta yer alanı ctrl+copy yaparak kopyala ve kontrol panelinde yer alan imza ayarlarındaki alana ctrl+paste yaparak yapıştır.
Ancak bu esnada çok dikkatli olmalısın. En sık hataya bu aşamada rastlıyorum. Adresin tamamını kopyalayamayan arkadaşlar, kilo çizelgelerine kavuşamıyorlar. Adresi kopyalarken url ile başlayıp url ile bittiğine, adresin olduğu kutucuğa bakarken en alt satıra kadar baktığına lütfen emin ol.
bunu ctrl+paste anlamadım

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wSfSMAj/weight.png

bu şekilde olan yeri yapıştıracaksın çizelge kısmına.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wSfSMAj/weight.png

bu şekilde olan yeri yapıştıracaksın çizelge kısmına.

oldu nihayet yanlış yazılmış şurası 11) Çizelgenin altında çeşitli biçimlerde adres tipleri yer alır. Bunlardan urlile başlayanı, yani ilk kutucukta yer alanı ctrl+copy yaparak kopyala ve kontrol panelinde yer alan imza ayarlarındaki alana ctrl+paste yaparak yapıştır.
Ancak bu esnada çok dikkatli olmalısın. En sık hataya bu aşamada rastlıyorum. Adresin tamamını kopyalayamayan arkadaşlar, kilo çizelgelerine kavuşamıyorlar. Adresi kopyalarken url ile başlayıp url ile bittiğine, adresin olduğu kutucuğa bakarken en alt satıra kadar baktığına lütfen emin ol
bu mesajda ilk kutucuk dediği için yanılttı beni teşekkür ederim canım

yine yapicam insallah bugün

canim bugünü ve yarini hafif atlatisin salata ve yogurt

olmus cizelgen gözün aydin
KIZLAR tunaydin nasilsiniz
tünaydin sükür canim sen ne yaptin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…