70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sagol zerram dikkat edecem beyaz leblebiyide alacam ama abartmiycam zaten cok yiyemiyorum onu cabuk doyuruyor

Off bi türlü gelemedim gelemedim işler cok yogundu anca bitirdim işleri

Nasılsınız bakalım kısçeler daha geçmişe gitmedim bi göz gezdiricem sadece anca

dünkü menümü yazıyım şimdi

SABAH
1 domates salatalık
1 dilim tb ekmeği
kk peynir
5 adet zeytin
sade şekersiz nescafe

ARA

10 adet kiraz
yeşilçay

ÖĞLEN

1 kepçe çorba
1 kepçe makarna
1 kepçe yoğurt

ARA

5 kiraz
2 erik

AKŞAM

1 kase yogurtlu semizotu salatası
yarım domates

ARA

1 avuç çekirdek
1 adet maden suyu

2 lt su içtim jilian 6 six pack videosunu yapmaya calıstım yapabıldıgım kadar

yatarken elma sirkesi+bal+ılık su içtim

ama bi alıyorum bi veriyorum yaa ben niye kılo veremıyorum offfffffff
bu hafta yine 70.5lerde falan cıkıcam herhalde veremıyorum bır turlu cok yavas gıdıyor

naptin kuzum nasilsin yogunsan gecmise gitme seker ufak tefek de olsa kacamak olunca gitmiyor bazen ama morelini bozma simdi önceki gün iki isirik pasta dün cekirdek aksamlari onlar agir geliyor kilo vermeyi engeliyor sanirim :26:
yada vucutun kas yapiyor kas kilodan agir diyorlar benim bi ara gittigim diyetisyen kilo veremezende her hafta ölcülerini al demisdin o yüzden :26:

İyiyim canım gitmiyim hiçgeçmişe dogru soyluyosun
zaten ckıcam 6da kaçamaklar oluyor işte ya hafta sonu bıraz kacıyorum
butun hafta verdıklerım gerı gelıyor sonra geri onları vermeye calısıyorum yıne
sporda yapıyorum ama kas yapıyomuyumdur acaba
oyleyse ıyı yıne kılo vermemeye razıyım kaslarım olsun da yağ olmasın
iyi geldi valla bu fikir iyiki dedin kızz

bugün yogun geçiyor iş yerinde işler cok ama komık bişi oldu
satış yapan bi bayan geldi işyerime ona cay soyledıler
bana da ne içersin diye sordular çayı canım cekmedi diye
kivi içiyim dedim kivide yeşil bişi ama tadı cok hoş
kadın dedi siz değişik birisiniz galiba kivi falan bi oryantallik var demezmi
beni aldımı bi gülme krize girdim resmen
neyse çaycı getirdi cayları ve benim kivimi
kadın ilk defa görmüş sözde yine demezmi
o ne seksi bi içecekmiş öyle diye
ben yine kriz baya guldum kadın demiştir deli bi oryantal bu

güldüm baya ama kadın seksi falan diyincede utandım
erkekler vardı yanımızda cunku cosmustu kadın sanırım aklı fıkrı oryantalda seksilikte

kiz bende icmedim hic kivinin icecegi de mi varmis haha nerden buluyorsunuz fantasi gelismis kadinlari bilmiyorum
bizim burda öyle yok anam biride bana birsey anlatsa birsey desede action gelse hayatima hahay
yok cidden mervecim ben unutuyorum sen unutmazsan bel karin toto baldir ha birde kol vardin yani 3ünü bile bel karin toto ölcsen o bile yeter birde sen spor da yapiyorsun bence santim olarak gidiyor ama hep tartiya baktigimizdan fark etmiyorsundur

anam seninde bi ayarın yok
illa şeyini çıkaracan
:44::44:

cok tatli geliyor tadi ben fazla yiyemiyordum :26:
yok suzim benim yediğim öyle tatlı değil..çok tatlı şeyleri bende yiyemem.bu biraz ekşi gibi..
güzel canım..sen şimdi 3 te yedin bidaha yemedinmi?nasıl dayandın gıı..

güzel menü canım..ben walla diyet miyet yapamıyorum..nolcak bilmem bakalım..

aynen bana olan sana oluyor..insan diyet psikolojisine girdimi gece gündüz beyin yemeye yönlendiriyor..helede benim beynimden hiç ayrılmıyor ne etcez balım böyle biz..
böylelerini asacaksın bak bakalım bidaha yapabiliyorlar mı?Allah belalarını wersin..

kız hande sen yiyerek kilo wermenin yolunu bulmuşun..bizede anlatta bizde faydalanalım..şaka bi yana seni uyarayım sakın yiyorum kilo almıyorum sanma..o yediklerin ileriki zamanda yüzünü gösterir we eğer kilo wermekte zorluk çekersen bunlara bağlarsın..ben hep yiyorum almıyorum dedim dedim çıktım..bak şimdi bu yüzden iradem kırıldı..4 5 kiloyu wermek benim 2 haftamı alır ama yapamıyorum yapamıyorum..yarın artılarda olcam çünkü yiyorum bugünde

kız hemen uyursa sallarıdım getireydin
anlaştık bu gece yolluyom kızı..sonradan mızmızlanmak yok ama..gece uyanır süt ister durur ona göre..

selam kızlar :26:
nabersiniz?
iyilik canım sen nasılsın...
ne güzel canım ya iradene sahip çıkıyorsun..bende yapcam ya yemesem biyerim eksilmez ya of..bende irade istiyorum..:18::18:
ay napsam bugun midem berbat :26::26::26:
ne zmandır o kadar yemiyordum çatlayacam sandım:26:
az daha ye.. kız bende durmadan kaçamak yapıyorumda çatlayana kadar bişey yemiyorum..nettin handem olmaz ama..kaç defa dedimsana bana uyma pişman olursun diye.dinlemedin .
hoşgeldin canım..ben 25 yaşında 1.60 boyunda biri kız biri erkek 2 ewlat sahibi ew hanımı bir anneyim..ismim müzeyyen..tanıştığıma memnun oldum..

Ay kız o ne öyle ben de güldüm akşam akşam, kivinin nesini içiyon ki, çayı mı var, ben de ilk defa duydum, kadında kompleks varış sanırım, kabullenememiş senin değişik bişey içmeni? Bugünlerde kadınlarda hep bişiler var demekki, handenin kayınvalidesinin arkadaşı, senin ordaki kadın, ne oluyor yahu???

Son düzenleme:
menün güzel canım ama akşam yenilen o çekirdek çok yağlı..100 grda sanırım 570 küsür kalori wardı..

Sen varsınya anacım, fırıncıyı bile sen bulmadın mı, senden iyi ekşın mı olur?Şaka bir yana nasılsın canım? Az sonra çıkacağım ben de, bakalım tartı yarın kimleri güldürecek? Sabah ben de +400 gr.daydım

en öndeki eşil olan canım kivi

ben jiliana ilk basladıgımda almıstım olculerımı lwl1 bıtınce tekrar aldım fark vardı biraz ama kagıt evde
yarın unutmazsam alıyım yanıma yazarım ne kaaa fark var sizde görün
işe yarıyo accukkk

ama lwl2ye baslayamadım bır turlu hala aksam berenervanın tavsıye ettıgı karın kasları ıcın olanı yapıyım dedim
onunda kolum sakat oldugu için bir çogunu yapamadım
lewel 1e bastan baslamayı dusunuyorum bu aksam

Nerden alıyonuz bu kivi çayını merak ettim, neye faydası var, zayıflamaya etki ediyo mu??

:44::44:

yok suzim benim yediğim öyle tatlı değil..çok tatlı şeyleri bende yiyemem.bu biraz ekşi gibi..
güzel canım..sen şimdi 3 te yedin bidaha yemedinmi?nasıl dayandın gıı..

bizim burdakiler sekerli mi ne ama bayadir yemiyordum kuru erik yiyince wc sorunumda kalmiyordun ay birsürü planim var kuru erik yiycem yogurt fazla yiycem beyaz leblebi yiycem
yok yemedim tatlim 3 den sonra ama ekside cikmadim acikmadim aslinda acikir gibi olunca kendime kahve yaptim

Hee var bişiler noluyosa sapıttırıkmı oluyok ne erkekleri sollarız bu gidişle biz

menün güzel canım ama akşam yenilen o çekirdek çok yağlı..100 grda sanırım 570 küsür kalori wardı..

aman deme yaaa kırk yılda bir yedim içime oturdu şimdi yemicem bidaaaa

dogru dedın valla suzinin kendisi ekşın
yarın herkezin eksileri bol bol görmesi dileğiyle bende cıkıyorum kızlar kendinize mukayet olun akşam yemeğinde cıs yapmayın yoksaaaa
haydi çaaavvvv

Nerden alıyonuz bu kivi çayını merak ettim, neye faydası var, zayıflamaya etki ediyo mu??

Oralet varya canım kahvehanelerde cay ocaklarında olur genelde buda oyle toz halınde sıcak suyla karıstırılıyor zayıflamaya etkısı yoktur cunku kendınden tatlı şeker atmasanda şekerli gibi yani bide ekşi bende cok nadir içiyorum cay içmek istemediğimde

mayis ayi da gecti aslinda erkekler sapitirken bu sene kadinlar kedi gibi miauliyo
ay ben firinciyi unuttum napim fadimecim benim sucum degilki benmi dedim git firincida hamur ögren diye hahay
e iste fadimecim bu hafta cok yogun gecti iki kere 6yi kadar calisdim doktor avukat derken evimi cocugumla fazla ilgilenemedim ama cok sükür iyiyiz ay bugün bi form cayi at bende atacam
ay ne güzel duruyor zehirli gibi sicak mi soguk mu :44:cay gibi degil herhalde sogukdur dimi
ay bi keresinde babam gemiylen türkiyeye geldigimizde alkolsüz cocktail icmisdin gemide mavi birsey din cok hosuna gitti biz vardik isparta yalvaca cay bahcesindeyiz garson soruyor babama ne icersin oda diyor ben cocktail alayim garson orolet getirmisdin sicacik ay ne gülmüsdük yalvacin cocktaili baba diye
birakma sakin sporlan hem vucutunda zayiflarken daha güzel durur canim
bende duymusdum kivi zayiflatiyor diye simdi aratirdim buldum fadimecim dur paylasayim

KİVİ

Kivi için tam bir C vitamini deposu demek mümkün. Uzmanlar, 100 gr kivide yaklaşık 400 miligram C vitamini bulunduğunu söylüyor. Bu vitamin kolajene de olumlu katkıda bulunuyor. Dolayısıyla cildimizin en iyi dostlarından. A, B1, B2 vitaminleri, proteinler, kalsiyum, fosfor ve demir gibi mineral madde içerikleriyle de önemli bir besin kaynağı. Kivi aynı zamanda sindirimi kolaylaştırıyor ve kabızlığı önlüyor.

görüsürüz seker v insallah hepimiz yarin eksi görürüz

he goggle yanlışını bilem düzeltiyor kerata
evet patatesin masumkaldığını bu yazından sonra öğrendim kız yeme çiğ köfte ne koyuyolar belli deil
birini sevmem için onu görmem şart değil eğer ondan sempati almışsam onu görmeden severim ayrıca ben google dan bulmadım
sen yeni geldiğin için daha önceki muhabbetleri bilmiyordun canım
yani böle tepkili gibi konuşmana gerek yok çünkü kötü birşey demedim ben
senin gibi böyle gelipte ben sizi tanıyorum üye olmadanda diyen çok olduğu için o yüzden dedim
google yazısıda sana deil ayrıca üzerine alınma die 1 satır boşluk bırakıp yazdım
ve o bir espiriydi
yav elma sirkesi midene bişey yapmıyormu faydasını görüyonmu canım
ay bu benim sapık misafir gibi olmuş
sapıttı bu insanlar nerden ne düşünceklerini bilmiyorlar tövbe :26:
yok canım yav keşke öle bi yöntemini bulsam valla hepimize verirdim
nebilim iste arada böle oluyo bazı haftalar çok yesem bile kilo veriom
bazende ne kadar dikkat etsemtepinsem ohafta tık olmuyor deliriyorum
bundan sonra ikincibir emrekadar suzişimin bilmediği şeylerin bu topikte yenmesini yasaklıyorum
kadıncağız bilmiyor zaten
kız sıcak o çay gibi ama boyalı su
yani gerçek kiwi suyu deil kimyasal var içinde pek bi faydası yok canım
öle yeşil sıcak bişey
kimse yok bende kacim birazdan cikacam öptüm yarin cuma ay insallah güzel sonuclar görürüz öptüm cok
kız suzi erken yat bu gece yarın zayıf çıkalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…