afiyet olsun canım mımmmmmm.
fazla gelen yok hf ya fazlasını verirsin
ben hediye konusunda çok kararsızımdır ne desem boş...
evet yaa bi bulup yiyemedik kelebeği.
kolay gelsin canım....
benim kv minde 2 hf sonra umre arkadaşları hgelecekmiş kalabalık bi grup
artık akşama gelir hizmet edersiniz dedi
bende ama ben yokumki dedim
inşallah ramazan öncesi 1 hf bursa yapıcam...
bursada bulursun ye zerram kelebek aramaya ciktik hep tugba aklimiza soktu
sagol canim arkadasimanneminde haci arkadaslari gelcek site oturmaya hazirliklari yaptikdan sonra sen git dese bari anneme misafirlige gelenlerle ne konuscam ki
iyi olmus tatilin o güne denk gelmezine konusacam diye düsünüyorsun üstüne yoruluyorsun birde
gelen fazla olunca heralde ne konuşcam sıkıntısıda olmaz hizmet etmekten suzim..
görüşürüz arkadaşlar
herkese iyi tatiller
çalışanlra Allah kolaylık versin..
hosgeldin caniimMerhabalar Ben Bugun üye Oldum Ve Yazabileceğim Konunun Bu Olduğunu Sanıyorum İnşallah Yanlış Yere Yazmıyorumdur Eğer Yanlışsa Şimdiden Özür Dilerim. Ben 23 Yaşında Bekar Bir Bayanım. 72 Kiloyum ve 1.55 Boyundayım. Kısacası Kilolarımla Başım Dertte Ve psikolojik Olarak Bir Çöküntü içersindeyim. Diyetisyene Gittiğimde Yağ oranım Yaşıma Göre O kadar Fazla Çıktıki Moral,im Çok Bozuk Lütfen Benide Gruplara Alın Ve Birlikte Kilo Verelim Yardımcı Olun Bir Desteğe İhtiyacım Var. Eğer Sizinle Birlikte Olursam Başarabilcemin Kanısındayım. Cevap Verirsiniz Umarım. Saygılarımla Damla..
hosgeldinSelam kızlar sürekli giremiyorum ama takipteyim benim zaman daraldı 74oldum 26 sına kadar 4 kg zor gözüküyo bakalim hayırlısı inşallah
haklisin canim :26:azmin zaferi 74 ü göreme bidaha inşallah
geceleri kalkıp makarna yemeye decam edersen görürsün
hadi ballı bu hafta sonu senle 68 i görelim bu 69 ta takıldık kaldık
aramıza hoş geldin damla
çok güzel bi giriş yapmışsın kendini tanıtarak
biz hep birlikten kuvvet doğar diyerek veriyoruz kilolarımızı(bazende veremiyoruz)
burası gerçekten çok güzel bir motive kaynağı oluyor
devamlı gelirsen topiğe zaten sende bunu görüceksin
yanlız biraz karamsar gördüm seni öncelikle bunu düzeltmemiz gerekiyor
olumsuz düşünmeyeceksin strese sokmıycaksın kendini
zaman içinde dikkat ederek birazda spor yapabilirsen (ben yapamıyorum mesela)
yavaş yavaş ta olsa gitçek o kilolar
evet canim bunad ükür
Olsun canım tatildesin bizimlen ugrasıyosun zaten biz bildirimlerimizi yaptık suzide toplıcak sana hepsini bir araya kolay olur senın ıcın
Canım tebrıkler cok guzel vermişsinn
Bende bi kış kış diyebilsem ne iyi olurdu 7lere
Evet 1 kilo koyucam zaten 20sinde 1 ay olucak bende 1 ayda 4 kılo hedeflemiştim:26::26:
ben 20.05.2013te basladım şimdi 3,1 oldu 20sine kadar kaç olucak bakalım :26::26:
Onların hepsi öyle allah analarına babalarına hayırlı evlat etsin inşallah
benimde abimin kızı var 3 yaşında bi görseniz melek melek resmini eklerim bir ara albüme
Artış olmamış en azından ballım gece kalkıp makarna yedin yine iyi 100 gram verebilmişsin
Canım hoşgeldin bbende yeniyim bak ayın 20sinde basladım daha şimdiden 3 kilo gitti sende verirsin karamsar olma
1,5 hafta kalmış zor gibi ama sıkarsan 2 kılosu gider
Yarın yazıcam suzicim ölçtüm ben önceden zaten 2 kez hemde arada da fark var ama kagıdım evde almayı unutuyorum
insallah canimtebrikler canım..
inşallah bidaha görmezsin 7 leri
ben 2011 mayıs ayında başladım..77 kg le
2012 şubat ayında59-60 ları gördüm
bi seneden fazladırda 60-63 arasındayım
ama dikkat etmiyorum yiyorum yani iyice
hoş geldin canım..
sen inandıktan ve istedikten sonra herşey düzelir...
parfümkizlar anneler gununde esimin basinin etini yedim biz anne degilmiyiz diye ben gelinimiz ve kiz kardesim biz anne degilmiyiz biz dasmiyizdiye dolasip durduk habire duyurduk erkeklere ama yok cocuklariniz buyusun alsinlar dedi bekar erkek kardesim sahane bi buketle gelmisti tabi biz hala gelinle biz anne degilmiyiz dasmiyiz diyip durduk
simdi adama okadar laf soyledikten sonra gidip babalar gunu icin hediye almaya gitmem lazim ama ne alcam
hep kiyafet aliyorum artik kiyafette almak istemiyorum
iiy canim yine cok almamissinbaşlangıç:87
geçen hafta:64.40
bu hafta:64.80
gelen:400
toplam giden :22.20
hedef:58
akşam 64.20ydim öyle yattım..sabah 600 gr almış kalktım..pazartesi regl olcam herhalde ondan..göbek şişti..bide tuwalete gidemedim 2 gündür..bugün başladım diyet moduna..artık atıştırıp durmak yok..
öğle yemeğim
Eki Görüntüle 735181
hosgeldinkızlar bende 75 kiloyum 86dan anca bu kadar zayıflayabildim ama 10 kilo fazlam var bene sizinleyim:)
aman canim yeme sakinhosgeldin canim aramiza
aksama misafir gelcekmis annemgile ayni binada oldugumuzdan yardim etmezsem olmaz
iyi aksamlar kizlarhaftasonu diye fazla kacirmayin bende misafir var diye kacirmiycam salata koycaz menüye ben salata yerim hamur isi canim istemiyor zaten
öptüm sizi
ay hande gelmedi ise basladi herhalde :26:
:80:
gelen fazla olunca heralde ne konuşcam sıkıntısıda olmaz hizmet etmekten suzim..
görüşürüz arkadaşlar
herkese iyi tatiller
çalışanlra Allah kolaylık versin..
ayıcık müzü ay ne güldüm
nörelim tıkınıyorum ben şahsen..kızıyonuz bana biliyorum ama şuan hiç aç olmama rağmen krispi atıştırıyorum..benimde kaderim böyle işte ayıcık olmak warmış kaderde
hala aklı fikrikebapta kuyudabi anlasam zaten..ben hırslıydım aslında niye artık yapamıyorum anlamıyorum...2 ay sonra akraba düğünüwar we o düğünde 58le göz doldurmalıyımnapcm bilmiyorum..o kiloyu ozamana wermem lazım..yarın sıkı bi şekilde başlamayı planlıyorum..inşallah bu sefer başarabilirim..ben sıkı diyet yapmazsam olmuyor..bakalım yarından denicem..bu hafta sonu alanyaya gidecektim ama arkadaş rahatsız haftaya gitcez herhalde..ozamana sıksamda bi 63 bari olsam..çünkü kuyu kebabı yemeyi düşünüyorum onu haketmeliyim..haftaya cumaya bomba gibi girersem bakarım bide hırslanırsam yemem kuyu kebabı mebabı..
aayy geçmiş olsun canımmerhaaaabaalllarrrr
hepinize teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için
gelemedim hastane tahlil koşturmaca bu arada işe de gittim tabi
yarın inş bu ağrıdan kurtulucam sabah ameliyat olucam onu haber vermek istedim size
inş ölmez sağ kalırsam görüşürüz kızlar yine
iyi geceler hepinize
sana dedim o kadar yeme die bak taş etmişin içinde hepsiniAmin inş veririm canım haftaya da bi bildirim patlatırım artık :)
taşlar kaç kilo fazlalık yapıyomuş bakalım
yok bacım kaçmadım çünkü daha baslayamadım belgeler merkeze ulaşsın die bekliomhande çalışıyo mu hala kaçmadı di mi işten
canim benimde cok yat kalk oluyor
o yüzden bazen gündüz uuyorum firsat bulursam bugünde uyudum
daha baslamadi yanilmiyorsam :26:
kız ben gidim ADB de bekliyeyim belkimgörürüm senicanim ben bu konuda esimin hakkini hic ödeyemem
kizim kücükken senede hemen hemen iki kez giderdim cokda uzun kalirdimm
ama okul oldugundan beri yilda bir kez her yaz
ama bu sene ilk defa herbstferien da gidicem malum ramazan var
gecen sene ramazanda oradaydim güzel olmadi
oruclu olunca birsey yapamadik
o yüzden böyle karar aldim
yazinda gidince 6 hafta klaiyorum
aslinda senin okul cocugun yok okullarin acik oldugu zamanda gidersen
biletler daha uygun olur
bacim yag, böbrek ,dalak bagirsak aldir gitsin
ay ölyemiydi :26: anam bende böyleyim iste
o ne kız kelebekilk defa duydum neresiymiş o tavuğun :26:napim bilmiyorum ama ögreniyorumbi keresinde tugba kelebek yemis benimkini gönderdim tavugun kelebegini bul bana cabuk diye halen daha kelebegi unutmus degilim ama bir gün yiyecem
bencede ama diyorlarki öyleleri hapishanede de barinamiyorlarmis beter olsunlarsen baskasinin canini acitirken düsündünmü sana niye acisinlar olsun tatlim
bugünü yarina atma canim hep öyle yaptimizdan yolumuzda ilerliyemiyoruz
cok gecmis olsun tatlimameliyatini ol seni bekliyoruz burda
cok güzelspor yapmaya calisman cok hosuma gidiyor
kiz taslar ciktikdan sonra birde birsey kalmiyormus sende
daha baslamadim canim ama bugün yarin cagirirlar belgelerin onaylanmasini bekliyordun
olsun affiyet olsun kuzum sanki herzamanmi iciyorsunda
günaydin fadimecimdünkü 400 gramm gitmis fadimem
günaydin mervecimolsun canim gitsin de hem dedigim gibi spor da yapiyorsun simdi vucut ancak alisacak ölcülerini aldinmi
birsey degil canimzor fadimem ya ben 2 kere 6yi kadaar calisdim diye laf ediyorum sen hepden gec gidiyorsun eve aksam olmus oluyor bile
hayirli cumalar günaydin tatlim
tebrikler canim
iyi gidiyorsun tatlim tebrikler
gelen olmamis canim haftaya gider insallah
günaydin zerram hayirli cumalar
buraya yaziyorsaniz yeterli kizlar betül tatilde ben aksam yine hepsini toplayip topluca gönderecem ona bildirimlerisagolsun tatilde oldu halde bizim listeyi yapiveriyor
ay ben bugünün bildirim günü olduğunu unuttuuumm
dün hatırlatmadığım için beni affedin canlarım :26:
biliyorsunuz gerçi de..
yeni gelenler
başlangıç:
bu hafta:
hedef:
diye bildirim yapsınlar lütfen :26:
kusuruma bakmayın
öpüldünüz
aferin suzim nerdeyse aynı olduk gibisimdi seve seve cizelgemi degistireyim 74 den 73 lere girdim geri
otel demi buluşcanızSağol Suzicim, ay ne güzel olurdun hep beraber toplaşıp bi otelde buluşaydık, çok mutlu olurdum valla.
Neyse bu hafta kaçamak haftan olsun canım, takma kafaya bu hafta en az 1 kg. hedef koy canım, gerçekleşince ödül olsun ucunda istediğin bişey.
Maşallah spor ve azmin sonucu
İyi tatiller canım
insallah fadimecimallah nasip ederse insallah bi gün bulusalim bende cok isterim
kız o kadar tepindin veremedinmi kilo bende öle oluyombazı haftalar işte:26:bildirimi buraya yapiyoruz demis suzim
yapam bari
baslangic 79
gecen hafta 69.4
bu hafta 69.3
giden 100gr
toplamda giden 9.7
bende kaciyorum halletmem gereken isler var
hosgeldin canim aramiza
aksama misafir gelcekmis annemgile ayni binada oldugumuzdan yardim etmezsem olmaz
iyi aksamlar kizlarhaftasonu diye fazla kacirmayin bende misafir var diye kacirmiycam salata koycaz menüye ben salata yerim hamur isi canim istemiyor zaten
öptüm sizi
ay hande gelmedi ise basladi herhalde :26:
:80:
saol canım inşallah..afiyet olsun canım mımmmmmm.
fazla gelen yok hf ya fazlasını verirsin
eferin kız hande....kaynanam bendeydi yine giremedim
snırırm özelden bildirim yapamıyoz
başlangıç:76,5
hedef:65
geçen hafta:74,4
bu hafta:73,1
giden:1,300
toplam giden:3,400
böylebişi işte karıştırdım sanırım:26:
ayıcık müzü ay ne güldüm
saol canım inşallah..
eferin kız hande....
he aferin bana o kaa yemeye göre hele çarşamba günü
bende bu hafta öncekilere göre öyle çikolata falan yemedim dolapta olmasına rağmen..önceki haftalara görefazla atıştırmadım ama almışım..6lı rakamları terkedince bidaha dönmemek için elimden geleni yapcam handem yaa..bıktım walla..
biz bu moddan çıksak zaten güzelce kilolar wercezde ..of çok sıkılıyorum içimde bir daral var
başımıalıp gidesim var
dışarı çıkıp koşasım var
dağ kır bayır dolanasım var
herkese bağırıp çağırasım var
ama bunları yapamıyom die
isyanda edesim var
Eki Görüntüle 735335
bitse bide kurtulsak artık..bende bıktımcanımda ay ağlayasım var hüngürh
ngür
sonra başka bir müzik duyuyom tv de
deniz kum güneş bikinili kızlar
eğlenenler gezenler dolananlar yiyenler içenler
hepside incecik
of diyorum of
ha masam üzerindeki SPATHİPHYLLUM ha BEN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?