canim biz zaten esimle ayri gidiyoruz izine cünkü esime sadece 4 hafta izin veriyolar
okul tatili 6 hafta esim ya önce gidiyor ya sonra geliyor
ama benim icin daha iyi böyle ailemin yaninda kalabiliyorum
esim bayramdan sonra gidicek öyle izin aldi
bizse o geldikden 1 2 hafta sonra
bizde esimin izni 6 hafta normalde almanyada 6 hafta degilmi
kizlar hadi yatak
cümleten hayirli geceleryarin güzel birgün olsun insalahhhhh
çok geçmişolsun canım ben bu konuya yabancı kalmışım ya..inşallah güzel geçer ameliyatın canım..sanada iyi geceler tatlımmerhaaaabaalllarrrr
hepinize teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için
gelemedim hastane tahlil koşturmaca bu arada işe de gittim tabi
yarın inş bu ağrıdan kurtulucam sabah ameliyat olucam onu haber vermek istedim size
inş ölmez sağ kalırsam görüşürüz kızlar yine
iyi geceler hepinize
kizlar hadi yatak
cümleten hayirli geceleryarin güzel birgün olsun insalahhhhh
canim karamsar olma dugunde sahane olucam diye kendini Motive etmeye Calis canim ben kendimi trye sahane gidicem diye Motive ediyorum mesela
mayis ayi da gecti aslinda erkekler sapitirken bu sene kadinlar kedi gibi miauliyo
ay ben firinciyi unuttumnapim fadimecim benim sucum degilki benmi dedim git firincida hamur ögren diye hahay
e iste fadimecim bu hafta cok yogun gecti iki kere 6yi kadar calisdim doktor avukat derken evimi cocugumla fazla ilgilenemedim ama cok sükür iyiyizay bugün bi form cayi at bende atacam
ay ne güzel duruyor zehirli gibisicak mi soguk mu :44:cay gibi degil herhalde sogukdur dimi
ay bi keresinde babam gemiylen türkiyeye geldigimizde alkolsüz cocktail icmisdin gemide mavi birsey din cok hosuna gitti biz vardik isparta yalvaca cay bahcesindeyiz garson soruyor babama ne icersin oda diyor ben cocktail alayim garson orolet getirmisdin sicacik ay ne gülmüsdük yalvacin cocktaili baba diye
birakma sakinsporlan hem vucutunda zayiflarken daha güzel durur canim
bende duymusdum kivi zayiflatiyor diye simdi aratirdim buldum fadimecim dur paylasayim
KİVİ
Kivi için tam bir C vitamini deposu demek mümkün. Uzmanlar, 100 gr kivide yaklaşık 400 miligram C vitamini bulunduğunu söylüyor. Bu vitamin kolajene de olumlu katkıda bulunuyor. Dolayısıyla cildimizin en iyi dostlarından. A, B1, B2 vitaminleri, proteinler, kalsiyum, fosfor ve demir gibi mineral madde içerikleriyle de önemli bir besin kaynağı. Kivi aynı zamanda sindirimi kolaylaştırıyor ve kabızlığı önlüyor.
merhaaaabaalllarrrr
yarın inş bu ağrıdan kurtulucam sabah ameliyat olucam onu haber vermek istedim size
iyi geceler hepinize
Amin inş veririm canım haftaya da bi bildirim patlatırım artık :)
taşlar kaç kilo fazlalık yapıyomuş bakalım
Günaydın kızlarrr,
Kilo bildirimim;
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo: 63 kg
bu hafta kilo :63 kg
gelen:0 gr.
toplamda gelen :200
hedef kilo : 55 kg
Sağol Suzim bilgiler için, çayının bir faydası yokmuş galiba. Ben işte haftanın her günü 6 ya kadar çalışıyom, anlamışındır halimden.mayis ayi da gecti aslinda erkekler sapitirken bu sene kadinlar kedi gibi miauliyo
ay ben firinciyi unuttumnapim fadimecim benim sucum degilki benmi dedim git firincida hamur ögren diye hahay
e iste fadimecim bu hafta cok yogun gecti iki kere 6yi kadar calisdim doktor avukat derken evimi cocugumla fazla ilgilenemedim ama cok sükür iyiyizay bugün bi form cayi at bende atacam
ay ne güzel duruyor zehirli gibisicak mi soguk mu :44:cay gibi degil herhalde sogukdur dimi
ay bi keresinde babam gemiylen türkiyeye geldigimizde alkolsüz cocktail icmisdin gemide mavi birsey din cok hosuna gitti biz vardik isparta yalvaca cay bahcesindeyiz garson soruyor babama ne icersin oda diyor ben cocktail alayim garson orolet getirmisdin sicacik ay ne gülmüsdük yalvacin cocktaili baba diye
birakma sakinsporlan hem vucutunda zayiflarken daha güzel durur canim
bende duymusdum kivi zayiflatiyor diye simdi aratirdim buldum fadimecim dur paylasayim
KİVİ
Kivi için tam bir C vitamini deposu demek mümkün. Uzmanlar, 100 gr kivide yaklaşık 400 miligram C vitamini bulunduğunu söylüyor. Bu vitamin kolajene de olumlu katkıda bulunuyor. Dolayısıyla cildimizin en iyi dostlarından. A, B1, B2 vitaminleri, proteinler, kalsiyum, fosfor ve demir gibi mineral madde içerikleriyle de önemli bir besin kaynağı. Kivi aynı zamanda sindirimi kolaylaştırıyor ve kabızlığı önlüyor.
Biliyom canım Allah kolaylık versin.iyilik canım saol..kocayla problem dediğim gibi hep kaynanagilin emri altında olduğumdan..yoksa pek problem olmayacakta..öyle işte..inşallah bişeyler düzelir..sen nasılsın tatlım..
Allah kolaylık versin, kurtul da gel rahatsızlıklarından bekliyoruz.merhaaaabaalllarrrr
iyi geceler hepinize
Günaydın kızlar ilk bildirim benden
Başlangıç:73,4
Geçen hafta:70,5
Bu hafta:70,3
Giden:200
Toplam giden:3,1
Hedef:60
yok arkadas gitmiyor gitmiyor
çok geçmiş olsun canım habersiz bırakma bizimerhaaaabaalllarrrr
iyi geceler hepinize
Amin inş veririm canım haftaya da bi bildirim patlatırım artık :)
taşlar kaç kilo fazlalık yapıyomuş bakalım
günaydın fadime ablaGünaydın kızlarrr,
Kilo bildirimim;
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo: 63 kg
bu hafta kilo :63 kg
gelen:0 gr.
toplamda gelen :200
hedef kilo : 55 kg
geç kalmışın ki
Günaydın kızlar ilk bildirim benden
Başlangıç:73,4
Geçen hafta:70,5
Bu hafta:70,3
Giden:200
Toplam giden:3,1
Hedef:60
yok arkadas gitmiyor gitmiyor
günaydınlaaarrr
hayırlı cumalar
bildiğiniz gibi ben sonradan katıldım fakat sizden önce 2 aydır yapıyorum :)
Başlangıç:78
Geçen hafta:70
Bu hafta:69
Giden:1000
Toplam giden:8
Hedef:55
biraz fazla zorladım da bir kilo daha gitti :) :)
kilo bildirimi:
başlangıç:84.5
geçen hafta:76.9
bu hafta:76
giden:900
toplam giden:8.5
hedef:65
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?