14 HAZİRAN 2013
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NICK [/TD] [TD] BAŞLANGIÇ [/TD] [TD] GEÇEN HAFTA [/TD] [TD] BU HAFTA [/TD] [TD] GİDEN [/TD] [TD] TOPLAM GİDEN [/TD] [TD] HEDEF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] berenerva2 [/TD] [TD] 75,2 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 68,4 [/TD] [TD] 1,600 [/TD] [TD] 6,6 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] handelevent [/TD] [TD] 76,5 [/TD] [TD] 74,4 [/TD] [TD] 73,1 [/TD] [TD] 1,300 [/TD] [TD] 3,4 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] simurgmina [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 69,4 [/TD] [TD] 68,4 [/TD] [TD] 1,000 [/TD] [TD] 17,6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] gulanne [/TD] [TD] 84,5 [/TD] [TD] 76,9 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 8,5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 77,1 [/TD] [TD] 74,4 [/TD] [TD] 73,9 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 3,2 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] ALpMer [/TD] [TD] 73,4 [/TD] [TD] 70,5 [/TD] [TD] 70,3 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 3,1 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 63,1 [/TD] [TD] 61,8 [/TD] [TD] 61,6 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 1,5 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 69,4 [/TD] [TD] 69,3 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 9,7 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62,8 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] +0,2 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] BHR84 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 4 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] ssecemm [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 64,4 [/TD] [TD] 64,8 [/TD] [TD] +400 [/TD] [TD] 22,2 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[/TABLE]
Haftanın birincisi berenerva2 olmuştur tebrik ederiz
Aramıza yeni katılan arkadaşımız cadim38 hoşgeldin
bir kusurumuz olduysa affola :26:
daha güzel listelerle görüşmek ümidiyle
hoşçakalın
GÜNAYDIIIIIIIIII....N Balca'nın Duygu Yüklü Sayfaları - E-Kart - Dilek Kartları
yine yedin mi?suzim hani yemicektin..bak ben sana sözümü tutuyorum sende söz wer bana bakim..slm kizlar napiyonuzay ne cok konusmussunuz cok yoruldum kizlar anca gitti misafirler kafam kazan gibi
bugün cok kacirdimkacirmiycam dedim ama hamile arkadasim yedikce sanki ben hamileyim bende onun kadar yedim
gecmise yarin gideyim diycemde yarin da oglumun dogum günü 6 yasina giriyor ablalari
ne ara 6 yasina girdi ne ara büyüdüresmini de eklim kaanimin iyiki dogmus hayatima nese kati canim oglum Eki Görüntüle 735552
hoşgeldin canım..Kizlar ben geldim nolur kizmayin internetim yoktu yeni geldi telefonumdada yok internet ondan giremedim ama her sayfayi tek tek okudum. Kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Ben de sadece 500 gramm verdim gimtiyo hizlanmasi icin napmam lazim??
selam kızlar...kilo bildirimi yapayım,bakalım beğenecekmisiniz..
başlangıç 86
geçen hafta 69,4
bu hafta 68,4
giden 1000 gr
toplam 17,6
hedef 65 ti ama 60 olsa dahamı iyi
kilo verenleri kutluyorum,veremeyenlerede azim ve hırs temenni ediyorum
kizlar aklima ne geldi
benim bir tanidigin o gün evlilik yildönümleriymis
neyse kadin cocuklari uyutmus kocasida gececi
o gelene kadar hazirlik yapmis
giyinmis süslenmis kapinin önüne not yazmis gercek güle ulasmak istiyosan
yapraklari takip et diye yatak odasina kadar gül yapragi dökmüs
neyse hazirliklar bitince bakmis kocasinin gelmesine 20 dakika felan var
demis yatakda uzanayim söyle kadin sen uyu kal
adamda eve kendini zor atmis ishal olmus
wc ye kosayim derken sen yapraklara bas kay
baya bi wc de oturmus kalkmis hasta tabi kendini zor atmis yataga
gercek gül zaten uyuyo
sabah olmus kadin bi kalkmis
adamda hafif uyamis
cocuklar kapiya yaprakmi düsürmüsler ne yapmislar gece düsüydum topla onlari demis
ay yazik kadin sinirden catlamis
cerenle celali izledimcanım..gülmektende kırıldım..ay güleyimmi kadina üzüleyimmi bilemedimhaha bi ara adam altina etmis diye okiycam sandim siz ceren le celal e baktinizmi kizlar o geldi aklima recep ivedikde oynayan neydin adi ha sahan gökbakar ishal oluyor kiz da saka yapim diye kulaginin dipinde ballon patlatiyor oda korkutan altina ediyordun dedim adam da kayarken kacirdi herhalde
ellerine sağlık betülüm..birinciyi tebrik ediyorum sonuncu olup onlada yetinmeyim üstüne kilo alan benide kınıyorum14 HAZİRAN 2013
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NICK [/TD] [TD] BAŞLANGIÇ [/TD] [TD] GEÇEN HAFTA [/TD] [TD] BU HAFTA [/TD] [TD] GİDEN [/TD] [TD] TOPLAM GİDEN [/TD] [TD] HEDEF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] berenerva2 [/TD] [TD] 75,2 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 68,4 [/TD] [TD] 1,600 [/TD] [TD] 6,6 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] handelevent [/TD] [TD] 76,5 [/TD] [TD] 74,4 [/TD] [TD] 73,1 [/TD] [TD] 1,300 [/TD] [TD] 3,4 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] simurgmina [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 69,4 [/TD] [TD] 68,4 [/TD] [TD] 1,000 [/TD] [TD] 17,6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] gulanne [/TD] [TD] 84,5 [/TD] [TD] 76,9 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 8,5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 77,1 [/TD] [TD] 74,4 [/TD] [TD] 73,9 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 3,2 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] ALpMer [/TD] [TD] 73,4 [/TD] [TD] 70,5 [/TD] [TD] 70,3 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 3,1 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 63,1 [/TD] [TD] 61,8 [/TD] [TD] 61,6 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 1,5 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 69,4 [/TD] [TD] 69,3 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 9,7 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62,8 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] +0,2 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] BHR84 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 4 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] ssecemm [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 64,4 [/TD] [TD] 64,8 [/TD] [TD] +400 [/TD] [TD] 22,2 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[/TABLE]
Haftanın birincisi berenerva2 olmuştur tebrik ederiz
Aramıza yeni katılan arkadaşımız cadim38 hoşgeldin
bir kusurumuz olduysa affola :26:
daha güzel listelerle görüşmek ümidiyle
hoşçakalın
günaydın..GÜNAYDIIIIIIIIII....N Balca'nın Duygu Yüklü Sayfaları - E-Kart - Dilek Kartları
harika tatlımdünkü menüm
SABAH
salata(kıvırcık,roka,maydanoz,domates,salatalık)
kk peynir
3 zeytin
1 dilim tb ekmeği
ARA
1 tane form bisküvi,melisa çayı
ÖĞLEN
2 kepçe çorba ve cacık
ARA
1 adet form bisküvi, 5i 1 arada çay
AKŞAM
5-6 parça ızgara tavuk
3-4 kaşık yogutlu semızotu salatası
1 adet salatalık
kociş çikolu gofret yidi karsımda dayanamadım 1 ısırık aldım
2 lt su içtim jilian lwl 1/2 yaptım
mrblar bende 78 kiloyum. 30 yaşında öğretmenim. iki minik kızım var. ve hedefim 62ye düşmek. bir haftadır diyetteyim 2 kilo verdim. ama sanki durakladı. şu cuma yarışmalarına katılanalr da buraya yazabiliyormu. ben orayada yazdım ama henüz cevap yok.. ben emziriyorum aranızda emzirip de diyet yapan varmı. ben aburcuburu tatlıyı hamurişini, pilavı makarnayı kestim. şuan sağlıklı besleniyorum yani. sizler nelerr yapıyoruznuz. hızlı kilo vermeye de ihtiyacım var çünkü 1 temmuzda kardeşimin düğünü var en azından bi 5 kilo daha vermeliyim. asıl hedefim eylülde 61-62 olmak . neden olmasın dimi?
mrblar bende 78 kiloyum. 30 yaşında öğretmenim. iki minik kızım var. ve hedefim 62ye düşmek. bir haftadır diyetteyim 2 kilo verdim. ama sanki durakladı. şu cuma yarışmalarına katılanalr da buraya yazabiliyormu. ben orayada yazdım ama henüz cevap yok.. ben emziriyorum aranızda emzirip de diyet yapan varmı. ben aburcuburu tatlıyı hamurişini, pilavı makarnayı kestim. şuan sağlıklı besleniyorum yani. sizler nelerr yapıyoruznuz. hızlı kilo vermeye de ihtiyacım var çünkü 1 temmuzda kardeşimin düğünü var en azından bi 5 kilo daha vermeliyim. asıl hedefim eylülde 61-62 olmak . neden olmasın dimi?
yine yedin mi?suzim hani yemicektin..bak ben sana sözümü tutuyorum sende söz wer bana bakim..rabbim kaanada sağlıkla uzun ömürler nasip etsin..
hoşgeldin canım..
anaammm kadıncağıza yazık olmuş..bu aynı benim anıma benzedi biraz benimki daha tuhaf..
cerenle celali izledimcanım..gülmektende kırıldım..
ellerine sağlık betülüm..birinciyi tebrik ediyorum sonuncu olup onlada yetinmeyim üstüne kilo alan benide kınıyorum
günaydın..
harika tatlım
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 3 ziyaretçi)
Şu 3 ziyaretçi kimse cıksın ortaya canım sıkılıyo accık muhabbet edek
slmmm kızlarrr daha öncede yazmıştımmm aslında hergün okuyorum sizi takip ediyorum ama sohbtlere katılamıyodumm şimdi bnde sizlerle olmak istiyorummmm bayılıyorum sizin sohbetlerinize :)
işteee geldimmm burdayımmm :):):)
of çok sıkılıyorum içimde bir daral var
başımıalıp gidesim var
dışarı çıkıp koşasım var
dağ kır bayır dolanasım var
herkese bağırıp çağırasım var
ama bunları yapamıyom die
isyanda edesim var
Eki Görüntüle 735335
sonra başka bir müzik duyuyom tv de
deniz kum güneş bikinili kızlar
eğlenenler gezenler dolananlar yiyenler içenler
hepside incecik
of diyorum of
ha masam üzerindeki SPATHİPHYLLUM ha BEN
ah sevgili topik
nedir beni böyle sıkıbntıya sokan
senle beraber psikoloji topiğinedemi uğrasam
sanada arada ihanet edip yiyorum
kuralarına uymuyorum
affet beni sevgili topik
böyle olsun istemem
ama insan oğluyum aldanıyrm işte o kötü yiceklere
sana hatam olduysa sende affet hakkını helal et o kaa kahrımızı löp löp yağlarımızı çekiyon
psikolojimi iyi görmüyorum sevgili topik
alllah yardımcım olsun
kusura bakma çok karaladım yazdım seni
kız kimsenin dediğine takmam bende
kendimi dtiyorumki zayıfolayımsiyah dantelli elbise giyeyim
ay böle bunalıma bağlıyasım var
nedensiz bi şekildeyim ama nedeni yok
nolcek bizim bu halimiz böle
ben yazın 3 ay denize girmeye alışkınım
eve tıkıldımkaldım
ne biçim memleket bura
ay çift karekterlimiyim neyim
bi öyleyim bi böyle
deli gibi alışveriş yapasım
kırmızı topuklu ayakkabılarımla beyaz jipime atlayıp tatile gidesim var
insan değilim ben
ben ben neyim ben
ay sadece yazıyorum aklımdan geçeni
allahtan ayıp bişi geçmio
yavrum senin durumun baya vahim bu ne böleay incecik olsam partilere katılsam
arabalarda gezsem dolansam
kocişlen accık romantizim yapsak
otele falan gitsek değişik ortamda uyusak accık
iki değişik insan görsem turist görsem
denize havuza girsem
genç olduğumu anlasam accık
içim kurudu bu yaşta
beli önlüklü ev kadını moduna girdim
hiç bi özel günde hediye almazmı sanaewet erkeklerin bi teknoloji tutkunluğu oluyor..ama benimde ondan kalır yanım yok hatta ondanda fazla..o konuda bişey diyemiyorum..en son doğum gününde s3 alacaktım bi baktım 1gün sonra kendi almış wazgeçtim..ama bakarsam o bana bişey almaz..ben niye alıyorum anlamadım kıyamamaktan sanırım.4 yıldır bit kadar bi hediye dahi görmedim..sinirlerim bozuluyor bu kadar mı?değersizim ben yaa...
ben boyuyordum 2 sene öncesine kadar kızıla..ilk yıkayışımda akıyordu bidaha akmıyordu.kuzenimde şaşırıdı bana benim saçımdan akıyor seninkinden niye akmıyor derdi..bilmem benim saç biraz inatçı geleni bırakmıyorşimdialtın karamel yapıyorum
mutlu yıllar suzicim oğlunaslm kizlar napiyonuzay ne cok konusmussunuz cok yoruldum kizlar anca gitti misafirler kafam kazan gibi
bugün cok kacirdimkacirmiycam dedim ama hamile arkadasim yedikce sanki ben hamileyim bende onun kadar yedim
gecmise yarin gideyim diycemde yarin da oglumun dogum günü 6 yasina giriyor ablalari
ne ara 6 yasina girdi ne ara büyüdüresmini de eklim kaanimin iyiki dogmus hayatima nese kati canim oglum Eki Görüntüle 735552
sağa sola enerji yollayanımı diyonyarida daldigim icin konuya yabanci kaldim ama cözerim ben Eki Görüntüle 735563
birsey takmak latim zaten baksana ödümüz patliyor
ne ablasibenim yasim kac basim kac ben ablaligi kabul etmiyorum ama bi kizce vardin ya bi hatirlasam :44: ablam ablam diyordun ama cok tatli söylüyordun ama onun yasinda kücükdün bildigim kadariyla :95:
canım baya farketmiş tebriklerSuzim sana ölçüleimi yazıcam demiştim
29.05.13 tarihinde jiliana ilk basladıgımda almıstım
bel:94
göbek:101
kalça:108
kol34
bacak:61
10.06.13te jilian lwl 1/10 oldugu aksam ölçtüm
bel:87
göbek:97
kalça:108
kol:28
bacak:50 (bu bacakta bı yanlıslık var sanırım yanlısmı olçmusum ne yada yanlıs yazısım)
Hoşgeldin canım kendini tanıtsana kızzz nerelisin kaç yasındasın kaç kilosunevlimi bekarmısın tanısak kıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?