- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 373
biz bu moddan çıksak zaten güzelce kilolar wercezde ..
bitse bide kurtulsak artık..
aynen bende yaa...dal gibi kızlar..kendimi kötü hissediyorum sanki herkes bana bakıyormuş gibime geliyor...koca göbekli falan mı?diyorlar diyorum..
turkiyede bu pazar kutlaniyoya canim Burda nezaman bilmiyorum zatenhadi tatlim ben sana inaniyorum istesen basarirsinbildirimini de yap bakim merak ettim :94: sagol tatlim
yakinda sanada 7lilere elveda partysi yapcaz tatlim az kalditamam canim
ay bu haftami babalar günübiz gecen hafta verdik hediyeleri desene gavurlara uyduk :111:
bikere Saat aldim canim bizimkine Saat begendiremezsin alsanda marka takiyo oda bana cok tuzlu olursaat al canım..
tambildirimimi yazdım gönderirken net gitti.koştum aşağı gittim..yokmuş kayınpeder.kayınwalideyle konuştum biraz kayınpeder geldi hemen gidip modeme baktım..yaptım geldim..bildirimi tekrar gönderiyoırum ama artıdayım tatlım
evet canim ayni vermistik hala ayni iradeyle devam etmeye calisiyorumne güzel işte canım ya ben daha gecen hafta 69,9 hedef koydum ama hala 70,3teyım veremıyorum senın kadar guzel artık ılk hafta aynı vermıstık aslında ama ben devam ettıremedım
bizimkinede herseyi begendirememben hediye konusunda çok kararsızımdır ne desem boş...
evet yaa bi bulup yiyemedik kelebeği.
kolay gelsin canım....
benim kv minde 2 hf sonra umre arkadaşları hgelecekmiş kalabalık bi grup
artık akşama gelir hizmet edersiniz dedi
bende ama ben yokumki dedim
inşallah ramazan öncesi 1 hf bursa yapıcam...
Bingo Dogru cevap bugun gittimm aldim kizim icin parfum oglum icin cuzdanhosgeldin caniim
hosgeldinde ben yine hatirlamadim
haklisin canim :26:
verelimm insallahh :13:
evet canim bunad ükür
insallah canim
parfüm
iiy canim yine cok almamissin
öglende güzel
hosgeldin
aman canim yeme sakin
bende bugün neler gördüm nelerama yemedim
ay çift karekterlimiyim neyim
bi öyleyim bi böyle
deli gibi alışveriş yapasım
kırmızı topuklu ayakkabılarımla beyaz jipime atlayıp tatile gidesim var
insan değilim ben
ben ben neyim ben
ay sadece yazıyorum aklımdan geçeni
allahtan ayıp bişi geçmio
gel bacım gidelim vallahturkiyede bu pazar kutlaniyoya canim Burda nezaman bilmiyorum zaten
bikere Saat aldim canim bizimkine Saat begendiremezsin alsanda marka takiyo oda bana cok tuzlu olur
evet canim ayni vermistik hala ayni iradeyle devam etmeye calisiyorum
bi hikaye anlatilir Doktor adama diyet listesini verir Adam der doktorbey bunlarii yemekten oncemi yiycem sonrami yiycem benimkide odurum sifir kacamak
bizimkinede herseyi begendiremem
Bingo Dogru cevap bugun gittimm aldim kizim icin parfum oglum icin cuzdan
benide goturr
ah sevgili topik
nedir beni böyle sıkıbntıya sokan
senle beraber psikoloji topiğinedemi uğrasam
sanada arada ihanet edip yiyorum
kuralarına uymuyorum
affet beni sevgili topik
böyle olsun istemem
ama insan oğluyum aldanıyrm işte o kötü yiceklere
sana hatam olduysa sende affet hakkını helal et o kaa kahrımızı löp löp yağlarımızı çekiyon
psikolojimi iyi görmüyorum sevgili topik
alllah yardımcım olsun
kusura bakma çok karaladım yazdım seni
kız iyicebunalıma girmişin sen..dur bi gitbi yüzünü yıka napıyorum bende anaaaammmmm..kocişin benden önce bir sevgilisi varmış netten tanışmış
zaten hayatındada 2 kişi olmuş ben dahil
kız evlendi hiç bir alakası yok
akşam nerden girdiyse rüyama
bizimki diyor kisenden önce ben o kızla evlendim boşandım
ay ben bi ağlıyorum rüyamda ki sormayın
diyomkikendi kendime evlendiğini söylesen kızmazdım söylemediğin için üzüldümdie
ay böle işte çok etkilendimrüyamdan
totomaçıkta kalmış heral
sorun zaten o bende onu dicektim..bende öyleyim.alışkın olmadığın bi hayat geliyor eski alışkanlıkların olmayınca bunalıyor insan..farklılık istiyor kafa dağıtmak istiyorsun..ben eskiden rahat dolaşır gezerdim ewlenince çocuk falan derken eşimin işleri biyere gidemezoldum bunalıyorum artık..herşey dar geliyor delircek oluyorum resmen..kız kimsenin dediğine takmam bende
kendimi dtiyorumki zayıfolayımsiyah dantelli elbise giyeyim
ay böle bunalıma bağlıyasım var
nedensiz bi şekildeyim ama nedeni yok
nolcek bizim bu halimiz böle
ben yazın 3 ay denize girmeye alışkınım
eve tıkıldımkaldım
ne biçim memleket bura
ay çift karekterlimiyim neyim
bi öyleyim bi böyle
deli gibi alışveriş yapasım
kırmızı topuklu ayakkabılarımla beyaz jipime atlayıp tatile gidesim var
insan değilim ben
ben ben neyim ben
ay sadece yazıyorum aklımdan geçeni
allahtan ayıp bişi geçmio
aynen bendede o sıkıntı war adama beğendiremiyorum..900tlye bi saat aldım önce beğenmez gibi oldu sonra dan beğendi..geçenlerde birine sinir olmuş bi fırlatmış saati duwara gitti saat ..bende beğenmiyor diye bidahakihediye alışımda mağazaya gittik ne alacaksa ben alayımdiye düşündüm mont aldım kuzu derisinden..şimdibeğenerek giyiyor..çaktırmadan alıyorum artık..son zamanlarda hoşuna giden bişey falan war mı?mesela söylediği ona görede alabilirsinbikere Saat aldim canim bizimkine Saat begendiremezsin alsanda marka takiyo oda bana cok tuzlu olur
kız iyicebunalıma girmişin sen..dur bi gitbi yüzünü yıka napıyorum bende anaaaammmmm..
sorun zaten o bende onu dicektim..bende öyleyim.alışkın olmadığın bi hayat geliyor eski alışkanlıkların olmayınca bunalıyor insan..farklılık istiyor kafa dağıtmak istiyorsun..ben eskiden rahat dolaşır gezerdim ewlenince çocuk falan derken eşimin işleri biyere gidemezoldum bunalıyorum artık..herşey dar geliyor delircek oluyorum resmen..
yaz gelince kıpır kıpır oluyor insanın içi yaaa..bende alışweriş yapmak istiyorum şuannn...atla gel hande dalalım alışwerişe...
aynen bendede o sıkıntı war adama beğendiremiyorum..900tlye bi saat aldım önce beğenmez gibi oldu sonra dan beğendi..geçenlerde birine sinir olmuş bi fırlatmış saati duwara gitti saat ..bende beğenmiyor diye bidahakihediye alışımda mağazaya gittik ne alacaksa ben alayımdiye düşündüm mont aldım kuzu derisinden..şimdibeğenerek giyiyor..çaktırmadan alıyorum artık..son zamanlarda hoşuna giden bişey falan war mı?mesela söylediği ona görede alabilirsin
kız sen deepoyu nerden biliyon..deepo bana 5dakika..gel handem sen ..5 10 dakikaya denize dalarız hergün..bakalanyaya falan tatile gelirsen dimçayı war orayada git mutlaka he..alanyanın o sıcak hawasında serin oluyor orası..gelecek hafta orda olcaminşallah fotoda koyarım..ay evet iyice bunalıma girdim
uzanıp kumandayı bile alasım yok
yakında nefeste almıcam
denizi özledim
gezip dolaşmayı özledim
sizin orda depo vardı oraya gidelim bacım
dolanalımalışveriş yapalım
yiyelim yiyelim
sonra tatile çıkalım
kafamın belliğini çıkartıp bi deniz suyunda yıkıyayım
accık iyi gelir belki beynime
ay incecik olsam partilere katılsam
arabalarda gezsem dolansam
kocişlen accık romantizim yapsak
otele falan gitsek değişik ortamda uyusak accık
iki değişik insan görsem turist görsem
denize havuza girsem
genç olduğumu anlasam accık
içim kurudu bu yaşta
beli önlüklü ev kadını moduna girdim
HANDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ne ediyon bacım bi dur kız yicen şaplağı...yetiş suzi balım ben bu kızı zapdedemiyorum..yakın yoldan bakırköye yollıcazdiye korkuyorum..handem bak ben önceki yıl 87 kiloydum..dedimkikendime bu yaza kilolu girmicem..we 4 ayda 62lereindim..azmettim.yeri geldi tıkındım yeri geldi çok sıktım kendimi..wer bi 10 kilo ozaman görcem ben seni..bu bunalımdan çıkıcan tatlım..ben palette altın karamele boyuyorum saçlarımı..accık müzük sesi açsak sonses
cıstak cıstak arabayla kordanda 2 tur atsak
söle umursamasam bir süre dünyayı
kimseyle konusmasam
cebimi çöpe atsam
hayatıma yeni kıyafetler yeni eşyalar soksam
hayatımda hiç saçıma boya sürmedim
acep boyatsammı kızıla
kız iyicebunalıma girmişin sen..dur bi gitbi yüzünü yıka napıyorum bende anaaaammmmm..
sorun zaten o bende onu dicektim..bende öyleyim.alışkın olmadığın bi hayat geliyor eski alışkanlıkların olmayınca bunalıyor insan..farklılık istiyor kafa dağıtmak istiyorsun..ben eskiden rahat dolaşır gezerdim ewlenince çocuk falan derken eşimin işleri biyere gidemezoldum bunalıyorum artık..herşey dar geliyor delircek oluyorum resmen..
yaz gelince kıpır kıpır oluyor insanın içi yaaa..bende alışweriş yapmak istiyorum şuannn...atla gel hande dalalım alışwerişe...
aynen bendede o sıkıntı war adama beğendiremiyorum..900tlye bi saat aldım önce beğenmez gibi oldu sonra dan beğendi..geçenlerde birine sinir olmuş bi fırlatmış saati duwara gitti saat ..bende beğenmiyor diye bidahakihediye alışımda mağazaya gittik ne alacaksa ben alayımdiye düşündüm mont aldım kuzu derisinden..şimdibeğenerek giyiyor..çaktırmadan alıyorum artık..son zamanlarda hoşuna giden bişey falan war mı?mesela söylediği ona görede alabilirsin
kız sen deepoyu nerden biliyon..deepo bana 5dakika..gel handem sen ..5 10 dakikaya denize dalarız hergün..bakalanyaya falan tatile gelirsen dimçayı war orayada git mutlaka he..alanyanın o sıcak hawasında serin oluyor orası..gelecek hafta orda olcaminşallah fotoda koyarım..
HANDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ne ediyon bacım bi dur kız yicen şaplağı...yetiş suzi balım ben bu kızı zapdedemiyorum..yakın yoldan bakırköye yollıcazdiye korkuyorum..handem bak ben önceki yıl 87 kiloydum..dedimkikendime bu yaza kilolu girmicem..we 4 ayda 62lereindim..azmettim.yeri geldi tıkındım yeri geldi çok sıktım kendimi..wer bi 10 kilo ozaman görcem ben seni..bu bunalımdan çıkıcan tatlım..ben palette altın karamele boyuyorum saçlarımı..
ewet erkeklerin bi teknoloji tutkunluğu oluyor..ama benimde ondan kalır yanım yok hatta ondanda fazla..o konuda bişey diyemiyorum..en son doğum gününde s3 alacaktım bi baktım 1gün sonra kendi almış wazgeçtim..ama bakarsam o bana bişey almaz..ben niye alıyorum anlamadım kıyamamaktan sanırım.4 yıldır bit kadar bi hediye dahi görmedim..sinirlerim bozuluyor bu kadar mı?değersizim ben yaa...bizimkinde teknoloji tutkusu var onuda kendi begenmeli ama evlilik yil donumune alicam biseyler artik
en sevdigi sey Audiondanmi alsam tabi zengin olunca
bencede sakin ol hande gidince kilolar daha iyi hissedersin kendini
daha once kizila boyattinmi bilmiyorum hande ama ben boyadim butun havlular kizil oluyo uyarmasi benden
bende hic yok teknolaji meraki benim esimde dogum hediyesi olarak s3 Aldi ben cok begendim tabiewet erkeklerin bi teknoloji tutkunluğu oluyor..ama benimde ondan kalır yanım yok hatta ondanda fazla..o konuda bişey diyemiyorum..en son doğum gününde s3 alacaktım bi baktım 1gün sonra kendi almış wazgeçtim..ama bakarsam o bana bişey almaz..ben niye alıyorum anlamadım kıyamamaktan sanırım.4 yıldır bit kadar bi hediye dahi görmedim..sinirlerim bozuluyor bu kadar mı?değersizim ben yaa...
ben boyuyordum 2 sene öncesine kadar kızıla..ilk yıkayışımda akıyordu bidaha akmıyordu.kuzenimde şaşırıdı bana benim saçımdan akıyor seninkinden niye akmıyor derdi..bilmem benim saç biraz inatçı geleni bırakmıyorşimdialtın karamel yapıyorum
bende hic yok teknolaji meraki benim esimde dogum hediyesi olarak s3 Aldi ben cok begendim tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?