70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Müzü napıyon canım, nasıl oldun? Kocişinle halletin mi problemlerini??

iyilik canım saol..kocayla problem dediğim gibi hep kaynanagilin emri altında olduğumdan..yoksa pek problem olmayacakta..öyle işte..inşallah bişeyler düzelir..sen nasılsın tatlım..

Son düzenleme:
cok ugrasiyorum canim insaallah sende istedigin hedefe ulasirsin

bugun kadinlarda soyledi canim sakin iradeni birakma bi birakirsan arkasi gelmez

kizlar bugunku menum

Sabah ilik su 2kupa

kahvalti musli sutle yapilmis 4findik

oglen salata bitane kucuk kurabiye 1kasik keskek

aksam 4kasik menemen bir kurabiye daha :26:
ayrica kizlar musli cok tok tutuyo

kizlar bugunku menum

Sabah ilik su 2kupa

canım yediklerin çok az değil mi?kahwaltıyı biraz daha yoğunlaştırsan..yoğurt falanda ye..sonradan sağlığın bozulmasın..wücut şimdi göstermez ama ilerde sorunlar yapabilir..

canım yediklerin çok az değil mi?kahwaltıyı biraz daha yoğunlaştırsan..yoğurt falanda ye..sonradan sağlığın bozulmasın..wücut şimdi göstermez ama ilerde sorunlar yapabilir..

canim farkli farkli kahvalti yapiyorum
1gun musli
1gun yumurta zeytin domates
1gun tost yine Zeytin domates
1gun peynir zeytin domates
fakli farkli yapiyorumki bunyem alismasin yedigine
ama iclerinde en cok musli tok tutuyo
bide midem kuculmeye basladi herhalde aclik hissettememeye basladim

bencede en agir cezayi hakk ediyorlar hapisanede yasatmazinlar tövbe tövbe
annem evde olsaydin bak diyecekdim cami deymis
idam edilmeli bence
selam kızlar nasılsınızCeeeee eeeeee demeye geldim nasıl gidiyor hayat
a.s. nerelerdesin bacim

asil hayvan

gördüm canım paylaştığın linkten elleri kırılsın inşallah bunu yapanların
amiinnn

selam kızlar :26:
nabersiniz?
gecen gectin alimdan nerdesin bacim sen

selam kızlar bende tam 70.1 kiloyum.0.2 kilo verene kadar burda takıliyimmm :))
neden :44:

idam edilsinler suzim
gelemedim suzim ortaligi toparla , temizle , yemek sonrada uyudum

ben de motivasyon güçlüğü çekiyorum. masa başında çalışıyorum. diyetisyen sıkıntısı olan bir yerde çalışıyorum. dikkat etmeye çalışıyorum ama yardıma ihtiyacım var
hosgeldin

ben balkaymak evliyim almanyadayim
geceleri oluyo ne oluyosa canim

kizlar bugunku menum

Sabah ilik su 2kupa

ay yorum yapamadim karisik :44: ve az sanki gerci kurabiyler felande var ama :44:

hello bebeleer
nöörüyonuz ay yarin tari günü demi :18:

nörelim tıkınıyorum ben şahsen..kızıyonuz bana biliyorum ama şuan hiç aç olmama rağmen krispi atıştırıyorum..benimde kaderim böyle işte ayıcık olmak warmış kaderde

vielen dank canim kendimi tartida az gordukce daha bi zevkle yapiyorum
banda bi geliyolar bi gidiyolar

ay karnım çok acıktı 3 gün önce olsaydı neler yerdim neler ne doymak bilmez miğdeymiş arkadaş
aman yeme yarin tarti günü

nörelim tıkınıyorum ben şahsen..kızıyonuz bana biliyorum ama şuan hiç aç olmama rağmen krispi atıştırıyorum..benimde kaderim böyle işte ayıcık olmak warmış kaderde
canim ben cok üzülüyorum verdigin kilolari alican diye nazarmi deydi sana ne oldu :26:

canim ben cok üzülüyorum verdigin kilolari alican diye nazarmi deydi sana ne oldu :26:

bi anlasam zaten..ben hırslıydım aslında niye artık yapamıyorum anlamıyorum...2 ay sonra akraba düğünüwar we o düğünde 58le göz doldurmalıyımnapcm bilmiyorum..o kiloyu ozamana wermem lazım..yarın sıkı bi şekilde başlamayı planlıyorum..inşallah bu sefer başarabilirim..ben sıkı diyet yapmazsam olmuyor..bakalım yarından denicem..bu hafta sonu alanyaya gidecektim ama arkadaş rahatsız haftaya gitcez herhalde..ozamana sıksamda bi 63 bari olsam..çünkü kuyu kebabı yemeyi düşünüyorum onu haketmeliyim..haftaya cumaya bomba gibi girersem bakarım bide hırslanırsam yemem kuyu kebabı mebabı..

daha önce yapmistin yine yaparsin insallah

merhaaaabaalllarrrr

hepinize teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için
gelemedim hastane tahlil koşturmaca bu arada işe de gittim tabi

yarın inş bu ağrıdan kurtulucam sabah ameliyat olucam onu haber vermek istedim size
inş ölmez sağ kalırsam görüşürüz kızlar yine

iyi geceler hepinize

Son düzenleyen: Moderatör:
benim cadi uyumadi oglanida uyandirdi once ahmeti tekrar uyuttum sonra yatsiyi kilarken daha dayanamadi cadi babasinin yaninda uyudu bende jilliani yaptim geldim ve kararimi verdim en zoru 3.levelmis ayaklarim cok agridi hep kolay yapan kiza gore yaptim o bile zor geldi baya
siz neler yaptiniz yemek yok unutun bu saatte yemek yemeyi

cok gecmis olsun canim rabbim acil sifalar versin rabbim kolayliklar nasip etsin ameliyatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…