- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 373
he bacim he suzinak yatar senkenAman yatma dopiç kal buz dolabına dadanıp suzinak yatar benken
Dimi suzim
Yarında kalkar erkenden süpürürüz evleri balonları şişiriz parti hazırlarız pastaları yeriz
ballı bacıııııııı,düşünmene gerek yok..çıkaramamakta haklısın çünkü bildirim yapmak için uğrayan ve sizlerin yazdıklarını okuyup motive olan bir ablanızım diyeyim
aldim tatlim az önce topluca gönderdim betüleNe bilim telden yazıyom ya suzim yazarken öle çıktı bende ulusal diyeyim dedim adını
He bacım öle nine olmayak pamuk nene olak
bu hafta kapışalım senlen bakalım ne olacak
Ben bildirim yaptım aldınmı özele yapmayın gerek yok dedin ya
ne yani ha buzdolabi ha sen mi demek istiyon sen
yatmiyom iste senle
aminnnn
neyi yapiyon sen napiyon benim kafam karisti siz ne yapiyonuzyapip geliyom kiprasmayin sakin
ohhh ne güzel plan kurmussunAman yatma dopiç kal buz dolabına dadanıp suzinak yatar benken
Dimi suzim
Yarında kalkar erkenden süpürürüz evleri balonları şişiriz parti hazırlarız pastaları yeriz
aldim tatlim az önce topluca gönderdim betülehe 3lü yapalim balli sen ben kim kime dumduma
neyi yapiyon sen napiyon benim kafam karisti siz ne yapiyonuzanladiysam Eki Görüntüle 735556 olim
ohhh ne güzel plan kurmussun:13:
suzi nice senelere kaana mutlu huzurlu bi omur gecirsin cok sevsin cok sevilsin hep mutlu olsun yavrun ve hepimizin yavrulari tekrar nice mutlu senelereslm kizlar napiyonuzay ne cok konusmussunuz cok yoruldum kizlar anca gitti misafirler kafam kazan gibi
bugün cok kacirdimkacirmiycam dedim ama hamile arkadasim yedikce sanki ben hamileyim bende onun kadar yedim
gecmise yarin gideyim diycemde yarin da oglumun dogum günü 6 yasina giriyor ablalari
ne ara 6 yasina girdi ne ara büyüdüresmini de eklim kaanimin iyiki dogmus hayatima nese kati canim oglum Eki Görüntüle 735552
canim sen tam nerdesin bende stuttgarta yakinim bende yanlizim kimsem yok. Yabanci düsmani benim burdada cok.
aldim tatlim az önce topluca gönderdim betülehe 3lü yapalim balli sen ben kim kime dumduma
neyi yapiyon sen napiyon benim kafam karisti siz ne yapiyonuzanladiysam Eki Görüntüle 735556 olim
ohhh ne güzel plan kurmussun:13:
ccok sagol canimcim allah onlari korusunsuzi nice senelere kaana mutlu huzurlu bi omur gecirsin cok sevsin cok sevilsin hep mutlu olsun yavrun ve hepimizin yavrulari tekrar nice mutlu senelere
rottveille bagli koylerinden birindeyim
delü3 lümütöbeeee kiz hande sus bacim suzinin niyeti kötü :18:
yaptim iste
Suzi bizi 3lü pembeye boyayıp fayansa yapıltıracak heral
yok bence senin ceneye yetisemiyo telefon teknoloji okadar ilerlemedi kizSimurgina bacı madem okuyon nie tek cuma günleri cöö yapıp listeye giriyon bunuda okumuş olman gerekti 23 hafta öncesine kadar bu liste tartışması vardı
Ballı kız telden yazınca kromatik çıkuyo bacım hızlı yazayım derken karışıyo
anamne korktum benimki hortlak gibi cikiverdi yanima :83:
sen nerden ciktin diyivermisimsonradan niye kalktin dedim
Kız ne yapıyoz ballıyla üçümüz
O ballının gençlik resmi sanırım
ccok sagol canimcim allah onlari korusuncocuklarimiizin yüzündeki gülücükler hic eksik olmasin
delühala ne yaptigini anlamadim ama ne buldum cok tatli ya:86: Eki Görüntüle 735561
he yavrum yapiltiracak heSuzi bizi 3lü pembeye boyayıp fayansa yapıltıracak heral
peki dur birde söyle deniyeyimccok sagol canimcim allah onlari korusuncocuklarimiizin yüzündeki gülücükler hic eksik olmasin
delühala ne yaptigini anlamadim ama ne buldum cok tatli ya:86: Eki Görüntüle 735561
haftaya size pembis pembis bildirimimi gösterirsem görürsünüz
Ana ballının küçüklüğü ne taylı annem yirik seniccok sagol canimcim allah onlari korusuncocuklarimiizin yüzündeki gülücükler hic eksik olmasin
Anam pembiş bildirim gösterecek bize kız sen nieti bozdunhaftaya size pembis pembis bildirimimi gösterirsem görürsünüz
yok bence senin ceneye yetisemiyo telefon teknoloji okadar ilerlemedi kiz
ay bende cok korkarim öyle
kocis bi gün dediki inek cani takcam boynuma öyle gezcem evde
handee yok yavrum birsey suzi ablan cok yemiste ondan seyetti
kafasi karismis ablanin korkma sen yat uyu annem
bu saatte düsünme sen öyle seyler yat akilli akilli
yok bence senin ceneye yetisemiyo telefon teknoloji okadar ilerlemedi kiz
ay bende cok korkarim öyle
kocis bi gün dediki inek cani takcam boynuma öyle gezcem evde
handee yok yavrum birsey suzi ablan cok yemiste ondan seyetti
kafasi karismis ablanin korkma sen yat uyu annem
bu saatte düsünme sen öyle seyler yat akilli akilli
Ana ballının küçüklüğü ne taylı annem yirik seni
Anam pembiş bildirim gösterecek bize kız sen nieti bozdun
Of zaten uykumda gelmişti hani
Telin ışığını görüp sivri geziniyor tepemde vız vız
Amin canim
bencede cok Tatli
jeton sonradan düstühe yavrum yapiltiracak he
peki dur birde söyle deniyeyim
bak bu sari kellene yapiyo
hah o iste
cuma bi gelsinAna ballının küçüklüğü ne taylı annem yirik seni
Anam pembiş bildirim gösterecek bize kız sen nieti bozdun
Of zaten uykumda gelmişti hani
Telin ışığını görüp sivri geziniyor tepemde vız vız
ne tay i kiz sensin o at
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?