selam nesli hoş geldin nsen nasılsın kilocuklar ne alemde?
fazla almadım canım aynı sayılır 300-500 yukarı işte 64 felan
ben yediğim zaman kilo verdiğimde hep vicdan azabı duyuyorum demkki yemesem daha çok verirdim diye de ondan
ya sen nie benim morelimi bozuyon öncedensde öle demiştin
işe başlayacam verecem
asil hayvan diyor
kız gel bi gün senlen at yarışına gidelim
ben o resmi görünce çok tiksinmiştim:26:
iyimiş o zmana neden fazla gelmiyosun artık:26:selam nesli hoş geldin nsen nasılsın kilocuklar ne alemde?
fazla almadım canım aynı sayılır 300-500 yukarı işte 64 felan
canim o su hatirlatici vardin telimde ama benim isime yaramadikız hemen uyursa sallarıdım getireydin
günaydın fadime abla
ana atları seviyorum diyor kız açlık başına vurdu heral
kız bak buldum sana o resmi
Eki Görüntüle 734145
yesen ye
günaydın
hıı bende avukat değinmce kötü bişi olmasın ded,m iyi bare:26:
beyendim suzinm
kesşke hep böle hafif yesen
buda güzel olmuş valla amapatates fazla sanki akşam yemeğinde karbonhidrat ya
kız tamam yemem o kadar gece
suzim telefona su hatırlatıcı var indirsene
kız sen buz dolabı üstene heykelcinin sanat resmini yapıştır bak bi daha dookunuyonmu dolaba
bi gecede kilo alınmaz ki bu gün salata ye bence yarın hepsi gider
ben bulamıyom ıspanakl artık kart gibiler
onu nerde gördün ki konumu açmışlar topikte
aa haber bakmadımki dün tüh ya vicdansızlar anlamıyoum bu insanları neyi paylaşamıyorlar 3 günlük dünya yazık değilmi o anaya babaya o küçük kıza
işallah atlatırım gerçi midem berbat bugun :26:
gidesin var ama dimi ise yaniyok kız anlamıyorum bende normalde diyet yapıp az yiyince 2 hafta üst üste kilo vermemyavaşladı ne zman kkoy versem veriom anlamadım:26:
haber bekliom canım belgelerim kargoya verildi merkez binasına ulaşıp sigortam başlayana kadar işe almıyorlar büyük ihtimal yarın gidecem
aa dur bende açayım
sen öle anlatınca aklıma biolay geldi
suziye faceten anlatmıştım
burda anlatamadımkimseye kanım donmuştu benimde
bizim annemin köyünde sakindir hiç olay yaşanmaz ama herkez sapıtmış artık nie böle bilmiom
35 yaşında bekar adam akrabağsı12 yaşındakıza tecavüz etmiş
kızcaazda hamile kalmış okulda bayılınca öğrenmişler olayı
adamı hapse attılar
kızıda devlet aldı
bebekte büyükmüş alınamıyorlmuş
ay ikisinide tanıyoprum
gözümün önünde gelince tüylerim diken dikenoluyor
ailelere versinler bi odaya kapatsinlar onunla bana verseler ben bile parcalarim o serefsizleriböyle serefsizleri meydanda asmadikca bu olaylar bitmiceeeeeeekk
idam geri gelmeliiiiiiii
ay 12 yasinda ne demek yaaaaaaa daha cocuk serefsiz.......................
yemin ediyorum ceza olarak kesiceksin biyerlerini baskaliranada örnek olucak
bak bakalim oluyomu bir daha
allahim ailesine sabir versin
keske biraz fazlada su icseydim belki daha iyi olurdunakşam yemeyerek dengelemişsin
canım gündüz yediklerin az geliyo demekki acıkıncada saldırıyosun
sabah ve öğle yemeklerini güzel ye aralarını iyi yap belki gece coşmassın o zaman:26:
ayyy cok üzüldüm nerde olmuş canım o olay?
bide şöle düşün onları yemesen belki daha çok verecektin
yine gel ballim ben bugün 6yi kadar calisiyorumkaciyorum kizlar
Rabbim korusun cümlemizi nefsimize ve seytana uydurmasin uyanlada karsilastirmasin insallah aminnn....
birde kacmis korkakbhr olay ankarada
Allahimm biri aradi oglu görmüs silah getirilmis biyere ve gören cocukda isimlerini biliyormus
insallah yakalanir insallahhhhhhhh
selam kızlar nasılsınızCeeeee eeeeee demeye geldim nasıl gidiyor hayat
uy kacaklar gelmis geri
selam kızlar :26:
nabersiniz?
selam kızlar bende tam 70.1 kiloyum.0.2 kilo verene kadar burda takıliyimmm :))
iyi canımsen
nabersiniz?
ben yediğim zaman kilo verdiğimde hep vicdan azabı duyuyorum demkki yemesem daha çok verirdim diye de ondan
sende yap istedim
resim tiksindirici tabi ama atları severim gerçekten yemeyi deil tabi
özellikle gelecem iş yerine bütün nevresimleri pikeleri açtırcam sana ama almıycam
sonra kendimi tanıtırım
açmıyolar canım hiç birşey herşeyi paketle aldın aldıniyimiş o zmana neden fazla gelmiyosun artık:26:
öle birini görürsem koca totoşlu boynuna sartılırım
ay atta sevmem hayvanlar hepsi uzktangüzel
bende var bitane water your body die androit benimtel her saat başı ötüyor gidip içiyon sonra işaretliyon içtim die hem daha eğlenceli bencecanim o su hatirlatici vardin telimde ama benim isime yaramadihep kapatim durdum sagol canim
gidesin var ama dimi ise yaniiyi iste kuzum ye ye zayifla bana anlattiginda bile cok sinir oldum ömür boyu cürüsün hapisanede onada tecavüz etsinler tövbe tövbe
ailelere versinler bi odaya kapatsinlar onunla bana verseler ben bile parcalarim o serefsizleri
allahim ailesine sabir versin
keske biraz fazlada su icseydim belki daha iyi olurdun
yine gel ballim ben bugün 6yi kadar calisiyorumöptüm canim amin canim amin
birde kacmis korkak
of herkeşler süpriz yapacakkizlar nasilsiniz bakayim dedim gecmise gidemiyorum herkes iyidir umarim
bugun yine kuran var bende gitmeyi dusunuyorum simdi ahmeti salliyorum uyursa mutfaga gidip kuran icin kurabiye yapicam millet hep yapiyo bende yapayim dedim bide aksam yemeginide yapmam lazim acil oglum uyumali yoksa yetisemiycem gecen haftada gec kalmistim
kizlar Sabah tartida ne gordugume inanamazsiniz supriz yarina super geliyorum insaallah
cok mutluyumm kilolar gittikce daha mutlu oluyorum
ama okadar dikkat ediyorumki soyle soyleyeyim kizima dondurma aliyorum kendime almiyorum esimde isten geliyo diyorum sende istiyomusun onada aliyorum kendime almiyorum tabi oda diyo neden yemiyosun diye
cikolata felan hic gormuyorum yiyin siz diyorum
bugun mecburen cok az yerim ama az yerim
bide kurabiyenin tadina bakicam mecburen olmamissa goturmiycemde mecburen yani
iyi canımsen
sende yap istedim
özellikle gelecem iş yerine bütün nevresimleri pikeleri açtırcam sana ama almıycam
sonra kendimi tanıtırım
açmıyolar canım hiç birşey herşeyi paketle aldın aldın
bende var bitane water your body die androit benimtel her saat başı ötüyor gidip içiyon sonra işaretliyon içtim die hem daha eğlenceli bence
of herkeşler süpriz yapacak
oyle olcak herhalde canim
bende var bitane water your body die androit benimtel her saat başı ötüyor gidip içiyon sonra işaretliyon içtim die hem daha eğlenceli bence
kızzzz nasıl alıntı yapıyosuniyi canımsen
oyle olcak herhalde canimhepsi birbirine girmiş beynim döndü okucam die:111:
olmas öle paketlen ellemem lazımay ne dedim ben kumaşuı hissetmem lazım ay buda erotik oldu
elalemin koca totoşlu karılarına sarılma ben kendimi tanıtınca sarmaşırız
seninkide süprüzlü ya kız azmı geçen haftaya göre ben yine yerimde sayıyom allahtan artıda değilimdün az yedim dengeledim artı gitti
kızzzz nasıl alıntı yapıyosunhepsi birbirine girmiş beynim döndü okucam die:111:
olmas öle paketlen ellemem lazımay ne dedim ben kumaşuı hissetmem lazım ay buda erotik oldu
elalemin koca totoşlu karılarına sarılma ben kendimi tanıtınca sarmaşırız
seninkide süprüzlü ya kız azmı geçen haftaya göre ben yine yerimde sayıyom allahtan artıda değilimdün az yedim dengeledim artı gitti
bu hafta hep yedim ki kısırlar kızartmalar anlamıyom yemeği kısınca kilo veremiyom gram gram gidiyo bi enteresan vücütüm
ay hissetmem lazımdedinde aklıma o kaynanmın arkadaşı geldi
benim çay kaşıklarıma çatallarıma bakıyor yemek yerken ay ne kadar seksi çay kaşığının sapı dio incecik ben öle şeylere çok dikkat ederim dio sapık
sen öle tanıtmadan gelir açtırısan ben sarılırım bilmemişte banane sonra adım sapığa çıkr
bu hafta hep yedim ki kısırlar kızartmalar anlamıyom yemeği kısınca kilo veremiyom gram gram gidiyo bi enteresan vücütüm
ay hissetmem lazımdedinde aklıma o kaynanmın arkadaşı geldi
benim çay kaşıklarıma çatallarıma bakıyor yemek yerken ay ne kadar seksi çay kaşığının sapı dio incecik ben öle şeylere çok dikkat ederim dio sapık
sen öle tanıtmadan gelir açtırısan ben sarılırım bilmemişte banane sonra adım sapığa çıkr
e uğraşma diyet yapacam die o zaman ye gitsin
ben azcık kaçırsam ertesi gün hemen 1 kilo bile farkettiği oluyo
kaynananın arkadaşına gelince insanın fikri neyse zikri o olur
o yemiş kafayı santla herhalde
gördüğü herşeyi oraya yoruyosa
yapmam öle şey merak etme direk ifşa ederim kendimi ben bhr84 üm die
selam kızlar öncelikle bir itirafda bulunmak istiyorum ben burdaki bütün arkadaşlarımı daha görmeden sevdim
tanışmaya gelince 29 yaşında 1.56 boyunda 77 kiloda çalışmayan evhanımı bir erkek çocuğu sahibi şirin bir hanımım :76:
sizleri de tanımak isterim tek tek kendinizi tanıtırsanız çok mutlu olurum
burda bulunan bütün arkadaşlarımı kocaman öpüyorum
hosgeldinben de motivasyon güçlüğü çekiyorum. masa başında çalışıyorum. diyetisyen sıkıntısı olan bir yerde çalışıyorum. dikkat etmeye çalışıyorum ama yardıma ihtiyacım var
ohh ohhhkizlar nasilsiniz bakayim dedim gecmise gidemiyorum herkes iyidir umarim
bugun yine kuran var bende gitmeyi dusunuyorum simdi ahmeti salliyorum uyursa mutfaga gidip kuran icin kurabiye yapicam millet hep yapiyo bende yapayim dedim bide aksam yemeginide yapmam lazim acil oglum uyumali yoksa yetisemiycem gecen haftada gec kalmistim
kizlar Sabah tartida ne gordugume inanamazsiniz supriz yarina super geliyorum insaallah
ama okadar dikkat ediyorumki soyle soyleyeyim kizima dondurma aliyorum kendime almiyorum esimde isten geliyo diyorum sende istiyomusun onada aliyorum kendime almiyorum tabi oda diyo neden yemiyosun diye
sana nasil foto gönderiyom ama hepiyi canımsen
sende yap istedim
sonra kendimi tanıtırım
kolay gelsinkizlar ahmet uyudu ben acil islere baslamaliyim fazla ciz yemeyin yarin tarti gunu
nedençok sıklıdım yaa :)
dünden mi :26:ay napsam bugun midem berbat :26::26::26:
ne zmandır o kadar yemiyordum çatlayacam sandım:26:
öhöm öhömselam kızlar öncelikle bir itirafda bulunmak istiyorum ben burdaki bütün arkadaşlarımı daha görmeden sevdim
tanışmaya gelince 29 yaşında 1.56 boyunda 77 kiloda çalışmayan evhanımı bir erkek çocuğu sahibi şirin bir hanımım :76:
sizleri de tanımak isterim tek tek kendinizi tanıtırsanız çok mutlu olurum
burda bulunan bütün arkadaşlarımı kocaman öpüyorum
tanımadanmı sevdinnerden biliyon sen bizi
kızlar topiğimiz googlede arama yapan tüm dopiçler için fenomen oldu heral
çok yememişsinde senin menülereinde bana göre eksik olan noktalarama arti ciktim zerram cokmu yemissim :26: ayran icmedim keske icseydim
icim parcalandi okurken yaallahim ne kötü birsey allah kimsenin basina vermesin ben haberlere bakasim bile gelmiyor bu yüzden
bende hazir edip yatagimin basinami koysam diyom gece mutfaga gitmek zor geliyo
evet canim alisveris yeri
dün benim kocis ordan toast mit roggen almis cok güzel cok begendim
varsa al dicekdim
çok kalorili değil ama abarmamak lazımhakklisin bi ara sey vardin birde serefsiz tövbe tövbe 3 cocuga kötülük yapmis ondan sonra öldürmüsdün türkiyenin heryerine asmislardin cocuklarin resimlerini 1 sene kadar aramislardin bayramda kaybolan cocuklar kayserideydin herhalde serefsiz avusturyadan atilmis kayserideki cocuklara bulasmis ben kac hafta etkisi altinda kaldim cocuklarin basina gelenleri duydukdan sonra bence öylelerinin cezasini cani yanan aileler vermeli allahim öyle birseyi kimseye yasatmazsin ben o adami yasatmazdim herhalde
günaydin tatlimsende yiyip yiyip zayifliyanlardansin
acaba beyaz leblebi cokmu kalorili zerram ara olarak ondan yesem sürekli :26:
bi bakayim tatlim sagol
hangi kanalda ne programi canim :26:
bencede idam edilmeli o şerefsizler....kesinliklee ama kesinlikleee idam edilmelii
biz böyleleri icinmi dogurup büyütüyoruz adiler serefsizler ..........................................
müge anli da suzim cok seviyorum bu programi
annesini bi görrkonusamiyo bile
basima agrilar girdi
patates bana tatlı tatlı gülümsüyordu..kız hemen uyursa sallarıdım getireydin
günaydın fadime abla
ana atları seviyorum diyor kız açlık başına vurdu heral
kız bak buldum sana o resmi
Eki Görüntüle 734145
yesen ye
günaydın
hıı bende avukat değinmce kötü bişi olmasın ded,m iyi bare:26:
beyendim suzinm
kesşke hep böle hafif yesen
buda güzel olmuş valla amapatates fazla sanki akşam yemeğinde karbonhidrat ya
kız tamam yemem o kadar gece
suzim telefona su hatırlatıcı var indirsene
kız sen buz dolabı üstene heykelcinin sanat resmini yapıştır bak bi daha dookunuyonmu dolaba
bi gecede kilo alınmaz ki bu gün salata ye bence yarın hepsi gider
ben bulamıyom ıspanakl artık kart gibiler
onu nerde gördün ki konumu açmışlar topikte
aa haber bakmadımki dün tüh ya vicdansızlar anlamıyoum bu insanları neyi paylaşamıyorlar 3 günlük dünya yazık değilmi o anaya babaya o küçük kıza
işallah atlatırım gerçi midem berbat bugun :26:
köylerde artık berbat oldu maalesef..yok kız anlamıyorum bende normalde diyet yapıp az yiyince 2 hafta üst üste kilo vermemyavaşladı ne zman kkoy versem veriom anlamadım:26:
haber bekliom canım belgelerim kargoya verildi merkez binasına ulaşıp sigortam başlayana kadar işe almıyorlar büyük ihtimal yarın gidecem
aa dur bende açayım
sen öle anlatınca aklıma biolay geldi
suziye faceten anlatmıştım
burda anlatamadımkimseye kanım donmuştu benimde
bizim annemin köyünde sakindir hiç olay yaşanmaz ama herkez sapıtmış artık nie böle bilmiom
35 yaşında bekar adam akrabağsı12 yaşındakıza tecavüz etmiş
kızcaazda hamile kalmış okulda bayılınca öğrenmişler olayı
adamı hapse attılar
kızıda devlet aldı
bebekte büyükmüş alınamıyorlmuş
ay ikisinide tanıyoprum
gözümün önünde gelince tüylerim diken dikenoluyor
aminnnn....kaciyorum kizlar
Rabbim korusun cümlemizi nefsimize ve seytana uydurmasin uyanlada karsilastirmasin insallah aminnn....
selam verip kaçmışın nesliyle nerelerdesiniz....
nabersiniz?
kizlar nasilsiniz bakayim dedim gecmise gidemiyorum herkes iyidir umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?