hadi tatlim ben sana inaniyorum istesen basarirsinen aznından almamışsın canım..
eline 1 tane margarin al bakayım tatlım ne kadar gittiğini göreceksin..
hayırlı cumalar tatlım
almamak teselli..
öyle canım..bugün başladım..motiwe olmuş durumdayım şimdilik..söz suzim bozmıcam..cumaya güzel eksilerle geleceğim..
tebrikler suzim..
sende öpüldün tatlım iyi tatiller
inşallah canımbugün başladım artık bakalım..
woowwwww..
hoşgeldin canım..doğru yerdesin başarılar..
inşallah istediğin kiloya ulaşırsın canım
yakinda sanada 7lilere elveda partysi yapcaz tatlim az kaldi
Olsun canım tatildesin bizimlen ugrasıyosun zaten biz bildirimlerimizi yaptık suzide toplıcak sana hepsini bir araya kolay olur senın ıcın
Canım tebrıkler cok guzel vermişsinn
Bende bi kış kış diyebilsem ne iyi olurdu 7lere
Evet 1 kilo koyucam zaten 20sinde 1 ay olucak bende 1 ayda 4 kılo hedeflemiştim:26::26:
ben 20.05.2013te basladım şimdi 3,1 oldu 20sine kadar kaç olucak bakalım :26::26:
Onların hepsi öyle allah analarına babalarına hayırlı evlat etsin inşallah
benimde abimin kızı var 3 yaşında bi görseniz melek melek resmini eklerim bir ara albüme
Artış olmamış en azından ballım gece kalkıp makarna yedin yine iyi 100 gram verebilmişsin
Canım hoşgeldin bbende yeniyim bak ayın 20sinde basladım daha şimdiden 3 kilo gitti sende verirsin karamsar olma
1,5 hafta kalmış zor gibi ama sıkarsan 2 kılosu gider
Yarın yazıcam suzicim ölçtüm ben önceden zaten 2 kez hemde arada da fark var ama kagıdım evde almayı unutuyorum
ay bu haftami babalar günükizlar anneler gununde esimin basinin etini yedim biz anne degilmiyiz diye ben gelinimiz ve kiz kardesim biz anne degilmiyiz biz dasmiyizdiye dolasip durduk habire duyurduk erkeklere ama yok cocuklariniz buyusun alsinlar dedi bekar erkek kardesim sahane bi buketle gelmisti tabi biz hala gelinle biz anne degilmiyiz dasmiyiz diyip durduk
simdi adama okadar laf soyledikten sonra gidip babalar gunu icin hediye almaya gitmem lazim ama ne alcam
hep kiyafet aliyorum artik kiyafette almak istemiyorum
saat al canım..kizlar anneler gununde esimin basinin etini yedim biz anne degilmiyiz diye ben gelinimiz ve kiz kardesim biz anne degilmiyiz biz dasmiyizdiye dolasip durduk habire duyurduk erkeklere ama yok cocuklariniz buyusun alsinlar dedi bekar erkek kardesim sahane bi buketle gelmisti tabi biz hala gelinle biz anne degilmiyiz dasmiyiz diyip durduk
simdi adama okadar laf soyledikten sonra gidip babalar gunu icin hediye almaya gitmem lazim ama ne alcam
hadi tatlim ben sana inaniyorum istesen basarirsinbildirimini de yap bakim merak ettim :94: sagol tatlim
:
saat al canım..
tambildirimimi yazdım gönderirken net gitti.koştum aşağı gittim..yokmuş kayınpeder.kayınwalideyle konuştum biraz kayınpeder geldi hemen gidip modeme baktım..yaptım geldim..bildirimi tekrar gönderiyoırum ama artıdayım tatlım
TESKKUR ETTIM CANIM her hafta hedef koyuyorum kendime oluyo allaha sukur simdiki hedef 66.9
kızlar bende 75 kiloyum 86dan anca bu kadar zayıflayabildim ama 10 kilo fazlam var bene sizinleyim:)
başlangıç:87
geçen hafta:64.40
bu hafta:64.80
gelen:400
toplam giden :22.20
hedef:58
akşam 64.20ydim öyle yattım..sabah 600 gr almış kalktım..pazartesi regl olcam herhalde ondan..göbek şişti..bide tuwalete gidemedim 2 gündür..bugün başladım diyet moduna..artık atıştırıp durmak yok..
öğle yemeğim
Eki Görüntüle 735181
kızlar bende 75 kiloyum 86dan anca bu kadar zayıflayabildim ama 10 kilo fazlam var bene sizinleyim:)
fazla almamissin iyi bari canimbaşlangıç:87
akşam 64.20ydim öyle yattım..sabah 600 gr almış kalktım..pazartesi regl olcam herhalde ondan..göbek şişti..bide tuwalete gidemedim 2 gündür..bugün başladım diyet moduna..artık atıştırıp durmak yok..
öğle yemeğim
Eki Görüntüle 735181
öyle tatlım atıştırma abur cuburu kessem olacak..we kestim inşallah böyle dewam ederim..afiyet olsun canım sen çikoyu kessen vericen zaten cok kısmana bıle gerek yok
fazla almamissin iyi bari canimregl olursan fazlasiylan atarsin öglen yemeyinde cok güzel afferim tatlim
bak isteyince negüzel menüler yapip yiyorsun hem lezziz hem doyurucuöyle tatlım atıştırma abur cuburu kessem olacak..we kestim inşallah böyle dewam ederim..
fazla olmadı Allahtan..inşallah haftaya cumaya güzel girerim..saol canım tawuk göğsüaz tuz we baharatla yağsız olarak tost makinasında pişirdim..
aksama misafir gelcekmis annemgile ayni binada oldugumuzdan yardim etmezsem olmaz
iyi aksamlar kizlarhaftasonu diye fazla kacirmayin bende misafir var diye kacirmiycam salata koycaz menüye ben salata yerim hamur isi canim istemiyor zaten
öptüm sizi
ay hande gelmedi ise basladi herhalde :26:
:80:
hoşgeldin tatlım..
bak isteyince negüzel menüler yapip yiyorsun hem lezziz hem doyurucuinsallah vereceksin haftaya arti degil eksi görecem sende ben sana inaniyorum istedinmi verebilirsin sen
hoşgeldin canım birlikte vericez kıloları ınsallaaaahhhh
sagol canimkolay gelsin suzim..bak nefsine uyupta yeme poğaçaları..benimde açma yapasım war yerim diye korkuyorum ondan yapmadım..salatayı yemeden önce büyükçe bi bardakta su iç sonra ye..
inşallah suzim sözüm söz..
ben hediye konusunda çok kararsızımdır ne desem boş...kizlar anneler gununde esimin basinin etini yedim biz anne degilmiyiz diye ben gelinimiz ve kiz kardesim biz anne degilmiyiz biz dasmiyizdiye dolasip durduk habire duyurduk erkeklere ama yok cocuklariniz buyusun alsinlar dedi bekar erkek kardesim sahane bi buketle gelmisti tabi biz hala gelinle biz anne degilmiyiz dasmiyiz diyip durduk
evet yaa bi bulup yiyemedik kelebeği.ay sagol baharcim görmim bidaha insallah
icimde kaldi zerram su kelebegi yemegi bulup yememiz lazim
sagol zerram900 versem 72 olsam haftayada pek bi güzel olur aslinda
seninkinide yazdim zerram iki kere de iyi gözden kacmazsagol zerram seve seve yardim ediyorum
hosgeldin canim aramiza
aksama misafir gelcekmis annemgile ayni binada oldugumuzdan yardim etmezsem olmaz
iyi aksamlar kizlarhaftasonu diye fazla kacirmayin bende misafir var diye kacirmiycam salata koycaz menüye ben salata yerim hamur isi canim istemiyor zaten
öptüm sizi
ay hande gelmedi ise basladi herhalde :26:
:80:
başlangıç:87
öğle yemeğim
Eki Görüntüle 735181
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?