tanımadanmı sevdinnerden biliyon sen bizi
kızlar topiğimiz googlede arama yapan tüm dopiçler için fenomen oldu heral
sagol zerram dikkat edecemçok yememişsinde senin menülereinde bana göre eksik olan noktalar
kahvaltın
kahvaltıyı daha güzel çeşitli yapabilirsin canım
d
ğer öğünler içinde sebze,salata ,çorbave yoğurt takviyesi yaparsan barsaklarında daha iyi çalışır
çok kalorili değil ama abarmamak lazım
ara öğünde 1 çay bardağı kdr olabilir
ama sürekli değil tabi
su içirmekte üstüne yok
benim işyerindede var
midem sıyrılıncada atıyorum ağzıma peşinden su
şişiriyor beni
Off bi türlü gelemedim gelemedim işler cok yogundu anca bitirdim işleri
Nasılsınız bakalım kısçeler daha geçmişe gitmedim bi göz gezdiricem sadece anca
dünkü menümü yazıyım şimdi
SABAH
1 domates salatalık
1 dilim tb ekmeği
kk peynir
5 adet zeytin
sade şekersiz nescafe
ARA
10 adet kiraz
yeşilçay
ÖĞLEN
1 kepçe çorba
1 kepçe makarna
1 kepçe yoğurt
ARA
5 kiraz
2 erik
AKŞAM
1 kase yogurtlu semizotu salatası
yarım domates
ARA
1 avuç çekirdek
1 adet maden suyu
2 lt su içtim jilian 6 six pack videosunu yapmaya calıstım yapabıldıgım kadar
yatarken elma sirkesi+bal+ılık su içtim
ama bi alıyorum bi veriyorum yaa ben niye kılo veremıyorum offfffffff
bu hafta yine 70.5lerde falan cıkıcam herhalde veremıyorum bır turlu cok yavas gıdıyor
naptin kuzum nasilsinyogunsan gecmise gitme seker ufak tefek de olsa kacamak olunca gitmiyor bazen ama morelini bozma simdi önceki gün iki isirik pasta dün cekirdek aksamlari onlar agir geliyor kilo vermeyi engeliyor sanirim :26:
yada vucutun kas yapiyor kas kilodan agir diyorlar benim bi ara gittigim diyetisyen kilo veremezende her hafta ölcülerini al demisdin o yüzden :26:
İyiyim canım gitmiyim hiçgeçmişe dogru soyluyosun
zaten ckıcam 6da kaçamaklar oluyor işte ya hafta sonu bıraz kacıyorum
butun hafta verdıklerım gerı gelıyor sonra geri onları vermeye calısıyorum yıne
sporda yapıyorum ama kas yapıyomuyumdur acaba
oyleyse ıyı yıne kılo vermemeye razıyım kaslarım olsun da yağ olmasın
iyi geldi valla bu fikir iyiki dedin kızz
bugün yogun geçiyor iş yerinde işler cok ama komık bişi oldu
satış yapan bi bayan geldi işyerime ona cay soyledıler
bana da ne içersin diye sordular çayı canım cekmedi diye
kivi içiyim dedim kivide yeşil bişi ama tadı cok hoş
kadın dedi siz değişik birisiniz galiba kivi falan bi oryantallik var demezmi
beni aldımı bi gülme krize girdim resmen
neyse çaycı getirdi cayları ve benim kivimi
kadın ilk defa görmüş sözde yine demezmi
o ne seksi bi içecekmiş öyle diye
ben yine kriz baya guldum kadın demiştir deli bi oryantal bu
güldüm baya ama kadın seksi falan diyincede utandım
erkekler vardı yanımızda cunku cosmustu kadın sanırım aklı fıkrı oryantalda seksilikte
:44::44:anam seninde bi ayarın yok
illa şeyini çıkaracan
yok suzim benim yediğim öyle tatlı değil..çok tatlı şeyleri bende yiyemem.bu biraz ekşi gibi..cok tatli geliyor tadi ben fazla yiyemiyordum :26:
güzel canım..sen şimdi 3 te yedin bidaha yemedinmi?nasıl dayandın gıı..günaydin sekerler
dünkü menümü yazayim:
sabah: 2 dilim kara ekmek salatalik biber
ara:nektarin
ögleneynirli ispanak yemegi
ara: nektarin
aksam saat 15 de yaptim 1 lahmacun salatayla
saat 15 den sonrada yemedim aksami öne aldim diye
güzel menü canım..ben walla diyet miyet yapamıyorum..nolcak bilmem bakalım..dünkü menüm
sabah kahvaltı
8:00
1 köz biber,1 domates,2 salatalık
1 haş yum
1.5 kk kdr beyaz peynir
2 dilim çavdar ekm
öğlen 13:00
5 kş kdr bulgur pilavı
1 kase cacık
salata
3 tavuk köfte
15:00
tek şekerli türk kahvesi
17:00
1 çay bar beyaz leblebi
akşam19:45
1 kase yoğurt
3 köfte,4-5 dilim patates(sulu köfte yapmıştım)
3-4 kaşık yeşil fasulye
salata
1 lookma ceviz kdr tatlı( baklavagibi bişey lokummuş eşim allmış merakımdan yedim merak edilecekte bişey değimiş)
1 bardak beşi bi yerde,1 bar yeşil çay, 1 bardak form çay
ve 2.5 lt su
aynen bana olan sana oluyor..insan diyet psikolojisine girdimi gece gündüz beyin yemeye yönlendiriyor..helede benim beynimden hiç ayrılmıyor ne etcez balım böyle biz..günaydiin
kendimi yolmak istiyorum kizlar
gece bi kalkdim saat 1 le 2 arasi
direk mutfaga makarnanin basina
öküz gibi yedim yedim
yattim sabah 5 de yine hortladim
karpuzun basina3 4 dilimde onu yedim
sabah tartildim 70.1
kizi okula biraktim geldim wc felan yine tartildim 69.8
ne oluyor bana geceleri anlamiyorum
kafami duvarlara vurmak istiyorum ne oluyor bana geceleri anlamiyorum
Eki Görüntüle 734033
böylelerini asacaksın bak bakalım bidaha yapabiliyorlar mı?Allah belalarını wersin..5 yasinda bir kiz cocugu yavrummmm nasidal güzel
babasinin yaninda babacim diyor ve ölüyor
kafasina maganda kursunu isabet etmis
ay Allahim simdi agzima geleni yazicam ............
koru Rabbim evlatlarimizi böylelerinide islah et ailesinede sabir ver
kız hande sen yiyerek kilo wermenin yolunu bulmuşun..bizede anlatta bizde faydalanalım..şaka bi yana seni uyarayım sakın yiyorum kilo almıyorum sanma..o yediklerin ileriki zamanda yüzünü gösterir we eğer kilo wermekte zorluk çekersen bunlara bağlarsın..ben hep yiyorum almıyorum dedim dedim çıktım..bak şimdi bu yüzden iradem kırıldı..4 5 kiloyu wermek benim 2 haftamı alır ama yapamıyorum yapamıyorum..yarın artılarda olcam çünkü yiyorum bugündegünaydın kızlar
midem berbat dün piknikte sapıttım:26:
5 -6 tane sucuk yemiş olabilirim mangalda onlan beraber yarımsan fazla beyaz ekmek bitirdim:26:
kola içtim:26:
şekerli çaylar kahveşer içtim:26:
dedim ki bu sabah heralde 100 kilo uyanırım çünkü çatlatacaktım:26:
geçen hafta 74.500 düm bu gün 73.300 çıktım
daha tuvaletedede gitmedim bide
ay bilmiyorum yediklerimnere gitti:26::26:
yemesem zayıflayamıyorum nası iş anlamdım:26:
ama midem kötü ağrıyııı
anlaştık bu gece yolluyom kızı..sonradan mızmızlanmak yok ama..gece uyanır süt ister durur ona göre..kız hemen uyursa sallarıdım getireydin
iyilik canım sen nasılsın...
selam kızlar :26:
nabersiniz?
ne güzel canım ya iradene sahip çıkıyorsun..bende yapcam ya yemesem biyerim eksilmez ya of..bende irade istiyorum..:18::18:kizlar nasilsiniz bakayim dedim gecmise gidemiyorum herkes iyidir umarim
bugun yine kuran var bende gitmeyi dusunuyorum simdi ahmeti salliyorum uyursa mutfaga gidip kuran icin kurabiye yapicam millet hep yapiyo bende yapayim dedim bide aksam yemeginide yapmam lazim acil oglum uyumali yoksa yetisemiycem gecen haftada gec kalmistim
kizlar Sabah tartida ne gordugume inanamazsiniz supriz yarina super geliyorum insaallah
cok mutluyumm kilolar gittikce daha mutlu oluyorum
ama okadar dikkat ediyorumki soyle soyleyeyim kizima dondurma aliyorum kendime almiyorum esimde isten geliyo diyorum sende istiyomusun onada aliyorum kendime almiyorum tabi oda diyo neden yemiyosun diye
cikolata felan hic gormuyorum yiyin siz diyorum
bugun mecburen cok az yerim ama az yerim
bide kurabiyenin tadina bakicam mecburen olmamissa goturmiycemde mecburen yani
az daha ye..ay napsam bugun midem berbat :26::26::26:
ne zmandır o kadar yemiyordum çatlayacam sandım:26:
hoşgeldin canım..ben 25 yaşında 1.60 boyunda biri kız biri erkek 2 ewlat sahibi ew hanımı bir anneyim..ismim müzeyyen..tanıştığıma memnun oldum..selam kızlar öncelikle bir itirafda bulunmak istiyorum ben burdaki bütün arkadaşlarımı daha görmeden sevdim
tanışmaya gelince 29 yaşında 1.56 boyunda 77 kiloda çalışmayan evhanımı bir erkek çocuğu sahibi şirin bir hanımım :76:
sizleri de tanımak isterim tek tek kendinizi tanıtırsanız çok mutlu olurum
burda bulunan bütün arkadaşlarımı kocaman öpüyorum
İyiyim canım gitmiyim hiçgeçmişe dogru soyluyosun
erkekler vardı yanımızda cunku cosmustu kadın sanırım aklı fıkrı oryantalda seksilikte
menün güzel canım ama akşam yenilen o çekirdek çok yağlı..100 grda sanırım 570 küsür kalori wardı..Off bi türlü gelemedim gelemedim işler cok yogundu anca bitirdim işleri
SABAH
1 domates salatalık
1 dilim tb ekmeği
kk peynir
5 adet zeytin
sade şekersiz nescafe
ARA
10 adet kiraz
yeşilçay
ÖĞLEN
1 kepçe çorba
1 kepçe makarna
1 kepçe yoğurt
ARA
5 kiraz
2 erik
AKŞAM
yarım domates
ARA
1 avuç çekirdek
1 adet maden suyu
bu hafta yine 70.5lerde falan cıkıcam herhalde veremıyorum bır turlu cok yavas gıdıyor
Sen varsınya anacım, fırıncıyı bile sen bulmadın mı, senden iyi ekşın mı olur?kiz bende icmedim hic kivinin icecegi de mi varmis haha nerden buluyorsunuz fantasi gelismis kadinlari bilmiyorum
bizim burda öyle yok anam biride bana birsey anlatsa birsey desede action gelse hayatima hahay
yok cidden mervecim ben unutuyorum sen unutmazsan bel karin toto baldir ha birde kol vardin yani 3ünü bile bel karin toto ölcsen o bile yeter birde sen spor da yapiyorsun bence santim olarak gidiyor ama hep tartiya baktigimizdan fark etmiyorsundur
kiz bende icmedim hic kivinin icecegi de mi varmis haha nerden buluyorsunuz fantasi gelismis kadinlari bilmiyorum
bizim burda öyle yok anam biride bana birsey anlatsa birsey desede action gelse hayatima hahay
yok cidden mervecim ben unutuyorum sen unutmazsan bel karin toto baldir ha birde kol vardin yani 3ünü bile bel karin toto ölcsen o bile yeter birde sen spor da yapiyorsun bence santim olarak gidiyor ama hep tartiya baktigimizdan fark etmiyorsundur
Eki Görüntüle 734598 en öndeki eşil olan canım kivi
ben jiliana ilk basladıgımda almıstım olculerımı lwl1 bıtınce tekrar aldım fark vardı biraz ama kagıt evde
yarın unutmazsam alıyım yanıma yazarım ne kaaa fark var sizde görün
işe yarıyo accukkk
ama lwl2ye baslayamadım bır turlu hala aksam berenervanın tavsıye ettıgı karın kasları ıcın olanı yapıyım dedim
onunda kolum sakat oldugu için bir çogunu yapamadım
lewel 1e bastan baslamayı dusunuyorum bu aksam
:44::44:
yok suzim benim yediğim öyle tatlı değil..çok tatlı şeyleri bende yiyemem.bu biraz ekşi gibi..
güzel canım..sen şimdi 3 te yedin bidaha yemedinmi?nasıl dayandın gıı..
Ay kız o ne öyle ben de güldüm akşam akşam, kivinin nesini içiyon ki, çayı mı var, ben de ilk defa duydum, kadında kompleks varış sanırım, kabullenememiş senin değişik bişey içmeni? Bugünlerde kadınlarda hep bişiler var demekki, handenin kayınvalidesinin arkadaşı, senin ordaki kadın, ne oluyor yahu???
menün güzel canım ama akşam yenilen o çekirdek çok yağlı..100 grda sanırım 570 küsür kalori wardı..
Sen varsınya anacım, fırıncıyı bile sen bulmadın mı, senden iyi ekşın mı olur?Şaka bir yana nasılsın canım? Az sonra çıkacağım ben de, bakalım tartı yarın kimleri güldürecek? Sabah ben de +400 gr.daydım
Nerden alıyonuz bu kivi çayını merak ettim, neye faydası var, zayıflamaya etki ediyo mu??
mayis ayi da gecti aslinda erkekler sapitirken bu sene kadinlar kedi gibi miauliyoAy kız o ne öyle ben de güldüm akşam akşam, kivinin nesini içiyon ki, çayı mı var, ben de ilk defa duydum, kadında kompleks varış sanırım, kabullenememiş senin değişik bişey içmeni? Bugünlerde kadınlarda hep bişiler var demekki, handenin kayınvalidesinin arkadaşı, senin ordaki kadın, ne oluyor yahu???
ay ben firinciyi unuttumSen varsınya anacım, fırıncıyı bile sen bulmadın mı, senden iyi ekşın mı olur?Şaka bir yana nasılsın canım? Az sonra çıkacağım ben de, bakalım tartı yarın kimleri güldürecek? Sabah ben de +400 gr.daydım
ay ne güzel duruyor zehirli gibiEki Görüntüle 734598 en öndeki eşil olan canım kivi
ben jiliana ilk basladıgımda almıstım olculerımı lwl1 bıtınce tekrar aldım fark vardı biraz ama kagıt evde
işe yarıyo accukkk
ama lwl2ye baslayamadım bır turlu hala aksam berenervanın tavsıye ettıgı karın kasları ıcın olanı yapıyım dedim
bende duymusdum kivi zayiflatiyor diye simdi aratirdim buldum fadimecim dur paylasayimNerden alıyonuz bu kivi çayını merak ettim, neye faydası var, zayıflamaya etki ediyo mu??
Oralet varya canım kahvehanelerde cay ocaklarında olur genelde buda oyle toz halınde sıcak suyla karıstırılıyor zayıflamaya etkısı yoktur cunku kendınden tatlı şeker atmasanda şekerli gibi yani bide ekşi bende cok nadir içiyorum cay içmek istemediğimde
he goggle yanlışını bilem düzeltiyor keratahosgeldin
ohh ohhh
sana nasil foto gönderiyom ama hepindireyim canim sagol
kolay gelsin
neden
dünden mi :26:
öhöm öhömbenim adim suzan gelmissim 31 yasina ruh yasim 18-19 ay benim oglan bu hafta 6 yasinda oluyor ne ara okadar büyüdü ya 1.57 de benmissim bugün ölctüm boyumu 74 kiloyum calisiyorum bende sirinim herhalde :86:
buraya takildikca zaten bizi daha da iyi taniyacaksin canim
google amcaninda bilmedigi yok herhalde :26:
evet patatesin masumkaldığını bu yazından sonra öğrendim kız yeme çiğ köfte ne koyuyolar belli deilçok yememişsinde senin menülereinde bana göre eksik olan noktalar
kahvaltın
kahvaltıyı daha güzel çeşitli yapabilirsin canım
d
ğer öğünler içinde sebze,salata ,çorbave yoğurt takviyesi yaparsan barsaklarında daha iyi çalışır
çok kalorili değil ama abarmamak lazım
ara öğünde 1 çay bardağı kdr olabilir
ama sürekli değil tabi
su içirmekte üstüne yok
benim işyerindede var
midem sıyrılıncada atıyorum ağzıma peşinden su
şişiriyor beni
bencede idam edilmeli o şerefsizler....
patates bana tatlı tatlı gülümsüyordu..
bide dediki yağlıda değilim
işin şakası biyana
son iki gündür dikkat ediyorum..
2 kiloluk artım var cumaya göre
çoğu gitti
neler yiyordum neler o patatesler yanında çok masum kalır..
akşam eşim çiğ köfte getirmiş bayılırım
yok dedim yemicem
köylerde artık berbat oldu maalesef..
aminnnn....
selam verip kaçmışın nesliyle nerelerdesiniz....
maşallah iyi gidiyorsun canım..
ahhh ahhhh bi zamanlar bende hep verirdim
şimdi 2 ilieri 2 geri
sen yeni geldiğin için daha önceki muhabbetleri bilmiyordun canımbirini sevmem için onu görmem şart değil eğer ondan sempati almışsam onu görmeden severim ayrıca ben google dan bulmadım
yav elma sirkesi midene bişey yapmıyormu faydasını görüyonmu canımOff bi türlü gelemedim gelemedim işler cok yogundu anca bitirdim işleri
SABAH
1 domates salatalık
1 dilim tb ekmeği
kk peynir
5 adet zeytin
sade şekersiz nescafe
ARA
10 adet kiraz
yeşilçay
ÖĞLEN
1 kepçe çorba
1 kepçe makarna
1 kepçe yoğurt
ARA
5 kiraz
2 erik
AKŞAM
yarım domates
ARA
1 avuç çekirdek
1 adet maden suyu
ay bu benim sapık misafir gibi olmuşİyiyim canım gitmiyim hiçgeçmişe dogru soyluyosun
yok canım yav keşke öle bi yöntemini bulsam valla hepimize verirdim:44::44:
yok suzim benim yediğim öyle tatlı değil..çok tatlı şeyleri bende yiyemem.bu biraz ekşi gibi..
güzel canım..sen şimdi 3 te yedin bidaha yemedinmi?nasıl dayandın gıı..
güzel menü canım..ben walla diyet miyet yapamıyorum..nolcak bilmem bakalım..
aynen bana olan sana oluyor..insan diyet psikolojisine girdimi gece gündüz beyin yemeye yönlendiriyor..helede benim beynimden hiç ayrılmıyor ne etcez balım böyle biz..
böylelerini asacaksın bak bakalım bidaha yapabiliyorlar mı?Allah belalarını wersin..
kız hande sen yiyerek kilo wermenin yolunu bulmuşun..bizede anlatta bizde faydalanalım..şaka bi yana seni uyarayım sakın yiyorum kilo almıyorum sanma..o yediklerin ileriki zamanda yüzünü gösterir we eğer kilo wermekte zorluk çekersen bunlara bağlarsın..ben hep yiyorum almıyorum dedim dedim çıktım..bak şimdi bu yüzden iradem kırıldı..4 5 kiloyu wermek benim 2 haftamı alır ama yapamıyorum yapamıyorum..yarın artılarda olcam çünkü yiyorum bugünde
anlaştık bu gece yolluyom kızı..sonradan mızmızlanmak yok ama..gece uyanır süt ister durur ona göre..
iyilik canım sen nasılsın...
ne güzel canım ya iradene sahip çıkıyorsun..bende yapcam ya yemesem biyerim eksilmez ya of..bende irade istiyorum..:18::18:
az daha ye..kız bende durmadan kaçamak yapıyorumda çatlayana kadar bişey yemiyorum..nettin handem olmaz ama..kaç defa dedimsana bana uyma pişman olursun diye.dinlemedin .
hoşgeldin canım..ben 25 yaşında 1.60 boyunda biri kız biri erkek 2 ewlat sahibi ew hanımı bir anneyim..ismim müzeyyen..tanıştığıma memnun oldum..
bundan sonra ikincibir emrekadar suzişimin bilmediği şeylerin bu topikte yenmesini yasaklıyorumEki Görüntüle 734598 en öndeki eşil olan canım kivi
işe yarıyo accukkk
kız sıcak o çay gibi ama boyalı sumayis ayi da gecti aslinda erkekler sapitirken bu sene kadinlar kedi gibi miauliyo
ay ben firinciyi unuttumnapim fadimecim benim sucum degilki benmi dedim git firincida hamur ögren diye hahay
e iste fadimecim bu hafta cok yogun gecti iki kere 6yi kadar calisdim doktor avukat derken evimi cocugumla fazla ilgilenemedim ama cok sükür iyiyizay bugün bi form cayi at bende atacam
ay ne güzel duruyor zehirli gibisicak mi soguk mu :44:cay gibi degil herhalde sogukdur dimi
ay bi keresinde babam gemiylen türkiyeye geldigimizde alkolsüz cocktail icmisdin gemide mavi birsey din cok hosuna gitti biz vardik isparta yalvaca cay bahcesindeyiz garson soruyor babama ne icersin oda diyor ben cocktail alayim garson orolet getirmisdin sicacik ay ne gülmüsdük yalvacin cocktaili baba diye
birakma sakinsporlan hem vucutunda zayiflarken daha güzel durur canim
bende duymusdum kivi zayiflatiyor diye simdi aratirdim buldum fadimecim dur paylasayim
KİVİ
Kivi için tam bir C vitamini deposu demek mümkün. Uzmanlar, 100 gr kivide yaklaşık 400 miligram C vitamini bulunduğunu söylüyor. Bu vitamin kolajene de olumlu katkıda bulunuyor. Dolayısıyla cildimizin en iyi dostlarından. A, B1, B2 vitaminleri, proteinler, kalsiyum, fosfor ve demir gibi mineral madde içerikleriyle de önemli bir besin kaynağı. Kivi aynı zamanda sindirimi kolaylaştırıyor ve kabızlığı önlüyor.
kız suzi erken yat bu gece yarın zayıf çıkalımkimse yok bende kacim birazdan cikacam öptüm yarin cumaay insallah güzel sonuclar görürüz öptüm cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?