cok gecmis olsun canim rabbim acil sifalar versin rabbim kolayliklar nasip etsin ameliyatta
ay öyle deme canimmmerhaaaabaalllarrrr
hepinize teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için
gelemedim hastane tahlil koşturmaca bu arada işe de gittim tabi
yarın inş bu ağrıdan kurtulucam sabah ameliyat olucam onu haber vermek istedim size
inş ölmez sağ kalırsam görüşürüz kızlar yine
iyi geceler hepinize
ay ne yapayim bende oturdum kaldim böylebenim cadi uyumadi oglanida uyandirdi once ahmeti tekrar uyuttum sonra yatsiyi kilarken daha dayanamadi cadi babasinin yaninda uyudu bende jilliani yaptim geldim ve kararimi verdim en zoru 3.levelmis ayaklarim cok agridi hep kolay yapan kiza gore yaptim o bile zor geldi baya
siz neler yaptiniz yemek yok unutun bu saatte yemek yemeyi
inşallah canım
bi anlasam zaten..ben hırslıydım aslında niye artık yapamıyorum anlamıyorum...2 ay sonra akraba düğünüwar we o düğünde 58le göz doldurmalıyımnapcm bilmiyorum..o kiloyu ozamana wermem lazım..yarın sıkı bi şekilde başlamayı planlıyorum..inşallah bu sefer başarabilirim..ben sıkı diyet yapmazsam olmuyor..bakalım yarından denicem..bu hafta sonu alanyaya gidecektim ama arkadaş rahatsız haftaya gitcez herhalde..ozamana sıksamda bi 63 bari olsam..çünkü kuyu kebabı yemeyi düşünüyorum onu haketmeliyim..haftaya cumaya bomba gibi girersem bakarım bide hırslanırsam yemem kuyu kebabı mebabı..
ay öyle deme canimm
Rabbim yardimcin olsun saglikla gel yine insallahhh
haber ver yine olurmu :26:
ay öyle deme canimm
Rabbim yardimcin olsun saglikla gel yine insallahhh
haber ver yine olurmu :26:
ay ne yapayim bende oturdum kaldim böyle
uykumda yok galiba
Amin inş veririm canım haftaya da bi bildirim patlatırım artık :)
taşlar kaç kilo fazlalık yapıyomuş bakalım
canim benimde cok yat kalk oluyorbenimde simdi olmuyo ama Sabah yalvariyorum ahmete uyuda uyuyayim diye ama nerde sabahi Korunde uyaniyo nerdeyse
hande çalışıyo mu hala kaçmadı di mi işten
benimde simdi olmuyo ama Sabah yalvariyorum ahmete uyuda uyuyayim diye ama nerde sabahi Korunde uyaniyo nerdeyse
bacim actirmisken aldiriver bütün fazlaliklari birinci olursun belkim haftaya
kendime simdiden ekim icin Uygun bilet bakiyorum ama cok pahalilar ya
bide simdi kizim icinde buyuk bilet parasi aliyolarmis ahmet icinde Sabit 24 euro baya pahali olcak
tabi esimde kiziyo kim hersene 2kere trye gidiyo diye
ballim sen nekadar surede gidiyosun
ben gidince bide en az 3hafta kaliyorum
bacim yag, böbrek ,dalak bagirsak aldir gitsincanavar onlar canavar
ama tatlı canavarlar kıyılmaz kız onlara
vala benimde aklıma geldi doktora diyim çek çekebildiğin kadar yağ
çarşamba başlıcam demişti iki üç sayfa ilersine baktım daha fazla gidemedim 3 günde baya bi birikmiş
canim benimde cok yat kalk oluyor
o yüzden bazen gündüz uuyorum firsat bulursam bugünde uyudum
daha baslamadi yanilmiyorsam :26:
BENDE gunduz uyuycamda hic ayni anda uyumuyolarki biri uyuyokan biri kesin Uyanik oluyo
canim ben bu konuda esimin hakkini hic ödeyemem
kizim kücükken senede hemen hemen iki kez giderdim cokda uzun kalirdimm
ama okul oldugundan beri yilda bir kez her yaz
ama bu sene ilk defa herbstferien da gidicem malum ramazan var
gecen sene ramazanda oradaydim güzel olmadi
oruclu olunca birsey yapamadik
o yüzden böyle karar aldim
yazinda gidince 6 hafta klaiyorum
aslinda senin okul cocugun yok okullarin acik oldugu zamanda gidersen
biletler daha uygun olur
iki kücük cocuk olunca zor canim ya
aslinda ben gündüz uyumayi sevmem vakit kaybi gibi geliyor bana
ama böyle cok yat kalk olunca uykumu alamayinca kafam kazan gibi oluyr cok halsiz oluyorum
canavar onlar canavar
ama tatlı canavarlar kıyılmaz kız onlara
vala benimde aklıma geldi doktora diyim çek çekebildiğin kadar yağ
bizde gecen sene ramazanda ordaydik canim evet hic gezemekdik dedigin gibi bu senede esimle nisanda gittik ondanda hic memnun olmadik pek sicak degildi malesef seneye yine yazin izin almaya calisicak isyeri pek yazin izin vermek istemiyo malesef bende 3sene olcak ekimde almanyaya geleli hersene iki kere gitmisimdir ama simdi kvdeyi almaya gidicem kvde almanyadaykende onu birakip gidemem cunku tek basina evde kalamaz esimde isten cikamiycana gore mecburen ben kalicam
aynen canimya benimde kafa oyle oluyo dunde uyumadi kizim aksam namazindan sonra yattimki yatsin diye uyumusum bi uyandim basim felaket dedim badaha yatsiyi kilmadan yatmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?