Müzü napıyon canım, nasıl oldun? Kocişinle halletin mi problemlerini??
cok ugrasiyorum canim insaallah sende istedigin hedefe ulasirsinçok yememişsinde senin menülereinde bana göre eksik olan noktalar
kahvaltın
kahvaltıyı daha güzel çeşitli yapabilirsin canım
d
ğer öğünler içinde sebze,salata ,çorbave yoğurt takviyesi yaparsan barsaklarında daha iyi çalışır
çok kalorili değil ama abarmamak lazım
ara öğünde 1 çay bardağı kdr olabilir
ama sürekli değil tabi
su içirmekte üstüne yok
benim işyerindede var
midem sıyrılıncada atıyorum ağzıma peşinden su
şişiriyor beni
bencede idam edilmeli o şerefsizler....
patates bana tatlı tatlı gülümsüyordu..
bide dediki yağlıda değilim
işin şakası biyana
son iki gündür dikkat ediyorum..
2 kiloluk artım var cumaya göre
çoğu gitti
neler yiyordum neler o patatesler yanında çok masum kalır..
akşam eşim çiğ köfte getirmiş bayılırım
yok dedim yemicem
köylerde artık berbat oldu maalesef..
aminnnn....
selam verip kaçmışın nesliyle nerelerdesiniz....
maşallah iyi gidiyorsun canım..
ahhh ahhhh bi zamanlar bende hep verirdim
şimdi 2 ilieri 2 geri
:44::44:
yok suzim benim yediğim öyle tatlı değil..çok tatlı şeyleri bende yiyemem.bu biraz ekşi gibi..
güzel canım..sen şimdi 3 te yedin bidaha yemedinmi?nasıl dayandın gıı..
güzel menü canım..ben walla diyet miyet yapamıyorum..nolcak bilmem bakalım..
aynen bana olan sana oluyor..insan diyet psikolojisine girdimi gece gündüz beyin yemeye yönlendiriyor..helede benim beynimden hiç ayrılmıyor ne etcez balım böyle biz..
böylelerini asacaksın bak bakalım bidaha yapabiliyorlar mı?Allah belalarını wersin..
kız hande sen yiyerek kilo wermenin yolunu bulmuşun..bizede anlatta bizde faydalanalım..şaka bi yana seni uyarayım sakın yiyorum kilo almıyorum sanma..o yediklerin ileriki zamanda yüzünü gösterir we eğer kilo wermekte zorluk çekersen bunlara bağlarsın..ben hep yiyorum almıyorum dedim dedim çıktım..bak şimdi bu yüzden iradem kırıldı..4 5 kiloyu wermek benim 2 haftamı alır ama yapamıyorum yapamıyorum..yarın artılarda olcam çünkü yiyorum bugünde
anlaştık bu gece yolluyom kızı..sonradan mızmızlanmak yok ama..gece uyanır süt ister durur ona göre..
iyilik canım sen nasılsın...
ne güzel canım ya iradene sahip çıkıyorsun..bende yapcam ya yemesem biyerim eksilmez ya of..bende irade istiyorum..:18::18:
az daha ye..kız bende durmadan kaçamak yapıyorumda çatlayana kadar bişey yemiyorum..nettin handem olmaz ama..kaç defa dedimsana bana uyma pişman olursun diye.dinlemedin .
hoşgeldin canım..ben 25 yaşında 1.60 boyunda biri kız biri erkek 2 ewlat sahibi ew hanımı bir anneyim..ismim müzeyyen..tanıştığıma memnun oldum..
kizlar bugunku menum
Sabah ilik su 2kupa
kahvalti musli sutle yapilmis 4findik
oglen salata bitane kucuk kurabiye 1kasik keskek
aksam 4kasik menemen bir kurabiye daha :26:
ayrica kizlar musli cok tok tutuyo
canım yediklerin çok az değil mi?kahwaltıyı biraz daha yoğunlaştırsan..yoğurt falanda ye..sonradan sağlığın bozulmasın..wücut şimdi göstermez ama ilerde sorunlar yapabilir..
idam edilmeli bencebencede en agir cezayi hakk ediyorlar hapisanede yasatmazinlar tövbe tövbe
annem evde olsaydin bak diyecekdim cami deymis
a.s. nerelerdesin bacimselam kızlar nasılsınızCeeeee eeeeee demeye geldim nasıl gidiyor hayat
amiinnnasil hayvan
gördüm canım paylaştığın linkten elleri kırılsın inşallah bunu yapanların
gecen gectin alimdan nerdesin bacim sen
selam kızlar :26:
nabersiniz?
neden :44:selam kızlar bende tam 70.1 kiloyum.0.2 kilo verene kadar burda takıliyimmm :))
idam edilsinler suzimcanim o su hatirlatici vardin telimde ama benim isime yaramadihep kapatim durdum sagol canim
gidesin var ama dimi ise yaniiyi iste kuzum ye ye zayifla bana anlattiginda bile cok sinir oldum ömür boyu cürüsün hapisanede onada tecavüz etsinler tövbe tövbe
ailelere versinler bi odaya kapatsinlar onunla bana verseler ben bile parcalarim o serefsizleri
allahim ailesine sabir versin
keske biraz fazlada su icseydim belki daha iyi olurdun
yine gel ballim ben bugün 6yi kadar calisiyorumöptüm canim amin canim amin
birde kacmis korkak
hosgeldinben de motivasyon güçlüğü çekiyorum. masa başında çalışıyorum. diyetisyen sıkıntısı olan bir yerde çalışıyorum. dikkat etmeye çalışıyorum ama yardıma ihtiyacım var
kizlar nasilsiniz bakayim dedim gecmise gidemiyorum herkes iyidir umarim
bugun yine kuran var bende gitmeyi dusunuyorum simdi ahmeti salliyorum uyursa mutfaga gidip kuran icin kurabiye yapicam millet hep yapiyo bende yapayim dedim bide aksam yemeginide yapmam lazim acil oglum uyumali yoksa yetisemiycem gecen haftada gec kalmistim
kizlar Sabah tartida ne gordugume inanamazsiniz supriz yarina super geliyorum insaallah
cok mutluyumm kilolar gittikce daha mutlu oluyorum
ama okadar dikkat ediyorumki soyle soyleyeyim kizima dondurma aliyorum kendime almiyorum esimde isten geliyo diyorum sende istiyomusun onada aliyorum kendime almiyorum tabi oda diyo neden yemiyosun diye
cikolata felan hic gormuyorum yiyin siz diyorum
bugun mecburen cok az yerim ama az yerim
bide kurabiyenin tadina bakicam mecburen olmamissa goturmiycemde mecburen yani
ben balkaymak evliyim almanyadayimselam kızlar öncelikle bir itirafda bulunmak istiyorum ben burdaki bütün arkadaşlarımı daha görmeden sevdim
tanışmaya gelince 29 yaşında 1.56 boyunda 77 kiloda çalışmayan evhanımı bir erkek çocuğu sahibi şirin bir hanımım :76:
sizleri de tanımak isterim tek tek kendinizi tanıtırsanız çok mutlu olurum
burda bulunan bütün arkadaşlarımı kocaman öpüyorum
geceleri oluyo ne oluyosa canim:44::44:
yok suzim benim yediğim öyle tatlı değil..çok tatlı şeyleri bende yiyemem.bu biraz ekşi gibi..
güzel canım..sen şimdi 3 te yedin bidaha yemedinmi?nasıl dayandın gıı..
güzel menü canım..ben walla diyet miyet yapamıyorum..nolcak bilmem bakalım..
aynen bana olan sana oluyor..insan diyet psikolojisine girdimi gece gündüz beyin yemeye yönlendiriyor..helede benim beynimden hiç ayrılmıyor ne etcez balım böyle biz..
böylelerini asacaksın bak bakalım bidaha yapabiliyorlar mı?Allah belalarını wersin..
kız hande sen yiyerek kilo wermenin yolunu bulmuşun..bizede anlatta bizde faydalanalım..şaka bi yana seni uyarayım sakın yiyorum kilo almıyorum sanma..o yediklerin ileriki zamanda yüzünü gösterir we eğer kilo wermekte zorluk çekersen bunlara bağlarsın..ben hep yiyorum almıyorum dedim dedim çıktım..bak şimdi bu yüzden iradem kırıldı..4 5 kiloyu wermek benim 2 haftamı alır ama yapamıyorum yapamıyorum..yarın artılarda olcam çünkü yiyorum bugünde
anlaştık bu gece yolluyom kızı..sonradan mızmızlanmak yok ama..gece uyanır süt ister durur ona göre..
iyilik canım sen nasılsın...
ne güzel canım ya iradene sahip çıkıyorsun..bende yapcam ya yemesem biyerim eksilmez ya of..bende irade istiyorum..:18::18:
az daha ye..kız bende durmadan kaçamak yapıyorumda çatlayana kadar bişey yemiyorum..nettin handem olmaz ama..kaç defa dedimsana bana uyma pişman olursun diye.dinlemedin .
hoşgeldin canım..ben 25 yaşında 1.60 boyunda biri kız biri erkek 2 ewlat sahibi ew hanımı bir anneyim..ismim müzeyyen..tanıştığıma memnun oldum..
ay yorum yapamadim karisik :44: ve az sanki gerci kurabiyler felande var ama :44:kizlar bugunku menum
Sabah ilik su 2kupa
kahvalti musli sutle yapilmis 4findik
oglen salata bitane kucuk kurabiye 1kasik keskek
aksam 4kasik menemen bir kurabiye daha :26:
ayrica kizlar musli cok tok tutuyo
hello bebeleer
nöörüyonuzay yarin tari günü demi :18:
cocuklar uyusada sporu yapsam diye bekliyorum bugun tarti superdi bakalim yarin nasil olcak
masallah sana canim ben bugün yapmadim
canim farkli farkli kahvalti yapiyorum
1gun musli
1gun yumurta zeytin domates
1gun tost yine Zeytin domates
1gun peynir zeytin domates
fakli farkli yapiyorumki bunyem alismasin yedigine
ama iclerinde en cok musli tok tutuyo
bide midem kuculmeye basladi herhalde aclik hissettememeye basladim
hello bebeleer
nöörüyonuzay yarin tari günü demi :18:
banda bi geliyolar bi gidiyolarvielen dank canim kendimi tartida az gordukce daha bi zevkle yapiyorum
aman yeme yarin tarti günüay karnım çok acıktı3 gün önce olsaydı neler yerdim neler ne doymak bilmez miğdeymiş arkadaş
canim ben cok üzülüyorum verdigin kilolari alican diye nazarmi deydi sana ne oldu :26:
nörelim tıkınıyorum ben şahsen..kızıyonuz bana biliyorum ama şuan hiç aç olmama rağmen krispi atıştırıyorum..benimde kaderim böyle işte ayıcık olmak warmış kaderde
canim ben cok üzülüyorum verdigin kilolari alican diye nazarmi deydi sana ne oldu :26:
bi anlasam zaten..ben hırslıydım aslında niye artık yapamıyorum anlamıyorum...2 ay sonra akraba düğünüwar we o düğünde 58le göz doldurmalıyımnapcm bilmiyorum..o kiloyu ozamana wermem lazım..yarın sıkı bi şekilde başlamayı planlıyorum..inşallah bu sefer başarabilirim..ben sıkı diyet yapmazsam olmuyor..bakalım yarından denicem..bu hafta sonu alanyaya gidecektim ama arkadaş rahatsız haftaya gitcez herhalde..ozamana sıksamda bi 63 bari olsam..çünkü kuyu kebabı yemeyi düşünüyorum onu haketmeliyim..haftaya cumaya bomba gibi girersem bakarım bide hırslanırsam yemem kuyu kebabı mebabı..
daha önce yapmistin yine yaparsin insallah
merhaaaabaalllarrrr
hepinize teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için
gelemedim hastane tahlil koşturmaca bu arada işe de gittim tabi
yarın inş bu ağrıdan kurtulucam sabah ameliyat olucam onu haber vermek istedim size
inş ölmez sağ kalırsam görüşürüz kızlar yine
iyi geceler hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?