aman ne gerek varsa böyle seylere hic anlamam
dogru düzgün gecinse ne var sanki
bugünde yapayim bari
bi sürü alıntı yapmıştım sistem dışarı atınca gitmiş hepsi
tekrar geçmişe dönemeycem.. dün akşam ateş beni çağırdı burger yedimbüyük bi menüydü 700-800 kalori vardır bu hafta artıyı garantiledim yetmezmiş gibi bide üstüne:131::131: yedim
nerelere vurayım başımı ben şimdi pişmanım
koca hafta dikkat et bi anlık zaaf herşey yerlebir
KIZLAR tunaydin nasilsiniz
oldu nihayet yanlış yazılmış şurası 11) Çizelgenin altında çeşitli biçimlerde adres tipleri yer alır. Bunlardan urlile başlayanı, yani ilk kutucukta yer alanı ctrl+copy yaparak kopyala ve kontrol panelinde yer alan imza ayarlarındaki alana ctrl+paste yaparak yapıştır.
Ancak bu esnada çok dikkatli olmalısın. En sık hataya bu aşamada rastlıyorum. Adresin tamamını kopyalayamayan arkadaşlar, kilo çizelgelerine kavuşamıyorlar. Adresi kopyalarken url ile başlayıp url ile bittiğine, adresin olduğu kutucuğa bakarken en alt satıra kadar baktığına lütfen emin ol bu mesajda ilk kutucuk dediği için yanılttı beni teşekkür ederim canım
Aynen aynen bende anlamıyorum durduk yere bi suratlar benı sınır etmek ıcın elınden gelenı yapmalar sanki ben ona kötülük etmişim sanır görende allahından bulsun ne diyim benım kımseyle zorum yok nasıl ısterse oyle davransın gözümden düştü onunla sevıyemı bozamam ben takılsın kendi çapında... zaten cokta muhattap olmuyorum artık o yuzden
burger kınge bayılırım bennde ne zaman yediğimi unuttum kız senın yazını görünce gözüm döndü resmen :111::111:
bu hafta bende iyice cozuttum cumartesiden beri toparlayamıyorum bugün biraz iyi ama aksamda bozmassam
hoşgeldin canım biz iyiyiz seni sormalı
çok güzel olmuş çizelgen canım sağ tarafa hareket etmesi dileğiyle bol iradeler
Aynen aynen bende anlamıyorum durduk yere bi suratlar benı sınır etmek ıcın elınden gelenı yapmalar sanki ben ona kötülük etmişim sanır görende allahından bulsun ne diyim benım kımseyle zorum yok nasıl ısterse oyle davransın gözümden düştü onunla sevıyemı bozamam ben takılsın kendi çapında... zaten cokta muhattap olmuyorum artık o yuzden
burger kınge bayılırım bennde ne zaman yediğimi unuttum kız senın yazını görünce gözüm döndü resmen :111::111:
bu hafta bende iyice cozuttum cumartesiden beri toparlayamıyorum bugün biraz iyi ama aksamda bozmassam
hoşgeldin canım biz iyiyiz seni sormalı
çok güzel olmuş çizelgen canım sağ tarafa hareket etmesi dileğiyle bol iradeler
benim kan tahlilerimi konusduk sanat yapmadiÜzülme tubacım sen basarırsın azmin kuvvetli senin yapıcam deyince yapıyosun
Pembeye boyayıp fayansa yapıstırırım de doktora korkar sanat yaptırmaz sana
yok bebegim yanlisin varSuziyle ben nöbetteyiz ama ben akşamları olamıyorum sen işten gelince nöbeti devralırsın bekçi başı
ya negüzel olurdunhe bacım öle de
kız keşke komşuolsak senle ne eğlenirdik beraber
ay suzinin sanatıda gül kokulu olur
aferin çırak gel öpemseni
dün ciğer filmi çektirdim doktur dedi banaiçiyonmu
dedim hiç içmedim
ama öle gibi duruyo dedi
dedim eşimden öle oldu o pasif içiciyim
çok üzüldüm ben hiç içmemişken böleysem içenleri düşünemiyorum nası düzelcek o bilmiom betüşşş gel kıl ver:18:
o olur bence cumaya tugbisevet hedef o şimdilik ama ,cumaki hedefim 60.2 ona ulaşmak önceki hedefim,sonraki hafta 59.5 yapcam hedefimi,ama öncelikle 60ı görmem lazım
ay sen ne kadar verdin peki simdiye kadar
ay bu nasil soru böyle
bacim yani zayiflama anlaminda sey ettim ben
cook gecmis olsun canim:26:
hadi suzim :13:
kocis aradi gelip senin arabani alicam arkadasa götürcem diyo yapilacak biseyi varmis
bende dedimki eve gelicenmi
yok diyo arabaya telefon acicam kendi gelsin
deli yahe bacim yapmislar biniyon diyon beni kaynim gile götür götürüyo
ahh ahhhh sim Pasta goturuyo ben koca bi kase salata
Pasta yemek istiyorummmmmmmmmmmm
hosgeldin canimbende kilo vermek istiyorum ve o sizin kilo çizelgenizden yapmak istiyorum benide alın aranıza 78 kiloyum bu arada
sana yok pasta falanay işallah of aslında hiç istemiom mağazacılık işallah başka bi iş bulurum:26:
kız alıntı yaptımama gitmiş berenevre bebnde pasta istiom
soyle sihirli bi deynek olsa hemen verebilsek kilolarimizi super olurdu
canım osihirli pembe değneği bizede gönder
napcan simdi haplari :26:kizlar ahmeti uyuttum birazdan jilliani yapicam gorusuruz sonra
bide kizlar ya bende yuksek seviyede demir eksikligi var Doktor ilac Verdi simdi bende kullaniyorum 5gundur
ilac Kilo aldirirmi bilen varmi biraz arastirdim bazilari aldirir diyo bazilari aldirmaz diyo bide kabizlik yapiyo malesef ne yapmama lazim ilaci kesin kullanmak zorundayim yoksa cok kotu olabilirmis benim halsizlikler felan hep ondan oluyomus bu hafta pek kiloda veremiycem sanki bu ilac yuzunden ilk etaptada 100tane Verdi sonra tekrar kan testi yapilcak ona gore devam yada gecmis diycekmis
allah korusun kiz2 gündür çok daha kötüydüm..başım dönüyor sanki bayılacak oluyordum..hala öyleyimç..kızıma çorba içiriyordum we bi anda sol gözüm uyuştu sonra aşağıya doğru indi..felç oluyorum sandım..noluyor ya..ben yawaş yawaş gidiyorum herhalde..bu yaşıma kadar doktora gitcek bi hastalığım olmadı..dirençlisağlıklı bi insandım..ewlendim bittim çöktüm..noldu bana böyle...
ay insallah tatlimkarnimda tuhaf bi agri var :26:
ay hamile oluyomuymusuminsallahhhhhhhh
du edin kizlar
yukarida yazdim :113: bugün sanaysa yarin ona o hasta oldugunda nolcakeşime ben kötüyüm ölüyorum dedim ben gelmicem bu akşam dedi..bu kadar motiwe olamazdım değil mi?yardım isteyebileceğim kim kaldı..hüngür hüngür ağlıyorum işte..fazla değil..çok fazla yaşayabileceğime inanmıyorum..işte bu yüzden weremiyorum kilomu..hayatımdaki herşeyden ümidimi kaybettiğim için..neyse sizinde canınızı sıkmayayım..
kiz kackere dicem
he yapiyok temel atma törenleri basladi cokdanda bi tutturamadik cimentoyu
ay insallahh dua et bacim cooook istiyom coooooookk
hic sorma cok pahali biletler hepasagida sunexpres in reklami var 89.99€ mus mus biletler
yalancilaronu ekliyolar bunu ekliyolar oluyo 300 400 €
benimki sen öyle kaynana olursun diyor bana hep televizyonda görünceh o kaynanalar merak ediyorumoğlumolsa bende kaynana olsam ölemi olurum:26:
napcam 45 dakika yemek yemiyceksem bi bekliyoruz illa yemek gelsin sonra mesrubatlar sonrada vardik desinler diyebendede sağlık tv var
aynen öle ben hep istanbul izmir arası onurla gidiyom
yemek servisi yapmıyo die daha uygun fiyatlı
zaten 45 dakka sürüyo
bide aç gözlü gibi yemesemde olur
ya git kizim ya :83: sonra korkuyorum ben uykumda geliyorlar banabana bişeyler oluyo hiç iyi değilim bu gece
kociş gelmedi daha evden sesler gelio saki oturduğum koltuk oynuyo
evham yaptım:18:
gecen öyle oldu nas suresi okuyorum gitiyor sonra yine geliyor yine okuyorum bütün gece nas suresi okudum korkutular benikiz olmadi yimirta hasla sogan kes ekmek damatis al yanina ucakda yersin
canim herkes dikkat etmiyor ki
sen söyle bundan sonra yazacaganiz ilaclarda lütfen dikkat edin alkol ve jelatine de
sus kiz korkutma kendi kendini
Nas ile felak surelerini oku canim biliyosan korkma oktur birsey
fotosu da var halen arsivdeay hande bak ne anlaricam sana
suzide kis vardi yanilmiyorsam neyse burda yazdi
kizlarda sogan suyunu tarif etti
bizimki ertesi günü yapmis resmini cekmis koymus
fincanda sogan suyu dibindede iki seker
ay ne gülmüstük
ne bileyim diyo belki tadi güzel olur diye koydum
sus kizcanim tatli birseyler istiyooo
deli kiz benlen ugrasmadan duramiyon dimikız umutsuz konuşma dha çokkederlenion
suzi gibi ben güzel bir karıyım de kendi kendine
inanırım canım babannemde anneme ben hamileyken açbırakmış
patates kızartması çekmiş canı
elinden almış anamın akşam yemeği olacak o die
ay suzim ya gül kokulumbenim napsın garibim çörek otunada öle yapmıştı sanırım
ay aynnı beni anlatıyon sanki ben hep böle yapıyomda
bizim adam tam tersi öle sanatsal şeylerden hoşlanmıyor
ilk zamanlar giyinip kuşanırdım o uyurdu
şimdi çözdüm işi mikili barbili kityyli şeyler giymem lazım
ay değişmez işallah:26:
he yarın izinli kociş
ne fotosu kız
ana müzünün kankisi gelmiş
hamilemisin
benim gibi ust uste zencefil ve isirgan cayi ic hic bisey canin istemez miden iggg oluyo
su icme isirgan icbencede derse ihtiyaci var bacim
yok burda pirtlatirim kiz
ay iste huy Allah affetsin :26:
bizde cok zor günler gecirdik ama artik sükür
kiz otur oturdugun yerde
bende su ictim
tüstüm sanahosbuldum bacimm
acik cene calak
hazir handeynen suzide yok
onlar olunca sayfaya bi sogukluk geliyo
ne blim bacim böyle soguk bi ortam oluyo
ne sohbet ediyolar ne bisey
ay nasil sattim iki dakikada ama
bende kurabiyemi kendim satin alirimdalgınlığıma geldi sanırım canım..aman o cezadan ne anlıcak..dinlemez takmaz çeker gider..kurabiyeler sana suziye handeye yok...onlarda 70in altına insin onlarada yapcam..burdan yemekpasta börek gönderme yeri olsada atıwersek ne güzel olurdu ..
bende yapmıyorum ya..ama elmalı kurabiye falan yemek istiyorum..yarın yapsam mı?acaba..yerim dayanamam ama..helede bi pişi yiyesim geldi sorma gitsinn..
Gözünü sevdiğimin teli valla suzi gibi wcden bilem bağlanacam ballı kurabiyeye sattın bizi küstüm suziye diyecem seni ben alttan izleyici katılıyom keşke suzi gibi kürküm olsa bastırıp parayı alacam
Onun yanına peynir müzünün tarladanda domatiz
ben kendisini yaliycakdimkiz ekrani yalicam simdi
sen kapatip sen acmissingünaydın canlarım...
kızlar kansızlığımdan dolayı her sabah 10 tane kuru erik yemeye karar werdim.2 gündür yiyorum..gün içinde atıştırmayı düşünüyorum..bakalım neye faydalmış dedim..sizle de paylaşayım dedim..bu arada 1 tane kuru erikte 100 kalori warmış..
KURU ERİK :Bol miktarda B vitaminleri, A vitamini ve E vitamini içerir. Bağırsakları çalıştırır, içerdiği zengin potasyum ve magnezyum sayesinde metabolizmayı hızlandırma özelliğine sahiptir. Ayrıca tansiyon, karaciğer rahatsızlıkları ve romatizma rahatsızlığına iyi gelmektedir. Kansere ve yaşlanmaya karşı koruyucu etkisi de vardır. Kansızlık tedavisinde de etkilidir. Diğer taraftan kuru eriğin regl düzenleyici etkisi de vardır. Kuru eriğin besin değeri taze eriğe göre daha yüksektir. Ara öğününüzde günde 10-15 adet kuru erik yemenizi öneriyorum
hadi bakalimben doktora gideceğim..görüşürüz kızlar..kendinize iyi bakın..unutmayın siz önemlisiniz..haydin ben kaçar...sewiyom uleyynnn sizleri..
günaydın kızlarrr..
cumaya 2 gün kaldı cısslara dikkat....
güzel menün zerram affiyet olsundünkü menüm..
sabah
7:00
1 haş yumurta
3 siyah zeytin
1 iri domates
2 salatalık
2 dilim çavdar ekm
9:00
1 kase kiraz
12:00 öğle
1 kase ıspanak
1 kase yoğurt
17:00 tek şekerli türk kahvesi
akşam 8:00 maalesef geç yiyoruz
3 kaşık barbunya
2 kaşık kdr tavuk döner
koca bi kase salata
1 kase yoğurt
gün içinde 2lt su
günaydınlaaarrr
nasılsınız bakemm
fena degil güzel canim affiyet olsunbende menü paylaşam bari
dün
sabah
3 bardak su
70 dakika yürüyüş
ara
limonlu yeşilçay,siyahçay
2 kuru incir
su
öğle
boll sebzeli bulgur pilavı
1 kase cacık
biraz vişne kuru erik hoşafı
ara
yeşilçay,beşi biyerde çay,siyahçay
su
akşam
yarım muz,bir kase yoğurt kürü,1 avuç içi kadar beyaz peynir
su
ara
yok
toplam
4 lt su
10 dakka yürüyüş
kolay gelsin canimHerkesi okudum ama alıntı yapacak vaktim yok
Kendinize iyi bakın kızlar, kaçamak yapmayın.
bende gitsem aradaHerkese günaydınlarrr,
güzel bir gün diliyorum, işler yoğun, haftaya da 3 gece otele gidiyoz şirketcek.
Umarım bu hafta artıda olmam.
Kendinize iyi bakın kızlarrr.
menü dogum günü oldugu halde cok güzel merve afferim sana bahane edip saldirmiyorsunDünkü Menüm
Akşam kocişin doğum günüydü kaçtı ipin ucu kayınvalidem güzel mamalar yapmış bende pasta aldım kendi annemde geldi eltimlerde kısa sortu eşliğinde teşrif ettiler yedik içtikbaya koşturdum saolsun elticiğim yine hiç yardımcı olmadı bana servise falan yanlız basıma hizmetlendim kaldırmadı koca totoşunu
SABAH
elma sirkeli ballı ılık su(kötü tadı gitsin diye 2 kiraz )
1 domates ve salatalık
yarım yumurta
avuç içi kadar tb ekmeği (kesmek zor geldi kopardım bende o kadarcık)
1 bardak süt
1 tatlı kaşığı nutella
ARA
10 adet kiraz yeşilçay
ÖĞLEN
1 kase çorba
etli patates yemeği 4-5 kaşık
1 kepçe yoğurt
1 dilim baklava
ARA
1 adet nektarin 5 adet kiraz
AKŞAM
yarım kase çorba
1 kepçe bulgur pilavı
3 adet tavuk köfte
DOĞUM GÜNÜ
2 küçük yudum pasta ve kenarındaki beyaz çikosu
1 bardak çay
1 dilim karpuz
2 adet kiraz
1,5-2 lt kadar su içtim gün içerisinde
yatarken elma sirkeli ballı ılık su içtim bide ama bu sabah unutmusum yıne
cok mu güzeldin paylas bakimYapabilirsem kocişe aldığım pastayı paylaşıcam çok beğendim ben şeklini sizde görün
ben tikandim sanirim bu hafta gitmiyorkiz ne ara yattin kalktinda buraya geldin
ay cokmus ama kalorisi :26:
hadi iyi habellerle gel insallah canim
günaydiin
hele benim daha tikkat olmam lazim
suziyi yenecemde
günaydin canim vallahi her yerim agriii :26:
spor seyettimde
günaydin canim aman dikkat et
kiz tamam menün cisli da ben senin bu eltiye cok pis gicik kaptim
ay buna birsey diyen yokmu
kiz gelince de ki
aaaelticim altina birsey giymeyi unutmussun donla gelmissin de
ay yardimda etmiyo sinir
sende ona vgidince sakinn kalkma yerinden
delii yagünaydiiinnn
güzel birgün olsun insallahh
ay dün benim heryerim agriyodu ya :26:
o halde yine spor yaptim simdi dahada berbat oldu
yanlarim , taa sirtimdaki kaslarim bile agriyo
demekki baya bütün kaslari calistiriyo
bu halde yinede yapsammi ki acaba :26:
ay suziyi yenicem diye hastanelik oluyormusum
serum bile yaptirmam cumaya kadar
sabah birbuçuk dilim kepek ekmeğiyle klasik kahvaltı zeytin peynir salatalık domatesyine yapicam insallah bugün
canim bugünü ve yarini hafif atlatisin salata ve yogurt
valla bende gidince dayanamıyorum oraya aslında 140 kalorilik salatalar var menüde ama orda steak house menü dururken salata yenirmiburger kınge bayılırım bennde ne zaman yediğimi unuttum kız senın yazını görünce gözüm döndü resmen :111::111:
[
al bu da pasta gösteriyoo
insallh canimkizlar ben gelene Kadar herkes gitmis dun aksam biraz arastirirken jillianin gobek eriten videosunu buldum
Jillian Michaels: 6 Week Six-Pack Abs Workout- Level 1 - YouTube
feci bisey tavsiye ederim kizlar
kizlar bu diyet olayi uzun Zaman alinca insan SIKILIYO yemege veriyo kendini ben karar aldim basarabilirsem kizimin dogum gunune Kadar zayiflamaya calisicam 21 temmuz yaklasik bir bucuk ayim var
kendimi spora verdim haftada en az 3 gun yuruyorum jillianin bugun Level ikinin 10gunu ve yukardaki linkide yapmaya basladim bugun itibariyle temmuz 21de vermis olucam insallah kilolarimi
heloootekrar merhaba
insallah tutar suzimay ceneniz düsmüs genebu arada günaydin kizlar
benim kan tahlilerimi konusduk sanat yapmadi
yok bebegim yanlisin varben baskan obamanin yardimcisiyim
ya negüzel olurdun
o olur bence cumaya tugbis
deli yakit mi var sizde
hosgeldin canim
sana yok pasta falan
napcan simdi haplari :26:
allah korusun kizben benimki odun diyordum ay özür dilerim ama seninkide tam odunmus
ay insallah tatlim
yukarida yazdim :113: bugün sanaysa yarin ona o hasta oldugunda nolcak
ay insallah tutar ballim bol calismalar
hic sorma cok pahali biletler hepama almanyada ucuz var diyorlardin hep
benimki sen öyle kaynana olursun diyor bana hep televizyonda görüncesanmiyorum
napcam 45 dakika yemek yemiyceksem bi bekliyoruz illa yemek gelsin sonra mesrubatlar sonrada vardik desinler diye
ya git kizim ya :83: sonra korkuyorum ben uykumda geliyorlar banakorkutma beni :18:
gecen öyle oldu nas suresi okuyorum gitiyor sonra yine geliyor yine okuyorum bütün gece nas suresi okudum korkutular beni
fotosu da var halen arsivdeama ben sekeri söylememisdim nesli görmüsdün bardagin icindeki sekermi yoksa diye
Eki Görüntüle 733327 Eki Görüntüle 733328
sus kizne yedin söyle cabuk
deli kiz benlen ugrasmadan duramiyon dimi
su icme isirgan ic
tüstüm sana
bende kurabiyemi kendim satin alirim
kiz dün benimki istedi annemlen aksam pisi yaptik
bastir parayi al kuzum benimki süs diye duruyor kulanmiyorum paslanacak
ay nerden bildin cay yaptim yanina pisi beyaz peynir domates löp löp götürdü benimki
ben kendisini yaliycakdim
sen kapatip sen acmissin
yok kuzum ben 3 tanesi 100 kalori diye biliyorum cok yerdim bi ara :44:
hadi bakalimdoktora bütün herseyi söyle :26:
havalardandir belki suzim burasi kapali bugün
güzel menün zerram affiyet olsun
fena degil güzel canim affiyet olsun
kolay gelsin canim
bende gitsem aradasende kendine iiyi bak canim
menü dogum günü oldugu halde cok güzel merve afferim sana bahane edip saldirmiyorsun
cok mu güzeldin paylas bakim
ben tikandim sanirim bu hafta gitmiyor
delii ya
kizlar gelemedim bi türlü iki kadin karsimda oturuyor caktirmadan yazmaya calisiyorum
sonra kingkong geldi yeni geleni test etti oturdusonra mola vakti geldi yerimden kalkmak zorunda kaldim öyle iste ancak gelebildim ve icimde bi huzursuzluk var cok canim sIkIn
dünkü menümüde paylasayim sonra bidaha gideyim gecmise
sabah: 2 dilim kücük kara ekmek sürme peyniri salatalik
ara: nektarin :44: ay unuttum ama nektarindin ya herhalde
öglen: spaghetti kiymali sosunu fazlakatmamisdim kiymasida fazla degildin :26:
ara: :26: yapmadim ya ay cok unutkanlik var bende
aksam: 1 tabak yogurt corbasi 2-3 pirsola
pisi yaptik tadina bile bakmadim icim gitti ama yemedim
bugün tartildim yine ayni yine gitmemis gramm falan
çok güzelmiş canım..
cıss yok diyosun yani....dünkü menümüde paylasayim sonra bidaha gideyim gecmise
sabah: 2 dilim kücük kara ekmek sürme peyniri salatalik
ara: nektarin :44: ay unuttum ama nektarindin ya herhalde
öglen: spaghetti kiymali sosunu fazlakatmamisdim kiymasida fazla degildin :26:
ara: :26: yapmadim ya ay cok unutkanlik var bende
aksam: 1 tabak yogurt corbasi 2-3 pirsola
pisi yaptik tadina bile bakmadim icim gitti ama yemedim
bugün tartildim yine ayni yine gitmemis gramm falan
:26::26::26:yanlışların var bu mönüyle doyulmaz ancak kilo alınır tatlım
kızlar hergün düzenli olarak yürüyüş yapabilen varmı? kaç dakika yürüyorsunuz ben koşu bandında yürüyücem sizce kaç dk yürümeliyim ay bu arada soğan yedim ağzım çok kötü kokuyor
ben dün kimseyle sanat falan yapmadimsuzi altta amaben çıkacam
kız dün sanat yaptınızmı dokturla
iş yerine gidip imza atacam sonrada pikniğe gidecez
akşam oturdum oturdum ağladım
evde duramıyom
nefes alamıyom
gögsüme biri oturuyo kalıyo ölece
derin nefes alsamda sanki almıyomuşum gibi hissediyoruym
ferahlayamıyorum
ates kimbi sürü alıntı yapmıştım sistem dışarı atınca gitmiş hepsi
tekrar geçmişe dönemeycem.. dün akşam ateş beni çağırdı burger yedimbüyük bi menüydü 700-800 kalori vardır bu hafta artıyı garantiledim yetmezmiş gibi bide üstüne:131::131: yedim
nerelere vurayım başımı ben şimdi pişmanım
koca hafta dikkat et bi anlık zaaf herşey yerlebir
iyi diyelim iyi olalim canim sen nasilsinKIZLAR tunaydin nasilsiniz
havadan herhalde tatlim bende öyle gibi birseyim dün dolu yagiyordun bugün günes yarin yine soguk olcakoff cok halsizim yatsam uyurum :26:
basimda dönüyoo :111:
havalardanmidir nedir anlamadim
hic sorma canim cok is varsuzimde gelemedi yogun herhalde
ay ne güzel
insallah canimkizlar ben gelene Kadar herkes gitmis dun aksam biraz arastirirken jillianin gobek eriten videosunu buldum
Jillian Michaels: 6 Week Six-Pack Abs Workout- Level 1 - YouTube
feci bisey tavsiye ederim kizlar
kizlar bu diyet olayi uzun Zaman alinca insan SIKILIYO yemege veriyo kendini ben karar aldim basarabilirsem kizimin dogum gunune Kadar zayiflamaya calisicam 21 temmuz yaklasik bir bucuk ayim var
kendimi spora verdim haftada en az 3 gun yuruyorum jillianin bugun Level ikinin 10gunu ve yukardaki linkide yapmaya basladim bugun itibariyle temmuz 21de vermis olucam insallah kilolarimi
tekrar merhaba
insallah tatlim insallah canim arkadasimal bu da pasta gösteriyoo
insallh canim
helooo
insallah tutar suzim
yoksa o kadar calisma bosa gidecek
pisimi yediin
isirgani seni özleyince iciyom
biletler okul tatil olunca iki kati oluyor suzim
havalardandir belki suzim burasi kapali bugün
bende gidecem rahat yazamiyorumoff ya gidiyoom
olsunkızlar hergün düzenli olarak yürüyüş yapabilen varmı? kaç dakika yürüyorsunuz ben koşu bandında yürüyücem sizce kaç dk yürümeliyim ay bu arada soğan yedim ağzım çok kötü kokuyor
menüm düzgün degil canim dogru sagolyanlışların var bu mönüyle doyulmaz ancak kilo alınır tatlım
yok zerram gercek yok yani makarna var bi :26çok güzelmiş canım..
nice yıllara inşallahhh
cıss yok diyosun yani....
:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?