yarida daldigim icin konuya yabanci kaldim ama cözerim ben Eki Görüntüle 735563
birsey takmak latim zaten baksana ödümüz patliyor
ne ablasibenim yasim kac basim kac ben ablaligi kabul etmiyorum ama bi kizce vardin ya bi hatirlasam :44: ablam ablam diyordun ama cok tatli söylüyordun ama onun yasinda kücükdün bildigim kadariyla :95:
Ben arada takip ediyom o kızı hirmior artıkyarida daldigim icin konuya yabanci kaldim ama cözerim ben Eki Görüntüle 735563
birsey takmak latim zaten baksana ödümüz patliyor
ne ablasibenim yasim kac basim kac ben ablaligi kabul etmiyorum ama bi kizce vardin ya bi hatirlasam :44: ablam ablam diyordun ama cok tatli söylüyordun ama onun yasinda kücükdün bildigim kadariyla :95:
Tatlı mı yazacaktım acep ay android mekanizmama uymuyor klişe kalıyorne tay i kiz sensin o at
jeton sonradan düstünormalde tuvalette ancak düserdin bendeki jeton ama bu sefer caktim
cuma bi gelsin
anladim kiz iyi ettin allah allahay yine anlamadi Eki Görüntüle 735564
kiz sigara ictim sigaraa :26:
he öküz cani takak suzim
de geceleri cok ses olmasin sonra
Ben arada takip ediyom o kızı hirmior artık
Tatlı mı yazacaktım acep ay android mekanizmama uymuyor klişe kalıyor
Yaw cuma mübarek gün bacım pembe gösterilmez öle
ay güleyimmi kadina üzüleyimmi bilemedimkizlar aklima ne geldi
benim bir tanidigin o gün evlilik yildönümleriymis
neyse kadin cocuklari uyutmus kocasida gececi
o gelene kadar hazirlik yapmis
giyinmis süslenmis kapinin önüne not yazmis gercek güle ulasmak istiyosan
yapraklari takip et diye yatak odasina kadar gül yapragi dökmüs
neyse hazirliklar bitince bakmis kocasinin gelmesine 20 dakika felan var
demis yatakda uzanayim söyle kadin sen uyu kal
adamda eve kendini zor atmis ishal olmus
wc ye kosayim derken sen yapraklara bas kay
baya bi wc de oturmus kalkmis hasta tabi kendini zor atmis yataga
gercek gül zaten uyuyo
sabah olmus kadin bi kalkmis
adamda hafif uyamis
cocuklar kapiya yaprakmi düsürmüsler ne yapmislar gece düsüydum topla onlari demis
ay yazik kadin sinirden catlamis
ay güleyimmi kadina üzüleyimmi bilemedimhaha bi ara adam altina etmis diye okiycam sandim siz ceren le celal e baktinizmi kizlar o geldi aklima recep ivedikde oynayan neydin adi ha sahan gökbakar ishal oluyor kiz da saka yapim diye kulaginin dipinde ballon patlatiyor oda korkutan altina ediyordun dedim adam da kayarken kacirdi herhalde
ay ben alerjiden cok öksürüyodum ya
o zamanda kacirdim bir iki suzim gerci benimki sey degil ötekinden
ebnimkide bana senin contalarin gevsemis skmak lazim diyodu
canim benim kiyamam sana su alerjikden neler cekiyorsunseninkide fena a ayni sen
gecti dimi ballim:26: bugün bizim isyerinde issat var kac zamandir bir sürü toz girdi iceriyebenimde toza karsi alerjim var sirtima bi elledim sismis kabarmis yanimdaki kadinlara sirtimi actim bak dedim alerji yapti toz sikayet edcem isyerini dedim ama cok kötü oldum cok fena kabardi eve giderken gecti cok sükür
he karistirmakanaam hande uyudu galiba
yadaa neyse yadasini karistirmayalim
yatalimsuziiimmmmmmm
yatakmii Eki Görüntüle 735578
gecti canim sükürama simdide kzimin gözleri kötü :26:
aman suzim dikkat et krem felan kullan olmazsa :26:
hadi suzimmmmmmmm
iyi geceler canimm
birde bizim sekretär ne anlati ballim simdi bi ögrenci varmis su pollenlere falan alerjisi varmis hergün sabah kalkar kalkmaz 2 kasik hakki ki bal yemis bu ballar disarda olusdugundan bunun alerjisi bidaha cikmamis yani direnjini saglamis vucut tanidigi icin artik polleni falan alerji yapmamis ayni grip gibi diye anlati yani grip de vucut o virus u tanimasa nasil gripe dönüsüyorsa oda öyle yapmis dedi ondan sonra bidaha olmamis faydasi varmidir gercekden bi arastirsan :26:
iyi geceler tatlim ben hemen kaciyorum amayoksa sen simdi korkuluk birseyler eklersin :83:ben korkarim
öptüm cok:92::92::92:
14 HAZİRAN 2013
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NICK [/TD] [TD] BAŞLANGIÇ [/TD] [TD] GEÇEN HAFTA [/TD] [TD] BU HAFTA [/TD] [TD] GİDEN [/TD] [TD] TOPLAM GİDEN [/TD] [TD] HEDEF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] berenerva2 [/TD] [TD] 75,2 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 68,4 [/TD] [TD] 1,600 [/TD] [TD] 6,6 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] handelevent [/TD] [TD] 76,5 [/TD] [TD] 74,4 [/TD] [TD] 73,1 [/TD] [TD] 1,300 [/TD] [TD] 3,4 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] simurgmina [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 69,4 [/TD] [TD] 68,4 [/TD] [TD] 1,000 [/TD] [TD] 17,6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] gulanne [/TD] [TD] 84,5 [/TD] [TD] 76,9 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 8,5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 77,1 [/TD] [TD] 74,4 [/TD] [TD] 73,9 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 3,2 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] ALpMer [/TD] [TD] 73,4 [/TD] [TD] 70,5 [/TD] [TD] 70,3 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 3,1 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 63,1 [/TD] [TD] 61,8 [/TD] [TD] 61,6 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 1,5 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 69,4 [/TD] [TD] 69,3 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 9,7 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62,8 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] +0,2 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] BHR84 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 4 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] ssecemm [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 64,4 [/TD] [TD] 64,8 [/TD] [TD] +400 [/TD] [TD] 22,2 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[/TABLE]
Haftanın birincisi berenerva2 olmuştur tebrik ederiz
Aramıza yeni katılan arkadaşımız cadim38 hoşgeldin
bir kusurumuz olduysa affola :26:
daha güzel listelerle görüşmek ümidiyle
hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?