70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay yine anlamadi
kiz sigara ictim sigaraa :26:
he öküz cani takak suzim
de geceleri cok ses olmasin sonra

Ben arada takip ediyom o kızı hirmior artık
ne tay i kiz sensin o at
Tatlı mı yazacaktım acep ay android mekanizmama uymuyor klişe kalıyor

jeton sonradan düstü normalde tuvalette ancak düserdin bendeki jeton ama bu sefer caktim

cuma bi gelsin

Yaw cuma mübarek gün bacım pembe gösterilmez öle

ay yine anlamadi Eki Görüntüle 735564
kiz sigara ictim sigaraa :26:
he öküz cani takak suzim
de geceleri cok ses olmasin sonra
anladim kiz iyi ettin allah allah bende ictim anneme desem burnundan gelsin derdin
haha birde arada mö mö desinler tam olsun
Ben arada takip ediyom o kızı hirmior artık

Tatlı mı yazacaktım acep ay android mekanizmama uymuyor klişe kalıyor

Yaw cuma mübarek gün bacım pembe gösterilmez öle

hirmior :44: anam nece konusuyonuz senin icin lilaya boyatiriz no problem

kizlar aklima ne geldi

benim bir tanidigin o gün evlilik yildönümleriymis

neyse kadin cocuklari uyutmus kocasida gececi

o gelene kadar hazirlik yapmis

giyinmis süslenmis kapinin önüne not yazmis gercek güle ulasmak istiyosan

yapraklari takip et diye yatak odasina kadar gül yapragi dökmüs

neyse hazirliklar bitince bakmis kocasinin gelmesine 20 dakika felan var

demis yatakda uzanayim söyle kadin sen uyu kal

adamda eve kendini zor atmis ishal olmus

wc ye kosayim derken sen yapraklara bas kay

baya bi wc de oturmus kalkmis hasta tabi kendini zor atmis yataga

gercek gül zaten uyuyo

sabah olmus kadin bi kalkmis

adamda hafif uyamis

cocuklar kapiya yaprakmi düsürmüsler ne yapmislar gece düsüydum topla onlari demis

ay yazik kadin sinirden catlamis

ay güleyimmi kadina üzüleyimmi bilemedim haha bi ara adam altina etmis diye okiycam sandim siz ceren le celal e baktinizmi kizlar o geldi aklima recep ivedikde oynayan neydin adi ha sahan gökbakar ishal oluyor kiz da saka yapim diye kulaginin dipinde ballon patlatiyor oda korkutan altina ediyordun dedim adam da kayarken kacirdi herhalde

ay ben alerjiden cok öksürüyodum ya
o zamanda kacirdim bir iki suzim gerci benimki sey degil ötekinden
ebnimkide bana senin contalarin gevsemis skmak lazim diyodu

ay ben alerjiden cok öksürüyodum ya
o zamanda kacirdim bir iki suzim gerci benimki sey degil ötekinden
ebnimkide bana senin contalarin gevsemis skmak lazim diyodu

canim benim kiyamam sana su alerjikden neler cekiyorsun seninkide fena a ayni sen
gecti dimi ballim:26: bugün bizim isyerinde issat var kac zamandir bir sürü toz girdi iceriye benimde toza karsi alerjim var sirtima bi elledim sismis kabarmis yanimdaki kadinlara sirtimi actim bak dedim alerji yapti toz sikayet edcem isyerini dedim ama cok kötü oldum cok fena kabardi eve giderken gecti cok sükür

gecti canim sükür ama simdide kzimin gözleri kötü :26:
aman suzim dikkat et krem felan kullan olmazsa :26:

gecti canim sükür ama simdide kzimin gözleri kötü :26:
aman suzim dikkat et krem felan kullan olmazsa :26:

birde bizim sekretär ne anlati ballim simdi bi ögrenci varmis su pollenlere falan alerjisi varmis hergün sabah kalkar kalkmaz 2 kasik hakki ki bal yemis bu ballar disarda olusdugundan bunun alerjisi bidaha cikmamis yani direnjini saglamis vucut tanidigi icin artik polleni falan alerji yapmamis ayni grip gibi diye anlati yani grip de vucut o virus u tanimasa nasil gripe dönüsüyorsa oda öyle yapmis dedi ondan sonra bidaha olmamis faydasi varmidir gercekden bi arastirsan :26:

ben cok baktim suzim buna iyi gelen bir sey varmi diye ama bulamadim
suzim benim eskiden hic lyke birseyim yoktu birden cikti :26:
alerji öyle olabiliyomus birden gelip birden gidebiliyormus bakalim gider insallah
sagol canimm

14 HAZİRAN 2013
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NICK [/TD] [TD] BAŞLANGIÇ [/TD] [TD] GEÇEN HAFTA [/TD] [TD] BU HAFTA [/TD] [TD] GİDEN [/TD] [TD] TOPLAM GİDEN [/TD] [TD] HEDEF [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] berenerva2 [/TD] [TD] 75,2 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 68,4 [/TD] [TD] 1,600 [/TD] [TD] 6,6 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] handelevent [/TD] [TD] 76,5 [/TD] [TD] 74,4 [/TD] [TD] 73,1 [/TD] [TD] 1,300 [/TD] [TD] 3,4 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] simurgmina [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 69,4 [/TD] [TD] 68,4 [/TD] [TD] 1,000 [/TD] [TD] 17,6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] gulanne [/TD] [TD] 84,5 [/TD] [TD] 76,9 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 8,5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 77,1 [/TD] [TD] 74,4 [/TD] [TD] 73,9 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 3,2 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] ALpMer [/TD] [TD] 73,4 [/TD] [TD] 70,5 [/TD] [TD] 70,3 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 3,1 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 63,1 [/TD] [TD] 61,8 [/TD] [TD] 61,6 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 1,5 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 69,4 [/TD] [TD] 69,3 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 9,7 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62,8 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] +0,2 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] BHR84 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 4 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] ssecemm [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 64,4 [/TD] [TD] 64,8 [/TD] [TD] +400 [/TD] [TD] 22,2 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[/TABLE]

Haftanın birincisi berenerva2 olmuştur tebrik ederiz
Aramıza yeni katılan arkadaşımız cadim38 hoşgeldin
bir kusurumuz olduysa affola :26:
daha güzel listelerle görüşmek ümidiyle
hoşçakalın

hoşbulduk :) birinci olan arkadaşımı canı gönülden tebrik ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…