70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay öyle deme canimm
Rabbim yardimcin olsun saglikla gel yine insallahhh
haber ver yine olurmu :26:

ay ne yapayim bende oturdum kaldim böyle
uykumda yok galiba

inşallah canım

canim karamsar olma dugunde sahane olucam diye kendini Motive etmeye Calis canim ben kendimi trye sahane gidicem diye Motive ediyorum mesela

kendime simdiden ekim icin Uygun bilet bakiyorum ama cok pahalilar ya
bide simdi kizim icinde buyuk bilet parasi aliyolarmis ahmet icinde Sabit 24 euro baya pahali olcak
tabi esimde kiziyo kim hersene 2kere trye gidiyo diye
ballim sen nekadar surede gidiyosun
ben gidince bide en az 3hafta kaliyorum

daha baslamadi yanilmiyorsam :26:[/QUOTE]

çarşamba başlıcam demişti iki üç sayfa ilersine baktım daha fazla gidemedim 3 günde baya bi birikmiş

canim ben bu konuda esimin hakkini hic ödeyemem
kizim kücükken senede hemen hemen iki kez giderdim cokda uzun kalirdimm
ama okul oldugundan beri yilda bir kez her yaz
ama bu sene ilk defa herbstferien da gidicem malum ramazan var
gecen sene ramazanda oradaydim güzel olmadi
oruclu olunca birsey yapamadik
o yüzden böyle karar aldim
yazinda gidince 6 hafta klaiyorum
aslinda senin okul cocugun yok okullarin acik oldugu zamanda gidersen
biletler daha uygun olur

canavar onlar canavar
ama tatlı canavarlar kıyılmaz kız onlara

vala benimde aklıma geldi doktora diyim çek çekebildiğin kadar yağ
bacim yag, böbrek ,dalak bagirsak aldir gitsin
çarşamba başlıcam demişti iki üç sayfa ilersine baktım daha fazla gidemedim 3 günde baya bi birikmiş

ay ölyemiydi :26: anam bende böyleyim iste

bizde gecen sene ramazanda ordaydik canim evet hic gezemekdik dedigin gibi bu senede esimle nisanda gittik ondanda hic memnun olmadik pek sicak degildi malesef seneye yine yazin izin almaya calisicak isyeri pek yazin izin vermek istemiyo malesef bende 3sene olcak ekimde almanyaya geleli hersene iki kere gitmisimdir ama simdi kvdeyi almaya gidicem kvde almanyadaykende onu birakip gidemem cunku tek basina evde kalamaz esimde isten cikamiycana gore mecburen ben kalicam

iki kücük cocuk olunca zor canim ya
aslinda ben gündüz uyumayi sevmem vakit kaybi gibi geliyor bana
ama böyle cok yat kalk olunca uykumu alamayinca kafam kazan gibi oluyr cok halsiz oluyorum

aynen canimya benimde kafa oyle oluyo dunde uyumadi kizim aksam namazindan sonra yattimki yatsin diye uyumusum bi uyandim basim felaket dedim badaha yatsiyi kilmadan yatmam

aynen canimya benimde kafa oyle oluyo dunde uyumadi kizim aksam namazindan sonra yattimki yatsin diye uyumusum bi uyandim basim felaket dedim badaha yatsiyi kilmadan yatmam

canim biz zaten esimle ayri gidiyoruz izine cünkü esime sadece 4 hafta izin veriyolar
okul tatili 6 hafta esim ya önce gidiyor ya sonra geliyor
ama benim icin daha iyi böyle ailemin yaninda kalabiliyorum
esim bayramdan sonra gidicek öyle izin aldi
bizse o geldikden 1 2 hafta sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…