70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınnnn kızlarrrr ....

ececim tebrikler basarılarının devamını dilerim

suzicim senide tebrik ederim beni geçtin...

handecim senide tebrik ederim yiyerek kilo verdin tavsıyene uyucam bı soklıcam vücudumu bakalım bu hafta ne olacak

gülannem senide tebrik ederim bak veremıyorum dıyordun 900 birden gitmiş işte azmettimi oluyo azmin zaferi

ballım senide tebrik ederim 70e gerı cıkmadın bu hafta 100de olsa verdin

aklıma gelmeyen diğer kilo verenler sizleride tebrik ederim vermeyenlerde haftaya ınsallah hep birlikte vericez kılolarımızı

dünkü menüm

SABAH
salata(kıvırcık,roka,maydanoz,domates,salatalık)
kk peynir
3 zeytin
1 dilim tb ekmeği

ARA
1 tane form bisküvi,melisa çayı

ÖĞLEN
2 kepçe çorba ve cacık

ARA
1 adet form bisküvi, 5i 1 arada çay

AKŞAM
5-6 parça ızgara tavuk
3-4 kaşık yogutlu semızotu salatası
1 adet salatalık

kociş çikolu gofret yidi karsımda dayanamadım 1 ısırık aldım

2 lt su içtim jilian lwl 1/2 yaptım

Suzim sana ölçüleimi yazıcam demiştim

29.05.13 tarihinde jiliana ilk basladıgımda almıstım

bel:94
göbek:101
kalça:108
kol34
bacak:61

10.06.13te jilian lwl 1/10 oldugu aksam ölçtüm

bel:87
göbek:97
kalça:108
kol:28
bacak:50 (bu bacakta bı yanlıslık var sanırım yanlısmı olçmusum ne yada yanlıs yazısım)

mrblar bende 78 kiloyum. 30 yaşında öğretmenim. iki minik kızım var. ve hedefim 62ye düşmek. bir haftadır diyetteyim 2 kilo verdim. ama sanki durakladı. şu cuma yarışmalarına katılanalr da buraya yazabiliyormu. ben orayada yazdım ama henüz cevap yok.. ben emziriyorum aranızda emzirip de diyet yapan varmı. ben aburcuburu tatlıyı hamurişini, pilavı makarnayı kestim. şuan sağlıklı besleniyorum yani. sizler nelerr yapıyoruznuz. hızlı kilo vermeye de ihtiyacım var çünkü 1 temmuzda kardeşimin düğünü var en azından bi 5 kilo daha vermeliyim. asıl hedefim eylülde 61-62 olmak . neden olmasın dimi?

yine yedin mi?suzim hani yemicektin..bak ben sana sözümü tutuyorum sende söz wer bana bakim.. rabbim kaanada sağlıkla uzun ömürler nasip etsin..
Kizlar ben geldim nolur kizmayin internetim yoktu yeni geldi telefonumdada yok internet ondan giremedim ama her sayfayi tek tek okudum. Kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Ben de sadece 500 gramm verdim gimtiyo hizlanmasi icin napmam lazim??
hoşgeldin canım..

anaammm kadıncağıza yazık olmuş..bu aynı benim anıma benzedi biraz benimki daha tuhaf..

cerenle celali izledimcanım..gülmektende kırıldım..

ellerine sağlık betülüm..birinciyi tebrik ediyorum sonuncu olup onlada yetinmeyim üstüne kilo alan benide kınıyorum
günaydın..
harika tatlım

hoşgeldin canım..inşallah hedefine en kısa zamanda ulaşırsın..

Merhaba hoşgeldin canım duygu vardı emzirip diyet yapan ama diyetisyen eşliğinde yapıyordu bu ara gelmez oldu
aburcuburu tatlıyı hamurişini, pilavı makarnayı kesmekle çok iyi yapmışsın şeker ve yağıda azaltırsan süper olur
ve her ogunune yeşillik ve yogut ekle mumkunse
aralarını mutlaka yap meyve yada kuruyemiş 100 kalorıyı gecmesın araların
gunde 2 veya 3 tane bitki çayı iç(formcay,yaesılcay 5i1arada vsss)
spor yapabılırsende süper olur
ama yınede 2 ayda 16 kılo vermek biraz zor gıbı gorunuyor sen daha kısa surelı hedefler koy
mesela bu hafta cumaya kadar 1,5 kılo verıcem gibi
daha ulasması kolay ve motive edici oluyor

şimdilik benden bu kadar sormak ıstedıgın bişi olursa buralardayım

hee bide su var emziriyormussun süt olsun diye tatlıya gerek yok günde 2 ltnın ustunde su içmen süt artısını sağlıyormus zaten hemde kılo vermene yardımcı metabolızmanı calıstırıyor

Son düzenleme:

cnm bnm hoşgeldin bende bu hafta katıldım bu gruba çok iyi oluo :) bekarım düğünüm var zayflamı düşünüyorum hep birlikte zayıflamak gerçekten çok iyi oluyor :) hem emzirme konusuna gelince şeker süt yapmaz sağlıklı beslenmen daha etkili olur :)

Sağol canım bende senin dünkü öğlen menüne bayıldım ama yazamadım bir türlü işlerden :26::26:

Eki Görüntüle 735607
günaydın kızlar ..ben bugün hemen kaçıcam..öpüldünüz

görüşürüz canım kendine dikkat et cısslara da dikkat et

Suzicimm geçmişi okudum ama alıntılayamadım oğluşunun resmini gördüm maşallah ne yakışıklı allah saglık sıhhatle büyümeyi anasına babasına hayırlı evlat etmeyi nasip etsin inşallah

Doğum günüsü de kutlu mutlu olsun :118:

Merve teyzesi için öpüver nanişinden afacanı

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 3 ziyaretçi)

Şu 3 ziyaretçi kimse cıksın ortaya canım sıkılıyo accık muhabbet edek

slmmm kızlarrr daha öncede yazmıştımmm aslında hergün okuyorum sizi takip ediyorum ama sohbtlere katılamıyodumm şimdi bnde sizlerle olmak istiyorummmm bayılıyorum sizin sohbetlerinize :)

slmmm kızlarrr daha öncede yazmıştımmm aslında hergün okuyorum sizi takip ediyorum ama sohbtlere katılamıyodumm şimdi bnde sizlerle olmak istiyorummmm bayılıyorum sizin sohbetlerinize :)

işteee geldimmm burdayımmm :):):)

Hoşgeldin canım kendini tanıtsana kızzz nerelisin kaç yasındasın kaç kilosun evlimi bekarmısın tanısak kıııı

sonra başka bir müzik duyuyom tv de
deniz kum güneş bikinili kızlar
eğlenenler gezenler dolananlar yiyenler içenler
hepside incecik
of diyorum of
ha masam üzerindeki SPATHİPHYLLUM ha BEN

yavrum senin durumun baya vahim bu ne böle
dumanaltı olmuşun psikolojil olarak vücudun içtin sanıyo sonra kullanma şu smili
ben daraldım okurken bi an önce bu ruh halinden çık
bardağa dolu tarafından bak azcık
sevdiğin insanla evlenmişin kendine ait evin eşyaların var
seni seven bi kocan sanata meraklı bi kaynanan var
işinde olursa bunları düşünüp kafana takçak zamanın olmıcak zaten
bi laf vardır bilirmisin aylak bakkal ......... tartar die
sende durup durup kendi içini karartıyon
hep aylaklıktan

hiç bi özel günde hediye almazmı sana
sen niye alıyosun o zaman
mutlu yıllar suzicim oğluna
hayırlı bi evlat olsun inşallah
topikçenek bizim adımıza öp oğluşunu çok tatlı
sağa sola enerji yollayanımı diyon
canım baya farketmiş tebrikler
bu arada boy kaçtı senin?

bide totodan hiç gitmemiş totoşu eritcek hareketler yapsan:44:

selamlar

eve ciktim kızlar biraz zorlu bi ameliyat olmuş doktor
öyle dedi ama iyiyim çok şükür

Hoşgeldin canım kendini tanıtsana kızzz nerelisin kaç yasındasın kaç kilosun evlimi bekarmısın tanısak kıııı

tanışalım tatlımm :) ben 23 yaşındayım bekarım yarışmaya ankara semalarından katılıyorum :) daha önce 97 kiloydum şimdi 63 64 arasında gidip geliyorumm hedefim elli li rakamları görmek ama boğazıma sahip çıkamıyorum :) bn seni tanıyorum ismin merve evlisin ama bak kç yaşnda oldğunu unuttum bide nrdn olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…