70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız kimsenin dediğine takmam bende
kendimi dtiyorumki zayıfolayımsiyah dantelli elbise giyeyim
ay böle bunalıma bağlıyasım var
nedensiz bi şekildeyim ama nedeni yok
nolcek bizim bu halimiz böle
ben yazın 3 ay denize girmeye alışkınım
eve tıkıldımkaldım
ne biçim memleket bura

ay çift karekterlimiyim neyim
bi öyleyim bi böyle
deli gibi alışveriş yapasım
kırmızı topuklu ayakkabılarımla beyaz jipime atlayıp tatile gidesim var
insan değilim ben
ben ben neyim ben
ay sadece yazıyorum aklımdan geçeni
allahtan ayıp bişi geçmio

turkiyede bu pazar kutlaniyoya canim Burda nezaman bilmiyorum zaten
bikere Saat aldim canim bizimkine Saat begendiremezsin alsanda marka takiyo oda bana cok tuzlu olur
ne güzel işte canım ya ben daha gecen hafta 69,9 hedef koydum ama hala 70,3teyım veremıyorum senın kadar guzel artık ılk hafta aynı vermıstık aslında ama ben devam ettıremedım
evet canim ayni vermistik hala ayni iradeyle devam etmeye calisiyorum
bi hikaye anlatilir Doktor adama diyet listesini verir Adam der doktorbey bunlarii yemekten oncemi yiycem sonrami yiycem benimkide odurum sifir kacamak
bizimkinede herseyi begendiremem
Bingo Dogru cevap bugun gittimm aldim kizim icin parfum oglum icin cuzdan

benide goturr

gel bacım gidelim vallah
bakne dicem vayanaya gidelim
kolkola suziyide görürük orda

kız iyicebunalıma girmişin sen..dur bi gitbi yüzünü yıka napıyorum bende anaaaammmmm..
sorun zaten o bende onu dicektim..bende öyleyim.alışkın olmadığın bi hayat geliyor eski alışkanlıkların olmayınca bunalıyor insan..farklılık istiyor kafa dağıtmak istiyorsun..ben eskiden rahat dolaşır gezerdim ewlenince çocuk falan derken eşimin işleri biyere gidemezoldum bunalıyorum artık..herşey dar geliyor delircek oluyorum resmen..
yaz gelince kıpır kıpır oluyor insanın içi yaaa..bende alışweriş yapmak istiyorum şuannn...atla gel hande dalalım alışwerişe...

bikere Saat aldim canim bizimkine Saat begendiremezsin alsanda marka takiyo oda bana cok tuzlu olur
aynen bendede o sıkıntı war adama beğendiremiyorum..900tlye bi saat aldım önce beğenmez gibi oldu sonra dan beğendi..geçenlerde birine sinir olmuş bi fırlatmış saati duwara gitti saat ..bende beğenmiyor diye bidahakihediye alışımda mağazaya gittik ne alacaksa ben alayımdiye düşündüm mont aldım kuzu derisinden..şimdibeğenerek giyiyor..çaktırmadan alıyorum artık..son zamanlarda hoşuna giden bişey falan war mı?mesela söylediği ona görede alabilirsin

ay evet iyice bunalıma girdim
uzanıp kumandayı bile alasım yok
yakında nefeste almıcam
denizi özledim
gezip dolaşmayı özledim
sizin orda depo vardı oraya gidelim bacım
dolanalımalışveriş yapalım
yiyelim yiyelim
sonra tatile çıkalım
kafamın belliğini çıkartıp bi deniz suyunda yıkıyayım
accık iyi gelir belki beynime

ay incecik olsam partilere katılsam
arabalarda gezsem dolansam
kocişlen accık romantizim yapsak
otele falan gitsek değişik ortamda uyusak accık
iki değişik insan görsem turist görsem
denize havuza girsem
genç olduğumu anlasam accık
içim kurudu bu yaşta
beli önlüklü ev kadını moduna girdim

accık müzük sesi açsak sonses
cıstak cıstak arabayla kordanda 2 tur atsak
söle umursamasam bir süre dünyayı
kimseyle konusmasam
cebimi çöpe atsam
hayatıma yeni kıyafetler yeni eşyalar soksam
hayatımda hiç saçıma boya sürmedim
acep boyatsammı kızıla

kız sen deepoyu nerden biliyon..deepo bana 5dakika..gel handem sen ..5 10 dakikaya denize dalarız hergün..bakalanyaya falan tatile gelirsen dimçayı war orayada git mutlaka he..alanyanın o sıcak hawasında serin oluyor orası..gelecek hafta orda olcaminşallah fotoda koyarım..

HANDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ne ediyon bacım bi dur kız yicen şaplağı...yetiş suzi balım ben bu kızı zapdedemiyorum..yakın yoldan bakırköye yollıcazdiye korkuyorum..handem bak ben önceki yıl 87 kiloydum..dedimkikendime bu yaza kilolu girmicem..we 4 ayda 62lereindim..azmettim.yeri geldi tıkındım yeri geldi çok sıktım kendimi..wer bi 10 kilo ozaman görcem ben seni..bu bunalımdan çıkıcan tatlım..ben palette altın karamele boyuyorum saçlarımı..

bizimkinde teknoloji tutkusu var onuda kendi begenmeli ama evlilik yil donumune alicam biseyler artik

en sevdigi sey Audi ondanmi alsamtabi zengin olunca

bencede sakin ol hande gidince kilolar daha iyi hissedersin kendini
daha once kizila boyattinmi bilmiyorum hande ama ben boyadim butun havlular kizil oluyo uyarmasi benden

bizimkinde teknoloji tutkusu var onuda kendi begenmeli ama evlilik yil donumune alicam biseyler artik

en sevdigi sey Audi ondanmi alsamtabi zengin olunca
ewet erkeklerin bi teknoloji tutkunluğu oluyor..ama benimde ondan kalır yanım yok hatta ondanda fazla..o konuda bişey diyemiyorum..en son doğum gününde s3 alacaktım bi baktım 1gün sonra kendi almış wazgeçtim..ama bakarsam o bana bişey almaz..ben niye alıyorum anlamadım kıyamamaktan sanırım.4 yıldır bit kadar bi hediye dahi görmedim..sinirlerim bozuluyor bu kadar mı?değersizim ben yaa...
bencede sakin ol hande gidince kilolar daha iyi hissedersin kendini
daha once kizila boyattinmi bilmiyorum hande ama ben boyadim butun havlular kizil oluyo uyarmasi benden

ben boyuyordum 2 sene öncesine kadar kızıla..ilk yıkayışımda akıyordu bidaha akmıyordu.kuzenimde şaşırıdı bana benim saçımdan akıyor seninkinden niye akmıyor derdi..bilmem benim saç biraz inatçı geleni bırakmıyor şimdialtın karamel yapıyorum

bende hic yok teknolaji meraki benim esimde dogum hediyesi olarak s3 Aldi ben cok begendim tabi

kiraz yiyordum bianda telaşlandım ya kalorisi çok fazlaysa diye..20 tane falan yedim çünkü nete bakarken..100grmında 40 kalori warmış..ohh içim rahatladı..bugünü kaçamaksız atlattım şükür

ya kendime soruyorum ne isim var benim Burda diye gercekten ne isimvar benim Burda cok SIKILIYORUM hersey ustume geliyo sanki bugun reale gittik cikinca arabanin ustunde bi kagit kagitta neler neler yaziyo kufurler edilmis sizin Burda ne isiniz var bu halinizle buraya yakismiyosunuz geldiginiz yere gidin
sanki ben cok merakliyim onlarin memleketine
simdi memleketimde olmayi nekadar cok isterdim
hatta soyluyorumda gidelim diye ama olmaz diyo
evlenirken sirf burasi diye vazbile geciyodum
ama iste napicaksin yazilmis oldu
evlenirken 7 senede kesin donerim diye ikna etti beni simdi 15 senede bile donemeyiz diyo
ben Burda 15seneyi nasil geciririm bilmiyorum
bende bunalima giriyorum galiba galiba degil girdim
offff offfffff
Burda olmak istemiyorum ben buraya alisamiycam galiba

Brenevra canım adın ne yav çok zor nickini yazmak canım hiç boyamadım saçımı doğal yani en fazla papatya suyu sürdüm

Nüzü kargo gönderioduk ordaki mağazaya canım subesi vardı çalıştığım yerin orda ondan biliyom ah keşke gitsem oraya merak ediyom antalyayı of of çok bunaldım bildiğin gibi değil azcık uzaklaşıp kafamı dağıtmaya ihtiyacım var

Kız kim yazmış o notu öle nerden biliyorlar türk olduğunuzu plakada türkmü yazıyor anlamadım ki canım ne biççim memleket allah yardımccınız olsun bende trde olsamda gurbetteyim kimsem yok burda ama hiç takmıyorum hatta yanlızlık hoşuma bile gidio bazen ama yabancı memleket zor işallah dilediğin gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…