70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hadi tatlim ben sana inaniyorum istesen basarirsin bildirimini de yap bakim merak ettim :94: sagol tatlim
yakinda sanada 7lilere elveda partysi yapcaz tatlim az kaldi tamam canim
ay bu haftami babalar günü biz gecen hafta verdik hediyeleri desene gavurlara uyduk :111:

saat al canım..

hadi tatlim ben sana inaniyorum istesen basarirsin bildirimini de yap bakim merak ettim :94: sagol tatlim
:

tambildirimimi yazdım gönderirken net gitti.koştum aşağı gittim..yokmuş kayınpeder.kayınwalideyle konuştum biraz kayınpeder geldi hemen gidip modeme baktım..yaptım geldim..bildirimi tekrar gönderiyoırum ama artıdayım tatlım

öyle tahmin ediyordum zaten artidasin diye bi yap bakim bildirimini ona göre hangi yöntemle sana siddet uygulayacagimi sececem

başlangıç:87
geçen hafta:64.40
bu hafta:64.80
gelen:400
toplam giden :22.20
hedef:58
akşam 64.20ydim öyle yattım..sabah 600 gr almış kalktım..pazartesi regl olcam herhalde ondan..göbek şişti..bide tuwalete gidemedim 2 gündür..bugün başladım diyet moduna..artık atıştırıp durmak yok..

öğle yemeğim

afiyet olsun canım sen çikoyu kessen vericen zaten cok kısmana bıle gerek yok

fazla almamissin iyi bari canim regl olursan fazlasiylan atarsin öglen yemeyinde cok güzel afferim tatlim

kızlar bende 75 kiloyum 86dan anca bu kadar zayıflayabildim ama 10 kilo fazlam var bene sizinleyim:)

hosgeldin canim aramiza

aksama misafir gelcekmis annemgile ayni binada oldugumuzdan yardim etmezsem olmaz
iyi aksamlar kizlar haftasonu diye fazla kacirmayin bende misafir var diye kacirmiycam salata koycaz menüye ben salata yerim hamur isi canim istemiyor zaten
öptüm sizi
ay hande gelmedi ise basladi herhalde :26:
:80:

afiyet olsun canım sen çikoyu kessen vericen zaten cok kısmana bıle gerek yok
öyle tatlım atıştırma abur cuburu kessem olacak..we kestim inşallah böyle dewam ederim..

fazla almamissin iyi bari canim regl olursan fazlasiylan atarsin öglen yemeyinde cok güzel afferim tatlim

fazla olmadı Allahtan..inşallah haftaya cumaya güzel girerim..saol canım tawuk göğsü az tuz we baharatla yağsız olarak tost makinasında pişirdim..

bak isteyince negüzel menüler yapip yiyorsun hem lezziz hem doyurucu insallah vereceksin haftaya arti degil eksi görecem sende ben sana inaniyorum istedinmi verebilirsin sen

kolay gelsin suzim..bak nefsine uyupta yeme poğaçaları..benimde açma yapasım war yerim diye korkuyorum ondan yapmadım..salatayı yemeden önce büyükçe bi bardakta su iç sonra ye..

kolay gelsin suzim..bak nefsine uyupta yeme poğaçaları..benimde açma yapasım war yerim diye korkuyorum ondan yapmadım..salatayı yemeden önce büyükçe bi bardakta su iç sonra ye..
sagol canim yok tatlim cok canim cekerse yarinki kahvaltiya 1 tane saklarim tamam tatlim öyle yapim sagol
inşallah suzim sözüm söz..

ben hediye konusunda çok kararsızımdır ne desem boş...
evet yaa bi bulup yiyemedik kelebeği.

kolay gelsin canım....
benim kv minde 2 hf sonra umre arkadaşları hgelecekmiş kalabalık bi grup
artık akşama gelir hizmet edersiniz dedi
bende ama ben yokumki dedim
inşallah ramazan öncesi 1 hf bursa yapıcam...

afiyet olsun canım mımmmmmm.
fazla gelen yok hf ya fazlasını verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…